Na mi van, akkor aki magas, az csináljon egy másik topikot?
Hello Ebinc!
Jutta- jó utat!
Nevek: hát én még nem gondolkodom rajta, majd ha meglesz az eredmény. Nem lesz egyszerű, mert szép, cz, y-os arisztokrata családi neve lesz (nagyon kevesen tudják elsőre helyesen leírni, én ezért nem vettem fel!) így én egyszerű névben gondolkodom! Amúgy is annyi hülye nevű kisgyerek szaladgál a játszótéren! És van egy csomó név, amihez embert is társítunk (pl. én ismerek Gellért nevű fiút, hegyet, bocs...
). Hát Andi, Huba...? Hát...
Timi! Menj és vedd meg azt a rohadt pillangós papucsot máshol, az neked jár! Szegény kiscsaj! De legalább mostmár tudod, h nem ellenségeskedett veled, hanem baja van szegénynek! Na, rendbe jön gyorsan!
Andi! Jó partit!
Gabcii, szerintem a vezetéknév is számít! Majd csak megegyeztek a pároddal valahogy! Akár Gellért, akár más...
Jolka! Majd megmutatom a képet... Ha biztosan akarod!
Jaj lányok, szörnyű éjszakám volt, nagyon rossz a kedvem ettől! Hajnalban "görcsölt" a gyomrom, a gyomorszájam tájékon, de órákon keresztül! Azt hittem megdöglök! Remélem senkinek nem volt még ilyen, de ha mégis adjatok jótanácsot! (Mondjuk már beszéltem a család orvos tagjaival, akik próbáltak nyugtatni!) Nagyon rossz passzban vagyok emiatt!
És holnap kórházi látogatás, esküvő, este meg bográcsozás! Semmi kedvem semmihez!
Na megyek festegetek egy kicsit, hátha az feldob!
Pedig még az angoltanárom (Andi, Marek
)ajándékot is hozott nekem a mai órára, de valahogy az sem tudott feldobni.
Ebinc, mi az hogy a médiában dolgozol? Ez így elég definiálatlan! Vagy nem akarod elárulni! (Én azt is megértem...)
Hát, megyek is, mielőtt másoknak is rossz lesz tőlem a kedve!