Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi!

Jobbulást a kiscsajnak, legyél türelmes vele, hisz szegény biztos nem örömében "szivat". Nyűgös szegény, de csak túl lesztek már rajta.
Sírás nem éri meg, de legalább szóban megköszöntötték? Apával ezt megbeszéltéttek? Ott voltak a szülinapi partyn? Sajnálom, de nem éri meg a szomorkodást, ha pöttöm lányt nem zavarja.

Jutta!
Hova mentek nyaralni?
Addig míg nem éred el a 80kg-t, nekem ne panaszkodj. :) Na majd a kánikulában úgy sem bírunk enni, talán akkor a súlygyarapodás is leáll.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
próbálom :-) de most majd úgyis jön egy angyalibb időszak,legalábbis remélem :-)

együtt lakunk,mi mindenkinek veszünk apróságot a gyerekeknek amit szeretnének,koccintottak vele azt szevasz
Vendég

Jutta, nekem is már volt több időpontom a szülésre. Nehéz eset vagyok, nincs havi ciklusom, csak évente 3-4 (lehet utálni :lol: ), igy nehéz kiszámolni, hogy a pindurka mikor fogant. Először szept 22 volt a cél, most már szept 29. Hát majd meglátjuk. Igazából nem ismerek olyan nőt, aki akkor szült volna, amikorra ki volt irva.

Móni, Lázár Ervin nem túl nehéz?

Ha már a nyaralásnál tartunk, Ti terveztek nagy hassal olyan igazi vizparti nyaralást? Az emberek mindig úgy megbámulják a terhes nőket, akik füriruhára vetkőznek. Én is igy voltam ezzel, mikor még nem voltam terhes. De azért olyan jó lenne elmenni valahova 1-2 hétre. Pár éve voltunk Ausztriában a Würth-i tónál, az nincs is messze, ha valami gáz lenne, akkor akár haza is lehetne röpülni, és a vize is olyan szép tiszta. Hát nem tudom :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, Jolka file-jából látom, hogy rajtunk kivül mindenki olyan fiatal, csak mi ketten vagyunk öreg csajok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Lázár Ervin- sztem okés, próbálkozz Zsu! (Vámostól van amit bírok, van amit nem annyira... De spéci Apák... jó volt!)
Nyaralás! Hát mi minden évben a májusban egy hetet szoktunk a hegyekben tölteni. Most: semmi. Nyáron 10-14 nap tengerpart, egy hét itthon valami gyógyfürdőben. Most: semmi. Egyelőre! Sztem terhesen nem tudom végigcsinálni a nyarat úgy, mint eddig. (Pl. állandóan a tengerben, egész nap a napon... akkor meg minek olyan messzire menni. Sztem valami pecázás lesz ebből valahol. Gyanítom Balcsi lesz belőle! S talán még egy hivatalos, külföldi út!)
Héj Timi, szóval ne törődj velük! Nem a Te szegénységi bizonyítványod! Esetleg mondd a férjednek, mégis az ő rokanai, nem? :wink: Mondjuk én is felhúznám magam. Ne tudd meg, h én miket szoktam kapni a férjem rokonságától Karácsonyra! (Nem adom ki, de fél napot röhögnétek!)
Na megyek spárgázni!
ermoni

Bizony, bizony Zsu! És még Te is fiatalabb vagy tőlem! De ne figyelmeztess erre lépten-nyomon, légy'szi! Én sem teszem! :lol: De fiatalos vagyok! :lol: Láthatsz képeket is, mert mindenki felfedte már magát!
ermoni

Zsu!
Szólj és téged is, beteszlek a táblába, de gondolom, még vársz, mint Móni.
:x :x :x Dehogy vagytok "öregek", ilyet ne is mondjatok.

Mi H.országba megyünk 1 hétre, egy jó hónap múlva. Pocak, had bámulják, de sokat nem mutatok belőle. Egyelőre, úgy döntöttem, csak nem veszek nagyis fürdőruhát, hanem bikini, csak jó a régi is, és veszek rá egy hosszabb atlétatrikót, valami vagányabb kivitelben. Így a pocak is jobban szellőzik, de a kíváncsi szemektől is takarva lesz, na és naptól. Az úttól egyelőre félek, de majd a lábam felteszem apa nyakába. :wink: Na meg a határnál mindig megszállunk jövet-menet, Ezt Manó miatt is érdemes.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
tudja ős a reagálás:csaknem :-)
az aszar hogy nap mint nap látom mennyire szereti őket,na mindegy a remény hal meg utoljára :-)

mesélj miket szoksz kapni,hadd röhögjek

nyaralni mi tuti nem megyünk,majd a Balcsira egyegy napra,de én bizti nem vetkőzök le,majd apa elszórakoztatja hölgyeményt én meg hesszelek az árnyékba
Vendég

Tényleg képek, most te következel Zsu. :D
Lássunk mi is egyet rólad.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu!
Ja, a díszes társaságot (férjekkel, párokkal) megszemlélheted a 12-13 és utána következő oldalakon!
Most néztem meg Jolka lángosos képet, hát megpusztulok egy lángosért!
Timi! Legutóbb pálinkás-készletet kaptam (én!), és a a 6 pohárból 2 törött volt! De kaptam már olyan lakk, műbőr, gyíkutánzatú pénztárcát is, hogy a hugom egész karácsony alatt röhögött! És hosszú a sor!
Ja, én biztos nem bírnám ki, hogy legközelebb az ajándékom mellé ne mondjam a kedves rokonnak azt, hogy én nemcsak kapni, adni is szoktam és szeretek!
ermoni

Na, tényleg megyek, mert vár a spárga, meg a csirke, meg a Zepter!
Jolka, hová mentek Horvátországba? Én imádom, és szerencsére sokat voltunk. Szinte az egész országot bejártuk már! Vagy az egészet...
Na később jövök!
ermoni

Móni!

A szűk rokonság között szoktattok ajándékozni, vagy az uncsik is kapnak belőle?
Mi leszűkítettük a kört a szülőkre és a dédikre, na meg az öcsémre, ennyi. Nem szeretnék vigyázba állni ünnepnapon, mert jönnek a rokonok, ez alatt a távolit gondolom. Én is kaptam már érdekes ajándékot, de pl. Anyós mindig túlzásba viszi, Mutim, pedig nem akarja fel venni a versenyt, nem is kell.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Zadar mellé, Zatonba, azt hiszem. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja, jó étvágyat, ez az ebéd, vagy már az uzsonna, vagy korai vacsi?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Én a nagyimat NEM hívtam szülinapján fel, mert Ő sem szokott, majd hétvégén dobok neki egy telót, késve mint ő...
(kiskorom óta ezt csinálja, hát most én is önző leszek!!!)

Andi, mostmár tessék egy pocak fotót nyomni, mert azt állítod, hogy leköröztél, és mi még egy ingencsak lapos verziót láttunk!!

Mi nyaralni würti-tó, Klagenfurt és esetleg Garda-tó megyünk lakóautóval. És veszek egy bikinit, meg egy nagy kendőt! Nagymami stílusú kismama fürdőrucira NEM vagyok hajlandó...
haháá én még 20-on éves vagyok! :wink: és pofátlan, és mindenki orra alá dörgölöm, aki itten öregezi magát!!! (lököttek vagytok :wink: , öreg ám a nagyanyátok fülebotja - nadeazmántényleg)

Timi, te se vegyél ajándékot és kész! Nehogymán - reciprocitás (olyan szép magyar szó) hun marad?!? Kapják be, de ezen nekem ne idegeld magad így pcakosan!!! :twisted:

Amúgy én tök jól vagyok!!! Az élet szép, kerekedek mintha fizetnének érte, hízok, mintha azért meg bónusz járna - de kit érdekel. Apa szeret, gyerek boldog a pociban (remélem ez a rengeteg rugi-rugi ezt jelenti) no majd lesz mit leadni szülés után, ez van! 8)

És mostanság ilyen a kedvem? :D :lol: 8) :P :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Nem :?: hanem :!:

Jutta

KépKép
jutta

Jól van-jól van, mi sem vagyunk öregek na! És igérem, nem hozom fel többet :wink: Én is fiatalos vagyok, legalábbis ezt mondják. Teszek fel majd képet, majd egy friss pocakosat, tegnap mondta pont a párom, hogy kéne már csinálni megint. Meg is nézem mindjárt a Ti képeiteket :lol:

Jolka, igen, várok még mindennel babonából. Tegnap még a 3Ds ultrahang időpontomat is lemondtam, mert előbbre esett, mint Júni 6, amikorra az eredményemet várom (bár remélem az mégiscsak előbb meglesz)

Móni, mit ajánlasz, mivel kezdjem Lázár Ervintől? Legközelebb a könyvtárból ki is hozom akkor, már úgyis esedékes.
Ajándékokon jót mulattam, ezek azok a tipikus ajándékok, amikor csak az a lényeg, hogy vegyünk valamit, tudjuk le a dolgot...hogy örül-e? kit érdekel :lol:

Timi, próbáld meg túltenni magad a dolgokon...ha még tovább keseregsz rajta, akkor sem lesz jobb, csak még mélyebb depibe esel, az meg senkinek nem jó. Én örök optimista alkat vagyok, mindig tudok valaminek örülni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nem mondod Jutta, hogy Veresi vagy???? Mert én is!
Hello szomszédasszony :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu,

De veresi, Te is? És hol fogsz szülni?
Na akkor majd tologatjuk együtt a babakocsikat!!
(amúgy mikorra is várod?)

Jutta

KépKép
jutta

na ez nem semmi: márciusban reagáltam volna Zsu kérdésére?
Jó ez a babanet...

Jutta

KépKép
jutta

már rendbe jött, de ha hiszitek - ha nem az előbb az utolsó hozászólásomnál márc 29-et írt ki a gép!! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Igen, Veresi vagyok én is...merrefelé laktok? Mi a hegyek térségében. Engem szep 29-re irtak ki, a SOTE I-en fogok szülni, ha az égiek is úgy akarják.
Látom, Te Kistarcsán fogsz, pár nappal később. Akkor nagyon egyidősek vagyunk...volt itt valami a levegőben január elején :lol:

Megnéztem a kis csaparól a képeket, mindenki gyönyörű kismama :lol:

Andi, nehogy már csak ekkora hasad legyen ikrekkel! Nekem ezzel az eggyel nagyobb van. Na majd felteszek képet, ha lesz, de meg fogtok lepődni. Már a védőnőt is kérdeztem, hogy a hasam mérete nem túlzás-e, de azt mondta, hogy nem. De most megint elbizonytalanodtam. És olyan szép is a hasad, az enyém egy nagy sörhasra hasonlit leginkább, pedig sose iszom sört :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok

Én is itt kicsit.
Zsuzsa, hát köszi, szépen riogatod szegény szeptemberi kismamát( én volnék). Tudom, hogy nem jó időpontot választottam a szülésre, dehát így jött össze és csakazértis túl fogom élni nagy pocakkal a nyarat!!! :D

Timi: Maja, biztos a frontot érzi, azért nyűgös szegényke. Egyébként, szimpartikus, " anyakímélő" a viselkedése,de biztos oka van rá. Faterom szokta mondani, hogy olyan babát kíván nekem, mint amilyen én voltam. 24 órából, 20-t ordítottam. Mondhatom, szép kívánalmak.

Andi: jól néz ki a pacsker. Melyik színben vetted?

Szőnyeg: az nekünk nincsen, tehát tisztítanom sem kell. említettem már, hogy 1 éve költöztünk és azóta nem sikerült beszereznem szőnyeget, ill nem is foglalkoztam a témával. A gyerekszobába azért szeretnék, azt meg majd kúszva kitisztítom és a porszívó is hatékonynak szokott bizonyulni.
Nyaralni mi idén nem megyünk, max egy egy napra vhova csavarogni, de strandolni idén tuti nem fogok.
Örülök, ha apa a szülés idejére és a baba születése után el tud jönni kicsit szabira. Ő sajna nem egy időmilliomos.

Üdv kutyások! Remélem maradhatok, mert be kell valljam, én macskás vagyok, nagyon macskás.

Aki meg a súlyával van elfoglalva ( rajtam kívül), annak üzenem, hogy melegben úgysem eszünk majd annyit, ha meg igen, izzadság formájában távozik :D :D

Kép
Kép
gabcii

Segitség, fáj a fejem megint...biztos megint itt egy front :evil:
Ti bevesztek valamit fejfájásra, vagy tűritek hősiesen?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu,

Én a CBA mögötti új részen lakom.

Fejfájás: kávé!!! (ha az sem elég fél algopirin - védőnő mondta)
ne hagyd elhatalmasodni, én hánytam is már miatta (igaz jó 1,5 napig fájt a fejem, tehát az már tényleg húzós volt)

Gabcii:
"Aki meg a súlyával van elfoglalva ( rajtam kívül), annak üzenem, hogy melegben úgysem eszünk majd annyit, ha meg igen, izzadság formájában távozik "
A próféta szóljon belőled! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

gyors bekukk a két órám között.
tök jó, h ilyen sokan ilyen sokat írtatok. este jön pocakkép. bekentem olajjal az előbb: totál ms olympia életérzés volt :D csak nem izomból :lol: csilivili :lol:

Zsu, nekem is fáj a fejem. tűröm, mivel nem vettem aspirint. :evil: :evil: pedig voltam ma gyógyszertárban. aki hüje....
na, majd az órám után (ha addig el nem múlik ugye)

Kép
an°°di

Jutta, nekem a 2 napos fejfájás az átlag, vagyis ha elkezd fájni, akkor nem szűnik meg egyhamar. Köszi, ha a védőnőd mondta az algopirint, akkor nyugodtabb szivvel szedem be, én elfelejtettem megkérdezni, de eddig azt szedtem egy felet.

Most leszaladok a gyógyszertárba, dokikám irt egy krémet pocakra terhességi csikok ellen, amit a gyogyszertárban kutyulnak. Én nem akartam a hagyományos kozmetikai cégek termékeit venni, ki tudja, mi van benne. Meg egy kicsit szkeptikus is vagyok a kencékkel kapcsolatban. Szerintem akinek olyan a bőre, annak úgyis szétreped, akinek nem, annak nem. Eddig csak testápolóval kentem, de most ezt kipróbálom.

Na este még benézek.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabcii! Nekem macskám is van! Szép nagy fekete! És be is vagyok rezelve a toxoplazmától... Bár az előző negatív lett!
Ne hízzatok már annyit :wink: , ehhez a témához nem tudok hozzászólni, nekem csak a pocakom nő! Pedig falok! Lehet, h csak azért dumáltok erről, h csendben legyek!
Képzeljétek: rend van a konyhában, halkan zümmög a mosogatógép, készül az olajbogyós kenyér (isteni kelttészta illat van már most!), mindjárt kész a füstöltsajtos spárga (a tisztítása erotikus volt nagyon! :wink: :oops: ), és sül a vajas-fűszeres csirkemellcsík is!Nagyon jó illat van! Kinek küldjek valamit? :lol:
Rohanok, mert meg kell néznem!
Jolka: ez vacsi!
Ja, és a díszes kompánia a szűk rokonság! A "lakk gyíkbőr" cucc volt a leggázosabb!
Még jövök!
ermoni

Jutta, és ott meleg lesz, ahová mentek a környezetszennyező sógoréknál? Márhogy így májusban? És meleg lesz a víz? Vagy ez valami szálloda, medence stb leosztás! Azért ne légy könnyelmű a vízzel!
Timi, a filmekre nem is reagáltam! Hát hidd el, én is kevés jót látok! Pedig sokat nézek és mindent! (A férjem szokott azzal viccelődni, h normális ember fizet azért, h filmet nézzen, de nekem fizetnek érte! :wink: :wink: )
Jolka! Na, Zaton-on (bár kettő van , van egy Dubrovnik alatt is) csak átsuhantunk, de biztos szupi lesz! Én mindenhol jól éreztem eddig magam! És hogy fog hiányozni az idén a grappa, a dalmát bor, a jó sonkáik, és az isteni halkaják! Bár meg kell hagyni, hogy az olasz kajákat is jól nyomják! Jaj, ne ingereljetek!
Hé veresiek! Milyen a medveotthon, menhely vagy mi a neve! Meg akarom nézni! Érdemes?
Zsu! Csillagmajor! Nem nehéz olvasni, csak amit mond! De gyönyörű, szeretni fogod! Majd meséld el milyen volt!
Kész a kaja, csak még az emberem nincs sehol!
(A kenyér még csak keleget! :wink: )
ermoni

Ja, oszt nehogy átmenjek "veresre" én is babakocsit tologatni! Mert hogy elég gyakran fordulok meg Gödöllőn, onnan már csak egy ugrás "veres". Asszonykórus! :lol: Babakocsival! :lol:
ermoni

És még: alapszabály szerint Kistarcsán kéne szülnöm is! Szegény Jutta, ráadásul majdnem egy napra vagyunk kiírva... Na, ezt megúsztad! :lol:
ermoni

no, vizuális update
lehet kommentálni
és még mindig +4 kiló (remélem ;) )
Kép Kép
megyek is vacsorát csinálni. valakitől olyan fincsi illat száll be az ablakon! nyammmmm

Kép
an°°di

Na hát itt ülök bekajálva és senki sehol? Hol vagytok? Mindjárt kész a kenyérke! Fejem búbjáig ér a kenyérillat...
ermoni

Andi! Jó a pocid! Mit izélsz, nem is olyan nagy! Lesz még nagyobb is! :wink:
Már komolyan, lehet hogy én is mutatok már képet... Mint az alsó érték!
ermoni

én itt vagyok, de bennem most nem sok öröm telik :? még mindig fáj a fejem és bezárt 7kor a gyógyszertár. próbálkozom kávéval (soksok tejjel), hátha... de már hányingerem is van a fejfájástól... :(
és Apuka sehol. Móni, a te férjed már hazaért? felhívtam, és még dolgozik. :evil: holnap asszem bemegyek a munkahelyére és szétcsapok. úgysem mer senki kikezdeni egy hisztis terhesnővel :twisted: :twisted:
Móni, még szép,h lesz nagyobb. és nem tartok tőle. nem félek egy cseppet sem. á. :roll:

Kép
an°°di

Andi, az én férjem már itthon van és épp a másik gépen lóg a neten! :wink:
Nekem meg rettenetesen fáj a fogam! Segítség! Már hívtam az unokatesóm (fogorvos), de ezt szájsebészeten kell intézni. Bölcsességfog! Megőrülök!
ermoni

Sziasztok!

Na Andi alakulsz, mad dobok én is.. (én is alakulok :lol:)

Móni, gyere - vmi alternatív kórust is alapíthatunk Veresen! :lol:
Miért, merre laksz?
Amúgy olyanokat főzöl... csorog a nyálam, tehát, ha megírod, hol laksz, egyszer megleplek vmi fincsi kaja napján! hahá ezt vedd nyugodtan fenyegetésnek! 8)

Csajok, ma úúúúgy felhúúúzott egy picsa! Móni, ezt te jobban fogod érteni: Egyesület - kiírtunk konferenciára pályázatot tagoknak - egy csaj aki NEM tag pályázott - hát elutasítottuk, mire jött a behízelgés - leráztam , számonkérés- leráztam + még ezer kör... Ha fizetni, dolgozni kell, akkor nincs sehol a hölgy, habezzeg pénzt lenyúlni, akkor tartaná a kezét! Na ezzel úgy felhúzott, hogy az idegtől liftezett a hasam, meg bekeményedett, meg minden... :twisted:
A pofátlanságnak is van határa!!!

No elnézést, hogy ennyire OFF voltam, annyi köze van a terhességemhez, hogy bekeményedtem, meg görcsöltem - gyorsan vettem Béres MagneB6-t. :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta. köszönöm. kérlek, erősíts meg időről-időre, h a kávé jót tesz a fejfájásnak. bár nem múlt el teljesen, de csillapodott, és most, h kikapcsoltam a zenét (hüje trombitások nem estek túl jól), egész jól vagyok. nem :D de :)

Jolka, nektek már tutibiztosan lányotok lesz?vagy ez vmi önszuggesztiós, doki által támogatott dolog?

Gabcii, a nyersszínűt vettem meg végül. a türkiz is nagyon klasszul néz ki, de nem vmi jól kombináltható (ja, mondjuk azzal a 6 ruhával, ami most rámjön, azzal igen :D )

Kép
an°°di

na, Apuka végre itthon.
és a fejfájásomnak az étel is jót tett... egyre jobban vagyok.

Jutta, ne idegeskedjél már!! tök jó volt du olvasni, h milyen :D :) 8) :lol: :P :roll: :wink: vagy.

Móni, jobbulást! és köszi a receptötletet!

Zsu, fejed?

Marek????? mivanmááár? ne dolgozzál már ennyire!

én asszem le is lépek...
lehet, h még visszanézel olvasgatni...
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Míg Manó fürdik írok, pár sort...

Andi!
Holnap megyünk megint a dokibácsihoz, talán akkor meg tudja erősíteni, hogy lány v. fiú. Legutóbb még kislány volt. Holnap én is dobok fel képet.
Nagyon csini vagy, ez már tényleg kismami pocak. :wink:

Móni!
Jöhet a kenyér receptje. :)
Medveotthon, még nem voltam, de az öcsém most írta belőle a szakdogáját. Még TDk-án is volt. Bojti öcsémre, büszke is voltam.:D
Ha macikat akarsz etetni, v. farkasokkal szeretnél " táncolni", akkor ott a helyed.
Íme, egy példa.
Kép

Jutta!
Hü...picsákkal pedig ne foglalkoz, nem éri meg.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát csajok, holnap reggel megyek a szájsebészetre, mert megőrülök!
Na, kenyér: ez fehér kenyér recept!
200 ml tej, 70 ml víz, 2 teáskanál olívaolaj vagy vaj, 2 (kenyérsütőhöz adott) kis merőkanál cukor, 2 kis merőkanál só, 1,5 nagy merőkanál búzakovászpor (bioboltban kapható!), 500 ml fehérliszt (én fehér kenyérlisztet tettem bele), 100 ml zabpehelyliszt, 1 cs élesztő (v. ami 25 g nyers élesztőnek felel meg, vagy nyers élesztő). A sorrend is ez (mármint géphez!) És amikor pittyeg, mehet bele a mag v. olajbogyó (én a kimagozottat is félbevágom, de mehet egyben is, mert a gép kicsit összezúzza!)
Szóval jó sütögetést!
Jutta! Lehet jönni kajálni, csak szólj, hogy elég kaja legyen! :wink: Ja, és jó lett a kaja, de FÁJ A FOGAM!
Írjatok vidámat, hogy kicsit jobb legyen itt mindenki kedve (szolidaritás a fejfájósokkal)!
ermoni

Sziasztok!

Na kidühöngtem magam, páromnak is elsírtam bánatom... ittam egy pohár aszut (már majdnem egy teljes üveg elment a terhességem alatt :lol: ) és most jóóóóóóóóóóó!!!

:lol: :D :) 8) :wink:

Tudjátok mit, nem húzom fel magam mindenféle barmokon! :!:

Hahá, iszok inkább borocskát! (mondjuk mit tegyek ha a mh-emen ér utól a hülyeség :?: erre még kifejlesztek vmit :!:)

Jóccakát!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Legjobb megoldás, ha a munkahelyedre viszed be a bort. :lol:

Móni!
Ez a recept, nagyon jól hangzik, ki is próbálom.
Fogfájásra én Panadolt szedtem, de akkor már szoptattam, de nekem ezt javasolták. De tényleg nagyon jó rá, 5-10 perc alatt elmúlik a fájdalom, sajnos nem egész napra, a fogorvost nem lehet megúszni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, hajrá a kenyérrel! Ez egy jól bevált recept! Remélem izleni fog! Nem akarom én megúszni a fogorvost, de most nem a legjobb időzítés! Eddig azért húztam, mert előadások, tanítás... utána meg terhes lettem! Az sem jó a magzatnak, ha én nekem nagy a fájdalmam, de így magzatvízvétel után mindentől félek! A fogorvostól amúgy nem szokásom! Egész kamaszkoromat fogorvosi váróban töltöttem! (Ha lógni akartam a gimiből, irány a fogászat! :lol: ) De biztos, h nem bírom ki a terhesség végéig, na meg a szoptatás végéig...
Szorítsatok nekem!
Ja van még jó rozskenyér receptem is, meg jó kalács is! (Meg jó pizza-tészta!) De még jövök az Andinak egy bazsalikomos csokitortával is! Előkeresem már tényleg!
ermoni

Móni! Haggyál már a recepteiddel, én itten kérem szépen éppen nagyon vigyázok a súlyomra! Alig eszem, azt is 3X megnézem hogy mit! Lassan a kaja gondolatától is hízok! :twisted:

Te meg itten, spárga, csirke, olivabogyós kenyér...
Nyamnyamnyam - csorog a nyálam!! :P

Csokitorta, most valahogy nem, nem is értem magam, alapból édes szájú vagyok, de mostanág a joghurt és a FAGYI az édesség csúcsa, minden ami ennél töményebb, az vhogy nem. (nem is ismerek ám magamra :lol: )

Na ha valaha vészesen lefogyok, akkor csakis tőled kérek tippeket!

Cuki! Tudom, hogy anyukád szakmabeli, de ne hagyd neki sem, hogy rémisztgessen. Tudom, hogy csak aggódik - én anyukám is ilyen típus - de neked most BIZTATÁS kell. Persze vannak horror sztorik is, de azért az emberek többsége csak megszül...
(ő se ezt mondja azoknak akik nála szülnek és nem a lánya)

Amúgy én is nyámnyila vagyok, de ha már az a gyerek bekerült, akkor ki is kell gyünnie... Ezen totál felesleges 9 hónapig parázni, attól nem lesz jobb :!:
(Úristen ezeket a szavakat én írom, hova lett a paragép énem :?: )

Jutta

KépKép
jutta

Móni! Haggyál már a recepteiddel, én itten kérem szépen éppen nagyon vigyázok a súlyomra! Alig eszem, azt is 3X megnézem hogy mit! Lassan a kaja gondolatától is hízok! :twisted:

Te meg itten, spárga, csirke, olivabogyós kenyér...
Nyamnyamnyam - csorog a nyálam!! :P

Csokitorta, most valahogy nem, nem is értem magam, alapból édes szájú vagyok, de mostanág a joghurt és a FAGYI az édesség csúcsa, minden ami ennél töményebb, az vhogy nem. (nem is ismerek ám magamra :lol: )

Na ha valaha vészesen lefogyok, akkor csakis tőled kérek tippeket!

Cuki! Tudom, hogy anyukád szakmabeli, de ne hagyd neki sem, hogy rémisztgessen. Tudom, hogy csak aggódik - én anyukám is ilyen típus - de neked most BIZTATÁS kell. Persze vannak horror sztorik is, de azért az emberek többsége csak megszül...
(ő se ezt mondja azoknak akik nála szülnek és nem a lánya)

Amúgy én is nyámnyila vagyok, de ha már az a gyerek bekerült, akkor ki is kell gyünnie... Ezen totál felesleges 9 hónapig parázni, attól nem lesz jobb :!:
(Úristen ezeket a szavakat én írom, hova lett a paragép énem :?: )

Jutta

KépKép
jutta

Andi
Ne röhögtessél minket ekkora pocakkal! Ma megint a két fiúval volt órám...elkezdtem írni a táblára, erre, az egyik csak néz, és megjegyzi "Baszki mekkora a hasad" én meg mondtam, hogy "még mindig nem akkora, minta a tied" hahaha :lol: :lol: :lol: Mondtam is, hogy versenyezzünk. Ja meg képzeljétek el, hogy hívtam egy taxit és tehertaxi jött...enyhe célzás, az egész cég rajtam röhögött, amikor megjelentem. Mondták, hogy nyár végén, meg majd daruval emelnek be az irodába :shock: :shock: Ez azé má majdnem durva, ha érzékenyebb lennék a témára, lehet, hogy el is sírom magam, de így csak röhögtem...

De aztán elsírtam magam, amikor a másik csoportomban egy ápolónő mondta, hogy ma küldtek el 90 embert a kórházból, többek között az én nőgyógyászomat :cry: :cry: Ilyenkor mi van???????????????? Most mehetek vissza Pestre ahhoz a vadbaromhoz????

marek

Móni
Amikor visszaolvastam, először elkezdtem agyalnik, hogy most jógázni akarsz, vagy balettozni, vagy mi a fene. Már úgy láttam is magam előtt a dolgot, amikor végre beugrott a csőben sült spárga....lassan kapcsolok egy kicsit, nézzétek el nekem, későn értem haza, eddig a Tesco parkolójában köröztem, mert a férjem fallabdázott és meg kellett várnom és ráadásul rámhagyta az autót. De nem halt meg senki!!! Csak majdnem :oops: :oops: (két ember) Jóvanna ...sötét volt, én meg úgy nem látok!

marek

:lol: :lol: :lol: Marek. feküdj le kérlek aludni. :lol: :lol: :lol:
és mutass pocakot, baszki! holnap is ráér.
én meg megyek zuhanyozni, mert megláttam a koszcsíkokat a lábujjaim között. ;) utána egyből fekszem, mert a fejem ismét fáj.
:cry:
jóccakát mindenkinek és sziasztok holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?