Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Most akkor el lettem zavarva aludni???? Vagy ezt most minek vegyem??? Engem má senki nem szeret, mert duci vagyok és nagy a seggem és csak daruval tudnak beemelni a tanterembe????

Akkor elmegyek és megtornáztatom az alsó arcomat! A terhesség végére az én alsó arcom lesz a legtutibb. De arról nem rakok fel képet, ha nem bánjátok :wink:
Ja, egyébként apuka mindig megkérdezi, hogy mit csinálok...aztán meglepődik, amikor mondom, hogy tornázok...."dehát csak fekszel"-mer ugye ő nem láthatja, hogy hol az egyikkel csücsörítek, hol a másikkal :lol: :lol: :lol:

Szerintem igaza lehet Andinak...jobb, ha elmegyek lefeküdni, mert már valóban fárasztó vagyok....csak nehogy leszakadjon az ágy a súlyomtól...

marek

ÁÁÁÁ...velem nem beszélget senki :cry: és a szamóca is elfogyott :cry: azt hiszem megszabadítom magamtól a világot....belenyomom a fejem a mosógépbe....vagy beleheverek a kutya tányérjába, úgyis mindenevő

Nektek meg további jóccakát!!! Jó volt veletek beszélgetni (bár amikor én megérkeztem, akkor mindenki átment Babafalvára :cry: :cry: :cry: ) Lehet, hogy most is ott csevegtek brühühü

marek

Jó reggelt!
Hol vannak a koránkelők??? Valahogy én mindig akkor járok erre, amikor még vagy már senki nincs! Engem elkerülnek az emberek. :( :(

marek

Halihóóó!

Jó reggelt, csak bekukk mert mindjárt indulok dolgozni!
Marek - persze, egész éccaka a Babafalván voltunk egy titkos topikban! Amit neked nem mondunk meeeegggg, bibibib :wink:
Tényleg jó lenne egy nyelnyúktogatós ikon! ITT ezer jönne!

Na iszom a reggeli kávét, anélkül nem megyek sehova (nálam elég konkrét összefüggés van a kávé kihagyása és a fejfájás közt!) lehet, hogy a 80/50-esvérnyomásom feltornázom 100/60-ra? :lol:

Na csók a családnak, napközben jövök bekukk!!! Addigra mindenki húzzon el egy előlem titkolt fórumra! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

jajaja, mostan látom, hogy egy előző oldali hozzászólásom (amit bravúrosan 2X is elküldtem), na annak a második része az oktoberi topikban Cukikának szólt! Bocsi, a kavarért!! :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta elment, én megen itt maradtam egyedül...
Tudjátok mit???
Kitakarítok!!! De lehet, hogy előtte meg kellene szabadulnom a pizsamámtól...ciki, de én képes vagyok egész délelőtt pizsiben korzózni a lakásban...csak nehogy egyszer véletlen átmenjek a boltba! :oops:
Azért majd figyelem az eseményeket, ugyanis csak délután lesznek óráim... :lol: :lol:

marek

Szia Marek!

Jó reggelt többiek!!!

Most olvastam vissza 22 óra utáni termést... Marek jót nevettem a tehertaxin. :) Jaj, te , békasegge alatt van a hangulatod, ugyan ennyi munka után nem csodálom.

Dokiddal beszéltél már? Nem került át egy másik kórházba? Szemét egy helyzet. Semmi estre ne menj olyan dokihoz, akihez nem akarsz, vagy nem bízzol meg benne. MÉg ráérsz újat keresni, könnyű ezt mondani, igaz? Főleg, az első szülésnél, tökéleteset akar az emebr, na meg ott az ismeretlentől való félelem is...
Remélem nálunk vátozatlan a helyzet. Magánrendelésre járok, az csak nem zár be, szülni akár ügyeletesnél is szülők, ha szerncsés vagyok jó dokit kapok, de remélem marad a saját dokim, ugyan vele is csak 2x találkoztam, ma lesz a 3. talink, de eddig nagyon szimpi...

Jó takarítást, én is megyek, de gép közelben leszek. :wink:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szevasztok
bocs, h ilyen későn :D de le kellett ugranom algopyrinért. éjjel nem tudtam aludni a fejfájástól. amikor meg igen, akkor fekete rokkantkocsis száguldó őrültekkel és krokodilokkal a lakásban álmodtam.... :?
és anarchista vagyok, rájöttem (ismét). ugyanis nem volt receptem a pyrinre, és mégis kiadta a gyógyszerésznő. IMÁDOOOOM A RUGALMASSÁGOOOOT!!!!!!!!!!! ha megteheti, miért ne segítsen rajtam ugyebár, még ha ezt úgy is tudja megtenni, h nem tart be egy hüje (?) szabályt.
nagyon elégedett vagyok! oda is dobom a reggelire szánt tojásokat a vízbe főni, bekapok egy algopírint és én is leszek ma egész sokat, mivel már nagyon meg kellene csinálnom egy próbafordítást egy haveromnak (kb 3 hete meg kellett volna...khm).

Kép
an°°di

Kép

Jutta ez jó lesz? :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
Annyira még nem pánikoltam, bár azt tudom, hogy nem fogok találni még egy ilyen orvost. Szakmailag nem tudom milyen, de nagyon rendes, főleg velem (tanítottam egy évig a nyelviskolában-én se bántottam, ő se bánt :lol: :lol: ) Lehet, hogy Pesten jobban járnék, mert ott legalább értenek a betegségemhez, viszont a doki, egy tahó...de tény, hogy biztonságosabb lenne...és drágább is, ez a doki még egy fillért se fogadott el tőlem, amikor a pestihez jártam kb. 2 hétig, akkor 3-szor kellett Pestre utaznom, és kétszer fizettem....szóval az a két hét (főleg utazással együtt) egy vagyon volt. Ti mit csinálnátok??? (Persze a dokival még nem beszéltem, lehet , hogy már van másik munkahelye... :? )

marek

Jolka
Mostantól ezt fogom kapni, amikor nekem írtok...?????????????

marek

Marek, nem, csak akkor kapod, ha morci vagy. :D

Szerintem először a dokiddal beszélj. Ha már nem tud vállalni csak tud ajánlani egy jó szakembert. Pesten, most elég nagy a fejetlenség, meg kénne várni, hogy lecsegjen, de addigra megszülünk. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hát, Marek, sztem amit Jolka mond, az okos dolog. először is tényleg meg kellene kérdezned a dokid, h átment-e valahová. ha nem, akkor meg a közelben kellene először keresned vkit...nincs senki más rajta meg a baromarcú pesti orvoson kívül, aki ért a betegségedhez és nődoki/szülész?
megkérdezzem azt az izombeteg ismerősömet, h kihez jár nőorvoshoz? hátha....

Kép
an°°di

Andi
Lehet, hogy majd megkérlek rá, hogy beszélj az ismerősöddel...de holnap úgyis megyek ultrahangra, majd ott kiderül, hogy milyen a hangulat...bár gondolom a doki semmit nem fog mondani a kórházban, a falnak is füle van....Nem nagyon lehet nekik erről beszélni a betegekkel, mondjuk nem tom miért...Majd elmegyek a magánrendelésére beszélgetni...csak akkor soha nem szabadulok...nemrég elment anyukám hozzá rákszűrésre és egész délután ott volt, mert beszélgettek :lol: :lol: :lol: De legalább nem akkor, amikor épp benne turkált :lol: :lol: :lol:

marek

Andi
Megtaláltad Jonathan Coe-t? House of Sleep, What a Carve Up, Rotters Club (ezt magyarra is lefordították, nem tom milyen lehet magyarul)stb. Baromi jó!!! Amikor a kedvesem Birminghamban tanult, akkor bukkant rá a kortárs angol irodalom gyöngyszemeire :lol: :lol:
Igazi kismamáknak való szórakoztató cucc (már csak, hogy ne legyen off)

marek

Marek, ha már szegényt kirugták, ami még nem biztos, akkor már mind1 mit mond a betegnek. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én ma délelőttre lelépek, mert Manó már kupit csinál a lakásból, ugyan szépen lefoglalja magát, de már a függönyt is leszedte. :? Megyünk csavargunk egy kicst. Alvás időben leszek.

sziasztok

Szép napot!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! alvás időben én is alszom hééééé
:lol: :lol: (na, mindegy. hogy fogunk így beszélgetni???)

Marek, nem kerestem még meg, h melyik könyvre gondolok. mikor újra eszembe jutott, már baromira fájt a fejem.
na de most belevágok a wikipédián...
hm, és amúgy is van egy elmaradt névnapi ajándékom a tesómtól... kérek egy Coe-t... :wink:

Kép
an°°di

megkerestem. egyik könyve sem rémlik. viszont közben eszembe jutott, h ha még nem olvastad Pi életét, akkor jó szívvel ajánlom. Mindenkinek! sztem az elmúlt idők egyik legjobb könyve!
mondjuk senki sem terhes benne... :? ez gond? nagyon off? 8)

Kép
an°°di

Aztán ha nem tetszik, akkor én leszek a bűnbak??? Mer mi van ha rossz az ízlésem, amire ugye van esély, vagy mi...

marek

Coetze-Barbárokra várva...meg a többi könyve...a másik kedvencem....-de ezekben sincsenek terhesek, remélem ez nem gond senkinek...
Majd amikor már nem tudunk felkelni takarítani, akkor hasznosak lehetnek ezek az oldalak...már kaptam néhány tippet...

marek

Hűűűűű, de sokat irtatok megint, olyan jó ilyenkor olvasni!

Andi, jobb a fejed? Én tegnap este végülis bevettem egy fél algopyrint lefekvés előtt, mert a tejeskv nem segitett. Szerencsére reggelre jobban lettem.

Móni, fogad? Hát mindenkin kiüt valami nyavaja???
Kenyérsütő gépben sütöd a kenyeret, vagy rendes sütőben? Karácsonyra én is kaptam egy könyvet, amiben kenyér receptek vannak, de azokat rendes sütőben kell, nekem nincs kenyérsütő gépem.
Hol laksz egyébként? úgy értettem, hogy Vereshez közel...beveszünk az asszonykórusba, ugye Jutta? Bár az énekhangommal nem dicsekednék, általánosban még az énekkarból is kirugtak :lol:
Köszi a könyvajánlót, legközelebb elolvasom, aztán majd beszámolok. Mindenevő vagyok, kivéve ponyvák és csöpögős szerelmi regények :lol:

Aki még nem látta a macifarmot, annak hajrá, jó kis program, gyerekeseknek főleg! Nagyon szép a park, hatalmas területen vannak a macik, mindegyiknek van kis épitett háza, van egy nagy tavuk, abban fürdenek, szóval nem olyan lehangoló, mind néhány állatkert, ahol 2 m2-en tartják az állatokat.

Andi, olyan széééééééép a pociiiiiiiiid...én is ilyet szeretnéééééék. Gondolom Te is magas vagy, azért vagy ilyen csini. Az én törpe magasságommal a nagy hasam olyan amorf benyomást kelt. Grrrr :evil:
Nem is teszek fel képet. Most megyek, és magamba zuhanok!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, ne zuhanjál már. főleg, ha ilyen kedvesen megdicsértél :oops: kösziii. és mutatsd a hasad. úgysem láttam még nőt sörhassal :roll:
sztem nem vagyok magas. alig 170 centis. csak annnyira jó a testfelépítésem... hehe ;)
jobb a fejem, de csak a gyógyszertől.

és mondhatom szép! már itt is elkezdődött a területalapú klikkesedés. :roll:

Marek, írtam nekem emailt. semmi rekació. nabumm. akkor elmegyek olavsni.

és képzeljétek, azt mondta a dokim, h jövő hétfőn megyünk ugye UHra, meg elmeséli, milyen (szar) lett az afp, és ha vmi nincs rendben, csak akkor! küld el genetikai UHra. ezt így szokták? én ezt nem értem. :shock:

Kép
an°°di

Zsu
Én vagyok itt a törpe, legalább ezt ne vegyétek el tőlem!!!! Valami maradjon má nekem is, mert má így is olyan rosszul érzem magam.
Egyébként az én pocim se mondható éppen csinosnak :( :( Hát még a fenekem :cry: :cry: :cry: :cry: Andi ikrekkel akkora, mint én a 10. héten.... de azért szurkolok neki, hogy utolérjen :lol: :lol: :lol:

marek

Jóvanmá olvasom is az e-mailt...
marek

Marek, én 162 vagyok, nehéz ezt alulmúlni :lol: Az egész családom ilyen törpe. De a pasim 190, szóval a mix talán már jó lesz.

Andi, Bp nincs messze Verestől, szóval klikkesedésről szó sincs. Aki nem rest idejönni, azt szeretettel várjuk majd babytologatásra. Csak már ott tartanánk!
És igen, az AFP alapján döntik el, valamint a tarkóredő mérete alapján, hogy menni kell-e genetikára. Tarkóredő mennyi lett? De miért is lenne szar az AFP??? Nem lesz szar és kész, igy kell hozzáállni. Egyébként azt olvastam, hogy az AFP nagyon sokszor ad fals pozitiv ereményt, és ezzel besz@ratják a kismamákat és küldik őket genetikára.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, még h én menjek??? 2 gyerekkel?? szó sem lehet róla. akkor inkább kimaradok az asszonykórusból. pedig gyönyörű a hangom. szép alt. nagyon alt. :D
a tarkóredők jók lettek (aszongyahogy A-nál nem látható(a másik doki látott 1.6nyit), B-nél 1,9. aszonták ajjó.). az afp nem érdekel, mert ikreknél mindig de mindig rossz. mert ketten termelik a hormont, és nem igazítják a határértéket ehhez hozzá. tehát magas lesz. de tényleg lesz*rom. csak kukit/puncit akarok látni.
muszáj lesz elmennünk 4Dsre. az meg állítólag ikrekkel drágább. kitolás!!! :evil:

Marek, látod, van, aki nálad is alacsonyabb.... :oops: ööö, azaz majdnem.... :roll:
kit érdekel??? én midnig alacsonyabb szerettem volna lenni egy picit. ill. most már nem, mert Apuka nálunk is 190. így is alig érem fel :D

Kép
an°°di

Andi
De ikreknél mindig szar az afp, vagy nem??? Genetikai uh-ra mindenki megy a 20. hét környékén, vagy megint nincs igazam???? Én holnap megyek uh-ra, gondolom az a genetikai... :? :?

Zsu
Én meg 155 vagyok (na nem kiló)...ezt ki szeretné alulmúlni??? De ez csak akkor gond, amikor a könyvtárban nem érem el a könyveket!!! Amúgy meg tök jó, mert a gyerekruhák olcsóbbak.. :lol: :lol: :lol: Csak a gyerek kismamaruhákat nem találom :( (de erről már volt szó régebben)
Ja, az a tanítványom, aki tegnap azt mondta, hogy"baszki, neked mekkora a hasad" egyszer már mondott ilyet is "baszki, én még nem láttam ilyen kicsi tanárt!" :lol: :lol: :lol: Egyébként okos az ürge, csak az ilyen szélsőségeket valahogy nem tudja felfogni...

marek

Tényleg drágább ikrekkel? Hát ez diszkrimináció :evil: Ennyi jóérzés lehetne bennük, hogy nem kérnek többet, egy ikres kismamának úgyis mindent tuplán kell vennie!

A nyakiredők tökéletesek, asszem 2,5-ig vagy 2,8-ig jó.

Én azért egy 5 cm-rel szivesen lennék magasabb, igy apukához is jobban passzonék :lol:
Dehát ez adatott meg!

Ja, és Makarskába H.o-ba ne menjetek szezonban! Mi tavaly nyáron ott nyaraltunk és nem éreztük jól magunkat, olyan tömeg volt. Annyi ember volt a strandon, hogy a vizet meg se lehetett közeliteni. Előző évben Vodicében voltunk az kisebb hely, az nagyon hangulatos volt!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, de. a genetika uh-t én már nemtom... :roll:

Zsu, lehet, h felkészítenek ideje korán, h minden kétszer annyi lesz. ruhákat nem tudnak egymástól örökölni (oké, mondjuk Jolka kislánya sem tud majd a kisfiától, de az más), és egyszerre mennek suliba, meg két babaágy kell két matraccal (szerintetek nem férnek el egy ideig egyben? :P ), meg a soksok pelenka...jajjj
inkább csinálom tovább a reménytelen, irtódögnehéz jogi próbafordítást...
vagy lefekszem...
:roll:

Kép
an°°di

Mi ebben az évben sem céloztuk meg H.o-t....valahogy nem tudunk elképzelni egy tengerparti nyaralást...anyagilag sem egyébként :lol: :lol: Viszont ősszel voltunk a Wurt-i tónál (nemtom hogy kell írni) Ausztriában...ki megy oda...Jolka talán??? Az olyan gyönyörű!!!! Már előtte is voltam, de akkor gyerekeket vittem a suliból...hát úgy nem volt annyira gyönyörű!

Erre a nyárra csak annyi van betervezve, hogy elmegyünk a Művészetek Völgyébe...de szerintem akkor én már akkora leszek, mint a ház, úgyhogy nem biztos, hogy összejön...

marek

Andi
Minek oda két babaágy...ha most is elférnek ketten, majd a babaágyban is összehúzzák magukat :lol: :lol: :lol: Később meg majd az alszik a babaágyban, aki erősebb....minden nap megküzdenek érte!!! Vagy nem vagyok elég humánus :? :?

marek

Marek, mi készülünk a Würth-i tóhoz (én sem tudom, hogy kell irni). Voltunk néhány éve egy körúton Ausztriában, és ott is megálltunk 2 napra. Szuper volt! Kristálytiszta tó, gyönyörű környezet, szabadstrand mindenhol (WC-vel, öltözővel!), és nem hátrány, hogy közel van M.o-hoz, arra az esetre, ha beindulnának az események.

Megnéztem a képet, amit felraktál magadról, nem is tűnsz alacsonynak. Szerintem a lényeg, hogy valaki arányos legyen (legalábbis én ezzel nyugtatom magam :lol: )

De rátaláltam egy korábbi hozzászólásra Hajnitól, aki azt irja, hogy a terhesség alatt összement 7 centit, mert összecsúsztak a csigolyái....jaj, neeeee....tényleg van ilyen??? Azért ennél kisebb már nem akarok lenni!!!
Tényleg mindjárt depresszióba esem :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Most megyek, mert anyukáméknál jó ebédhez szól a nóta...nem tom mit főzhetett, de biztos jó...
Most lehet, hogy azt gondoljátok, hogy egy ilyen elkényeztetett picsa vagyok, lehet, hogy igazatok van, de olyan közel laknak és mindig meghív, a férjem meg fél kilenc előtt soha nem ér haza, úgyhogy én inkább vacsorát szoktam csinálni, azt se mindig, mert ugye én is majdnem mindig estig vagyok....
Most ez ciki???? A gyerekemnek fogok főzni!!! Becsszó!!!!
Ne zárjatok ki!!! Légysziiii!!!

marek

Zsu, inkább egy fénykép, mitn egy értelmetlen depi
húzd ki magad, és lökj egy fotót! 8)

Kép
an°°di

hm, ebéd? jó ötlet. utána pedig kötelező szieszta. úgysem értem a többszörösen összetett mondatokat. :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi, jogi szaknyelv?!? Könnyű délutáni programnak tűnik, főleg kajálás után, nem fekszi ám meg a gyomrot...

Marek / Zsu én 170 vagyok, akkor most utáltok? Mondjuk tény, hogy nagy előny, mert hoszban minden nadrág pon jó (ez lehet a szabvány méret).

Mi is a Wörthi tóhoz megyünk. Jövő héten, lakóautpóval Ausztria - Olaszország a cél, Klagenfurt, wörthi tó, Garda tó a cél. Vki tud jó kempingeket esetleg?
(először megyünk lakóautóval, remélem tetszeni fog)

Ebéd, na én nagyot alakítok itt munakahelyen: virsli sajtal a la mikro. És jelentem este se főzök, csak hétvégén, ha véletlenül itthon vagyunk (vidéki szülők Bp-re tévedt gyerekei vagyunk + nagy a baráti kör és sok a hétvégi program).

Jutta

KépKép
jutta

Na lehet röhögni :roll: Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Ez nem is durva...az enyém sörhasasabb (de szép szó!!) szerintem.... És alacsonyabb is vagyok..bibibííí

Most már én is megpróbálkoztam egy fényképpel, de nem tudom kikapcsolni a vakut és így a tükörben egy nagy fénycsóva vagyok...
Majd este apuka, ha lesz kedve...bár mint tudjuk, ő inkább békákat szeret fényképezni :( :( :(

Jutta
Kempinget nem tudok, mi diákszállón voltunk Villach-ban...jó hely és van egy nagyon jó és nem is drága pizzéria, ha megéheznétek....Bár a legjobb pizzát Tarvisioban (és ezt így kell írni?) ettük egy parkolóban...olcsóbb volt elvitelre :lol: :lol: :lol:
Egyébként nem bőrkabátot akartunk venni, csak a fiúk eltalálták reggel, hogy most azonnal egy olasz kávét... :lol: :lol: :lol: MARHÁK!!!
Aztán délután újra eltalálták, de akkor már leállítottuk őket, inkább felkergettük a díszes társaságot a hegyre....

marek

Na, hello, ha valaki hiányolt volna.... :?
Megjöttem a fogorvostól, de nem volt egyszerű! (Tegnap éjszakára be kellett még gyógyszert is vennem, mert nagybőgőnek néztem a holdat!) Szóval először a Rókusba próbáltam a szájsebészetet (mert az unokatesóm szerint ezzel a bölcsességfoggal már nem érdemes foglalkozni!) és ott volt ismerős doki! Csajok 22-en voltak előttem és csak állóhely volt! Volt ott mindenféle ember nemre és felekezetre való tekintet nélkül... Én már olyan régóta nem jártam sztk fogászaton, h 1 pillanat alatt kikészültem. Odébb sétáltam, ott volt a nőgyógyászati rendelő :lol: , a csajok egyből megkérdezték, h én vagyok-e az utoljára érkező valamilyen dokinőhöz. Hát, mondtam, akár ide is mehetek...
Felhívtam a régi fogorvosomat, h fogadjon vissza, mert meghibbanok. Mondta, oké! (Amúgy jóban voltunk mindig!) Meg ráadásul érdekből :wink: újra barátkozunk majd, mivel ő gyerekfogorvos is! Jól kiröhögött, mert kb. ugyanolyan a humorunk. Mondta, húzzak oda, belenéz a számba, oszt majd meglátjuk!
Röviden: azt mondta, ő megpróbálja megmenteni ezt a fogat! Az egyik páciens elé be tudott rakni: akut kismama, ne haragudjon! És azonnal dolgozott rajtam! Szóval, ideiglenes töméssel kihúzom a jövő hétig és akkor véglegesíti!
Na, miről is dumáltatok! Centik- hagyjuk! Kilók- hagyjuk! :lol: Nem akarom huzigálni az oroszlán bajuszát!
Makarska: én bírom, tavaly is voltunk- de heló! Horvátországban nyáron főszezonban mindig tömeg van! Én utálom a tömeget, de tengerparton nem zavar!
Ja, igen, kenyérsütőzöm! Mindjárt megyek pizzatésztát is csináltatok vele! :wink:
Mit izéltek itt a hasatokkal! Nekem is van! :lol:
Milyen tó ez? Írjátok már le helyesen, mert akkor megkeresem a térképen! Hátha a férjemet rá tudom venni!
Ja, én a horvát kempingekben vagyok profi! Meg a szlovénekben! Máshol panziózni szoktunk!
A lakóautó jó buli! Bérlitek?
Na, mi volt még?
Nem tudom! Kaja: lecsót főzök vacsira... Hátha megint adok valakinek ötletet!
ermoni

http://www.maria-woerth.at/
Móni
Talán ez segít...de még mindig nem tudom, hogy kell leírni...

marek

Móni
Én próbáltam a pizzatésztáta a kenyérsütővel, de úgy beleragadt.... :( :( :( Aztán meg nem sült meg rendesen....lehet, hogy neked valami jobb recepted van??? Vagy jobb sütőd??? (az mondjuk elképzelhető) Majd egyszer írd le légyszi!

marek

Marek!
Az én sütőm neoprimitív! Tehát ettől Neked biztos jobb van! De a recept eredeti olasz és szuper! 2 pizzára való jön ki belőle! Nagyon egyszerű! Na, ezt is felrakom!
Olyan éhes vagyok, de még mindig le van zsibbadva a fél fejem! És így nem merek enni, nehogy beleharapjak a nyelvembe...
ermoni

na ez a tó (báárhogy is kell írni) jól néz ki!

Vmi camping meg csak lesz!

Béreljük, egy vadi új gyönyörűséget! Remélem tényleg jó lesz!

Holnap még leszek, de szombaton utazunk! Remélem vki azért fog itten hiányolni... ha nem, háát akkor levonom a következtetést becsszó!! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Mi asszem Velden-ben voltunk, az a tó nyugati partja, az nagyon nyugis volt, nem volt semmi pezsgés. Magánháznál szálltunk meg ilyen bed-and-breakfast-szerű dolog volt. Ha jól emlékszem, kb 20 Euro/fő/éj, de ha tovább marad az ember, akkor van kedvezmény.
És azokat a reggeliket, amiket Ausztriában kaptunk, még a mai napig is emlegetjük...hmmmmm

Jutta, ilyenkor már lehet fürdeni a tóban? Nem hideg még?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, milyen lisztet használsz ? Kimondottan kenyérsütéshez valót, vagy sima fehér lisztet?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta!
Mindent tudni akarok a lakókocsiról! Honnan, mennyi? Néztél időjárás előrejelzést? (Én most néztem meg...) Lehet, hogy fürdőruci helyett egy jó esőköpeny kell, ha jól láttam! De azt írtad több helyre készültök! Addig kell menni, amíg jó idő nem lesz!
Na tavaly nyáron mi így mentünk Horvátországba! Meg mivel imádjuk a kempingeket, mindig addig megyünk, ahol tetszik minden! Így már nagyon sok helyet bejártunk!
Biztos jó lesz! (én nem férek el abban a csodalakóautóban? :wink: )
ermoni

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Lefeküdtem egy kicsit aludni, de nem volt elég...így most még rosszabb :( :( :( Nemsoká mennem kell, de úúúgy szeretném, ha valaki lemondaná....szabad ilyet? :oops:

marek

Hello Zsu!
Sima fehér lisztet is szoktam használni (a cerbona volt eddig a legjobb!), de fehér kenyérlisztet is szoktam (legutóbb a tescoban vettem)!
Képben vagyok a wörthi-tó ügyében (a Cartographia így írja!).
Hé Jutta, ez ott van Szlovénia közelében, ha még nem jártatok Bled-ben akkor ejtsétek útba! És annak melegvizű a tava! Világhírű, és tudok camp-et is a tó parton! Van vár, nagy hegyek (Triglav 2800 körül), tó közepén sziget (templommal), mint egy giccses mesekönyv! Bár Szlovénia elég drága hely (már-már Svájccal vetekszik!), de én imádom! Többször is voltunk (rafting, túra miegymás...) Nem messze a Száva ered, alpesi kert, vízesések, Isonzó (Soca)! Szóval szupi!
Na ide végképp veletek mennék! És remek helyismeretem van! :wink: Na? :oops: Mégsem kellek? :cry:
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?