Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

bakker, egy lúzer vagyok... eddig pörgött a topik, megjelentem, oszt befagyott :lol:
nahát

Kép
ebinc

Szia ebinc, üdv köztünk!

Sztem a hangos zenével és semmifajta zenével nem ártunk nekik még. Úgyis szólnak, ha nem tetszik nekik. ( mondjuk, én nem tudom eldönteni, hogy örömében rúgdos, vagy mert utálja). Késöbb, már lehet, hogy nem kéne teljes hangerőn hallgatni a zúzós zenét, de majd kitapasztalod.
Egyébként, mi a munkád?

Ma délelött mindenki milyen elfoglalt.

Kép
Kép
gabcii

szia Ebinc! (micsoda név!) ;) nem fagytunk be (nekem mondjuk a melleim ismét lefagynak, de az más), csak én dolgoztam eddig, ezek a csajok meg itten mindeféléket kitalálnak, h ne kelljen lüke (vagy mi is volt, Jutta?) fórumokra írkálni.
üdv itt! RATM? Metallica? Ebi (???? ez melyik név? vagy más?) csak jó fej leeht tőle. azért néha nyomj neki komolyzenét is. én azt csinálom. most épp faithless megy (ez nem a komolyzenei szakasz épp...hehe)

Kép
an°°di

Jolka...khmkhm...ha nekünk az egyik fiú lesz, akkor Huba lesz.
most akkor ez nagyon gáz? (anyám szerint, és anyósom szerint is IGEN!!!) :cry: :roll: :evil:

Kép
an°°di

Andi, most ez komoly, hogy Huba???
És a lány? ( félve kérdezem ezek után :lol: )

Kép
Kép
gabcii

:cry: :cry: :cry: igen. komoly.
miért? mindenki legyen Bálint, meg Dávid vagy B-betűs?
á, ez olyan izé. ízlések és pofonok...
:cry: :cry: :cry:

Kép
an°°di

Reggel óta ( kisebb megszakításokkal) folyamatosan eszek :evil:

Lehet, hogy le kéne feküdnöm, legalább arra az időre abbahagyomTi hányszor és mekkora mennyiségeket esztek meg egy nap?Most ezt komolyan kérdeztem, nem elhülyülni.

Kép
Kép
gabcii

jó, ezennel névgyűjtést indítok. akinek van szép/klassz/vagány fiúneve, kérem, írja meg. akár priviben is, h ne zavarjunk másokat.
:oops: Apuka neve, a miheztartás végett: Ruzsicska. erre varrjatok gombot :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Andi, nem akartalak megbántani, naa.
Igazad van, nem tetszhet mindenkinek minden. Mi most apával a Gellért miatt megyünk ölre. Neki, szinte hányingere van tőle, nagyon nem tetszik, nekem meg nagyon tetszik.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, én naponta 3szor eszem és kevesebbet, mint terhesség előtt. mivel terhesség előtt és cigizásabbahagyás után híztam 10 kilót, szerintem normál adagokat kajálok most. sajnos ez korábban nem állta meg a helyét.
elmúlt az oknélkülsírós hangulat? remélem ;)
no, elhúzok zuhanyozni meg haajt mosni, mert 1 óra múlva indulunk meglepetés-buliba vidékre, utána meg a szüleimhez henyélni egy napot!
de még benézek, mielőtt elindulok!

Kép
an°°di

ja, Gabcii, a gond csak az, h Apukán és rajtam kívül eddig senkinek nem tetszik. mi van, ha utálni fog emiatt a gyerek? (az egyik... a másiknál még van esély) a legjobb reakció az egy csendes fintor a legjobb barátainktól volt eddig... háááát, nemtom.
mondjuk, olyat nem adnék, ami APukának nem tetszik. elgalább ebben értsünk egyet :D

Kép
an°°di

Gabcii: médiában dolgozom. Amúgy igen, én is úgy gondoltam, ha már neki szr lesz, akkor vélhetően én is érezni fogom (márhogy engem is zavarni fog, ami őt vagymi)

Andi! Ebi az ebihalból ered, így "hívtuk", mikor kiderült, hogy a hasamban van (merhogy erőteljes hasonlóságot mutatott kezdeti stádiumban ezen élőlényekkel), vélhetően tudathasadásos lesz szegény születése után, mivel azóta is ezen az abszolút fiús néven nevezzük.
A Huba név az nagyon szuper - bár ha már a "vérmagyar" neveknél tartunk, a Szittya sem rossz :lol: Én a Brútusz-on gondolkodom, mer milyen egyszerű is lesz, bármire utasítom Petykót (ő a nagyobbik gyerkőc), utána elég lesz csak hozzátenni: "Te is fiam, Brútusz!"

Kép
ebinc

Fiú nevek: Gellért ( a befutó, bár kicsi az esély, hogy nálunk engedik), Zalán ( ettől is a hideg rázza a párom), Dávid ( határeset nála) Ádám ( kompromisszumos, most ez tetszik neki legjobban ), Gergő ( nagyon nem akarja, legalább annyira nem mint a Gellértet)

Nekem csak ennyi van ami tetszik. Ebből sem tudom, lesz-e egyáltalán nevünk, ill. a gyereknek.

Kép
Kép
gabcii

Ebinc, Brútusz, ez jó :D :D :D

Andi, igen, most nincs kedvem sírni, de ez még változhat. Délután megyek fodrászhoz, ha nem úgy sikerül a séró, lehet hogy még fogok.

Jaa, nekünk ismerősök a Töbörcsök nevet ajánlották, ezzel még be tudok szállni a gyűjtésbe ( apának tetszett, bár sztem csak poénból. Remélem... )
Na és, kifelejtettem a Lajoskát, mert most ugye úgy hívjuk a picinket. Csak, nehogy rajta maradjon :lol:
Andi érezd jól magad a meglepetésbuliba és egyél sokat, ne csak én zabáljak :D

Kép
Kép
gabcii

Evés... hát próbálok odafigyelni, bár érdekes jelenséget tapasztaltam magamon. Soha nem bírtam az édességeket, havonta egyszer - mensi előtt - ettem meg egy darab aprócska Párizsi kockát (ezt a csokit szeretem, amúgy is csokiban csak azt eszem szívesen, amiben folyós gezemice van), ám, mióta babát várok állandóan édességeken jár az agyam.
Aminek örülök, hogy voltam ezen a számomra teljesen értelmetlennek tűnő havi jelleggel kötelező tanácsadáson, és egy hónapja egy dekát nem híztam (már súlyra, mert egyébként a hasam az jelentősen megnőtt).
Andi - cigi... te mikor hagytad abba? Egyszer szeptember körül én is abbahagytam mintegy másfél hónapra, akkor csak úgy rakódtak rám a kilók. Másfél hónap után ismét, mint gyárkémény, oszt mikor kiderült, hogy baba lesz, akkor azonnal leraktam. Napi egy doboz után.. képzelheted... Az első két hetem remek volt: tomboltak a hormonok, rá se gyújthattam, kb. 5 percenként bőgtem valamin. Volt, hogy anyukáméknál ültem, megkérdezték, hogy "na hogy vagy"?.. ennyi elég volt, már bömböltem is, hogy "jóúúúúúúúúúúúl" :lol: Szegény apukám fejét kellett volna látni, ugye aki nem dohányzik, meg hormonos sem volt, nem értheti, hogy ilyenkor mi van... Volt olyan, hogy zokogva autóztam körbe-körbe a városban, hogy mér' bőgtem, csak az ég tudja :) Szóval volt az elején csupamókakacagás :)

Kép
ebinc

na, én léptem
napokig nem vagyok, ne is keressetek!
mindenki vigyázzon magára, a meglévő és születendő gyerekeire, és szép hétvégét!
:D
:arrow:

Kép
an°°di

Gabcii... egyébként evés ellen tényleg az a legjobb, ha az ember melóhelyen van. Első gyerkőcnél nagyon durva volt nekem is, mert míg 20 hetesen 45 kg-ot nyomtam - hányásos fszságok miatt -, kiírt a doki, oszt innentől kezdve nem volt megállás.. .A fennmaradó 18 hétben 19 kg-ot szedtem magamra, 64 kilóval mentem be szülni (ez az én 153 cm-es magasságomhoz igen durva volt).
Már most is félek, hogy mi lesz nyárra. Balcsi mellett lakom, de szép lesz, ha nyárra teljesen elbálnásodom (képzeld, lemegyek a strandra, bemegyek a vízbe, oszt majd ha ki akarok jönni, a Zöldek kétségbeesetten fognak visszatuszkolni, nehogy megfulladjak a levegőn... :) )
Szóval jobb, ha kajálás helyett valamivel leköti magát az ember, legokosabb nem otthon és nem hűtő közelében tartózkodni :)

Kép
ebinc

Na mi van, akkor aki magas, az csináljon egy másik topikot? :wink:
Hello Ebinc! :lol:
Jutta- jó utat!
Nevek: hát én még nem gondolkodom rajta, majd ha meglesz az eredmény. Nem lesz egyszerű, mert szép, cz, y-os arisztokrata családi neve lesz (nagyon kevesen tudják elsőre helyesen leírni, én ezért nem vettem fel!) így én egyszerű névben gondolkodom! Amúgy is annyi hülye nevű kisgyerek szaladgál a játszótéren! És van egy csomó név, amihez embert is társítunk (pl. én ismerek Gellért nevű fiút, hegyet, bocs... :oops: ). Hát Andi, Huba...? Hát...
Timi! Menj és vedd meg azt a rohadt pillangós papucsot máshol, az neked jár! Szegény kiscsaj! De legalább mostmár tudod, h nem ellenségeskedett veled, hanem baja van szegénynek! Na, rendbe jön gyorsan!
Andi! Jó partit!
Gabcii, szerintem a vezetéknév is számít! Majd csak megegyeztek a pároddal valahogy! Akár Gellért, akár más... :wink:
Jolka! Majd megmutatom a képet... Ha biztosan akarod!
Jaj lányok, szörnyű éjszakám volt, nagyon rossz a kedvem ettől! Hajnalban "görcsölt" a gyomrom, a gyomorszájam tájékon, de órákon keresztül! Azt hittem megdöglök! Remélem senkinek nem volt még ilyen, de ha mégis adjatok jótanácsot! (Mondjuk már beszéltem a család orvos tagjaival, akik próbáltak nyugtatni!) Nagyon rossz passzban vagyok emiatt!
És holnap kórházi látogatás, esküvő, este meg bográcsozás! Semmi kedvem semmihez!
Na megyek festegetek egy kicsit, hátha az feldob!
Pedig még az angoltanárom (Andi, Marek :wink: )ajándékot is hozott nekem a mai órára, de valahogy az sem tudott feldobni.
Ebinc, mi az hogy a médiában dolgozol? Ez így elég definiálatlan! Vagy nem akarod elárulni! (Én azt is megértem...)
Hát, megyek is, mielőtt másoknak is rossz lesz tőlem a kedve!
ermoni

Szia Móni! Nyugi, a rossz kedved nem jött át, a gyomorfájás meg.. a francottegye, nálam szinte állandó. Szerintem ahogy nő a pocak, nyomja a gyomrot (múltkor láttam egy képet, hogy mi történik a belső szerveinkkel gyerkőcnövekedés közben. Hááát.... elég horrorisztikus. Megoldást sajna nem tudok (max. ha égéssel is párosul, akkor a régi jó Rennie segít kicsinykét).
Médiában háttérmunkáskodom. A helyi tévénél dolgozom, szerkesztgetek, semmi komoly.
Az a bográcsozás meg tutira jó lesz (főleg, hogy az idő is szép lesz holnap estére).
Amúgy meg a magasságodért rettenetesen irigyellek, nekem mindig komplexusokat okozott a törpeségem... Pl. egy magas ember mellett émmá helyből hülyébbnek is érzem magam, nem csak kisebbnek :lol:
Soha nem felejtem el, mikor "huszonegykét" évesen egy újságnál dolgoztam szerkesztőként, bejött egy ismert arc, oszt felelősségre vonta a főnökömet, hogy miért foglalkoztat általános iskolásokat (merhogy úgy néztem ki, mint egy kisgyerek - nahát :) )
Meg mikor félve megkérdezik emberek, hogy mennyi idősen szültem, hogy ekkora gyerekem van (mondanom se kell, magasságra majdnem akkora, mint én), aztán leesik az álluk, mikor mondom, hogy 33 leszek mindjárt.....
Szóval törpének lenni nem jó... Míg pl. egy magas emberen a súlyfelesleg remekül eloszlik, addig egy aprón..... elég furán tud kinézni.
Na megyek, majd még :)
Mindenkinek jó hétvégét.

Kép
ebinc

Sziasztok!

Elért a vég. :((
Tegnap reggel arra ébredtem, h bedagadt a torkom, gondoltam iszok és jobb lesz. Nem lett. Du-ra már cefetül voltam, láz, alacsony vérnyomás, alig bírtam enni. Lementem dokihoz, szte vírus és a tüdőgyuszim sem szívódott fel. Jó mi? :evil:
De nem ad semmit, csak lázcsillapítót, mert az immunrendszerem a béka segge alatt a sok antibiotól.
Éjjel ráment a fülemre, és algo mellett 39.2 lett a lázam.
Reggel irány a fül-orr-gége. Nagyon kedves dr-nő volt. Körbetelefonálta a nőgyigyikat, h mit adhat. Antibio kilőve, mert 2 fajtát kaptam 1 hónap alatt és 3 havonta lehet csak uazt. a hatóanyagot.
A garat, légcső, mandula, fül. szval mindenem begyulladt. :(
És a tüdőgyuszi is ott figyel.
Kaptam semicillint és reméljük használ.

Röviden ennyi, így bocsi, de nem bírtam eddig visszaolvasni, majd most megpróbálok...
Vendég

Csak gyorsan az óra előtt: valószínűleg fiunk lesz, Bálint. Nagyon mozgott és végig vakarta a fejét...tiszta apja. Olyan jó volt látni!!!

marek

Hello Hajni!
Hát jobbulást! Vigyázz a lázzal, meg mindennel! Nagyon rád jár a rúd! Túl sokat dolgoztál, nem? Én írtam, h gyere inkább dumálni! :wink:
Gyors gyógyulást!
ermoni

Úgy látom nem lesz óra, nem jött a kölök :twisted: :twisted: :twisted: Én meg rohantam haza a barátnőmtől....Nem vagyok ideges, áááá dehogy.

Andinal látom nem tetszik a Bálint :( de ha én egy ilyen tucatember vagyok, akkor a gyermekemnek is adhatok tucatnevet, vagy nem???

Kajáról csak annyit, hogy én eddig is rengeteget ettem és ez nem változott semmit, illetve annyit, hogy talán kevesebb a csokibevitelem, viszont eddig nem híztam a rengeteg kajától, most meg hát de... :( :( Nálam szerintem esélyes a +20 kiló, de az viccesen fog kinézni :lol: :lol: Én nem tudok ennél kevesebbet enni, ehhez a mennyiséghez szokott hozzá a szervezetem :( :( Akkor most mit csináljak???

marek

Hajni: nem lehet, hogy túlhajtottad magad és ezért ér el minden makacs nyavaja? Feküdj sokat. Nem tudom, most mennyire ajánlatos a 3 F. Forró fürdő, forró szex és forró tea. Hát, nem hinném, hogy most lehet ezt így kombinálni, pedig be szokott jönni :D . Vitaminokat azért szedhetsz. Az immunrendszerednek is jó, meg a betegségeknek is. gyógyulj meg mihamarabb.

Marek: nekem is ez a bajom, hogy eddig sem ettem keveset, de mostmeg aztán akkora adagok férnek belém, hogy még én is meglepődöm. Cigi helyett is eszem, mert ugye azt most nem lehet és hát vmit kell csinálni helyette... Majd ha megszült mindenki, tegyünk fel képeket, hogy "na, így nézek ki 20 kiló plusszal :lol:
Ebinc: örülj neki, hogy fiatalabbnak néznek. Én 168cm vagyok. Ez közép magasság és nekem ez megfelel.
Móni: a gyomor fájdalomra, nekem azt javasolta a doki, hogy Apo- Famotidint lehet szedni. Próbáld meg, ha gondolod. És tuti jó lesz a bográcsozás és az esküvő :)

A sírós hangulatom teljesen elmúlt, sőt olyan jó kedvem lett. ( Ez normális ilyenkor??) A fodrásztól is elégedetten jöttem ki. A növesztőfélbenlévősemmilyenhajamat, úgy rendbe vágta, pedig vágott belőle rendesen. Nagyon tertszik :D

Kép
Kép
gabcii

sziasztok

Hajni
pihizzél ,legalább együtt lehetsz Marcival :-)
de azért persze minél hamarabb gyógyulj meg

Marek,JOlka
gratula a kukikhoz,de ez így nem ér,nekünk nem marad :roll:

Móni

itt nem lehet kapni máshol schollt,és amúgy is már csak sárga van,az meg nem kell,d emár vettem a neten egy másikat :-) hétfőn jön meg :-)

sajnso megértem a döglődésed :-( én is ezt csináltam egészen eddig :-( délelött kicsit túlhajtottam magam túrótortát gyártottam,szilvásgombócot,majonézes salátát,levest plusz még Majci aki még mindig nem 100 as.
Na ztán onnantól annyira fájt ahasm mint az állat,persze se magnézium,se nospa,most bevettem egyet egy órája és azóta jobb. Téged mivel vigasztaltak az ismik?remélem ebből nem lesz rendszer,sajnos holnap se lesz jobb napom.A menü:halászlé (fúj),vadpörkölt (fúj)kakaspörkölt (fúj) rántott hús,majonézes sali,ubisali,fűszeres sült krumpli,tarhonya,a csini tortám, cukis sütemény,aprósütemény srtb,sör,bor,unikum stb.
Buli lesz :roll:

Szia Ebinc :-)

Gabi
eke tetszik a Gellért

és Andi
a Huba is !!!!

én is várok klassz fiú neveket a János mellé ,habár ,ajd inkább jövő héten,amikor már kiderül ,hogy cunája van e?
tuti az

Timi
Vendég

Lefagyott a laptop, pedig már megírtam a választ! :cry:
Gabcii! Kösz a tippet! Próbáltam enni egy kis pizzát! Az jólesett!
De nagyon vacak kedvem van!
Marek! A barátnőm kisebbek fiát is Bálintnak hívják (ő magát Bálintosnak). Sztem a Valentin-nap része a legnagyobb gáz... Szegény nem tudja hová tenni a dolgot! (És égetnivaló kis gazember! Majdnem felgyújtotta a házat! Ez komoly! Ha a név kötelez, tudd mire számíthatsz! :wink: )
ermoni

Hello Timi!
Azt mondták az ismerősök, h a fogorvos és a hidegfront tette meg a hatását! Ne parázzak! Este 7 után ne egyek, hogy ha ez kialakulóban lévő reflux (így írják!), akkor ez segít!
Kismammáknál gyakori, hogy kialakul ez! Mert ugye egyre kisebb a gyomrunk!
Én is magnéziumozok!
Meg festegetek! Azt terápiának is tekintem most!
Na és melyik papucsot rendelted meg?
Buli? Én szeretem a halászlét és a vadpörit! Mehetek? :wink:
ermoni

Á, holnap esküvő! Mégse! Ezt megúsztátok! Pedig amúgy az unicum is vonzó! De most...
ermoni

Móni
Mindjárt hazajön apuka és valami női eszközzel meggyőzöm, hogy Áron...addig meg marad a Bálint...de ő meg Balázst szeretne :( ÁÁÁ nem egyszerű ez...

marek

Azt mondta, hogy semmiféleÁron...hagyom a női taktikát a francba, látom, hogy nem tudom meggyőzni :(

marek

Marek! Egy másik barátunk nagyfia Áron! Róla is tudok mesélni (Svájcban kishíjján a tűzoltók kijöttek egy csínytevésénél! :wink: )
A sógorom kisebbik fia Balázs! Hát nagy szívtipró nem lesz belőle, de mérnök lesz (ő pl. szorgalmas és nagggyon okos kamasz!).
Ha a név valóban jelent valamit... :wink:
ermoni

Lány név tippek? Na nem mintha fiú lenne!
Ja, és mi a Zsuval tuti fogjuk tudni a nemét, de vigyázzatok az uh csalhat! (Még közvetlen ismerős körben is fiucskát vártak és rózsaszínné kellett varázsolni gyorsan mindent!) Van amikor biztos, de sokszor csak 99%-os! Nekünk a kromoszóma 99,8%! (Ott is van 0,2%! Bár ezt én nem értem :roll: hát a kromoszóma nem biztos dolog? Az változhat?)
ermoni

Móni
ezt
http://www.cipoexpress.hu/termek.php?mo ... =093082018

jajj úgy énekelnék,asszem nemcsak Halász Jutka sampuszát kéne hallgatnom.
Na ezt most megne kérdezze senki hogy jön ide.

szívesen látunk titeket,azt a kaja mennyiséget ami itt van :oops: aztán csoda hogy megnőtt a valagam,de most nem nő ,még mindig nem híztam semmit :-)

reflux? ne mán,nem akarok semmi nyavaját.Jah ép akartam még kicsit nyavajogni,hogy én még mindig reggel savat,epét hányok,felkelek és blááá,szörnyű más is van így???

És még mindig hányingerem van,a haltól is blááá

Marek
nekem tetszik az Áron is a Bálint is,de enyém embre semmi emebri nevet nem akar a János mellé ha fiú,de úgyis én győzök lesz neki egy klassz neve is,csak még nem tom mi.

na megyek eszek egy kis fagyit

cartedor-toblerone-hosszas tanakodás után választottam ki :-)
Vendég

Móni
lány név olyan sok szép van :-) neked mi tetszik?
Vendég

Móni
Dzsennifer? :wink:

marek

na jó akkor én ajánlom a
Samantát,Esmeraldát
Vendég

Esmeralda...hmm...nekem tetszik, de akkor már miért ne lehetne Izaura.
Ha fiú, akkor Szandokán (szigorúan magyar helyesírással, persze, mer hát magyarok vagyunk, vagy mi)????

marek

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hú...most majdnem rosszindulatú voltam....de inkább lelépek, úgyis le van lassulva a rendszer, holnap már valószínűleg nem lesz Babanet...
Azért még lehet, hogy benézek, ha a szerver is úgy akarja.

marek

Én is vállalok meseszép falfestményt... :lol: Mingyá kész az akvarellem! A férjem gyorsabb volt!
De én még szobafestést is tudok!
ermoni

Tapétázni is...nekünk az most jól jönne a gyerekszobában...esetleg fűtést szerelni???? Csak szólj, ha unatkozol, nálunk sok mindent lehet csinálni...
Nem tetszettek a nevek? Vagy ezeknék különlegesebbet szeretnél?...Britni....?

marek

Aha, én is ezekről a lánynevekről álmodozom! :lol:
ermoni

Na, egyedül maradtam! Hát akkor jóccaka!
Holnap kórház (keresztanyut műtötték!), esküvő utána 2 (!) órás fogadás (utána mindenki lapát). Így végül irány bográcsozni!
Vagyis nem leszek! De kibírjátok nélkülem, azt hiszem! :wink:
Jó hétvégét!
ermoni

Sziasztok!

Csak elköszönök a nyaralás előtt. Hát húzós egy napom volt, 6-kor kelés 2-ig meló, haza kocsival, vissza kocsival ketten Budaörsre lakóautóért, átvétel, haza Veresgyázra... Tesco, pakolás, utitervnyomtatás, fél 12 van. Holnap reggel indulunk!!! :lol:

Most azonban a fejem leesik a fáradtságtól....

Vigyázzatok magatokra és a babókra, az enyém már tiltakozik, hogy mégse járja, mostmár alukálni kellene...

Jutta

KépKép
jutta

Hajni
Jobbulást!
Vendég

Jó reggelt!
Úgy látom hétvégére megint egyedül maradtam...mindenki nyaral, pihen, bulizik, vagy kiment a játszótérre.... :( Nem baj, én meg egész hétvégén vízszintesben leszek és végre elolvasom a világirodalom remekeit....

Akik szültek már: azt mondta, a doki, hogy kicsit sok a magzatvíz, menjek vissza három hét múlva és megnézzük....Volt nálatok ilyen? Mert a doki nem mondta, hogy ez baj, csak én azóta utánanéztem ezen a hülye neten, és elkezdtem pánikolni :( Ez a baj ezzel az internettel...pár évvel ezelőtt biztos nem mentem volna be a könyvtárba, hogy megnézzem valami orvosi szakkönyvben, de most olyan könnyű mindenre rákeresni..... :x

marek

Sziasztok!

Timi, annyi jó kaját írtál ide, hogy már ettől is éhes lettem ( mikor nem ). A túrótorta receptét nem osztanád meg velem? Nagyon szívesen venném. Na ugye, hogy találtál pacskert. Egész csini.

Móni: kellemes bográcsozást és esküvőzést. ha kiderül a pici neme, áruljátok ám el.
És a gyomor panaszokkal kapcsolatban: örülj neki, hogy csak most tapasztaltad meg. ( bár ne kellett volna egyáltalán) Nekem a terhesség elejétől jelen van. Ez volt az első gyanújelem is :D

Marek: akkor a Bálint, csak kompromisszumos megoldás? Nekem is tetszik az Áron.

Lánynevek közül a Lilla, de természetesen ebben sem értünk egyet, így lánynevünk sincs.
Kellemes napot nektek, mi indulunk lassan anyós, após látogatóba )
( és még nem érik a cseresznye :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
gabcii

Marek: sajna nem értek a magzatvíz témához. De mit ír a szakirodalom?

Kép
Kép
gabcii

Gabci
A szakirodalom nem megnyugtató, bár azt írja, hogy legtöbbször nem lehet tudni, hogy mi az oka...de lehet pl. cukorbetegség (mármint anyai) ill. nyelőcső elzáródás v. szűkület. Ez a része aggaszt... De a doki nem akart megijeszteni, meg különben sem sokkal több a magzatvíz, tehát nem duplája, mint kellene...most ezzel nyugtatom magam...

marek

Jutta
jó nyaralást :-)

Maerek
no para,ha nagyon sok vized lenne akkor bent fogtak volna,megfigyelésen,csak egy piccit lehet több,valószínű következő ultrahangon már nem elsz több,lehet kevesebb lesz, az unokatesómnál így volt.Dokid mondott rá vaalmit?

Gabi
gyere nyugodtan van kaja,lefotóztam atortát bár már fogyott belőle,mire eljutottam odáig :-)
Jaj olyan keveset tudok enni :-( Kivettem kis rántott húst krumplit,salátát és felét se bírtam megenni.sütiből is csak felet,hihetetlne amikor nem voltam terhes bezzeg vlt étvágyam

Pacsker:olyat akartam ami nem lapos,de nem is magas és megy szoknyához,nacihoz,sportosom van.Még soha nem volt barna cipőm,remélem tetszeni fog élőbe is :-)
Túrótorta alaTimurr

8 tojásból piskóta
1 liter tejszínből tejszínhab (porcukor,fixáló)
1 kg túró
a ráma
1 citrom héja,leve
posrcukor má nem tudom mennyit raktam bele
kis mazsola
ezt össze keverni +plusz a felvert tejszínnek kb a felét
ezzel a krémmel megtölteni a piskótát és tejszínnel bevakolni

Bár nekünk maradt túrókrém ami nem került rá a tortára,szerintem elég 75 dkg túró is.

Hölgyeim
legyenek szívesek válaszolni az alábbi kérdéseimre amiket eddig kérdeztem,de senki nemválaszolt :-8
szal
Hányingere van e valakinek?Sav,epe hányás?Mert nekem minden reggel
Amikor felállok ,ülök,bekeményedik a hasam,ez meddig lehet normális?
Na más nem jt eszembe Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?