Sziasztok!
Nem tûntem el, csak kicsit nyúzott vagyok. Ilyenkor nem jut eszembe semmi értelmes, hülyeségeket meg nem akarok írni, elég volt nektek egyszer panaszkodnom.
Vikics!
Jól láttad, Bence az aki az etetöszékben áll, és valóban neki van huncutabb mosolya. Ennek ellenére én úgy veszem észre, hogy Marci a nagyobb csibész, õ az aki mindenhova fölmászik, kinyitogatja a fiókokat, szekrényeket, Bence csak utánozza. Szerintem kettõjük közül Bence az érzékenyebb, minden kis elesésnél fülsiketítön üvölt. Marci néha észre sem veszi, hogy beütötte a fejét. Olyan is volt már, hogy Marcinak ráütöttem a kezére, mert földhöz vágta amit a tálcáján talált (pohár, tányér, kanál), erre kiröhögött, Bence viszont ugyanilyen alkalommal vigasztalhatatlanul sírt. Nálatok is ennyire különböznek a fiúk? A ruhájuk színét viszont mindig változtatom, csak egy-két saját darabjuk van, a többit cserélgetem. Tudom, hogy ez nem jó, de lusta vagyok külön szekrénybe pakolni, amíg nem muszáj. Már most is vannak azonban olyan cuccok, amit ök maguk választanak ki, hogy azt adjem rájuk. Bár az Ikrek könyve után elhatároztam, hogy az egyiket zöld-sárgába, a másikat piros-kékbe öltöztetem, de nekünk már volt egy csomó fiúruhánk Gergõtõl, és alig volt zöld meg sárga, így a meglévõket próbálom elosztani.
Éva!
Nagyon sajnálom ami a lányoddal történt, jobbulást kívánok neki.
Kutyusod megszült már?
Zsuzsi!
Azt olvasom ki a soraidból, hogy kettõtök közül Te vagy az alkalmazkodóbb, az érzékenyebb, és a béke kedvéért inkább eltüröd a tesód hülyeségeit. Mondd, kinek jó az, ha átvágjátok a tanárokat? Szerintem a tesódnak több haszna van belöle, mint neked. Ha tényleg nem akarod, hogy egy kalap alá vegyenek benneteket, akkor igen is eröfeszitéseket kell tenned. Ha tényleg megváltoztál, és nem akarod, hogy "Sittesek"-nek gúnyoljanak téged is a tesóddal együtt, akkor vállalnod kell, hogy külön utat járj. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehezedre esik kilépni ebböl langyos vízbõl, de a Te érdeked. Mert ha most nem teszed meg, késõbb lehet, hogy már nem is lesz esélyed (mondjuk ha belekeveredsz a tesód miatt valami hülyeségbe, amit ha a saját utadat járod, elkerülhetnél). Úgy vettem észre, hogy nagyon érzékeny vagy, ezért bocs, ha kicsit keményen fogalmazok. Nem akarlak bántani, csak felébreszteni Csipkerózsika álmodból. A tesód jól megállja a helyét nélküled is - ezt olvasom ki az írásaidból. Próbálj meg a saját fejed után menni, és nem az övé után. Igen, olvastam, hogy ebbõl voltak a veszekedések, de csak harc árán tudod kivívni az önállóságodat, és ne áldozd fel magad miatta. Õ a vagányabb, viszont Te vagy az okosabb. Ezt használd ki!
Bocs a prédikációért, csak bennem is felébredt az alvó oroszlán, mint Vikicsben. Egyébként, talán én is hasonló lázadó alkat vagyok, mint Vikics. Talán ezért is az elsõ szó, amit tisztán kimondtam az, hogy NEM.
Gabi