Sziasztok,talán most szerencsém lesz,és nem semmísít meg ez a dög...pedig mindig kimásolom,de most idézni akartam Judittól és azt akarta mindenáron beilleszteni az írásom helyett
NA szóval nagyon nem tartunk még sehol....
A képeket mindjárt felrakom.
Edoci,neked is írtam egy csomót
arra emlékszem,hogy kérdeztem,hogy hol csavarogtatok?Meg,hogy tök jót nevettem Máté beszólásán,a vasútas bácsi nem hallotta?
Dávid még nem is utazott vonaton tényleg.
Ja és már látom,hogy néni volt,és hogy röhögött
szuper vagyok!
És tök jó ellentétes képek,mosolygós Máté és komoly Máté,és tényleg mindkettő ő.
Ja és kérdezted a biciklit....Dávid valamennit halad vele,de átfordul neki a pedél,valami nincs meghúzva, így nem sokáig jut el,de már szépen halad. Egész télen anyósommal bent a lakásban gyakoroltak. Bukósisak nélkül fel se ül,Máté szereti a bukót?
Még nem volt kint vele az udvaron...
Judit,neked a kés,trilla,ollót akartam kimásolni idézetben és akkor dobott ki ez szemét,de tényleg olyan jót nevettem rajta:)
Olyan édesek a Bencis képek,és megzabálom a kendős képeken. Dávidnak már nem áll jól a kendő,kislánynak nézték a múltkor a rendelőbe.
úgyhogy asszem nincs több kendőzés...pedig kész kendő gyűjteményünk van
Köszi a Thomas-os tippet,de azt hiszem Dávid lekattant a Thomasról,most éppen az unokatesóját kell neki meséljem,hogy mit csinálnak a bőlcsibe,meg hasonlók...nem is néz tv-t,pedig egy időben,minimax örület volt nálunk.
Ja és azt is írtam,hogy tegnap nem adtam rá pellust délelőtt,és kétszer is bepisilt.
direkt ráültettem a bilire sűrűbben,semmit nem produkált,erre fél óra se telt el,jön,hogy anya bepisiltem
és kétszer eljátszotta egymás után...aztán ráadtam a pellust. (még szerencse mert nem sokra rá be is kakilt)
asszem nincs itt még az ideje,nagyon nem akarja
pedig olyan okos kissrác.
Az ollóról jut eszembe,mi szoktunk vágni ollóval,hiába tartja a mondás,hogy gyerek kezébe nem való
természetesen kizárólag velem lehet,és nem tudja elérni,ha nem vagyok ott.
De mi sokat vágunk,meg ragasztunk is meséket.
Csilla,megkaptam a képeket,hát tényleg gázul nézek ki rajta
,de felteheted,ha gondolod,mert szebb úgyse leszek
Sajnálom a Gábor balesetét,és tényleg jó a First,én megerősítelek
Évi,örülök,hogy jöttél.
Nem mondtam,hogy nem láthatjátok a Csillás talis képeket,de ha már Csilla megkérdezte,akkor előbb látni szerettem volna én
én nem is csináltam,Csilla volt a fényképész.
A függönyt már megvettem,vitrázsruddal fogom rögzíteni,majd megmutatom,hogy hogy találtam ki.Végül is a KIKÁ-ba vettem mindkettőjüknek,igaz a Dávidé nem tetszik annyira,de majd lecserélem,ha úgy adódik.
Na szóval képek:
Réka szoba,ilyen volt:
Dávid szoba ilyen volt:
Réka szoba alakul:
Dávid szoba alakul:
Réka szoba már tényleg alakul:
Dávid szoba már tényleg alakul:
Bordür Réka:
És a tulajdonos:
Bordür Dávid:
Tulajdonos:
Már lent van azóta a laminált padló is,talán hétvégén már fel tudunk költözni,és akkor kezdik lent.
Ja még a kinti színeket akartam megmutatni,pill:
Ildikó