Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon gondolok Angyalkriszre,mar varom,hoyg holnap reggelre itt legyen a hir :lol:

Nandorka???

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Sajnos még mindig itthon.... :?
Fájások délután elmúltak pár órára, majd újrakezdődtek, tök gyakoriak voltak, már azt hittük, hogy tényleg meglesz ma a kislányunk, aztán megint egy óra fájások nélkül, és most megint újrakezdődött... Úgyhogy most már végképp nem tudom mi van. Ezek tuti, hogy nem jóslók, mert eddig nem ilyenek voltak. Ezek között már lehet mérni az időt. Eddig ilyenek nem voltak. Nyákdugó folyamatosan távozik.

Szóval meglátjuk, hogy mi lesz... Én már legszívesebben szülnék. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kriszti, gondolok rád folyamatosan!!! Várom az sms-t, remélem, hamarosan beindul a szülés és meglesz a kis Csenge :D

Szeri, húú de izgalmas, hogy megvan az időpontod!!!!!!!!!!!! Jó is meg rossz is, nem?

Toti, jó hogy végre benéztél!

Pussz mindenkinek, most csak ennyire futja, iszonyú fáradt vagyok...
vickybabe

Itt vagyok, csak melózgatok és a kutyimat is vissza kell vinni, mert valami nem stimmel vele. Szóval nem unatkozom.

Hú, de izgi, nemsokára bővíthetem a megérkeztem táblát. Sokat gondolok a nagy pocakú kismamikra és nagyon drukkolok, hogy könnyű szülés legyen, sok tejcsi és egészséges baba.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma voltam pszichológusnál és bizony eltettük nagyon a babavállalást. Olyan problémák előjöttek amikről bizony nem is álmodtam. Egyszerűen imádom ezt a nőt. Rengeteget segít nekem. Egyre több és több infót kapok magamról magamtól az ő segítségével. Őszig tutira hetente kell járnom, aztán leépítjük havi egy alkalomra.
Most megyek lefeküdni, mert irtóra fáj a fejem.
Jó éjt Mindenkinek!!!!!!!
meriann

Sziasztok!

Én is vagyok és olvaslak Titeket,de írni már nem nagyon tudok.
Ma is egész nap ügyetintéztem,takarítottam ,főztem stb.
Fáj is a derekam rendesen...most nem akarok panaszkodni, de :D
a derekam egyre jobban fáj,ahogy haladunk előre a terhességi hetekkel...ma pl. alig bírtam felkelni az ágyból. :shock: A drágám megmaszírozta,de csak addig volt jó,ahogy abbahagyta,kezdődött elölről. :?

Fioona!

Sajnálom a rossz kedvet....
Neked megadta már valaki a telszámát? Biztos írtad már csak kihagy az agyam mint mindíg.... :roll: :D

Angyalkrisz!

Nagyon drukkolok Nektek! Egyébként szerintem jó jel ha így fájdogálsz,mert eközben is tágulsz és a kórházban töltött vajúdás ezzel is rövidül.

Szeri!

Örülök,hogy megvan az időpont!!! Egész kedden rátok fogok gondolni!!! Drukkolok Nektek is!

Nándorka!

Annyira szép képeket teszel fel a topikba!!!! Bár nekünk is lenne kertünk.. :( Viszont van erkélyem, ahol növesztem az én kis paradicsom palántámat! :D Szegénykének a tetejét letörte a vihar,de remélem megmarad.
Dorka baba nem készül még megnézni a kinti világot? :D

Akiknek nem írtam ezer bocsánat,de mennem kell vízszintesbe..... :roll:
Pussz mindenkinek!

ui: Mindjár félidősek vagyunk atyaég! :shock: Még csak "tegnap" csináltam a tesztet! :D

KépKépKépKép
*orsi*

Lehagytam pár t betűt meg ilyenek, ezért is bocsi :D

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Drága Lányok!
Megvolt tegnap az utsó vizsgám, ötös lett-el sem hiszem- már csak államvizsga és kész vagyok!!
Kissé hihetetlen érzés, és hiányozni fog a suli, de itt lesz Ákosom, úgyhogy biztos el fogjuk tudni foglalni magunkat;):D:DTegnap jutalomból vettem a Gyermeknek egy kék csíkos bodyt és egy hozzá való kissapeszt...át meg kell zabálni!!

Angyalka:D
NAgyon sokat gondolok Rátok! Kitartást Neked, hamarosan már körvonalazódni fog a "program". Ésha már rendes, mérhető fájásaid vannak, akkor tuti nincs messze már a nagy találkozás!

Fioona:D
Sajnálom, hogy rossz kedved van, az elmúlt napokban én is nagyon levert vltam, néha kicsit sárkány is....nagyon fura volt, ez annyira nem jellemző rám... Úgyhogy ha jólesne, gyere és mesélj!!

Orsikám:D
Bizony, repül az idő....Kismaszatod lassan félidős.:D

Bodzikám:D
Jó, hogy jöttél, hiányolunk ám! Vigyázz Magatokra nagyon! Hietetlen, hogy már a 14. hét! Lassan kiderül a neme, aztán mindjárt félidő....pörögni fognak a dolgok.:D:D:D

Merikém:D
A múltkor el is felejtettem, hogy gyönyörűek a képek! Nimrusnak jobbulást! Neked pedig millió puszi, örülök, hogy ilyen klassz élményeid vannak a pszichológussal!

Marietta:D
Ezek aztán szupi hírek! Visszatért a mi kis sugárzó Mariettánk:D:D Rendben lesz minden, meglátod!!

Vicky:D
Nagyon szupi a hozzáállásod, szerintem hipp-hopp itt lesz a spontán baba.:D

Arwen:D
Bocsi, még mindíg lógok a képekkel, de tegnap én jöttem haza későn, szerdán meg Apa bealudt.... :oops: De majd pótolom! Én szeretem Micimacit - főként Tigrist- , van is Gyermekemnek 7 db micimacós rugija...:D:D
Tök jó, hogy a dekorációt tervezed!! Nekünk egyenlőre babasarok lesz, így még jó egy év, mirea gyermekszobát kell megterveznem, de már ettől is teljesen be vagyok sózva.:D:D

Adri:D
Hihetetlen, hogy megy az idő, mindjárt egy hónapos a Nagyfiú!!! Kitartást a tejcsihez, és próbálj nem aggódni rajta! Teljesen igazad van, a tartalom a lényeg, ha máshogy nem megy, cumisüvegből! Rendben lesz minden!

Millió puszi és ölelés

porsika

Sziasztok!
De izgi ez a sok baba.
Vajon mi van Angyalkával?

Szeri: kedden szorítunk, és várjuk a híreket. Kit is értesítesz?

Fio: jobban vagy? Mi újság? Mikor csatlakozol a babaesőhöz?

Ágotáról senki nem tud? Miért nem jelentkezik?

Porsika: gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy.

Arwen: várjuk a képet a szobáról.

Nikó: teszt?

Meri: örülök, hogy a pszicho nővel továbbra is nagy az összhang. Mielőbbi jobbulást Neked. És imádott kutyudnak is.
vivi79

Sziasztok!

Igyekszem azért jönni.
Főleg most, hogy jönnek sorra a babáink :)

Tegnap voltunk 4D UH-n. Annyira jó volt látni! Még pityeregtem is kicsit. Teljesen ok minden, mindjárt próbálok egy képet mellékelni nektek.
a doktor néni kisfiúra gyanakszik, de persze ez még nem 100%.
De legközelebb már csak kiderül :)

Kép maszatkám

Kép
bodzi

Angyalkrisz, nagyon drukkolunk és tényleg, ahogy Orsi is írta, lehet, h direkt jó, h így alakul, azért a legjobb, ha otthon már szépen tágulgat és nem a kórházban kell várni, várni. Nagyon izgi, nagyon örülök!

Fio, remélem, már jobb a kedved! Ha jólesik, mesélj és öntsd ki a szíved!

Orsi, vigyázz magadra, magatokra, irgum és burgum!!!! :D Takarítást, főzést és ügyintézést megfelezni! vagy ha lehet, vmelyiket minimalizálni, halasztani! Még mindig jobb, ha vmi egyszerűbb étek van vagy kicsit rendetlenség van, mint ha nem tudsz lábra állni. Ezt beszéld meg magaddal, és akkor lelkiismeretfurdalásod sem lesz.

Szeri, drukkdrukk keddre. Át tudom érezni, h így jobban izgul az ember, h megvan az időpont. Egy másodpercre gondoltam rá, milyen lenne, ha én tudnám, h kedden szülök, és máris ott a gyomromban az izgalom, nem is kicsi... Most igyekszem megnyugodni. :)

(Egyébként is lelkileg mennyire érzékenyebb az ember. Legalábbis én... Tegnap elérzékenyültem a boltban, amikor megkérdezték, milyen a bőre a gyereknek, akinek a napkrémet venni akarom. A pocakomra tettem a kezem és majdnem elpityeredtem, elcsuklott a hangom, amikor azt válaszoltam, még nem tudjuk. :) :) /Mert vettem egy magas faktorszámút, amit majd mind a két gyerek használhat./)

Adri, sztem is tök jó az is, ha üvegből is kapja a tejecskét. Pláne, h még szopizik is, mert azzal azért könnyebb a tejtermelést fenntartani. Bár volt egy barátnőm, aki csak fejéssel 9 hónapig szoptatta a kicsijét. Épp hasonlóan vanna kegyébként egy ismerősömék a babájukkal, mint Ti, ők esténként adnak pótlást. Nagyon fájdalmas lehet nézni a piciember szenvedését, de hidd el, az, h Te, Ti ott vagytok neki, levesz a szenvedésből, ha ez nem is látszik!

Arwen, én nagyon szívesen nézek képet a babakuckóról, akár félkészet is. Micimackó kuckója... :)
(Tényleg, volt egy édi puha micimacis kendőcskénk, amit ott felejtettünk vhol, azt vissza kell szerezzem a babának. Amikor olyan időszakuk van a babáknak (leginkább fogzásközelben), amikor csorog a nyáluk, jó megoldás egy aranyos kiskendő a nyakba. A fiamat mindenki nagyon vagánynak és csinosnak találta a kendőkkel a nyakban - én pedig csak bizalmas körökben árultam el, h ezek valójában nyálkendők. :))

Bodzi, jó, h benéztél! Ti is milyen nagyok vagytok már!

Mi jól vagyunk, bár tegnap megtapasztalhatattam, h azért mozgok ált. olyan könnyen, mert sokat pihenek. Tegnap nem, és rögtön irtó nehéz volt a poci estére.
A gyerekek szívét vizsgálták, a fiúét a kardiológián, a lányét ctg-vel, mindkettő rendben. Viszont én is kell antibiót kapjak, van ez a fránya coccus nekem is... Kapok szájon át, és majd a szülésnél is. Nektek is így volt? Most már csak a recepthez jutással bajlódom, jó lenne, ha a háziorvos is ki tudná adni. Végül is miért ne tudná? De nem biztos, h ilyen egyszerű a dolog.

Arról nem tudtok vmit, h jelez-e vmit a cici újra érzékenyebbé válása? Egyszer éjszaka én már arra gondoltam, h ez esetleg előjel, de nem, ugyanott tartunk. Nem mintha siettetném, csak most már számítok rá. A fiam ilyenkor született! (a kiírthoz képest enniyvel hamarabb)

Kép

Kép
nán-dorka

Mire megírtam a fenti kisregényt, többen is megjöttetek! Hurrá!

Bodzi, gyönyörű ez a Maszatka! Miyen jól látszik! Névötletek mik is Nálatok?

Porsi, nagy grat, ügyi vagy! Ne félj, ahogy érzed is, Ákosod biztosan kellőképp el fog szórakoztatni, arról nem is beszélve, milyen remek iskola lesz... :)

Meri, mérföldes léptekkel haladhattok a pszichológusnővel! Nem csoda, h az öröm mellett meg is visel a dolog. De annál jobb lesz, meglásd!

Kép

Kép
nán-dorka

Mutathatok babarucikat? :)
Fényképezgettem egy kicsit.

Csajosrucik: :D :D

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy adom fel a legfölsőket, az egyberuhákat a bébire. Ötletek??? Harisnyával? Vagy nagy melegben?

Kép

Kép
nán-dorka

Jó reggelt Csajok!

Vajon mi lehet Angyalkrisszel??? Sokat gondolok rájuk!!! :lol:

Adri: úgy lesz a hétvégénk, ahogy írtad :wink:

Vicky: igen, olyan kettős érzésem van nekem is, hogy jó is tudni, meg nem is... sokszor úgy gondolom, hogy jobb így előre tudni, aztán meg azt, hogy mégsem... :roll: na mindegy, ma már annyira nem félek, tegnap jobban bennem volt a para... :)

Meri: nagyon szuper dokinőd van, valóban sokat segít neked!!!!

Orsi: az elején nekem is nagyon sokat fájt a hátam és a derekam. Aztán rájöttünk, hogy lehet, hogy az ágyunkban van a hiba, túl keménynek bizonyult. Karácsonykor AzUram vett is egy új franciaágyat, azóta se derékfájás, se hátfájás!!! Imádom az új ágyunkat!!! Lehet, hogy nálatok is csak ennyi a gond...

Porsika: gratulaaaaaaaa!!! ügyi vagy!!! mostmár ezerrel koncentrálhatsz a babátokra!!!

Vivi: Porsika és Vicky tel.száma van meg, őket fogom értesíteni.

Bodzi: nagyon édes a kis csöppségetek, nagyon jó felvétel készült róla!!! :D
szerika

Halihó Lányok!

No itt vagyok! Nem mondom, hogy frisen és fiatalosan, de itt vagyok. Most pici fiam együtt alszik Apával az ágyban. Felvettem videóra, egyszerűen gyönyörű a látvány!

No mesélek. Mindenekelőtt azt, hogy Csongor a világ leggyönyörűbb Manója. A neve Pocok, majd meglátjátok miért :-)))))

Szóval 9-én befeküdtem, reggel 7kor rákötöttek a gépre. Azt nem emlékszem, mondtam -e, hogy ugyi megvizsgált a doki, a picit is, megmérte a medencémet, és azt mondta, hogy ez fizikailag képtelenségnek tűnik, hogy én ezt a makit természetesen szüljem meg. De adunk ennek egy esélyt. Szóval reggel rákötöttek az Oxira, és elindult pici fájás, de elaludtam közben, gondolhatjátok milyen erős lehetett... :roll: Úgy 11 körül azonban volt egy kellemetlenebb már. Akkor megvizsgált a doki, még mindig eltűnt a keze bennem...abszulájte nem tágultam semmit, így mondták, hogy a következő császáros én leszek. Le is kötöttek az oxiról.

Hát a műtét...be voltam tojva teljesen. Az anesztes késett, én pedig remegtem, mint a kocsonya. De nagyon aranyos volt az anesztes, nyugtatgattak, fogták a kezem, a szuri nem kellemes, de nem vészes.
Utána deréktől lefelé semmit nem éreztem, hallottam, ahogy pumpálják ki a magzatvizet, különböző fröcsögő tocsogó hangot :roll: , de érezni nem éreztem semmit (ja, mert olyan zárt voltam, hogy még burkot sem tudtak repeszteni).
Aztán meghallottam a leggyönyörűbb hangot, amit hallottam életemben (a szivecskéje mellett). De nem láthattam, azonnal vitték ki. Utána összevarrtak stb, egyszer megpuszilhattam Manócskát. Apa kint megkapta, és állítólag nagyon sírt, Édesem... Még most is elérzékenyülök ettől...

A közérztemről nem mesélek, mert akinek meg kell tapasztalnia, meg fogja, akinek nem kell, az inkább ne tudja meg :oops:

A tejci: nem nagyon akart megindulni, de az 5. napon már jött belőle, sőt, az ágyam csupa tej lett, mikor lehajoltam, csöpögött. 5-15-25 gr-20 gr, ennyit tudtam szoptatni két mellből, ami elég silány. Ráadásul Makika dupla annyi mennyiséget evett, mint a többiek, a csecsemősők megrökönyödésére. 3 óránként szoptattam, este is, minden szopi után kentem. Szerencsére nem sebesedett ki a cickóm.

Hazaérkezésünk kellemes volt, csask az este volt nehézkes.
Ugyi a kórházban folyamatosan pótoltak, de én nem szeretnék tápszert adni Pocoknak, ezért tegnaptól tápszermentes nap van. Nem mondom, hogy könnyű, mert előfordul, hogy 2*40 perces cickó után még éhes, ilyenkor kell vele valamit csinálnunk, hogy elaludjon. DE tegnap is, ma is egy ciciből elalszik2 órát, van rendesen széklete. Méricskézéssel pedig nem idegesítem magam. Ő aztán szól, ha éhes. Be is indult a tejcim szerintem, belövelés nélkül (azt mondják, örüljek neki, szépen fokozatosan indult be a tejem, nem hirtelen nagy mennyiség).

Húú, mennyi mesélni valóm lenne még, de megnézem a fiúkat. Elég fáradt vagyok, de ez a kis MikiManó minden fáradtságot megér!

Azért egy kép RÓLA:

Kép

Ígérem, ahogy tudok írok, és küldök fotókat.

Puszika!!! Nagyon izgalmas, hogy kié lesz a következő baba!

KépKép
KépKép
ragota

Nán-dorka: Nagyon szuperek ezek a ruhák, olyan édesek!!! Nem tudom még én sem, hogy adnám fel a bébinkre, alá egy kis rövidujjú body, egy kis zoknival... nagy melegben szerintem nem kell harisnya... de nem vagyok szakértő...
Nekem is érzékenyebb a cicim már egy pár hete. Én is gondoltam rá, hogy na ez azt jelenti, hogy itt az idő... aztán azóta sincs itt az idő, így nem tudom mitől lehet.
De az biztos, hogy neked sincs sok hátra, már a 38. hétben vagy!!! :D
szerika

Közben látom megjött Ragota!!!! Nagyon szép Csongi baba!!!!!!!!!!!!!! Zabálnivaló és tényleg olyan kis pufi pofija van!!!! :D :D
Köszi Ragota, hogy nem meséltél többet a császárról, azt hiszem jobb előre nem tudnom a dolgokat... majd megtapasztalom...

Most mennem kell... majd még jelentkezem.
szerika

Nándorka,
nagyon édesek ezek a rucik :)
Csinos lesz bennük a lányka.

Jelenlegi befutó neveink: Laura vagy Patrik. De ez minket ismerve még változni fog :)

Szeri,
gondolom nagyon izgulsz már.
Szép idő lesz hétvégén, töltsétek nyugalomban kettesben a pároddal. Utána úgysem lesz már sok nyugalom :D

Szia ÁG!!
Üdv itthon :)
Csongor baba tényleg tüneményes, majd kérünk még róla sok-sok-sok fotót!!!
Azért ha majd lesz időd és kedved, írhatnál nekem egy privit erről a császár dologról ,mert valószínűleg én sem úszom meg anélkül.
Szeretek felkészülni a rossz dolgokra is :)

Kép
bodzi

Agota, gratulalok, gyönynörű Csongi baba :lol: :lol:
Kívánom, hogy jó sok tejcsid legyen!!

Kép
Kép
adrienna

Ágota, ha odaég a káposzta, amit főzök, miattatok lesz! :D :D Folyton visszalapozok a kis Pockotokra, nagyon-nagyon édes!
Hű, nem lehetett semmi, amit kiálltál a babádért, gratula! Most már jobban vagy? Vagy most meg a fáradtság, igaz...? De ahogy írod, értük megéri! el tudom képzelni, h nincs is szívmelengetőbb látvány, mint ez számodra oly kedves két férfi, amint együtt alszanak! Nagy-nagy drukk a szopihoz!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi, nekem egy barátnőmnek mindkét babája császárral született, emlékeztess rá, h megírjam Neked, ha megkérdeztem, azt mondta, van egy nagyon hasznos könyv, vagy a könyvben x oldal a császárról, ami nagyon segített neki. Tényleg szólj rám!

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri, köszi, teljesen igazad van, sokat segítettél. Amikor nagy meleg lesz, és csak bodyban lenne, akkor "dísznek" rárakom majd a rucikat. És majd lefényképezem, h megmutathassam Nektek. :)

Cici: hát igen. Jó, h mondod. Bár arra jó volt, h azt hittem, már ott tartunk, h a fiacskámmal tisztáztam, h mit jelent az, h ha jön a baba. H lehet, h egyszer éjjel el kell mennünk hazulról vagy más megy érte az oviba. Eddig erről még nem esett szó. Kicsit sírt ezen, de hát ez ilyen. Aki Dorkát akarja beszélni tanítani, annak ezt is ki kell bírni. (Ezt persze csak Nektek mondom.)

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota!
De jó, hogy végre jelentkeztél. Szurkoltunk ám érted nagyon, és aggódtunk amikor nem jöttél.
Csongi baba egy tünemény. Tisztára elérzékenyültem amikor megláttam. Nagyon aranyos pofija van. Gondolom nem bírsz betelni a látvánnyal. Szerintem hasonlít Rád nagyon. Vagy rosszul látom? Vigyázz Magatokra!

Bodzi:
Maszatka nagyon szép baba. Mikor mentek legközelebb? Nekem azt mondta az orvos 20-22 hét között érdemes, akkor még egybe belefér a monitorba, de már jól látszik mindene. Utána meg a 30. hét környékét javasolta. Már várom, hogy újra láthassam.

Nán-dorka: nagyon aranyosak a rucik. Azt pedig, hogy mit adjál rá hozzá, majd anyai ösztöneid úgyis megsúgják.
vivi79

Vivi, igazad van! Olyanokon tudok aggódni...! :roll: Most írta egy barátném, h úgy veszi észre, elért engem a szülés előtti menetrendszerű zaklatott lelkiállapot. AKkor biztos ezért.

Kép

Kép
nán-dorka

Búcsúzóul egy kardigán, ami - képzeljétek! - még az enyém volt. :)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszönöm szépen a vígasztaló szavakat! Most már jobb a kedvem, remélem apa is jobban megért, bár főképp a "több generációs együttélés" okozza a gondot, mit ahogy talán Esztoráéknál is. :(
No meg sztem a hormonok is. Azonkívűl bevagyok már tojva rendesen. Már csak azért is, mert 24.-ig van dokinénim. Ez külön stressz, apa mindig melóban, vagy az itthoni elmaradt melót végzi, én meg tehetetlen vagyok. És magányos. :roll:

Na de nem sokáig lesz ez így! Éjjel felkeltem a derékfájásra, éás ma kiderűlt, nem véletlen. Több mint 2 ujjnyira nyitva a méhszáj, doki szerint hétvégén baba lesz!!!!!!!!! :D Ha mégsem, kedden NST kórházban, ennek fügvényében esetleges burokrepesztés. (ezt azért inkább kihagynám) Szóval ilyesztő, de jövő héten már 4 tagú család leszünk mi is. Esetleg Szerivel szimultán szülünk! :wink:

Ágota XCsongor baba tünemény! Ha nem zavarja a korkülönbség, 20-22 év múlva összehozhatnánk őket Lillával! :wink:
Tejcsihez nagy gratula. Örülök, hogy simán beindult. Az előtej nem baj, hogy olyan kevés, mert sokkal nagyobb a tápértéke, és az a lényeg, hogy volt!

Nán-dorka fiad miért született hamarabb? Nagyon édik a ruhák. Főleg a narancssárga, és a rózsaszín. Nekünk is főleg ilyan színek vannak!

Kriszti? Sokat gondolok rá. Éjjel is eszembe jutott, miközben fájt a derekam.

Meri férjed nagyon ügyes. A pittypangos kép csúcs!!!!

Bodzi, te is fiús mami leszel? :wink: Na jó, csak talán. Nagyon édi a babókád. És olyan minyurka még. :lol:

Orsi, pihizz sokat! Nekem meg azért fáj a derekam, mert puha az ágy.

Azt elfeledtem, hogy megint rosszul lettem, mikor hanyatfekve akarták az NST vizsgálatot végezni. Állítólag látszott is, teljesen kiment a vér az arcomból. Nem tudom, hogy lesz a szülés. :shock:

Porsikám hatalmas gratula a sulihoz!!!!! :D És milyen jól tudta Ákos baba mikor kell érkezni! Sokkal nyugodtabb lesz így, hogy letudtad a sulit! :wink:

Megyek, mert még a matrachuzatot meg kell varrni. Állítólag bármikor szűlhetek! :mrgreen: (azt persze mondanom se kell, hogy apa dolgozik hétvégén) :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Kérdezte valaki, Hajni és Vicky száma van meg. Ha valami van írok! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Nándorka,
köszönöm a könyvtippet, majd figyelmeztetlek :wink:
Szóval zaklatott lelkiállapot :) Lassacskán újabb babánk van a láthatáron.

Vivi,
nekem is a 20-22. hetet mondták, majd akörül szeretnék egyszer még elmenni. Tényleg iszonyú jó látni a picurkát. Nekem olyan felfoghatatlan ez az egész, hogy milyen pici és mégis mindene tökéletesen látszik.

Fio,
Örülök, hogy jobban vagy. Nehéz lehet, hogy ilyen sokat vagy egyedül :(
de izgi. Nagyon sokat fogok a hétvégén gondolni Rád.
Remélem a lányok sorra jelentkeznek majd a jó hírekkel.

Kép
bodzi

Ágota!
Ezt csak Neked!

Kép

Fio: Jó, hogy jöttél, és kicsit megnyugodtál.
Sajna hétvégén nem vagyok gép közelben, de azért sokat fogok Rád gondolni. Lehet, hogy megelőzöd Szerit?
Próbálj pihenni amíg még lehet, és ne aggódj mindenféle dolgokon.
Apás szülés lesz?
vivi79

Eisenberg-Murkoff-Hathaway: Az a 9 hónap
Ebben mondták, h van pár oldal, amit nagyon hasznosnak találtak.

Kép

Kép
nán-dorka

A könyvtipp ugye a császárról, nem írtam, de értettétek, ugye?

Jó étvágyat, aki hozzám hasonlóan mostanában ebédel!
Végül jó lett a káposztástészta - biztos roppantul izgultatok miatta, igaz? :wink: - , bár jobban hasonlít a kínai zöldséges tésztához, mert spagetti és makaróni van benne. Csak az volt itthon, még abból is keverve lett elég, de sztem Doró nem fog megharagudni emiatt. :)

Fioona, örülök, h jobb a kedved! Ez a többgen. dolog nem lehet könnyű, énnekem tegnap telefonon is sikerült egy jót veszekedni apukámmal, pedig 100 km-re van tőlem többnyire, mint most is. :?
Nem tudunk semmit, miért jött 3 héttel korábban a fiú. Azt is gondoltam, h ennyivel idősebb volt. Nem nyilvánították koraszülöttnek, sem súly (3.20), sem egyebek alapján. Az orvosok nem szeretik velem találgatni a dolgot, pedig azért érdekelne engem.

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, és ez már nagyon-nagyon izgi! Rettenetesen drukkolok!!!
Juj, akkor a jövő hét végére várhatóan már öt topikbabánk lesz!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Ma szabadnapom van, ezért vagyok itt ennyit, bocs, ha vkinek már sok. :oops:

Azt még bevallom Nektek, h egyre jobban parázok a megpróbáltatásoktól. Nem a szüléstől, az meglesz 1-2 nap alatt :) , hanem ami után jön. Az éjszakázások, a teljes odaadás - és ez most pár évre szól. Beijedtem!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota: Csongi baba nagyon édes! Gratula hozzá! Azt mondják, ha ökőlbe szorított kézzel alszik akkor, nem fogja szórni a pénzt. :mrgreen: Bár még korai ezen aggódni :wink: , de azért jó tudni.

Angyalkáról rég hallottunk, Viki sem jelentkezett még ma... nagyon izgulok.
toti77

Igen apás szülés lesz. Már, ha odaér apa, mondjuk a munkából. :twisted:

Nán-Dorka, én a szülés miatt is parázom. Meg mit szól Lilla, hogyan viselkedik, mennyire lesz megértő, vajon felébred e éjjel, ha sír a baba? Mi lesz, ha mindketten engem akarnak, azonnal? :?
És milyen lesz az első nap, hármasban, apa nélkül? Sok kérdőjel van, és nincs rá válasz.

Akkor lehet Dorka baba is jön nemsokára! :wink: Te most másik orvosnál szülsz?

Azt nem is írtam, hogy a bacitenyészetem negatív lett! Nagyon csodálkozom, de örülök neki! :wink:

A pocim még mindig viszonylag fenn van. A védőnő szerint ne aggódjak, pillanatok alatt lemegy, ha itt az idő. De persze én arra gondolok, hogy mi van, ha belegabalyodott a köldökzsinórba, és azért nem tud lejjebb menni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok!

még semmi hírem Krisztiékről! Folyamatosan nézem a telomat, hátha...de még semmi. Nagyon drukkolok Nekik!!!!!!!!!!

Ágota, Csongor baba nagyon gyönyörűséges, formás kis baba! Gratulálok hozzá!!!!! És kitartást a nehéz pillanatokra :D

Adri, jó, hogy benéztél Te is! Tehetnél föl új képeket Gabi babáról, már biztosan sokat változott!!!

Fioona, hétvégén nagyon gondolok majd Rátok!!! Otthon leszünk, úgyhogy bármikor jönnek a hírek, rögtön megosztom a csajokkal!

Hát rendesen felpörögtek itt az események!!!

Nándorka, hiszen egyszer már végigcsináltad, nincs miért izgulnod!!! Most már rutinból menni fog, hidd el, sokkal könnyebb lesz, mint elsőre!!!!

Porsi, gratulálok a vizsgákhoz! Most már pihenjetek sokat Ákossal!!!

Bodzi, köszönjük a képet, nagyon szép baba a kis Maszatkátok!

Puszi mindenkinek
V.
vickybabe

Fio:
minden rendben lesz, de gondolj semmi rosszra. Babácskád majd lejjebb megy, amikor jónak látja. A köldökzsinór pedig biztosan jó helyen van, ne aggódj miatta. NY U G I ! ! !
Lilla pedig okos, értelmes kislány, biztosan hamar beleszokik az új helyzetbe.

Nán-dorka!
Dehogy vagy sok! Majd még hiányolni is fogunk miután kibújik Manócskád. Addig gyere amennyit csak tudsz.
vivi79

De aranyosak vagytok mind!
Végigcsináltam, Viki, az igaz, de sok mindennel úgy voltam, h de jó, megcsináltuk, képes voltam rá - és most még egyszer jön majd ugyanaz a kihívás. Bocs, h panaszkodok, tudom, Te pl. nagyon erre vágysz már, ezekre a megpróbáltatásokra, én meg itt nyavalygok. Azt hiszem, ez egyfajta szorongásosság, h kipipáltam az éjszakázásokat, az ilyen-olyan nehézségeket, biztos sokat szorongtam, most meg félek újra a szorongásoktól... :? De tökéletesen igazad van, 2x nem léphetünk ugyanabba a folyóba!
Helyette lesz más, pl. a testvérkapcsolat egyengetése.
Fioona, sztem is jól fogja venni Lilla az akadályt, ha meg nem, abban is edződnek majd a tesótól. Egy átlagosan egészséges, támogató és odafigyelő családban nem lesz semmi bajuk a gyerkőcöknek a tesó születésétől, ami meg nehézség, fájdalom velejár, arra meg kifejezetten szükségük is van, sőt, fejleszti őket. Én így gondolkodom erről, de tuti jövök majd sírni ide, h miket művel a fiam ill. h milyen nehéz szegénykének... :D

Igen, másik orvosnál, másik kórházban. A múltkori nem volt annyira jó, amennyire borzasztóan messze volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, nincsen semmi gond a köldökzsinórral, miért is lenne? Én a fiammal egyáltalán nem vettem észre, h lejjebb ment volna, és nem volt semmi gond. Nálatok sincs, csak a Te lelked már nagyon a babácskáért remeg! És ez így van rendjén! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Még mindig nem vagyok kórházban.... Reggelre elmúltak a fájások. (Mondjuk tegnap sem állt be rendszer, azért is nem mentünk be a kórházba) Lehet meggondolta magát Csenge baba, és úgy döntött, hogy jó lenne még egy pár napot anya pocijában. :roll: :lol:

Mondjuk valami folyamatosan jön belőlem -gondolom a nyákdugó- .

Lehet, hogy beelőzől hétvégén Fioona! :wink: Bár már mi is nagyon szeretnénk, hogy kibújjon hétvégén!

Ragota! Nagyon édi Csongi baba! :)

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

ma megvettem a pelenka kukát (sangenic) 3 utántöltővel+1 philips bébiőrt 20e ft.-ért az ismerősünknél.olyan rendes mindig mindenből enged.pedig ma direkt úgy mentem hogy nem volt bent erre nem megjelent?!

Ágota Csongor egyszerűen tökéletes és gyönyörű!
Fioona de izgalmas milyen jó lenne ha tényleg egyszerre menétek Szerivel!

Bridzsi

Kép
esztora

Hát ez igazán izgalmas, Kriszti! És olyan nagyon jó, h tudósítasz! Így Veled tudunk izgulni. És drukkkkkkkkolunk folyamatosan! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, akkor jól sikerült vásárolnod! És mi ez a kuka az utántöltővel. Nem ismerem.

Kép

Kép
nán-dorka

Kriszti, mióta reggel megvizsgált a doki, én is barnázok rendesen. :roll: Vizsgálat közben mondta, hogy hétvégén baba lesz lehet, én meg gondoltam magamban, hogy szerintem itt és most, ha sokáig vizsgálgat még. Nem volt kellemes! :roll: Lényeg a lényeg, azóta nekem is kell a betét. És áldom az eszem, hogy már eleve azzal mentem dokihoz.

Nán-dorka, gyorsan főztem én is. Igaz csak tejbegrízt! :lol:
Én mindig találok ám valami izgulni valót! Babától független. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Nándorka ez egy olyan kuka amibe beledobod a használt pelust,tekersz egyet a tetején és ez becsomagolja.azt hiszem 28 darabot tud tárolni.így nem kell előbb kivinni és nincs szaga.
nekünk főleg azért kellett mert családiházban lakunk és hetente 1szer viszik csak el a kukát.így nyáron nem lenne jó szagolni 5-6napig.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Elért a vég. :((
Tegnap reggel arra ébredtem, h bedagadt a torkom, gondoltam iszok és jobb lesz. Nem lett. Du-ra már cefetül voltam, láz, alacsony vérnyomás, alig bírtam enni. Lementem dokihoz, szte vírus és a tüdőgyuszim sem szívódott fel. Jó mi? :evil:
De nem ad semmit, csak lázcsillapítót, mert az immunrendszerem a béka segge alatt a sok antibiotól.
Éjjel ráment a fülemre, és algo mellett 39.2 lett a lázam.
Reggel irány a fül-orr-gége. Nagyon kedves dr-nő volt. Körbetelefonálta a nőgyigyikat, h mit adhat. Antibio kilőve, mert 2 fajtát kaptam 1 hónap alatt és 3 havonta lehet csak uazt. a hatóanyagot.
A garat, légcső, mandula, fül. szval mindenem begyulladt. :(
És a tüdőgyuszi is ott figyel.
Kaptam semicillint és reméljük használ. Inni sem bírok, szétmarja minden a torkom. Eddig almalé, multi, tea, baracklé próbálva de csíp, ötlet?

Röviden ennyi, így bocsi, de nem bírtam eddig visszaolvasni, majd most megpróbálok...
Vendég

Jaj Hajni, szegénykém... :cry: :cry: :cry: Csipkebogyó tea, kamillatea, méz... esetleg gyógynövényboltban érdeklődhetsz, hogy mi jó ilyen esetben, főleg, hogy kisbabát vársz... Homeobogyó még talán?
Pihenj amennyit csak tudsz!!! Vigyázz nagyon magadra!!!!

Fioona: nagyon drukkolok! nemsokára baba lesz nálatok! :lol: Nyugi, minden oké lesz! :lol:

Angyalkrisz: nálad is tök izgi a helyzet!!!

Jön a babaeső csajszik!!! :D

Nán-dorka: klassz az a kis kardigán, ami a tiéd volt, és milyen jó állapotban van, mintha új lenne!!! :)
szerika

Valaki tudja, hogy a császárosoknak milyen fájd. csillapítót adnak?? Ragota esetleg, ha olvasnál, te kaptál valamilyen fájd. csillapítót? Mennyire segített? (ezen most a férjem aggódik, hogy ugye kapni fogok utána valami fájd. csillapítót és addig nem nyugszik, amíg meg nem tudom rá a választ - aggódik a Drágám :lol:)
szerika

Hajni, már nem is tudom mit mondjak! :( Gyógyulj meg mihamarabb!

Szeri, az tuti biztos, hogy adnak gyógyszert ha fájdalmaid vannak.
Max. azt tudom elképzelni, hogy kifizettetik. :twisted: De, hogy ne adnának........
Amúgy én homeosba a Staphysagria nevűt vettem, 30CH potenciálba. Ebből napi 2×5 golyó kell. Ezt írják:

"A gátmetszés, vagy a császármetszés sebgyógyulását serkenti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású."

Krisztivel vajon mi lehet? Jelentkeztek vajon megint a fájások?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Azért nem jelentkeztem, mert próbáltam tanulni, a tesztről meg nem tudok nyilatkozni, talán hamar csináltam, gondoltom vasárnap vagy hétfőn csinálok másikat.

Porsi, gratula a vizsgádhoz, remélem szerencsésebb leszel államvizsgán mint én. Azt utolsó vizsgám nekem is 5 lett, aztán államvizsgán kikaptuk a tanszék legszemetebb tanárát, és a fele csapatot meghúzta, köztük engem is. Nem is igazán készülök a többire sem, majd meglátjuk. Egyszerűen nem megy.

Krisszel mi újság?

bodzi, küldöm neked is a képeket, vivi megpróbálom mégegyszer átküldeni.

Most megyek, üdv Nikó

Kép
nikóska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?