Helló!
Köszi csajszik a köszöntést is, majd csak 28-án leszek 30 éves.
Szirom, gyere ha tudsz, és írogass nekünk. Örülök, hogy Miksa jól van, főleg, amiket írtál, hogy nem ment egyszerűen a dolog. De szerencsére a picik jobban bírják a terheléseket, én biztosan visítottam volna, pl. Szilikém meg elég könnyedén vette a műtétjét, hála az égnek! Drukk csütörtökre!
Tonti, ne álmodj ilyen badarságokat, bár én mondom, ha nem álmodom valami furit vagy szomorút, akkor már csodálkozom.
A szorulásra mindenképpen még mindig a hashajtó lekvárt ajánlhatom, nekem az aszalt szilva pl. mindig bevált (mint ahogy SZirom is írta), bár szerencsés vagyok, nem nagyon szokott szorulásom lenni, inkább a másik véglet. Remélem, holnapra jobban leszel. Ricinus olajat nem szabad ilyenkor inni? Mert az mindig beválik mindenkinél.
Anyapoc, igen, elég kerek vagyok, főleg most már a 33. héten.
Na jó, sajna a korom is kerek, és nem 20 ugyi.
A Zalán tényleg szép név, azért is választottuk ki a döntőbe, de még vacilálás alatt vannak a nevek.
Hogy aztán ecpec alapján választunk, vagy megint úgy, hogy meglátjuk születés után a babát, és ami ráillik, majd elválik.
Robcsi, akkor már értem a súlydolgot. Nekem is mértek most, de nem tudom... Azt hittem, több lesz, fene tudja, bár lehet, hogy ez normális.
Egyébként tényleg ez a szép szülinapi ajándék, ha látja az ember, hogy a babája jól van, szépen fejlődik.
Szóval a lényeg, hogy az UH-on megint nem láttuk teljesen a baba arcát, mert most meg a kezével takarta. Azért az egyik felét láttuk, meg a szép kukiját is virította rendesen.
Súlya 2079 gramm, BPD-je 78 mm. Én úgy tudom, ezek normál adatok a 33+3 héten, de a gép szerint ez csak 32+4 hetes babának felel meg.
Láttuk, ahogyan kinyitja a szemecskéjét egy pillanatra, de megint inkább csicsikált, minthogy ficeregjen. Meg először a lába az arcánál volt fenn, hát jól hajlik, az tuti.
Képet holnap teszek fel a legkisebb ugrifülesről.
Nekem Kókusz is hiányzik, hova a csudába tűntetek el csajszik?
Pusz