Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annyira szeretnék valami szépet írni, de csak bőgők. Ma apa elment Angliába 1 hétre. Tudom, hogy másnak nincs ezen semmi sírni való, mert úgyis hazajön, én mégis rohadt nehezen élen meg. 16 év alatt nagyon keveset voltam nélküle, most meg abba bíztam, hogy a reptérről hazajön. Nagyon vártam, de hívott, hogy már a felszálló térben van. Ne haragudjatok, hogy ezt leírtam nektek!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok,

köszi az érdeklődést, éjjelünk hálaazégnek jó volt, lehet hogy a kicsit hüvibb fürcsi megtette a hatását, mert nem kellett kúp...
és 19:30-tól aludt hajnal 2:30ig amire még nem volt példa mert mindig 22-23 közt ébred.
ébrednie kellett volna mert a gyógyszer is így van beállítva, szóval elég gázos módon elcsúsztunk vele :?
most reggel fél 9kor adtam be neki ami tegnap 23-kor járt volna :?
remélem nem lesz nagy gubanc, jártunk így már máskor is, na mondjuk nem ennyire....

azért a mai tornát lemondtam tegnap, bár sztem mehetnénk mert jól van, de asszem engedek egy pihi napot! kell az is néha!

Marcsi tök jó hogy együtt mentek apával kondizni! én is próbáltam anno rávenni, de nem sikerült :lol:

Zsóka hiányozni fogsz!!!!!!!!!!!! :roll: :oops:
télleg már annyiszor megfordult a fejemben csak mire írni jutok, kimegy...
szal hogy Marcus nagyon ügyi ám hogy mond szavakat!! :shock:
és ez hogy műxik? mondogatod neki gyakran és egyszer csak elkezdi ő is tudatosan mondani??

tegnap Lizi kb 10-szer Ákos után ismételte hogy "apa".
szerintem abszolut véletlen egybeesés - épp ezt a hangsort volt kedve mondogatni és Ákos meg épp ezt kezdte neki mutatni....
de olyan furi érzés futott át rajtam, mintha tudatos lenne.
de tuti nem az, mert ha mégis akkor szuperzseni a gyermek :lol: :lol: :lol:
de annyira cukor volt, majd megzabbantottam !!!!!!!!!!!!
apa-apa-apa :):):):)

Edusom merre jársz? hogy vagy? vukkék??? nem írtam a múltkor de a gyomorsav tipped sztem helytálló... szal h kezdi ugye nyomni és attól van ez... :roll:
majd dobj egy pár sort ha ráérsz! :wink:

Juliról kérünk egész csöpp képet!!

pusszok
lmkata

indulunk az oviba, így csak annyit.

Szilvi, persze, h át tudjuk érezni! Egy kis bőgés megengedett!Fel a fejjel, tudom, nehéz lesz, de bízzunk abban, h az a 7 nap hamar elröppen. :? :oops:
És jó, h kiírtad magadból! :)

na rohantam, még megpróbálok jönni! 8)

Márk táncolos képe, Lizu montázs - halacskásbestof, meg van még egy, de fejből nem megy-, Samus macis képei, -ott meg, ahol szemben a "két kis mackó" a kedvencem-!!! gyönyörűek!!!!!!!!Nagyon klasszak!

Zsóka cipő tuti klassz, majd akarok róla konzultálni! én is az elöl nyitottat kedvelem!

csókok! :)
mazsolák

SZILVIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon sok puszit küldök neked meg Lizababa is :!: :!: :!: :!:
rohadt szar érzés lehet, szerintem jól bőgd ki magadból és aztán 180 fokos fordulat, és tessék mosolyogni mert a kis Ákosbaba azt az anyát szereti!!!!!! és az az 1 hét meg HUSSSSSSSSSSSSS
elreppen!!!!!!!!!!!!!!!! gondolj bele hogy nemsoká ezeket a sorokat is mosolyogva olvasod, hogy hogy elrepült az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok pusza!!!!
lmkata

ja és ma mondta Zsombor, h "alma" :D
mazsolák

puszi a kis-zs csöpp okos szájára! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Kata, látom egyszerre írtunk, csak sajna nincs időm elolvasni! :oops: :? 8)

Gyógypusszok a halacskás KisRibizlimnek!!!!! :D
mazsolák

Szilvi, fel a fejjel ! biztos szar lehet, én is így reagálnék a helyedben.
hamar elmegy a hét, és észre sem veszitek.

Kata, jó, h. nem volt láz ! én nem vagyok doki, de lehet, h. jobb, h. aludt, mint a gyógyiért felkelteni. néha az alvás fél gyógyulás.
nagyon cuki lehetett, ahogy "apázik" ! apa meg gondolom olvadt, nem?

Edu, na végre jöttél !
puszi nektek.

én ma megint :lol: eldöntöttem, h felfüggesztem a szülészetesbe való írkálást. most én vagyok érzékeny?
v. tényleg f@szságokat írok?
v azt kell írni, amit vki hallani akar, és akkor szent a béka?
na jó mindegy. bizti én vagyok érzékeny.

Zsóka, jó pihenést és szép időt nektek.

M.

[/b]

Marcsi

KépKép
alon

Most csak egy gyorsat neked Szilvi! Fel a fejjel drága! Elhiszem, hogy nagyon szar most neked. Én nem terhesen is mindig ki voltam, ha a férjem elment egy 1-2 hetes turnéra. Most aztán pláne nem bírnám. Szóval sird ki magad, aztán tessék arra gondolni, hogy nagyon hamar elröppen az az 1 hét. Gyere, ha tudsz és akkor mi dumcsizunk veled!

Puszik,
Fatima

fatima

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy csak mi vagyunk az elmúlt 2 napban nyügik? Maja baba tegnap reggel 7től éjfélig összesen ha aludt 2,5-3 órát. Kézben elszenderült, de amint letettük, ordított. És hiába hagytam, csak egyre jobban ordított, muszáj volt felvenni újra. És azt veszem észre, hogy ma megint kezdi. Most aludt el, de 2 órán keresztül vesződtem vele, míg letettem, és 20 perc üvöltés után, most alszik.
Úgy sajnálom, de nem tudom mit tudnék vele tenni. Semmi nem jó. Még a cicivel a szájában is képes üvölteni.
Megszakad a szívem, de tényleg nem tudom mi baj lehet.

Remélem az idő. Ja, és a fején piros pöttyök vannak, amik ha ordít, akkor mégjobban bevörösödnek. Én úgy gondolom, hogy talán melegkiütések lehetnek, de nem tudom.

Én is el vagyok keseredve! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
b79andi

Ja, és Marcsi, bár ez nem a szülészetis, de nekem most tényleg tanácsra van szükségem! Nem arra, amit hallani akarok!

Igaz az sem lenne rossz :wink: , mert azt szeretném hallani, hogy minden rendben, az idő miatt nyügösködik.

Hiszen ezért van a babanet nem??? Sokféle tanácsból végül úgyis azt tesszük, amit helyesnek gondolunk, de legalább megtudjuk, hogy ki hogyan csinálja mit gondol dolgokról. Ne vedd a szívedre!!

(könnyű mondani, tudom)

Kép

Kép
b79andi

ismeri valaki újvári elemért????
lehet dokit-kórházat kell váltanom :? , és őt ajánlották.....
dimet

Sziasztok!

Megjöttünk a délelőtti sétából.

Andi, Marci 2 napja óránként felsír éjjel :( ,pedig ez nem rá vall, egyébként jó alvó gyerek), Bori meg éjjel 1 kor felállt az ágyára és közölte, hogy ő most ugrál párat :shock: -de közben aludt :lol: .Úgy röhögtünk apával... :lol:
Na ezt csak azért írtam, hogy valami tuti van... :roll:

Marcsi, min akadtál ki a szülészetisben? Na mingyá bekukkantok.. Fodrász--rám is nagyon rámférne..viszont tegnap voltam kozmetikusnál, egy órán keresztül maszírozta az arcom.Mennyei volt 8) .

Edu, gratulálok kiszs-nek! Édes lehet. Várom majd a levelet a szandival kapcsolatban.

Kata, de jó,hogy minden okés Lizivel. Lehet ám,hogy a fogacska okozza a hőemit, Bori be is lázasodott az első fogacska kibújása előtt. Köszi a hiányolást :oops: :D .
Szavak: olyanokat mond, amit sokszor hall,és egyszerűek + érdekesek pl apa,hamahama,cici,va-va(kutya),bo(bori) ...
édi lehet Lizi,ahogy apázik, gondolom apája repked a gyönyörűségtől :lol: .

dimet, szia! Sajna én nem ismerem Újvári dr urat.

Szilvi, én is tuti így reagálnék, még az is megvisel,ha apa a szokottnál később jön haza. Gyere sokszor ide trécselni, feldobjuk a kedved. :wink: puszi nektek!!!!

KépKép
logi

sziasztok!!

Szilvi, drága, szintén így reagálnék....... ha minden igaz apának lesz majd szeptemberben egy 2 hetes utazása, hát én már most reggel azon agyaltam, hogy hogy is lesz ez......

Andi, szerintem is van valami, nálunk Bende elég nyügi, most vagy a fog vagy a front :?: :roll: :shock:

apázós Lizinek cuppok, hogy minden ok legyen :) :D :lol:

szombaton Bende is tisztán azt mondta, hogy apa :lol: szerintem ez még nem volt tudatos, de apa nagyon örült neki :lol: :lol: :lol:

Marcsi, de jó, hogy kondiztok!! nekem is kell :lol: :lol: addig anyukád vugyázot Laura álmára?

Zsóka, jó pihizést :wink: :lol:

Edusom, pótolni fogom az elmaradásomat!

sse4, h vá
ezt kérem Benedek úrfi írta Nektek!
puszi
mangó

marcsi én beleolvastam a szülészetisbe de nem látom, h min akadtál ki? nem értem. ??
kata: lizuapu&kutyu + maci&samu nagyon csúúúúcs!!!
kerekpocak

marcsi megint végigolvastam és esküszöm semmi olyat nem találtam. még csak ellent se mondtak neked, meg se cáfoltak. hmm????
kerekpocak

lizinek jobbulást!!

szilvi don't worry, mind így éreznénk!!!!!!!!!!!! nekem csaba ma megy el csak egy estére és kivagyok....
kerekpocak

Tündérek vagytok!!!Köszi!Azt hiszem ennek egy része hiszti. :oops: Amit megettem tegnap az kijött, ma még egy falat sem ment le a torkomon. Nem bírom abbahagyni a sírást, már alig látok ki a szememen, a homeopátiás nyugtató sz…-t sem ér!! Mást meg nem lehet. Mindig várom, hogy bejön az ajtón. Kész őrület!!! Bocsi…………………

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

BendePajti üdv az apázós klubban :wink: :lol:

Zsóka jajj de jót mosolyogtam az ugrálnivágyós Borin!
Én is képes voltam álmomban kimenni a nappliba és anyukáméknak magyarázni a sárgapókról és tisztán emlékszem rá h meg is voltam sértve mert hülyének néztek és nem értették ami tök nyílvánvaló volt számomra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vettünk etetőszéket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pegperego primapappa diner
újat vettem végül, nem volt olcsó, de nem bánom mert
ad1 kistesónak is jó lesz
ad2 három húgom is van szal még az ő gyerekeiknek is ...
szerintem így megéri a befektetést :wink:
nagyon édi, majd teszek képet :lol:

Andi vannak ilyen nyügisebb napok... át kell vészelni!
nekünk sem mindig egyforma a kedvünk! hm..?? :wink:
persze nehéz, mondjuk Lizu keveset volt ilyen nagyon nyügis, de én azt is alig bírtam ki :lol: :lol:

ez érdekes mert most h voltunk a brendonban, volt egy kisbaba aki tökre sírt. fogták kézben és ordított.
mi meg néztünk Noémivel, hogy milyen furi látni, Liza soha nem csinált ilyet ....
:roll: :lol: :lol: :lol:

na megyek, mert nemsoká indulunk természetgyógyászhoz... ez a szokásos csüt esti kirándulásunk Budára Fótról... :roll: :lol: :lol:

ja Marcsi, pont ezért nem keltem soha fel Lizut a gyógyszer miatt... jobb ha alszik egy nagyot. de szerencsére nem gáz a dokinéni szerint sem... úgyhogy megnyugodtam...

mi volt a másik topikban? nincs időm visszaolvasni Marcsi mire célitál.. :oops: :?:

pusszok
lmkata

célitál = céloztál
hogy sikerült így elgépelni??
lmkata

Sziasztok!

Csak pár percem van, de muszáj volt már beugranom...:)

Szóval, sajna én sem tudlak olvasni se nagyon titeket mert a mi gépünk is olyan helyen van (félemelet) ahol nem tudom letenni Farkót mert leesik. Este meg a szokásos hullaság.

A képeket azért megnézem minidig.

Huncut focista Zsék tündériek! A szülőknek folyamatos elismerésem :)
Marcipán nagyon nagyfiús már, most sokat változott szerintem, és milyen ügyesen áll! Nem is írtad Zsóka! :) (ez csak vicc volt, lehet hogy én nem olvasok :) )
Samu és a Maci!!!!!!!!Hát erre nem is tudok mit írni, tényleg képeslapra illik! FAntasztikus!
Ákos és Bumi kutya!!!!! :lol: :lol: :lol: hát ők is!!! :lol: :lol:
LIziribizli is tündér, és ő is sokat változik! Tök jól lement a pufiság az arcáról! És látszik hogy már okos nagylány! :)
Loló bébi is tündér! Az ilyen fogpiszkálós esetek nálunk is mindennaposak! :)
Táncolós Márk nagyon vicces! Bevallom utánozós majom voltam és ma csináltam táncolós Farkas képet! :oops: majd este felteszem! Ja és gratulálok az önálló lépésekhez!!!!
Szülinapos BAla képek is nagyon jók, ő is milyen sokat nőtt! ÉS a torták!!:)

Hú, már mennem is kell, este jövök, remélem senkit nem hagytam ki, emlékezetből ment az elmúlt napokból amiket láttam! :)

Pusz, Nóri

bocs a hibákért, nem tudok most visszaolvasni......

Kép
nóri8

Sziasztok!

Ezek a viharos napok szépen tönkrevágták az internetünket egy pár napra, részben emiatt nem tudtam jönni. másrészt ákos hétfőn magáraborította a szereld össze magad hála a jó égnek könnyű szerkezetű cipősszekrényt, ami az egész testét elfedte....nem szükséges részleteznem, óriási ijedség, sírás, én talán jobban kivoltam, mint ákos. egyből fölemeltem a szekrényt, ölbevettem, átnéztem a testét, h nem sérült-e meg vhol, aztán hívtam az orvosunkat, aki fél órán belül már ákost vizsgálta a szobánkban. a biztonság kedvéért beküldött bennünket az ügyeletes sebészetre, ahol agyonröntgenezték és uh-ozták ákost, aki roppant módon "imádta" ezt a macerát, de szerencsére semmi baja nem esett :lol:
hétfőn csak egy pillanatra nem figyeltem rá és megvolt a baj.......azóta pedig egy pillanatra sem merem levenni róla a szememet. remélem ez a pánik idővel feloldódik bennem, hiszen sokszor hiába minden odafigyelés és elővigyázatosság.....

szabi drágaság nagyon jól érzi magát a pocimban, továbbra is rohamos tempóban nő a pocim.........már csak 1,5 hónap, úgy röpül az idő!!!!

elnézést mindenkitől, h most csak önző módon magunkról regéltem ,de amint végigolvasom a hsz-kat, jövök újra!

viszont a képeket már megcsodáltam, annyira szépek a gyerkőcök!!!

sok-sok puszi mindenkinek!
niki
Vendég

Sziasztok, drága anyucik!!!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!

Mármint ez tökre nem jó, hogy mások is nyügisek, illetve olyat csinálnak, amit nem szoktak, de ez nekem akkor is most nagyon megnyugtató.
A délután egy kicsit jobb volt, de akkor is csak nagyon nehezen tudott elaludni. És most is fürcsi után. Jaj ez a szaros idő, remélem elvonulnak a frontok. Lehetne már napsütéses szép idő.
Ez biztosan Szilvi hangulatán is sokat dobna. :cry: Én is megértelek, nem lehet kellemes, de tényleg gyorsan el fog röppenni.

Nyugis jó éjszakát mindenkinek. Én megyek aludni, mert ez a nyügi, engem talán még jobban lefáraszt, mint őt.

Puszi

Kép

Kép
b79andi

Na itt vagyok....

Szilvi, ne szomorkodj! Bár én is tökéletesen megértelek, de el kell engednünk őket néha. Azért hogy visszajöjjenek. Mi így teremtődtünk, hogy nekünk a fészket kell őriznünk, de ezt nem várhatjuk el tőlük. Nem tudom miért utazott el a férjed, dolgozni-e, vagy csak kikapcsolódni, de ha az utóbbi is, akkor sem szabad rá haragudnod. Nehéz neki is. A felelősség, újra egy kisbaba, a gondok, a sírás. Ki kell kapcsolnia kicsit. Az én férjem is elutazott nyáron a barátaival, meg hát ő is koncertezik sokat, utálom én is ha nincs itthon, de olyan jó amikor hazajön, és tudom ,hogy hálás, hogy "elengedem".
Szóval fel a fejjel, erős vagy, egy hét nem a világ, fogadd finom ebéddel, mosolyogva és utólag rájössz, hogy jót is tett ez a hét talán...

Klári
, a fogmosáshoz: nekünk a védőnő azt mondta, hogy 8 fogtól kell mosni. Farkónak 8 van, de még mi is csak vízzel mossuk. Gondolkoztam már én is a fogkrémen, de szerintem tuti egyből lenyeli, akkor meg minek terheljem vele. de ebben a kérdésben én sem tudok dűlőre jutni.
Úgylátszik a nővéreinknek egyre jár az agyuk :) :arrow: én is kaptam az én egyikemtől aerobic bérletet :), kedden voltam is, hát komolyan mondom nem tudom leírni, hogy milyen nagyon jól esett! (mondjuk a nemlétező hasizmom az úgy fáj azóta, hogy levegőt is alig bírok venni :lol: ).

Marcsi, hogy ízlett Laurának a finomfőzelék? Délelőtt olvastam, hogy ma azt főzöl, hát gondoltam azt főzök én is, két kanál után a földön landolt a többi. :) Pedig szereti a borsót és a répát is, csak úgy látszik a rántástól nincs oda. :roll:
A szülészetisbe én is beleolvastam, és én sem értem min akadtaál ki. :shock: :roll:

Zsófi, a szülészetisbe olvastam, hogy Samu nem fél az orrszívótól, és csak hüledeztem...:) NÁlunk ugye az elmúlt másfél hét ennek jegyében telt, és hát komolyan mondom brutális állatnak éreztem magam, olyan keservesen sírt Farkó, és amikor látta hogy készülök leszívni, könyörgő hangon mondta hogy mama...szörnyű volt a szívem majd megszakadt :arrow: szerencséd van!!!!
ja, a tesódnak meg gratulálok a reklámhoz!!!!

Kata, Lizinek jobbulást kívánok! Nagyon édes lehet, hogy apázik :arrow: apaapaapa :).

Niki, Ákosnak jobbulást! Elhiszem hogy megijedtél! Hú, másfél hónap?Az már nagyon izgi! :) Lesz segítséged, ha megszületik Szabolcs?

Nóra, Lizinek nagyon nagyon boldog hófordulót kívánok!!!!!

Zsóka, Edus, Julcsi, Anzsi, Reni, Panni, Miricke, Timi, Fatima, Andi sok puszi!!!!!!

Rólunk: a vírusból meggyógyult, négy foga jön egyszerre :arrow: brutál éjszakák, jelentősen leromlott étvágy.
vidámság, móka, rosszalkodás napközben.
Voltunk mérésen: 10,66 kg és 74 cm.

GYorsan feldobok két képet,és eldugultam, puszi jó éjt!!!!

Kép tánc :)

Kép nekünk már van testvérünk :) (Lóci, az unokatesó, és amúgy az Isten! :) )

Kép
nóri8

de cuki!!!!!!!
kerekpocak

elolvastam a szülészetist magam is még 1x, magam sem tudom mi bajom volt, szerintem a rohanásban félreolvastam-értettem vmit.
na mindegy.
pedig nem is vagyok terhes, h. érzékeny legyek.

Nóri, Farkas irtó cuki !!
kitartást a fogacskákhoz! valszeg Laura is növeszti a hatodikat, mert taknyos nagyon.
amúgy az orrszívótól Laura sem fél, sőt nagy haverja a porszívó, ha csak simán előveszem takarítani. megismeri és sikongat örömében, beszél hozzá, meg próbálja tologatni.

igen, ízlett neki a finomfőzelék !! tettünk bele pici karfiolt is, lehet, h. ez volt a titka.. :wink:
holnap "igazi" karalábéfőzelék lesz a menü pipihusival.

Nóri, miért pont 8 fogtól?!?!?!

Kata, bejött Lizának az etetőszék? tetszik neki, kényelmesen ül benne? eddig hol etetted? hordozóban v. az öledben?

Sniki, de jó jelentkeztél ! cipősszekrény sztori.. :evil: tényleg jó, h. nem esett Ákosnak nagyobb baja az ijedtségen kívül. szerintem hamar túllépsz majd a paraságon. amikor mi hazajöttünk a kórházból kb.2 napig volt bennem a para, h. Laura benyal a játszótéren és\vagy mondókázásnál vmit, aztán 3.nap már túlléptem rajta.

Anzsi, igen anyum jött át tegnap. kb. 500 m-re lakik.
hová utazik Apája majd 2 hétre?

Edu, kiszs-nek ez az első szava? mármint az alma?

Zsóka- Edu, ha publikus, akkor közkinccsé teszitek a cipős értekezést? engem nagyon érdekelne !

M.

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Melózok STOP Mint azállat STOP Még olvasni sincs időm STOP Majd jövök! STOP

Puszi mindenkinek STOP

Reni STOP

Ui: Ma még kb 2 órányi melóm van :roll: STOP

Ui2: Már kezdek bekattanni :lol: STOP

KépKép
Kép
szuvajdzsity

HELLO!!! :mrgreen:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

most csak azért jöttem h kérjek mindenkit, ezerrel szorítson, megyünk vérvételre, nem akarom h agyonszurkálják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
találják el elsőre vagy max harmadszorra és kész. :!: :!: :!: :!: :!:
kivagyok.....................
de szerencsére apa is jön velünk
na puszik, majd jelentek ha hazaértünk! és KÖSZI :wink:
lmkata

[color=red]DRUKK HEGYEK!!!!!!!!!!!!!!![/color]

szegény reni :(
kerekpocak

Kata, mi is küldjük a sok sok ++++++++++energyt Nektek!!! DRUKKOK!!!!!!!

Farkas, és - amit már rég szerettem volna írni - fülpiszkálós Lolo is nagyon édesek!

Marcsi, voltak próbálkozások: kutya: vau, bbabba, autó: brüm brüm - ez a kedvenc szava, az elején, ha nagyon akart vmit, annnya, talán ennyi..., az alma is kezdetben hamam szerű volt...

még nem olvastam mindent végig,ha tudok, még jövök.
mazsolák

Reni, Neked is kitartás!!!!Energy felhőt Neked is! :D
mazsolák

Kata, szorítok én is!!!! drukkdrukkk!!!!!!

Edus, Zsombesznek gratula az almához!!! Ez tök érdekes, hogy ő is babbá-t mondott a kutyára, mert Farkó is azt mondja mindegyikre, hogy ba, de én azt hittem azért mert a mi kutyáink neve barni meg bill, de aztán egy másik kislánnyal találkoztunk aki szintén ba-nak hívja a kutyákat. :lol: :lol:

Marcsi,
az hogy miért pont 8 fog nem tudom, de úgy emlékszem mintha Zsóka is ezt írta volna még régen, hogy nekik is ezt mondták. :roll: :?:
Amúgy porszívózni Farkas is szeret, sőt ha nagyon unatkozik, szoktam neki mondani, hogy menjen a porszívó barátjához és szerelje meg, és akkor megy..... :lol: :lol: csak hát az orrszívás az más.
Jaj, most hétvégére tervezzük az első hajvágást! Hát nem lesz könnyű menet, de remélem sikerül. Majd beszámolok róla. :)

Reni, kitartást a melóhoz!!!!
Hú, Marcsi, neked is! mindjárt kezdesz! jaj.

NA, megyek főzni, nálunk ma krumplileves lesz, csak úgy szimplán. :oops: :)

pusz

ja, köszönjük az érdeklődést még korábbról, nagyjából berendezkedtünk már de még vannak elvarratlan szálak, csak a napi házimunka teljesen felőröl. De sokkal jobb itt, Farkó is megszokta már. :)

Kép
nóri8

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást és az együttérzést ! :) Valamivel jobb, mert anyu gyorsan kocsiba ült és feljött vidékről. Ebben meg az a gáz, hogy 16 éve nem voltunk összezárva, :oops: csak 2 havonta talizunk pár órahosszára. De nagyon aranyos, hogy rögtön jött.
Nóri: Farkas nagyon aranyos! Apa az első négy napban kirándul, utána 3 nap szakmai kiállítás, majd jön haza. A hétvégét már bezsúfoltam, hétfőtől viszont tuti egyedül leszünk, mert anyutól nem várhatom el, hogy reggel este ingázzon 100 km-t.

Lizunak egy kalappal, hogy elsőre sikerüljön a vérvétel!!!

S/Niki : Hála Istennek, hogy nem történt semmi, Szabi hogy bírta az idegeskedést a pocakban?

Reni:
Kitartás!

Ja, apáék itt vannak elszállásolva hétfőig: www.coppice-edge.co.uk most mondta nekem is, még nem láttam.

Na puszi!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Lizubabának mega drukkkkk!!!!

Reni kitartás!!!!

Farkas tündér!!!
Zsé nagyon ügyes!

majd jövök, csak mi is jövünk megyünk, és semmire nincs időm :lol:
puszi
mangó

sziasztok!!!

YEEEEEEEEEEESSSSSSSSS!!!!!!!!!
2. szúrásra sikerült!!!!!!! 1. a szokásos kar hajlatból nem jött, majd 2. a buksiba... hát többnyire Lizunak itt szokott sikerülni.
tudom gázul hangzik, de én már nagyon megszoktam sajna...
képzeljétek végig fogtam a kezét, simiztem a pocit, meg beszéltem hozzá és ALIG SÍRT!!!!!!!!!!!!!! amikor már nem matattak benne a tűvel, hanem meglett a hely, és "csak " várni kellett h lejöjjön a fiolába - abbahagyta a sírást! :shock: a nővérek meg mondták h jobb lenne ha sírna mert akkor ugye kidagad az ér a fejen és jobban csordogál aminek kell.... :shock: :? de én azért mondtam nekik hogy ezt talán ne kérjék a gyerektől, hiszen hatalmas dolog hogy nem sír! :wink:
hihhhetetlen büszke vagyok rá, arra, hogy annyira összeszokott páros vagyunk, és olyan jól meg tudom nyugtatni és tényleg annyira érzem hogy 100%ig érez és ért mindent amit megbeszélek vele :roll: nagyon érdekes is ugyanakkor...
itthon megbeszéltük és nagyon szorítottunk érte hogy max 3 legyen és 2-ből sikerült!
pedig a nővérek is paráztak, már amikor odaértünk, mondták hogy hallották jövünk, és kivoltak.... :lol:

szóval KÖSZI A DRUKKOKAT!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
lmkata

ja! megmérte a drnéni és azt mondta 1 évesnek megfelelő méretei vannak a kisasszonynak :lol: 76 cm és 9500 gramm
és hogy ezért is lassabb kicsit a mozgásfejlődése mert hipotón (laza izomzat), hosszú de ugyanakkor husis.... szóval 5* olyan nehéz dolga van mint alapesetben... :shock: :?
plusz a jobb kezét ugye nem használja... de megvan benne az akarás ami nagyon fontos..... szóval
T Ü R E L E M.
:roll: :wink:
lmkata

Kata, szívesen! és GRATESZ, H ILYEN ÜGYESEK VOLTATOK!!!!!!!!!!!!!Nagyon jó!!!! :D :D (Zsigu egyik kisbarátjának is többnyire buksiból ment a vérvétel, mert nagyon sűrű a vére, ők mondták nekem is, h ahhoz h jól jöjjön, sokat kell előtte itatni. Remélem, most egy darabig nem kell mennetek, de ha igen, azért írtam csak így zárójelesen.)
Na megyek, helyretenni őket, mert ma megcsúsztunk ugyanis Zsigu elhagyta a nadrágtartóját (nálunk csak hózentráger.. :oops: 8) ), visszarohantunk érte, de nem volt meg...így anya 6x megjárta az utat oda-vissza..., de zsigát nem hatotta meg igazán a dolog.... "Anya, előfordul az ilyesmi..." :evil: :evil: :x :x :? :( na megyek, lefektetem őket, meg magamat, mert az elmúlt napok, nem nekem szólnak! (Pedig apával ma van a házassági évfordulónk! :D )
na csókok, még próbálok jönni, ha kikeveredtem a viharfelhőből... :oops: :?
mazsolák

Edu, thx :wink:
és sok sok boldogdágot az évfordulóhoz!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
hányadik??????
lmkata

az előző üzi Imi doktornak is szól ám! :wink:

na most már aztán megyek...
pusszok!!!
lmkata

Kata!!!!! Drága pici lányod Lizu nagyon de nagyon ügyes!!!!!! sok-sok puszit küldünk Neki Bendével és apával :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Edu+Imi nagyon boldog házassági évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

éljen kata! nagyon ügyik vagytok! lizu hosszabb mint samu! (ő csak 74 cm) a súly meg titok :)

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT EDU ÉS IMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

"nem vagyok valami boldog, hogy most ebbe az izébe raktatok, szívesebben alukálnék az ágyamban egyet, de mindegy...
végülis egész pofás kis etetőszéket vettetek nekem!! "

:wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
lmkata

Liziribizli tündérmackó, és csudaklassz széket kapott! :D

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN CSAJOK!!!!! :D
mazsolák

Kata!!! 5. nem 4. :oops:
Asszony elszámolta nő létére!!! :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:
Imi

Köszönjük mindnekinek a köszöntést. Egyébként 10 éve nyúz az asszony :wink: 8) :D
mazsolák

Sziasztok!

Edus és Imi! Boldog házassági évfordulót Nektek. Kívánok még vagy 100 boldog évet!!!!!

Szilvi! Örülök, h mára kicsit jobb kedved lett. Kitartás, hamar elmegy ez a hét! Anyukád végig marad?

Kata! Örülök, hogy ilyen hamar megvolt a vérvétel. Nagyon ügyik vagytok! Az etetőszék meg álomszép, remélem jól fogjátok tudni használni.

Nór! Farkas nagyon cuki, az uncsitesón lógós kép meg roppant kedves!

Akinek nem reagáltam ezer bocs, és puszi!

Rólunk röviden:
Lita szerdán megfordult pocakról hátra, és nagyon büszke volt magára. (meg kicsit meg is ijedt, láttam az arcán, de3 hamr összeszedte megát) Azóta már többször produkálta, csak az a gáz hogy nagyon nem szeret hanyatt lenni, ezét ha mefordul pár perc múlva üvölt, h fordítsuk meg.

A nagyok jól vannak, rosszak mint a csuda, de ez normális.

Holnap Ürömre megyünk az uncsitesókhoz kerti husisütögetésre, remélem naon jó idő lesz.

Sokat melóztam a héten, de ha minden igaz 2 héten belül nyílik a boltunk. Addig viszont rengeteg tennivaló van még.

Na megyek fürdetem Lizámat, aztán meg a többieket.

(Bújkál bennem vmi takonykór, nem vagyok a legjobb formámban, remélem hamar sikerül ágyba gyűrnöm a csajokat, és akkor alhatnék egy nagyot.

Ui: Kérdeztétet az aquafitness-t, Csaba utcai usziba járok hétfőn este és csütörtök reggel. Jó szadis volt, szegény szétesett hasizmaim nem győzték kapkodni a fejüket. :roll:

Na léptem, kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
anaci

Lita = Liza

Kép
Kép
Kép
anaci

hihi :arrow: elszámolás :lol: ez nagyon ari! :lol:
hát a hangsúly úgyis a 10esen van, hmmm?? :wink: :P :P :P
"szegény" Imidr hogy "nyúzza" az asszony.... ez a sors... :wink: :P :P

én ma mega-looser vagyok! kiragasztok a homlokomra egy L betűt!
1. leestem a lépcsőn :? semmi extra, jövök lefelé és egyszercsak bumm a földön ülök, de emlékszem h előtte 2 lépcsőfokon még huppantam egyet... szal jól bevertem a sejhajom, hiába van kipárnázva, elég színes lett.... :?
2. levertem a kedvenc modern design-os vázám, amiben a kedvenc köveim vannak. :arrow: k.. nehéz váza, nemtom hogy borult fel, de valahgy a vajúdóslabdával történt a dolog... nem is annyira a vázát bánom, mert max veszek újat (nem volt drága) hanem hogy takaríthattam a kövön milliófelé szétpattanó üvegszilánkokat...

nem akarok 3-at!!!!!!!!!!!!! neeeeeeeeeeee!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ribizli nagyon jókedvű, nemrég ébredt szal ma sem nézünk békésen heroes és lost legfrissebb részeket apával.. :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csokik
lmkata

AnaciNóri, én egyszer régen voltam ilyen aquaizén és előtte jól kiröhögtem hogy én a nagy sportsman (akkor még az vótam) szóval h majd a sok öreg néni között én leszek a spíler a wasserban.
aha.
azt hittem meghalok! ráadásul a barátnőmmel szanaszét röhögtük az agyunkat a gyakorlatokon (az elején még nem volt nehéz - első 10 perc) erre felfigyelt ránk az edző srác és onnantól végig minket cikizett hogy erősebben taposd a vizet, magasabbra a lábat, nem állunk meg, satöbbi... szal égett a fejünk...
úgyhogy ügyi vagy, na! :wink:
meg Liza is a fordulással!! :lol: még ilyet h nem szeret hanyat lenni???!!! :shock: :shock: nem is hallottam még :lol: :lol:

én Lizám már rekord időket, ma 45 percet volt hason!
ennyit egyhuzamban még soha! és nem sírt hanem elvolt :arrow: látni ezen is hogy sokkal jobbak az izmai, nem feszítenek, kényelmes már ez is neki....
lmkata

kata hívtalak! meg írtam is a blogra commentet!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?