Új privát üzeneted érkezett!

andi: én is remélem. :lol: csak most már baba is legyen belőle :lol: tkriszti: remélem erre akkor nem lesz szükség :lol: enik: írjál nekünk mert mi már tűkön ülünk itt :lol: :lol:
erzsebet0312

ENIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helló LÁnyok!

Erzsi i előkerült ismét! Hurrá!!

Enik tényleg gyere már!!!

Pusszantás!
Vendég

Helló Krisztinka!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Tegnap du-n fájdogált a hasam, úgyhogy nem bírtam ki reggelig a tesztelést!! :D este megcsináltam még mindig kétcsíkos, kicsit sötétebb, mint az első, de nem az igazi elég lassan halad nálam a folyamat ezek szerint, ha ez a teszt már 10 napos terhességet is kimutat :?
Itt a kép, de alig bírtam lefotózni, hogy látszódjon is valami előben jobb :D az alsó a hétfői a felső a szerda esti.
Ezek szerint kell még egy teszt!! :D én most agyontesztelem magam, de csak akkor nyugszom meg, ha már erős kétcsíkos, és utána, ha már a doki is megnézte, utána, ha már mozog, utána ha már uh is lesz több....
Annyi mindent összeolvastam most itt a neten a várakozással teli hónapokban, meg elég ha csak a babanetet olvasom nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen...

Kép

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!!

Andi , köszi kérdésed, megvagyunk, mi is megtettük a magunkét a pg által mutatott napokban (is :lol: )
Most várunk, jövő hétvégén, 27-e környékén jön meg ha nincs baba. Amikor pé volt azt mondtam volna ,tuti babás leszek, de mostanra elmúlt ez az érzés, sőt,nem hiszem hogy ilyen könnyen adják. Peti nagyon hamar jött, talán a tesóért jobban meg kell majd küzdeni. Mindenesetre kb 10 nap múlva tesztelek, ha addig nem jön meg.

Kriszti, örülök hogy végre nálad is elindult valami vizsgálódás, biztos hamarosan lesz eredménye!

Enik!!!!!!!!!! Tesztelj, mert már mindenkinek kilyukad az oldala!!!!!!!!!!
Vendég

ENIK!!!
Nyugodj meg ez is zebrás!!!!!!!!!!!!!!!!
De azért,hogy megnyugodj csinál egy harmadikat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoritunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem mi is hamar követünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti remélem ebben a hónapban legalább kiderül, hogy hol akad meg a dolog és lehet a Closty hamarabb kifejti hatását, mint gondolnád!!!Csak a 12. napon van uh? vagy majd akkor derül ki? akkor végig kellene már követniük, mint Erzsinél, hogy hogy alakul a tüsző!! Remélem minden rendben lesz!!

Erzsi húú holnap már mész is gyorsan eltelt ez a hónap!!

Kacika már várakozó állásponton vagy??

Ancsa, Denni gyertek!!! én is megyek mindjárt pihenni egy kicsit, ma bicajoztunk a Nagyerdőre, mire hazaérünk a bicajban talán Anna eddig még mindig elaludt, hatásos, reggel megfőztem úgyhogy tente, azért lenne még mit csinálni, de nem érdekel!!

Remélem csajok ez a hónap mindenkinek sikeres lesz, azaz ez a ciklus!!!

Kép, Kép
nemen

Szombaton próbálkozom újra vagy szerintetek hány napot kellene még adni ennek a tesztnek?? aztán jövő hét pénteken vagy utána hétfőn megyek dokihoz, még mindig nem hiszem el, sokkal jobban aggódok, mint Annával :?

Kép, Kép
nemen

ENIK!
12-én lessz az első,azután még 2 uh lessz,de biztosat szombaton a doki mond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZOMBATON CSINÁLHATOD!!!!!!!!!!!!!!
AZ IS ZEBRÁS LESSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENIKNEK BABA LESSZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi már látom, hogy az előző oldalon is leírtad, csak nem voltam elég figyelmes!! akkor így biztosan kiderül, hogy mi újság van!!
Munkahelyen minden rendben, hagynak kicsit netezni?? :D

Kép, Kép
nemen

Nem mindig!!!!!!!!!!!!!
Minden rendben amúgy!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tegnap este már egy csomót sírtam, a várakozás minden órája egy örökkévalóságnak tűnik!!nem tudom, hogy vágyakozhatunk ennyire egy baba után?!

Kép, Kép
nemen

nemen: ez aztán a csíkocska csíkocskák :lol: nagyon nagyon nagy gratula :lol: ne is mond a hónap elrepült és már megint ott leszek a kórházba :roll: de tudom hogy nemsokára nekem is itt lesz a pocaklakóm és akkor tudom hogy megérte minden erőfeszítést :lol: krisztinka79: igen ismét itt veletek :lol:
erzsebet0312

Ezzel én is igy vagyok!!!!
Annyi,hogy nem sirok!!!!
Nekem most telnek nehezen a napok,pláne ovuig,utánna már gyorsabb!!!!!
De már te félig meddig megnyugodhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 zebrás teszt boldog tulajdonosa vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

nemen: micsoda sírás??????? ott van a babó ne aggódj és kapaszkodik erősen :lol:
erzsebet0312

Itt vagyok,csak de-t nem voltunk itthon,utána szerelték a gépet,most megyek körmöshöz,este jövök,visszaolvasok,és irok..

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok Lányok!Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Csak most tudtam belépni egy rövid időre mert csak vekszem egész nap. Leírom hogy mi van velem és utánna visszaolvasom hogy mit írtatok.

Kedden sikerült elájulnom, persze azonnal hívtam a dokim és megnyugtatott hogy ez szokott lenni, nem kell félnem, bár én nagyon megilyedtem még sírtam is. :oops:

Ma meg tgnap egy pici barna váladék jött belőlem, néha rózsaszín csak pipilás után, remélem nem azt jelenti hogy elveszíthetem a babámat. Ha tudtok ezzel kacsolatban írni kérlek benneteket írjatok és majd igyekszem visszaolvasni, bár holnap felhívom a dokimat ismét.

Egyébként egész nap rosszul érzem magam, csak feküdni bírok mást nem nagyon.

Kedden a szülőknek is megmondtuk és hát örültek is a hírnek.

Most már befjezem mert nem vagyok valami jól.

Legyetek jók és majd mindent visszaolvasok. Ja és a jog vizsgám tegnap sikerült :)
denni

Litte! Én is csatlakozok az előttem szólókhoz, te jó nya vagy, meg is érdemled a kistesót. Hidd el, tudnék mesélni rossz anyákról, de a bicska kinyílna a zsebetekben.... Ahogy néha nekem is....

Enik! Ott baba van! Tessék bíztatni, hogy kapaszkodjon és nem sitatni az egereket, mert ahogy te érzed magad, részben ő is úgy érez!!!
:D

Erszi! Tüsző is lesz és baba is, punktum. :D

Denni, ne aggódj, azt csak akkor kell, ha a vérzés sok és fekvésre se áll el, vagy a mensinél erőssebb görcsöt érzel a vérzéssel együtt, derekad fáj, vagy lázas vagy. De még ilyen esetekben is nagyon sok baba átvészeli ezt az időszakot! Pihenj sokat és gondolj sokat arra, hogy mindn rendben lesz, a baba szépen fejlődik a pocakodban! Hány hetes is vagy? Mekkora is már? Alamagnyi? Szőlőszemnyi? Ezeknek nézz utána :D

t kriszti! Hajrá clostis hónap!

Zsú, köszi a segítséget, lehet hogy sikerrel jártam de ezcsak most derül ki.

Velem meg az a helyzet, hogy ömlök, mint a Niagara monsun után.... Én még ennyit az életbe nem véreztem!!!!!! Borzalmas, alig várom, hogy vége legyen. :oops:
Ma felálltam a székből és hát hadd ne mondjam mi éktelenkedett a széken meg a gatyámon. Datáltam is magamba, hogy ilyen még nem is fordult elő velem. Bár a kolleganőim szerint ez jót jelent, mert legalább rendesen kitisztulok, és így hamarább lehet nekilátni a következőnek 8)
kislibus

És a signo:

Kép
kislibus

Hát ez még nem ok, de inkább haggyuk is, a férjem elvette tőle a kedvem...
kislibus

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Kislibus:Ebben nincs semmi különös.Nekem az első menzi ugyan ilyen volt,két hét alatt háromszor húztam ágyneműt,pedig úgy aludtam,hogy törülköző volt alattam..

Kép

Kép
ancsa03

Ma itthon vagyok,és sehol senki :( :( :(

Enik:Én ugyan igy kezdtem a teszteket,a negyedik volt az ami totál egyforma erősségű volt...

Kép

Kép
ancsa03

Helleó ANcsa!

Én itt vagyok!
Hogy halad az idő, már a 10. héten tartasz, sőt lassan betöltöd 11-et.
Látszik már a pocid? Hogy vagy?

Mi már szeretgetjük apával egymást, de még a pé nagyon messze van. Bár mi nem időpontra csináljuk, persze azért majd figyelek, hogy ha szerintem van pé, akkor ne maradjon ki az akció. És most bevetem a maradék lh tesztemet is. Szóval most nem akarok semmit a véletlenre bízni. REmélem egyébként, hogy tényleg van pé-m, nem csak úgy gondolom a jelek alapján , hogy van. Nagyon csalódott lennék, ha nem is lenne. Most még nagyon bizakodó vagyok!

Enik! Ti szoktatok már bilizni? Mert mi 2-3 hónappal ezelőtt tök jól belepisiltünk, meg néha belekakiltunk, ha jó időben ültettem rá. Most 1 hete, ha néha ráültetem, ülünk rajta egy darabig, sőt látom, hogy na mindjárt pisilni fog és egyszercsak felpattan és 2 perc múlva valahová odapisil. Persze nem erőltetem még, mert sok helyen azt olvastam igazán ezt az inger csak 2 éves kora korül fog kifejlődeni, hogy tudja, hogy pisi és nem akarom kedvét szegni.

Pusszantás mindenkinek! VÉgre péntek van!!!
Vendég

Krisztinka:
Köszönöm jól vagyok!Annyi csak,hogy kezdenek szoritani a régi gatyóim,de mivel a 79kg-mal nem tartozom a soványak közé,még nem igen látszik semmi.Előbb bele kell nőnie az eredeti hasamba,és majd utána :oops: :oops: :oops:
Bár a cukor diéta miatt,még csak minuszba vagyok 2 kilóval,nem pedig hiztam....

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!!!!

Én is sikeresen beértem dolgozni.
Nem kapkodtam a felkeléssel,mert a gyerekem táborban.ma jön haza....már hiányzik,pedig csak szerdán ment el.Amikor elfoglalták a szállást felhívott,azóta nem jelentkezett :( .
Gondolom jól érzik magukat Egerben van az erdei suli,csavarognak egész nap.

Hogy van mindenki?????

Kép
vedresandi

Sziasztok Lányok!!!

Denni pihenj sokat, tegyél be valami kellemes zenét és minden rendben lesz meglátod!!!Kislibus válasza alapján nincs semmi komoly a Te esetedben (ő tud igazán szakszerű választ adni)!! Amúgy tudod itt is lehet olvasni barnázásról és mensi megmaradásról, ami persze kevesebb, mint rendesen. Amúgy a szédülésen nem csodálkozom, ha amúgyis alacsony a vérnyomásod egy kis terhességi tünettel már kész is az elszédülés, de tudod a filmekben a hányinger és a szédülés a tuti terhességi tünet!! :D Ne aggódj minden rendben lesz, ezt a fő parás mondja neked!!! :D

Krisztinka mi még nem! Párszor ráültettem Annát, aki perzse sosem pipilt eddig oda, esetleg mellé :D , majd nyáron megyünk mamihoz és akkor gondoltam a nagy bilire szoktatást elkezdeni. Neked nagyon ügyes maócska! Most azt olvastam, hogy 3 hét próba, de akkor rendesen következetesen és ha nem sikerül akkor szünet!!2-3 éves kor majd meglátjuk. Egyik ismerős mondta, hogy ki kell használni mikor érdeklődik a dolog iránt, nekik volt érdeklődés 2 éves kora körül, azt nem használták ki, most 2,5 évesen nem foglalkozik vele :roll:

Tegnap vettünk egy kocsit!!! :D :D imádom a régi csotrogány után!! csak sajna tönkrementünk!! :D

Erzsi majd jelentkezz, hogy mit láttak?!
Húú Kriszti Te meg holnap kezded!! mindig van kiért aggódni ez a jó a babanetben nemcsak saját magaddal vagy elfoglalva. Én nem tudnám megállni, hogy legalább el ne olvassam, hogy mi történt veletek!!
Zsu Te is jelentkezz vagy még az ujj izmaid sem a régiek?? :D :D

Kép, Kép
nemen

Andi remélem ma nem dogoztatnak túl sokat, hogy álltok a filmmel?? Te ilyen rugalmas munkaidőben vagy??

Erzsi nálatok hogy áll a házépítés, az alap akkor ki van ásva? vagy már készen is van?? Anyósoddal mi újság?? :D :D

Az elején én is alig vártam, hogy mikor nő már meg a pocakom, hogy látszódjon, de a végén rájöttem, hogy addig jó , amíg kicsi és csinos és simán meg lehet fordulni az ágyban :D . Sajna nagy hasonalvó vagyok.

Kacika remélem nálatok is lassan kezdődik a déli alvás!! Végülis mi lett a veletek alvással??

Kép, Kép
nemen

Amúgy, ha sikerült, akkor nálunk nem a figyelem elterelés vált be, hanem a görcsösen, mindennél jobban akarás!!!vagy még egy lehetőség a szopi abbahagyása :roll:

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!

Igen,rugalmas....nem dolgozom még most sokat,jún.12-én indul a film.Bízom a fentiekben,hogy 12 nap múlva csoda történik,és kevesebbet kell majd dolgoznom. :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Denni! Úgy gondoltam, hogy nem írok neked semmit, de meggondoltam magam! Nem akarok vészmadár lenni, mert mindenki szervezete másként reagál, de nekem sajnos így kezdődött a vetélésem. :cry: Először egy kicsi barna, de csak a budi papíron, aztán másnap egy kis rózsaszín, és akkor mentem a dokihoz, és derült ki, hogy mi a helyzet. Szerintem minnél előbb menj dokihoz, és addig is pihenj! Igaz én a barnázáskor felhívtam és akkor nekem is pihenést javasolt, de valahogy úgy gondoltam, hogy ha maradni akar a baba, akkor ha fejen állok akkor is marad, ha meg nem, akkor feküdhetek napokig mozdulatlanul, akkor is el fog menni. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veled!!!!!

Nemen! Az tök jó, ha vetettek kocsit. Már nekünk is jó lenne, sőt jó lenne nekem egy külön is, de hát most, hogy csak gyest kapok ez nem fog menni. Jövőre viszont lejár egy biztosításom, és lóvé jön a házhoz, na akkor majd beújítunk mi is! Milyet vetettek?

Én voltam reggel nőgyógyásznál! Azt mondta mindent rendben lát. A nyálkahártyám most a 9. napon 4,6 mm, és a jobb oldalon van egy 12 mm-es cystikus képlet. Ez pont megfelelő méret a 9. napon!!! Hát kíváncsi vagyok akkor mikor lesz pé-m.
Vendég

Enik!
Bocs,de mit kezdek én holnap???
Már magam sem tudom!!!!!
Ha arra gondolsz,hogy holnap kell mennem uh-ra???
Holnap megyek tüsző nézőbe!!!!!
Mahd megirom,hogy mi volt!!!!!!

Sajnos én azt vettem észre,hogy nagy pangás van itt!!!!!!!!!!!!
Lassan már nem lessz kinek irni,nem régen még nagyobb volt az aktivitás!!!
Most meg semmi,Zsu-val is mi van????????
Van aki napokig nem ir!!!!!!!!
Én itt vagyok sokszor,de van mikor órákig nem ir senki!!!!!!!!

Egyébként én sem akarom görcsösen,most a szervezetemre bizom magamat!!!!!!!!!!!!!
Majd besikerül,ha a baba is akarja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Kíváncsi vagyok, hogy neked mekkora tüszőt látnak holnap. Megnéztem, hogy naponta 2-3 mm nő egy tüsző, és kb 22 mm-nek kell lennie, amikor megreped. Kiszámoltam, hogy akkor nekem a 14-15. napon kellene, hogy pé-m legyen. Eddig a hő szerint általában a 18. napon volt, hát most nagyon kíváncsi vagyok, hogy előbb lesz e.
Vendég

Én itt vagyok, de a péntek az mamás nap, és eddig itt volt, most ment el.

Enik! Nagyon jók a csíkjaid, hétvégén még erősebb lesz tuti!!! Én már sokmindenkinél megmondtam :lol:

Alvás ügyben mi úgy állunk, hogy alszik ebéd után, de nem 12 körül, hanem leghamarabb 1 körül tudom lefektetni, és csak egy órát hagyom aludni. Akkor estére is kifingik annyira hogy nem kell lebunkózni a kis drágámat-bocsi- hanem magától is elalszik :lol: , emberi időben, olyan fél 9-9 közt.
Ezt viszont csak köztünk hajlandó, de ez már nem baj, utána is van még szabadidőnk apával, meg néha a délutáni alvásakor is pl hétvégén.
Szóval ez a helyzet.

Ma du megyünk megint pancsizni, ott is eléggé el szokott fáradt.

Péter nemsokára 2,5 éves lesz, és még nem pisil bilibe, úgyhogy senki ne aggódjon emiatt. Én a nyáron akarom majd komolyan venni. Szerintem nem szabad nagyon erőltetni, persze megpróbálni biz. időközönként az jó, de erőszakoskodni kár.

Pusssz
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én, de a mai napom sem úgy sikerült, ahogy gondoltam. későn keltem, és utána egyből mentem a városba, mert még mindig nem vettem nadrágot az esküvőre, és ugye holnap meg már menni kell. Aztán mire haza értem, már mentünk is termet díszíteni, és most értünk haza. Szóval még főzni sem volt időm, nemhogy a gépet bekapcsolni.Most is olyan hulla vagyok,hogy megyek is lassan feküdni.
Pedig úgy terveztem,hogy ma itthon leszek, és egész nap figyelek rátok, meg írok.
Képzeljétek, nemrég hívott a barátnőm, hogy 4 napja késik a mensije, meg kicsit puffadt a hasa, és hogy mondjam már meg neki,hogy a dokim kér-e külön pénzt az uh-ra, mert azt gondolja, hogy valami baja van. Persze az eszébe se jut, hogy esetleg terhes.......... Szóval rábeszéltem,hogy először vegyen egy tesztet, aztán gondolkodjon betegségeken. Kíváncsi vagyok az eredményre, de csak vas. derül ki.

Bocsi,hogy most csak magamról írtam, és nem reagálok semmire, de ígérem vasárnap pótolok mindent. Holnap meg szorítsatok értünk, hogy jó idő legyen.
Puszi, jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hahó ebben a késői órában!!

Sajnos el vagyok keseredve és ezért jöttem, felhívtuk férjem nagynénjét, védőnő, hogy jelent e valamit az alhasi fájdalom meg a néha olyan érzés, mintha megjönne, a válasz, hogy még lehet a szervezet nem áll készen, gondolkodik, hogy most megtartsa e a terhességet vagy mensi jöjjön, és szerinte ez az 5. 6. hét a necces (őszintén nem erre a válaszra számítottam :? ). Nem tudom, hogy fogom ezeket a napokat átvészelni, teljesen el vagyok keseredve!!! Már nem tudom, hogy reménykedjek e?! :cry:

Kép, Kép
nemen

Ildi ne haragudj, Te is éreztél ilyesmit a barnázás előtt? :(

Denni veled mi újság??holnap elmész dokihoz?? majd légyszi írd meg mit tudott mondani!! Remélem nálad minden rendben lesz!!!

Kép, Kép
nemen

Nemen! Semmi ilyet nem éreztem. Egyszerűen semmilyen terhességi tünetem nem volt már, hirtelen megszűnt a hányingerem meg ilyenek. Én úgy tudom, hogy ilyenkor normális az alhasi fájdalom, és a mindjártmegjön érzés! De nézd csak, ezeket neked találtam:

Kérdés:
4-5 hetes terhes vagyok. Elég rosszul alszom, tegnap éjjel arra ébredtem, hogy nyomást érzek az alhasamban, ez természetes ilyenkor?
Válasz:
A terhesség során a kismamák néha észlelnek alhasi nyomást, feszülést, kisebb görcsöket, ezek gyakorlatilag a terhesség természetes velejárói. Akkor viszont feltétlen oda kell figyelni, ha
rendszeres görcsölés, vagy esetleg vérzés jelentkezne.
Dr. Ács Nándor

Kérdés:
Mi lehet az oka egy petefészek szúrásnak, amikor 3 hetes terhes vagyok?
Válasz:
Nem hiszem, hogy valóban a petefészket érzi. Kés meg remélem, a közelben sincs...
Félre a tréfát: a terhesség elején a pete kilökődési helyén sárgatest, nem egy esetben kis ciszta is kialakul. Ez okozhat bizonytalan hasi tüneteket, de valószínűbb, hogy még ennél is ártalmatlanabb a dolog: az alhasi vérbőség miatt olyan szurkáló-hasi teltség-feszítés szerű érzés van. Pont olyan, mint amikor készül megjönni a menstruáció. Ezt a terhesség hamar "kinövi".
A koraterhességet valóban fenyegető jelek nem ezek.
Dr. Nagy László
Vendég

Enikő: Ne hülyeskedj már! Az ilyen gondolatokat nem szabadna a fejedbe venned!!! Az a védőnő pedig tarthatta volna a száját...(bocsika) Vagy nem mondtad, hogy Te vagy a kismama?
Mindegy, ezen ne agyalj!
Mi most értünk haza, volt egy nagyobb karambolom. Zolcsi is ott volt. Nekem nagyobb okom van aggódnom a picike miatt, mert rendesen megijedtem. Remélem nem lesz baj. Elkezdtem szedni magne b 6 -ot. Ezt mondta a dokim, akit az előbb hívtam. Az egy izomlazító, stressz miatt, na meg amúgy is kell. Te szedsz már? Szeríntem segítene a pocifájásban. Egyébként nekem is görcsölget állandóan a hasam. Nyugi :wink: Majd együtt pocakosan gurulunk a játszótérre, vagy a szülőszobára? :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Tudta férjem nagynénje, hogy rólunk van szó, tőle szoktunk tanácsokat kérni, ha van valami Annával!! Nem is értettem, hogy más alternatívát nem sorolt fel, lehet nem akart kecsegtetni minket és a rideg valóságot mondta, amiben neki van már 20 egynéhány év tapasztalata!!

Köszi, hogy még itt vagytok!!

Olgi sajnálom a karambolt!!én már alig merek vezetni, Annával csak esetleg szervízutakon járunk!!Remélem minden rendben lesz a kocsival meg minden!!

Annával nem így kezdődött az 5. héten nem is éreztem semmit! vagyis a 2. felében a cicimet, mostmár csak ez az alhasi feszülés van, most cici sehol. Tudom minden terhesség, minden szülés különböző!!

Kép, Kép
nemen

Olgi Te Zolcsival is éreztél ilyet?? én is vettem be Magne-B6-ot, attól jobb is volt meg délelőtt is jó gondolom a Gravidától. Már írni akartam neked privit, mert olvastam, hogy ezt írtad valamelyik nap, amúgy gratulálok, remélem tényleg bejön és együtt gurulunk!!! :D :D
Ildi, Olgi köszi, hogy még írtatok!!
Én fő paragép vagyok!!orvosnak kellett volna tanulnom, de mostmár késő...

Kép, Kép
nemen

Jó éjszakát, most kicsit lenyugodtam!! :D

Kép, Kép
nemen

sziasztok lányok! tegnap voltam uh-on és a tüsző most csak 16mm :cry: mondjuk még csak a 13-nap volt de a mult hónapban a 15-en már 21,5mm volt. szerintetek az nagyon kicsi????? vagy abból még lehet baba??? hétfőn kéne visszamennem hogy megnézzék hogy nőtt-e, de nem tudok mert menni kell a bankba a hitel miatt megkötni a szerződést :twisted: ha ekkora akkor nincs peteérés?, mondjuk most nem is fáj úgy a hasam mint a mult hónapba nem érzek úgy semmi különöset segítsetek kérlek akinek már van ebbe tapasztalata mert az egyik topikba olvastam hogy valakinek egy 14mm-esből lett baba. de nem tudom egyik hónapba érett nagy a másikba meg 16mm írjatok :roll:
erzsebet0312

Erzsébet!
Én most megyek elősször tüsző nézőbe!!!8-ra
Ha tudok utánna valamit rögtön irok neked!!!
Készülök,ha haza jövök irok!!!!!!

Amúgy JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENIK!NYUGODJ MEG!!!!!!!!!!!!!
NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Enik:Nyugogj meg,ne idegeskedj,mert azzal ártasz a babának!!!!!!!!!!!!!NEM LESSZ SEMMI BAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a 7.hétig görcsöltem,meg szúrt az alhasam.

Kriszti:Alig várom,hogy visszagyere,és megoszd velünk mit mondott az orvos.......

Kép

Kép
ancsa03

T.KRISZTI:köszi már nagyon várlak te hányadik napon vagy ma???
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Szerintem akkor később lesz pé-d nem? Mert ha nem elég nagy a tüsző akkor nem tud megrepedni.
De majd most Krisztit kiokosítják, és elmondja a tutit! :D

Én még vígan vagyok, kb egy hét múlva tesztelek ha addig nem jön meg...

A tegnapi fürcsi nagyon jól sikerült, jól elfáradt mindenki.

Enik!!! Ne aggódj már annyit, pihenj amennyit csak tudsz, és simizd a a hasad :lol: És kizárólag pozitív gondolatok, vag yh aaz nem megy akkor ne gondolj rá.
Csinálsz még tesztet, vagy mikor mégy dokihoz??

Andi! Hazaért a gyerek?? Jól érezte magát?
Vendég

KACIKA köszi remélem hogy nem lesz gond a tüszővel hisz a multkor olyan szép nagy érett volt :lol:
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?