Angyalkrisz, nagyon drukkolunk és tényleg, ahogy Orsi is írta, lehet, h direkt jó, h így alakul, azért a legjobb, ha otthon már szépen tágulgat és nem a kórházban kell várni, várni. Nagyon izgi, nagyon örülök!
Fio, remélem, már jobb a kedved! Ha jólesik, mesélj és öntsd ki a szíved!
Orsi, vigyázz magadra, magatokra, irgum és burgum!!!!
Takarítást, főzést és ügyintézést megfelezni! vagy ha lehet, vmelyiket minimalizálni, halasztani! Még mindig jobb, ha vmi egyszerűbb étek van vagy kicsit rendetlenség van, mint ha nem tudsz lábra állni. Ezt beszéld meg magaddal, és akkor lelkiismeretfurdalásod sem lesz.
Szeri, drukkdrukk keddre. Át tudom érezni, h így jobban izgul az ember, h megvan az időpont. Egy másodpercre gondoltam rá, milyen lenne, ha én tudnám, h kedden szülök, és máris ott a gyomromban az izgalom, nem is kicsi... Most igyekszem megnyugodni.
(Egyébként is lelkileg mennyire érzékenyebb az ember. Legalábbis én... Tegnap elérzékenyültem a boltban, amikor megkérdezték, milyen a bőre a gyereknek, akinek a napkrémet venni akarom. A pocakomra tettem a kezem és majdnem elpityeredtem, elcsuklott a hangom, amikor azt válaszoltam, még nem tudjuk.
/Mert vettem egy magas faktorszámút, amit majd mind a két gyerek használhat./)
Adri, sztem is tök jó az is, ha üvegből is kapja a tejecskét. Pláne, h még szopizik is, mert azzal azért könnyebb a tejtermelést fenntartani. Bár volt egy barátnőm, aki csak fejéssel 9 hónapig szoptatta a kicsijét. Épp hasonlóan vanna kegyébként egy ismerősömék a babájukkal, mint Ti, ők esténként adnak pótlást. Nagyon fájdalmas lehet nézni a piciember szenvedését, de hidd el, az, h Te, Ti ott vagytok neki, levesz a szenvedésből, ha ez nem is látszik!
Arwen, én nagyon szívesen nézek képet a babakuckóról, akár félkészet is. Micimackó kuckója...
(Tényleg, volt egy édi puha micimacis kendőcskénk, amit ott felejtettünk vhol, azt vissza kell szerezzem a babának. Amikor olyan időszakuk van a babáknak (leginkább fogzásközelben), amikor csorog a nyáluk, jó megoldás egy aranyos kiskendő a nyakba. A fiamat mindenki nagyon vagánynak és csinosnak találta a kendőkkel a nyakban - én pedig csak bizalmas körökben árultam el, h ezek valójában nyálkendők.
)
Bodzi, jó, h benéztél! Ti is milyen nagyok vagytok már!
Mi jól vagyunk, bár tegnap megtapasztalhatattam, h azért mozgok ált. olyan könnyen, mert sokat pihenek. Tegnap nem, és rögtön irtó nehéz volt a poci estére.
A gyerekek szívét vizsgálták, a fiúét a kardiológián, a lányét ctg-vel, mindkettő rendben. Viszont én is kell antibiót kapjak, van ez a fránya coccus nekem is... Kapok szájon át, és majd a szülésnél is. Nektek is így volt? Most már csak a recepthez jutással bajlódom, jó lenne, ha a háziorvos is ki tudná adni. Végül is miért ne tudná? De nem biztos, h ilyen egyszerű a dolog.
Arról nem tudtok vmit, h jelez-e vmit a cici újra érzékenyebbé válása? Egyszer éjszaka én már arra gondoltam, h ez esetleg előjel, de nem, ugyanott tartunk. Nem mintha siettetném, csak most már számítok rá. A fiam ilyenkor született! (a kiírthoz képest enniyvel hamarabb)