Hali
hát lányok hehe jó fejek vagytok
csak így tovább így szép az élet,nem is gondoltam volna,hogy tagja lehetek egy ilyen kis csaptanak
remélem így is marad és nem fog mindenféle hülyeségen vitázni a csapat.
mindjárt hányok
nem csak az ömlengősségemtől,hanem mert bánatomba megettem egy mekis csirkés szendvicst,krumplivak ,pitével.
És hogy mi a baánat oka ?
Hogy Móni kérdezte
szal tegnap este Mjaa egyáltalán nem aludt csak sírt,forgolódott egész éjjel,ingáztunk ő szobájába mienke,nem tudott aludni
apa átvállalta 2től így én onnantól aludtam,hát ő meg szinte semmit mert 6kor ment aludni.Napközbe szintén nem aludt már kezdtem gondolkodno hogy áttezsem demóba .
Délután melegnek érezte a fejét a fülhőmérővel akartam mérni,de nem engedte ,sírt mire bekukkantottam neki és látom,hogy kivan fakadva a füle.Hát úgy néz ki ez volt a baj.Szegénykém és a doki nénik már 3szor látta egy hónap alatt és sose nézte meg neki.Mit szenvedhetett.Még fáj neki,most kapott fájdalomcsillapítót és remélem mostmár tényleg rendbe jövünk.Mondanom se kell egész nap ment a papjág,cica,inta,mama,enni,inni szíívatás.
és mi a nap szivatása????
megjött a zsé a visszatérítíés,apa estig maszekolt,a pillangós pacsker bolt 8ig van nyitva 7.55kor beesek a boltba,papucs sehol.Megkérdeztem lesze még vagy valami?
Válasz:tegnap vitték el és nem lesz többbet ,na majdnem sírva fakadtam.
Aki felül tud überelni ,szóljon
Maga vagyok a nagy rakás szerencsétlenség.
Persze atescoba sikerült megvennem mindent ma a terveim szerinti akciós áron,erre kiderült holnaptól van az akció,ezt már nem kommentálnám.
Viiszont lépten nyomon bámulják a pocimat a pénztáros megkérdezte öcsilesz vagy hugi én meg elöször nézte hogy mi van ??
meg kell szokni hogy ez már tényleg látszik
Marek
csini a poci és a fekete még slankítja is