Sziasztok
Én is itt kicsit.
Zsuzsa, hát köszi, szépen riogatod szegény szeptemberi kismamát( én volnék). Tudom, hogy nem jó időpontot választottam a szülésre, dehát így jött össze és csakazértis túl fogom élni nagy pocakkal a nyarat!!!
Timi: Maja, biztos a frontot érzi, azért nyűgös szegényke. Egyébként, szimpartikus, " anyakímélő" a viselkedése,de biztos oka van rá. Faterom szokta mondani, hogy olyan babát kíván nekem, mint amilyen én voltam. 24 órából, 20-t ordítottam. Mondhatom, szép kívánalmak.
Andi: jól néz ki a pacsker. Melyik színben vetted?
Szőnyeg: az nekünk nincsen, tehát tisztítanom sem kell. említettem már, hogy 1 éve költöztünk és azóta nem sikerült beszereznem szőnyeget, ill nem is foglalkoztam a témával. A gyerekszobába azért szeretnék, azt meg majd kúszva kitisztítom és a porszívó is hatékonynak szokott bizonyulni.
Nyaralni mi idén nem megyünk, max egy egy napra vhova csavarogni, de strandolni idén tuti nem fogok.
Örülök, ha apa a szülés idejére és a baba születése után el tud jönni kicsit szabira. Ő sajna nem egy időmilliomos.
Üdv kutyások! Remélem maradhatok, mert be kell valljam, én macskás vagyok, nagyon macskás.
Aki meg a súlyával van elfoglalva ( rajtam kívül), annak üzenem, hogy melegben úgysem eszünk majd annyit, ha meg igen, izzadság formájában távozik