Új privát üzeneted érkezett!

Andy!
Örülök,h. sikerült gí megoldani a hőmérős dolgot,de valóban hosszú távon nem biztos,h. ez a legjobb megoldás,mert estleg Dani megszokja ezt. :oops:

Angie!
De jó, végre van net otthon, akkor mostmár gyakran fogsz jönni ugye? :lol: Nagyon köszönönm a dicsit, igyekszem. És én is remélem,h. ha legközelebb talizunk már pocis leszek. :wink: Igen én is utánna olvastam ennek a PET vizsgálatnak és nagyon alaposan ki lehet vele szűrni a rossz indulatú dolgokat. A táblás dolog nekem is eszembe jutott, kjnkrétan Gracey,mert ő már tényleg nagyon régen járt felénk. Ha mindednki egyet ért,akkor elrakom talomba...
Vendég

Jo reggelt Lanyok! :D

Tina!

Köszönöm szepen! :D Szoritok, hogy teljesen jok legyenek az eredmenyeid! :D

Narcisz!

Mindig jo szivvel gondolok Rad, egy ertekes embert "ismertem" meg benned!
Puszi vigyazz nagyon magatokra! :D

Pupy!

Nagyon kedves vagy, köszönöm jol esett! :D

Annacska!

Nagyon köszönöm Neked is, szoritok, hogy annamarival minden a legnagyonn rendben legyen! :D

Macika!

Köszöm Neked is, kedves töled! Hamarosan Ti is kezditek a projectet... :D

Heni!

Köszönöm szepen! :D Nagyon-nagyon szeretnem, hogy az augusztusi lombik vegre babat hozzon Neked!

Evi!

De jo, hogy ezt irod! :D Köszönöm! Valoban nagy szerencsenk volt, hogy felebredtek. Es az, hogy egyetlen sejt sem serült...azt mondtak nagyon-nagyon ritkan fordul elö ilyesmi mert altalaban a felengedes soran roncsolodik par sejt. Ha 50% alatt roncsolodik akkor visszaültethetö mert ujra "nönek" a serült sejtek.

Azt mondta a biologus, hogy nem akart hinni a szemenek. Azert is nagyon bizom a sikerben mert ez azt jelenti, hogy nagyon jo minösegüek az embriok.

Angie!

Nagyon köszönöm Neked is, hogy drukkolsz! :D Hihetetlenül boldog lennek ha sikerülne! Nem nagyon szeretnek megegyszer lombikozni, elegge megviselt az egesz.
Azt mondtakGyörben, hogy most nagyon sok kismama lett, talan a tavasz...

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jucmuc:
egyébként nálunk 4-et engetek fel a 6-ból és mind a négy túlélte a felengedést, ebből nekünk is szerencsénk volt, igaz 1 így kárba ment, a dokim azt most kezdjünk újat a másik 2-vel egyenlőre ne foglalkozzunk ami még le van fagyasztva
szalai heni

Virag!

Köszönöm szepen! :D Kivanom, hogy az uj doktor bevaljon!

Heni! :D

Ertem. 4-böl negy az tenyleg nagy szerencse. Es nem roncsolodott egyetlen embrio egyetlen sejtje sem? Mert en igy ertettem a hatalmas szerencset.

Viszont bocsi, hogy ilyet kerdezek de nem egeszen ertem ha negyet olvasztottak ki es csak harmat ültettek vissza mi lett a negyedikkel? Mert ugye visszafagyasztani nem lehet...nem ertem miert nem ültettek vissza.
Ti mondtatok, hogy negyet vegyenek ki? En nagyon merges lettem volna ha a megkerdezesem nelkül tesznek ilyet, föleg a Ti esetetekben pazarolni az embriokkal...

Es azt sem ertem, hogy miert kell ujat kezdeni amig vannak fagyasztottak... A pesti Kaaliba jarsz?

Szerintem ilyet a györiben meg akkor sem csinalnanak ha en kernem. Persze nem tudom.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc:

valóban a 4-ből 3-at ültettek vissza, így beszéltük meg, a 4.-nek amúgy gyengébb volt a szerkezete, az megsemmisült
megmondom őszíntén nem tudom mennyire roncsolódtak
ők döntötték el, hogy 4-et engednek fel, nem beszéltük meg, csak azt beszéltük meg előre, a felengedés előtt, hogy mindenképp 3-at ültetnek vissza
azért kezdenek újat, mert már csak kettő van és ki tudaj mennyi lesz abból jó felengedés után, meg a fagyasztott embriónál kisebb az esély, főleg 2-ből, még, ha mind a kettő túl is éli
igen én a pesti kaáliba járok
egyébként nálatok hogy volt megbeszélve?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,

Ertem. Akkor valoszinüleg a negyedik nagy mertekben roncsolodott.

Nalunk ugy volt, hogy az utolso uh-on amikor mar latta az orvos, hogy megtörtent az ovulacio es teljes sargatest volt lathato akkor meghatarozta a transfer napjat es megkerdezte a harombol mennyit szeretnenk visszakapni. Nekünk harom fagyasztott volt, rögtön ravagtuk a aharmat. :D

Es ezek utan a beülti napjan a biologus a csak kettöt olvasztott ki reggel nyolckor mondta, hogy mind a kettö szep es megkerdezte akarjuk-e a harmadikat is. Tehat ha mi akartuk volna maradhatott volna fagyiban a harmadik egy ujabb beültetesre lehetöseget adva.
De mi kertük a harmadik kiolvasztasat is. A kiolvasztashoz csak par perc kell azt hiszem 20...Mire odaertünk kocsival mar mondtak is, hogy a harmadik is 100%-ban ep.

Sajnos tudom, hogy a fagyissal kevesebb az esely de mostanra fagyasztott embriokkal is egyre több terhesseg jön letre.

Csak azert nem ertettem mert nalatok meg komplikaltabb a dolog. En biztos megprobalnam a következö fagyisat, a szervezetnek is sokkal kisebb megterheles.

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Én Adri férje vagyok. A gépünk sajnos a 7 végén kékhalált halt, így most nincs otthon net, ezért írok én nektek. Ma volt Levi biopsziája, már túl van rajta, minden rendben ment, jól van. Remélhetőleg a héten megjavítják a gépünket, és akkor Adri leírja részletesen mi történt. Addig is puszil mindenkit!

Tomi - a férj

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Nárcisz!
Sajnálom a búcsút, és remélem, néha hallunk Rólatok!
Érezzétek jól Magatokat az új fészekben! :D ...

Aniko!
Gyönyörűséges Áron! :)
Maci meg kész férfi!!! :D
Várom a születéstörténetet... szégyen szemre én nem írtam...

Adri!
Drukkolok, hogy simán menjen minden a műtétnél...

SzHeni!
Nem szívesen tépkedem a sebeidet... nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a fagyis transzfer... :cry:

Pupy!
Anyudért drukk! Bízom benne, hogy nem lesz baj!
...mostanában meg mindent bele! Vettél végül LH tesztet? Tudod, hogy csak 1-nek kell odaérnie... :wink: (Laci eredményeit nézettétek már???)

Andy!
Üdv! :D
Bármikor is kezdjétek a tesóprojectet, gyors sikert hozzá! :D :wink:

Évi!
Olvasom, hogy elmaradt a PCT... talán nem is szükséges... :wink:

Jucmuc!
Még mindig... Kép

Angie!
Látom, van net! :D
Most majd időd nem lesz... :lol: persze csak viccelek! :wink: (nem is tudom, hogy van időd ennyit írni! :lol: biztos én csinálok vmit rosszul... :oops: ) Isten ments, hogy Szilárd változtasson a "jógyerek" tulajdonságain! :D
Forgót Erik is szereti. Sőt, már nagyon nézi is, ahogy forog!!! :D

Csibe!
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! (kicsit bővebben? mondom ezt én... :lol: )
Pár képecske?

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép

Kép
brill

Csövi :)

Angie!

Te aztán jól bepótoltad a hiányzásodat, ez igen! Mostanában nem készülünk sehová, sajna :( Kíváncsi vagyok, hogy nekem ki hoz szerencsét :) Arra emlékszem, hogy Pankáék mennek valahová nyáron, majd talán ő :) De ha egy szimpla hétvége is "elutazásnak" számít, akkor jövő hétvégén megyünk anyuékhoz. Hátha jól jön valakinek :)

Fleur!

Nemáááá, most akkor csak álmodtam, hogy elküldtem neked priviben a dokim elérhetőségét, vagy csak húzod az agyamat? :twisted: Megállj, betyár, mindjárt utánanézek :twisted:

Adri, Tomi, Levike!

Örülök, hogy túl vagytok a nehezén! Remélem csupa jó hírt mondanak majd a dokik :)

Brill!

Erik baba olyan kis tündér! Milyen szigorúan őrzi a kutya a kisgazdit :)
Bár igazad lenne, hogy már nem lesz szükség a pct-re, de nálunk sose jöttek be ezek az utolsó pillanatos dolgok, én még soha semmit nem úsztam meg.

Junkó!

Hol vagy, merre vagy? Mingyááá' június!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adriana!

Orülök, hogy jol van Levike! :D Biztos az eredmennyel is minden rendben lesz!

Brill!

Köszönöm! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Eszter!
Jaj dehogy zúdítottad Rám, én örömmel segítek ha tudok valamiben! Nyugodtan kérdezz itt is priviben is, remélem majd egyszer személyesen is lesz rá alkalmunk! :wink: Én már megelőlegeztem Neked a Szigetszentmiklósi címet, ha nem baj. :wink:

Virág!
Köszi! :D Szerencsére Apával lazák vagyunk, és teljesen igazad van, ez sose jelent problémát. (bár elvileg aznap, vagy tegnap volt a PÉ-m) Örülök neki,h. megoldódni látszik ez az orvos mizéria. Remélem jövő pénteken kellemes tapasztalatokkal térsz majd vissza a dokitól.

Jucmuc!
Nincs mit, igazából én telejesen biztos vagyok benne,h. jövő héten letehetem a neved mellé az első zebrámat. :wink:

Adri!
Nagyon köszönjük a férjednek,h. tájékoztatott minket. Nekem mindig jól esik, ha valamelyikünk párja is ír ide a topicba. :wink: Rettenetesen örülök,h. minden rendben Veletek!!!! És nagyon várom,h. újra jelentkezz!! Levikének sok-sok puszi!!

Brill!
Köszi!! :lol: Nem vettem végül, elég sok volt a kiadásunk, nem akarom ezzel terhelni a családi kasszát, meg úgy néz ki,h. már túl vagyok a Pé-n. :shock: Val.színű,h. tegnap lehetett, de azért még szeretjük egymást. Nem nézettük még, igazából szeptemberig adtam magunkanak időt. Aztán leülünk és megbeszéljük,h. hogyan tovább. Ettől szebb képet nem is rakhattál volna fel a két fiadról! :wink:

Junko???
Vendég

Pupy!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok!
kislegénnyel a kézben, csak hipergyorsan dobok pár képet.

nagyon pörög a topic nagyon nem bírom követni, de nagyon sokat gondolok rátok.

a szülinapi jókiviket köszi így utólag is.

Édesek a babók nagyon.

Képek és léptem, puszi:
Kép Kép
bocs kicsit nagyok, ennyire futotta, mert Zazi szétszedi a gépet.
oléip lé iiiiiiiiiiiiiiööplé,. - ezt ő üzizte nektek, pusszantás

kancellárka

Jucmuc!
:oops: :lol:

Niki!
Nagyon szuperek a képek Zaziról! :wink: Egyre jobban hasonlít Rád! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon kedves vagy, hogy összefoglaltad az eseményeket! :lol:
Nagyon jól esett, hogy szántál rám időt!

Juca!
Szívből gratulálok!!!!!! :lol:

Akkor az ígért képek!
Egy fodrász előtt, egy utána és egy pár a "nyaralásról"!
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hihetetlenul szepek ezek a topik babak. Marcsak ezert is erdemes idetartozni, mert itt minden baba tunemenyes lesz.

Niki!
Tenyleg egyre jobban rad hasonlit Zazi. Es mar o is tobb mint fel eves. Eszmeletlenul gyorsan pirig az ido. Hamarosan az en Sziszkom is itt tart majd.

Csibe!
Gaborka pedig rad hasonlit, de azt hiszem, ezt mar irtam neked. Latni rajtatok, hogy milyen jol sikerult a nyaralas.
Ja, es most latom: Gaborkanak boldog 7 honapos szulinapot!

Lanyok!
Olyan rossz, hogy nem jott ossze az aprilisi tali. Azota is elvonasi tuneteim vannak, es most, hogy Sziszko miatt kicsit meg vagyok kotve, meg jobban mehetnekem lett. Meg egy nagyon rovidke kis ido, es en maris benne lennek egy taliban. Nem lenne kedve valakinek egy junius vegi talit szervezni? Akkor mar mi is mobilisabbak leszunk (Pupy, en rad gondoltam, ha nem terhelunk meg ezzel a feladattal)

Juca!
Itt vagy?

Na megyek, mert az aprilis elejere tervezett es aztan jol elmaradt fuggonyvarro projektemet jo lenne elovenni, es dolgozni egy kicsit rajta. Mar csak az aljat es tetejet kellene beszegnem 6 db fuggonynek. Igazan semmiseg, csak nehez nekifogni. Pedig most alszik a kis Bogyocskam.
Vendég

Csibe!
természetes. :lol: Sépek vagytok a képeken nagyon!! :lol:

Angie!
Épp tegnap gondoltam én is erre, mármint a talira, csak nem mertem felhozni,mert,h. sok a pici babásunk, de igazad van, egy június végi tali szuper lenne. Majd megcsinálom a táblát, és akkor elkezdem szervezni. :wink: Nekem is úgy hiányoztok már, jó lenne látni mindenkit!!! Főleg a babákat!!!! :lol:
Vendég

Niki!

Nagyon szep a kisfiad! :D Utolag is Boldog Születesnapot kivanok Neked!

Csibe!

Gaborka is csodaszep! :D

Sajnalom, hogy nem jött össze a talalkozotok aprilisban! De majd juniusban bepotoljatok! :P

Kép
Kép
jucmuc

Évi
Hát lehet már ilyen hülye vagyok. :)
-fúú évi tényleg ilyen hülye vagyok. Most néztem meg és tényleg írtad nekem priviben. :oops: Mentségemre legyen mondva ez a terhességi hülyülés jele :D persze tudom jó kifogás :twisted:

KépKép
KépKép
fleur

Helló!

Itt vagyok.

Angie!

Holnap itthon vagyunk.

Évi!

Ugyanúgy emelgetem, mint régen, az utró mellett esélye nincs a babának (ha van) bejának lenni (jól megaszontam mi?).

Annácska!

Írtam mailt.

Jucmuc!

Ezerrel mennek a drukkok. Ha lesz időm írok majd mailt, uncsitesóm nagyon anyátlan Milánóban haverok/csaj/magyarok híján. :-)

Bocs, most csak ennyi, egész nap nem voltam a gép közelében, és már nem is leszek szerintem.

Magamról csak annyit, hogy egyre kevésbé vagyok optimista. Na mindegy. Végülis okom nem sok van az ellenkezőjére.

Pusza:

J.

tjuca

Angie és Pupy!
A Zazi tiszta apja, többnyire az mondja, hogy rám hasonlít aki nem látta még apját, de az is lehet, hogy apjával mi is hasonlítunk :D Apáról képet viszont nem rakhatok, nem szeretné és én ezt tiszteletben tartom.

Angie!
Igen hihetetlen, hogy szinte tegnap szültem, ma meg már... De csak a gyerekek öregszenek, az anyukák nem :D

Jucmuc!
Sokat gondolok rád és ezerrel szorítok, a táblát azért szoktam lesni, hogy mizu!

Juca! az optimizmus sose baj, igaz, hogy a csalódás sokszor nem jó, de fel a fejjel, a remény hal meg utoljára.

Üdv mindenkinek

kancellárka

Pupy!
Irtam mailt.

Juca!
Ha tudunk menni, hivlak.

Niki!
Nalunk mindenki mast mond, hogy kire hasonit a fiunk :)
Vendég

Niki!

Érthető, és mi is megértjük a Párod. A lényeg,h. Zazi csudaszép. :lol:

Angie!
Küldtem maileket! :wink: Szuperek a vonalzóid!

Juca!
Örülök,h. jelentkeztél. :lol: Igazad van, az ember inkább kellemesen csalódjon, de hidd el nem lesz semmi gond. Csiperke erősen kapaszkodik! :wink:
Vendég

Az öregség 25 jele:
1. Külön alszol a fogaidtól.
2. Megpróbálod kihúzni a redőket a zoknidból, amikor rájössz, hogy nincs is
rajtad zokni.
3. A reggelinél zizegő, recsegő hangokat hallasz, pedig nem is kukoricapelyhet eszel.
4. Ha reggel felébredsz, pont úgy nézel ki, mint a fényképed a jogosítványodban.
5. Csak a második próbálkozásra tudsz kikelni a fotelból.
6. A "kimaradok éjszakára" számodra azt jelenti, hogy a kertben alszol.
7. A "boldog órák" szunyókálással telnek.
8. Nyaralni mész, de előbb fáradsz el, minthogy a pénzed elfogyna.
9. A gyerekednek olyat mondasz, amit az anyád mondott neked, és amit mindig
utáltál.
10. A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen.
11. Amikor lezuhansz a járdaszegélyről, mielőtt felkelnél, megbizonyosodsz
arról, hogy az út ott van-e.
12. A súlyemelésről alkotott elképzelésed a "felállás a székből".
13. Jóval hosszabb idő alatt pihened ki magad, mint amennyi idő alatt elfáradtál.
14. Emlékezeted rövidül, panaszaid hosszabbodnak.
15. A noteszedben a legtöbb név úgy kezdődik, hogy "Dr".
16. Csak ülsz a hintaszékben, de nem tudod beindítani.
17. A gyógyszerész a legújabb barátod.
18. Akkor nevezed magad szerencsésnek, ha megtalálod a kocsit a parkolóban.
19. Kétszer annyi ideig tart, hogy feleannyit láss.
20. Minden fáj, ami meg nem, az viszont nem működik.
21. Két órán át keresed a szemüvegedet, miközben a fejeden van.
22. Belemélyíted a fogaidat a húsba, és azok ott maradnak.
23. Már feladtad az összes rossz szokásodat, és még mindig semmi sem lett jobb.
24. Türelmesebb lettél, de ez tulajdonképpen csak fásultság.
25. Végre összeszeded a gondolataidat, de akkor meg a tested esik szét.

egy kis esti móka :lol:
Vendég

Hat akkor szulestortenet:

Kicsit felve fogok neki, mivel hihetetlenul konnyu szulesem volt. Fel voltam ra keszulve, hogy minimum az elso gyerekes anyukakra vonatkozo 10-12 oras vajudas nalam be fog jonni. Sot, arra is fel voltam keszulve, hogy tul fogom hordani Manocskamat, es majd ugy fogom szamolni a napokat, mint Panka es Kacsa tette. De ez az egy ujnyira kinyilas minden elkepzelesemet kereszbehuzta (igy utolag batran mondhatom, hogy szerencsere).

Tehat, aprilis 15, vasarnap: Reggel 9-re volt megbeszelve a szulesznommel az idopont, hogy egyeztessuk a reszleteket. Ferjem is jott velem, es nagyon-nagyon meg voltunk elegedve a beszelgetes utan a szuleszno hozzaallasaval. Minden fontosat megbeszeltunk, es ugy bucsuztunk el, hogy remelhetoleg 2 heten belul meg nem talalkozunk.

Masnap, aprilis 16, hetfo: Egy fosulis csoporttarsamat es parjat vartuk vendegsegbe, akivel masfel eve nem talalkoztam, es nagyon szeretett volna meg pocakosan latni. 2 ora korul erkeztek, korbevezettuk a hazban, leultunk beszelgetni a konyhai pult melle. Fel 5 korul szol a telefonom, a kolleganom keres, hogy mi ujsag velem, nyiltam-e tovabb, hogy erzem magam, stb. Epp eldicsekedtem, hogy minden a lenagyobb rendben, vasarnap talalkoztam szulesznovel, ugyhogy nyugodt vagyok. Ahogy ezt kimondtam, egy pukkanast ereztem, gyorsan el is bucsuztam a kolleganomtol, es rohantam a wc-re, mert gyanus volt ez a pukkanas. Amire a wc-ig ertem, elfolyt a magzatvizem egy resze. Nem lehetett osszeteveszteni semmivel. Gyorsan hivtam a szulesznot, es mondta, hogy semmi panik, nyugodtan zuhanyozzak le, es induljunk el. A korhazi csomagot "szerencsere" hetvegen osszecsomagoltam, igy csak a papucsot kellett bedobni. Vendegek gyorsan eliszkoltak, de legalabb latta a csoporttarsam a hasamat (meg epp idoben :) ) Az uton azon agyaltam, hogy vajon ki fogom-e birni azt a hatalmas fajdalmat, ami ram var, es figyeltem magam, hogy mikor kezdek el gorcsolni. Nem sokkal 6 ora elott ertunk be a korhazba. Fajasok, gorcsok sehol. Mar vart a szulesznom, felvettek az adataimat, megvizsgalt az epp akkor ugyeletes doki. Ekkor mar 2,5 ujnyira nyitva voltam. Gorcsok, fajasok meg mindig sehol. Pontos ido: 6 ora.

A szulesznom minden keresemet leste, korbeugralt, es folyamatosan nezte, hogy mennyire tagulok. Fel ora sem telt el, mar 3,5 ujnyira kinyiltam. Eros fajdalom meg mindig sehol, csak enyhe gorcsolgetes. Szuleszno mondta, hogy ritka jol turom a fajdalmat, ugyanis van fajdalmam, csak en igy reagalom le. 7 - fel 8 korul erkezett meg a dokim, megvizsgalt es mondta, hogy gyorsan EDA, mert hamarosan szulunk, es a koraszules erdekeben nem kockaztatnak (en ugyanis nem kertem eredetileg erzestelenitest). Jott az aneszteziologus. Hiper-szuperfej hapsi, poenkodott, es ugy adta be a szurit, hogy semmit nem ereztem. Hamarosan el kezdtek zsibbadni a labaim. A kenyelmesebb szules erdekeben atvittek egy tagasabb szuloszobaba. Mar nagyon a vege fele jartam. Olyan gyorsan tortent minden, hogy fel sem tudtam fogni, hogy hamarosan kint lesz a kisfiam, akit tobb honapon keresztul a szivem alatt hordtam. A ferjem vegig mellettem volt, es folyton azt mondogatta, hogy hihetetlenul buszke ram, hogy ilyen hosiesen viselem a dolgokat. (Szegenykem, vajon akkor is ezt mondta volna, ha hatalmas fajdalmakkal latott volna vajudni?)

Szuleszno tovabbra is rendszeresen nezte a mehszajamat, ami lassan eltunt, es odahivta a ferjemet, hogy megnezze Szilard kis buksijat. Apa amulva bamulta, amit en nem lathattam, es tolmacsolta felem, hogy hatalmas haja van. En meg ekkor sem igazan ereztem semmit, csak enyhe feszitest. Kozben sms/ezgettem a baratnoimmel :) Ezutan odahivta a dokit a szuleszno, es mondta, hogy keszuljek fel, mert szulunk. Felhuztak a labamat (felig ulohelyzetben voltam), es mondtak, hogy szoljak, ha jon a tolofajas. Persze, fajas ekkor sem jott, csak egy eddiginel erosebb feszites, szekelesi inger, amire azt mondtak, hogy ez lesz az, vegyek mely levegot, es toljak hasbol. En toltam, ahogy tudtam. A dokim pedig "letolt" hogy ha igy csinalom, akkor agyverzest fogok kapni. A masodik nekifutasra mar azt mondta a dokim, hogy ez mar hasonlit a jo tolashoz, es a harmadiknal, amikor kimondta, hogy "na pont igy kell ezt csinalni", mar bujt is kifele Szilard. (mindez 9 ora 10 perckor). Ferjem elvagta a koldokzsinort, gyorsan a hasamra tettek Szilardot, amig kitisztitottak a legutait, de aztan vittek is a koraszulott osztalyra. Hihetetlen erzes volt, bar a baba lattan elfogott az aggodalom, mert annyira de annyira picinek lattam, es abban a masodpercben csak arra tudtam gondolni (hangosan), hogy jaj, csak a ket kilot meghaladja a sulya, hogy ne kelljen hosszabb idore inkubatorba tenni. Hiaba nyugtatgatott a szuleszno, hogy boven meglesz a ket kilo, en addig nem nyugodtam, amig az ellatobol nem hallottam a doktornot kikiabalni, hogy 2700 gram. Na ekkor jott a nagy megkonnyebbules, es ekkor tisztult ki annyira a tudatom, hogy gondolni tudjak arra, hogy nekem gyerekem szuletett. (Erdekesseg, hogy a ferjem ezt a par masodperces aggodalmat annyira leolvasta az arcomrol, hogy par napja itthon meg is jegyezte, hogy amikor megszuletett a kisfiunk, valami furcsasagot latott az arcomon, mintha nem is orultem volna, es erre vart magyarazatot. Bennem csak ekkor tudatosult, hogy azokban a percekben mi jatszodott le bennem). Utana mar csak a rutin dolgok jottek, a mehlepeny egy gyors tolassal tavozott, doki gyorsan megstoppolt (nem is tudtam, hogy vagtak :) ). Mindenki dicsert, hogy milyen ugyes voltam, pedig en tenyleg semmirol nem tehetek. Ha fajdalmaim vannak, nem biztos, hogy ilyen hosiesen allom a sarat. Mondtam is a szulesznonek, hogy johet a kovetkezo. Nevetett, es mondta, hogy ez a mondtat nem surun hangzik el ezen az agyon.

Az EDA miatt megfigyeles alatt tartottak. Kozben bejott hozzam anyum, apum, es meg azt is lattak, amikor az unokajukat leviszik a koraszulott osztalyra. Szilardot sajnos aznap tobbet nem lathattam, mert nem kelhettem fel az EDA miatt hajnali 3-ig. Apa viszont bemehetett hozza, es lefenykepezhette. A tortenet tobbi reszet mar tudjatok, mivel a korhazbol rendszeresen tudositottalak benneteket :)

Es vegul egy kep a nagy pillanatrol (remelem, nem tartjatok durvanak):
Kép

Bocsi, hogy ilyen hosszura sikerult a beszamolom :oops: , de ezt nem lehett roviditeni. Igy teljes a kep :)

Es amit meg nagyon fontosnak tartok megemliteni, az az, hogy van itt a topikban egy lany, Brillnek hivjak. En majdnem vegig eloben lattam ot vajudni, meg a szuloszoban is bent voltam nala ket alakalommal is, es nem keveset vajudott, reggel 6-tol ejfelig (szamoljatok ki, hogy ez hany ora). Na szamomra o viselte hosiesen a vajudast!!! Nem tudom, ir-e nektek szulestortenetet, de azt tudnotok kell, hogy nagyon ugyi volt, es en nagyon buszke vagyok ra. A masodik gyerekemnel, ha fajdalmaim lesznek, te fogsz Brill eszembe jutni!!!

Futok, mert furdetes ido van! Manofalvi alszik, mint a bunda, de szerintem hanarosan kelti a gyomra :)
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Angie!
Gyönyörű volt aszüléstörténeted, annyira köszönönm,h. megosztottad Velünk!!! :lol: és amit Brillről írtál, hát könny szökött a szemembe.

Brill!
Mégha nem is írsz szüléstörit, abban a pár mondatban amit Angie írt rólad MINDEN benne volt!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Angie!
Hihetetlenül szép a szüléstörténeted, mit nem adtam volna egy háromórás vajúdásért... :wink: 8) :D Dehogy durva a kép, hiszen mindannyian így néztünk ki vmikor... ;) Nagyon örülök, hogy Szilárd ilyen jó baba, és a szopi is megy, a súlygyarapodás meg nagyon szuper!!! Táblis ötlet részemről oké.

Évi!
Izééééééé, mikor is utaztok, drága??? Jól jönne egy cébrá... :D A cepelésről ugyan nem engem kérdeztél, de a barátnőm épp egy hete volt nálam, másfél éves kisfiúval és 20 hetes pocakbérlővel (ááááááá, nem voltam irigy… :P :twisted: ). Ő úgy oldja meg az emelgetés, hogy ha nagyon muszáj, felveszi a Milánt, egyébként meg inkább leguggol hozzá.

Adriana!
Nagyon örülök, hogy Levike túlvan a biopszián! Puszilom a nagyfiút! És drukkolok a jó eredményért!

Kanci!
Isten éltessen sokáig utólag is! Te jó ég, de szép fiad van! :D És már hat hónapos elmúlt... :shock: :wink:

Brill!
Én azért nagyon kíváncsi vagyok a szüléstöridre, főleg azok után, amit Angie írt… ;) Ez a kép csúcs!!! :D

Oriandy!
Üdv itt (is)! ;) :D

Annácska!
Remélem, hogy igaza van a nőgyogyidnak, bár a többség első szava az, hogy hagyjam abba a szopit, ha tutira akarok menni… :roll: Szegény kicsi Annamari… :( Remélem, hamar túllesz majd a műtéten!

Nárcisz!
Nagyon sajnálom, hogy nem jössz… Puszilom a nagylányaidat, és azért a képeket megkukucsizom ám!!!

Jucmuc!
Nagyon drukkolok Neked, és szuper hír, hogy hárman felébredtek!

SzHeni!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult…

Pupy!
Nagyon szorítok anyukád jó eredményéért! Két hét??? Jó ég… Táblis dolgon gondolkodtál esetleg?

Jucám!
Miért nem vagy optimiska??? Nincs semmi gond, ugye?

Fleur!
Nagyon szép neveket választottatok! Hogy álltok a készülődéssel? Jól értem, hogy akkor most sikerült dokit választanod, vagy még csak a dokitesztelésnél tartasz? ;)

Csibe!
De szép gyerkőc ez a Gábor baba! A hatalmas kék szemei

Gtündi!
Annyit gondolkodtam már ezen a cicin elalvás-dolgon… Nem tudom, hogy én rontottam-e el (ha igen, hol???), vagy egyszerűen csak ez kell neki az elalváshoz, és nem hajlandó leszokni róla? Kende is inkább nem alszik, ha nem kap cicit, azon viszont pillanatok alatt elalszik, van, hogy meg sem indul a tejcsi, mert kettőt szív oszt jóvan… :roll: A kórházban már kialakult ez, amikor a sárgaság miatt inkubátorba tették, muszáj volt elaltatnom cicin, hogy be tudjam rakni a kék fény alá, mert különben üvöltött, cumi nem volt neki jó… Na mindegy, így alakult, ehhez kell alkalmazkodni… :)

Kende az elmúlt napokban igencsak próbára tette az anyája idegeit… :P Sztem szemfogzunk, a bal felsője meg van duzzadva… Tegnap alig tudtam tőle a fasírtot megcsinálni, üvöltve állt mellettem és rángatta a gatyámat, meg nyújtogatta a kezét, hogy vegyem fel… :roll:
De azért kibírható ám! ;) Főleg akkor iszonyú édes, amikor puszit dob!!! Lányok, olyankor egyszerűen úúúúúúúúúúgy megzabálom!!! :D Meg nekiáll „kalácsot sütni”, és a végén a kis kezét a szájához teszi, hogy haaaam… :D

Most megyek, mert hulla vagyok…

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Kép Apával a virágkiállításon

sziasztok!
végre sikerült feltenni egy képet, nagy nehezen. Még egyet szerettem volna, de az sehogy sem sikerült. Már elég késő van és nincs több türelmem. Múlt szombaton voltunk a Nagytétényi kastélyban virágkötészeti kiállításon, ott készült ez a kép, szegény Mátékám már elég álmos volt itt. (legújabb találmánya, hogy szopja a hüvelykujját.)

Angie
köszönjük a születés történetet. (én a sajátom, még mindig nem írtam meg.)

Narco
sajnálom, hogy itt hagysz (hagytál) minket.

Brill
nagyon jó a kép, ahol a kutyád őrzi Erik álmát.

Olvastam az elmúlt napok "termését", elég sokat írtatok. A következő napokban igyekszem én is jelentkezni.
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok :)
Pupy :)
Behajtom az aranygaluskát
Anyudnak remélem minden rendben lesz az eredményével :)

Maci :)
Azért ez nagyon rossz lehet, hogy a párod ennyit nincs itthon :(

SzHeni :)
Petkának hála az égnek semmi baja nincs. Annamari lányom mozgássérült és neki kell majd műtét.
Augusztus még nagyon messze van :( Miért tették olyan messzire?

Évi :)
Nem semmi, hogy Pipi mellé bevállaltál még egy csemetét :)
Nem lehetett könnyű, bár ha ilyen kis korkülönbséget terveztek, akkor kell az edzés :D

Angie :)
Örülök, hogy végre van netetek :) Hurrá :)
Tudja hogy lesz műtéte, de azt hogy mikor még mi sem tudjuk. Régebben készült rá, de most inkább hallani se akar róla, fél tőle :( Remélem idővel meg lehet vele értetni a fontosságát.
Gratula Szilárd megfordulásához, bár ez még nem a tudatos :) Szépen gyarapodik, ügyik vagytok mind a ketten :)
Elhiszem, hogy elvonási tüneteid vannak, de kitartás :)
Egyébként, ha gondolod mi szívesen meglátogatunk Petkával :)
Köszi, hogy megosztottad a szülésélményedet :) Kicsit nosztalgiázva olvastam :)

Virág :)
Lelkiismeret furdalásod ne legyen a doki miatt! Szerintem az a legfontosabb, hogy a kismama maximális biztonságban érezze magát a szülés alatt!
Remélem minden rendben lesz a jövő héten az új dokival :)

Judit :)
Remélem tényleg a tavasz vagy akármi meghozza hozzátok is a gólyát :)

Tomi :)
Köszi az infót!
Örülök, hogy túl vagytok rajta és hogy minden rendben ment. Levinek mielőbbi felépülést :)

Brill :)
Nagyon kis édeske Erik baba :) Látom van ki vigyázzon rá, ha te nem vagy a közelben :)
Tényleg hogy reagálta le a baba érkezését?

Niki :)
Zalán mekkorát nőtt
Nagyon kis helyes pacák :)

Csibe :)
Nagyon szép Gábor baba :) Csini lett a frizuja :)
Csak nem Debrecenben voltatok?

Juca :)
A mailt megkaptam, köszi :) Válaszoltam :)
Egy kis pozitívum azért legyen benned. Mi gondolunk rátok és nagyon drukkolunk :)

Norwell :)
Biztos vagyok benne, hogy a nem kell drasztikusan abbahagyni a szopit, ha valaki kistesót szeretne. A hugim és köztem 14 hónap van és akkor mikor ő fogant még bőven szopiztam. Sőt nem egy ismerősöm van, aki majd középideig szoptatta a nagyobbikat miközben a pöttöm már a pocakjában albérlőzött :)

Syry :)
Nagyon kis édeske Máté :) Hogy bújik apához, mit ha az élete függne tőle :)
Ujjszopi nagyon édes :)

Tegnap nem sikerült beadatni Petkának az agyhártyagyulladás ellenit, mert valamit elbénázott az asszisztens és tönkre ment az oltóanyag :x Mindegy, holnapra vesznek nekem egyet, potom 7000-ért :oops:
Holnap újra neki futunk és mellé megkapja a kullancsellenit is Annamarival együtt. Remélem nem lesz semmi gond, de egy kis szorítást én is kérek :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép Jó reggelt!

Norwell!
Köszi a drukkot anyunak! Igen gondolkodtam, és ha mindednki egyetért,akkor Gracey-t kivenném a táblából, a másik két lányt még egyenlőre nem, csak lerakom őket. Remélem az a szemfog nem gyötör sokáig titeket. Úgy megnézném Kendét kalácssütés közben. :lol: Szuper az új vonalzód! :wink:

Syry!
Köszi a képet! :lol: Nagyon szuper,h. végre látjuk Mátét és Apuját is! :wink: Gyönyörű kisfiad van. Én is sokáig szoptam a hüvelykujjam és ráadásul a bal újjamat én is!!! Így lettem balkezes. :wink:

Annácska!
Kép Kép Kép Kép Én nagyon szorítok,h. sikerüljenek az oltások!!! :lol: 7000-ért??? Nem sokk az egy kicsit? :evil:

Puszi!
Vendég

Annacska!
Egyaltalan nem banom, sot!!! Bar mi egy kicsit messze lakunk Pesttol, igaz, ez is csak nezopont kerdese. Nekunk nincs messze, konnyen beugrunk, barmilyen elinteznivalonk akad.
Az lenne az igazi, ha egyszer ugy tudnatok jonni, hogy Pupy-t is magatokkal hoznatok. Vele is nagyon regen tervezzuk a talit, es ugy tudom, ti is.
A mutethez nagyon drukkolok. Annamari nagy lany, biztos megerti, csak haz izgul szegenyke, mint minden normalis ember a kestol. Nekem anyuek mindig igertek valamit, amire vagytam, de nem kaphattam meg, ha ugyes kislany leszek, vagy jol tanulok. Olyankor oriasi volt a kitartasom. Amikor a orrmandulamat vettek ki, akkor egy szuper jatekot igertek, es en annyira komolyan vettem, hogy nem is sirtam a mutetnel, pedig akkoriban nem is altattak, vagy erzestelenitettek.
Vendég

Sziasztok!

Hú, bocsánat az eltűnésért, tegnap tök jó napom volt, voltunk egy babás minitalin, nagyon édesek voltak a Törpék :)

Jucmuc :) Nagyon szorítok neked, hogy ügyik legyenek a fagyibabák! :lol:

Annácska :) Nagyon sajnálom szegény Annamarit :cry: Ismerek egy ortopéd sebészt, nagyon jó, régen a BM kh-ban volt, most fogalmam sincs, hogy merre lehet, meg állítólag elég nehéz bejutni hozzá. Próbáljak vmi elérhetőséget vadászni?
Drukk az oltásokhoz! +++++++++++++++++++

Pupy :) Gondoltam anyukádra és továbbra is nagyon szorítok neki!

Angie :) Gyönyörű volt a szüléstöri, köszi, hogy megosztottad velünk! :D

Évi :) Mivel nem akkor csinálták meg nekünk a PCT-t, mikor valóban kellett volna, hanem csak úgy, egy általános ciklus közepe táján, ezért rossz lett az eredmény, konkrétan 2-3 kiválóan mozgó sp., ami kb. 0, ezért az akkori nagy tudású dokim inszeminációt javasolt. :evil: :evil: :evil: Ehhez képest K. spontán fogant :lol: :lol: :lol:

Syry :) Kanci :) Csibe :) Angie :) Brill :) Édesek a gyerkőcök!

Narco! Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél! :cry: :cry: :cry:

Anikó :) De jó, hogy végre láthattuk Ágostont is! :lol:

Oriandy :) Üdv itt! Mikor először megláttam a vonalzódat, Norwell Kendéje jutott eszembe, annyira hasonlítanak azon a képen sztem. De lehet, hogy csak én látom így :lol:

Norwell :) Bakker mi is fogzunk, szuper éjszakáink vannak :twisted: :twisted: :twisted: Szopi mellett is simán teherbe tudsz esni, még úgy is, hogy nem menstruálsz! Ja, és a sógornőm végig szoptatott 2 terhesség alatt. :wink:

Juca :) Írok majd mailt.

Tomi :) Köszönjük, hogy írtál, örülök, hogy minden rendben volt, drukkolok, hogy az eredmény is jó legyen!!! Pusszantom a kislegényt!!!

Na lépek, szép napot nektek!

Kép

KépKép

KépKép
timika

Angie: nagyon szép a történted és gyönyörű a kép! Bácsak mindenkinek ilyen szülése lenne...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Angie!
Ennek az ötletednek én is nagyon tudnék örülni, kíváncsi vagyok Annácska mit szól hozzá! :D Én viszont csak hétvégén érek rá sajni, hétközben munka van....:oops:

Tmika!
Nagyon jól esik Tőled (is)! :lol: Sajnálom a fogzást, remélem hamarosan kibújik az a fogacska!! :D Tündéri a képenKristóf! :wink: puszi Neki!

Heni!
Jaj Drága dejó,h. jelentkeztél!!!! :D A vonalzód szemetgyönyörködtető!!! :D Kérek írj magatokról pár sort!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok :)
Angie :)
Velem lehet alkudni :wink: A hétvégék is jók, meg a hétköznapok is :) Pupy betuszolom az autóba és már megyünk is :)
Annamarinak mi is igérgetünk, de csak olyat amit meg is tartunk. Most éppen a 100 %-os dolgozatokért hajt :P

Pupy :)
De sok 7000-ért az oltás, de van ennél sokkal drágábbért is, 16 ezerért :shock: Na azt nem adatom be. Amúgy még a bárányhimő oltás se lesz olcsó mulatság :?
Még jó, hogy a kötelezőket téríti az állam :roll:

Timi :)
Köszi, most kaptam Jucától egy doki nevet megpróbáljuk vele felvenni a kapcsolatot. De megjegyeztem, hogy te is tudsz egyet :wink:

Megyek altatni :) Álatlában csak Petit próbálom meg elaltatni, de rendszeresen bealszom vele :D
A drukkokat köszi :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Angie!

Nagyon szép a történetetek! Én is könnyes szemmel olvastam amit írtál Brillről.

Brill!

Ha időd engedi, várjuk a ti történeteteket is. :D

eszter82
Budapest

Mi a siker?
4 éves korban: ha nem pisilsz a nadrágodba.
12 éves korban: ha barátaid vannak.
16 éves korban: ha van jogosítványod
20 éves korban: a szex
35 éves korban: ha pénzt tudsz szerezni.
50 éves korban: ha (még) pénzt tudsz szerezni.
60 éves korban: a szex
70 éves korban: ha (még) van jogosítványod.
75 éves korban: ha (még) vannak barátaid.
80 éves korban: ha nem pisilsz a nadrágodba.

:lol:
Vendég

Annácska, Angie!
Akkor majd priviben lelevelezzük,h. mikor lenne jó mind a hármunknak:lol:

Eszter!
Írok privit!! :D
Vendég

Pupy
Akkor megnyugodtam, én még nem vagyok öreg :)

Angie
Nagyon szépen köszönjük. Gyönyörű szülésed volt. A kép meg egyáltalán nem borzasztó. Minig meglepődöm
milyen kis lilák és mázgásak mikor kibújnak és utánna milyen gyönyörűek tudnak lenni :).

Norwell
Jól érted, hogy döntöttem. 99%, hogy őt választom csak azért még a privát rendelés lesz a döntő,
amikor is lesz alkalmam megtapasztalni, hogy vizsgál, milyen is ő.

Jajj hát ettől csak elolvadni lehet, amit a kisfiad művel :).

Annácska
Köszönöm :). Én érzem, hogy mostmár minden rendben lesz :).
Szorítok az oltáshoz, hogy ezúttal ne bénázzanak el semmit :).

KépKép
KépKép
fleur

Szép jó reggalt mindenkinek!
Vagyis már szép napot! Igaz korán keltünk, de annyi dolgom volt eddig, hogy nem igazán tudtam gép elé kerülni.
Este szóltam apának, hogy ha reggel Dani ébred, menjen ő érte, hogy tudjak hőmérőzni. Először hülyeségnek tartotta, de aztán elmagyaráztam neki miért csinálom és szó nélkül ment reggel, amikor az úrfi felébredt!
Tegnap este végre Dani saját magát leszoktatta az altatásról. Ez azt jelenti, hogy nem kellett paskolgatni a posiját, amíg elaludt, hanem ivott egy kis teát, utána kérte a cumikáját és aludt is, ezt megismételte ma is a délelötti alváskor, így remélem ezután is ez lesz.

Pupy!
Nagyon jókat írtál! És milyen igaz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Annácska!
Mennyiért vettétek először az oltóanyagot? Mert nekünk most írta fel a doktor néni, és még 1 éves kora elött ki akarom váltani!

Végül egy kép: tegnap a játszótéren a barátokkal

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lanyok! Kép

Juca!

Köszönöm szepen! :D Milanoban el az unokatesod? Ha tudok segiteni valamiben akkor szivesen. Mi padova mellett. Varom a mailt. :D

Niki!

Nagyon kedves vagy, köszönöm! :D

Angie!

Nagyon meghato volt olvasni a törtenetet! Köszönöm! :D

Norwell!

Köszike Neked is! :D Nem lehet, hogy Kende szeretett volna fasirtot is gyartani ha mar a kalacs ilyen jol megy neki? :lol: Lehet azert huzogatta anya nadragjat... :D

Anna!

Tart karokkal varom azt a golyat! :lol:
Hogy lehet ilyen bena egy asszisztens? :evil: Szritok, hogy a következö alkalommal minden rendben menjen! A 16 ezres oltasrol en is hallottam, egy baratnöm adatta be a kisfianak, de raadasul abbol kettö kellett.

Timi!

Köszönöm szepen! :D Orülök, hogy ilen jol ereztetek magatokat a babatalin! :D Nagyon szep Kristof!

Kép
Kép
jucmuc

Fleur!
:lol: Örülök,h. tetszett!

Andy!
Nagyon szép a pici fiad a képen! Ez nagyon jó hír,h. ilyen kis okos Dani,h. már magától elaludt, reméljük így is marad! :wink: És a Párod is nagyon kedves,h. megértette..:lol:

Jucmuc!
Márcsak 5-öt kell aludnunk...:wink:
Vendég

Sziasztok!
Nem vesztünk el, csak anyáéknál nyaraltunk. 8)

Adri!
Taliba benne vagyok.Mikor lenne jó nektek?Levinek jól áll a torta! :wink: :lol:

Juca!
Hát gratulálok, mostmár tényleg egyértelmű a kis zebra! :D Kép

Norwell!
Mensit küldöm, de ne nyisd az ablakot! :lol: :oops:
Kende jó fej a kiságyban,mindjárt kimászik belőle. :lol:
Tök jó az új vobalzód is!

SzHeni!
Nagyon sajnálom, tényleg!Örülök, hogy jelentkztél, tudod itt mindig kisírhatod a bánatod, megértő szívkre fogsz találni.Most ki a további teendő?A negatív eredmény már biztos?

Angie!
Nagyon kis helyes Szilárdka, és Te is nagyon csini vagy!Nekem nagyon égett a gyomrom, és sok haja lett Emilinek!

Andy!
Üdv itt!Mielőbbi pocakosodást kívánok!Nagyon aranyos a kis Dani!
Jókat dalol a videón! :-)Hátha hamarabb is beadja a férfed a derekát.;-)

Syry!
Köszi, de nekem is van még a hasamon pár fölös hurka. :(
A felszedett 25 kilóból még 10 rajtam van, vhogy nem akar megválni tőlem. :twisted:

Pupy!
Hogy sikerült az arany galuska?Szívesen megkóstoltam volna! :wink: Biztos fini lett!Most látom, hogy milyen jól néz ki!Most úgy megenném, itt folyik a nyálam a gépre. :lol:

Fleur!
Jók a nevek, a Dani nekem is tetszik, és a Lilla is kedves név!
Sokat mocorog Pindur?

Nárcisz!
Tomikám tegnap nézett lakásokat Dkeszin. :wink:

Évi!
Köszi, de van azért pár fölös kilóm.Na akkor a feszesítéssel nem lesz gond nálatok! :lol:

Eszter!
Hát hogy híztam-e tőle, nem tudom, de szerintem egy kicsit igen.
de jó,hogy lesz saját házatok!Nem peteérésed van??És azért van a bővebb váladékozás?

Pupy!
Mi lett anyikád eredménye?

Anikó!
Jajj, de nagypn édes mind2 fiacskád!Marcika nagyion sármos! :wink:

Jucmuc!
Akkor drukk Keddre!

Nárcisz!
nemár!!!Nagyon fogsz hiányozni, de ha van időd azért kukkants be, és mesélj mi van veletek!Lányoknak sok puszi.Egyébként nekem sem sok időt enged Emili netezni. :?

annácska!
Köszi, hát nagyon telik az idő.Annamarinak kívánom, hogy tartosn ki, és sikerüljön jól a műtét!
Szorítok az oltások miatt!
Adri!
Jobbulást Levinek, és Tominak köszi az infót!

Niki!
Nagyon aranyos zazi, rád hasonlít!

Csibe!
Látom Gáborka élvezte a fürdőzést! 8)

Lányok!
Mi július 9.-én megyünk fel Pestre, akkor megyünk nyaralni.Esetleg tudnánk mi is csatlakozni a talihoz.

Angie!
Köszi a történetet!Hát igen, lehet így is szülni, bár nekem a 4 kilós Emilivel esélyem sem lett volna rá.

Mi megvagyunk, bár Emili nem eszik. :(
7végén anyáéknál már kezdett jól enni, ami azt jelenti, hogy 110 körül eszik, és egyszerre, nem nyammogva.Erre tegnap össz. evett 350-et!!!Voltam vele dokinál, azt mondta, piros a torka, elvittem gégészetre is, ott is ezt mondták, kapott rá Panadol szirupot.Ma joban evett, bár aluszékony,viszem ma nephrológiára is, ahol dolgoztam.Hátha vmi rejtett húgyuti infekció.
Na majd látjuk.Bár a súlya 5200 g, de ez csak egy kilóval több,mint a születésije, és már 2 hónapos.
Dobok mai képet is a kis Simbáról:
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Nem bírom ki, hogy ne ragadjak billentyűzetet. Most két hétre eltűnök bokros teendőim miatt (totál para). Azért próbálok követni.

Angie
Köszönöm az üdvözletet! És én is remélem, hogy Pupy jól teszi majd a dolgát :wink: Naná, hogy ide akarok tartozni, tényleg nagyon szépek. És ne feledkezzünk el az anyukákról sem, van mit behozni, khm...
A szüléstörténet lebilincselő volt, köszönjük! A kép is nagyon tetszett. Lehet, hogy perverznek tűnök, de én a Kandász Andi Szülőszobáját is nagyon élveztem. Megváltoztatta a szülésről alkotott addigi képemet. Olyan megható, bensőséges volt. Köszönjük Andi!

Niki, Csibe
Nagyon édesek a fiúk, még nem találkoztunk.

Fleur
Jaja, ex-miklósi. Nem mondtam még?
Ugye milyen jók ezek a nevek? Főleg a lány :wink:

Brill!
Bullmasztiffotok van? Én majd arra hajtok, ha lesz lehetőségem. Tényleg állati ez a kép. Erik nyugodtsága sugárzik.

Syrynx
Nagyon kifejező ez a kép, erről nem lehet mit mondani.

Timi
Kristóf olyan szép, remélem már túlvan.

Andy
Nekem is mindig bebizonyosodik, hogy lehet a párunkra számítani. Ennyire fontosak vagyunk nekik. Bátran!
Vajon mi lehet a halasztás oka?

Anikó
Pici fiad csodaszép.

Annácska
Én is hallottam az agyvelőgyuszi elleniről, én egyelőre magunknak gondoltam. Drukkolok hozzá.

Panka
Jaj de cukiiiii. Panaszkodik anyunak. Remélem kiderül mi a baj.

Pupy
Hát igen. :D

Üdv,
lilia
lilia

Panka!
Nagyon fini lett, bár azért ezt a kelt tészta sütést még gyakorolnom kell. :oops: Nem tudom még anyu eredméynét, mert 2 hét múlva fog kiderülni, és kipostázzák majd anyuéknak. A tali táblás időpontban felveszem majd akkor ezt a dátumot is, bár ha jól látom júl. 9 épp hétfőre esik, így én bizti nem érek rá,mert 5-ig dolgozom. :oops:
Tündériek a képek Emiliről, és aranyos volt,h. azt írtad,h. a kis Simbáról. :lol: Tudod a mi cicánkat Simbának hívják!! :lol:
Sajnálom nagyon,h. nem eszik, és remélem,h. kiderül a dokinál,h. semmi komoly baja nincs...
Vendég

Lili!
Privi ment. :lol: Én is imádom Kandász Andi sorozatát, ottohn meg van az összes rész, de az ftp-nk meghalt, :evil: így nem tudtam feltenni a lányoknak.
Vendég

Lili!
A halasztás oka, vagyis a magyarázata rá: Dani legyen 2 éves vagy inkább több, mire megszületik a tesó, ne pedig kevesebb. Szerinte ez az én és Dani érdeke, csakis ezért szeretné így. Nem gond ám! Kibíom, hiszen nekem azért könnyebb a várakozás, mint másnak! Nekem addig is itt van a kis Manóm! Ő leköti a figyelmemet, hiszen nap, mint nap egyre ügyesebb és több mindent tud! :D

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Niki!

Zazi nagyon édes, neked pedig boldog szüinapot így utólag :oops: Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni.

Csibe!

Jók a nyaralós képek, és klassz Gábor frizurája!

Fleur!

Semmi baj, de télleg aszittem, hogy csak akartam írni. Látod, nekem meg is maradt a szitaagy, bibibííí :)

Juca!

Köszi az emelgetős infót!
Azért az a jó kis teszt igencsak ad okot az optimizmusra! Még egy kicsit tarts ki, nemsokára mész dokihoz, és mondja majd a jobbnál jobb híreket!

Angie!

Köszi a szüléstörténetet, imádom ezeket olvasni :) Persze, hogy nem durva a kép! Nekem kifejezetten megható :)

Norwell!

Neked is köszi az infót. Nálunk az nem működik, hogy csak leguggolok a Dórihoz, és megölelgetem, őt fel kell venni :? De lehet, hogy mire nekünk sikerül a tesóbaba, már olyan nagy lesz, hogy akár meg is beszélhetem vele, hogy már nem bírom el.
Jövő hétvégén utazunk el, de csak hétvégére, akkor jó lesz az időpont zebraosztásra? Remélem!
A szemfog az nálunk is brutál volt, de jelentem, mind a négy kint van már. Igaz, hogy a bal alsónak még csak a hegye, de talán a nehezén már túl vagyunk.
Édes lehet Kendemanó, ahogy kalácsot süt, a kis házias :)

Syry!

De jó képet látni a kis Mátéról! Nagyon szép! Az ujjszopis babák különösen kedvesek a szívemnek, vajon miért? :wink:

Annácska!

Szívesen vállaltam a kölcsöngyereket, mert naponta találkozom velük, és ismerem. Tudom, hogy eszik, hogy kell elatatni, milyen trükkel lehet rávenni a peluscserére, ilyesmi. 13 hónapos a legény, és szombaton született meg a húga... Lehet, hogy többször is vigyzok rá majd, hogy az anyukája picit tudjon pihenni.
Drukk az oltáshoz, a Dóri szegénykém is ma kapja meg a második kullancsosat :(

Timi!

Köszi a pct-s választ, kövi ciklusban jön nálunk is. Hogy van Kristóf? Nagyon szép a képen :)

Panka!

Remélem hamar rendeződik Emili evőkéje! Csúcs a képen, nagyon klassz a szerkója is :) Dögös csaj :)

Lilia!

Siess vissza! :)

Lassan megyünk a tanácsadóba szurira, meg mázsálásra :( Remélem legalább ahízása rendben lesz, bár úgy érzésre nehezebb a bibe, mint volt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Ügyik legyetek az oltáson, remélem mindedn oké lesz vele. :wink:

Lányok!
Ugyan még messzebb van, de én azért lassan-lassan érdeklődnék,h. kinek mikor lenne jó a tali?? Na és persze a helyszín is érdekelne. :lol: Maradjon az Árkád? vagy esetleg a Brendon? Egyéb ötlet?

Puszi!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?