Sziasztok!
Reni, én a múltkor csokis-mogyorós tejpépet kaptam ajándékba
, úgy tudom, hogy mindkettőt 2 éves kortól lehet, sőt a mogyoró allergizál. Természtesen 6 hós kortól adható a doboz szerint és darabos benne a mogyoró... Viszont az én kis kávémat remekül fel lehet vele turbózni
.
Viol-irígy-irígy a sok buli miatt
, Kálmán megint megy koncertre hétvégén
, én meg csücsölök majd itthon... Bár a múltkor, mikor Kincső este elaludt, betettem egy kis Ákost a cd lejátszóba, töltöttem magamnak egy kis pohár száraz vörösbort és elolvastam Ottlik: Hajnali háztetők kisregényét. Az is jó volt, egy kis csendes magány.
Képzeljétek, Kincső tegnap fél nyolckor elaludt és csak 5 órakor kelt fel szopizni és utána aludt még 7-ig!!! Olyan jó volt
Végre aludtam egy nagyot 8 hónap, 1 hét óta!
Ma gyermekkardiológián voltunk, mert Nyuszinak van egy kis szívzöreje, de minden rendben van. Volt ott egy erőszakos nagymama a nagy lakli unokájával, aki rögtön be akart menni, sőt be is viharzott egy 3 hónapos baba előtt a rendelőbe, de az orvos kiküldte, hogy várjon a sorára. Kiakasztó volt!
Gabó, Levi meggyógyult? Lehet, már írtad
Csajok, túrót, joghurtot lehet már adni Kincsőnek? Valahol 8 hónapot, valahol 10 hónapot írnak... Vagy ne siessem el?
Én ma a sütinek elrakobb étcsokis tartalékot dézsmáltam meg
Anikó