Sziasztok!
Angyalkrisz,
huuu hat nem hiszem,hoyg sok van hatra
Nagyon izgi!!!!!!Ez azert biztosan jelent vmit,hoyg ennyire gyakoriak a josloid
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!
Esztora,
szerintem ne aggodj meg,hyog a gyerkoc faros!!!!!!!!!!!!!Mert ugy a 36.het kornyeken szoktak elkezdeni parazni a dokik,ha meg akkor is faros,addig siman megfordulhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem az egyik ismerosom ugy indult szulni,hogy a 38.heten meg faros volt a babaja es mondta a dokija,hoyg szinte 100%,hoyg csaszar lesz....beertek akorhazba,ugye Uh is volt..es a babafejfekvesu lett addigra,szovals iman megszulte!!!!Ugyhoyg elvileg az utolso pillanatig megfordulhatnak!!!
De allitolag vissza viszont nem szoktak fordulni,tehat ha mar iranyban vannak,akkor 1000bol 1 fordul vissza a rossza iranyba......
Az en oramban nincs ko
Kb 2 eve kaptam,de en valasztottam
nem annyira elegans,mint a kovesek
Neked nezte a vedono a cukrodat is minden terhesgondozason?Nalunk most 27 fok van a nappaliban,ami nem is deli fekvesu...nem is nezem meg a masik ket szoabban,amik deliek
Mindenesetre megyek es lezuhanyzom,az ideig oraig okes
Meri,
huuu ezek a roszak,meg a pitypang nagyon szep!!!A ferjednek jo erzeke van a fotozashoz!!!!!!
A drukkok meg persze,hoyg mennek!!!Szerintem is nagyon jo erzes lesz,ha a Tietek lesz!!!!!!!!!Lehet majd tervezgetni,meg rendezkedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicky,
sajnalom,hoyg radtortek a negativ gondolatok..de szerintem ilyeneken mindneki atesik..ha nem a baba miatt,akkor mas miatt...ugyhogy nyugodtan panaszkodj,ha ahhoz van kedved,mi meghallgatunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nandorka,
huuu hat mar nagyon kozeleg Dorka erkezese,az tuti!!!!Olyan joooo,hoyg megint lesz par uj baboca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokival beszeltem nemreg:azt mondta csinaltassam meg a verkepet,meg vizelet,ellenanyag,o intezi nekem az NST idopontot,es majd hiv csutortokon vagy penteken.Bar meg korai,remelem nem ker nekem idopontot jovo hetre,mert akkor meg csak 35.hetben leszek..mondtam neki...de hat ....
Szulesznore azt mondta,ram bizza,mert sajna o is annyira ismeri ott oket,mint en
Szoval erdeklodjek ismerosoktol,forumokon stb...aztan akit valasztok azzal beszelek majd NSTkor,es biztosan elvallal.
Meglatjuk!
(Ugyhogy most elkezdek kutakodni...)Streptococcust meg majd leveszi a korhazban..
Kb ennyit beszeltunk....
Porsi,
akartam is mondani,hoyg tessek mar kepet hozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagytok paran,akik meg nem is mutattak meg a pocijukat vagy mar nagyon regen
Khmmmm.....
En nezegetnek pocikat
Szeri,
hata mosogep,az vmi rejtely......ma reggel be is ragtam nagyon...
Egy geppel beraktam reggel,hyog akkor nezzuk,centrifugal-e....szepen vegigment a program.....centrizett is...erre tennek be egy ujabb adagot...nem indul el,es a digitalis kijelzon vmi hibakod...de a kezikonyveben nincs is ilyen fejezet,hoyg hibakodok vagy barmi ilyesmi.......Szoval gaz van ez mar tuti...
Csak a guta megut,hoyg egy tok "uj",draga, 1,5 eves mosogeppel ez van!!!Es a legjobbkor!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Majd lefotozom az oram,oke!
A Tieid joooook!!!
Vivi,
a lenyeg,hoyg addig dolgozz,amig jol esik..mert nyaron a melegben.....En mar most kesz vagyok....nagyon meleg van!!!!!!!!!!!Vmi vizparton konnyebben kibirnam
Ejjel nagyon rosszul aludtam,pedig az egyik ablakot mar bukora nyitva hagytam ejjelre.....tok legszomjam volt...es minden fordulas szenvedessel jart...es allanodan forodtam,mert sehog nem volt jo....ugy fel5ig fel orankent neztem az orat...aztan aludtam reggelig,szoval nem volt vmi jo ejszakam