Na, hello, ha valaki hiányolt volna....
Megjöttem a fogorvostól, de nem volt egyszerű! (Tegnap éjszakára be kellett még gyógyszert is vennem, mert nagybőgőnek néztem a holdat!) Szóval először a Rókusba próbáltam a szájsebészetet (mert az unokatesóm szerint ezzel a bölcsességfoggal már nem érdemes foglalkozni!) és ott volt ismerős doki! Csajok 22-en voltak előttem és csak állóhely volt! Volt ott mindenféle ember nemre és felekezetre való tekintet nélkül... Én már olyan régóta nem jártam sztk fogászaton, h 1 pillanat alatt kikészültem. Odébb sétáltam, ott volt a nőgyógyászati rendelő
, a csajok egyből megkérdezték, h én vagyok-e az utoljára érkező valamilyen dokinőhöz. Hát, mondtam, akár ide is mehetek...
Felhívtam a régi fogorvosomat, h fogadjon vissza, mert meghibbanok. Mondta, oké! (Amúgy jóban voltunk mindig!) Meg ráadásul érdekből
újra barátkozunk majd, mivel ő gyerekfogorvos is! Jól kiröhögött, mert kb. ugyanolyan a humorunk. Mondta, húzzak oda, belenéz a számba, oszt majd meglátjuk!
Röviden: azt mondta, ő megpróbálja megmenteni ezt a fogat! Az egyik páciens elé be tudott rakni: akut kismama, ne haragudjon! És azonnal dolgozott rajtam! Szóval, ideiglenes töméssel kihúzom a jövő hétig és akkor véglegesíti!
Na, miről is dumáltatok! Centik- hagyjuk! Kilók- hagyjuk!
Nem akarom huzigálni az oroszlán bajuszát!
Makarska: én bírom, tavaly is voltunk- de heló! Horvátországban nyáron főszezonban mindig tömeg van! Én utálom a tömeget, de tengerparton nem zavar!
Ja, igen, kenyérsütőzöm! Mindjárt megyek pizzatésztát is csináltatok vele!
Mit izéltek itt a hasatokkal! Nekem is van!
Milyen tó ez? Írjátok már le helyesen, mert akkor megkeresem a térképen! Hátha a férjemet rá tudom venni!
Ja, én a horvát kempingekben vagyok profi! Meg a szlovénekben! Máshol panziózni szoktunk!
A lakóautó jó buli! Bérlitek?
Na, mi volt még?
Nem tudom! Kaja: lecsót főzök vacsira... Hátha megint adok valakinek ötletet!