Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom jól eltűnt mindenki.

Pupy:
én részeről benne vagyok a taliban, de nekem inkább a hétvége jó
anyukádnak nagyon drukkolok

Évi:
drukk Dórinak a szurihoz

Panka:
Emili tündéri, remélem hamar megjavul az étvágya

Jucmuc:
nagyon szorítok neked

Annácska:
Sajnálom nem is tudtam Annamariról, de nagyon szorítok neki a műtéthez
Petikének meg szorítottam a szurihoz

Timika:
Kristóf nagyon aranyos, örülök, hogy jól éreztétek magatokat a találkozón

Angie:
Nagyon tetszett a születéstörténeted és örülök, hogy a legközelebbi talira már jöttök is

Heni:
hogy vagy?

Syrynx:
szépek a virágok, egyébként én nagytétényben lakom, de én nem voltam a kiállításon
nagyon aranyos Máté, már nagyon nagy fiú

Norvel:
szegény Kende, azok a fránya fogak, hogy megkínzzák az ilyen piciket

Juca:
ne csináld, még te biztatsz engen és te nem bízol
légy optimista, sikerülni fog, minden rendben lesz

Fleur:
Remélem megtalálod az orvosod, egyébként sajnos nem volta korai az eredmény

Lányok már nagyo várom a talit, hogy megismerhesselek végre titeket, remélem az ujdonsült anyukák is ott lesznek már a talin.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Bocsánat még kimaradt valami:

Brill:
nagyon szépek vagytok
remélem kapunk születéstörténetet is

Adri:
remélem minden rendben van nálatok

Anikó:
remélem tőled is kapunk születéstörténetet

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok :)
Virág :)
Örülök, hogy sínen vagy dokitéren :)
Írtam privit.

Andy :)
Ha egy éves kor előtt váltod ki az oltóanyagot, akkor ha jól emlékszem 3200 körül van. De az sem mindegy melyiket írják fel Tegnap mondta a patikus, hogy több fajta van és az ára nagyon változó, de ami fontos, hogy amivel elkezdtük azzal kell folytatni. A következő már nekem is 7000 lesz :?
Dani manó nagyon édes :)

Judit :)
Elvileg túlhúzta a fecskendőt, átszakadt a vége és kifolyt az oltóanyag.
A 16 ezres oltás főleg azoknak szükséges, akiknek krónikus felsőléguti betegségben szenved. Mi egyenlőre még várunk, de ha Petivel gondok lesznek tuti beadatom én is :)

Panka :)
Emili nagyon édes kislány :) Biztos nem lesz vele semmi gond :)

Évi :)
Na az tényleg nem lehet könnyű két ilyen picivel :shock:
Gondolom a szülőknek nagy könnyebbség, ha néhány órára magadhoz veszed a nagyobbikat :wink:
Szegény Dóri :( Hogy viselte az oltást? Hamarosan ő is megkapja a 15 hós oltást :roll:

SzHeni :)
Köszönöm a drukkokat :)
Remélem mi is találkozunk hamarosan és megismerhetünk :)

A gyerkőcök megkapták ma az oltásokat, Annamarinak egy hangja se volt, miközben beadták a kullancsellenit. Példát mutatott Petkának. Szegény kisfiam meg a kullancselleni mellé megkapta kedden elmaradt agyvelőgyulladásit is :( Csak egy kicsit volt sírás :) Hősként viselték mindketten a szurikat :)
Kifelé Annamari megkérdezte én miért nem kapok :D

Holnap nem lesz délelőtt áramunk, délután meg úszni viszem Annamarit, így csak este leszek, ha tudok jönni.

Akivel már nem találkozom addig, szép hétvégét Mindenkinek :)

Jó éjt :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép Jó reggelt!

A tegnapi tábla elmaradt,mert egész nap émelyegtem, így este már korán ágyba bújtam. :oops: De most pótolom. :lol:

Kép
Kép
Vendég

Drága ERIK baba!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!!!! :lol:
Kép
Vendég

Szép jó reggelt!

Még mindig utálok korán kelni. :(

Szalai Heni
Köszi a jókívánságokat, majd igyekezni fogunk becserkészni a gólyát. :)
Sok sikert kivánok a következő beültihez, nagyon szorítok!

Angie
Gratulálok, hogy már forgolódik Szilárd baba. Köszi a történetet, szépre sikerült a szülésed.
Valóban nagyon szépek a babókák, mintaként megmutatom a páromnak is. :D

Eszter
3 év alatt már megszoktam. De ahhoz is gyorsan hozzászokok, amikor napokat, meg heteket van itthon. Olyan jó, hogy vár valaki otthon. Most csak a virágok vannak. :?
Abban állapodtunk meg, hogy addig csinálja amíg van kedve és nem lesz baba. Utána átbeszéljük, hogy miként kellene folytatni. A fiát havonta egyszer látja és látom rajta, hogy rossz neki. Nem szeretné, ha a baba nélküle nőne fel, csak fényképről ismerné.

Fleur
Örülök, hogy jól sikerült az "orvoslátogatás". Pocifotót nem kapunk? ;)

Jucmuc
Egyre közelebb van az idő, már várom. :) Nagyon szorítok, hogy a szerencsés felébredés után, a vége is szerencsés legyen. Szorítok, hogy beköltözzenek a pocidba!

Adri
Örülök, hogy Levinek jók lettek az eredményei. Mostmár csak a gépet kell meggyógyatani. :D A miénket tegnap vittem szervízbe, valószínű, elhalálozott a vincseszter. :? Még jó, hogy garanciás. :D

Brill
Milyen hatalmas kutyátok van! Erik baba elveszik mellette. Csodaszép kisfiú!

Kancellárka
Apukám is mindig ezt mondja. :D Ők nem öregszenek, csak mi nőttünk meg. :)

Pupy
:D Ez nagyon tetszett! Néha már én is észreveszem magamon a tüneteket. :D

Anna
Ennyi idő alatt megszoktam. Mondtam neki, hogy el tudnám viselni, ha többet lenne itthon. Annyi hülyeséget tudok összehordani neki, hogy már várja, mikor mehet dolgozni, kipihenheti megdolgoztatott hasizmait. :D
Szorítok, hogy Annamari gyorsan felépüljön a műtétből.
Vendég

Pupy
Ilyen korán kidobott az ágy? :)
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek!
Ugye megbeszéltük apával, hogy most reggelente ha Dani felébred, ő megy érte, mert én akkor gyorsan hőmérőzök. Ma reggel is így történt, odahozta közénk, bebújtak az ágyikóba és elaludtak. Aztán apa elmend dolgozni, mi meg aludtunk 7-ig! Végre-végre-végre! Azért ez mégis csak 1 órával több alvás volt! :lol: :cry:

ERIK!

Kép

Csibe!
Hol vettétek Gáborkának ezt az úszógumit és mennyiért? Én is ilyet szeretnék venni Daninak, mert már nálunk is tervben van a nyaralás!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Erik baba :) Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Este próbálok majd jönni, de tegnap már olyan fáradt voltam, hogy Kristóffal együtt elaludtam :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
timika

Timika
Menetrend szerint bealszok a fotelban. Teljesen mindegy, mi megy a TVben. A múltkor is negyed 2kor ébredtem fel. Most "csak" éjfélkor. :D
Vendég

Jucmuc!

Mikor volt a nagy nap??? Szégyen de nem tudom. Most viszont már késlekedik... Csak halkan jegyzem meg, hogy 22-én olyan "nagyságok" születtek, mint Kindzse!!! :wink: :wink: :wink:

Angie!

Nagyon édes Szilárd! És nagyon nyugis, igazi kispasi. Amikor elmentél teljesen elérzékenyültem. Amikor meg itt voltál olyan tompa voltam, mint egy robot, se víz, se száraz kenyér. Jó vendéglátó vagyok mi???

Erik!

Nagyon boldog első névnapot. (Elnézve melletted Marshallt a hátamon állt a szőr, de ezt ne kotyogd ki anyának, meg apának, Juca nénje beszari)

Kicsit diétásan járok a babanetre, terelem a gondolataimat pozitív irányba, és ehhez kell a netmegvonás, mert hajlamos vagyok keresni nem túl bíztató dolgokat.

Pusza mindenkinek! (Ja és találtam ma egy olyan korongot, amivel a dokik szórakoznak, az egyik kismama melléklete volt. Kingával is ugyanilyen kései dátumok jönnek ki mindenre, ezek szerint nekem kb. egy héttel fogant a menstruáció előtt most már állíthatom mindhárom baba :shock: na ennyit a félidőről :twisted: egyre nől a zabszem, pedig még van egy szűk hetem).

tjuca

Sziasztok!

Annácska!
Örülök,h. hősök voltak a gyerekeid. Hát nemhiába, ha a szülők jó példát mutatnak… :wink:

Heni!
Oké. :lol: Egyébként szerintem sokunknak a hétvége lesz a legjobb, de majd kiderül..

Maci!
Mire gondolsz?? Az émelygésre? Komolyan émelyegtem tegnap is,meg ma is, nem vicc, ez nem tünet, szerintem lehet,h. most ért el Laci virusa, hisz ő ezzzel feküdt itthon múlt héten… :shock:
Hamarosan már igazi tüneteid lesznek! :wink:
Ismerős amiről beszélsz, mert a volt Párom apukája is kamionozott, sokat volt távol, és mi mindig annyira vártuk haza.
Amúgy hétközben elég korán kelek, 5:50-kor hőmérés, mert Apa kel, majd fél 7-kor kelek fel. Nekem kell ennyi idő reggel,míg összeszedem a lakást és magamat, és 7:45-kor elindulok itthonról.

Andy!
:lol: Én is úgy örülök,h. örülsz!! A Párod nagyszerű társ!!!

Eszter!
Fogalmam sincs, félek,h. elkaptam Apától a múlt heti betegségét… :oops: „Ahhoz” még kicsit korai lenne így a 15 cn-en. :lol:

Timi!
Akkor este várunk! :wink:

Juca!
Nyugi, én már megálmodtam egy pár napja,h. minden rendben van csiperkével! :lol: és mostmár tényleg csak egy pár nap!!
Jópofa volt amit Eriknek írtál. :wink:

Puszi!
Vendég

Pupy
Nem az émelygésre gondoltam, csak csodálkoztam, hogy ilyen korán kelsz. Remélem, nem vírus bújkál benned. ;)
Annyira utálok korán kelni, tegnap csúcsot döntöttem, mert már fél 8kor fel akartam kelni. Nem voltam álmos. Általában 9 fele térek magamhoz.
Voltam kicsit ügyintézni, gépet szervizbe adni, új gép után nézelődni.... Pakolás, mosás.... Tényleg, vettem magamnak 3 felsőt, ebből 2 jó lett rám, a 3. vállban szűk 1 kicsit. De a tesómra pont jó lesz. :)
Vendég

A munkatársam apja is kamionozik, de ő nem szereti ha otthon van, mert rögtön hajbakapnak. :)
Én nagyon várom haza az egyetlenem, már nagyon hiányzik.
Vendég

Drága kicsi Erik baba!!!
Istenke éltessen Téged első névnapod alkalmából, sok-sok puszit küldünk! :) Kérj anyától sok-sok finomságot a nagy nap alkalmából! ;) :D
Kép

Kép
Kép
norwell

Csak egy gyors bekukk, mert keszulok setalni egy regi topktagunkkal, aki vacdukai, es nagyon sokat segit nekem a beilleszkedesbe itt a faluban. Utana majd meg jovok.

Juca!
Ne torodj a vendeglatassal. En is ilyen vagyok, ugy el tudok bambulni, ha valaki idejon, hogy kb 1 ora mulva jut eszembe, hogy meg kellene kinalni valamivel. Hallanad most Sziszkot. Ugy uvolt, hogy meg a szomszed is hallja.

Tenyleg, Anyukak!
Ti neha hagyjatok sirni a babot? Mert nalunk dedike kicsit elkenyeztette. Itt volt egy hetig az usa/bol, es nem volt szivem azt mondani, hogy nem fogja folyton az oleben. Sziszko baba jol meg is szokta, es sokszor azt szeretne, ha olben tartanam. Na de az nem ugy megy am, anyanak mas dolga is akad, es valahogy le kell szoktatnom rola. 10-15 percig sir, aztan bealszik. Szerintetek kegyetlen vagyok?
Vendég

Angie :) Teljesen természetes, hogy azt szeretné, hogy az öledben tartsd, veled élt 9 hónapig... Én nem hagytam/hagyom sírni, de ezt mindenkinek magának kell érezni.
Bocsi, de publikus, hogy ki a régi topik tag?
:lol: :wink:

Pupy :) Jobbulást!

KépKép

KépKép
timika

Maci!
Így már értem, én hozzá vagyok szokva a korai keléshez,mert pl. tavaly mígy a Lorealnal dolgoztunk, reggel 5-kor keltem mindedn nap. :shock: Ehhez képest most Hawaii-n érzem magam. :lol:
Jó sok mindednt elintéztél ügyi vagy! :lol:

Angie!
Én ugyan nem vagyok (még) anyuka, de szerintem nem vagy kegyetlen, emlékszem egyszerKacsa is tett fel képet,h. Timcsa sírt, és nem ment oda hozzá, majd kb. 10-15 perc múlva már aludt is a kisasszony! :wink: Szerintem te a világ legjobb anyukái közül az egyik vagy!! :wink: Jó sétálgatást!!!

Kacsa, Panka???
Vendég

Pupy
Hát, nem tudom... Annak idején se szerettem korán kelni. Ha rendszeres lenne az életem, lehet, hogy megszoktam volna... :?
Azt még nem is mondtam, hogy felettünk kezdtek lakásfelújításba. Hogy fogok most örülni neki, 4 éjszakám jön. :(
Vendég

Azert ha nem hagyja abba 10-15 percen belul, akkor en sem birom ki, hogy ne vigasztaljam meg.

Timi!
Nem irogatott surun, mert hamar teherbe esett, es mivel kozben suliba is jart, nem volt ideje rendszeresen kozenk jarni. Ezert lehet, hogy nem is nagyon emlekszel ra. Neki is koraszulott a kisfia, neki meg hamarabb jott, igy nagyon sok tanacsot kapok tole. Brenata volt a nikje. Tolunk gyalog 5 percre laknak.

Pupy!
Igen, en is emlekszem Kacsa fenykepere. Szilard is mar elcsendesedett, es nezegeti a macikait az agyaban :)

Na futok, mert szopi, aztan indulunk.
Vendég

Pupy!
Koszonom a dicseretet, de egyelore en meg nem erzem magamon :) Majd ha nevelni kell, akkor derulnek ki a dolgok :)
Csak batran a taliszervezessel! Sokat kell szajkozni, mert nehez ekkora csapatot osszeverbuvalni. Csinaljak neked olyan tablat, mint amit fel szoktam tenni? Az nagy segitseg, es atlathato.

Annacska!
Juniusban lenne jo a latogatasi akcio, es akkor ugy lenne jo, ha hetvegen jonnetek, hogy Pupy is tudjon csatlakozni. Majd nezek egy olyan hetveget, amikor biztosra itthon vagyunk. Ti is mondjatok, hogy nektek mikor jo.

Na tenyleg leptem.........................
Vendég

Erik babó!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!Puszika a buksidra! :P

Pupy!
Itt vagyok. :wink: Emili megint durmol.

Angie!
Emili rekordja sírásban 4 óra, úgyhogy ha csak 10 percet sír Szilárdka, akkor szerencsés vagy.Emili nem alszik el, csak jobban üvölt, és ha nem termek ott azonal, akkor átmegy hisztibe, és órákig srí, bármit csinálok vele, hiába ringatom, énekelek, megszakadhatok,a kkor is sírni fog.Így én mostmár ugrok, ha bömbizni kezd. :( Kipróbáltuk, hogy hagyjuk sírni egy kicsit, de ez lett a vége.Ő nem alszik vissza. :(
Szerintem próbáld úgy átszoktatni, hogy először pár perc múlva veszed föl, majd mind hosszabb időközönként.Talán nektek bejön.Nekünk ezért van pihenőszék, mert abban lát engem.A plafont bámulni már uncsi neki. :lol:

Annácska!
A gyerkőcök nagyon hősieksen viselték akkor a szurit.Emili kedden kapja a 2 hós oltást, de biztos bömbizni fog.
Annamari jófej volt, téged is beoltatott volna. :lol:

VoltamEmilivel tegnap nephrológián, és a pisije tiszta, viszont a dokinéni hallott egy kis szívzörejt(nekem is van), meg a szája körül sápadtabb a bőr, így megyünk hétfőn kardiológiára, kedden a rehabilitációs központba, a nyaka miatt,mert csak jobbra tartja a fejét, szerdán meg hasi uh-ra, a nem evés miatt.Bár ma már jibban evett, de aluszékony is.Szóval orvosos hetünk lesz, de remélem nem találnak semmit. :roll:

Andy!
Ti még nem alusszátok át az éjszakát?Emili is 2x ébred, de csak ex eszik, másik alkalommal csak hasra kell tenni. :D
Én is várom már,hogy viszakapjam az ájszakákat, de szerintem az még odébb van.Mi is szoktunk reggel szunyálni, már ha vissza tudok aludni.

Itt moslék idő van, így ma bent punnyadunk. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
Aranyos vonalzód van.
Fehérváron süt a nap, de fúj a szél. Össze is borzolta a sörényem. :)
Vendég

Timi!
Köszi! :lol: Ha nem leszek jobban lehet,h. haza is megyek... :oops:

Maci!
Esetleg nem tudod megbeszélni a felső szomszéddal,h. egy pár órára ők is pihenjenek majd?

Évi!
Milyen volt az oltás? Dorci hogy fogadta?

Angie!
Örülök,h. Sziszkó megnyugodott. :lol: Azért én is úgy gondoltam,h nem órákig siratni a picit. Dejó szomszédságod van! Hogy derült ki,h. ilyen közel laktok egymáshoz? Nagyon aranyos vagy,h. segítesz, de köszönönm megvan. Azzal a kis csomaggal,amit kaptam Anikótól benne van egy ilyen tábla is. De azért mégegyszer köszönöm!!!! És megfogadtam a tanácsodat! :wink:
A június nekem is tök jó lenne!

Panka!
Örülök,h. itt vagy. :lol: Sajnálom,h. ennyi dokihoz kell menned egy ilyen kis csöppséggel. És nagyon remélem,h tényleg nem találnak semmi komolyat!!

Dido??
Vendég

Pupy
Végülis csak 7től 2-ig, 3-ig szoktam aludni. :D Tegnap délután 5 fele kezdtek kopácsolni. Biztos, ami biztos, bekészítem a füldugeszt. :)
Vendég

Maci!
:lol:
Vendég

Panka!

Köszönöm szepen! Nagyon szep a kis Emili a kepeken! :D Minden rendben lesz az orvosnal meglatod!

Heni!

Köszi! :D

Anna!

Jezusom! :x hiehetetlen! Azon a 16 ezresen en is kiakadtam...szerintem az összes ilyen oltast fizetnie kellene az allamnak!

Macika!

Köszönöm szepen! :D Remelem sikerül pihenned! Kép

Brill!

Nagyon boldog nevnapot kivanok a kisfiadnak!
Kép

Juca!

Dehogy szegyen ne viccelj! Majus 8-an azaz mult het kedden volt a 3 napos fagyasztott embriok beültetese.
Jövö kedden kell tesztelnem.

En pedig veled kapcsolatban nem vagyok teljesen kepben.. :oops:
Lattam egy (söt talan kettö) szep pozitiv tesztet es most olvasom, hogy aggodsz. Jol ertem, hogy az elsö uh miatt aggodsz?
Amiatt biztos en is fogok.

Mikor lehet menni az elsö uh-ra?

Kép
Kép
jucmuc

ÁÁÁÁ!!!! :evil: Az előbb beszélgettünk a kolléganőmmel, és valahogy a vitaminokra terelődött a szó, és mondtamh,.én szedek elevitet, 2 naponta. Erre nekem állt,h. tudhatnám -főleg,mert biológia szakra jártam - ,h. nem kellene minden szart! beszednem. :evil: Meg minek szedk ilyeneket,mikor még nem vagyok terhes. Erre közöltem velem,h. mire megtudom,h. babám van, addigra annak a csöpp gyereknek,már majdnem kialakult az idegrendszere, de a szive tuti, és talán ezért. Erre ő,h. hát ezt nem nagyon tudja, de szerinte felesleges. Hát nagyon kellett magam tűrtőztetni,h. ne osszam ki. :evil: Sajnos néha beleüti olyanba az orrát, amibe nem kellene.
De jövő héten már lehet nem lesz itt,mert a főnököm el akarja küldeni...
Vendég

Pupy!

Vigyázz, nehogy bosszúból még bemártson a főnöknél. Legyél mán óvatos te lyány!

Jucmuc!

Ápr. 4 um. Majd máj. 5. szintén menstruáció, de olyan utolsó napos. Négy nap után meguntam, hogy csak várom a cunamit, az meg sehol, meg Kofa is kérte, ezért csináltam egy tesztet. + Orvoshoz rohantunk kaptam utrót. Majd még két teszt mindkettő +. Aztán időközben csaináltam egy negyediket az is +. Viszont nincs semmilyen tünetem azon kívül, hogy estére felpüffed a hasam. A mellem nem feszül, hányingerem nincs (azaz kezd valami lenni, de még koránt sem az a kibírhatatlan). Szóval nagyon izgulok. Jövő csütörtökön kell mennem a dokihoz, akkor minden kiderül. Remélem jobban folytatódik, mint ahogyan indult. Ja és már nem vérezgetek hála néked Utró!!! :wink: :wink: :wink:
Nagyon drukkolok, e-mail megy majd, csak össze kell kapnom magam.

tjuca

Jucmuc
Én is remélem, hogy a nagyján már túlvannak. De a füldugesz csodákra képes. :D

Pupy
Ne foglalkozz vele, csak fontoskodik. Ha róla lenne szó, lehet, hogy másként állna hozzá.
Vendég

Juca
Jó jeleknek tűnnek. Hajrá a tesóbabának!
Vendég

Juca!
Nagyon aranyos vagy, de nyugi, a csaj nagyon csíp engem, és eszébe nem jutna bemártani, ez tuti. 8) Aranyos lány, csak egy kicsit butáska, és ahogy Maci írta fontoskodó...
Nagyon örülök,h. már nincs vérezgetés, hajrá Csiperke!!!! :wink:

Maci!
Nem nagyon érdekel,h. mit gondol csak hírtelen feltolta az agyam kicsit, de már lehültem. :wink:
Vendég

Juca!

Ertem. :shock: Hat nem semmi.. Szerintem az apr. 4.-ei volt az utolso mensi. (gondolom erre Te is rajöttel :lol: ) Elöfordul, hogy miutan megtörtenik a megtermekenyites a következö mensi idejen van egy kicsi verzes, egy pici darab levalik a nyalkahartyabol. Jol tetted, hogy dokihoz mentel rögtön.

Utrot en is kapok, 3-at minden este. Biztos, hogy minden rendben veled mert ha meg akarna jönni azaz nem lenne ott a baba akkor az utro mellett is siman megjönne. Nekem utro es progi szuri mellett jött meg a lombik utan!
Kitartas mar pentek van, a hetvege hamar elrepül aztan hamarosan lathatod a Te picikedet!

Pusza,

Kép
Kép
jucmuc

Pupy
Néha az én szőröm is borzolják, de már rájöttek, hogy nem mindig jó az nekik. :D
Vendég

Panka
Aha most már igen :) Olyan jó, hogy már nemcsak este érzem :).
Nagyon édes Emili :)

Lilia
Hát lehet, hogy mondtad :) Kicsit rossz a memóriám mostanság :).

Pupy
Te honnan szerezted meg Kandász Andi sorozatát?? A szülőszoba.hu oldalról, meg a TV2 oldaláról sem
lehet megszerezni. Pedig én is láttam egy két részt anno a TV-ben, jó lenne megint megnézegetni.

Évi
És még lesz szitább is :) nemsokára :)

Pupy
Tali: Nekem asszem az Árkád közelebb van.
Amúgy időpont ha lesznek javaslatok akkor tudni fogom jó vagy nem :).
Jún. 16 tuti nem jó, meg valószínű az azutáni hét sem és a jövő hétvége, ami tuti nem eddig.
Ne foglalkozz a kolleganőddel. Ki így vélekedik a vitaminról, ki úgy. Az a legjobb, ha úgy cselekszik
az ember, ahogy ő magát a legjobban érzi. Az tuti, hogy ártani nem ártasz, ha szeded a vitamint. Akkor
meg miért ne?? :)

Heni :( de legközelebb már tuti sok csíkos lesz :)

Annácska
Nézem :)
Na akkor jó, hogy szorítottunk

Jeges Macika
De :) mindjárt :).

Erik baba
Boldog névnapot!

Kép

Juca
Én már alig várom, hogy én is küldhessem neked a zebrát :). Mindjárt itt a 24.-e. Kitartás.

Jövök még képekkel

KépKép
KépKép
fleur

Annácska
Válaszoltam :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
Köszi. :) Még mindig nem tudni ki is lakik ott bent?
Vendég

Néhány kép:

A húsvéti alkotásom:

Kép

Közelről, nem hal :) hanem madár :)
Kép

22 hetes pocak szemből:
Kép

pocak oldalról:
Kép

Kocsiban:
Kép

Na most aztán van kép? :) Nemigaz??

KépKép
KépKép
fleur

Köszi a képeket. Ügyes a húsvéti alkotásod. Nagyon szép pocid van!
Vendég

Sziasztok!

Juca!

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy a püffedésen kívül nincsenek jelek. A hányingert meg örülj, ha megúszod, szerintem te kirókáztad magad Kingát várva 15 évre előre :wink: Hú, hogy is írjam, hogy ne legyek bunkó... Lehet, hogy egy terhesség, és egy ilyen sok hónapig tartó szoptatás után lehet, hogy nem kéne arra hagyatkoznunk, hogy mit érzünk a ciciben, nem? Mondom ezt pont én, aki az alapján állította fel a "biztosnincspeteérésem" halálbiztos diagnózisát, hogy nem feszültek a cickók... Mert az én kannáimról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy hasonó lenne az állaguk, mint Dóri előtt :) Szerintem ezért nem feszül... Úgyhogy nyugi, már csak 6-ot kell aludni, és mindent megtudunk, és csinálhatod az új vonalzót Csiperkebabának!

Erik baba!

Nagyon boldog návnapot kívánok neked! Puszi a drága buksidra!

Pupy!

Remélem nem kaptad el a hasmarsos kórságot :(
Szerintem is óvatosan azzal, hogy mit mondasz a kollégáknak :( Főleg, hogy a főnöködről írtad, hogy nem örülne a terveidnek :( A kedves kollegina hozzáállásával meg ne törődj, csukd be a füled. Kész. Tapasztalatom szerint azok beszélnek így, akik halál irigyek :(

Angie!

Mikor a Dóri piciri volt, én nem hagytam sose sírni. Persze hangsúlyozom, hogy nekem azért isteni szerencsém volt a csajjal, mert babakora óta sokat alszik napközbn, és azalatt minden dolgomat meg tudtam csinálni, így ha ébren volt, akkor csak vele lehettem. Ha rosszabb alvó lett volna, akkor talán nálunk is másképp alakul.
A mostani hisztis ordítás és magánkívül toporzékolás azért már más :? Most hagyom higgadni.

Panka!

Nem hangzik jól ez az orvoslátogatóshét :( Remélem semmit nem találnak!

Dorci tegnap megkapta a szurit, hát, azt hittem a szívem szakad meg. Ezt én nem tudom megszokni... Rögtön megneszelte, hogy valami készül, ahogy beléptünk a rendelőbe. Úgy csimpaszkodott belém, mint egy kis kullancs. Kezével-lábával szorított, a fejét a nyakamba fúrta, még a szemét is összeszorította :( Nekem meg le kellett fejtenem magamról, lefogni, hogy beadhassák a szurit :cry: :cry: :cry: Olyan nagyon sírt... Mikor kimentünk, még ott is percekig dajkáltatta magát, mielőtt engedte, hogy felöltöztessem :( Kicsi bogaram :( Viszont 30 dekát rántott fel két hét alatt :) Csak nem etetem olyan bénán :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!

Aztaaaaaaaaa, apám, de csini vagy! Megesz a sárga irigység! A húsvéti dekor is klassz :)

A vonalzóm meg kicsit el van tévedve. Szerinte ma ovulálok, de érzésem szerint kb. 2 napja túl vagyok rajta. Megint jó rövid ciklus lesz.

Ez most jött mélben. A nap bölcsessége:

Ne adj tanácsot. A bölcsnek nincs szüksége rá, a bolond pedig úgysem fogadja meg...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!

Nagyon csini kismami vagy! :D Semmi felesleg nincs rajtad!

Evi!

Sajnalom, hogy Dorcikanak ilyen rossz volt tegnap! Mara mar gondolom elfeledte.. :D

Kép
Kép
jucmuc

Juca!
Fel a fejjel! Én Danival is úgy voltam, hogy volt egy mensi, utána fogant ő meg, de vele volt még 1 nap, amikor is megjött megint egyetlen napra, de ugyan olyan erősséggel, mint a rendes piri!!
ÉLJEN MÁJUS 24!! Tudod!!!???

Andy

Kép
oriandy

Erik baba
Boldog névnapot kívánok!

Évi
Szegény Dóri, remélem, mostmár túltette magát a szurikon.
Vendég

Ismerek 1 csajszit, neki a 6-ik hónapig volt mensije.
Vendég

Mára befejeztem itteni pályafutásom. :) Majd holnap este 6ra jövök.
További szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Fleur!
Már nem is tudom,h. honnan van meg, talán még egyszer régen Narco ajánlott egy weboldalt, én hazaszóltam Apának és rögtön letöltöttük (vagyis 1 napig jött le). Esetleg nincs valami ftp elérhetőséged? Mert oda feltöltöm szívesen ha gondolod, de a miénk nem mükszik. :evil:
Igazad van, én így jól érzem magam. :lol: Oké, felírtam az időpontokat, hétvégén megcsinálom a talis táblát is. :lol:
Hát csajos, Te aztán igazán egy nagyon csini kismami vagy, úúúgy örülök,h. raktál képet magatokról!! És a húsvéti alkotásaid is szuperek! :wink:

Évi!
Én is remélem.. Persze nem reklámozom, csak annyit mondtam h, maradt tavalyról és most azt szedem…
Örülök nagyon,h. túl vagytok a szurin. Dehogy eteted bénán, hisz Te is tagja vagy a világ legjobb anyukái klubbnak.
Ovuláció: Én sem nagyon tom,h. mikor volt a PÉ-m, valamikor tegnap vagy tegnapelőtt, de lehet,h. ma reggel. :shock:
Vendég

Maci!
Holnap várunk! Szép napot Neked is! :lol:
Vendég

Fleur!
Nagyon szép kismami vagy! És látom mosolygós is! :D Ez szuper! Élvezd is a kismamaságot! Szerintem csodálatos dolog!

Puppy!
Most van peteérésed? Akkor csak hajrá! APÁRA FEL!!! :lol: :lol:

Andy

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?