Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon szorítunk Réka babának!!!!!!!!!
mot

Sziasztok,

Most beszéltem Lanettel, nagyon kivan szegény. Réka baba sokat nyelt és valami fertőzést kapott, amitől a tüdőgyuszi kialakult. Nagyon kell drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nincs jól szegényke :(:(:(:(:(

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.És nem örülök a híreknek.

Lanett!

Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chesti

Mielőbbi gyógyulást Csillagszemnek!!!!

Zsókuci

Olyan jó hogy írtál magadról.Máskor is tedd meg.A Wiegandt dokival kapcsolatos érzéseidet támogatom,fontos lesz nagyon legközelebb,hogy megbízz az orvosodban.

Napcsi

Írok hamarosan,remélem jól vagy

Tini

szerintem amikor rádjön ez a pocifájás kapj be dupla adag magne b-t.Amúgy 3×2-őt lehet,bár gondolom Te sem szedsz annyit.

Bibarcica :P

de jó ide írni egymásnak ...... :lol: hívlak nemsokára

puszi mindenkinek
lukrécia

Zsókuci!
Szomorúan olvasom ate kálváriádat!Sajnálom,de jó,hogy újrakezditek majd!Szurkolok nagyon!
Bariné!
MagneB6 jó a pocifájásra! állítólag!Ne légy már depis,aki ennyit rókázik,annak minden rendben van ott bent!Várom a hétfői UH-s képedet!Azonnal hívj majd!
Bibar!
Milyen érdekes!Nekem sem volt ott a Zeke a leszívásnál és a beültinél se!Tök vicces!
Gica!
Én is most hallottam először a szívhangjukat és tényleg nagyon megható volt!

LANETT!!!!!!!!
EZER DRUKK MEGY RÉKA BABÁNAK!

CHESTI!
NIKINEK IS EZER DRUKK ÉS GYÓGYULGASSON!
Mot!
Azt a húsos mindenit ennek a gyerkőcnek!Ahogy nevet,csodálatos!
Vendég

Ma voltam a Jánosban a nőgyógyimnál,mert a BMC-ből hétfőn kidobtak!29mm-esek a lurkóim és hallottam a szívverésüket és láttam mozogni őket és és és.....Úristen,annnnnnyira jó volt!Majd csak hétfőn tudok felrakni róluk képeket!Minden ok velük!
És a dokim eléggé szülés párti,csak a legvégső esetben fog császározni,vagy ha a babák fekvése indokolja!Azt mondta,ha A baba fejjel leszt beállva,akkor szülünk,mert ha B baba faros akkor is megszülhetünksimán császár nélkül!Én ennek nagyon örültem!Megnyugtató volt!3hét múlva kell menni hozzá és ez így lesz a 25.hétig,utána kéthetente.
Folsavat is csak 12.hétig kell szednem és kétnaponta az Elevitet!MagneB6-ot sem kell!
Hú de sokat írtam,bocsi
Vendég

Jaj istenem, mi van itt ma :!: :?: :!:

Nikinek mielőbbi gyógyulást, Chesti kitartás!

Én megjöttem a fogorvostól, jók a fogaim, nincs ínygyuszim sem, nem kell havonta mennem, jó lesz kéthavonta is.

Judit

jucicuki

Chesti Nikikének mielőbbi gyógyulást kívánok!

Réka babának is nagyon szorítok továbbra is!

Zsókuci köszönjük szépen az infókat,ha tudsz v.mit írj kérlek!

Benszi örülök,hogy minden ok.Az én dokim is szülés párti volt szerencsére aminek nagyon örültem és a lányok spontán is születtek :wink: .

Tinike nem ismerek Rád,fel a fejjel.Pindurkának vidám anyuci kell ám :wink: .

Lukrécia remélem jól vagytok,jöhetnél sűrűbben is!

Mindenkinek puszi

Lippa

lippa

Chesti
Niki babának mielöbbi gyógyulást kívánok!
gabicsibe

Juci
Menthol mentes fogkrémet próbáltad már?
gabicsibe

Mennyi rossz hír… :(

Lanett

Gratulálok Réka babához és kívánom, hogy minden rendben legyen.

Share

Remélem Máté már jobban van. Vannak új eredmények?

Chesti

Remélem Niki gyorsan rendbe jön.

Csibe

Gratulálok Csanádhoz. Ő sem lett kicsi baba. :D

Zsókuci

Jó volt, hogy írtál magadról, és ezután is írjál. Nagyon jó, hogy már előre nézel. Nem lehet könnyű.

Mot

Krisztina nagyon édes, kis mosolygós.

Jucicuki

Sajnálom a betörést. :( A lényeg azonban, hogy te és a babócák jól vannak. Szuper a cukoreredményed. Jó nassolást. :wink:

Benszi

Jók az Uh-s képek, én is mindig nagyon vártam, hogy láthassam, hallhassam, hogy mi van odabent.

Sharon

Üdv neked, gratulálok a spontán babához.

Lippa

A csajszik nagyon vagányok a motorral. Mi van akkor ha két irányban robognak el? :wink:

Lucia1

Lucababa és Don Zsombor, alias Krampuszka nagyon édesek.

Milán nevében köszönöm a dicsérő szavakat.
Ja és Milán üzeni, hogy ő nem bánja, ha sok lány születik :wink:

Szuszi, Taptau?

Üdv mindenkinek, bízom benne, hogy hamarosan kapunk jó hírt Lanett, Share és Chesti babáiról

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Chesti, őszinten sajnálom, es kívánom, hogy minel előbb egeszsegesen otthon lehessetek a kicsi Lencsilánnyal. Vigyázzatok magatokra!

Lanett, sokat gondoltam ma Rátok, nagyon nagyon szorítok, hogy Reka baba megerősödjön es meggyógyuljon. Tudom, hogy nehez, de meglátod, túl lesztek ezeken a napokon, es sok sok örömöt eltek majd át együtt.

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci,

hiányoztál ám, jó hogy írtál kicsit magadról! Szeretem olvasni a soraidat.

Nem tudsz valamit esetleg Share Mátejáról? Remelem, hogy nincs nagy baj.

Bibar es Sharon, gratulálok Nekek, es problemamentes, örömeli hónapokat kívánok!

Kismamik, vigyázzatok magatokra es a pocakotokban fejlődő apróságokra!

Lippa, szepek a lányok, aranyosak nagyon.

Agnese, huncut kiskrapekod van! Edes.

Juci, sajnálom ami veletek törtent, de örülök, hogy lassan megnyugodtál, es annak is, hogy jó lett a cukor eredmenyed! En sajna nem úsztam meg a cukros löttyöt, es eleg rosszul voltam tőle.

Remelem, hogy a rossz szeriának vege, es senki sem lesz beteg vagy ilyesmi.

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci drága,

kerlek ne ertsd felre, hogy szeretem olvasni amit írsz. Ugye nem bánottalak meg vele?! De azt hiszem erted.

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Jajj, kicsi babák!
Mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!!!!!

A szülőknek pedig kitartást, sok erőt!!
Vigyázzatok magatokra, egymásra!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Írt Lanett, hogy szerencsére nem találtak kórokozót a tenyésztésnél, és a tüdőgyuszi a fejletlenségének köszönhető „csak”. A vérgáz leletei estére jobbak lettek! :D
Úgyhogy véleményem szerint ezek nagyon jó hírek!!!! Persze a drukkok továbbra is kellenek még! :wink:

Chesti is írt... Kiküldték, amikor berakták a branült, és a folyósón hallotta ahogy szegény Niki ordít bent. Chesti meg kint sírt :(:(:(:( Miért nem maradhatott bent? Ez olyan szemétség!!!
Infúziót kap és antibiotikumot a kis Lencsilány, és azt mondták nekik, hogy 7-10 napig kell bent lenniük... :(
Drukkokat Nikinek is!!! el

Lukrécia,
De jó, hogy jelentkeztél! Már hiányoltalak!!!

Benszi,
Neked nem szabad ilyeneket olvasgatnod! De aranyos vagy, köszönöm! :)
Örülök, hogy rendben vannak a picurkáid! :D:D:D

Lippa,
Sajnálom, hogy most ilyen infókkal jöttem, de remélem most már napról-napra jobbnál jobbakat hozok! :)

Agnesm,
Jaj, dehogy értettem félre. Sőőőt, kifejezetten jól esett! :D

Lányok és Mot, :D
Jól esett, hogy azt írtátok, hogy jó volt rólam olvasni, nagyon jól esett!!!! Köszönöm!!!!

Holnap jelentkezem!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Csajok!
Köszönöm a gratulációkat a lurkókhoz!
Zsókuci!
Szabad,nem szabad olvasgatni......Nem tudom.Ha bedugjuk a fejünket a homokba,akkor mi változik?Hiszem,hogy minen eleve elrendeltettt.Nincsenek véletlenek!
Szörnyű volt olvasni soraidat,de én ilyenkor megpróbálom függetleníteni magam és másként ,más szemmel olvasni a rossz dolgokat!Valószínű azért nem félek,mert az élet annyira megedzette baba téren a lelkemet 8 év alatt,hogy nagyon.
De azért van ez az oldal,hogy leírjuk a jót és a rosszat is.Szerintem.És igenis írd le ha szar a lelked,hátha tud valaki segíteni pár jó szóval!
Lippa!
Jó természetes szülésről hallani ikresektől!Megnyugtató!A férjem nem bízik a dologban és félt,hogy nagyon beleélem magam a spontán szülés,de mi lesz,ha mgis vágás lesz!A lelkem legmélye felkészült a császárra,de a remény hal meg utoljára!

Kicsi Babák gyógyuljatok meg nagyon hamar!!!!!!!!
Sok puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!!

Mindíg nehezemre esik a rosszabb eseteket olvasni, de tanulságosnak találom őket! Bár kívánom soha nem történtek volna meg senkivel!! Az lett volna a jobb!!!!

Benszikém öröm olvasni a te üdvkitörésedet is! Az ilyenekért jó élni!

Lukrécia mindent kipróbálunk! Köszike!

Lippa én sem tudom mi van velem! Kicsit kivagyok az bizti, volt egy kisebb vitám hugommal, és ez megviselt, egész nap sírdogáltam, de ha nem értik meg, hogy imádom a kis lurkójukat, Benikét / 28 hónapos/ de egyszerűen bnem bírok utána szaladgálni, focizni vele meg egyebek! És tudod ezen megsértődött, és vitáztunk! De ha érzem, hogy nem bírom akkor nem bírom! Tudod egy - két óra oké, de egész délután az sok!! Vagyis 4 - 5 óra sok! Ezért vagyok kissé lehangolva! Velem volt hétfőn, szerdán, és tegnap megint hozták volna, mivel anyum délutános, és ma is hoznák! Tehát ez sok!!
Bocsi, hogy így kiborultam, de bánt is a dolog!

Pussza nektek!

Kép
tini75

Jó reggelt, remélem mindenki hamar meggyógyul :!: :!: :!:

Tegnap megterveztük a gyerekszobát :lol: , Ati megcsinálta AutoCAD-ben, szerettem volna az albumomba feltenni képet, hogy lássátok, de nem tudok képet kimásolni, azt a formátumot meg nem támogatja az album :cry: :roll:
Na majd hazajön a mester és megcsinálja nekem :lol:
Szép lesz :wink:

Pocakos képet igyekszem addig egyedül készíteni, talán az még megy :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Jaj, most még a vonalzómat is elrontottam :cry:

jucicuki

próba

jucicuki

próba2

jucicuki

Na, megy ez :lol:

jucicuki

Juci!
Szép a Lili és a Dorka!
Megnéztem az UH-s képeket!Szépek!És ez 5hete volt?Baromi jó minőségű a kórházihoz képest!Teljesen éles!Olyan kis szép a fejecskéjük meg mindenük!Gratulálok hozzájuk!
Vendég

Bariném!

Mond már meg a tesódnak,hogy hagyjon békén!Pont amikor fáj a pocid!Valószínű megeröltetted magad a gyerekkel való futkározásban!Most a babád érdekei fontosabbak,mint a húgodé és ha ez nem tetszik neki,akkor vegyen fel egy bébiszittyót!
Nem akartram beledumálni,bocsi!
Vendég

Benszi!

12 hetes igen, Istenhegyi Géndiagnosztikai központ. Hát nem kórházi UH-uk van az tuti!

Sikerült felvarázsolnom pocis képeket is. Hát elég helytakarékosak a csajok :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Chesti, Lanett, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, sok puszit küldök így virtuálisan a kicsiknek, és mieőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!!

Juci, nagyon szépek a képek, lánykák tündériek, a pocis képeid pedig nagyon édesek, ha szabad így fogalmaznom:(mi hétfőn megyünk az Istenhegyi útra, remélem én is kapok hasonlóan klassz fotókat :wink:

Zsókuci, le a kalappal előtted, mindig meghatódok az erődön :oops: további kitartást kívánok, és nagyon szorítok, bármikor is kedztek neki ismét...

puszi

numa

Kép
numato

Sziasztok,

Na, beszéltem a lányokkal:

Lanett: Réka bébi kicsit már jobban van, de még az eredményeket nem tudta megmondani, de már élénkebb a kicsi. Ja, és délután lesz majd kép is róla! :D

Chesti: Nikinek már biztos, hogy vesemedence gyulladása van. :( Infúziót és antibiotikumot kap. Amúgy jól van, eszik, jó kedélyű :)

Share: Máté is jobban van szerencsére, még kapja az infúziót, de lehet, hogy hétfőn már hazamehet!!! :D

Jobbulást mindenki picinek!!!!!!!

Később jelentkezem.
Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Numato,
aranyos vagy, köszönöm szépen! :)

Benszi,
persze, ebben igazad van. Én sosem olvastam rémtörténeteket, mindig továbblapoztam, ha bárhol is ilyennel találkoztam, dehát nem ezen múlt... így is megtörtént.
Ugye pihizel sokat???

Judit,
Helyes a pocakod! :D És édi a vonalzó! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Juci!
Helyes pocid van!Én vasárnap vagyok hétfordulós és majd csinálok képet!
Nekem is mondták ezt az Istenhegyit,de a dokim nem javasolja emberileg,mert mi van,ha az egyik baba beteg?Semmit nem lehet olyankor tenni!Orvosilag meg azt mondja döntsük el!A korom nem igazolja/32/,az uram spermája tökéletes és nem genetikai okokból nem jött a baba,hanem mert nem volt jó a petevezetékem,csak erre nagyon sok év után jöttek rá!Neked nem szúrták meg a pocidat ugye?Ez a genetikai csak UH vagy vérvétel is?

Zsókuci!
Pihizgetek,mert én fodrászkodtam kb.13évig és a derekam eléggé kivan,tehát már most nehezen bírom annyira fáj!Doki szerint ez csak szarabb lesz!Most keresek masszőrtvalahol,aki terhesekkel foglalkozik!
Vendég

Zsókuci köszönjük szépen az infókat.

Örülök,hogy Réka baba jobban van,továbbra is sokat gondolok Rájuk.Várjuk a fotót nagyon :D .

Niki babának is sok-sok gyógypuszit küldök.Ez tényleg olyan szemétség,hogy amikor a legnagyobb szüksége lenne az anyukájára nem lehet vele :roll:.

Máté babának szorítok,hogy hétfőn hazamehessenek.

Agnese,Agnesm köszi a bókokat :D .
Várjuk a legújabb Milán és Ádám fotókat :wink: .

Agnese sajnos mindig ellentétes irányba mennek,így csak akkor tudunk motorozni,ha Apa hazaért,vagy van segítség(ami nem gyakori) :cry: .

Tinike igaza van Benszinek,ha ezt nem érti meg a tesód akkor fogadjon bébiszittert.Ne idegesítsd magad emiatt,teljesen igazad van.Lehet,hogy tényleg ettől fáj a pocid is,mert megerőltetted magad.

Benszi igazad van.Egyébként meg mindegy hogy születnek, a lényeg hogy Nekik és Neked a legjobb legyen :wink: .

Juci nagyon édes a pocakod :D .

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Sziasztok!

Zsókuci,
Jó hogy irtál magadrol, nagyon erös kis csajszi vagy. :D
Raktam fel egy albumot, pocis képet majd délután teszek, de csak ma te kedvedért. :wink:
Mond meg Lanett-nek és chesti -nek, hogy szoritok nekik nagyon!

Bibar, Sharon
Gratulálok nektek :lol:

Jucicuki,
Megnéztem az albumod, nagyon jok az utrahang képek, és nagyon helyes kis pocid van! :lol:

Lukrécia , :lol:
Irok neked mailt ha megjöttünk a dokitol!

Velünk minden rendben , elkezdtük már a vásárlást teljes lázban égek, már alig vártam hogy végre vásárolhassak!
Ma du megyünk dokihoz, remélem hogy minden rendben lesz, mert a múlthéten a korházban azt mondták hogy kicsit kevesebb a magzatvizem,de a dokim azt mondta hogy ne izguljak ha minden más rendben van akkor biztos nincs semmi baj! :roll:
Ugy legyen !!

Kép
bibike27

Zsókuci,

:oops: azt akartam irni hogy csak a te kedvedért!

Kép
bibike27

Sziasztok,

Lanett írt sms-t. Réka baba már nem közvetlenül az orrába kapja az oxigént, hanem egy kis búra van a feje körül. Valamennyit javultak a vérgáz leletei. 5 gramm tejcsit is kap már!!! :D:D:D Már élénkebb, kezét, lábát, popsijár már jobban mozgatja, és a sírása erőteljesebb. Még mindig kék fény alatt van, csak most már hason. Nagy fekete haja van, és szőrös a kis háta :D

Annyira örülök, hogy már jobban van a picúr! :D:D:D

Lippa,
igazán nincs mit, remélem most már csak jó hírekkel jövök!!! :swink:

Bibike,
értettem én :wink: Köszönöm, nagyon drága vagy! :D Várom a képet!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Benszi!

Nekem a Szabolcs utcában szúrtak is, a rossz eredmények miatt muszáj volt, de egyébként nekem egy istenhegyis biológus telefonban azt mondta, hogy ikreknél a vérvételesnek nincs semmi értelme :cry:
Én oda kifejezetten a Bátorfi doktorhoz mentem UH-ra.

Judit

jucicuki

Lexi,

most olvastam a másik topikon, hogy ma van a névnapod:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D:D:D:D:D:D:D

(képzelj hozzá valami szépet, mert sajnos dolgozom, így nem tudok gif-et rakni...)

Mi van veled? Elmentél a BMC-be, a túlstimu miatt? Remélem minden rendben van, és csak azért nem jelentkezel, mert nincs időd.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci,
Raktam fel pocis képet :wink:

Jaj lányok, :( sajnos még mindig kevesebb a magzatvizem, nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj!Hólyagtelődés láthato, az jo!
Kedden kell mennem a korházba ultrahangra megint, remélem hogy nem lesz semmi baj! Volt ilyen valakinek ?

Kép
bibike27

Juci!
emlékeztem,hogy neked rossz volt valami eredményed,de hála minden rendben volt!Melyik vizsgálatnál derült ki a"rossz"eredmény?Én nem igazán mennék el,ha nem indokolja semmi!
Lippa!
Hiába döntöm el,hogy mit szeretnék,majd az élet megoldja!De azért én nagyon bizakodó vagyok!
Bibike!
Megnéztem a képeket!Szép a baba és a pocid is szép nagy.
Vendég

Sziasztok!!

Nos lányok a saját hugom nem köszön az utcán és az a hír járja rólam, hogy teljesen elhagyom magam, és majd olyan leszek mint egy elefánt, úgy elfogok hízni!
Ő a 7. hónapos korukig dolgozott, egyszerűen nem fogja fel, hogy ez más!! És a legszörnyűbb, hogy anyukám is mellé állt! De párom imád, és szeret, és nem hagyja, hogy állandóan bőgjek! Éjjel alig aludtam, fáj, hogy pont a családom ilyen!! De anyósom mondta, és ezt érzem is, hogy ő mint lányát úgyszeret!!! :cry: :cry: :cry:
Tehát zev na!
Bariném és Lippám köszi a megnyugtató szavakat!
De szar, bocsi a kifejezésért!!

Bibike megnéztelek, és nagyon tetszett ,minden kép!!! Édes és hwelyes a pocid nagyon!!

Nos pá nektek!

Lexikém itt is boldog névnapot kívánunk!

Kép r

Kép
tini75

Drága Tini
Maximálisan megértem, hogy ez mennyire fáj Neked, de ne törődj semmivel. Amikor a hugom terhes lett (rá egy évre, napra pontosan, ahogy én voltam, csak az én babám nem akart velem maradni) akkor én tiszta szívemből örültem, de három napig itthon sírtam, amikor senki nem látta. Amikor a család ezt megtudta, akkor anya elmondott minden önző dögnek, a hugom meg hónapokig nem szólt hozzám. Nem azért sírtam, mert neki van, hanem mert nekem nincs. És rossz volt, hogy ő fiatalabb meg az időpont is hülyén jött ki. Aznapra írták ki, amikor én egy évvel ezelőtt szültem volna. Senki nem értett meg. Borzasztó volt, de túléltem. Hétvégén Sárváron tesóm meg se engedte, hogy felemeljem a kisfiát, vagy akár egy bőröndöt. Nem a Te készülékedben van a hiba. Ne legyen lelkiismeret- furdalásod, hiszen ahelyett, hogy rád figyelnének, és neked segítenének, inkább kihasználnak? Ez nagyon nem szép! Majd rendbejönnek a dolgok, ha meg nem, akkor ennyit ért. (Bocs, ha nyers vagyok, de ezt a viselkedést nem tudom tolerálni. Ennél Te ezerszer többet érdemelsz.
Sok-sok puszi, hogy megnyugodjál
Vendég

MIndenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!

Zsókuci
Minden rendben, csak egész héten vizsgáztam, azért nem jelentkeztem. Voltam orvosnál, de csak itt a városban, mert már itt is le kellett jelentkeznem. Csak manuális vizsgálat volt, (nem esett jól) de minden oké. Uh csak két hét múlva. Ahhoz képest, hogy a többieknek már mennyi uh és vizsgálat volt, eléggé elhanyagolva érzem magam, de ez van:)

Az Istenhegyi Klinika engem is érdekel. Ott pontosan milyen betegséget képesek kiszűrni? Érdemes megcsináltatni?

Remélem ennek a kórházas időszaknak hamar vége lesz. Itt a jó idő a kis csemeték meg megbetegszenek. Nem igazság! Mondjuk máskor se! Mielőbbi gyógyulást a kis gyönyörűségeknek.

Lippa
Azért ezek a bicajos képek megérnek egy misét! Gyönyörűek a csajok! Tényleg ilyen vagányak?
Vendég

Minden babucikának mielöbbi gyógyulást kívánok!

Bibike
Megnéztem az uh-os képeket és látszik,hogy kiscsaj :D Szép a babaszoba, igazán csajos.

Tini
Most legyél egy kicsit önző és ne foglalkozz a rokonokkal!Neked fontosabb most a babuci!majd idővel megváltozik a véleményük!
Fel a fejjel!

Juci
a pocakodon nem is látszik,hogy ketten lakják!Kis helyes :D
gabicsibe

Tini
És ne feledd egy percre se a férjedet, aki melletted áll minden pillanatban. Számomra ez óriási dolog. (és ismeretlen. tök jó lehet:)ne foglalkozz senkivel, csak magatokkal. A kis családoddal!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Még egyszer köszi a dicséreteket, aranyosak vagytok. :) :) :)

Zsókuci drága, örülök hogy végre picit megnyíltál. És előre-előre-előre, soha ne hátra. Szerintem is vágjatok bele még az ősszel. Nagyon fogok szoríani, de menni fog az megint! Majd viszek neked Utrogestant, hogy szerencsét hozzon!!

Chesti, vigyázz Nikire, remélhetőleg hamar hazaengednek. Mit mondanak, mitől lett?? És van étvágya? Láza? Melyik kórházban vagytok?

Shareval beszéltem, Máté már egészen jól van. :) :) :) :)

Lanett, nagyon örülök hogy végül Pécsett szültél. Minden rendben lesz, hidd el, jó kezekben vagytok! És Réka baba cseppet sem pici. Zsókuci ha beszélsz vele mondd meg neki légy szíves, hogy Zsombornak is tüdőgyulladása volt, ő is hamar összekapta magát. gondolok rájuk.

Hát Juci, komolyan, senki nem mondaná meg, hogy ikreket vársz. Nsgyon helyes és formás az a pocak. :) :) :) Modt irigykedem picit, olyan jó volt pocakosnak lenni!

Benszi, hajrá, előre a spontán szülésre!! Nálunk is spontán volt.. :) :) Megkérdezhetem, ki az orvosod a Jánosban? Ha kellemetlen, írd meg priviben!

Lexi, örülök hogy jól vagy! Mi van a hiperstimuval?

Puszi, mindenkinek jó éjt!

Kép
lucia1

Sziasztok,

Bibike drága,

Megnéztem a képeket! Nagyon csini pocód van, és a kiságy… nagyon édi az ágynemű :wink: :lol:
A doki mit mond arra, hogy kevesebb a magzatvized? Most kicsit utánaolvastam: ha a babóval minden rendben (pisihólyag, vesék, gyomor), akkor nem utal komoly problémára. Viszont fokozott nyugalmi állapot, semmi súly emelgetés, szóval: pihi ezerrel! Ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Tini,
Rettenetesen sajnálom, hogy ilyenek veled a családban :( Tényleg nem szabad velük foglalkozni, Te, és a baby most a legfontosabb! Tudom, hogy nehéz ez, de akkor is. Mennyire igaz, hogy igazából azt, hogy itt miken megyünk keresztül, azt egy átlag ember, vagy átlag kismami/anyuci nem érti meg… És az mindenképpen vigasztaljon, hogy ilyen kedves és figyelmes párod van, és hogy az anyósod is szeret! :D

Lexi,
És jobban is vagy? Mert az egy dolog, hogy elmentél dokihoz… és meg sem nézett UH-val? Ha még mindig azok a tüneteid, akkor légyszi keress fel egy másik orvost – lehetőleg a Jánosban, vagy a BMC-ben! A „normál” dokiknak nem sok tudásuk van a túlstimuhoz. Ezt tapasztalatból mondom. Amikor nekem volt, elmentem a közeli kórházba, ahol még UH-val is megnéztek, és közölték, hogy menjek nyugodtan haza, van „egy kevés” folyadék a pocimban. Sok fehérje és folyadék… Aha.. János kórházba mentem másnap: azonnal befektettek, vérvétel, infúzió (nagyon sűrű volt a vérem), és sajnos le is csapoltak 3 liter (!) folyadékot! Szóval ennyit a nem hozzá értő orvosokról.
Tehát légyszi, ha még mindig nem vagy jól, irány a János Kórház, oké? :wink:

Na, dobok egy táblát. Ha valami nem stimmel, kérlek, jelezzétek!

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lucia drága,
Most láttam, hogy írtál közben Te is! :wink:
Hát, szerintem nem vágunk bele ősszel, kell még a lelki gyógyulás, meg addig tényleg még sok minden van… OK, a szerencse-utrót el fogom fogadni :wink:

Chesti helyett válaszolok, mert Ő bent van Nikivel, amíg ki nem engedik:
Hogy mitől lett? A pelustól – azt mondták neki, hogy a lányok könnyen felfázhatnak, szinte azonnal is a nedves pelustól… Étvágya szerencsére van Nikinek és láza nincs. A Heim Pálban vannak. Ha minden igaz, akkor hétvégén bemegyek hozzájuk!

Lanettnek átadom az üzenetedet, köszönöm, aranyos vagy! :)

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Tulajdonképpen én végig jól voltam, csak a hasam nagy. Dújv-ban a maszek dokinál nincs is uh. Külön kell érte fizetni és a kórházban csinálják. Na, ez milyen? király? Csak két hét múlva hívott vissza. Tesóm mindig mondja, hogy mennyire aranyos orvos. Az lehet, de én nem barátkozni akarok, hanem a kezébe tettem a kisbabám életét, ami nekem a legfontosabb. Azt hiszem hétfőn megyek a BMC-be, csak nehogy baj legyen, mert már megkaptam az elbocsátó szép üzenetemet. Ment már vissza valaki úgy, hogy már elvileg kidobták onnan?
Vendég

Lucia!
Köszi a bíztatást!Dr. Zsolnai Csaba a dokim.Édes,kedves,mindenre válaszolt és amikor néztük UH-n a babákat ő is mosolygott és együtt gyönyörködtünk bennük.Nem fásult még el és ez nagyon fontos!minden terhességet egy csodának tart!Ikreket meg mégjobban!Ráadásul jó képű is!Kibújnak a gyermekeim és nem egy rondaságot fognak először megpillantani! :lol: :lol:
Bariném!
Ne foglalkozz a családoddal!Szarni rájuk!Igaza van Lexinek!
Lexi!
Remélem valamit félre értettem,hogy nem tudod milyen az amikor egy férj támogatja a feleségét!Tényleg nem akarsz a Jánosban orvost magadnak?Ott tudják mi az a lombikos terhesség!
Lanett,Chesti!
Jobbulást a csemetéknek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat.
Tegnap jöttünk haza a kórházból.

Lanett

Nektek is sok boldogságot a kislányotokhoz.

Majd később bővebbet.

csibe
csibe31

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csibe,

tök jó, hogy már otthon vagytok! :D
Várjuk a szüléstörténetet, meg persze a fotókat is! :D:D:D

Puszi!

Kép