Sziasztok!
Megjöttünk Londonból, tök jó volt! Bár odafelé a reptéren simán elbőgtem magamat, annyira rossz volt nélkülük menni.
Eszembe jutott mikor mentük Egyiptomba és annyira hiányoztak!!! Másnap már hozzászoktam, hogy ketten vagyunk, bár így is minden gondolatunk az övék volt- ez hogy tetsztene nekik is, vagy azt hogy utálnák, stb...
Beszéltünk minden nap telefonon, anyáztak apáztak nekünk, de nem sírtak utánunk. Állítólag nagyon jól viselkedtek és jól elaludtak este is nélkülünk. Persze nagyon örültek mikor kedd reggel találkoztunk, meg azóta is sokat jönnek oda hozzám, össze is vesznek rajtam.
Szóval ezentúl ha kedvünk szottyan színházba menni, vagy barátokkal talizni, simán ott merem majd hagyni őket este.
A legjobb az egszében, hogy elég 4 nap is, hogy észrevegyem, mennyit fejlődnek ennyi idő alatt is! Még talán nőttek is, legalábbis én úgy látom.
Niki már rengeteg szót mond és nem csak ismétli amit hall, hanem használja is!!! Dávid meg mindenre mondaj, hogy NEM, de olyan édes hangsúllyal, hogy halálra röhögjük magunkat- így persze még inkább mondja.
Brigi, Cat
Mi is tovább próbálkozunk a szobatisztasággal. Már London előtt, ahogy volt az a pár nap dög meleg, pancsiztak is, meg utána is bugyiban voltak. És Dávid 3 nap alatt eljutott odáig, hogy 1 bugyiban volt egész nap és nem pisilt be. Bár szólni sem szólt, hogy pisilni kell, én kérdezgettem, és néha ráraktam a bilire. Aztán London alatt maradt a pelus, de most megint bugyizunk tegnap óta. Tegnap csak 1 szál bugyiban voltak kint, de jópárat elfogyasztottak.
Később, mikor már naci is volt rajtuk, Dávid megint nem pisilt be. Niki meg utólag szól, hogy pisis. Viszont mindketten nagyon akarják a bugyikákat, nem akarnak már pelust. Dáv még a body-t is utálja, tépi, ha összepatentolom, pedig még nem kicsi rá.
Brigi
Kakilásra majd rá fog jönni magától, csak ültesd rá ha kéri és biztasd, hogy nyomja.
Nekünk ilyen probléma nem volt, mert ők mindig is ülve kakiltak, már egész pici korukban is a pihenőszékben.
Mostanában olvastam ilyen bilizéssel kapcsolatos tanácsokat, ott volt olyan is, hogy lehet, hogy fél kakilni, mert a kaki az ő része és nem akarja elveszíteni. Azt tanácsolták rá, hogy gyurmából v sólisztgyurmából csináljunk kakit és játsszunk vele: pl a baba v a plüssök kakiljanak a bilibe és rakjuk alá a műkakit. Hát, elég bizarrul hangzik, de ez is segíthet.
Cat
Hajrá Samunak! Kiváncsi vagyok mi lesz belőle. A gondozónők hogy fogadták, segítőkészek voltak? Nyáron mennyit leszel szabin v hogy oldjátok meg amíg a bölcsi bezár? (1 hónapra, ha jól tudom)
Edit
Részvétem! Nekünk most nagyon jót tett a külön töltött idő, ők is kevesebbet nyígnak, meg én is jobban bírom idegekkel. Én már előtte voltam nagyon kikészülve.