Új privát üzeneted érkezett!

Így elnézve a képeidet Réka annyira Gyula Petra meg annyira te!
Eszméletlen!!Na ezt jól megaszontam mi?!!
Vendég

Kép

KépKép
kola2

kola!Ó milyen szép bicajt kapott Virág!!Látni nagyon örül neki!

Most lépek megyek tovább Lostot nézni!

Jóccakát!!
Vendég

ÓÓÓÓÓÓÓÓ,a bicóóóóó!!!!
Csodálatos!!!!Hogy örül neki!!!! :wink:
Szép napja lehetett a csajnak!! :lol:

GAbó
jun. elején tudja meg csak.Még addig rágodhat rajt!
Ügyes legyél vezetésnél is!Mindent bele! :wink:
Vendég

Szép napsütéses jó reggelt!!
Vendég

Jó reggelt!!!
GAbó
visszamentem megnézni,hogy tényleg szembetünő-e ki-kire hasonlit.Senki sem mondta ezt még nekem,inkább hogy egyik gyerkőc se hasonlit rám. :?
De most én is ugy látom ahogy TE!! :wink: :lol:
Az is hasonloság,hogy én husis gyerek voltam,mint most a Petru,Gyula meg vékonyka,mint Réka.A születési sulyuk,viszont megegyezet az apjukéval! :roll:
Vendég

Na látod mit fedeztem fel neked? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap cseresznyéztünk!!
Vendég

ehez képet is akartam csatolni,de most látom,hogy nincs fent a kicsinyítő progi!
Vendég

na jó reggelt cajok!

hajnus,
hja, kipróbáltam a blogot. hűű, de már 2-3 napja nem írtam, ez bűűűn! :lol:

gabó,
gratula a vizsgához! tegnap írtam balázsnak is skype-on... :)

erika,
gyuládnak is gratula! meglesz az a kémia is! :)

zsani,
jajj, de jó kis bicaj!! :) gondolom hogy örült neki virág!! :)

kriszti,
aranyosak a kis ovisok! mira meg kócosan is szééép! :)

KépKép
viol81

Viol!Köszi!Igen mondta,hogy lecsevegtetek én épp kajóltam! :D :D
Vendég

Gabo:gratula,ügyes vagy! :D
már csak a városi van hátra?az egészségügyi megvolt?vagy az majd utoljára?

Zsani:igen szupiii a bico.látszik mennyire örül neki Viri :P :D

mi ma voltunk Mátéval szurin.azt hittem nagy bömbi lesz de nem volt semmi :shock: remélem nem is lesz.
már 8kilo :shock: és 66cm! ! :shock: nagyon meglepödtem!

Szonjának utolag is BOLDOG NÉVNAPOT!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok csajok!

Ezer bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, nem felejtettelek el bennetek csak hát, hogy most, hogy megjött a jó idő rengeteget vagyunk kint az udvaron.Amikor idbent vagyok akkor vagy főzök vagy takarítok és Alexandra sem viseli el nagyon, hogy leüljeg a gépe elé egyből rángat, hogy menjek vele játszani.Az udvart rendezzük Ákos kiásta a 6 fának a gyökerét nem kis munka volt, most meg készítjük elő a területet a fűültetésre.Nekem meg még ott van a veteményesem is.Amikor meg tudtam volna jönni akkor meg nem jött be a babanet.

Szülinaposnak utólag sok boldogságot kívánunk!

Gabó, neked gratula a vizsgádhoz!

Rik,Gyuládnak is gratula meg lesz a kémia is.Hol sikerült lakást vennetek?Mikor költöztök?Tudom, hogy írtad, de nem volt időm visszaolvasni nagyon szégyelem magam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Egyébként Alexandra megvan egyre többet kezd mondogatni és élvezi a jó időt és, hogy kint lehet.

Most mennem kell megpróbálok majd gyakrabban jelentkezni bár nyáron ez nehéz lesz.Asszem klónoztatni kéne magam de nem is egy példányba. :P

Mindenkinek szép napot!

Zília

Kép
kertész ákosné

beus!Igen már csak a városi van hátra az egézségügyi már tavaly megvolt a kressz után!
Jó nagy babóca Máté!!!!!!!!! :lol: :lol:

Zília!Szia jó,hogy néha jössz ezzel mi sem vagyunk másképp.Mi is egész nep kint vagyunk Husival it bent nem is marad el mindíg menni akar!
Vendég

Sziasztok!
Zília
már hiányoztál!! :wink:
Örülök,hogy jól vagytok!
Szerintem minden gyerek kint akar lenn.Ezzel mi sem vagyunk másképp.Ahogy megjövünk a boltbol,vagy máshonnét,már mondja,hogy most menjünk a játszira. :D Az ember meg persze viszi is ki őket,hisz végre nincs hideg,élvezzük a jóidőt(na nem pont ma,meg tegnap :( )
Nektek meg kert is van,ahol mindig van mit tenni.....
Igen sikerült kiválasztani a megfelelő lakást,61 nm-es,két kis szoba,meg egy nagy,konyha,meg ERKÉLY!!!Jo nagy!!
Szoval most várjuk a hitelt,aztán megyünk,is itt se vagyunk!

GAbó
nektek van cseritek???Mennyire érett már???

Beus
az áldóját!!!Mekkora babád van!!!! :o
Elbirod?? :)
HA megkapta tegnap a szurit akkor az azt jelenti,hogy meggyogyult a kis Máté?

Esztermami
jobban vagy??HAt a gyogyszer? :shock:
Vendég

rik:ma kaptunk oltást :lol: igen meggyogyult ugy néz ki.megvizsgálta a doki azt mondta tiszta a tüdeje.
hááát nagyon nehéz már.5percnél továb tratani már nem nagyon birom :lol: de nem baj ám,csak nőjön :lol:

Zilia:de jo lesz ha Alexandra mindig beszél majd,olyan édesek,mikor be nem áll a szájuk :lol:

Gabo:huu akkor tök jo,hamar akezedben lesz ajogsi :lol:

KépKép
KépKép
beus22

rik!Van májusi fini ropogós az már elég érett lehet róla kajólni meg van másik is az majd júni közepe fele lessz jó vagy ha sütni fog a napocska akkor már júni elején is lehet enni belőle az apró szemű!

Na mi lépünk megyünk viszünk az uncsitesóéknak cserit!!

Szép napot!
Vendég

GAbó
errefele is hozhatnál.... :lol:
Vendég

Na halihó!De nagy a pangi ma!!!!
Nyisd az ablakodat és fénypostán küldöm!!
Vendég

Te gabó,egész nap nyitva van.... :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

SZONJA boldog nevnapot es
Virag boldog szülinapot igy utolag is!

Viol!

Lara most 2 napja nem kapott epres joghurtot es szepen elmuntak a pöttyei. Mar csak egy nagyon picit latszanak. Eddig egyebkent semmire nem volt allergias. Az egyedül menes meg 3-4 lepesig terjed, de ha vezetjük irto sokat bir mar menni.

Amica!

Most mar rendezödtek az alvasi gondok, ma este mar nem is szoptattam, mert ugy gondolom, hogy mar nem maga az anyatej kellett neki, hanem szopizni akart. Ugyhogy ma veglegesen abbahagytam a szoptatast!!! Mikor meg terhes voltam nem gondoltam volna, hogy 16 honapig fogok szoptatni. De ha nemsokara babat akarunk akkor megint kezdödik minden elölröl es egy kis szünetet akartam magamnak meg a szervezetemnek! :) Ma ugy örültem, mert megivott 1,5 kisebb pohar tejet es ez is arra biztatott, hogy abbahagyhatom mar. Tudom nem ugyanaz a kettö.
Par napja olvasunk fel neki meset, jaj, ne tudjatok meg mennyire figyel. :lol: :lol:

Gabo!

Nagy gratula a vizsgahoz! Ügyi vagy!

Zsani!

Nagyon boldog Virag az uj biciklijevel. Edes nagyon!

Beus!

Mate mar 8 kg? :shock: Oh, ö is egy nagy baba. :)
Lara epp tegnap mertem, 88 cm es 11150 g.

Zilia!

Mi sem vagyunk maskepp ha jo idö van, csak kinnt vagyunk. Bar itt mar jo par napja szar idök vannak, esik es eleg hideg is van.

Na most mar lepek, holnap anyos szülinapjat ünnepeljük. Mar reggelizni is oda megyek. Es meg föznöm se kell ebedre, mert az is nala lesz! Es persze du. kave meg süti! NYAM - NYAM! :lol: :lol:

Kép
Kép
reni76

beus,
dorka még nincs 8 kg! :oops: :roll: :D

tegnap mi is cserkót szedtünk, igaz nem volt sok. na de az finom volt!! :)

reni,
no, akkor hamar elfog már indulni. dorkánál is úgy volt, hogy egyik nap még pár lépés, aztán elindult és meg sem állt. mi meg lélegzetvisszafojtva figyeltük, hogy most mi lesz. ő is meglepődött, mosolygott közben és rendíthetetlenül gyalogolt! :)
képzeld, dorkán is voltak tegnap és tegnapelőtt pöttyök, és ő is kapott a napokban epres joghurtot. nem bizti, hogy attól volt, de egyből rátok gondoltam!
tényleg jó ám, hogy eddig tudtál szoptatni! :)
hűű, holnap de jó sorod lesz! :) szép napot!

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Reni!Eddig is nagyon szuper,hogy tudtad szoptatni Larat!
Én úgy tudom,hogy két éves korukig epres cuccot nem kaphatnak.Vagy rosszul tudom?
Jaj,de jó lesz neked!!!!!! :D :D :D Anyósnak boldog szülinapot!
Vendég

gabó,
akkor tök jó, hogy ráírják pl a nestlé cuccokra is, hogy ennyi meg ennyi hós kortól adható... :? aztán meg még nem is...

KépKép
viol81

Viol!De lehet én tudom ám rosszul!! :)
Vendég

Reni,
egykis süti ide is jöhetne :lol: :oops: :wink:
Olyan lustaság jött rám, megyek keresek valami fincsit...
Jó, hogy alvásügyben rendeződtek a dolgok. Előfordul ám ez majd még később is, de pár nap alatt elmúlik. Pihenj is kicsit ha kistesót szeretnétek a jövőben, Lara már megkapta a maga tejadagját :lol: :lol: :lol:

Gabó, Viol,
a cseresznye az jó dolog!!!!!!
Sok bébikajába raknak olyasmit amit csak később ajánlanak egyébként. (A múltkor olvastam a babapatikában, hogy a Földön nem terem annyi eper mint amennyi epres holmit lehet kapni :shock: )

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Én is épp nassolok (kukoricát).Te mit találtál magadnak?
Ágnes szépen növöget?Éjjel alszik rendesen?
Igen meg ugye fél éves korától mondják a hozzátáplálást,de van már 4-hós bébikaja! :shock: :shock: Meg hát amit te írtál!
Nekünk nagy mákunk van Husit semmi nem ütötte ki eddig!(kopp-Kopp)
Vendég

Sziasztok csajok!

Nincs mostanába sok időm írni,de azért néha olvaslak titeket.A bajait nem nagyon tudom olvasni,mert az kihalt.De látom most hogy itt a jó idő,ti is kevesebbet termeltek.

Mi is inkább lennt vagyunk az udvaron,meg persze varrunk ,meg bulizunk ezerrel.Dávid is imád bulizni!!

Voltak a ballagások,és bizony ő is fennt volt amíg ott voltunk .Fél 11 ig bírta.Utánna való hétvégén egész délután fél órát aludt,aztán este buli volt nálunk,és akkor is még 11-ig nyomta.Most pedig szombaton a szomszéd srácnál volt lakásavató buli,és fél 11-ig nekünk is ott kellett lennünk.Nagyon el van a srácokkal.Mindenkit a nevén szólít.Azok meg hozzák-viszik,játszanak vele.(25-26 évesek)
Ezeket a bulikat élvezem én is mikor másokkal is elvan.
Persze meg a pezsgőzést is!! :oops: :lol:

Gabó:gratula a vizsgádhoz!!Ide is dobhatsz cserit,mert imádom.Nyitva van az ablak!!

Minden szülinaposnak és névnaposnak boldog szülinapot meg névnapot!!!

A kis családunk:

Kép

Dávid:

Kép

Képzeljétek!!!Majdnem elfelejtettem a nagy újságot:Dávid vasárnap óta a bilibe pisil!!!Szól,hogy bili,és már megy és csücsül rá és pisil.Csak alváskor rakok rá pelust,meg ha elmegyünk valahová.De múltkor mikor a mamánál volt ,ott is kéredzkedett a bilire.Nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar fog menni,de nem kiabálom még el a dolgot!!

Ja és beírattam szeptembertől bölcsibe.Kíváncsi leszek majd,hogy fogja bírni,mert mostanába rettenetesen anyás.

Esztermami:meggyógyultál?

Gabó:mi a helyzet a babaprojekttel.Nagy csend van,leálltatok a gyártással?Vagy majd az új lakásba?

Na most írtam bőven,egy darabig osszátok be!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!!Szép napot!!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Mostanában kéne vinni méretni, de a mait már átaludta :lol:
Már nagyon szépem lépeget bútorok mellett, dumál és folyton palira vesz... "mámm-mámm", megfőzöm és akkor meg nem kell :lol: :evil:

Túrórudit találtam meg egy szem konyakos meggyet :oops:
Megyek, összekapom a holmikat, vasaltam és majd az oviba készülök.
Szép délutánt!

Kép
Kép
Kép
amica

gabó,
mindegy, a fene tudja, mit tesznek bele a kajákba...
az a sok eper, amit andi is írt... :shock:

anitának jó nagyot kell hajítanod, hogy elröppenjen a cserkó bajára! :D

anita,
hűű, mennyi bulíííí!!!!!! :) és milyen jól bírja akkor dávid! asszem bulis lesz ő is, ha felnő, mi?
és gratula a bilizéshez! Ügyes legény! :)

na, andi a túrórudi konyakmeggyel kombinálva egész jó kis nassbomba! :)
én a bombont kihagynám, nem szeretem, na de tórúrudi jöhet minden mennyiségben! :)
jajj, úúúgy megézném ám ágnest, ahogy közlekedik! :) nekem ez már a múlt... :D de olyan jó nézni! még mindig itt lakunk hegykőn. :wink:

bár megint zsúfolódik a program. anyósékhoz "menés", kolbászsütés, strandon épület-átadás, meccsek, májusfa-kiszedés...
mennyi bulííí!!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Reni, én a múltkor csokis-mogyorós tejpépet kaptam ajándékba :twisted: , úgy tudom, hogy mindkettőt 2 éves kortól lehet, sőt a mogyoró allergizál. Természtesen 6 hós kortól adható a doboz szerint és darabos benne a mogyoró... Viszont az én kis kávémat remekül fel lehet vele turbózni :wink: .

Viol-irígy-irígy a sok buli miatt :oops: :oops: , Kálmán megint megy koncertre hétvégén :? , én meg csücsölök majd itthon... Bár a múltkor, mikor Kincső este elaludt, betettem egy kis Ákost a cd lejátszóba, töltöttem magamnak egy kis pohár száraz vörösbort és elolvastam Ottlik: Hajnali háztetők kisregényét. Az is jó volt, egy kis csendes magány.

Képzeljétek, Kincső tegnap fél nyolckor elaludt és csak 5 órakor kelt fel szopizni és utána aludt még 7-ig!!! Olyan jó volt :lol: Végre aludtam egy nagyot 8 hónap, 1 hét óta! :lol: :lol:
Ma gyermekkardiológián voltunk, mert Nyuszinak van egy kis szívzöreje, de minden rendben van. Volt ott egy erőszakos nagymama a nagy lakli unokájával, aki rögtön be akart menni, sőt be is viharzott egy 3 hónapos baba előtt a rendelőbe, de az orvos kiküldte, hogy várjon a sorára. Kiakasztó volt! :twisted: :twisted:

Gabó, Levi meggyógyult? Lehet, már írtad :oops: :oops:

Csajok, túrót, joghurtot lehet már adni Kincsőnek? Valahol 8 hónapot, valahol 10 hónapot írnak... Vagy ne siessem el?

Én ma a sütinek elrakobb étcsokis tartalékot dézsmáltam meg :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

elrakobb=rakott

Kép[/url]
quito

Sziasztok,

Rik, Reni,
Cefzil 500mg -t szedek. Nem hallottam még erről az antibiotikumról, de tény, hogy Jankának nem lett hasmenése, míg anno Vincének az Augmentintől volt.
Amúgy köszönöm a jókívánságokat, használtak, mert jobban vagyok, bár még mindig köhécselek, de a torkom nem fáj már végre és alig folyik az orrom. Most már csak tényleg vége.

Gabóóóóó,
nagyon nagy gratula!!! Ügyes vagy! Most már mindjárt kezedben a jogsi!!!

Andi,
ne haragudj, hogy csak most jelentkezem, Benneteket is jó volt látni, olyan szépek a gyerekek!
Az az igazság, hogy ez a betegség eléggé kiütött, ráadásul Tamás sincs egy ideje jól, szóval most megkaptuk...

Anikó,
az eperről én is úgy tudom, hogy nagyon allergizál. A dió is állítólag, de Vincénél pl. nem okozott gondot, de a tejtermékekkel szerintem még várj egy kicsit. Esetleg kemény sajtot adhatsz, de a többivel tényleg érdemes óvatosan bánni, és ismerek olyanokat, akik az első babójuknál nem vigyáztak annyira, mert hallgatak a nagyszülőkre és allergiás lett a tejre és számos tejtermékre.

Vincénél én 1 hete tértem át a tehéntejre, de úgy tűnik, hogy most már nem volt korai, bár egyfolytában csurog a nyála, de azt hiszem az inkább a foga miatt lehet.

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,
hatalmas Máté!!! Igazán szépen cseperedik!!
Janka most 5840g és kb. 61cm, de a jövő héten meghyünk szurira.

Reni,
Lara szerinetm nagyon magas és gyönyörű!! Vince 88cm most és őt nagynak tartják, azt hiszem.

[color=cyan]Szonja,
boldog névnapot!!![
/color

Szeszike,
elképesztő ügyes Dávid! És ezt magától kezdte? vagy Ti ajánlgattátok neki? vagy hogy volt?

megyek, mert Janka kezd megéhezni!!

további szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

anikó,
na, de rendes lánykád van!! :) de ne aggódj, lesz ez még így se! :)
én nem emlékszem, hogy tök pontosan mikor adtam dorának túrót, tejterméket, de vhogy így lehetett, 8-10 körül. kemény sajtot is adtam neki én is, és ízlik neki azóta is, és az nem is ütötte ki eddig. ha kipakolok neki mindenfélét darabokban, egyből elkezdi csipegetni a sajtot. a többit meg úgy kell belekönyörögni...
jó, hogy kincsőnek semmi baja!! már hallottam olyat, hogy a gyerekorvos hallott vmit, eküldték kard-ra, ott meg végül nem lett semmi. de inkább ez legyen!
a nagymama meg... jó is, hogy kiküldték, az az igazi juss neki!

eszter,
és vince eddig mit ivott tej helyett? tápszert? ja, beüzemeltem ám az éjjelifényt, eddig egész jó. d enem kiabálom el. így is volt, hogy őrizni kellett, mert hamar felébredt visszaaltatás után, de nem tartott olyan sokáig, mint anélkül.

KépKép
viol81

Sziasztok CAjok!!
Anikó
asszem én kilógok a sorbol....
Én hamar,6 hosan már feles tejet adtam Rékának anno,Petrának meg egy évesen már rendes tejet.Joghurtot mindkettőnek 6 hosan.Én valahogy nem paráztam ettől,de persze jobb az ovatosság.
Én amiért gyerekosztályon doliztam,könnyebben veszek mindent(lehet nem kéne!)
Mikor teszel fel képet a lakásrol????Olyan kiváncsi vagyok! :oops:

Szeszike
Dávid tiszta apja.Aranyos kisfiu.
Kérdezni akartam már(lehet hülye kérdés),de mintha máshogy irnás a Dávid nevét,mint a tiedet az iwiw-en.Ez hogy van?Keszey,vagy Keszeity. :oops: :roll: :shock:
A bilizés meg!!!Nagyon ügyi fiad van!!!!Magátol kezdte?ÉS a kaki is oda megy???Szuper gyerek!!!

Viol
és mit szol a csajszi a kis pilácsra?Nem zavarja?

Reni
tényleg jo hosszu a lányod!!Melyitek magas?

Esztermami
férjed az idén végez?
Te vincéd is hatalmas!!!Bár ti magasak vagytok!
Örülök,hogy jobban vagy!Én se ismerem ezt az antibiotikumot.De nem is ez a lényeg,hanem hogy meggyogyulj!!! :wink:
Vendég

JAj Cajok,majdnem elfelejtettem!!

Képzeljétek.Hivott aposom,hogy felvették a Rékát.Mehet a
suliba.Kellett egy kis protko asszem ennek az igazgatonak!Hétfőn bemegyek hozzá,megbeszélni a részleteket! :idea: 8)
Vendég

Viol,

Vince mostanáig tápszert ivott, tehát arról váltottam tehéntejre kb. 10 napja. Eleinte forralt feleset kapott, most már teljeset kap melegítve. Hozzá kell tennem, hogy Vince nagyon hasmenéses, nagyon gyakran elég híg kakija és a mai napig gyakran naponta 2x 3x kakil.

Örülök, hogy az éjjeli fény azért legalább valamennyire működik.

Rik,
sajnos nem. Még egy éve van, de már nagyon jó lenne, ha kész lenne és sajnos ettől függetlenül - ha minden úgy alakul, ahogy most kinéz - legkésőbb az ősszel költözünk.

Örülök, hogy Rékának sikerült bekerülni. Ő is örül olom.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Anita!Szép kis család vagytok Dávid tiszta apja!Látom zajlik nálatok az élet csak így tovább!! :lol: :lol: :lol:
Hát nagyon ügyike ez a kis emberke,hogy már bilizik Levi az atya úr istennek nem akar ráülni! :( :( :(
Már egy ideje leálltunk a babáról úgy tervezzük,hogy kb 2-év múlva jöjjön addigra rendben lesz minden ház+lóvé kicsit melózom visszatérek a társasági életbe ami nagyon hiányzik aztán majd utánna babázok.Még van időm bőven és arra Levike is már értelmesebb csávó lesz!
És nálatok?

Eszter!Köszi,de az még odébb van kicsit!Így is meg kell beszélnem az oktatómmal a heti 3-vezetést,mert eddig vagy 1-et vagy 2-őt voltam és ez kevés pláne,hogy a Balázs megy ki és egyedül maradok a kölökkel bár eddig úgy van,hogy saját autóval fog kijárni,de ha mégis itthon maradna az autó és történne bármi akkor tudjam már jogsival vezetni!Na majd meglátjuk!
Nagyon nagy Janka baba!!!! :o :o :o :o :o

Anikó!Jaj,de szeretnék már 1* én is ennyit aludni.....!! :) :) :( :(

Viol!Mennyi bulitok lesz nektek is....................!!!Kezdek irigykedni!!!
:D :D :D

rik!Gratula a sulihoz!És apósod honnan ismeri a spinét?

Itt kurva szar idő van olyan mint ősszel este be is kellett kicsit dörrenteni fúj a szél egész éjjel szakadt az eső nem is tudom mit fogok kezdeni itt bent Levivel meg lesz hülyülve!
Vendég

Levusom még alszik én meg kicsit kutagodtam előre és miket találtam...........................!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Alexandra boldog Névnapot!
Kép
Vendég

jó reggelt!

erika,
na de jó, megvan a suli! hát, manapság tényleg úgy megy, hogy kell egy kis protekció. de kit érdekel, az a lényeg, hogy sikerült! :)
dorka "nem mondott" semmit az éjjeliféjnyre, nem panaszkodik többet, szal elvileg jó! :)

eszter,
én is forraltam eleinte a tejet dorkának, de csak pár napig, most már csak melegítem, másfeleset. dorka meg pont az ellenkezője vincének, mindig kis bogyeszokat termel :oops: . átlag ő is kétszer kakil, ebből az egyik bogyesz, a másik már "szebb".
bocsi mindenkitől a kellemes témáért...

[quote="gabó"]V írta:gabóiol!Mennyi bulitok lesz nektek is....................!!!Kezdek irigykedni!!!

no, gabó, tessék mégiscsak beiktatn vmi hétvégét, és rendezünk még egyet, veled! :wink:

áááá, de jó képeket találtááál!!!!! :P :P :P :P :P :P

Alexandrának mi is boldog névnapot kívánunk!!
zília, hol és hogy vagytok?

KépKép
viol81

Alexandrának BOLDOG névnapot kívánunk!!!

Viol,GAbó
kell egy kis protko mindenhova....
Apos nem is meri a faszit,hanem szerzett olyat a baráti köréből,aki igen! :wink:
Kiváncsi leszek hétfőn mit szól ahhoz,hogy én vagyok az megint!!!Multkor elküldött,most meg megy vissza a törtető anyuka! :lol: :wink:

GAbó
hol tartatok a ház "szerzésben"?Az értékbecslés megvolt,irtad.Nektek azért kellett fizetni??
Jóóók a képek!!!!Mik jutnak eszedbe! :idea:
Vendég

JA és rájöttem miért akarta annyira a tanárnő,hogy maradjon a Réka.Mert 17-en maradnak az osztályba,és 18 fő alatt állitolag szétszedik az osztályt,mert kevesen vannak.Vagy másik osztálybol kerül át gyerek :shock:
Vendég

cajok,
ezt még nem is mondtam: dorka tegnapelőtt este lebólintotta a kanapé élét, kicsit látni az orrán, hogy kék, tegnap meg a polcot "arcolta" le... Na ezt már látni... Képen még nem is jön át annyira, na de élőben... :(
Kép

KépKép
viol81

Viol
ezek a kiscsajok!!esnek kelnek!
Nem fáj már neki?
Nekünk tavaly nyáron állandoan a száját ütötte be a Petru,meg elesett motorral,akkor is az állát,száját! :?
Vendég

Sziasztok!

Hát az úgy volt,hogy már előtte kb.két hónap alatt 3-4 szer a bilibe pisilt.Nagy tapsvihar,dícsérgetés stb...És vasárnap este is pancsi előtt mondtam hogy csücsüljön rá,és ha belepisilt,kap csokit.Na hát így.Másnap reggel is ráült,és mikor kész volt,szólt,hogy anya csoki!?Na ez így ment egy napig,aztán már a csokit el is felejtette szerencsére.Kaka?Kedden ráadtam pelust,és mondtam neki hogy kakáljon.Belekakilt,aztán mikor levettem a pelusát,ő még ráült a bilire,és még oda is nyomott egyet.Aztán azóta nem volt kaka,biztos kicsit bizonytalanságba volt.Tegnap este ismét ráadtam a pelust,hogy kakiljon.De ő levette és ráült a bilire.Azt mondta az apja,hogy nézte a tv-t és közbe nyomta.Négyszer szólt,hogy kész.Kitöröltem a popóját,és aztán visszaült már az üres bilire,és nyomta tovább.Ezután már epret kapott,nem csokit!! :lol: :lol: :lol:

Gabó:nálunk gyerek?Még biztos nem.Kikészít egyenlőre Dávid egyedül is.Majd szerintem nálunk is 2-3 év múlva.Vagy ha már Dávid oviba megy.

Erika:Mi van az iwiw-en?Dávid Keszeity Dávid.Apja Keszeity László.Én Szabó Anita vagyok.Mi nem vagyunk összeházasodval.Egyébként úgy becézik páromat,hogy Keszeg,engem meg pár haverja Keszegnének hív.Na és akkor mi lesz ebből:Mini Keszeg.(ő Dávid)

Dávidnál én is tök korán adtam már neki ilyeneket.4 hónaposan már danoninot kapott.De tejet meg tápszert abszolut nem ivott,és nem is iszik.
na most mennem kell,mert hisztizik itt..

Kép

Anita & Dávid
szeszike

ja most is ráült a bilire és közben telefonál.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Szeszike
engem ez a "keszeg" zavart be.Asszem a neved után ott van,hogy "keszegné" ha jol emlékszem....
Bocsi a hülye kérdéseimért!!!! :oops:
Dávid nagyon ügyike!!
Figyi,én azt olvastam,hogy ha egyszer levetted a pelust,nem szabad visszatenni rá többet!!(Ez most lehet okoskodásnak tükik,de én csak tanácsot akarok adni)KIsfickod asszem tudja is ezt,azért nem akar pelust magára!!!!
:wink:
Vendég

tükik=tűnik
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?