Sziasztok!
Juca!
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy a püffedésen kívül nincsenek jelek. A hányingert meg örülj, ha megúszod, szerintem te kirókáztad magad Kingát várva 15 évre előre
Hú, hogy is írjam, hogy ne legyek bunkó... Lehet, hogy egy terhesség, és egy ilyen sok hónapig tartó szoptatás után lehet, hogy nem kéne arra hagyatkoznunk, hogy mit érzünk a ciciben, nem?
Mondom ezt pont én, aki az alapján állította fel a "biztosnincspeteérésem" halálbiztos diagnózisát, hogy nem feszültek a cickók... Mert az én kannáimról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy hasonó lenne az állaguk, mint Dóri előtt
Szerintem ezért nem feszül... Úgyhogy nyugi, már csak 6-ot kell aludni, és mindent megtudunk, és csinálhatod az új vonalzót Csiperkebabának!
Erik baba!
Nagyon boldog návnapot kívánok neked! Puszi a drága buksidra!
Pupy!
Remélem nem kaptad el a hasmarsos kórságot
Szerintem is óvatosan azzal, hogy mit mondasz a kollégáknak
Főleg, hogy a főnöködről írtad, hogy nem örülne a terveidnek
A kedves kollegina hozzáállásával meg ne törődj, csukd be a füled. Kész. Tapasztalatom szerint azok beszélnek így, akik halál irigyek
Angie!
Mikor a Dóri piciri volt, én nem hagytam sose sírni. Persze hangsúlyozom, hogy nekem azért isteni szerencsém volt a csajjal, mert babakora óta sokat alszik napközbn, és azalatt minden dolgomat meg tudtam csinálni, így ha ébren volt, akkor csak vele lehettem. Ha rosszabb alvó lett volna, akkor talán nálunk is másképp alakul.
A mostani hisztis ordítás és magánkívül toporzékolás azért már más
Most hagyom higgadni.
Panka!
Nem hangzik jól ez az orvoslátogatóshét
Remélem semmit nem találnak!
Dorci tegnap megkapta a szurit, hát, azt hittem a szívem szakad meg. Ezt én nem tudom megszokni... Rögtön megneszelte, hogy valami készül, ahogy beléptünk a rendelőbe. Úgy csimpaszkodott belém, mint egy kis kullancs. Kezével-lábával szorított, a fejét a nyakamba fúrta, még a szemét is összeszorította
Nekem meg le kellett fejtenem magamról, lefogni, hogy beadhassák a szurit
Olyan nagyon sírt... Mikor kimentünk, még ott is percekig dajkáltatta magát, mielőtt engedte, hogy felöltöztessem
Kicsi bogaram
Viszont 30 dekát rántott fel két hét alatt
Csak nem etetem olyan bénán