Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi, igen, nemsokára indulunk is UH-ra, már amennyiben el tudunk menni ebben a viharban. :? Na most mennyit is mértek nálad? Majdnem 4 kg-t, és majdnem 1 kg-t tévedtek, vagy hogy? :shock:

Okr, nagyon klassz, ugye mondtam én, nincs itt gond, szép, egészséges babád lesz! :wink:
Vendég

Okr! Örülök, hogy jó lett az AFP :lol:

Lányok, sose jutok már el idáig, hozzátok, ne haragudjatok. Úgy látszik, két topik a kapacitásom, nagyon szégyellem, de így van. Azért olvasok, és néha bele is kotyogok, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZiasztok!

Anyapoc: szuper edes ez a kep Villorol es Aparol, mind a ketten edesek! :D Hat igen ez az igazi szerelem, Apa is egy kislanyrol almodozik egyfolytaban! A videok is nagyon jok, tudod hogy odavagyok a kislanyokert!!! :wink:
En is tettem fol videot csak meg ki kell tapasztalnom hogy lehet follinkelni ide.
Kerdeztet a vegyesparos befuto neveket: Sofia es Alex ez mar 99 % azt hiszem (vagyis en eldontottem :lol: ) azt hiszem a Sofia magyarul Zsofia, nem? Nekem nagyon tetszik. Az Alex pedig egy egyszeruen kiejtheto nev spanyolul is es magyarul is.

Athiz: NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK NEKED akarmikor is lesz! /En holnap leszek 28 :D /
Nekem a Zalan nev tetszik a legjobban az 5 kivalasztott nev kozul, Szilard es Zalan ket gyonyoru magyar nev!

Kriszti: GRATULALOK A SZEP EREDMENYHEZ!!! Tudtam en hogy minden rendben lesz!!! Akkor holnap doki es penteken genetikai vizsgalat? Extra nagy drukk!!!

BIldi: megneztem a kepeket, nagyon edesek es nagyon szepen latszik a pofika, szep, nagy baba lesz a kislanyod! Hogy is fogjak hivni?

Robcsi: NEKED IS NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!! Mit kaptal? Volt buli?

Szirom: nyugi, en meg oda nem erek at soha es en is marhara szegyenlem magam de nem megy! Jol vagytok?

Ezt elkuldom nehogy eltunjon mert megint szorakozik a gep.

KépKép
KépKép
tontica

folyt. kov.
Nekem olyan merteku szorulasom lett kepzeljetek el hogy ma mar nem atallottam foltenni magamnak 2 kupot es meg az sem hasznalt, szabalyosan rosszul vagyok es csak ugy dagad a hasam. :evil: :roll: Ma eleg sokat kemenyedek is valoszinu ezert. Vettem activia rostos joghurtot, rostos tejet, spenotot, meg iszom a port amit a doki irt fol reggel es este, majdcsak jobban leszek holnapra!

Olyan hulye almom volt, hogy voltunk uh-on es a bal oldali babanak nem dobogott a szive, almomban nagyon sirtam es ugy is ebredtem fol ma reggel. Babuk egesz nap mozognak jobbrol, ballrol igy biztos vagyok benne hogy jol vannak szerencsere.

Na, puszi MIndenkinek!!!

Most nezem Kriszti Te mar 16 hetes vagy?! :shock: :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! Próbálj aszalt gyümölcsöt enni vagy lekvárt! Én az egész terhesség alatt így vagyok :? Most is meg Miksával is :? :roll:

Köszi, különben jól vagyunk, Miksa már javulgat, múlt szerdán megvolt az orrmandulaműtét. Csütörtökön megyünk kontrollra.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: koszi, persze nekem kijott az aranyerem is, hat, nagyon sz@rul vagyok meg kell mondjam! :(

Sikerult: tehat itt a video, ezt 2 eves koraba vettem fol, ujjat meg nem csinaltam.
http://s207.photobucket.com/albums/bb12 ... IP0005.flv

KépKép
KépKép
tontica

Athiz, nekem Rékával a 4D-s uh-n kívül soha nem mondtak súlyt, ott mondták 26+6 naposan, hogy 950 g (mondjuk 3 nappal későbbre is sorolta a szülés időpontját) és végül 3010 g-mal született. Most 27+1 voltam, most a méretek szerint 1100 g, az meg hogy mennyivel fog születni majd kiderül :D (most viszont 2 nappal korábbra tette a szülés időpontját)
Remélem azért eljuttok uh-ra.

Tontica, neked is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!
Kép
Vasárnap voltak vendégek, az igazi ajándékom az uh volt, a törpétől meg hogy minden rendben van vele. Anyuéktól, anyóséktól pénzt kaptam, majd veszek 1-2 felsőt, ami szülés után is jó.
Nagyon szép neveitek vannak, mi még előtte állunk a nagy névválasztósdinak.

Szirom, remélem minden rendben lesz Miksával a kontrolon és teljes gázzal tombolhat most már :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Akkor kezdem előlről,mert du elkezdtem egyszer írni,de beállított anyum és virágot ültettünk stb... :roll:

Tontica

Na akartam dícsérni pont a csini kismamit :wink:! Nagyon jók a felsők :).Rate meg szívdöglesztő :).
Nagyon jó a video :).És hogy számol Rate :wink:! És olyan kacsánk van nekünk is :D! és jó volt hallani a hangod :wink:!
Szt a többit is uide fel tudod tenni :).
Remélem,azért vmi lesz a szorulásoddal,mert baromi kellemetlen lehet... :( Bulcsúval nekem is volt kicsi,de Villővel semmi.Nem is értem :?...Na nem,mintha hiányzott volna :D!
Szófia igen,Zsófiából jött,de adják a Szófiát is itt is :).Ez egy nagyon szép név :).

Athiz

Örülök,hogy már jobban vagy,lehet,hogy ez a hirtelen meleg is megvisel :?...engem tuti :D!
Én is aszittem,hogy az Alne a befutó....Nekem a Zalán jön be :wink:!Arra szavazok :D!
Most komolyan tegyek fel képet??? :shock:... :lol:
Boldogot neked is :wink:!Akkor most Te is kerek vagy???

Robcsi

Tesódéknak is akrtam a múltkor gratulálni,igazán ügyesek :).
Súlybecslés: fenntartással kell fogadni,az tuti.Asszem a combcsontot veszik alapul(+ még esetleg más csontokat) és a szg az adott hosszhoz rendel egy adott súlyt.De nem tudja kalkulálni a rövid, de duci és a hosszú,de vékony babákat :wink:!Szl a biztos súly akkor lesz,ha kint van :D!.Nekem Villő 2 héttel a születése előtt 3,43 kg-nak mérte a doki.1 nappal (!!!) a szülés előtt 2600 gr-nak(uaz a doki),ezt korrigálták 2800-re és 1 nap múlva megszületett 3250-nel.Most is olyan típusú,hogy vékonynak néz ki,pedig megvan a súlya,12 kiló.Nem nézik ki belőle. (na jó,ezeket szt már százszor leírtam...bocsi :oops:)

Kriszti

Na igen,ráadásul apa jön haza 4 napra vasárnap :). Akkor neked is nagy kalappal a vizsgákhoz :)!
AFP tökéletes,hurráááááááá! :):):) (sorrendben haladok a visszaolvasással :?...)

Bildi

Tök jók a képek!!! :) Ahogy ott pisztergálódik a szájánál :):Nagyon édi :).Most nosztalgiáztam kicsit :).

Szirom

Miksának gyors felépülést(bár ezek szt már jól van :))!

Na asszem kiírtam magamból mindent :D!

Junko,Angel!!!!!

anyapoc

Helló!

Köszi csajszik a köszöntést is, majd csak 28-án leszek 30 éves. :roll:

Szirom, gyere ha tudsz, és írogass nekünk. Örülök, hogy Miksa jól van, főleg, amiket írtál, hogy nem ment egyszerűen a dolog. De szerencsére a picik jobban bírják a terheléseket, én biztosan visítottam volna, pl. Szilikém meg elég könnyedén vette a műtétjét, hála az égnek! Drukk csütörtökre!

Tonti, ne álmodj ilyen badarságokat, bár én mondom, ha nem álmodom valami furit vagy szomorút, akkor már csodálkozom. :twisted:
A szorulásra mindenképpen még mindig a hashajtó lekvárt ajánlhatom, nekem az aszalt szilva pl. mindig bevált (mint ahogy SZirom is írta), bár szerencsés vagyok, nem nagyon szokott szorulásom lenni, inkább a másik véglet. Remélem, holnapra jobban leszel. Ricinus olajat nem szabad ilyenkor inni? Mert az mindig beválik mindenkinél.

Anyapoc, igen, elég kerek vagyok, főleg most már a 33. héten. :lol: Na jó, sajna a korom is kerek, és nem 20 ugyi. :P
A Zalán tényleg szép név, azért is választottuk ki a döntőbe, de még vacilálás alatt vannak a nevek.
Hogy aztán ecpec alapján választunk, vagy megint úgy, hogy meglátjuk születés után a babát, és ami ráillik, majd elválik. :wink:

Robcsi, akkor már értem a súlydolgot. Nekem is mértek most, de nem tudom... Azt hittem, több lesz, fene tudja, bár lehet, hogy ez normális.
Egyébként tényleg ez a szép szülinapi ajándék, ha látja az ember, hogy a babája jól van, szépen fejlődik.

Szóval a lényeg, hogy az UH-on megint nem láttuk teljesen a baba arcát, mert most meg a kezével takarta. Azért az egyik felét láttuk, meg a szép kukiját is virította rendesen.
Súlya 2079 gramm, BPD-je 78 mm. Én úgy tudom, ezek normál adatok a 33+3 héten, de a gép szerint ez csak 32+4 hetes babának felel meg. :cry:
Láttuk, ahogyan kinyitja a szemecskéjét egy pillanatra, de megint inkább csicsikált, minthogy ficeregjen. Meg először a lába az arcánál volt fenn, hát jól hajlik, az tuti. :)

Képet holnap teszek fel a legkisebb ugrifülesről.

Nekem Kókusz is hiányzik, hova a csudába tűntetek el csajszik? 8)

Pusz
Vendég

Helló, látom sehol senki. Azért felteszem a képeket, amiket ígértem.

Kép Kép Kép Kép

A 2. képnél a feje mellett a talpacskáját láthatjátok. :lol:
Az elsőnél nem tudom, mennyire vehető ki, de ott volt nyitva a pici szeme. :D
Gondolom a 3. kép egyértelmű, mit is mutat a kis drágám.

Tegnap, ahogy megírtam nektek a baba adatait, rájöttem, hogy a 78-as BPD nagyon kicsi. A dokim hétfőn ugye lemérte a fejecskéjét, és 86-os BPD-t mondott, ami meg is felel a korának. Na most ezen idegöltem magamat este+reggel is, hogy akkor most mi az igazság? Remélem, a dokinak van igaza, és a banya a kórházban csak béna volt (amúgy az). Lehet, hogy emiatt mért keveset a súlyának is.

Pusszantás nektek
Vendég

Athiz! :lol: :lol: :lol: Naggyon jó képek! Én még ekkora kukit nem is láttam UH-s képen! :lol: :lol: :lol:
Aranyos nagyon!

Egyébként köszi! :wink:

Kép
bettike
Eger

Athiz: hogy ez a baba milyen edi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D De varom mar hogy megszulessen (mintha az enyem lenne :lol: ) es lathassam, komolyan mondom egyszer ha tudlak meglatogatlak es babazunk!!! :wink:
En nem aggodnak az adatok miatt mert tudod a dokik sokszor elmerik, szep, nagy babad lesz, jo nagy fejjel egeszen biztos! :D

Anyapoc: koszi, a Te hangodat is jo volt hallani csak valahogy a videon mindenkinek kicsit eltorzul a hangja. Bulcsurol nincs video?
Szupi hogy Apa otthon lesz 4 napig, akkor azt hiszem nem sokat latunk majd :wink: kepzeld van itt egy magyar hazaspar, a ferj kamionos es havonta csak par napot van itthon, nagyon nehez lehet en nem is tudom hogy birjak de legalabb sokat keres igy.
Lehet en is elkuldom az uramat hajokazni vagy kamionozni! :lol:
Szorulast kuralom csak lassan halad, most sok rostot eszek, az egyik magyar baratnomtol kapok szilvalekvart :D activia joghurt csak kozben kijott az aranyerem is es az is faj de ilyen az aldasos terhesseg, ezt kell elviselni! :roll:

Robcsi: en is 4D-s uh-ot kertem szulinapomra es meg is kapom csak egy honappal kesobb :lol: akkor mar majd jobban latszik a pofika meg a kuki/nuni. Mai napom jol indult, Ratico hajnali 4-kor folkelt lazasan, kohogve, sirva, jo 5-ig font volt most meg irto hatfajassal keltem ki az agybol es a nap hatralevo reszeben gyereket pesztralok, ebedet fozok, vasalok stb. :roll: :lol: Ja, Apa elvisz Magaval reggelizni legalabb annyi konnyitesem lesz! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Én mindig olvaslak titeket, de még csak a babaprojektesekhez járok írogatni, mert itt még "kispályás vagyok". :)
De most nem bírtam megállni, hogy ne írjak!

Tontika!

Nagyon szuper a video!!! :D :D :D
Nagyon édin számol Rate :D

Kókusz! hol vagy?
Olvastam, hogy mi történt veled :cry: , és nagyon drukkolok, hogy most már minden jól menjen!!! :D

Athiz!

Nagyon jók a képek! Gratulálok! :D
Az már biztos, hogy nálatok nem nézték el a baba nemét :D :D :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Athiz

Nagyon jók a képek :)!Ekkora kukit :lol: :lol: :lol: !
A méretek miatt ne aggódj.Egyrészt a babák nem linerisan nőnek,hanem ugrásszerűen.Lehet,ha egy-két nappal később mész,akkor nagyobbnak mérik és a gép is rendes időpontot ad meg a szülésre.
A BPD (és egyéb) méréseknél meg simán belefér ekkora eltérés.Abba gondolja bele,hogy mennyire pontosan kell mefognia a dokinak a fejecskét,pont oda kattintani,ahova kell.és elég pár mm eltérés,az már elég nagy változást okoz.Szl nagyon jó szonográfusnak kell lennie a dokinak :).
A lényeg,hogy azt tudják megítélni,hogy nagyon nagy eltérés,lemaradás nincs-e (és ezt sem egy UH-ból),mert akkor lépnek.
Szl nyugi,nincs semmi baj (bár tudom,ha idegeskedni akarsz,úgyis fogsz :lol: ).
Nevek,na kíváncsi leszek :)!

Tontica

Szegény Rate,jobbulást neki :roll:...neked meg sok pihit,remélem, a hátfájás elmúlik.Nem lehet kellemes :(.PLussz szorulás,plussz aranyér :?...
Távollét: szt ki lehet bírni.Én azt hiszem,Apának nehezebb,mert ő nem láthatja a gyerekeket.Én jobban bírom,mert én kapok sok-sok szeretetet tőlük,neki ez ugye ott nem jut. :( Szl ennyiből nehéz,de meg lehet szokni,pláne ha van értelmes cél :).és úgy néz ki,hogy nekünk lassan megoldódik ez a dolog,azaz talán lesz telkünk (kop-kop) ....

anyapoc

Sziasztok!

Athiz, gyönyörű a kis kukisod :) A méretei miatt meg ne aggódj, rendben van vele minden, nincs elmaradva. Szerintem nem baj az, ha valaki nem 4 kilós gyereket szül, majd megnő itt kinn. (legalábbis én Rékának szoktam mondani, hogy legyen meg a 3 kg, aztán a többit majd itt kinn felszedi :lol: )

Tontica, jobbulást mindkettőtöknek! Igazából szerintem ha jó a doki akkor már 18 hetesen tutira meg tudja mondani a baba nemét. Persze ehhez azért az is kell, hogy úgy forduljon/forduljanak, hogy látni lehessen. Nekem már a 19 hetes genetikain tutira mondta a doki, hogy lány. Viszont van olyan ismerősöm, akik 2*-3* voltak 4D-s uh-n csak hogy kiderüljön mi lesz és egyszer se fordult úgy a baba, hogy rendesen látni lehessen. Van amelyik a arcát takargatja, a másik meg szemérmes és a lába közét takargatja :lol:

Anyapoc, jó lesz nektek pár napig együtt apával (csak ő gondolom ilyenkor fáradtabban megy vissza, mint ahogy jött). Képzeld írtam a bastianosoknak mailt, hogy találtam több olyan képet ami többször is szerepel és 10 percen belül törölték őket. Bár én azt hittem mindkét képet törlik, de csak azt törölték amin kevesebb szavazat volt.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!

nagyon gyönyörű apici kukis! pici? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tontika RAte agyogy számol, hát megzabálom!

mindenkinek ölelés!
Vendég

Robcsi

Hát ez érdekes,pedig asszem arról van szó a szabályzatban,hogy akkor törlik mindkettőt :?...Én is szóltam a múltkor amiatt a kisfiú miatt,neki is az egyik képét törölték,bár én mondtam,nem akarok rosszindulatú lenni,lehet,hogy valaki más rakta fel a képet róla... .roll: Amúgy anyum is szokott találni egy csomó egyformát :?.
Viszont eddig akárhányszor akartam Rékára szavazni,nem tudtam :evil: .

anyapoc

Anyapoc: hogyan tudok tobb videot feltolteni? Mert nekem ezt az oldalt adja ki es hiaba nyomogatok mindenfelet nem tudok foltolteni masikat. http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... dtab=video

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Hát innen gőzöm sincs :?...
De ha a főoldalra mész és bejelentkezel felül,akkor elvileg kiadja azt az olldalt,ahol fel lehet tölteni az új videot.Mert ha bejelentkezés nélkül mész az oldalra(mint ahogy én most í Tiedre),akkor nem adja ezt ki.
Erről az oldalról a Home menüpont és ott jelentkezz be!

anyapoc

Sziasztok!
Bocsi, de most ide nincs időm feltölteni a képeket, amiket pár topikkal feljebb a babát szeretnék-be feltettem. Mjad kárpótollak valamivel titek, de megyünk Pestre zh-t írok! Még össze kellene pakolni!
AKi kíváncsi, megnézhet ott minket!
Jövő héten jövök részletesebben.

moni

Sziasztok!

Köszönöm a szép szavakat a picúromat illetően. Szerintetek ilyen nagy a kukija? :shock: :lol:
Tegnap még azon agyaltam, hogy felhívom a dokimat, és megkérdezem, hogy annak higgyek-e, amit ő mért buksinak, vagy annak, amit a 4D-n? De aztán lebeszéltem magamat erről, úgy döntöttem, nem idegesítem még ezzel is magamat, remélve, hogy nincs semmi gond.

Móni, láttam a képeket, nagyon klasszak. Amúgy remélem, jobban vagy már!

Pusszantás
Vendég

Sziasztok!

Tudom hogy paramami vagyok es mar halalosan unjatok a hulyesegeimet de az tortent velem hogy tegnap este ahogy folultem az agyban kicsorgott valahonnan valami, nem sok, par csepp, gondoltam bepisiltem de ma reggel ahogy folkeltem az agybol vegigfolyt par csepp a labamon es akkor mar megijedtem. Azota semmi, ha nem lennek ilyen hulye aggodos nem is fogalkoznak az uggyel de igy folhivtam a terhesek telefonos szolgalatat es mondta a csaj hogy igen lehet olyan ici-pici kis serules a magzatburkon amin csak par csopp jon ki es nem allandoan de a legvaloszinubb hogy ez csak pipi volt, azert azt mondta inkabb menjek el az ugyeletre hogy alaposan megnezzek a magzatburkot nem-e tenyleg az repedt meg. A masik meg ha tenyleg csak pisi minek folyik az igy ki magatol? Szerintem ez sem jo. Nem tudom mit csinaljak, a korhazba mar fogjak a fejuket ha megjelenek :lol: :evil: viszont ha tenyleg valami baj van es nem megyek el sosem bocsatom meg magamnak. :roll:
Az uram hulyet kap tolem!!! :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tonti!
Inkább nézzék az embert hülyének minthogy baj legyen!Te különben is más vagy mert két baba van!Nincs magánrendelős külön orvosod?Aki rendesen ráér megnézni!Én a helyedben megnézetném,mert addig úgy sem leszel nyugodt!!!

Kép
Kép
ancsa81

Tonti, hát én sem mennék az ügyeletre, az fix, de te tudod.
Amúgy meg jobb félni, mint megijedni szerintem. Úgyhogy nézesd meg magadat, az meg, hogy ki mit gondol arról, hogy hányszor mész dokihoz, tartsa meg a véleményét magának. :wink:
Vendég

Ancsa, Athiz koszi, eppen az a baj hogy nincs mas lehetosseg csak az ugyelet ha az embernek ilyen kerdese van mert itt nincs valasztott doki csak magandoki aki egy ilyen vizsgalatert elker vagy 60 eurot az tuti na meg nem lehet oda csak ugy betorni hanem idopontot kell kerni elore. :( A vedonohoz se lehet csak ugy menni mert szerintem O csak atkuldene az ugyeletre de lehet meger egy probat. Koszike a gyors valaszokat!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bocsanat hogy bepofatlankodtam,csak Tontikat neztem meg ebben a topicban,mivel annak idejen en is az O topicjaba szegodtem,es kivancsi voltam mi van Vele hogy vannak.Ezert ne haragudjatok, most csak Neki irok,talan fontos lehet.

Tontica!!!!
Semmin ne gondolkozz,amilyen gyorsan lehetseges,menjetek orvoshoz.Addig is csak fekudj,de mindenkeppen ellenorizzek le mi a helyzet!!!!Remelem minden rendben lesz!!!!Drukkolok Nektek,azert ne ess ketsegbe,lehet hogy tenyleg csak a holyagot nyomjak es nincs semmi baj!!!!

Puszi:Rillisz
rillisz

Hello!

Az Uram folhivta a doki baratjat es O azt mondta hogy mivel egy kicsit meg vagyok fazva valoszinubb hogy ez vizelet volt es baj akkor van ha foltatodik a szivargas, tehat mit tudjam en par csopp jon bizonyos idokozonkent, azt mondta ne aggodjak, fekudjek le es akkor menjek dokihoz ha tovabbi csopp-csopp van. /Azert en aggodom :oops: /

KépKép
KépKép
tontica

Athiz:
Ne izgulj a mereten, tuti elmertek. Az lehetetlen, hog yosszemenne a babuci, ha pedig a fejecskeje pici lenne feltunt volna. Nagyon szepek a kepecskek :P

Tonti:
Szerintem ne varj, menjel el adokihoz. Az siman lehet, hogy kis vizelettartasi gond van ket babanal, de szerintem mindenkeppen jobb felni, mint aztan valami baj legyen abbol, hogy nem latott doki!

moni:
Mindjart atkukkantok a kepre.

anyapoc:
Hol vesztek telket, vagy hol szeretnetek? Mi holnap veszunk lakast, ha minden osszejon. Legalabbis megyunk szerzodest irni holnap. Mar izgulok miatta. Utana heten beadjuk a hitelkerelmet es akkor elvileg sinen lesz a dolog... :lol: Nagyon szurkolok a Ti telketeknek is!

robcsi:
Nekem isa !d uh-n mondtak a sulyt. illetve a masikon odasugta a szonografus, de nem irta fel a papirra :) Szerintem is elegge megbizhatatlanok a sulybecslesek.

baratodildi

4D uh... Nem tudok gepelni :oops: bocsi...

baratodildi

Tontica!
Helyzet??????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Athiz!
Nagyon szép a babád! Gratulálok!

Tontica!
Vigyázz magadra! És szerintem is menj orvoshoz. Biztos, ami biztos! Vagy már azóta voltál is?

Nem nagyon akar megoldódni nálunk ez a net-probléma, ezért jövök ritkán.
Egyébként jól vagyok én is és a kisfiam is. Olyanokat rúg! :D

Angel! Junko! :wink:
Írjatok!

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica

Tudod,hogy én sem vagyok egy ijedős,de ha alul folyik valami,akkor az nem játék,nem túlaggódás.
Megmondom őszintén,számomra egint bebizonyította a spsanyol EÜ,hogy milyen... :? Egy orvos,aki ráadásul TELEFONON állít fel VALÓSZÍNŰ diagnózist,pláne olyan előzménnyel,ami nálad volt és ilyen jelennel,ami van(ikrek)...hát több,mint felelőtlenség.

Szl én azt mondom,irány a kórház,ott azonnal megmondják,hogy a magzatvíz szivárog-e.Egyébként nálunk lehet kapni olyan betétet,ami kimutatja a magzatvizet,gondolom ott is.Biztonság kedvéért beszerezhetnél későbbre.
Na de ha egyébként pisi jön,ráadásul megfázva vagy,akkor az megint lehet húgyuti probléma... :roll:
Na nem ijesztgetni akarok,de azért ez nem ilyen egyszerű,hogy kiborul-e az urad a dokihoz menéstől vagy sem.

[quote]v írta:iszont ha tenyleg valami baj van es nem megyek el sosem bocsatom meg magamnak.

Ezt tartsd szem előtt!

anyapoc

Sziasztok!

Koszike MIndenkinek, vegigolvastam a velemenyeket es tok jol esik hogy igy torodtok velunk! :D

Anyapoc: szerintem felreertettel valamit, a terhesek telefonos szolgalatat hivtam ahol is azt mondta a no hogy valoszinu semmi ok az aggodalomra de az a legbiztosabb ha bemegyek a korhazba es kivizsgaltatom magam! A doki akit megkerdezett a parom az egy barat, tehat csak ugy baratilag kerdezte meg es azt mondta valoszinu nuncs baj mert nem folytatodik a csopoges de ha akarunk menjunk el a korhazba. Szoval ez nem a spanyol egeszsegugy milyenleet firtatja hanem ez az uram baratjanak a velemenye volt.

Na, elmondom mi tortent:

Bementem ide az ugyeletre /nem a korhazba/ ahol csinaltattam egy vizeletvizsgalatot es elmondtam a gondom a dokinak aki elkuldott a korhazba azzal hogy tobb probat kell csinalni.
Elmentem a korhazba, eppen az a doki is ott volt /nagyfonok/ aki akkor kezelt amikkor elveteltem es megismert es nagyon kedves volt, O volt az egyetlen aki emberkent viselkedett velem a veteles idejen es mindent alaposan elmagyarazott, egyszoval nekem a legjobb orvos az osszes kozul.
Foldugtak valami palcat es megallapitottak hogy nem szivarog-e a magzatviz /NEGATIV LETT/, aztan megneztek uh-al jobbrol-ballrol /mehszaj zart/ es mutogattak hogy nezze hogy rugdossak egymast, milyen szepek stb. szoval nagyon embersegesek voltak es megkertem hogy nem-e lehetne megnezni mi van a labuk kozott es olyan renedesek voltak hogy hogy addig keresgeltek amig kiderult hogy a ball oldali baba KISLANY :D :D :D de a jobb oldali osszezarta a labait hogy nem lehetett latni semmit. :D De ezek utan mar mindegy!!! :lol:
Ezek utan ez a fonok merkerdezte hogy reszt vennek-e egy "kiserletben" ami az emberiseget szolgallja es a meddo noknek akarnak segiteni vele, olyan hormonokat adnak amit a terhes nok az elso harom honapban szednek es azt nezik ez csokkenti-e a kesoi vetelest es koraszulest vagy sem. Szerinte ez teljesen veszelytelen de minden heten figyelnek majd es vizsgalnak es tobb uh-ot csinalnak igy nem lehet baj. /Neki hiszek!/
En igent mondtam mert megnyugtat az a tudat hogy mindig szem elott leszunk es hogy foglalkoznak velunk /es hogy tobbet latom majd a babikaimat/ :wink:
Holnap kapok meg minden dokumentumot a kiserletrol majd atnezem es megirom Nektek.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Koszike MIndenkinek, vegigolvastam a velemenyeket es tok jol esik hogy igy torodtok velunk! :D

Anyapoc: szerintem felreertettel valamit, a terhesek telefonos szolgalatat hivtam ahol is azt mondta a no hogy valoszinu semmi ok az aggodalomra de az a legbiztosabb ha bemegyek a korhazba es kivizsgaltatom magam! A doki akit megkerdezett a parom az egy barat, tehat csak ugy baratilag kerdezte meg es azt mondta valoszinu nuncs baj mert nem folytatodik a csopoges de ha akarunk menjunk el a korhazba. Szoval ez nem a spanyol egeszsegugy milyenleet firtatja hanem ez az uram baratjanak a velemenye volt.

Na, elmondom mi tortent:

Bementem ide az ugyeletre /nem a korhazba/ ahol csinaltattam egy vizeletvizsgalatot es elmondtam a gondom a dokinak aki elkuldott a korhazba azzal hogy tobb probat kell csinalni.
Elmentem a korhazba, eppen az a doki is ott volt /nagyfonok/ aki akkor kezelt amikkor elveteltem es megismert es nagyon kedves volt, O volt az egyetlen aki emberkent viselkedett velem a veteles idejen es mindent alaposan elmagyarazott, egyszoval nekem a legjobb orvos az osszes kozul.
Foldugtak valami palcat es megallapitottak hogy nem szivarog-e a magzatviz /NEGATIV LETT/, aztan megneztek uh-al jobbrol-ballrol /mehszaj zart/ es mutogattak hogy nezze hogy rugdossak egymast, milyen szepek stb. szoval nagyon embersegesek voltak es megkertem hogy nem-e lehetne megnezni mi van a labuk kozott es olyan renedesek voltak hogy hogy addig keresgeltek amig kiderult hogy a ball oldali baba KISLANY :D :D :D de a jobb oldali osszezarta a labait hogy nem lehetett latni semmit. :D De ezek utan mar mindegy!!! :lol:
Ezek utan ez a fonok merkerdezte hogy reszt vennek-e egy "kiserletben" ami az emberiseget szolgallja es a meddo noknek akarnak segiteni vele, olyan hormonokat adnak amit a terhes nok az elso harom honapban szednek es azt nezik ez csokkenti-e a kesoi vetelest es koraszulest vagy sem. Szerinte ez teljesen veszelytelen de minden heten figyelnek majd es vizsgalnak es tobb uh-ot csinalnak igy nem lehet baj. /Neki hiszek!/
En igent mondtam mert megnyugtat az a tudat hogy mindig szem elott leszunk es hogy foglalkoznak velunk /es hogy tobbet latom majd a babikaimat/ :wink:
Holnap kapok meg minden dokumentumot a kiserletrol majd atnezem es megirom Nektek.

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, latszik hogy fol vagyok dobva! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ja, Apa irto boldog, mar vegigtelefonallta az egesz csaladot es elmondta a jo hirt! Nagyon buszke Magara! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Nem értettem félre :).Az orvos-barátra gondoltam.Szt ha valaki orvos,akár barát,akár nem,akár barátként hívják,akár nem,elsősorban orvos.És mint ilyen,szt ez elég felelőtlen cselekedet volt tőle.Mert ugyan mit tenne,ha így, a telefonos diagnózis után mégis baj történik annak ellenére,hogy ő semmi komolyat nem "látott"?Szl itt életekről van szó,nem arról,hogy melyik mosóport találja jobban :roll:....
Nem tudom,érted-e a dilemmámat,de tk már lényegtelen is,az a fő,hogy bementetek és minde rendben.
Gratula a kislányhoz :).
És csak repkedj nyugodtan :).
Kísérlet...hmmm...nem egészen értem,mit is akarnak veled csinálni,de majd biztosan leírod :wink:!

anyapoc

Sziazstok! csak gyords bekukk

Tonti lesz egy nunásod? :lol: gratula!

VIgyázz magatokra!

Athiz drága hétvégén vidékre utazom, így nem tod görbém elemezni 2 napig! kibírod? :wink: :lol: pusszantlak, remélem jól vagy

Anyapoc holnap átmegyek veszprémen, majd dudálok! pussz!

mindenkinek ölelés!
Vendég

Tontica:
Orulok a jo hireknek! :) A kislanyhoz is gratulalok! Kivancsi vagyok mit rejt ez a kiserlet es mi a Te feladatod, hiszen mar joval tul vagy a 3 honapon!

Anyapoc:
Ami a dokirol szolo velemenyedet illeti teljesen egyetertek!

baratodildi

Boni

OK,majd integetek :)!Csak nehogy asziggyem,esküvő van :D!

BIldi

Telek: itt Vp-ben szeretnénk,elvileg lesz egy új rész,ahol osztanak,de egyenlőr eléggé képlékeny a dolog,sok ellentmondó infot hallok :(.
Nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!Remélme,minden rendben lesz :).Milyen a lakás,hol és mekkora?

Ancsa

Helyzet??????? ( :wink:) Tessék máááá egy kicsit nyilatkozni!

Junko és Angel,ha nem jöttök,beelőzök!!!!!!

Kokusz????

anyapoc

He, Anyapoc: mit elozol be? Van valami jo hir a csajokkal kapcsolatban? Na, Junko, Angyal gyerunk hirt adni Magatokrol!!!
A kiserlettel kapcs. meg en sem tudok ennel tobbet, holnap adjak oda a papirokat es holnap irunk ala, ne aggodj alaposan atragjuk magunkat rajta az urammal, O tobbet ert mint en. Az a helyzet hogy a doki magyarazta nekem ezerrel de egy: az orvosi kifejezeseket meg magyarul se ertenek nemhogy spanyolul, ketto: epp a babakat csodalltam a kepernyon. :lol:
Telek, szupi, kell az a gyerekeknek, mi is szeretnenk de itt nagyon draga.
Doki baratot ezutan nem kerdezzuk bar vegul is most igaza lett. :D

Kokusz: Te is adj eletjelet!!!

BIldi, Boniko! Koszi!!! :D

OKriszti: eddig valora valt az almod mert az a baba a kislany amelyiket annak almodtad meg! :lol: Ha a masik tenyleg kisfiu akkor ezentul Veled josoltatunk! Amugy Magadnak mit josolsz?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
de jó, nuncis :D a másik nuncis szégyenlős volt :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer a babadicsiket, aranyosak vagytok!

Sajna egyenlőre nem sok időm van most írni, bocsesz!

A hiányzók jelentkezzenek már, főleg, ha jó hír van láthatáron! Nem érdemlünk ennyit? Vagy csak nem merik kikiabálni?

Tonti, neked örülök, és gratulálok a pici lánykához, meg a kis szégyenlőshöz is :lol: . Vigyázz magatokra!

Mindenkinek óriáscupp
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,
na ezzel most besz@rattál! :mrgreen:

Egyébként nincs semmi, ezért se nagyon írok... szedem a fogit huszonvalahány szemnél járok.

Hétfőn megyek konzultálni, majd beszámolok! :D
Bízom benne, hogy minden szép fog haladni terv szerint!

Tontica,
akkor egy nuni már biztos! :wink: Gratula!
A kísérletre kíváncsi lennék, hogy mi! Ki tudja, lehet, hogy épp nekem fogsz segíteni vele! :lol: Az állandó szem előtt levés is egy jó szempont, így biztosan minimálisat fogsz csak aggódni! :wink:

Athiz,
nagyon édi a baba a 4D-sen! :)
angel37

Sziasztok!

Angel: huszonvalahany szem van vissza? Mar nincs sok hatra! :D Hat, vegulis nem csak a meddo nok miatt fontos ez a kiserlet /bar mintha olvastam volna hasonlorol mar/ . Lent leirom mi is ez.
Igazabol azert vallaltam el mert igy tuti tobbet foglalkoznak majd velunk es igy kevesebbet aggodom majd es minden rendben lesz!!! :roll: :D Ird majd meg mi volt hetfon!

Athiz: tenyleg gyonyoru a babad azert dicserjuk es nagyon szepek a kepek.
Koszi a gratulat!!!

Gaby: Neked kulon koszi hogy atjottel ide gratulalni, hasonlokat kivanok Neked tiszta szivembol!!!
Ha jol latom nemsokara kiderul hogy van-e valaki a pocidban, drukk hegyek!!!

Na, voltunk, alairtunk es nem egy nagy was ist das az egesz, progeszteront kapok huvelykapszulaban amibol 2-ot kell magamnak foltennem estenkent 14 heten at. Azt vizsgalljak hogy ha tovabb folytatjak a progeszteron adasat ezzel sikerul-e csokkenteni a kesoi vetelesek es koraszulesek szamat. 260-an vesznek reszt benne, mind ikerterhesek mert a szoveg szerint ikerterheseknel 50 % az esely koraszulesre. Valakinek placebot adnak hogy lassak valoban a progeszteron hatasarol van-e szo vagy csak a nok fejeben tortenik valtozas. En nem tudom mit kaptam, nem mondjak el.

KépKép
KépKép
tontica

Athiz
na feljebb tekertem, megnéztem a szárfotókat :P
azta mekkora kukac :lol: :lol: :lol: bomlani fognak utána a csajok :lol: nagyon jó képek lettek ám, tündéri kisfickó :D

Kép
gaby25

Tonti,

Azt írtam, hogy huszonvalahányon vagyok túl! :D Hátra még harmincvalahány (v. negyvenvalahány?) van! Majd hétfőn ezt is megtudom!

Értem. Sztem az a kísérlet nem a meddőséggel kapcsolatos. De mindenképp hasznos! Naná, hogy nem mondják el mit kapsz, ez (is) benne lényeg! :wink:
angel37

Angyal: ja, ja, csak azert irtam tegnap hogy ezzel a meddo nokon akarnak segiteni mert ezt mondta a doki de mar latom hogy nem igazan a meddoseg kezelesere van hanem a terhesseg fonntartasara de ez is nagyon fontos! :D
Az a negyvenvalahany se olyan sok mar!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Helló!

Gaby, Tonti, Angel, köszönöm a "kiskukis" nevében. :lol:

Angel, remélem, ezt már féllábon is kibírod, aztán kezdődhet a haddelhad... :wink:

Gaby, ha netán olvasod, drukkolok neked, mindjárt megtudjuk, van-e babád odabenn a pocóban, nagyon izgi. Szerintem nagyon tutin állsz! :)

Tonti, érdekes ez a kísérlet dolog. Mégpedig azért, mert én azt olvastam pl. az Utrogestan leírásában, ami ugye progeszteron, hogy a 12. hét után annak adása károsíthatja a magzatot, tehát csak addig lehet szedni. Akkor ez most mégsem igaz? Vagy hogy van ez? Nem tudsz erre rákérdezni?

A másik topicban Szerikának kedden lesz a császárja, és Melcsi is ott tart, hogy talán még ezen a héten meglesz a babucija. Olyan furi ez az egész.
Itt is emlékszem, hogy pl. Tontinak még csak most drukkoltunk, hogy legyen szép a hőgörbesze, és legyen zebrája, erre már holnap betölti a 19. hetet. Hihetetlen, nem?

Na jó, öregszem, és kész, ennyi az egész... Pusz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?