Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Má megen megkaptam, hogy komolytalan vagyok...mondhatni gyógyegér ugye!!
Akkor most mi legyen velem??? Vonuljak be apácának...bevennének szerintetek???
Nem jó! Ők nem használják a Babanetet...legalábbis nem sűrűn. :cry:

marek

Mer ugye én vagyok az oka mindennek! Nem ám a környezet, meg a neveltetés, meg az a rengeteg negatív hatás ami ért a magasságom-alacsonyságom miatt!!! ÁÁÁÁ nem, hanem éééén!!!

marek

Igazad van! Ez így nem mehet tovább!!!

Szóval:
Milyen színű lesz a gyerekszoba?
Mi a véleményed a testi fenyítésről?
Milyen iskolába fogod járatni a leendő gyermekeidet?

marek

hű, kisebb sokkot kaptam. bejelölt a wiwen a keresztanyám.
nem tudom eldönteni, h ez jó vagy rossz. :roll: mindegy.

apácák? Marek, terhes vagy! sztem nem jó ajánlólevél a kismamakönyv, hm? :oops: :roll: :wink:

Kép
an°°di

Mostanáig a férjemmel a 1992-es párizsi fotóinkat néztük! És igenis, én voltam hamvas! Hát lesz mit magyarázni a gyereknek! :lol: Hogy az a két hippi külsejű a Jim Morrison sírjánál...
Még 5 perc és magatokra hagylak benneteket! :wink:
ermoni

Ó, egészen elfelejtette...Talán a katonaság???

marek

Mármint elfelejtettem...bocs
marek

Ki az a Jim Morrison? Valami híres tévébemondó?

marek

most te komolyan azt gondolod, h emiatt visszajön vki? :roll:
egy próbát megér. naszóval:

narancsárga, az egyik fala piros. a bútorok fehérek meg a függöny is.
a makarenkói pofon híve vagyok.
először általános iskolába szeretném, a többit meglátjuk.

az én kérdéseim:
1. az apja vagy az anyja vezetéknevét kapja a születendő gyermeked?
2. kire nem szeretnéd, h hasonlítson a családból?
3. mit szándékozol tenni az örökletes betegségek megelőzése/enyhítése érdekében?

Kép
an°°di

Itt vagyok ám, csak elkezdtem előről olvasni a topicot...hát jó sokan lemorzsolódtak az induló csapatból.

Tudtam, hogy kirögöhtök, de akkor is éljen a csikidam :lol: :lol: :lol:

Párom még csak most fog hazajönni, úgyhogy tényleg mostmár elpályázom, hogy tudjak vele is egy kicsit foglalkozni.
Holnap nem leszek, megyek nagymamimat meglátogatom Velencén, hacsak nem szakad az eső.

Móni, hát nem vagy semmi! Én még egy embert se tudtam sose még rajzolni se. Kézügyességem a pálcikaemberig terjed.
Másfél hetesek vagyunk, talán jövő pénteken már érdeklődhetünk? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

92ben?? de jó, h ez egy ilyen régi kapcsolat! ez nekem nagyon tetszik! első nagy szerelem? :oops:
de komolyan, ez halálosan romantikus. kívülről nézve mindenképp. és olyan tiszteletreméltó.
hm. :D

Kép
an°°di

Zsu, és amúgy hány hetesek vagytok? vonalzó nincs és nem is lesz?

Kép
an°°di

1. Az anyja és az apja vezetékneve ugyanaz, ezért inkább az anyjáét.
2. Rám szerintem ne hasonlítson, ha lehet (egyetértünk?)
3. Háááát ezen még nem gondolkodtam....most ijesztgetni akarsz?? Tudod tőlem mennyi mindent örökölhet??? Most ezt akartad?? Hogy remegjen a lábam, meg összeszoruljon a gyomrom?

marek

Zsu
Csodálkozol, hogy lemorzsolódtak? Megjelentem!

marek

Na, 21 éves koromban szedtem össze a pasit és nem az első kapcsolatom volt! Sőt! Nem is az első szerelmem! Sőt!
De igen! Mi már nagyon régóta szagoljuk egymást! Mondhatnám azt is, hogy 16 éve mosom a gatyáját! :wink: És lehet irígykedni! Szép hosszú idő!
Zsu! Jó utat holnapra! Jó időt!
Sztem én szerdán teszek próbát az ismerős dokinál! Majd meglátjuk! :wink:
Marek-Andi! Ha már a mi gyerekszobánkra és családi névválasztásunkra nem vagytok kíváncsiak... akkor...
:evil: Vívjatok csak!
:lol: Na, csá! Vár az ecset! :arrow:
ermoni

nem akartalak ijesztgetni. plusz három kérdést akartam csak. nem tudom, tőled mennyi mindent örökölhet, de gondolom, egy adag jó cucc is van benne.
lassan lehet, h én is lelépek Apukázni.

Kép
an°°di

Móni, mi vaaaaan :shock: :shock: :shock: ezek azok a kérdések, amelyekkel bevonjuk a topikba a passzív tagokat és aktivizálódási lehetőséget biztosítunk. hogy láthassa mindenki, h ez egy közös topik.
de fessél csak! vonuljál el!
:cry: ne hagyj magamra Marekkel!!!nem bírok vele egyedül! :wink:

Kép
an°°di

Jön a kép....remélem... Kép

Bocs, de a sminkem nem tudtam megigazítani előtte...

marek

Látszik ebből valami? A mi gépünkön nem...annyi baj legyen...legalább nem rontom el az éjszakátokat.

marek

b*szki, legközelebb valamelyik legyen már más színű: vagy a póló vagy a háttér.
de látszik azért, ha így :shock: :shock: :shock: nézem. és tök jó nagy! biztos nem ikrek? ;)

Kép
an°°di

Nálad vannak az ikrek, teeee, igyekszel elfelejteni? Bár ezt már más is kérdezte..
Egyébként ezt hogy értetted? Hogy festessünk mielőtt csinálunk másik képet? De egyébként csinált apa másikat is...megpróbálom levarázsolni a gépről...csak idő kérdése...

marek

Na szasztok őrültek!

Nem tűntem ám el és nem is ijedtem meg a sok marhaságtól, de volt egy kis találkám, meg néha a melóhelyen is úgy kell tenni, mintha dolgozna az ember lánya... (jó imitátor vagyok 8) )

"Móni sudár, én meg törpe...elférünk" :lol: :D :lol:

Bár a férjemet még nem kérdeztem meg arról, hogy jöhettek -e, de látom a fejét előre: :roll: :shock: :shock: :shock: :?: :idea:

Marek, akkor most te pasi vagy??? Akkor értem, hogy miért kevesebb, mint 4 hét a terhességed... azon a kis lukon azét így is nehezen fog kigyünni a kölök! :shock: :wink: :oops:

Na a gyerek eme menyniségű őrültség hatására tiltakozni kezdett: rugott egy nagyot!

Szerintem rögtön beszéljük meg, hogy milyen nevelési elveket fogunk vallani és a gyereknek milyen életpályát szánunk! Nehogymán ne legyen szép, megtervezett élete a kölöknek, mert akkor ő is ilyen lüke fórumokon fog lógni szabad idejében ahelyett, hogy a társadalom számára valami produktívat műveljen! 8) :wink: :oops:

Na az előbb

Jutta

KépKép
jutta

Akkor értem, hogy miért kevesebb, mint 40 hét...

elírtam :oops:

Jutta

KépKép
jutta

nevelési elvek?? :shock: :shock: abból még nem készültel fel!
úgyhogy le is lépek.
meg amiatt is, mert tök jó elbeszélésbe kezdtem. ezt ma be kell fejeznem! :roll:
és ez a fórum nem is lüke. én jártam már sokkal lükébbeken (nem tartott sokáig, de jól el lehetett vele tölteni az időt.). :? 8) :wink:
szóval, majd jó éjt Csajok!
Marek, dobd a képet!
Jutta, te is. ne érezzem már úgy, h csak én vagyok ikerterhes ;) érted? ;) holnap jössz még? ha nem, előre is klassz nyaralást!!! :D
sziasztok!

Kép
an°°di

készültem
boccs

Kép
an°°di

Kép

Most csak ezt sikerült, a másikat valahogy elvesztettem a gépen....értitek ezt?

marek

Akkor most talán én is megyek....tudjátok az alsó arcom....
Jó éccakát mindenkinek!
Holnap délelőtt jövök egy kicsit, aztán megyek uh-ra és végre megnézem, hogy hátha mégis ikrek.

marek

Hali

hát lányok hehe jó fejek vagytok :-) csak így tovább így szép az élet,nem is gondoltam volna,hogy tagja lehetek egy ilyen kis csaptanak :-) remélem így is marad és nem fog mindenféle hülyeségen vitázni a csapat.

mindjárt hányok
nem csak az ömlengősségemtől,hanem mert bánatomba megettem egy mekis csirkés szendvicst,krumplivak ,pitével.

És hogy mi a baánat oka ?

Hogy Móni kérdezte :-)
szal tegnap este Mjaa egyáltalán nem aludt csak sírt,forgolódott egész éjjel,ingáztunk ő szobájába mienke,nem tudott aludni :-( apa átvállalta 2től így én onnantól aludtam,hát ő meg szinte semmit mert 6kor ment aludni.Napközbe szintén nem aludt már kezdtem gondolkodno hogy áttezsem demóba .
Délután melegnek érezte a fejét a fülhőmérővel akartam mérni,de nem engedte ,sírt mire bekukkantottam neki és látom,hogy kivan fakadva a füle.Hát úgy néz ki ez volt a baj.Szegénykém és a doki nénik már 3szor látta egy hónap alatt és sose nézte meg neki.Mit szenvedhetett.Még fáj neki,most kapott fájdalomcsillapítót és remélem mostmár tényleg rendbe jövünk.Mondanom se kell egész nap ment a papjág,cica,inta,mama,enni,inni szíívatás.

és mi a nap szivatása????

megjött a zsé a visszatérítíés,apa estig maszekolt,a pillangós pacsker bolt 8ig van nyitva 7.55kor beesek a boltba,papucs sehol.Megkérdeztem lesze még vagy valami?
Válasz:tegnap vitték el és nem lesz többbet ,na majdnem sírva fakadtam.

Aki felül tud überelni ,szóljon :-)

Maga vagyok a nagy rakás szerencsétlenség.

Persze atescoba sikerült megvennem mindent ma a terveim szerinti akciós áron,erre kiderült holnaptól van az akció,ezt már nem kommentálnám.

Viiszont lépten nyomon bámulják a pocimat a pénztáros megkérdezte öcsilesz vagy hugi én meg elöször nézte hogy mi van ??

meg kell szokni hogy ez már tényleg látszik :-)

Marek
csini a poci és a fekete még slankítja is :-)
Vendég

no:

Kép

most csináltam

Jutta

KépKép
jutta

Timurr!

Na legalább már tudod mi Majci baja! Bár a doki is észrevehette volna :twisted:

Többi: (pacsker, Tesco) háááát :cry: , de fel a fejjel!! Babó egészséges, Majci hamar kigyógyul, Te jól vagy és ahogy így elnézem Apu jófej! :)

Kitartás! Egyszer lent, egyszer fent, most nálad tuti a fent jön!

Jutta

KépKép
jutta

Hú Marek előlről még ütösebb

Jutta
nagyoon csini vagy :-) poci megteljesen oké,nem is olyan nagy :-)

Andi

télleg a te pocidat még le se ragáltam,szerintem nagyot nőtt :-) csinibini

még egy kis nyavajgás:a szülinapi képeken talán láttátok hogy Maj aegy beszélő pónit kapott,a teszveszen vettem neki és sajnos nem jó :-( úgy hírdette a csaj hogy új,de nem akar beszélni,pedig Maj egy nap százszor hozza hogy paszi beszéljen,de a rühes dög nem akar :-( most úgy van hogy visszaveszi,de most honnan szedjek jó lovat?boltba nagyon drága :-(

Túrógombócosok
nem kell bele cukor,maior letelt az egy óra csináljatok belőle kis gombócokat és lobogó vízbe tegyétek őket,amikor feljön a víz tetejére és forr onnantól egy 5 perc kb.Magába nem édes,de mi úgy csináljuk a morzsát hozzá,hogy megpirítjuk és jó sok cukorral elkevrejük.

Holnap szilvásgombóc lesz :-) annak tök egyszerű a receptje vegyél a tescoba főzd ki :-)
Vendég

Timi
Szép nap...de most már legalább tudjátok mi a baj...egyébként tegnap tőlem is megkérdezte a pénztáros, hogy árt e az allergiám a babának!!! Valami különleges radarjaik lehetnek, vagy csak nagy a hasunk.

Jutta
Szép pocak... :lol:

Most már komolyan mennem kell, de fogmosás után még benézek, hátha írt valaki...

marek

Jutta :-) :-) Ámen

egyébként a dokinőre vagyok a legmérgesebb,mert amikor pici volt mindig megnézte a fülét is most meg igazából azt sem tudta mi baja van csak találgatott.De ezt kivülről én nem láthattam csak most hogy kkifakadt.

na de remélem most már jó lesz

megyek fürcsizni mert büdi vagyok
Vendég

Ütőőőőős :cry: :cry: :cry: Egyébként tudom...

marek

nem úgy ütős te nő :-)
szép,kerek,cuki :-) Kép
Vendég

Tudom én mit akartok itt mindannyian!!! Aztán meg jöttök itt a Micimackókkal!!! Nem lehet engem ilyen könnyen kiengesztelni!!!

marek

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: Jót mulattam megint, mindig akkor pörögtök amikor nem vagyok gép előtt, szeritnem megvárjátok, míg lelépek. SZép....:D

Marek, csak így tovább, csak jókedvűen.

Timi
Mennyi pech... De szerencsére Maja most már jobban lesz.

Móni! A KÉpekre mi is kiváncsiak leszünk.

Pocak, Marek előlről tényleg jobban látszik, csini. gyan úgy mint a Jutta pocija. Ma már nem sikerült képet csinálni, de holnap rakok én is.

Na, és a nagyhír, voltunk dokinál.... :D Punciból kuki lett. :D Mi így is happyk vagyunk. Apa szerint a 3. gyerek, aki már lány lesz, hamarabb jön. :shock: :shock: :shock:

Most ennyi, holnap délelőtt leszek.

Szép álmokat!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Végre egy fiú!!! Ez ilyen gyorsan változik egyébként??? Akkor ne vegyek rózsaszín babakocsit 100ezerért, ha holnap azt mondják, hogy lány???

marek

Sziasztok!

Jolka ez már biztos? Vay még változhat??? :lol:

Marek, ne vegyél! Látod itten a kölkök csak úgy cserélgetik a nemüket!!! 8) :wink:

No remélem azért ha megszülettek akkor lesz egy határozott nemük és azt már nem változtatják... Liberális vagyok én, de mindennek van határa. A gyerek méhen belül cserélgetheti nemért, de ha egyszer kigyün, akkor határozott döntést akarunk!!! :wink: :lol:

Csajok, mit szóltok ehhez a rendőrösdi nemi erőszakhoz?!? Azért ez már NAGYON gáz!!!!

Na megyek dolgozni, még szerintem bekukk elköszönni nyaralás előtt, utána egy hétre megszabadultok tőlem!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jó reggelt!

Jutta!
1 hónapja is fiúnak néztem, de a doki lánynak, mintha a nagyajkakat látta volna. Akkor "belenyugodtam", végül is teljesen mind1 volt mi lesz, akkor elkönyveltem magamba, hogy biztos a köldökzsinórt láttam. :)
De tegnap egyértelműen ott volt a kuki, és a herezacsi, vagyis annak látszott.
Nagyon aranyos volt a picur, beszélgetett, járt a szája a pocakban. Olyan lesz, mint az anya, be sem áll a szája. :wink:

Mivel nekem is fáj a fejem mostanában, megkérdeztem, mit szedhetek. 1. kategória a paracetamol készítmények, pl. Panadol, de ha már elviselhetetlen, akkor a.piri. De asz. pirit, és k. pirit úgymond tilos. Valamit művel a szív környékén, és végzetes is lehet a babára. De szerintem ezt ti is kérdezzétek meg a dokitól. Egyelőre gyogyi nélkül vagyok.

Jutta!
Hú borzalmas, amit a rendőrök műveletek, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen létezik a M.o-on. Már senkiben sem lehet bízni. :(

Tegnap megjegyeztem apának, hogy azért olyan hegyes a pocak, mert megint fiú lesz. Erre, nem, csak kövér vagy. :D Szerencséjére, egyből módosított, és nevetett, biztos látta a reakciót. :D
Utána elővettük a fiú neveket, hát dőltünk a nevetéstől mik jöttek ki. Milánt felajánlottam, erre inkább legyen Barcelona, hisz az a kedvenc csapata. Ha lehet egy gyerek Milán, miért ne lehetne Barcelona. :? :? :? Na persze, az kéne még nekem. Akkor legyen ősmagyar név.... Kezdtük a vezérekkel Kond, Ond ne ennél a párosításnál már röhögő görcsöt kaptunk, még jó, hogy Manó nem kelt fel. Tehát egyelőre az apa neve marad. :) Zoltán....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó!!
Most ébredtem! Nem is gondoltam, hogy ilyen sokáig lehet aludni! Hihetetlen...elmúlt 8 óra! Bár hozzá kell tennem, hogy apuka 6 kor úgy döntött, hogy mindenképpen felébreszt egy kis Doors-al....kijöttem és úúúúgy lecsesztem...hát mit képzel....azért én mégiscsak kismama vagyok, még ha Andi nem is hiszi el....

Ma megyek uh-ra....remélem minden rendben!!!! Olyan rég láttam...

Jutta
Jó utat...de biztos nem tudtok minket elvinni?

Lányok
Ezennel fogadom, hogy ma befogom, hogy mindenki kedvére jöhessen beszélgetni....Éjszaka magamba néztem és rájöttem, hogy ez itten már mégse járja...nem venném a szívemre, ha mindenki átmenne az ikresekhez!

marek

:D Marek, nehogy, abba hagyd a tegnapi pörgést.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Még meggondolom....viszont az előbb elfelejtettem vizet rakni a kávéfőzőbe és nagy erőkkel vártam a kávét....ez már betegség...szerintem azon szurkoltok, hogy lassan mindent elfelejtsek és végül ne találjam meg a számítógépet.....értem én...és megértem... :oops:

marek

Sziasztok!

Na igen , tegnap valóban front volt. Látom, hatással volt rátok is :D
Üdítő volt olvasni titeket. Bár, nekem ma ismét olyan oknélkülsíróshangulatom van.
Szépen alakulnak a pocakok :D
Zsusza, mennyi idős terhes is vagy?

És , ti lennétek, a reális kismamák? Inkább túlzottan önkritikusak. A képek alapján senki nincs elhízva!

Jutta, ti meg érezzétek jól magatokat! Kicsit irigyellek azért. majd mesélj és fotózz sokat.
Egyébként, kárt, már nem tudna bennünk tenni a férjed, nade biztos kicsit sokan lennénk neki, főleg így terhesen. Úgyhogy, menyjetek csak kettesben :)

Timi: el tudom képzelni, mi játszódott le benned a papucsvásárlási kísérlet után... Másik nem tetszett?
Majcinak meg mielöbbi gyógyulást, neked meg kitartást a hisztisebb napokra. Szegényke, okkal hisztizik.

Jolka: akkor a kisfiúhoz gartulálok és üdv a kisfiút várók táborában ( egyenlőre úgy tudom, oda tartozom)

Lányok! MIkor mentek 4D-s UH-ra? Van valakinek már időpontja?

Jaaa, JOLKA, HA JAVÍTOD A TÁBLÁT, MI jÚNIUS 13. 4D-S UH

Kép
Kép
gabcii

Egész nap vérzik az orrom...ezt ki küldte rám??? Biztos az allergia miatt....nem hiszem el, hogy mindig van valami.... :(

marek

Sziasztok!
Csatlakozhatok?
Marek küldön beleegyezését kérem, mert kiütném a törpeségi rekordját: én 2 cm-vel nála is kisebb vagyok...

Kép
ebinc

külön - akartamvót

Kép
ebinc

Törpék előnyben!!! Egyébként persze, hogy csatlakozhatsz, bár ezt ne velem beszéld meg, mert engem épp kiutálnak :cry: :cry:
De azért nem olyan rossz ám a helyzet, mindenki más normális... :lol:

marek

Valami infó rólad és a csemetéről?

marek

Köszi :)
32 éves vagyok (na jó, egy hónap és krisztusi kor...), második gyerkőcömet várom (az első tíz éves, zseniális egy kis srác), ennek ellenére mostanság azon töprengek, hogy éretlen vagyok még az anyaságra :D Marek, te mint törpetesó tudod, hogy mi aprókák nem csak fizikailag nem tudunk felnőni....
Amúgy jó pár hete olvaslak benneteket (az elejétől a végéig nyomon követtem mindent), oszt kaptam csomó tök jó bíztató dolgot tőletek (pl. nekem is megfordult sokszor a fejemben, hogy nem ártok-e a gyerkőcnek azzal, hogy még vezetés közben is RATM, Metallica és hasonló zenéket bömböltetek - sokszor az Adams Familly-s kiccsaj jutott eszembe, hogy lehet, majd az én lányom is mosolyogva fogja boncolni a babáit - közben kiderült, hogy vélhetően fiú lesz... - és jó volt látni, hogy van, aki még koncerteken is gondolkozik :)
Amúgy én is kitartóan dolgozom - remélhetően a szülés pillanatáig tudok maradni (szeretem a munkámat).
hát most ennyi

Kép
ebinc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?