Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Jól vagyunk :-)
Halad a festés ,de idegölő ez a kupi ami nálunk van.Hétvégére ígérik,hogy kész lesz minden.
Utána gyors rendrakás és jövök.
Puszika nektek
Jucu és a "hasa" :-)

Kép

Kép
jucu

gyors kép,de én csináltam nem olyan jó
Kép Kép
íme a "has" :-) 26 hetes picurunk

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Edit:
Máté nagyon vagány a fúróval:)

Ildi:
Aranyos a tesó kép!!

Ez a tapéta jól néz ki!! De olyan helyre való ahol a helység világos, különben nem érvényesül.

Csilla:
Jók a képeg Gáborkáról!
Boninanak Grat a 3, helyhez nagyon ügyesel lehettek!

Jucus:
Örülök,hogy jól halad a festés és nem sokára készen lesztek!:)
Szép pocakot növesztettél már:)) Csak így tovább!!

Dia: Mi van veletek??

Flóra ma olyan kibírhatatlan volt, borzasztó bíztos front van :roll:
Már fél órája alszik remélem kialussza magát :wink:
Neki álltam kidobni a játékokat a kukába, mert reggel óta nem végzett a rendrakással a nappaliban :shock:
Volt üvöltés rendesen, aztán végre elpakolt.
a fene egye meg, hogy nem tud szót fogadni,mindig megvárja amíg kiabálok vele :cry: :roll:
Apa is itthon nyüglődik neki is bíztos front van :roll:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok Csajok!!

mi újság felétek??

holnap utazunk haza :lol: szombaton megyünk ballagásra :lol:
Majd meglátogatjuk a keresztfiunkat, adósak vagyunk a húsvéti látogatással :wink:
holnap délelött elmegyek fodrászhoz, kometikust még most keresek :roll: mindjárt felhívom a szomszéd utcában lévő fitnesz termet :lol: :wink: Remélem ma vagy holnap mehetek is :lol:
kiváncs leszek mennyibe fog ez kerülni nekem vagyis apának :lol: :wink:

Flóra száj:
Apa olyan "rossz" mint Orbán viktor :lol:

Amit a híradóból hallott: politikailag, álapotában :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Jól elvagyok itt magamban :lol: :lol:

Tegnap sikerült megejenem a kozmi látogatást :wink:
most csilli vilik a szemeím :wink:
Megyek a fodrászhoz is nemsokára csak még azt nem tudom milyen friszkót csináltassak :D

Nem vagytok betegek?? mi ez a pangás??
Mit csináltok ebbe a rossz időkben?? most pl: itt esik az eső :cry:
a jó oldala, hogy nem kell a füvet öntözni :wink:
Vettem az ünnepek alatt muskátlit is az ablakokba és egy szép cserép leandert. Kaptam egyet tavaly a komasszonyomtól, de anyukám kipurcantotta a télen :roll: :lol:
Na most elkullogok a helyi topicba!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi,

ne haragudj,hogy így magadra hagytunk..
nálunk iszonyú a felfordulás,azért kevés időm van netezni.
Végül is vettünk tapétát,nem azt amit mutattam,de ez is sötét :D
majd megmutizom.
Ma rakják a gyerkők szobáját. :D

Mindjárt indulok,Csillával talizok üzleti ügyben :wink:

Édes Flóra beszólása!

Edoci,oké bevesszük :D oltás oké volt,kicsit durva volt a doki bácsi,beledőfte szabály szerint a combiba :cry: így megvolt az első sírás oltás miatt :(

Jucus,nagyon édi poci :D

Csilla,jó képek!

ennyire van időm,bocsika :(

majd jövök még

írjatok!!!!

puszi.
ilgya1

Sziasztok!

Mi is megvagyunk,Gyulán voltunk és megint nem anyósoméknál aludtunk,így nem tudtam netezni.Ez az én kukulásom oka.
Keresztelőn voltunk,hát elég agyrém volt,nem is tudom az esküvőn mi lesz.Ugyanis mi lettünk/vagyunk a keresztszülők,de a templomban Máté addig visított amíg oda nem jöhetett hozzánk. :oops: Úgyhogy hol a keresztfiamat tartottam,hol pedig Mátét. :oops: Végülis amikor ott volt már velünk nem volt vele gond.
Sajnos sejtettem hogy ez lesz a templomban,de nem volt kire hagynom Mátét,hiába laknak ott Gyulán a nagyszülők. :oops:

Ildi
Jó munkát nektek!Majd tegyél fel képet hogy milyenek lettetek!Kíváncsi vagyok rá,biztos szép lesz! :D

Évi
Jó utat nektek!Milyen lett a frizkód?Kép?
Mi igen,betegek voltunk,az utolsó nap amikor Gyulán voltunk Máté este belázasodott,éjszaka még lázas volt,reggelre semmi baja nem volt.Nem fájlalta semmijét,stb.Azóta csak be van dugulva az orra.Nem tudom hogy megúsztuk-e ennyivel.Láza azóta sem volt.
Most a páromnak van mandulagyulladása,lázas,szegény nagyon oda van,nem szokott beteg lenni,nehezen viseli (mint a férfiak) :lol: .Nekem meg csak 2 napig fájt a torkom,ennyivel megúsztam.
Nem semmi Flóra beszólása! :lol:
Ne aggódj,Máté sem fogad szót amíg be nem telik a pohár és nem kezdek el vele "veszekedni"! :roll:

Jucu
Nagyon szép a pocid! :D Most irígykedek! :lol: S már 26 hét! :shock: Gyorsan megy az idő! :D

Csilla
Nagyon el vagy veszve! :D
Jók a képek,édesek a gyerekek! :D
Muszáj tudnom sok mondókát és éneket,Máté nagyon igényli hogy mindig újat mondjak. :lol:

Pocsék idő van,Máté már lassan egy órája alszik!Ilyenkor! :shock:

edoci

Megint itt!
Felrakok egy pár képet már megint. (de szóljatok hogy ha már unjátok :lol: )

Keresztelő:
Kép

Állat"nyúzás":
Kép
Kép
Kép

Majális:
Kép
Kép Kép

edoci

Ja,Csilla:most olvasom milyen ügyes volt Boni!3.hely!Gratulálok! :lol:

Na most már tényleg tűnök!

edoci

Na jól van azért csak előkerültetek :lol: :wink:

Ildi:
Kiváncsi vagyok ám a ti lakásotok képíre is :wink:
Sajnálom Rékát, hogy megsiratták :cry: Flóra már akkor üvöltött mikor még az ajtóban voltunk. :roll: :lol:
Aztán másfél 2 évesen abba hagyta.

Edit:
Jók a képek :wink:
Flóra is imádja az ugráló várat.
Voltunk itt a kerületben majálison, hogy ez milyeen borzasztó volt!!!! Annyi, de annyi cigány volt, hogy az elképesztő. Pont olyan borzasztó volt minden mint Kaposváron :shock: :roll:
Inkább elmentünk fagyizni a mekibe, meg Flóra legalább kipróbálhatta a csuzdát is :lol: :lol:
Fagyi fincsi volt a csúzda meg ingyen van :wink: :wink:
Talán máté nem lesz beteg! Párodnak jobbulást!

Na most megyek is, mert mindenhol kupi van :oops: :lol:

A hajam az tök jó lett :arrow: kit érdekel a rendetlenség :lol: :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi
Én is most csináltam rendet,de Máté egy fél perc alatt visszacsinálta. :twisted:
Nem irigyellek a cigányok miatt!Ide Eszergom-kertvárosból járnak át.A múltkor majdnem rosszul lettem,a boltban lehajolt előttem a nagykalapos kövér cigányember és szabályszerűen kint volt az egész s..gge! :shock:
Na itt meg előttünk a játszótéren a kis cigánylányt meztelen fenékkel ültetik a játékokra és éppen ott pisil-kakil ahol kedve van.Na ezek után ki viszi a játszira szívesen a gyerekét?! :twisted:
De legalább jó programotok volt! :D
Mi vettünk kis ugrálóvárat,még nem próbálta ki,de biztos tetszeni fog neki.A csuszdán meg az új "találmánya" hogy fejjel lefelé csúszik! :roll:
Nemsokára vinném Mátét a nagyszülőkhöz,de már most mondja hogy csak akkor marad ha én is. :oops: Pedig eddig mindig szívesen maradt.Pedig holnap vásárolni akartam menni. :?

edoci

Újra itt :lol:

Ilyen lett a hajam :lol: (jó, hogy van egy fotósom itthon :wink: )
Kép

Flórának is beszárítottam a haját:
Kép

és még egy pár kép:
Kép

Kép

Kép

ja és egy ideje már gyanús Flóra szeme inkább zöld mint kék :lol:
Nagyon sokáig kék volt... De lehet, hogy attól is függ, hogy hogyan esik rá a fény :roll:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

edoci

Sziasztok!
én is én is....

Kép

(Nagyon jó képek!!!Édesek a nyuszik a gyereksereggel!Máté és Flóra is imádnivalóan édesek!Évi jó lett a hajad! :wink: )

Kép

Ildikó
ilgya1

Hú végre itt

Sziasztok!

Jók a képek:) Máté ,Flóra és persze a te hajad is Évi :)

Kész vagyunk,szombaton befejezte e festő én meg vasárnap ,hétfő kipuceváltam a kecót.
Kicsit hulla vagyok ,de már csak a szekrények átrámolása van, az meg ráér.
Babó állandóan mocorog,aminek nagyon nagyon örülök. :lol:

Utólag boldog névnapot Móni! :wink:

A héten megyek új dokihoz ha kapok időpontot.Kiváncsi vagyok mit mond majd,De addig bízom benne hátha nyerek a lottón és akkor réginél maradok.

Majd elfelejtettem mondani,május 2-án kedden bementem szülni a barinőmmel.Hát csajok ez az élmény.
9.30 kor beértünk/rendelésre mentünk kiírt időpont után 1 nappal/
megvizsgálták,majd bekerült egyágyas szülőszobába és megkapta beöntést.Mi 10.30 kor mentünk be akkor még semmi nem volt ,iletve annyi , hogy bő 2 újjnyira nyitva volt fájások nélkül.Szóval 10.30 kor burkot repesztettek és 1-ig lazán röhögtünk alig voltak apró fájások.Majd kimentem szőlőcukorért boltba és jó hogy siettem mert 13.15 kor jött első erős fájás,utána már 3.-nál kakilnia kellett.Végül gátvédelemmel nem ment ,de 14.10 kor megszületet 3220 gr al a kisfia ,aki nagyon szép.Sírni nem tudott ő ,viszont én megtettem helyette is:-)
Csilla
Ilyen sokat dolgozol?
Ildi Te is ?Soka sikert nektek!:-)

Évi
Milyen színű a hajad ,barna?Nem látom jól.Én is így szoktam kiszáríttatni.:-)
na puszika ,még jövök
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziazstok!!

Na végre sikerült belépnem. nálam 2 napig nem ment a babanet :twisted:

A ballagás jól sikerült,jól éreztük magunkat nagyon!!
Flóra nagyon elfáradt :lol: vasárnap csak üdögelt meg tv-t nézett :lol:
délután meg elaludt a kezemben :wink: aludt 2 órát, hazafelé utat is csendben végig ülte,pihent az ülésben :lol:

Flóra száj:
Tegnap szemorvosnál voltunk apának begyulladt a szeme..
mikor kijött Flóra így szólt:
Na Apa megvagy, nem sírtál???

Doktornő mindjárt megnyugtatta Flórát :arrow: apa nagyon ügyes volt nem is sírt!! :lol: :lol:

Jucus:
Örülök, hogy kész a kéró!! Bíztos jó lett!
Barátnődnek gratulálunk!! Nagy élmény lehetett elkísérned az bíztos!
Barna a hajam igen.

Ildi:
Hogy álltok a felújítással??

Többiek merre jártok??

Judit, Csilla, Dia, Móni, Edit ??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi
Én sem tudtam két napig feljönni a babanetre! :twisted:
Flórának nagyon jó dumája van! :lol:
Jó lett a hajatok!Ügyi vagy!

Jucu
Nem semmi szülése volt a barátnődnek! :D Én is ilyet szeretnék majd egyszer,de biztos nincs olyan szerencsém! :?

Nálunk apa még mindig beteg,már több mint egy hete lázas,jó makacs vírust sikerült összeszednie! :twisted: Persze betegállományban va,de ennek ellenére be kellett mennie dolgozni.Hát nem csoda hogy nem gyógyul meg!Ráadásul a titkárnőjét megtámadták az utcán,ki akarták rabolni,neki meg monokli van a szemén és el van törve az orra.Szép kis társaság! :shock: Élmény hozzájuk bemenni! :roll:

edoci

Ja,kedden beirattam Mátét az oviba,nem oda ahová tartozunk,mert az nem tetszett se nekem,sem apának és nem utolsó sorban Máténak sem. :? A másik oviba viszont tényleg csak protekcióval ment.Mi voltun a 40. jelentkezők a kb 25 férőhelyre!S még ket nap hátra volt a beiratásból!Akkor még hányan jelentkezhettek! :shock:

edoci

sziasztok!

gyors helyzetjelentés..
babanet tényleg nem ment szerintem seholse.. idegesitett is..mert aért olvasni szoktam ám..ha nem isirok!

Jucu!örülök h kész a lakás, biztos szép lett..

Évi! jo a hajatok és képek is!

Ildi! örülök h taliztunk küldök egy képet ha nem baj ide..(a többit majd ha te is ugy gondolod felteszed megy mailben ok?)

Edit!

kár h nem tudtunk tovább dumcsizni..jobbulást a párodnak. Szoritok h felvegyék Mátét!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!!

Jucu,örülök,hogy kész vagytok a kecóval,akkor már csak a babóca hiányzik belőle :D
Nálunk sajnos még nagyon sok munka van,nem látni a végét....

A szülési élményedért irigyellek,szívesen bemennék én is egy szülésre...

Hú,Évi ne is kérdezd. Iszonyú nagy a kupi, a por,a zaj...alig várom,hogy kész legyünk.

Még azt akartam kérdezni tőletek,hogy háromszög ablakra hogy lehet megoldani a függönyt? Vagyis nem háromszög az ablak,hanem az egyik sarka levan csapva a tetőtér miatt.

Flóra iszonyú édes, és ez a duma,haláli! :D

örülök,hogy jól sikerült a ballagás.

Edit,jobbulást apának!!!

Ez tényleg nem megy protekció nélkül :( mi a 100. vagyunk a 68 helyes oviban. Nem ide akartam beiratni,ahova végül is felvették,de legalább annak örüljek,hogy felvették. Igaz csak délig,de ez a jó,ha meg úgy alakul,nem viszem,vagy ha tényleg nem válik be,vagy nem tetszik neki.

Csilla,örülök,hogy eljöttél. Sajnálom,hogy kicsit zavarosra sikeredett,de azért remélem jól éreztétek magatokat.

puszi

Judit,merre vagy?
Dia tanul azt tudom. :D :wink:
ilgya1

Judit,de jó,hogy jelentkeztél....

Képzeld voltam bent egyedül kocsival a Városligetben :D szóval,ha valamikor össze tudjuk hozni,a tali bent sem akadály. :D

Benci irtó édes!
Almaevés hangvillával :D
Jaj de jó,akkor már bicikli versenyt is tudunk rendezni :D

Nekünk az igazgatónő azt mondta,hogy már május elején ki lesz téve a kapura,hogy kit vettek fel és kit nem.Úgy látszik mindenhol más.
És próbálkoztál más helyen is vagy csak ahova tartoztok? Lehet,hogy máshova meg felvennék Bencit is.

Az utolsó képen marha kedves az arca Bencinek,olyan meghatóan puszilnivaló!

Közlekedés :evil:

Puszi:Ildikó

Csilla!

Kép
ilgya1

Csilla:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Csilla
Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT!

edoci

Csilla végre engem is enged ez a fránya gép :wink:

Nagyon sok Boldog születésnapot kívánok neked!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok lányok!

Először is nagyon boldog babázást kívánok mindenkinek,a pocakosoknak meg jó pocaknövesztést!

Az én legkisebb lánykám tavaly június 1-jén született,és ezalatt a közel 1 év alatt sok olyan kisruhát kinőtt,amire már nincs szükségünk,és néhány babafelszerelés (hordozókendő,cumisüvegmelegítő,pelenkázófeltét stb.) is feleslegessé vált.Ha van kedvetek nézzetek nálam körül,hátha találtok valami kedvetekre valót!
http://www.gportal.hu/portal/laboda/

Kedvcsináló nak néhány ruhácska: Kép Kép Kép

Ha többminden megtetszik ,akkor alkudhatunk is,vagy ajándékot adok!

Mindenkinek szép napot kívánok:

Jutka

Dundiégó
dundiégó

sziasztok!

köszönöm mkinek a köszöntést.. :P

jol vunk, leszámitva h tegnap hullafáradt voltam levezettem 417 km, :? teljesen kipurcantam de muszáj volt ,mert temetésre mentünk. :(

nagy ujság van nálunk:Gáborka csütörtökön sikeresen belekakilit a wcbe, és ma is szolt h kell neki! olyan büszke vok rá! :D :D bocsi h kicsit izléstelen voltam, de ugy éreztem muszáj megosztsnom veletek! :oops:

estére folytatom...

puszi addig is mkinek és használjátok ki a joidöt!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

látzsik h tényleg nag yteknös mániás vagy..talán aki cipel?,,,,,ott középen sasol felénk nem?vagy tévednék? örülök h nem találtad izléstelennek, kicsit aggodtam...

városligeti talinak én is örülnék..

ovi:remélem felveszik Bencit, nagy könnyebbség lenne számodra is gondolom..........én is érdeklödöm majd januártol..már csak bö egy év.. :cry:

igen jol látod, mindjárt két éves lesz Gabomaci...tartanék neki ki s bulit..de nem biztos h össze fog jönni most..pedig még kis barátnöi is vannak Gábornak söt!!! :oops: :lol:

közlekedés: mi lesz akkor ha elkezdik épiteni a 4metrot..meg most lezárják a rakpartot ha jol hallottam...amugy tudtommal nem kell uj jegyet lyukasztani potlorol valo átszálláskor .

A bicajos(utolso) kép nagyon aranyos...az tetszik a képek képeid közül a legjobban!

Ildi!

bocsi a képek még nem mentek át tudom, de ismersz ha kicsit késön is de mennek..remélem tetszett amit felraktam!?Dáviddal közöset feltehetem? ügyes vagy vezetésügyileg..nem ugy mint én..emlékszel???????? :? bár most megelégedtem magammal mert térkép meg táblák alapján eljutottam általam ismeretlen utvonalon oda ahova kellett..de csak oda.. :oops: :roll: jol éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátás mégegyszer,remélem ti is eljöttök ha már készen lesz a lakás nálatok is.

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

judit..az igazi teknösre tippeltem ö cipel a 2 képen nem?gyertya talán a 3.képen balra sárgás barna szinü..és ajáték majdnem az összes többi..bár neekm nagyon ugy tünik h két igazi teknösöd van...(ha tévedtem bocsánat) :lol:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit,haláliak ezek a teknősök! :D Az első képen például tök nehéz megállapítani,hogy melyik az igazi. :D

Csilla,először mutizd meg,hogy melyiket akarod felrakni oké? :oops:
Na tényleg,hogy sikerült a szülinap?

És hol voltál,hogy ennyit vezettél? :?

Edoci? Hogy vagytok?

Évi? Mi van mostanában nem nagyon jösz errefelé?

Egy félkész képet felrakok,ha szeretnétek...
ilgya1

Sziasztok!
Megvagyunk mi is,az elmúlt napokban sokat csavarogtunk,kirándultunk.Vonatoztam is Mátéval,amikor meglátott egy vasutast így szólt:- anya,itt a palacsinta! :lol: (ez a ...hátul meg a krumplifejű palacsintából jött) :lol:
Ma jött volna a vízvezetékszerelő odébbtenni a wc-t.8-ra ígérkezett,10-kor telefonált hogy holnap jön... :twisted:

Ildi
Képek,hát persze hogy szeretnénk,még ha félkész akkor is!köszi a hiányolást!Réka nagyon szép a képen amit felrakott Csilla! :D

Judit
Köszi,várom!Nagyon édes Benci a bicós képeken!Tud is vele menni?Máté nem tekeri.Pedig annyiszor tanítottam neki hogyan kell és egyszerűen nem megy neki, :? :roll:
Ildi,Dávid tudja tekerni a biciklit?

Csilla
Nagyon ügyes Gábor! :D Volt szülinapi buli? :wink:

Évi
Merre vagytok?

edoci

Ja,majdnem elfelejtettem egy pár kép a hétvégi kirándulásról:
Kép Kép Kép Kép

edoci

Sziasztok!!

Meg vagyunk csak sokat vagyunk kint az udvaron:)

Edit:
Apának jobbulást!! Enyém férj több mint 3 hétig volt beteg, már azt hittem sose gyógyul meg...
Most meg a szeme van begyulladva, de már javulgat.
Akkor most felvették Mátét az oviba??
Vízvezeték szerelő....

Ildi:
Réka aranyos!!!
Mi miért nem láthatjuk a képeket??? :( Csillás talis képeket.
Félkész képre is kiváncsi vagyok!!:)

Függönyt szerintem ugyan úgy mintha sima ablakra tennéd.Plafonra vagy ha lehet a falra karnis és arra.
Aztán a ahol nincs ablak a lecsapásnál ott is lóg függöny. Feltéve ha ez nem a tető ablak??
Dobj egy képet hátha lesz ötletem:) Mail-be is jöhet.

Judit:
Barna a hajam.
Azt nem értem, miért nem fizetik az utazást is?? 6 átszállás nem semmi!
Benci nagyon édes!! gondolkodtam, hogy micel eszi az almát:):) Ötletes
Komo bicici nagyon jó, uccsó képen nagyon édes!
Ügyes Benci,hogy tudja tekerni. Flóra 2 éve ilyenkor tanult meg 2 nap alatt bringázni, tekerni és egy hétbe telt mire megtanult kormányozni is.Addig meg arra ment amerre nézett:)
Most meg: Úgy megyek mint a villlám!!
Az ollós képek is nagyon jók!!

Csilla:
Gábornak gratula!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit!
Megkaptam!Bocsi!Csak nem néztem még az e-maileket! :oops:

edoci

sziasztok!

Ildi! ok.. küldöm..igérem.........de szerintem tök jo lett a kép, ne aggodj..(bár nem vagyok fényképész.. :oops: :lol: )

amugy temetésen voltunk egészen tiszántulon, ugyhogy komolyan elfáradtam föle g h azt nézzük ennyit még sose vezettem egyszerre..

tegyél fel félkész képeket, kiváncsi vagyok én is..

amugy nem volt buli, söt, sok olyan embernek nem jutottam eszébe akikröl hittem h barátok, vagy épp vmi közöm volt hozzájuk gondolok itt az exemre is na m indegy pasibol van az is..) de amugy sem szoktuk évek ota megünnepelni a szülinapomat, ugyanolyan ez is mint a többi nap, szomoru tudom és gondolom most elképedtek ezen de vhogy ez igy alakult viszont a gyerekekét mindig megtartom, ha nem is buli keretében de torta, meg ajándék azért ha nem is drága de akad..

Judit!

de jo eltaláltam h milyen ügyes vagyok.. :lol: Bonitol csak egy puszit kaptam mivel pont ezen a hétvégén nem volt itthon..de ennél több nem is kell..ajándéka inkább az volt h most pár napja olyan mint egy kisangyal..

Edit!

vonatos sztori nagyon tetszik..édes lehetett Máté! mit szolt kalauzbácsi? sajnos minden kép nem jön be nekem, de biztos nagyon szép helyen kirándultatok..

Évi!

remélem Gábor is olyan hamar megtanul bicajozni mint neked Flora, most nagyon rákapott arra h ráül eléri a pedált és probálja hajtan d emég nem igazán megy neki!

használjátok ki a joidöt, én ma tettem ki vizet a kismedencébe(felfujhatos) és beleraktam gábort. ugy élvezte!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Évi
Igen,felvették Mátét az oviba,de papírt csak később küldenek róla.
Akkor Flóra is nagyon ügyi hogy hamar megtanúlt bicózni.
Máténak 3 kerekűje van,ma tekert rajta vagy 5-öt!Aztán azt mondta hogy már tud tekerni és vehetjük neki a nagybiciklit! :lol:

Csilla
Néni volt és röhögött!Megkérdezte Mátétól hogy hová utazik.Máté meg mondta hogy hát apához. :lol:
Máté délután csak egy pólóba és bugyiba volt kint az udvaron,medencét még nem raktam ki,de ha folytatódik ez a jó idő akkor hamarosan...(bár hétvégére megint rossz időt mond! :? )

edoci

sziasztok!

Edit bocsi...azt hittem kalauz bácsi volt.. :oops: én nagyon unom már h hol jo hol rossz idö van, lehetne már olya h nappal tök jo meleg van(kellemesen meleg) és esetleg este esik az esö csak (növények szempontjábol fontos lenne). KÁr h nem tölem függ az idöjárás... :wink:

Tegnap volt Boninak táncos bemutatoja (fejetlenül volt az egész szervezés tiszta ideg lettem, azzal jött haza 5kor, h most rögtön vissza kell neki mennie mert fél 6kor lépnek fel..azt a rohanást amt levágtunk...tiszta röhej, h lehet igy valmait megszervezni?), a lényeg h nagyon ügyesek voltak, ovodásoktol kezdve a 17 évesekig felléptek többen, Boniérk is nagoyn ügyik voltak, és ugy irigykedtem azon h milyen hajlékonyak! Büszkeségtöl majdnem sirtam is, de visszafogtam magam. Most beirattam megint következö tanévbe is táncra, mert nem szeretném ha abbahagyná..

mikor hazajöttünk meg Gáborral történt egy baleset, de nem azért irom le h esetleg téves következtetést vonjon le bármelyikötök nem reklámcéllal csak h tudjátok miért is örülök h azzal foglalkozom amivel..(Nem irom le-ugyis tudjátok), a lényeg h Gáborka szaladozott, nem hallgatott rám, és elesett, bevertea buksiját az ágyat tarto vasba, és én azt hittem h csak eg ypukli, nem gondoltam komolyabbra.Bon is odajött vigasztalni , akkor szolt h anya vérzik a teso feje..nagyon megijedtem...na akkor került elö a spray és fujtam mint állat...2-3 perc alatt már nem is vérzett neki, de addig éveket öregedtem. utána azért megnézettem dokival is, beragasztották neki, most már kutya baja, és most már még inkább tapasztalaom h mennyire jol müködnek a termékeink..REmélem nem bánjátok h ezt is megirtam..

megyek is.

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:
szülinap: gondolom ha lenne társad+ minden te is ünnepelnél.Tudom a gyerekek a legfontosabbak.
Mi szoktunk szülinapot ünnepelni, én nagyon élvezem. Mondjuk ilyenkor csak grillezünk meg megy a nagy ivászat, de legalább együtt a család.

Flóra is ma kint fürdött a medencében.Nagyon örült neki:) Győztem kenni napolajjal... Most tudtam beimádni fél órája.Mondjuk most már amúgy is bekellett volna jönnünk,elkezdett fújni a szél és beborult az ég:(
Jó lenne egy kis eső!

Flóra úgy tanult meg bicajozni, hogy após fogta a lábát a pedálhoz és úgy tekerte.Addig ment ez így míg sikerült egyedül is tekerni.
Táncos bemutató?? Milyen táncra jár Boni? Biztos mondtad már...
Jó volt a szervezés nagyon!!
Azért jó, hogy nem lett komolyabb baja Gábornak!!

Edit:
Azért még Flóra is pótkerékkel nyomja:)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Iszonyú mérges vagyok most szállt el a kilométeres írásom,sajnos most viszont mennem kell,majd valamikor bepótolom... :cry:

és a képekkel is jövök :?

K.....g Babanet! Fúj!!!!Kép
ilgya1

Sziasztok,talán most szerencsém lesz,és nem semmísít meg ez a dög...pedig mindig kimásolom,de most idézni akartam Judittól és azt akarta mindenáron beilleszteni az írásom helyett :cry:

NA szóval nagyon nem tartunk még sehol....

A képeket mindjárt felrakom.

Edoci,neked is írtam egy csomót :(
arra emlékszem,hogy kérdeztem,hogy hol csavarogtatok?Meg,hogy tök jót nevettem Máté beszólásán,a vasútas bácsi nem hallotta? :D Dávid még nem is utazott vonaton tényleg. :? Ja és már látom,hogy néni volt,és hogy röhögött :D :D :D szuper vagyok!
És tök jó ellentétes képek,mosolygós Máté és komoly Máté,és tényleg mindkettő ő.

Ja és kérdezted a biciklit....Dávid valamennit halad vele,de átfordul neki a pedél,valami nincs meghúzva, így nem sokáig jut el,de már szépen halad. Egész télen anyósommal bent a lakásban gyakoroltak. Bukósisak nélkül fel se ül,Máté szereti a bukót? :D
Még nem volt kint vele az udvaron...

Judit,neked a kés,trilla,ollót akartam kimásolni idézetben és akkor dobott ki ez szemét,de tényleg olyan jót nevettem rajta:)

Olyan édesek a Bencis képek,és megzabálom a kendős képeken. Dávidnak már nem áll jól a kendő,kislánynak nézték a múltkor a rendelőbe. :cry: úgyhogy asszem nincs több kendőzés...pedig kész kendő gyűjteményünk van :D :roll:

Köszi a Thomas-os tippet,de azt hiszem Dávid lekattant a Thomasról,most éppen az unokatesóját kell neki meséljem,hogy mit csinálnak a bőlcsibe,meg hasonlók...nem is néz tv-t,pedig egy időben,minimax örület volt nálunk.

Ja és azt is írtam,hogy tegnap nem adtam rá pellust délelőtt,és kétszer is bepisilt. :oops: direkt ráültettem a bilire sűrűbben,semmit nem produkált,erre fél óra se telt el,jön,hogy anya bepisiltem :cry: és kétszer eljátszotta egymás után...aztán ráadtam a pellust. (még szerencse mert nem sokra rá be is kakilt)
asszem nincs itt még az ideje,nagyon nem akarja :( pedig olyan okos kissrác. :oops:

Az ollóról jut eszembe,mi szoktunk vágni ollóval,hiába tartja a mondás,hogy gyerek kezébe nem való :oops: :D természetesen kizárólag velem lehet,és nem tudja elérni,ha nem vagyok ott.
De mi sokat vágunk,meg ragasztunk is meséket.

Csilla,megkaptam a képeket,hát tényleg gázul nézek ki rajta :oops: ,de felteheted,ha gondolod,mert szebb úgyse leszek :D

Sajnálom a Gábor balesetét,és tényleg jó a First,én megerősítelek :D

Évi,örülök,hogy jöttél.
Nem mondtam,hogy nem láthatjátok a Csillás talis képeket,de ha már Csilla megkérdezte,akkor előbb látni szerettem volna én :D :D :D én nem is csináltam,Csilla volt a fényképész.

A függönyt már megvettem,vitrázsruddal fogom rögzíteni,majd megmutatom,hogy hogy találtam ki.Végül is a KIKÁ-ba vettem mindkettőjüknek,igaz a Dávidé nem tetszik annyira,de majd lecserélem,ha úgy adódik. :?

Na szóval képek:
Réka szoba,ilyen volt:
Kép
Dávid szoba ilyen volt:
Kép
Réka szoba alakul:
Kép
Dávid szoba alakul:
Kép

Réka szoba már tényleg alakul:
Kép
Dávid szoba már tényleg alakul:
Kép
Bordür Réka:
Kép
És a tulajdonos:
Kép

Bordür Dávid:
Kép
Tulajdonos:
Kép

Már lent van azóta a laminált padló is,talán hétvégén már fel tudunk költözni,és akkor kezdik lent. :?

Ja még a kinti színeket akartam megmutatni,pill:
Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó
Nagyon szépek lettek a szobák!Bárcsak már mi is itt tartanánk!De nekünk még mindig a tervezőnél vannak a dolgok...Úgyhogy most irígykedem! :lol:

biciklizés:a háromkerekűjét most már pár napja tekeri,igaz nagyon lassan és keveset.De már mondja hogy neki nagy bicikli kell,mert tudja tekerni és szeret biciklizni. (na persze ez túlzás) :lol: Még jó hogy most jön a gyereknap! :lol:

vonat:ma is megyünk vonatozni,felmegyünk pestre a sógornőmhöz és ott leszünk szombatig.Legalább csavargunk egyet. :D

tegnap voltam a szokásos kontrollon az allergiámmal.minden rendben van.Már egy pár hónapja kérdeztem a dokimat hogy terhesség alatt szabad-e szedni a gyógyszereket.azt mondta hogy nyugodtan.Most megint rákérdeztem,most azt mondta hogy nem szabad,át kell állni másra. :? :roll: :twisted: És szóljak ahogy terhes leszek.Erre én megkérdeztem hogy akkor nem előtte kéne átállni? (egyébként mátéval szedtem minden gyógyszert,mert nélküle nagyon sokat romlott az állapotom :( )
Szóval nem értem hogy egyszer miért mondja azt hogy lehet,aztán meg hogy nem és ha nem lehet akkor miért akkor szóljak már ha terhes vagyok!? :shock: :roll: Nem értem a logikát!
Úgyhogy most majd beszélek egy genetikussal,akivel máté előtt is konzultáltam. :?

Csilla
Örülök hogy Gábor rendbejött! :D

edoci

Szia Ildi!

Jó, hogy jöttél!!

Nagyon, nagyon jól néznek ki a szobák!!! Főleg Rékáé :lol:
Gyönyörűségesen néz ki :lol:
A közlekedő vagy micsoda színei nagyon jó lett.Nekem tetszik :wink:

Kikába én nem is néztem függönyt...kiváncsi vagyok, hogy ötölted ki a függöny felrakást :wink: vagy már van egy selytésem :roll: :wink:
Eszembe jutott, hogy hogyan szokták felrakni ilyen ablakra :lol: :lol:
elmondom ha kivi.vagy rá :lol:

Szoba tulajdonosok édesek!!!

Mi jól vagyunk csak mostanában nem sokat gépezek.
Hétfőn délután táncolni voltunk.
Kedden olyan jó idő volt, hogy egész nap kint voltunk.
Estére mondjuk jó kis eső, vihar lett.

Mindenkinek kellemes napot kívánok!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Edit:

Te is allergias vagy?? Én is :cry: Nekem nem lehetett használni terhesség alatt a gyógyszert csak a ventolin hörgőtágító sprét.
Vannak aszmatikus tüneteím is(fulladás). Amúgy majdnem mindenre allergiás vagyok :arrow: toll, kutya-macska szőr, penészgomba,poratka stb stb.

vonatozás nagyon szuper!! szóval itt lesztek :wink: Jó szórakozást!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Judit!!

igen sajnos sok mindenre vagyok allergiás :cry: már nagyon pici koromtól fogva 1- másfél éves lehettem :cry:

A terhesség alatt nekem sem voltak tüneteím.Pedig azt hittem, hogy majd végig szenvedem a nyarat :lol:
Nekem van olyan év, hogy nincs semmi bajom, de van amikor nagyon elér. Ugyan olyan tünetekkel mint neked, Viszket a szemem, az orrom folyik és viszket is.Tüsszögök :arrow: Ha fulladok az nagyon gáz :cry:
olyankor iszok egy kis Calcimusc ampullát meg bezsedem a gyógyszert. a spré az a leggyorsabb segítség :roll:
Most csak akkor vagyok rosszul ha haza megyünk a balatonra vagy anyuékhoz.
Szoktam is ondani anyunak viccből :arrow: Mert nem takarítasz :lol: :lol:
Amióta itt lakunk a hegyen teljesen jól vagyok :wink: :lol:

Flórát viszem minden hétfőn néptáncra.
ide járunk:
http://www.freeweb.hu/beababakuckoja/tanchaz.html

Egy nagyon aranyos óvónéni tartja, Flóra nagyon szereti.Ilyenkor éneklnek, mondókáznak és tanulnak egy pár néptánc alaplépést.
Minden alkalommal hoz valami érdekes dolgot is pl:hangszereket, bábokat stb. Nagyon jó.

Sörözés nagyon jó :lol: :lol:
Nekünk elég volt az italozásból a ballagáson :wink: :roll: :lol:
Majd Júliusban nagy szülinapi buli lesz . Lesz majd ereszd el a hajamat :lol: :lol:
Egyzserre tartjuk majd após, Férj, sógórnőm , apukám és az én szülinapomat :wink: 55-30- 25- 54-27 :lol:

Bencinek anynira jól áll a kendő!!
:arrow: Flórát fiúnak nézték egyszer még csecsemő korában :idea:
fölse fogta a nyanya, hogy rózsaszín a takaró és madeirás sapi van rajta és a fülbevalója is látszik :idea:

Ma ilyen napom van mindenkinek külön válaszolok :lol: :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Üdv mindenkinek Pestről!Illetve Budáról! :lol: Túléltük a vonatozást ismét,én nem rajongok a vonatozásért,eleget vonatoztam a főiskolás évek alatt,de máté meg szereti.Bár most elaludt,alig bírtam lecipelni a vonatról... :lol:
Aztán délután játszótereztünk,ennyi volt a program.

Évi
Nekem is 2 éves korom óta megvan az allergiám,szintén mindenre amire lehet:kutya-macska,virág,fű,házipor...stb,nem akarom sorolni.
Én Máté előtt próbáltam abbahagyni a gyógyszereket,de sajnos ha már egy gyógyszeradagot kihagyok akkor hajnalban arra ébredek hogy be van dugulva az orrom,folyik,kapar a torkom,stb.Nagyrészt azt mondják hogy terhesség alatt javul,hát ez nálam akkor nem jött be.
Most május 30-ra kaptam időpontot a genetikusnál.Aztán június 20-án megyek vissza az allergológushoz.
Szülinapi buli,ereszd el a hajam... :lol:
Flóra biztos édes lehet ahogy néptáncol!
Hangulatember vagy? :lol:

Judit
még szerencse hogy ebben a hónapban szerintem nem jött össze a baba,mert apa beteg volt és nem volt semmi... :? Aztán szerintem a köv.hónapig minden kiderül,de így most nem is erőltetjük,csak ha mindent biztosan tudunk.Így lehet tényleg kivárjuk az augusztust... :lol:
Előbb írtam Évinek mire vagyok allergiás,de kb betelne az oldal ha mindet leírnám... :lol:
Sörözés:jó program :lol: Lehet mi is amíg Itt vagyunk Pesten elruccanunk valahova...de vasárnap otthon grillezünk,akkor biztos! :lol:
Thomas mesekönyveket megvettem,szerintem is aranyos.

Ildikó
Előbb kihagytam:nincs sisakja Máténak,majd a "nagybiciklihez" veszünk.De a sapkát sem viseli el magán,nemhogy sisakot...
Ja és a képen Dávid és Réka is nagyon édi!Dávidnak ez a nézése haláli! :lol:

edoci

sziasztok!

szoban most rövid leszek de remélem nem bánjátok ha sok-sok képpel ostromollak meg titeket..ezek ma készültek és a "tájképeim" azt tükrözik ahol lakunk -ezeket látjuk ha körbenézünk..a töbit a gyerekekröl és rolam csináltam..

Ildi!

nagyon szép lett mindkét szoba, és az elötér szine most nagyon tetszk, akkor még nem tudam eképzelni sem milyen lesz..

tedd fel te a képet, rád bizom nekem a 2. tetszett jobban!
pelus miatt ne aggodj, tutira ugy lesztek mint mi..hihetetlen tényleg egyik naprola másikra..

Judit!!nem is tudtam h te is allergiás vagy ..sajnálom..meg persze a többiekete is de csak rolad nem tudtam..Gábort nekem is nézték már lánynak.. :evil: nem is egyszer..pedig szerntem olyan fius..A trillás eset nekem is tetszett,meg a mondás nagyon tetszett!

Edit!

szerintem is elöbb doki,utána jöjjön a baba..bár szerintem vannak olyan készitmények amik szedhetök terhesség alatt és nem árt neked sem a babának sem és segiten is tud..

vonat: én szerettem vonatozni, de mostanában elöbb ülök autoba..biztos lusta lettem..

Évi!

biztos édes lehet Flora ahogy népitáncol, de gondolom még csak saját ruhában, nem kell nekik népitáncos ruci? jo az, mozgása is meglesz és nem beszélve arrol h késöbb egy tök jo baráti közösség verödik össze, sok helyre eljuthat ezáltal is..
buli:de jo igaz még messze van de majd mesélj milyen volt..

Történt velem egy csodálatos dolog de egyenlöer még nem akarok rola beszélni ..de kiváncsi vagyok mit szoltok majd hozzá..(feltéve h kiváncsiak is vagytok rá)

ime a képek..remélem nem haragszotok meg rám...

puszika joéjt

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

folytatom..
Képnem szoktunk igy pusziszkodni
Kép
Kép
Képilyen lett a hajam..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

Edit,
Ez örület azért ez az allergia....rajtam is kijött mikor a Dáviddal terhes voltam..igaz én nem voltam még vele orvosnál,de utálatos tényleg. Nekem a bőröm pirosodik ki,kiütök és marhára viszket,ha fémmel érintkezik vagy ha olyan ételet eszem,amiben tartósítószer van :( de ez is változó,van mikor jobb a helyzet....én is a Calciummal tartom kordába...

Hú,Edit nem irigyellek azért...kiváncsi vagyok mit hoz ki a genetikus?

Várod már az augusztust? :D

Bicikli:)
Nekünk a háromkerekűt úgy nőtte ki,hogy volt rajta háromszor,de akkor sokat mondok. :oops: :(

Máté is allergiás amúgy? Úgye nem? :oops:

Évi,igen kiváncsi vagyok a függöny megoldásra....
igaz már voltam ma varrónőnél,és felvarrattam,meg beszegettem,amit vettem a KIKA-ba. Vitrázs rúddal fogom megoldani,de kiváncsi vagyok,te mit mondasz.
(Judit,te beszéltél a sógórnőddel? :oops: )

Voltunk ma felétek, a barátnőm ismerte a függönyöst ahol varatom,és ott van nálatok a kerületbe:)
Ott laktok azon az úton,ahol a játszótér van? Volt ott egy bekerített játszótér,szép nagy. :D Megismertem a házatok színét a fényképek alapján,amit ide felraktál...
Szombaton megyek oda megint :D

Táncoslábú Flóra :D

Tök jó volt,hogy leírtad a számokat,először azt hittem,hogy a lottó 5-ös :D

Judit,ez igen te már sörözgetsz?Ez szuper lehetett...

Egyik kollaganőm mondta,aki nagyon allergiás,hogy állítólag vannak az allergiások,és vannak azok akik ezután lesznek,más változat nincs:cry: :oops: ezt az orvosa mondta. Ez olyan szomorú....

Az a piros bigyó,hol?
A lépcsőről fényképeztem....megyünk fel a lépcsőn és ez látszik,ha megnézed a képen ott a két szoba ajtaja. Olyan nappali szerű lesz,de egyelőre ott fogunk aludni,amíg a gyerekek akkorák nem lesznek,hogy fenmaradhatnak egyedül.
Az egy fal,ha arra gondolsz. majd lefényképezem másik szögből.

A fürdőszoba is narancsos lett (részlet):
Kép

És nem piros,hanem olyan narancssárgás,olyan tűzes...hihihi

tudom,hogy igazad/tok van szobatisztaság ügyben,de én már úgy szeretném..........................

Csilla,szuperek a képek!
Hú,de kiváncsivá tettél......
Tök jó a hajad!
Hol voltál,hogy így be lett csavarva a hajad?

Olvastátok Diát az iwiw-en? :D

Na pusz:Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Hú mennyit írtatok....:)

Ildi
Nagyon szép lett a két picuri szobája .És a fürdi ,anyám nagyon tetszik:)
Folyosó színe is pazar.Egyszóval fantasztikusak lettek:):):):)
És milyen szép kiscsaj lett Réka baba.
Szobatisztaság majd alakul :wink:
Csilla
Át is van festve a hajad vagy csak csavarva van?Nagyon kis csinike vagy?
Csak nem vmi olyan hír?Mesélj!!!!Szerelmetes vagy?Hú kivi vagyok....
Bonita meg már lekörözi lassan a lányomat. :lol:
És milyen szép helyen laktok ti is.Most már csak irigykedek itt a panelrengetegből.
Edo
Allergia miatt nem irigyellek téged sem és Judit téged sem.
Bébi meg persze jöjjön ,de előbb doki rendeuzzen mindent.
Csillának igaza van van olyan szer amit lehet akár terhesen is szedni és nem ártasz vele a babának.
De augusztus sincs már messze :wink:
Évi
Jól tetted ,hogy beirattad Flórát népitáncra.Dius is járt két évet és nagyon szerette.Meg szerintem nagyon szép ,és olyan édesek ahogyan táncolnak,meg nem utolsó sorban kis népmúvelődés hagyomány is ragad rájuk.
Mi is sokat vagyunk kint.
Illetve nem mindig sikerál álunk sem összehozni tökéletesen mindent ,most a fűtésszerelőt kellett kihívni,mert sajna újra kellett kötni a radiátorokat.Így jártunk,tiszta dili voltam.Újra egy kis pénzkidobás :(

Ma megyek 4D re ,kivi vagyok mekkorára növesztettem a kicsifiam.Ha kicsifiú egyáltalán :wink: :lol:
Mert mostanság mindenki azt mondja ez tuti kiscsaj ,semmi hasad nincs.
Kicsit már rosszul érzem magam emiatt,de nem értik én nagydarab vagyok azért nincs akkora hasa mint egy kis filigrán nőcinek.

Jah és Judit
Igazad van kendő ügyileg sztem nagyon jól áll a kisfiúknak is:):):)
Pusza mennem kell teregetni
Jucu

Kép

Kép
jucu

Képek
Képkukink
Kép pofikánk
Kép ismét
Kép Dius szoba
Kép étkező
Kép öcsi