Új privát üzeneted érkezett!

Pár rózsa a kertünkből:
Kép
Kép
Kép

Mielőbbi gyógyulást a gyengélkedőknek.

Arwen: a pajzsmirigyre a dokinőm a fotók alapján látott testsúly növekedés alapján következtet. Szerinte ezek tipikus jegyek. És más tünetei is jelentkeztek. Ráadásul lelki szinten is stimmel. Sok problémámat "lenyeltem" eddig.
Köszi a drukkért. Még ránk fér. Akkor lesz teljes a boldogságom, ha látom az aláírt adás-vételit. Ma is voltunk a házban. Hatalmas lázban égek és hihetetlenül várom, hogy beköltözzünk végre.

Mindjárt jön a tábla is. Pinkiné bocsánat, ha már írtad, de az első babán dolgoztok????
meriann

Kép
Kép
Kép

Amúgy én is nagyon megkívántam az epret. És felbuzdulva lerohantam a kertbe, de hiába. Még nem érik. :( A bolti meg nem az igazi.

Esztora: nagyon szép az órád. Ha faros a baba, abból az következik, hogy nagy az esélye a császárnak?!
meriann

És még egy fotó a kertből:
Kép
meriann

Bocsi meriann, ezt nem írtam. :) Igen, Ő lenne az első babánk, aki meg is születik.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok lányok!

köszönöm a kedves szavakat, jól esnek, aranyosak vagytok!

Egyre inkább megértem, amit egyik kedves barátnőm mondott, amikor szülés előtt állt, 5 év után sikerült nekik a baba. Azt mondta, hogy másokkal ellentétben, ő egyáltalán nem fél a szüléstől, mert az csak fizikai fájdalommal jár, ami semmiség azokhoz a lelki fájdalmakhoz képest, amiket ők öt év alatt átéltek. Most én is egyre inkább kezdem a szavainak a súlyát érezni.

Nem tudom, miért van az, hogy az életben, amihez elhatározás és akaraterő kell, az nekem mindig tökéletesen sikerült és sikerül (lásd diéta most éppen, de sok más példát is tudnék mondani). Ami viszont nem csak rajtam múlik, az sosem akar összejönni.

Lehet, hogy rossz csillagzat alatt születtem???

Sajnos ilyenek járnak a fejemben mostanában. Persze tovább fogok lépni, júliusig várunk még, nyaralunk kicsit, aztán viszont elkezdjük a kivizsgálásokat, mert ezt én lelkileg már nem bírom sokáig.

Köszönöm a kert dicséreteket, azóta a helyén van a 40 tuja is!

Merike, drukkolok a házhoz nagyon!!!!

Puszi nektek
V.
vickybabe

Viki, hát a párválasztás, a férjed? Az sem csak akaraterő kérdése...! Hidd el, a babáddal is egymásra fogtok találni, ahogy a férjeddel egymásra találtatok!!! Mi meg azért vagyunk itt, h drukkoljunk, h ez mielőbb megtörténjen! :wink:

Meri, mikor derül ki közelebbi a házzal kapcsolatban? Vagy nem lehet tudni? Csak h mikorra összpontosítsuk a topik drukkenergiáit. Most mindenesetre megy innen egy nagy-nagy adag! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ x sok
Micsoda képeket készítettél! Az első rózsád olyan, mint egy gyönyörűen sikerült marcipánrózsa, kis híján beleharaptam a monitorba! :lol: Aztán meg a ragyogó pitypangkorona!

Esztora, örülök a csupa jó hírnek!

Angyalkrisz, ez tényleg izgi! Te kinek szólsz, kitől várjuk a híreket?

Arwen, majd számolj be, mire jutottatok a dokival!

Kösz az infókat jóslófájásról. Kíváncsi vagyok, vjon mivel lep meg engem a babócám. Mert az én egyik számolásom szerint jövő hét a mi hetünk, a mensi szerinti időpont 4 hét múlva lesz, a dokim most 3 hét múlvával számol. (ez van a vonalzómon is) És meg kell mondanom, a fiamnál nem éreztem előre napokkal, h szülni fogok. Csak a nagyon egyértelmű jeleknél jöttem rá, h mnár itt tartunk. Szóval arra számítok, h simán beindulhat, amikor egyáltalán nem számítok rá. Tkp. be kell vallanom, kényelmesebb is volt az, mint mikor túlhordásban rimánkodik az ember, h induljon már be. Aztán lehet, h Dorka meglepije meg ez az élmény lesz. Ajándék, h tanuljam meg azt is... :)

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky tőlem tegnap kérdezte dokibácsi asszisztense (miután egy kedves hölgy előadást tartott szörnyű szüléséről) hogy nem félek-e?
mondtam neki örülök hogy itt tartunk ahhoz képest amin átmentünk az elejétől kezdve.és nem félek!tudom hogy kemény lesz de jobb ha rettegek előre?
nyaraljatok pihenjetek aztán folytatásra fel!lehet nem is lesz rá szükség(kivizsgálásokra)

megettem a reggelit lassan indulok v.nőhöz
kiváncsi vagyok ma mi lesz a parája...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!

Fioona:D
Nagyoncsiniapocid,igazánkisformás.:D Nemsoká itt leszOlivér, olyan izgi:D:D:D Szerinted Lilla hogy fogja viselni a kórházi időt?

Arwen:D
A Te pocd is nagyon szép:D
Az enyém is ilyen csúcsos:D:D::D Majd mostmár lassan tnyleg megdumálom Apát, hogy csináljon képet, mert egy pocakfotóm sincs :shock:

Angyalka:D
Akkor már Nálatok is közel az idő....:D:D

Hajnikám:D
Azért ne hajtsd túl magad!

Vicky:D
Nagyon sajnálom,hogy megjött az a dög.:( Nagyon nehéz dolgok ezek-mármint, hogy az ember életében a legfontosabb dolgokról sosem ő dönt - de nekem az a tapasztalatom, hogy valahányszor rábíztam magam az Égiekre és nem akartam én irányítani az életem- mondhatnám, hajlandó voltam az életem helyett a sorsom élni,ami nem könnyű- megoldódtak dolgok. Nagyon drukkolok Nektek, most pedig pihenj sokat, és nem fog magárasokáig váratni a Babátok, meglátod!

Millió puszi mindenkinek

porsika

Sziasztok!

Visszaszámlálás indul: Angyalkrisz: 9, Fioona: 10, Én: 11!

Rajtatok felbuzdulva tenni fogok én is pocakfotót, ma lefényképezzük ígérem.

Vivi: szerintem hagyjad a szendvicseket a fenébe, inkább egyél péksütit, hátha azt jobban díjazza Enci baba. :lol:

Arwen: küldtem woodoot, hogy meggyógyuljon a mosógép. Lehet, hogy ez a meleg idő bolondította meg kicsit.

Angyalkrisz: te szerintem nagyon hamarosan megszülsz, főleg, hogy éjjel is érzed a jóslókat. Valóban izgi, hogy most ki lesz a következő… te vagy Fioona? Az én gyerekem tutira vár még, úgy érzem, hogy ha nem lenne programozottam, akkor túlhordanám.

Csajszik! Én is felrakom az óráimat, Arwen, a tiedről is kérünk képet (nekem is tetszenek az ESPRIT-ek)!!!

Kép
Kép

Esztora: szerintem van még ideje a babának, hogy megforduljon. Szorítok, hogy lehetőleg ne legyen faros, mert olyankor úgy tudom császároznak, ugye?

Meri: nagyon szépek a rózsáitok és igazi művészi fotókat készítettél. A naplementés kép egyszerűen fantasztikus!!!! :D

Vicky: az egyik barátnőmék kábé olyan 4 éve próbálkoznak, ők már megjárták a Kaálit, meg mindent, amit lehetett és az orvosok utána feltették a kezüket, hogy sajnos ők ennél többet már nem tudnak… :shock: ez a barátnőm mondta, hogy most jutott el odáig, hogy belenyugodott a helyzetébe, hiszen eddig minden megadatott az életében, semmiért nem kellett küzdenie, ez az egy dolog, amibe nincs beleszólása, nem befolyásolhatja és ő igenis hálás, hogy eddig ilyen szépen alakult az élete, egy szava nem lehet. Most tanítja őt az élet, ő ezt elfogadja és túllépett azon, hogy minden gondolatát a gyerek utáni vágy kösse le.
Egyébként élik az életüket, utazgatnak sokat és én biztos vagyok benne, hogy egy szép napon majd ő is meglepődik!!! :P Úgy, ahogy majd Te is!!! :lol:

Nán-dorka: a lányok állítólag kiváncsibbak a világra, mint a fiúk :wink:

Na megyek reggelizni, megetetem a gyerkőcöt :)
szerika

A fotókat nem én készítettem, hanem a párom.

A házzal kapcsolatban nem lehet biztosat tudni, mármint az időpontról.
De szólok, ha tudok valamit.

Erika: szépek az óráid.

Engem az órák annyira nem hoznak lázba, annál inkább az ásványok és a belőlük készült ékszerek.
meriann

Meri ,Vicky ezt nektek (meg a többieknek is) akartam bemásolni!

Nélkülük nem tudjuk bevenni
a kanyarokat.Ilyen az angyalok
világa:átsegítenek minket
az ismeretlen kihívásokon,
de azokon is,amelyek egyenesen
a szemünkbe néznek.

voltam v.nőnél itt is minden ok tcukor 4,5 utoljára nézte !ezt nem bánom.
júniusban ő jön majd hozzánk hosszú beszélgetésre.kaptam videókazikat megnézem majd milyenek.

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri jó kis óráid vannak neked is!

én is ugy tudom császár ha így marad ez a kis Luri-hurki.
hétfőn megyek kismama jógázni Niki megmutatja majd hogy lehet forditani a helyzeten.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Viky: sajnálom pirit. Viszont gratula, hogy máris elültettétek mind a 40 tuját. Nagyon ügyik vagytok. Szép lesz a kertetek, biztosan jó lesz nyár estéken kint ücsörögni a holdfényben.

Meri: gyönyörűek ezek a rózsák.

Nán-dorka, Arwen: terveim szerint még júliusban dolgozom. Most keressük az utódot, akit elvileg július 1-től tanítok be. Aztán majd eldől, hogy mennyire bírom a hőséget, lehet hogy korábban abbahagyom a munkát. De ha minden úgy alakul ahogy szeretném, akkor csak augusztustól lennék szabin, majd Tgyáson.
vivi79

sziasztok drága lányok!

köszönöm a kedvességeteket, nagyon jól esik, aranyosak vagytok. Bocs, hogy így kifakadtam, de sajna ez is én vagyok...

Krisz, Fioona, Szeri! Nagyon drukkolok!!!!!!

Vivi, jól bírod magad, hogy még ilyen aktívan dolgozol!!!

A tuják nagyon szépek lettek, csak sajna kevés lett, de majd teszek képet róla.

Esztora, köszönöm az idézetet.
Remélem, a jóga hatására megfordul a bébike :lol: Majd írd meg, milyen volt a jóga, ha majd oda kerülök, én is mindenképpen szeretném kipróbálni.

Nikó, akartam írni már, hogy köszönöm a képeket! Nagyon-nagyon szépek és boldogok voltatok, kívánom, hogy ez maradjon mindig így. Nászúttal mi lesz????????

Porsi, neked volt valami speckó módszered erre a "rábízom magam a sorsra" - dologra? Mert gondolat szintjén én is ezt szuggerálom magamba, csak hát - tudom, hogy ezt Te is pontosan tudod - ez nem könnyű.
Úgyhogy ha van valami módszer, ötlet, szívesen fogadom! Persze a többiektől is!

Nándorka, igazad van, a párválasztás sem elhatározás és akarat kérdése. Sokan irigykedtek/nek is ránk, és a mi boldogságunkra.

De sötét pillanataimban már az is eszembe jutott, hogy mi van, ha azért történik ez, mert a Sors nem akarja, hogy a Páromnak és nekem közös gyermekünk szülessen... vajon akkor is engedni kell a Sors akaratának, vagy szembeszállni vele és küzdeni a babáért???

Bocs, hogy megint átmentem filozófusba. Le is lövöm magam.

Kíváncsi vagyok, mi lehet Ágotáékkal. Remélem, minden rendben és talán már otthon is vannak!

Pussz
V.
vickybabe

bekapcsoltam a klimát amit tavasszal vettünk.mert a nappaliban már 23 fok volt.legalacsonyabb fokozaton megy de olyan jó!

Vicky szivesen!megírom majd milyen volt a jóga!

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky!
Irgum-burgum. Ne tessék ilyen butaságokon agyalni, hogy a Sors mit akar a közös gyermekkel kapcsolatban. Biztosan tudja, hogy most még van valami akadály, valami apróság ami miatt nem engedi most az utódot. Hidd el, Nálad is megjelentik majd a Babó, amikor jónak érzi. Ne keseredj el, ne engedd hogy a rossz gondolatok lehangoljanak. Fel a fejjel, élvezd a nyarat, amíg lehet.
vivi79

Sziasztok!

Angyalkrisz,
huuu hat nem hiszem,hoyg sok van hatra :lol: Nagyon izgi!!!!!!Ez azert biztosan jelent vmit,hoyg ennyire gyakoriak a josloid :wink:
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
szerintem ne aggodj meg,hyog a gyerkoc faros!!!!!!!!!!!!!Mert ugy a 36.het kornyeken szoktak elkezdeni parazni a dokik,ha meg akkor is faros,addig siman megfordulhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem az egyik ismerosom ugy indult szulni,hogy a 38.heten meg faros volt a babaja es mondta a dokija,hoyg szinte 100%,hoyg csaszar lesz....beertek akorhazba,ugye Uh is volt..es a babafejfekvesu lett addigra,szovals iman megszulte!!!!Ugyhoyg elvileg az utolso pillanatig megfordulhatnak!!!
De allitolag vissza viszont nem szoktak fordulni,tehat ha mar iranyban vannak,akkor 1000bol 1 fordul vissza a rossza iranyba......
Az en oramban nincs ko :wink:
Kb 2 eve kaptam,de en valasztottam :lol: nem annyira elegans,mint a kovesek :wink:
Neked nezte a vedono a cukrodat is minden terhesgondozason?Nalunk most 27 fok van a nappaliban,ami nem is deli fekvesu...nem is nezem meg a masik ket szoabban,amik deliek :wink:
Mindenesetre megyek es lezuhanyzom,az ideig oraig okes :wink:

Meri,
huuu ezek a roszak,meg a pitypang nagyon szep!!!A ferjednek jo erzeke van a fotozashoz!!!!!!
A drukkok meg persze,hoyg mennek!!!Szerintem is nagyon jo erzes lesz,ha a Tietek lesz!!!!!!!!!Lehet majd tervezgetni,meg rendezkedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Vicky,
sajnalom,hoyg radtortek a negativ gondolatok..de szerintem ilyeneken mindneki atesik..ha nem a baba miatt,akkor mas miatt...ugyhogy nyugodtan panaszkodj,ha ahhoz van kedved,mi meghallgatunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
huuu hat mar nagyon kozeleg Dorka erkezese,az tuti!!!!Olyan joooo,hoyg megint lesz par uj baboca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokival beszeltem nemreg:azt mondta csinaltassam meg a verkepet,meg vizelet,ellenanyag,o intezi nekem az NST idopontot,es majd hiv csutortokon vagy penteken.Bar meg korai,remelem nem ker nekem idopontot jovo hetre,mert akkor meg csak 35.hetben leszek..mondtam neki...de hat .... :wink:
Szulesznore azt mondta,ram bizza,mert sajna o is annyira ismeri ott oket,mint en :wink: Szoval erdeklodjek ismerosoktol,forumokon stb...aztan akit valasztok azzal beszelek majd NSTkor,es biztosan elvallal. :wink: Meglatjuk! :wink: (Ugyhogy most elkezdek kutakodni...)Streptococcust meg majd leveszi a korhazban..
Kb ennyit beszeltunk.... :wink:

Porsi,
akartam is mondani,hoyg tessek mar kepet hozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagytok paran,akik meg nem is mutattak meg a pocijukat vagy mar nagyon regen :wink: Khmmmm..... :lol: En nezegetnek pocikat :lol: :lol:

Szeri,
hata mosogep,az vmi rejtely......ma reggel be is ragtam nagyon...
Egy geppel beraktam reggel,hyog akkor nezzuk,centrifugal-e....szepen vegigment a program.....centrizett is...erre tennek be egy ujabb adagot...nem indul el,es a digitalis kijelzon vmi hibakod...de a kezikonyveben nincs is ilyen fejezet,hoyg hibakodok vagy barmi ilyesmi.......Szoval gaz van ez mar tuti...
Csak a guta megut,hoyg egy tok "uj",draga, 1,5 eves mosogeppel ez van!!!Es a legjobbkor!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :evil:
Majd lefotozom az oram,oke! :wink:
A Tieid joooook!!! :wink: :wink:

Vivi,
a lenyeg,hoyg addig dolgozz,amig jol esik..mert nyaron a melegben.....En mar most kesz vagyok....nagyon meleg van!!!!!!!!!!!Vmi vizparton konnyebben kibirnam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ejjel nagyon rosszul aludtam,pedig az egyik ablakot mar bukora nyitva hagytam ejjelre.....tok legszomjam volt...es minden fordulas szenvedessel jart...es allanodan forodtam,mert sehog nem volt jo....ugy fel5ig fel orankent neztem az orat...aztan aludtam reggelig,szoval nem volt vmi jo ejszakam :shock:

Kép

Kép
arwen07

Arwen:D
Parancs, értettem:D:D Ma meg is dumcsizom Apával:D:D

Esztora:D
Épp akartam javasolni a kismamajógát, én is járok, nagyon tuti módszerek vannak a Lurkó megfordítására! Meg amúgy is nagyon bejön, pedig előtte nem voltam jógázós típus...:D Jaj, azt el is felejtettem, nagyon szép az órád! Én sokáig nem voltam nagy ékszeres-kiegészítős, de mostanság nagyon bele tudok feledkezni egy-egy szép, egyszerű darabba.:D:D

Vicky, drága:D
Sajnos nem tudnám Neked megmondani, volt-e valami speckó módja. Azt tudom, hogy dokáig én is úgy voltam vele, mint Te: gondolatni szinten ment, aztán minden egyes mensinél bőgtem, és rá kellett jönnöm, hogy nem megy ez gyakorlati szinten még nekem. Talán az volt a fordulópont, mikor egy kedves barátnőm elvesztette a babáját. Akkor őszinté azt tudtam mondani, hogy inkább kivárom a nekünk rendelt időt, de én nem bírnám ki, ha velem ilyesmi történne, és talán azért nem esem teherbe, mert a testem vagy a lelkem még nincs kész, bármennyire is azt érzem, és elveszíteném a bébit. Talán az volt az a pont, amikor tényleg azt is éreztem és azt is éltem, hogy "megadom magam", legyen, ahogy lennie kell. Na, a következő hónapban már nem jött meg.:D:D:D:D
Lehet, hogy Nálatok is csak azt várja, hogy befejeződjön minden a házzal kapcsolatosan, és kicsit kevesebb legyen az izgalom.:D

Szeri:D
Nagyon szépek az óráid!:D Az a fajta stílus, amit én is nagyon kedvelek.;)
Hihetetlenül drukkolok, olyan jó, hogy sűrű egymásutánban ennyi Babánk lesz!

millió puszi

porsika

Sziasztok!

Ha minden igaz, mindenkinek elment a fénykép, akinek mégsem, írjon privit légyszi.

A pocakok nagyon helyesek!!!! kicsit irígy, bár én még nem szeretnék hirtelenjében ekkora pocit. Szeretném minden pillanatát átélni a várandóságnak.

A mensim még nem jött meg, még teszet nem csináltam, majd valamelyik nap megnézem. Jó lenne, ha vagy megjönne, vagy zebrás lenne.:)))))

Most megyek, üdv mindenkinek.

Fel a fejjel, még ha üres is!!!!!!!!!!!
Remélem akiket illet, tudják!!!!:)))))

Nikó

Kép
nikóska

Nikó irtam privit.

délután küzdöttem rendesen.annyira fájt a hátam vesetájékon hogy sírni tudtam volna.
aztán kiötlöttem hogy mivel összevissza ettem az elmúlt 2 napban,nem ittam kávét ezért nem voltam "nagywc-n".bevetettem az ősi receptet noszvaji igazi szilvalekvárt.
jelentem megmaradok.vissza álltam a rendes étkezésre is.

Porsika én már voltam jógázni előtte is,nagyon szerettem.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Csajok!

Ahogy ígértem a pocifotóm:

Kép

Visszaszámlálás: Angyalkrisz: 8, Fioona: 9, Én: 10!!!!

Tényleg mi lehet Benitával és SzdKatával vajon???

Adri mi zu? Ha lesz egy kis időd írj pár sort az anyaságról! :lol:

Szép napsütéses napot Mindenkinek!!! :D
szerika

Sziasztok!

Ejjel tok jol aludtam!!!!!!Biztos amiatt,hoyg vegre nem volt ezer fok :wink:

Ma el is intezek meg egy par dolgot,most,hoyg nincs olyan meleg szivesebben mozdulok ki.

Szerika,
nagyon szep pocid van!!!!
Na Te aztan tenyleg nem hiztal!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a visszaszamlalas nagyon izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Porsi,
behajtjuk a pocikepet!!!!!!!!!!!! :wink:

Esztora,
huuu nekem is volt parszor ilyen vesetajeki fajdalom,es be is tojtam,hoyg mi az...de aztan elmult..lehet a gyerkoc helyezkedett ugy....

Niko,
de jo lenne egy zebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok,hogy vagy zebrincs,vagy jojjon meg! :wink: Meddig varsz a teszttel?

Szep napot Mindenkinek!
Adjatok Magatokrol hirt Csajok :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen akkor nem csak én vagyok ilyedős!nagyon kellemetlen érzés
ma már nincs eddig még!
én is jól aludtam,most viszont dolgoznom kell :?
megyünk mi is vásárolni,kádat mert a többit a matracos baba boltban szeretném megvenni onnét még nem hívtak.

Bridzsi

Kép
esztora

kuukkkk

Még élek én is, de olvasni sem volt időm.
K#va sok a melóm meg csomó intéznivaló, de igyekszem. :lol:
Vendég

Szeri: hatalmas a pocid, de nagyon szép. Tényleg nem híztál, igaza van Arwennek.

Nikó: én inkább a zebrincsért drukkolok, nem a megjövésért, ugye nem baj??????? :lol: :lol: :lol:

Nekem is elég sok a munkám, igaz részben a saját hanyagságom miatt. Pl: utálok postát iktatni, általában csak aláiratom a főnökkel, és elrakom a helyükre a dolgokat. Így történt, hogy már 2 hónappal el vagyok maradva az iktatással. Most végre rászántam magam, és nekiálltam. Már fele megvan. de már nagyon unom. Mostanában sokszor vagyok nyűgös, nem akarok semmit csinálni, stb. Na, de nem nyavalygok itt nektek.

Hol vannak a nem jelentkező többiek?
vivi79

Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de teljesen lefoglal a munka keresés.

Már két órája olvasom amiket írtatok, de még csak máj.6-nál tartok :shock:
Köszönöm a névnapi köszöntéseket! :D
Sajna most mennem kell, de igérem nem sokára folytatom a visszaolvasást.

Pussz
toti
toti77

Szia Toti!
Pont most volt eszembe, hogy vajon mi lehet Veled, olyan régen jelentkeztél. Állásügyben semmi haladás?

Végeztem végre az elmaradásom pótlásával. Ennek örömére kimegyek kicsit sétálni (ebédidő), élvezem amíg süt a nap, mert már mondják megint a lehűlést.
vivi79

Sziasztok!

Vicky!

Annyira átérzem és megértem soraidat. Olyan mintha csak az én gondolataimat írtad volna le. Annyi különbséggel hogy mi már 3 éve küzdünk. Nagyon nehéz de hidd el nekünk is lesz babánk. Ezt persze nem mindig könnyű elhinni. Nekem is megfordult már a fejembe hogy mivan akkor ha csak nekünk együtt a párommal nem lehet gyerekünk,de aztán rájöttem hogy ez hülyeség és nem szabad ilyenekre gondolni. Fel a fejjel,nagyon drukkolok Neked!!!!

Nikó!
Köszi a képeket megkaptam. Hát nagyon csinik voltatok!!!!

Lányok!
Nagyon szép csini kismamik vagytok! Gyönyörűségesek a pocsakjaitok. Öröm rátok nézni!!!!!

Meri!
Örülök a ház dolognak remélem simán megy minden. A többihez pedig sok sikert és kitartást kívánok!!!!!

Rólam!
Ma reggel 11 napos késés után megjött. Hát rohadtul fáj a hasam. Mától számítva a 13-ik napon kell mennem a dokihoz uhra. Kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani.
És most jön a legjobb amit miatt most jólérzem magam amit tegnap döntöttem el és a párom természetesen partner ebben és jön velem!!!!
Hétfőn és kedden nagyon magam alatt voltam a baba miatt. Járt az agyam sokmindenen és úgy döntöttünk hogy megyünk megtermékenyítésre!!!!!!!!!! Megvan a kórház is és a doki is ahová megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már alig várom mert ez azt jelenti hogy végre haladunk előre mégha mindig csak egy kis lépést is. Miután meghoztam ezt a döntést mintha felszabadultam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A páromnak annyi a feltétele ezzel kapcsolatban hogy először megyünk az állandsó dokimhoz és ezt megbeszélem vele hogy most egy darabig nem jövünk,mert szerinte nem lenne etikus hogyha nem szólnék neki!! Hát ezt én is tudom és én is szólni akartam neki. Mert nagyon szeretem ezt az orvost megbízható jó szakember is és nem ő tehet róla hogy csak egyhelyben toporgunk hanem a hülye szervezetem. Jaj lányok már annyira várom. Bocsi hogy ilyen sokat írtam de most nagyon felvagyok dobva és már a dolog gondolatától is jólérzem magam. Hát nem gondoltam volna hoghy engem egyszer a megtermékenyítés gondolata fog boldoggá tenni!!!!!!! :lol: :lol:

Puszillak Benneteket!
csipcsab

Sziasztok!

Esztora, Vivi, elküldtem mégegyszer nektek a képeket, remélem most már odaér hozzátok is. Nán-dorka, neked nem akarja elküldeni, pedig vagy 5x megpróbáltam.

Marietta, én örülök a döntéseteknek, ha már másképp nem akar jönni ez a picur, akkor legyen így. Remélem elsőre sikerülni is fog!!!!! Szorítok értetek. Melyik kórházba mentek? Nekem a dokim a Káli intézetet javasolta, bár nekem nem beültetésre, remélem odáig nem kell elmennem.

Szeri, neked is jó nagy pocid van már!

Én ma vettem tesztet, valószínű holnap reggel csinálom meg. Végülis, ha 28 napot nézünk, akkor még csak 4 napot késik, úgyhogy lehet, hogy még várnom kéne.

Na majd meglátom.

Most megyek

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!!!

Hu ma mindenkinek nagyon sok dolga lehetett,mert nem voltunk vmi aktivak :wink:

Ragotaek vajon hazamentek mar?Egesz biztosan!Remelem nemsokara,ahyg ideje engedi,jon es mesel!nagyon kivancsi vagyok!!!!Remelem beindult a tejci es minden okes veluk!!!!

Adri,
Te is adj hirt magatokrol!!Remelem a tejci vel Nalatok sincs mar gond :wink:

Niko,
huuu en holnap reggel nagyon fogok drukkolni!!!!!!!!!Persze mindig,de hat a teszt,az teszt :wink:

Marietta,
orulok,hoyg orulsz!!! :lol: :lol:
Amugy lehet,hoyg csak ez a dontes kellett,hyog felszabadulj,es magatol is bekoltozik igy mar a picur!!!Nekem NEM EGY ismerosomnek ugy lett babaja,amikor mar eljutottak egy meddosegi kp-ba es ugy voltak vele,hogy akkor legyen "igy",ha "amugy" nem jon ossze...es utana lett "amugy" :lol: :lol: :lol: :lol:
En mindenkeppen drukkolok,mert en is tudom,hoyg lesz babatok!!Mindenkinek lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti,
en is sokat gondolok Rad!Gondolom,hoyg keresed az allast ezerrel!!!!Ha lesz idod,gyere es meselj,mi ujsag...tudom,hyog nehez :?

En ma megvettem a legzesfigyelot (3 lapos Baby Controll) es befizettem egy rakat csekket....brutal sok penzt hagytam el ma ezek miatt....majdnem 6jegyu osszeget :shock: :shock: :shock:

Mosogepunk sajnos tovabbra is rossz,szoval holnap szerelot keresek,es kihivom..ez van... :?

Puszi Mindenkinek!!!!
Holnap aztan tessek rendesen irni!!! :wink: :wink:
Ki lesz a kovetkezo Anyuka? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt csajok!

Szeri, Te még mindig milyen csinos vagy!!! Tényleg nem híztál, csak a pocid nőtt meg!!!

Marietta, örülök a döntéseteknek! Hová mentek, mikor és melyik kórházba? A barátnőméknél, akit írtam, hogy 5 év után lett babájuk, a 2. inszem sikerült. Tehát onnantól, hogy elkezdték 4 év után, kb. 3 -4 hónap múlva babás lett!!! Persze az is lehet, amit Arwen ír, hogy spontán most fog összejönni menetközben :lol: :lol:

Én most úgy döntöttem, hogy júliusban rögtön meddőségibe megyünk kivizsgálásra, persze csak ha szükség lesz rá :D Aztán addig onnan el nem jövünk, míg baba nem lesz a pocimban :lol: Nem érdekel, mi az ára, sem anyagilag, sem fizikailag.

De egyébként teljesen igazad van, még régebben írtad Te is és Niki is, hogy milyen felháborító, hogy nem támogatja az eü igazából a babát akaró párokat. Támogatják az alkoholistákat, a drogosokat, az elhízottak betegségeit, de ezt nem. :evil:

Jó, hogy a párod is ráállt a dologra.
Az én párom olyan strucc típus, nem vesz tudomást a problémákról és azt hiszi, azzal meg is van oldva. Még mindig ott tart, hogy kár parázni, majd jön a baba, ha akar. Júliusig még van egy kis időm, hogy meggyőzzem :wink: Nem egyszerű a pasikkal :wink:

Na megyek, mert elkések...

Pussz
V.
vickybabe

Sziasztok!

Megint lassan eltelik egy hét. Nagyon repül az idő. A jövőhéten Gabi baba egy hónapos lesz.
Én lassan leszokom az alvásról. Sajnos a tejcsi baj van továbbra is, bár a sör kétség kívül segített egy kicsit. Sajnos 70 30 arányban kénytelen vagyok tápszert adni Gabi babának, amitől nagyon fáj a pocakja :cry: Délelőtt még van elég tejcsi, ilyenkor csak picit fáj, vagy egyáltalán nem, de estére már muszáj kipótolni tápszerrel és ennek hajnalban van meg a hatása. A doki néni már irt kanalas, gyógyszertári görcsoldót, de nem igazán használ. Úgy vettem észre, hogy az espumisan L volt idáig a legjobb. Az infacol nem használ. Próbáljuk tornáztatni, hasratenni, masszirozni, de semmi. Sokszor annyira kétségbe vagyok esve, hogy egy ilyen pici babának miért kell ekkora fájdalmakat elviselni és bárcsak át tudnám venni tőle a fájdalmat :cry:

Mindennap gondolok rátok és van, hogy tudok olvasgatni is, csak mire odaérek, hogy na akkor reagálok, addigra mindig történik valami. Nagyon izgi, hogy valóban ki lesz a következő. Remélem, hogy Ágota hamar felépül a császárból és amilyen hatalmas pocakja volt, olyan sok tejcsije van.

Gabi baba már tartja a fejét egy kicsit és ha hasra tesszük kinyomja magát és átfordítja a fejét a másik oldalra. Ja és ha éhes képtelen vagyok egyedül tisztába tenni olyan erős már :lol: Apa rengeteget segít, de azért nem egyszerűek ezek az első hetek.

Most megyek, mert ha Gabi baba éhes, akkor nincs pardon :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál: méhszáj egy ujjnyira kitágult (C2111), azt mondta bármikor beindulhat a szülés. (Mintha ezt eddig nem tudtam volna... :) ). Becsült súly: 3500 gr, ugyanannyi mint a múltkor, úgyhogy szerintem vagy múltkor, vagy most elmért valamit. Flowmetria teljesen jó.

Ma: úgy tűnik fokozatosan megy el a nyákdugóm (legalábbis gyanítom, hogy az: rózsaszínes folyás), és fájások vannak, de rendszertelenek.... Azért írom, hogy hány percenként jönnek, és majd egy pár óra múlva felhívom a dokit, hogy mit csináljak. Igazából éjjel 1 óra óta vannak ezek a tünetek.
Olyan jó lenne, ha megszületne!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisz de izgalmas!szoritok hogy hamarosan találkozzatok!

Adrienna szedsz folsavat?nekem ahogy írtam párnapja (igazolt ha nem olvastad) gyerekorvos ügyfelünk aki aloe-s termékkel foglalkozik nagyon komoly szinten (előadások stb...) mondta hogy nagyon sokszor ez a probléma a szoptatásnál!!!már az utolsó harmadban 800 mg folsav a végén pedig 900 kell.
én vettem most aloe-s mert 400 mg-os és a lenkeivel pont elég a napi bevitel.(nem értette Lenkei miért ilyen kevest tartalmaz)
a sima gyógyszertáriban is fokozott bevitelt ír a szoptatásra!
az orvosok elfelejtették ezt az évek folyamán!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Angyalkrisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ez nagyon izgalmas!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem ez mar AZ!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet,hoyg mar ma babazol? :lol:
Akkor megvan akinek uzensz,ugye?

Nagyon gondolok ratok!!!!Ha tudsz,adj hirt!!!!!!

En ejjel szulessel almodtam,de tok jo siman,konnyen ment a zsules..fajt meg minden,de olyan termeszetes volt megis az egesz!Ilyen szulesnek tenyleg orulnek,na de hat ez nem kivansagmusor :lol:
De a legviccesebb az volt,hoyg masnap mar szaladgaltam,es elmentem a nodokimhoz,hogy akkor beszeljuk meg a CTGk idopontjat...es kozoltem vele,hogy ja,tegnap megszuletett a baba...
Es ugy mentem be a rendelojebe,hoyg epp mast viszaglt es kozben dumaltunk.... :shock: :shock: :shock:
Szoval elegge kusza es okorseg volt az almom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,Szerika????Nalatok mi ujsag?

Adri,
sajnalom szegeny Gabi babat,hyog igy faj a pocija!!Mert ahogy irod ez meg egy felnottnek is nagyon fajdlamas,nem egy ilyen pici kis embernek....szegenykem.Remelem javul a helyzet!!!!!!!!!!!Gondolok Ratok!

Vicky,
hat igen, a ferfiakkal nem egyszeru,altalaban ok nehezebben latjak be,akarmilyen problema is van....De azert juliusig meg van ido..akarmi is lehet :wink: :wink:

Kepzeljetek mar tegnap teloztak,hoyg megvan a komodhoz az uj fiok,szoval ha minden igaz ma haza is hozza Dragam es akkor kesz a butor.
De meg a falat nem dekoraltam,na meg agynemut nem tettem az agyba..stb...De oylan szep mar igy is az a sarok..olyna szivmelengeto :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajszik!

Most nincs időm mindenkire reagálni, csak bekukk, hogy még egyben vagyunk... és megyek mindjárt ctg-re,meg dokihoz. Szoríccsatok!!! Estére tuti jövök és beszámolok mi volt.

Angyalkrisz! Izgiiii nagyon!!! Mennek a drukkok, úgy érzem, hogy te már a finisben vagy már csak órák kérdése és kezedben tarthatod a gyermekedet!!!! SZUPER!!!!!!!!! :D :D :D Kivel cseréltél számot? Kitől várhatjuk az infókat?

Nikó: te teszteltél már???

Fioona: jelentkezz légyszi!!!

Pussszzz
szerika

Na, sziasztok!

Sikerült végre végig olvasnom!

Marietta: Nagyon jó lett a hajad. Nem tudom hallottál-e már róla, hogy ha egy nő levágatja a haját, akkor az belső változásokra utal. Például egy nagy elhatározásra. :wink: Úgy látszik a tudatalattid már jelezte, hogy nagy lépest fogsz tenni. Gratulálok hozzá! Csak így tovább! :lol:

Angyalkrisz: Hú ez nagyon izgi!!!! Nem lehet hogy ez már magzatvíz csorgás???

Angyalka, Fio, Szeri: nagyon drukkolok nektek!

Arwen: még mindíg keresek. Sajna még nem jött el az "igazi". Nem szertnék olyan állást elvállalni amivel már az elején sem vagyok elégedett. Ezért inkább kivárok még egy kicsit. :wink: Biztos nem sokára eljön a megfelelő.

Adri: ne aggódj a tápszer miatt, én is azon nőttem fel, mert ugyan anyukámnak volt teje, de én valamiért nem ittam meg, mindíg kiköptem. :roll: Kicsit válogatós voltam. Lehet hogy ha kicsit pihenteted a cicidet és inkább csak cumis uvegből kapja a tejet, akkor ha meggyógyul a seb, újra indul a termelés. Lehet ez egy védekező reakció, hogy nehogy súlyosabb baj legyen.

Szerintem Ágotáék még nincsenek otthon, mert a császár miatt később engedik haza, de a hétvégén biztos jelentkezni fog.

Nikó: várjuk a zebrás tesztet.

Pussz
Timi
toti77

Helyzetjelentés:

Még mindig fájdogálok, de teljesen rendszertelenül, mondjuk most már egy ideje 20 percen belül van. Felhívtam a dokit, azt mondta, ha 10 percen belül leszek, akkor induljunk a kórházba. Addig meg pihenjek, lazítsak, zuhanyozzak egyet... Könnyű ezt mondani... :roll:

Vikinek megvan a tel.száma, úgyhogy majd neki küldök egy sms-t, ha valami van. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz,
huuu eznagyon izgalmas!!!Ez mar tuti az,mert kulonben elmulna,ha csak joslo lenne.....
jaj de gondolok Ratok!!!
Akkor majd varjuk Vikitol a tudositast!!!Nagyon ugyik lesztek!!!!!!!!!!!!!!Szep nap ez a mai a szuleshez :wink:

Szeri,
drukka dokihoz!!!!Varunk a horekkel!!Remelem mar datumod is lesz estere :wink: :wink: :wink: Az lesz aztan az izgi! :wink:

Niko,
teszteltel?????????Nagyon varom,hogy mi ujsag!!!!!!!!!!

Toti,
persze,nagyon megertelek,hoyg nem vallalsz el akarmit,igazad is van.Hosszu tavra tervezel,nem mindegy mibe ugrasz bele...Eljon majd az,ami tetszeni fog!!!!!!Mi nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nálunk semmi újság. Csak annyi, hogy nagyon rossz kedvem van.
elegem van a környezetemből. :x
Bocsi, hogy nem írok többet, Krisztinek nagy drukkok mennek azért! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Angyalkrisz:nagyon izgulok, 5 percenként ide jövök, hogy írtál-e valamit :lol: .
Csenge babának üzenem, hogy ne nagyon kínozza meg a Mamit és hogy igyekezzen kifele, mert már nagyon várja mindenki!

Pussz
Timi
toti77

Fio!
Mi a baj? Tudod mi szívesen meghallgatunk bármikor. Mesélj!

Krisz!
Szorítok Neked, és várjuk a nagy hírt.

Szeri!
Te is vigyázz Magadra!

Nikó: mi újág Nálad?

Vicky, Marietta: örülök, a nagy elhatározásoknak, szorítunk hogy hamar legyen is eredmény.
vivi79

Nikó: hova küldted a képeket, nem kaptam meg :(
vivi79

Hűűűűűű Angyalkrisz ez tök izgiiiii.... Ez már tuti az!!!!!! Aztaaaa.... nemsokára itt lesz a Bébitek!!! :D :D :D Vickytől várjuk majd a híreket!!!!

Fioona: mi a baj??? mesélj!!! Ezek már a hormonok??? Jó jel!!! :wink:

Rólam: megvan az időpontom!!!!!! hétfőn be kell feküdnöm a kórházba és kedden császároznak!!! :P Csajszik! Azt hiszem el kezdtem félni... meg valahogy most kezdem felfogni, hogy 4 nap és 3-an leszünk... :roll:

később még jövök... addig emésztem a dolgokat.

Puszi Nektek!
szerika

Sziasztok!

Na végre van egy kis időm, úgyhogy írok Nektek kicsit :)

Jajj nem is tudom, kinek mit kéne írni.
Úgy hiányoztok, de nincs semmi időm :(

Először is Kriszti, Szeri de izgi!!!! :)
Annyira kinácsi vagyok a babákra. Most aztán jönnek majd sorba!
Kitartást és könnyű szülést Nektek!

Nikó én is-énis fotókat! Küldök privit.

Toti,
jó Téged is látni!

Fio,
mi a baj? Tudod, hogy nekünk mindent elmesélhetsz!

Többiek,
bocsi, de nem jut eszembe semmi más...
De puszilok mindenkit egyenként! :)

Kép
bodzi

Szeri de jó nagyon várjátok gondolom!

Fioona hasonló napunk van én is teljesen ki vagyok szokásos itthoni dolgok miatt!

a nap jó híre megvettük a kádat tartó álvánnyal együtt.
14e volt Okbaby Onda "tipusú"
aztán főztem jó kis lecsót most emésztünk Lurkóval

Bridzsi

Kép
esztora

Na itt vagyok ismét…

Visszaszámlálás: Angyalkrisz: 1 (?), Fioona: ? Én 4!

Köszi a pocidícséreteket! Az az igazság, hogy már nagyon nagy és nyom alulról. Sajna már jött egy-két csík is, hiába kenegettem folyton… :cry: nem is csodálom, mert ezt már nem lehet hova növeszteni és nagyon feszülök. +11 kg-nál tartok jelenleg, azért jött fel pár kiló, kicsit az arcomon is meglátszik, de a terhesség ezzel jár...

Arwen: szerintem a meleg miatt nem tudtál aludni. Olyankor én is forgolódom, de most ezzel a kis hidegfronttal jobb.
Tényleg dühítő, hogy tönkrement a nemrég vásárolt mosógépetek, de hátha a szerelő meg tudja javítani. Már nem garanciás ugye?

Hajni: gyere, ahogy tudsz.

Toti: tök szupi, hogy jelentkeztél és hogy figyelsz a háttérből.

Marietta: hogy haladsz a gynevaccal? A mensit sajnálom, de nagyon örülök, hogy továbbléptetek, ez rengeteg új energiát tud adni és drukkolok, hogy sikerrel járjatok!!!

Nikó: mi a helyzet a teszttel???

Vicky: hátha nem kell mennetek a meddőségibe és addig beköltözik a bébi. A sok pihenés majd remélhetőleg meghozza a babátokat!!!

Adri: valóban nagyon telik az idő!!! Tényleg már lassan egy hónaposak vagytok, nem semmi!!! Ne sajnáld a tápszert, sokan azon nőnek fel. A hasfájás borzasztó tud lenni, sajnálom, hogy ezzel szenvedtek.

Nem tudom mi lehet Ragotáékkal remélhetőleg jelentkezik egy pár sorra, ha hazaengedik!!!

Bodzi: rosszulléteid vannak? Jól vagy? Magadról semmit nem írtál, irgum-burgum!!! :wink:

Esztora: igen, nagyon várjuk Balázst!!! De most kicsit beparáztam, hogy van időpontom. Olyan fura ez… Tudni előre, hogy 4 nap múlva 3-an leszünk… most kezdem felfogni.
Azt a kiskádat ismerem, tök jó. Nekünk is Ok baby típusú kádunk van.
szerika

Csajok, csak egy percre jöttem az esti fürcsi előtt!

Köszönöm a biztatást a tápszerhez, de azért megpróbálok magamból minden tejcsit kipaszírozni. Van, hoyg azt csinálom amit Esztóra mondott: lefejem és üvegből kapja, a lényeg úgyis a tartalom, nem? :roll:

Angyalkrisz: de izgiiiiiiiiiiiiii, ez tuti baba :lol:

Szeri: ne izgulj, még van egy hétvégéd, azt töltsétek Apával együtt henyéléssel és egymással. ;)

Kép
Kép
adrienna

Jaj Szeri,
ez tenyleg nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!Szoval akkor kedd? :wink:
Tenyleg fura,hoyg az ember tudja,hoyg mikor fog szuletni!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Angyalkriszek tuti mar a korhazban vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaj de drukkolok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
nekunk is OK baby kadunk van,de nem allvanyos :lol:

Tudom,hoyg sokatoknal nem favorit a Micimacko,de mi nagyon szeretjuk,es most diszitettem fel a falat Atti agya es komodja korul/felett :lol: Nekem nagyon tetszik (kivancsi vagyok Apa mit szol :lol: :lol: ),szerintem o is fogja nezegetni :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj nem tudom megmit akartam irni :? Az elozo oldalon van minden es ilyenkor hirtelen nem tudom visszanezni,hoyg kinek mit akartam reagalni :lol:

Ragota remelem hamarosan jelentkezik!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Bodzi,
sajnalom,hoyg nem tudsz jonni tobbszor!Jo lenne,mert varunk am!!!

Fioona,
sajnalom,hoyg rossz napod volt ma,sajna nekem is van,hoyg kiakadok :shock:
Ha olyan,amit megosztanal velunk,szivesen meghallgatunk!!!!!!!!!!Tudod :wink:

Meri megint eltunt!!!Ejnye!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?