Litte! Én is csatlakozok az előttem szólókhoz, te jó nya vagy, meg is érdemled a kistesót. Hidd el, tudnék mesélni rossz anyákról, de a bicska kinyílna a zsebetekben.... Ahogy néha nekem is....
Enik! Ott baba van! Tessék bíztatni, hogy kapaszkodjon és nem sitatni az egereket, mert ahogy te érzed magad, részben ő is úgy érez!!!
Erszi! Tüsző is lesz és baba is, punktum.
Denni, ne aggódj, azt csak akkor kell, ha a vérzés sok és fekvésre se áll el, vagy a mensinél erőssebb görcsöt érzel a vérzéssel együtt, derekad fáj, vagy lázas vagy. De még ilyen esetekben is nagyon sok baba átvészeli ezt az időszakot! Pihenj sokat és gondolj sokat arra, hogy mindn rendben lesz, a baba szépen fejlődik a pocakodban! Hány hetes is vagy? Mekkora is már? Alamagnyi? Szőlőszemnyi? Ezeknek nézz utána
t kriszti! Hajrá clostis hónap!
Zsú, köszi a segítséget, lehet hogy sikerrel jártam de ezcsak most derül ki.
Velem meg az a helyzet, hogy ömlök, mint a Niagara monsun után.... Én még ennyit az életbe nem véreztem!!!!!! Borzalmas, alig várom, hogy vége legyen.
Ma felálltam a székből és hát hadd ne mondjam mi éktelenkedett a széken meg a gatyámon. Datáltam is magamba, hogy ilyen még nem is fordult elő velem. Bár a kolleganőim szerint ez jót jelent, mert legalább rendesen kitisztulok, és így hamarább lehet nekilátni a következőnek