Na itt vagyok....
Szilvi, ne szomorkodj! Bár én is tökéletesen megértelek, de el kell engednünk őket néha. Azért hogy visszajöjjenek. Mi így teremtődtünk, hogy nekünk a fészket kell őriznünk, de ezt nem várhatjuk el tőlük. Nem tudom miért utazott el a férjed, dolgozni-e, vagy csak kikapcsolódni, de ha az utóbbi is, akkor sem szabad rá haragudnod. Nehéz neki is. A felelősség, újra egy kisbaba, a gondok, a sírás. Ki kell kapcsolnia kicsit. Az én férjem is elutazott nyáron a barátaival, meg hát ő is koncertezik sokat, utálom én is ha nincs itthon, de olyan jó amikor hazajön, és tudom ,hogy hálás, hogy "elengedem".
Szóval fel a fejjel, erős vagy, egy hét nem a világ, fogadd finom ebéddel, mosolyogva és utólag rájössz, hogy jót is tett ez a hét talán...
Klári, a fogmosáshoz: nekünk a védőnő azt mondta, hogy 8 fogtól kell mosni. Farkónak 8 van, de még mi is csak vízzel mossuk. Gondolkoztam már én is a fogkrémen, de szerintem tuti egyből lenyeli, akkor meg minek terheljem vele. de ebben a kérdésben én sem tudok dűlőre jutni.
Úgylátszik a nővéreinknek egyre jár az agyuk
én is kaptam az én egyikemtől aerobic bérletet
, kedden voltam is, hát komolyan mondom nem tudom leírni, hogy milyen nagyon jól esett! (mondjuk a nemlétező hasizmom az úgy fáj azóta, hogy levegőt is alig bírok venni
).
Marcsi, hogy ízlett Laurának a finomfőzelék? Délelőtt olvastam, hogy ma azt főzöl, hát gondoltam azt főzök én is, két kanál után a földön landolt a többi.
Pedig szereti a borsót és a répát is, csak úgy látszik a rántástól nincs oda.
A szülészetisbe én is beleolvastam, és én sem értem min akadtaál ki.
Zsófi, a szülészetisbe olvastam, hogy Samu nem fél az orrszívótól, és csak hüledeztem...
NÁlunk ugye az elmúlt másfél hét ennek jegyében telt, és hát komolyan mondom brutális állatnak éreztem magam, olyan keservesen sírt Farkó, és amikor látta hogy készülök leszívni, könyörgő hangon mondta hogy mama...szörnyű volt a szívem majd megszakadt
szerencséd van!!!!
ja, a tesódnak meg gratulálok a reklámhoz!!!!
Kata, Lizinek jobbulást kívánok! Nagyon édes lehet, hogy apázik
apaapaapa
.
Niki, Ákosnak jobbulást! Elhiszem hogy megijedtél! Hú, másfél hónap?Az már nagyon izgi!
Lesz segítséged, ha megszületik Szabolcs?
Nóra,
Lizinek nagyon nagyon boldog hófordulót kívánok!!!!!
Zsóka, Edus, Julcsi, Anzsi, Reni, Panni, Miricke, Timi, Fatima, Andi sok puszi!!!!!!
Rólunk: a vírusból meggyógyult, négy foga jön egyszerre
brutál éjszakák, jelentősen leromlott étvágy.
vidámság, móka, rosszalkodás napközben.
Voltunk mérésen: 10,66 kg és 74 cm.
GYorsan feldobok két képet,és eldugultam, puszi jó éjt!!!!
tánc
nekünk már van testvérünk
(Lóci, az unokatesó, és amúgy az Isten!
)