Sziasztok,
Bibike drága,
Megnéztem a képeket! Nagyon csini pocód van, és a kiságy… nagyon édi az ágynemű
A doki mit mond arra, hogy kevesebb a magzatvized? Most kicsit utánaolvastam: ha a babóval minden rendben (pisihólyag, vesék, gyomor), akkor nem utal komoly problémára. Viszont fokozott nyugalmi állapot, semmi súly emelgetés, szóval: pihi ezerrel! Ne aggódj, minden rendben lesz!!!
Tini,
Rettenetesen sajnálom, hogy ilyenek veled a családban
Tényleg nem szabad velük foglalkozni, Te, és a baby most a legfontosabb! Tudom, hogy nehéz ez, de akkor is. Mennyire igaz, hogy igazából azt, hogy itt miken megyünk keresztül, azt egy átlag ember, vagy átlag kismami/anyuci nem érti meg… És az mindenképpen vigasztaljon, hogy ilyen kedves és figyelmes párod van, és hogy az anyósod is szeret!
Lexi,
És jobban is vagy? Mert az egy dolog, hogy elmentél dokihoz… és meg sem nézett UH-val? Ha még mindig azok a tüneteid, akkor légyszi keress fel egy másik orvost – lehetőleg a Jánosban, vagy a BMC-ben! A „normál” dokiknak nem sok tudásuk van a túlstimuhoz. Ezt tapasztalatból mondom. Amikor nekem volt, elmentem a közeli kórházba, ahol még UH-val is megnéztek, és közölték, hogy menjek nyugodtan haza, van „egy kevés” folyadék a pocimban. Sok fehérje és folyadék… Aha.. János kórházba mentem másnap: azonnal befektettek, vérvétel, infúzió (nagyon sűrű volt a vérem), és sajnos le is csapoltak 3 liter (!) folyadékot! Szóval ennyit a nem hozzá értő orvosokról.
Tehát légyszi, ha még mindig nem vagy jól, irány a János Kórház, oké?
Na, dobok egy táblát. Ha valami nem stimmel, kérlek, jelezzétek!