Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket! Sajna nem tudok többet írni, nem tudom elképzelni, hogy valaha elkészü¨lünk...
Majd képeket is egyszer küldök, ígérem!
Som puszi:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Örülök, hogy jelentkeztél Kriszta! Hát az msn-re ritkán jutok fel vagy ha be vagyok jelentkezve akkor sem mindig ülök a gép előtt. Inkább reggel vagy késő este van időm netezni.

Sudi: Jó, hogy írtál! Hiányoztál! Júliusban költözünk haza és Erzsébet tényleg közel van hozzánk. Most úgy tűnik az autóra szüksége lesz a páromnak a munkába járáshoz, de a HÉV elég jól közlekedik és Ti is jöhetek hozzánk kocsival! :lol:
A dokim a Bajcsyban dolgozik, de még képlékeny, hogy hol szülök. Gondoltam az I. Nőire is mert annyi jót meséltetek róla Ritával.

Edit: Én már túl vagyok a rosszulléteken, sajnos ez picit nehéz időszak. Csak Kriszta és picur fontos most, ne foglalkozz mással, remélhetőleg pár hét alatt túl vagy te is ezen és akkor aktívabb leszel és ismét a házimunkára is jut idő. A mosagatógépet én imádom, szinte semmit nem mosok kézzel :oops: , amúgy is a kezem mindig nagyon kiszárad, de tényleg kényelmes és időtakarékos, na és energiatakarékos is. Remélem egyszer neked is lesz saját géped!
Réka jelenleg a Milupa Aptamil 2-as tápszert issza, de már csak reggel, este nem igényli. 330 ml víz + tápszer + 1 kanál tejpép. Tejpép csak azért, mert már azt sem szereti vacsira és nem akarom kidobni a felkezdett dobozt és így elfogy. A Milupa 3-ast a dokinő 15 hós kortól ajánlotta. A dobozra az van írva, hogy a 2-es után adható. Ki gondolná? :lol: Más cégek is gyártanak tápszert nagyobb babák számára és mindenki másképpen nevezi. Van aki tápszer 3-asnak, van aki babatejnek ...stb. A kisgyerek szükségletei szerint állítják ezt is össze. Vannak folyékony kész babatejek is. A szakirodalom szerint 2-3 éves korig ajánlott a tejes étel elkészítéséhez pl krumplipüré, de az egyéb tejtermékek pl túró, sajt, vaj, kefir, joghurt, tejföl, tejszín adható. Ezek közül kefir és tejszín 1,5-2 éves kor körül adható.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy

Alidának nagyon boldog első szülinapot kívánjak!

Betty, örülök, hogy jelentkeztél, hiányoztál ám! ííííííííírj gyakrabban, ha tudsz!

majd jövök

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Etterke nagyon orulok, hogy te is ujra pocakosodsz. Gratulalok! :D

Alidanak nagyon boldog 1. szulinapot kivanok!

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Edith: Ma mész az orvoshoz!!! :D

Betty: Éppen a napokban pillantottam bele Léna naplójába és meg is állapítottam, hogy milyen szép nagylány már! Sajnálom, hogy ennyire beteg volt és téged is a sok aggódásért!
Joci nem szokott ok nélkül sírni. Akkor sír, ha elesik és megüti magát vagy ha az álmából valami felriasztja. Nyűgös, ha már nagyon éhes vagy álmos. Hisztik is vannak, ha valamit nem engedek meg neki, amit ő nagyon szeretne. Gyümölcsök közül az almát, banánt, narancsot, mandarint, cseresznyét ismeri. Szereti őket.
Üveges bébikajákat én is tartok itthon végszükség esetére, de az én főztömet jobban szereti.
Örülök, hogy írtál, remélem mostantól gyakrabban fogsz! :D

Eszter: Szombaton megcsináltam a csirkemelles rakottkrumplit! Mindenkinek ízlett! Joci még hümmögött is miközben ette! :lol: Volt a fagyasztóban egy adag üres húsleveslé, ami múltkor megmaradt, abban főztem meg a felcsíkozott husit, mielőtt rétegeztem a többi hozzávalóval együtt és bekerült a sütőbe.
Gondoltam is rá, hogy nem biztos, hogy a Besamelből már Rékusnak is akarsz adni. Nem tudtam pontosan, hogy mit eszik már.
Joci egyelőre még a Humana HA 2-es tápszert issza reggel és este. Csütörtökön viszem az 1 éves kori felülvizsgálatra, akkor majd megmondja a gyerekorvos, hogy mivel váltsam fel.
Bőven van még időd, hogy eldöntsd, melyik kórházban szeretnél szülni, sokféle szempontot érdemes figyelembe venni. :) Ha az I-es Női-t választod, akkor új orvost is keresel, aki ott dolgozik?

Julcsi: Biztos, hogy sokkal jobb időpontra menni a hivatalokba ügyet intézni, de nekünk múltkor olyan hirtelen kellett cselekednünk. (Utólag nézve teljesen értelmetlenül! :( ) A net-en volt is lehetőség bejelentkezni a kp.-i okmányirodába, de arra a hétre és főleg arra a napra, amikorra nekünk szükséges lett volna, már nem volt szabad időpont. Akkor a fényképezés nem jelentett gondot! Örülök neki! :D

Kriszta: Megkaptátok már az építési engedélyt?

Sudi: Gratulálok az eddigi sikeres vizsgáidhoz! :D Mikor lesz forgalomból? Mi a helyzet a költözésetekkel?

Szombaton délután meglátogatott minket anyukám régi barátnője és hozott Jocinak ajándékba puha műanyag építőkockákat. Olyan érdekesek, még nem is láttam ilyet. Nagyon praktikus. Most is éppen azokat rakosgatja a kis drágám. :)
Tegnap egész nap itthon voltunk, grilleztünk, napoztam is egy kicsit... Jó volt lustálkodni. Már amennyire Joci mellett lehet! :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Én hétvégén nagyon lusta voltam, arra hogy írjak, meg a Gyuri is hisztizett, ha leültem a gép elé!!! :roll:
Szombaton jöttek az Erdélyi Barátaink, és hozták a gyönyörű meghívót! Olyan szép idézet van benne, hogy ezt muszáj leírnom!

"Szerelem, ha egyik a másikat
repülni hagyja,de ha lezuhan,
fél szárnyát kölcsönadja."

Szabó Éva: Szög és kereszt

Betty:
Sajnálom, hogy ilyen sírós Léna, de tanácsot sajnos nem tudok adni! :cry:

Kati:
Remélem vigyáztál a bőrödre, napozás alatt. Jó is néha lustálkodni!!! Ha nem baj, én is megosztom Veletek az Én családom egyik kedvenc ételét!

Két sajtos hús:

Hozzávalók: pulyka vagy csirkemell, vagy sertés karaj, 30 dkg füstölt sajt, 40 dkg trappista, egy nagy doboz tejfől, só, bors,

Elkészítés!

A Húsokat felszeleteljük, (csak a karajt kell klopfolni) sózzuk, borsozzuk. A kétféle sajtot kisluku reszelőn lereszeljük, és a tejfőllel összekeverjük!
A husokat magasperemű tepsibe rakjuk, úgy, hogy az egész alját ellepje, és ráöntjük a sajtos tejfölös masszát. Fóliával befedjük, és 180 fokos sütőben kb 1 órán keresztül sütjük. Villával ellenőrizzük hogy a hús átpárolódott e. Ha igen a fóliát levéve 200 fokos sütőben folytatjuk a sütést, amíg a teteje meg nem barnul, Ezt figyelni kell, mert kb 10 perc és utána gyorsan megég a teteje.
Rizi-bizivel a legfinomabb!
Jó étvágyat Kívánok hozzá!

Edit
Még nem tudom egész pontosan mikor indulunk! vagy 29. vagy 30.
Az biztos hogy a szülinapomat már ott töltjük!!! :lol: És 8.-án jövünk haza. Ma hogy kezdődött a napod? Kínoz a hányinger? Hányra van időpontod az orvoshoz?

Kriszta!
Nagyon jól néztek ki a képen! Én most is fent vagyok az MSN-en!!!

Most ennyi jutott eszembe!
Mindenkinek szép napot kívánok!!!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok!

Elkezdtem írni, de nem tudom, mikor fog vacakolni a bill-em. :roll: :roll: :roll: Egyszer mérgemben kidobom. :P

Kati, hogy észbentartod a napomat! :p
Mutasd majd meg az építőkockákat, mert én sem látam-hallottam még ilyet/ilyenről. Taláánn nk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
AAsszem én is kipróbáloma krumplit .

Julcsi, a te husid is jól hangzik, István nagyon szereti az ilyesmit!
Ma este 3/4 7-re van az időpontom, de sajna mindig csúszás van, úgyhogy kíváncsi vagyok, mikoérkezem hazza. Nm itoohyg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na, majd jöök, ha ez az izé meggondolja magát! :x :x :x

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, még annyit akartam, hogy Julcsi, valóban gyönyörű az az idézet! remélem, problémamentes lesz az utazásotok és nagyon jól fogtok majd szórakozni! :) (Persze, ezt addig majd még elmondom egypárszor. :lol: :lol: :lol: :oops: :P :P )
Igen, délelőttönként eléggé kínoz az émelygés, hányinger, és ez elég rossz. Az a legrosszabb, hoyg ilyenkor ennék valamit, de nem tudok szinte semmit. Ma eddig 2 almátettem meg. Az éjjel is olyan hányingerre ébredtem, hogy csak na. És aligmúlt el. Rosszul aludtam. Persze, tudom, hoyg már hamarosan lejár (remélenm :roll: ), és nem is panasz, csak elmondom. :roll:

Sudi, örülök, hoyg jelentkeztél, és további sok sikert kívánok a vizsgáidhoz! :) Én már nem vágok bele most, a kis félretett összeget inkább mosogatógépbe invesztálom, aztán majd, ha meglesz a baba, még elvégezhetem a sofőrsulit. :)

Igaz is, Eszter, akartam kérdezni, hoyg a vásárlkásnál mire kell figyelni? Van-e esetleg valami spéci dolog, amit érdemes megkérdezni-megnézni? Tudom, hoyg volt már erről egyszer szó, de fogalmam sincs mikor, és időm meg pláne nincs visszakeresni.
Másoktól is szívesen fogadok tanácsot! Úgy néz ki, hoyg mégiscsak kiszorítjuk valahogy rá a pénzt, hamarosan.

Na, megyek. Kriszta bekakilt! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

ALIDÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Elnézést, hogy csak így megkésve, de hétvégén nem voltunk itthon.

Én kissé lebetegedtem, nem vészes, de nem akarok igazán rendbejönni.
Megyek is kúrálni magam, míg Ákos alszik.

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Edith: A terhességem elején én is sokat émelyegtem. Olyan is volt, hogy bár éhes voltam, de nem kívántam semmit. Vagy ha igen, akkor mire enni kezdtem már nem kellett vagy pár falat után ment el az étvágyam. Nehéz időszak ez a kezdeti ilyen szempontból. Sajnállak, hogy éjszaka is adódnak rosszulléteid! Pedig akkor kéne igazán pihenned, mivel napközben Kriszta miatt kevés időd marad rá.
Joci építőkockáiról csináltam fényképet, majd mindjárt felteszem ide. Az előbb nem fogalmaztam elég pontosan, mert inkább azt mondhatnám, hogy gumiszerű anyagból vannak a játékok. A dobozát is láthatjátok a képen, mert nem tudom, hogy más cég is gyártja-e és így könnyebben rátalál, aki szeretne ilyet. :roll:
Sok sikert a mosogatógép-vásárláshoz! Remélem egyszer majd nekem is lesz a saját háztartásomban. :D

Julcsi: A recepted istenien hangzik! El is mentem magamnak! :wink: Ó, ne gondolj a szó szoros értelmében vett napozásra! :lol: Csak a karjaimat meg a lábaimat sütkéreztettem, és mindez már du. 4 óra után történt. (Vigyázok a sok anyajegyemre.) Az idézet tényleg nagyon szép, amit leírtál! Nem is kérdeztem, hogy ez egy klasszikus falusi lagzi lesz többszáz vendéggel, hajnalig tartó mulatozással?

Jocival már voltunk sétálni, miután hazajöttünk evett és most alszik.
Igazi nyári hőség lesz ma is.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mölli: Most látom, hogy egyszerre írtunk! Remélem azért a hétvégétek kellemesen telt! Gyógyulj meg hamar! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Mölli
De rég írtál! Jobbulást kívánok Neked!

Kati
300 fős lagzi lesz!!!!! A baróti templomba lesz 12-kor a szertartás, és vargyason a kulturba a lakodalom! Csak kicsit csalódott vagyok, mert nem lesz éjfélkor töltött káposzta :cry: Pedig szerintem az a lagzi része!!! :roll:
De megigérték, hogy majd főznek még akkor amíg ott vagyunk!

Na megyek a drágámmal sétálni!
Legyetek jók!

bogyo75

Hű, Julcsi, 300 fő nem semmi. Mi 130-an voltunk, az is sok volt Bár igaz, étteremben. 300 főre az étterem "eléggé" kifizethetetlen.
Igen, a töltöttkáposzta régebb nagy divat volt, falun most is szokás, de én úgy vagyok vele, hoyg pfujj. Lagziban abszolút nem esik jól. És mifelénk nem éjfélkor szokás, hanem az a reggeli (éjszakai lakodalom esetén), mielőtt kezdene szétoszlani a társaság.
Mostnában már sültkrumpli vagy hasábburgonya szokott lenni a reggeli vagy vacsora (éttermi, délutáni esküvőknél) csontos karajjal vagy palermói szelettel vagy amit az illetőék éppen választanak.
Hiába, változnak a szokások. Igaz, aki ritkán jár Erdélyben az szívesen venné, ha jó, tradicionális "dolgokban" van része, más fajtát otthon is kap, nem?

Mölli, Gyógyulj meg hamar, vigyázz magadra! :)

Én csak azt akartam leírni, hoyg képzeljétek, épp ma mey vizsgálatra a barátnőm is, akivel egyszerre szültem, és együtt voltunk szobatársak másodjára. Ő még nem babás, de már ők is szeretnének másodikat, ezért megy a dokihoz egy előzetes kontrollra. Olyan jó lesz találkozni! :(

Na, puszika, megyek, mert még ezer a dolgom...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sudi, de jó, hogy írtál! Rita, Te is rég jelentkeztél.
Sudi: Gondoltam Rád, mivel hugom is épp most csinál jogsit. Nekem meg, hiába van, már nem merek vezetni. Régen mertem. :(

Köszi az aggódást, azért olyan beteg nem vagyok! Délben fülgyertyáztam, infralámpáztam, sokat segített.

Hál'Isten Ákos megint rendesen eszik, mint kiderült, foga jött. Ilyenkor le is soványodik rendesen.
Egyre több szót mond, imád a céges pecsétünkkel játszani és már a pecsét szót is mondja, épp most vettem észre. Ami a legjobban lenyűgöz benne (ne nevessetek ki), a műszaki érzéke. Orrszívó különböző részeit is olyan ügyesen dugja össze, hogy csak lesek. Tudja milyen mozdulatokkal kell traktort beindítani, nagyanyjának elmutogatta (Dunaszegen van nagyapjának kerti munkákra alkalmas traktora). Illetve már fel tudja sorolni a traktor fő alkatrészeit : Tank, puf-puf = kipufogó, stb. Remélem, ezt most nem másodszorra meséltem el. :oops:

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok!

Edith: Remélem mindent rendben talált az orvos! Azt gondoltam, hogy már biztosan megírtad, hogy mi volt tegnap este!

Julcsi: Akkor eltaláltam a többszász vendéget! :lol: A miénken csak 50-en voltunk, ami annak "köszönhető", hogy a férjemnek csak a legközelebbi rokonai jöttek el Erdélyből. És mondd csak, a kis Dávid mellett hogyan számítasz te az éjféli töltött káposztára vagy bármi egyébre?! :wink: :lol: Mi lesz, ha elalszik? Hová fektetitek?

Mölli: Éppen a napokban beszélgettünk a húgommal, hogy a kislányoknak gyorsabban fejlődik a beszédkészségük, a kisfiúknak viszont jobb a kézügyességük, különös érzékük van a "műszaki dolgokhoz". :lol: A húgom erről a főiskolán hallott előadást. Joci is még csak három napja kapta az építőkockákat, de már nagyon ügyesen egymásba tudja rakni őket.
Vezetni én sem merek -ezt már korábban meséltem-, amióta kb. 3 éve volt egy koccanásom. Igaz, hogy tél volt és csúszott az út, de sikerült belemennem az előttem állóba. :oops:
Örülök, hogy jobban vagy! :D

Képzeljétek! Joci tegnap délután olyan szerencsétlenül esett el a szobában, hogy a homlokát beleütötte a fotel falábába és nőtt egy kis púp a homloka közepére! :cry: Remélem nem lesz lila neki, mert akkor jól néznénk ki a szülinapi képeken. Igaz, a haja eltakarja, ha úgy fésülöm.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jó reggelt!

Hát, tegnap már nem volt emberi az idő, amikor hazaérkeztem, és hulla voltam, nem nagyon akaródzott gépet beindítani. Amúgy 3/4 10-kor!!!!! végeztem a dokinál, mire hazaértünk, negyed 11 volt. Volt egy műtéte tegnap, így hatalmas tolódás lett. :( De nem baj, következő alkalomra már du. negyed 4-re kaptam időpontot, akkor remélem, még nem lesz ekkora csúszás, persze, ha nem vág be műtét (császár).

Na, szóval.
Egyik szemem kacag, másik sír.
Kacag, mert van egy méhenbelüli, egyembriós terhességem, ami mozog, dobog a kis szivecskéje és most kb 16 mm. :D :D :D :D :D :D
Viszont a bal petefészkemen egy majdnem 4 cm-es átmérőjű ciszta van, ami miatt veszélyeztetett a terhességem. Az orvos szerint (ha jól értettem és ha jól fordítom, főleg) általában ártalmatlanok ezek a ciszták, megtörténhet, hyog fel is szívódnak kb a 12-16. hétig, és nagy valószínűséggel a sárgatest-elégtelenség miatt alakulnak ki. Ahoyg viszont a placenta kezd növekedni-fejlődni, el is tűnhet.
Persze, azt mondta, nem kell megijednem, a nők nagyrészénél előfordul ilyesmi, de fokozottan kell vigyáznom magamra, Kriszta cipelgetését minimálisra kell csökkentenem, nem tehetek hosszú utazásokat, biciklizés így teljesen kizárva, inkább a tusolást javasolja (pedig én imádok fürdeni), bár nem forró vízben egy gyors fürdés is megengedett, nyáron sem igazán tanácsolja majd a kinti fürdést, és főleg, legalábbis egyelőre, felfüggesztette a házastársi kapcsolatokat. :P
Ha jól emlékszem, kb ennyit mondott.
Ja, és azt mondta, hoyg nagyon reméli, és ő megtesz minden tőle telhetőt, hogy semmi probléma ne legyen, és bár lassan kezd lemondani aa szüléseken való 100%-os részvételről, én leszek az egyik, akinek decemberre megígéri az ottlétet. Azért mindketten reméljük, hoyg nem épp a kiírt időpontban fogok szülni, ami történetesen december 31-e. :shock: :D Ha meg véletlenül pl. rendelése miatt - mint tegnap - nem tud bejönni, akkor is a lehető legjobb kezekre fog bízni, és ahogy teheti ő is jön. Szóval, ezzel a tudattal jócskán megkönnyebbültem.

Most bocsássatok meg, hoyg nem írok másnak, csak magamról, de Kriszta már eléggé nyugtalan, ki szeretne mozdulni. Aztán még jövök. (legalábbis remélem. :oops: )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith: Töröm már a fejem jópár perce, hogy mit is írjak neked. Elhiszem, hogy aggódsz a ciszta miatt és hogy ez egy kicsit beárnyékolja a babavárás örömét, de gondolj mindig arra, amit az orvosod mondott, hogy ez nem okoz feltétlenül problémát, csak tényleg nagyon vigyázz mostantól magadra, pihenj amikor csak tudsz és tarts be minden orvosi utasítást! És meglátod, hogy ugyanolyan szép és okos kisbabád fog születni, mint amilyen Kriszta volt és van! :) Már csak azért is nyugodt lehetsz, mert egy lelkiismeretes orvost sikerült találnod, akire számíthatsz!
Nagyon izgalmas lesz majd a várakozás, hogy 2007-es vagy 2008-as születésű lesz-e a kistesó! :wink:

Később még benézek.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Most látom, hogy milyen kedves kis vonalzót tettél fel Mütyürkének! :D Furcsa lehet, hogy már neked is kettő van!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edit!
Szerintem se légy nagyon szomorú, a ciszta miatt!!! Bár ez így elég hülyén hangzik! :roll: De tényleg, ha vigyázol magadra, nem lesz semmi probléma!
Csak pozitívan gondolkodj! Nagyon aranyosan nevezted el a kisbabádat! Mütyürke!!!! :lol: Nagyon egyedi!

Kati!
Én is épp ezt kérdeztem az ifjú pártól, hogy hol fog aludni Dávid. Kb 200 méterre lakik a vőlegény, de ez azt jelenti, hogy akkor nekem is véget ér a mulatság, hacsak apa le nem vált majd egy kicsit! De ahogy magamat ismerem, úgy fogom húzni a lóbőrt, hogy csak na!!! :roll: Nem vagyok egy éjszakai bagoly!!! De majd kiderül!!!

Most megyek megetetem a drágámat, aztán lemegyünk sétálni!
Ma paradicsomos húsgombócot fogok csinálni, és még be kell vásárolni!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Úgy látom, ma megint nagy itt a pangás! :cry:

Julcsi: Akkor nem lesz messze a szállásotok a lagzitól! Hát igen, két lehetőségetek van: vagy váltjátok egymást vagy egyikőtök "feláldozza magát". Bár nem tudom, hogy a váltás működne-e, mert lehet, hogy aki éppen Dáviddal van, az elpilled, mire visszemehetne a buliba. :lol: Majd kiderül. Lesz azért 1-2 napotok kipihenni az utazás fáradalmait a Nagy Nap előtt?
Jó, hogy említetted a paradicsomos húsgombócot. Már nem is emlékszem, hogy mikor ettem utóljára. :roll:

Hívott a védőnő, holnap délelőtt meglátogat minket.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Most már legyetek szívesek, :roll: , és osszátok meg velem is ezt a húsgombócreceptet. :D :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edit!

Nagyon szívesen megosztom Veled a receptet!

60 dkg darálthús
1 fej hagyma
1 cs előfőzött rizs
sűrített paradicsom 2-3 db
só, bors, majoranna, pirospaprika

A hagymát apróra vágjuk, és BŐ olajban megpirítjuk, (azért kell bőven olaj, mert akkor nem lesz kemény a gombóc, mert a rizs magába szívja az olajat). A többi hozzávalóval együtt összedolgozzuk, és izlésünknek megfelelő méretű gombócokat formálunk belőle.
A Lábas aljára tesszük őket, és bőven felöntjük vízzel, és megsózzuk. Ha van otthon egy paprikát is beledobunk, kb 1, 1,5 óra alatt, közepes lángon megfőzzük. Ezután a gombócokat óvatosan kiemeljük a vízből és egy tálba félre tesszük.
A vízbe beletesszük a paradicsomokat, és világos rántással besűrítjük, cukorral ízesítjük, majd vissza tesszük a gombócokat.
Főtt krumplival, vagy kenyérrel fogyasszuk!

Tulajdonképpen majdnem olyan mint a töltött paprika, csak kicsit édesebb! Áki imádja!!!

Most megyek mert most csinálom Én is éppen!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Ide megérkezett a vihar!!! Nagyon félelmetes!!! :x

bogyo75

Sziasztok!

Edit fel a fejjel,mert nem vészes!!!Mármint a ciszta!Nekem is volt az előzőnél is ,akit elveszítettünk ,de Emesénél is ott volt közel a 20.-dik hétig!Nem lett semmi probléma csak figyelj oda magadra.Pont én mondom ezt,aki végig gályáztam az egészet!!!Mint most is eddig!

Na megyek ,mert fürdök és fekszem ,mert ma rohangáltunk egész nap!

Bogyó!!!: holnap reggel igyekszem! :oops:

Emese a nővérem fia ballagásán!

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Csak beköszönök, mert már biztos hogy nem lesz idôm, mielôtt indulunk. Elôre is szeretnék JOCINAK és KRISZTIÁNNAK nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánni!!!!!!
Edith, Etterke, nagyon vigyázzatok Magatokra és a Babákra!!!
Igyekszünk otthon minél hamarabb internetet beköttetni, amint tudok, jelentkezem. Addig is sok örömötök teljen az egyre nagyobb csemetékben! :D

Sok puszi!
zsuzsi 81

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a biztatást! :) Aranyosak vagytok! :) Az a helyzet, hogy bár aggódom, azért nagyon remélem, és bízom benne, hogy semmi baj nem lesz. A tőlem telhetőt megpróbálom tenni, pihenés és vigyázás meg minden téren. Legtöbb helyen, ahol utánaolvastam, azt írják, hoyg felszívódik, és ha nem is, nem kell feltétlenül probléma legyen belőle. De a kismama fokozottan vigyázzon magára. :)

Julcsi, köszi a receptet. Nem jár a gombócba tojás? MI tartja össze? Nem fő szét?
Azért nemsokára kipróbálom! :)
Volt végül vihar?

Kriszta, remélem, hoyg nekem is el fog múlni és majd egy szép, egészséges kisbabát hozok a világra. :) Mesike gyönyörű, mint mindig, ezen a képen is! :D

Zsuzsi: Nagyon sajnálom, hoyg most valóban nem írsz egy ideig! :( Remélem, hoyg most már csak az utolsó simítások vannak hátra az indulás előtt, és sikerül időben készen lenni. NAgyon fogom várni, hogy újra jelentkezz! :) Mindaddig egy nagyon szép, kellemes, problémamentes utazást kívánok nektek, és szerencsésen érkezzetek haza!
Aztán meg, amikor minden elcsitult a költözés után, beszámolókat és képeket kérünk ám!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nem úszod meg ilyen könnyen! :)

KAti, valahogy jobban szeretném, ha 2008-as lenne a baba, de ezt úgysem én döntöm el, úgyhogy nem is töröm a fejemet rajta! :oops: :lol: Szilveszterkor semmiképpen nem szeretnék szülni. :roll: :oops:

Szép napot mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Edit nem kell bele tojás, mert a rizs tarja össze!!!
Lefényképeztem neked, hogy nem esett szét! (Bocsi lányok, hogy ilyen hülyeségekkel fárasztalak Benneteket!) Kép
Végül volt vihar, de nem volt annyira vészes, mint előszőr hittem! De a levegő jól felfrissült az biztos!
Edit ha veled is lefixálnánk egy időpontot, amikor mindketten ráérünk, tudnánk csetelni a gmailen!!! Nekem reggel 8-10 között a leg ideálisabb!!!

Zsuzsi!
Jó utat kívánok Nektek, és nagyon vigyázz magatokra! Várjuk a
beszámolót, és Alidának sok sok puszit küldök!!!

Kati
Benneteket ért a vihar??? Nem okozott kárt?

Kriszti, neked nem írok semmit mert úgyis mindjárt beszélünk!!! :lol:

Képzeljétek azt hiszem jön Dávidnak a foga. Legalábbis nagyon sikítva sír, és az ínye már kezd megduzzadni! Szerintetek a Dentinox az hatásos??? Vagy ismer valaki más féle fogzás könnyítő gélt, vagy hasonlót?
Ma nagyon sűrű napunk lesz! Mennünk kell Monorra, Pilisre, ha minden igaz Albertirsára, és végül Nyáregyházára! Pénteken meg megy a Gyurika 3 napos horgászatra Gyomaendrődre, ahol most kanbuli lesz, ezért Én inkább anyóséknál leszek vasárnapig a két gyerekkel! Még soha nem ment el nélkülem, úgy hogy éjszakára is ott marad! Nagyon fura lesz! :cry: :roll: De valahogy csak kibírom!
Megyek reggelizni! Mindenkinek szép napot kívánok!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok!

Most ment el a védőnő. Azt mondta, hogy Joci már tulajdonképpen mindent ehet, viszont a tehéntejjel még várjak 15 hónapos koráig, addig pedig vagy maradjak a 2-es tápszernél vagy áttérhetek a 3-as, ún. babatejre. (Nálunk a húgomnak van tehéntej-allergiája, ezért kell különösen vigyáznunk.)
És már az ivóvizét sem kell forralni! :D
A kakaót 2 éves koráig semmi esetre sem javasolja, mert nagyon igénybe veszi az ilyen kicsik veséjét, ugyanígy az epret sem magok nélkül, mert az egész gyümölcs allergizálhat. :cry: Továbbá ne adjan neki mézet sem, viszont tejszínt lehet.
Azt tanácsolta, hogy adassam be Jocinak az előírtakon kívül a bárányhimlő elleni védőoltást is, mondván, hogy a bárányhimlőnek komoly szövődményei lehetnek. Ezt majd holnap megbeszélem a gyerekorvossal.
Röviden ennyi.

Zsuzsi: Előre is köszönjük a köszöntést! Nagyon jó utat nektek, vigyázzatok magatokra! Remélem, hogy hamarosan újra jelentkezel! :D

Edith: Örülök, hogy pozitív a hozzáállásod a terhességedhez! :D A 2008-as évszám valahogy szebb, mint a 2007-es. Én már csak azért is azt várnám! :wink: :lol:

Julcsi: Itt ugyan károkat nem okozott a vihar, de azért elég félelmetesen kezdődött, annyira be volt borulva az ég és olyan villámok cikáztak rajta, hogy csak na! Az eső aztán jól lehűtötte a levegőt. :) Én Jocinál fogzáskor mindig hűtőrágókát nyomtam a kezébe, hogy azt szopogassa, nem kenegettem neki semmivel. Érezzétek jól magatokat anyóséknál!

Kriszta: Nagyon édes Emese a motorján! :D

Most mennem kell, Joci éhes.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Edit: Remélem hétfő óta már megnyugodtál és felhőtlenül tudsz örülni Mütyürkének! Kívánom, hogy tényleg minden rendben legyen veletek! A problémádról még nem hallottam, de én a dokiban bíznéd és csak rá hallgatnék! Amikor Rékát vártam előlfekvő lepényem volt, szintén veszélyeztetett terhes voltam, így tudom mit érezhetsz! Bízom benne az idő előrehaladtával neked is minden jóra fordul! Pihenj!

Kati: Hasznos volt nekem is, amit leírtál a védőnői tanáccsal kapcsolatosan. A bárányhimlő elleni szurin én is gondolkodom!

Kép
Kép
etterke

Jaj, nem is írtam, hogy jár a Réka!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok Lányok!

Edit hol csavarog?

Etterke!
Gratula a nagylánynak! most szaladgálhatsz majd utána! :lol:

Képzeljétek végre vettünk ágyat magunknak!!! :lol: Nem, eddig se a földön aludtunk, csak olyan rossz ágyat sikerült vennünk kb 2 évvel ezelőtt, 110 ezerért hogy azóta is átkozom a napot, amikor megvettük!
Én eleve ódzkodtam a kinyithatós ágytól de a Gyuri ragaszkodott hozzá! Nos jól mellé nyultunk, ugyanis 1 hónap használat után leszakadt az a fele, amin a Gyuri aludt, 3 hétig javították, és úgy hozták vissza, hogy 6 cm-es szinteltérés van a két fele között. amit egy pléddel kellett kitömni, hogy valahogy használható legyen. És pechemre mindig Én vagyok a lyukban, és ettől szét szakad a derekam!
De ennek most vége lesz. Fele annyiért vettünk egy rugós, ágyneműtartós franciaágyat! :lol: Már pénteken anyóséknál ki is próbálhatom, ugyanis oda kértük a házhozszállítást Albertirsáról, aztán majd kölcsön autóval felhozzuk, ezt a "régit" Meg levisszük oda! És még egy gyönyörű szőnyeget is vettünk, meg egy tv állványt! Ha itt lesz minden természetesen lefényképezem!

Na megyek mert az urfi reklamál! Jó éjt Mindenkinek!

Olive
Te is írhatnál ám!!!!!!

bogyo75

Kati!
Így azért már sokkal jobb lesz, mert nem kell nemet mondanod Jocinak, ha valamit megkíván abból, amit Ti esztek!
Én is paráztam volna, de a Gyurika tegnap korán haza ért, így nem féltem a viharban! Nyáregyházán hatalmas fákat döntött ki! :? Engem az aggasztott leginkább, hogy a nagy daru nehogy rázuhanjon a házunkra!!!! De a Gyuri csak ki nevetett!!! :roll: :evil:
Most már tényleg megyek!
Aggódom Edit miatt!!! :( Hol lehet??? :roll:

bogyo75

Jaj, Julcsi, de aranyos vagy, hoyg így hiányolsz! :D :D :D :D :D
'Sze a reggel írtam, azóta meg akadt tennivalóm! :P Délelőtt mosogattam :evil: addig Kriszta lábatlankodott mellettem :roll: majd főztem egy ilyen paradicsomos húsgombóc-szerűséget. Nagyjából ugyanúgy készítettem, mint ahogyan leírtad (tényleg összetartotta a rizs), de főztem bele kockára vágott répát és egy kis zellert. szóval, olyan töltöttpaprika (paprika nélkül :) ) és paradicsomleves-keverék lett. De mindenkinek ízlett. Főleg Krisztának. :) Aztán aludtunk egy kicsit, majd szomszédoltunk, du. pedig sétáltunk egy nagyot. De azt hiszem, le kell mondanom az ilyen hosszabb sétákról, mert kissé fáj most a pocim. :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval, így telt a napunk. JA, és megettem 3 fagyit. :shock: :oops: Nem egyszerre, csak rendre, de most nagyon csúszik nekem. :P

Ami a chatet illeti, én is inkább reggel szoktam netezni, de amíg írok a topikjaimba, a Kriszta naplójába, illetve maileket, általában eltelik az erre szánt időm. Persze, nem írok mindig mindenhová, és nincs kizárva, hoyg néha ráérek dumcsizni, majd amikor úgy van, benézek a google-ra. :)

Gratulálok az ágyatokhoz! :D nekünk egyelőre kanapé az ágyunk, de nekünk nincs olyan problémánk. NAgyon jó ágy, és szeretünk rajta aludni. Amikor helyrejövünk anyagileg, természetesen, mi is akarunk franciaágyas hálószobát, de addig se lesz gond. :)
Puszi a fiaidnak! :)

Eszter, előszöris GRATULÁLOK RÉKUSNAK!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes! És igen, rohangálhatsz most már te is utána. :D
Másodsorban, igen, emlékszem, hoyg neked is volt valami gondod a terhességkor, még nem is volt biztos, hogy szülhetsz természetesen. Én mindenesetre bízom az orvosomban, és tényleg, megpróbálom maximálisan teljesíteni az utasításait.
Most hamarosan el kell végeznem valami vizsgálatokat. A TORCH-szerológiát (toxoplasmosis-rubeolis-chlamidia-herpes) illetve a "Double-tesztet", amivel a Down-kórt szűrik ki. Már az eredményekkel kell visszamennem az orvoshoz június 18-án.
Remélem, minden rendben lesz.

Kati, azt én is tudom, hoyg kakaót nem jó, ha esznek a gyerekek. Pontosan nem tudom, hoyg miért, de tudom, hoyg néném is mindig csak vaníliás kekszet vett, és soha nem itatott velük kakaóskávét.
Az epret azt hiszem, idén mi is kihagyjuk, hámozva is. Lesz még ideje jövőtől arra, enni belőle.
A vizet már én sem forralom semminek, de ásványvizet kap. Csapvizet nem merek még egy ideig forralatlanul adni.
Lehet, hoyg jó a védőoltás, de őszintén, én még egyetlen olyan esetről nem tudok, hoyg a gyereknek bármi baja lett volna a bárányhimlő után. (A sógornőm mindkét gyereke most esett át, Kriszta végülis megúszta.) Persze, nem azt jelenti, hoyg nem lehet, de szerintem korántsem oylan nagy a kockázat, mint ahogy egyesek beállítják. Nem tudom, hoyg nálunk létezik-e oltás rá vagy sem, de én nem hiszem, hogy beoltatnám. Szerintem biztosabb az immunitás, ha már átesett rajta. :roll: Én is átestem mindenféle kiütéses betegségen (himlők, kanyaró, skarlát) és semmi maradványa egyiknek sem.
Persze, ez megint csak az én véleményem, ettől függetlenül mindenki a saját belátása szerint cselekszik. :)

Puszilok mindenkit! Jó éjszakát! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Edit!
Tényleg hiányoztál!!!! :lol: Örülök, hogy ilyen hamar ki is próbáltad a receptet, és hogy ilyen kreatív legyél!!! :roll: Én szakács akartam lenni, de aztán az élet mást hozott, de Én még sose próbálkoztam újítani a recepteken! Talán mert félek a kudarctól!
De a mindmegette. hu-n regisztráltam, és minden nap küldenek receptet. Abból szoktam ötletet meríteni!

Már holnap a Dáviddal ki is próbáljuk az ágyat Nyáregyházán! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán remélem a hosszú hétvége alatt, haza kerül valahogy! És végre kényelmesek lesznek az éjszakáink!
Áki most jól jár, ugyanis anyóséknál, már most szombaton meg lesz tartva a faluban a gyereknap, így Áki duplázik. Mert igazából csak 27.-én lesz, és nem is engedem most az apjának, hogy azon a hétvégén elvigye, mert utána úgyis együtt lesznek, és elmegyünk majd gyereknapozni ide a ligetbe!!! A színházba, nagyon jó műsorok és foglalkozások lesznek a gyerekeknek! Ezeket Énis úgy szoktam élvezni! Nemhiába, még én se nőttem fel teljesen! :lol:

Talán ma még jövök, most írok a naplónkba is meg reggeliznem is kéne!!! Legyetek jók! Puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Most értünk haza a gyerekorvostól. Mindent rendben talált! :D Joci súlya 9800 g, a hossza pedig egészen pontosan 77,5 cm. :lol:
Megkérdeztem a doktornőt, hogy milyen oltásokat javasol beadatni az előírtakon kívül. Többet is mondott, de a legfontosabbnak és legsürgősebbnek az agyhártyagyulladás ellenit említette. Így aztán kaptam is receptet, délután kiváltom az oltóanyagot és június 7-én be is adja Jocinak. A bárányhimlő ellenire azt mondta, hogy az is fontos, de ráér, mert éppen most van kifutóban egy bárányhimlő vírus és őszig minden bizonnyal távol is marad. Tehát a nyár vége felé ráér ezt beadatni. Javasolta még a kullancs ellenit, ami nekünk azért is fontos, mert tudjátok, hogy itt van az erdő egy ugrásra tőlünk. De erre majd visszatérünk, amikor megyünk a jövő hónap elején.

Julcsi: Ismerős ez a kinyitható ágy két szintje közötti eltolódás.
:lol: Amikor a férjem, akkor még csak vőlegényem, ideköltözött, mi is egy olyanon aludtunk. 3 hónapig vártunk a szép kis franciaágyunkra, addigra érkezett meg ugyanis rendelésre az áruházba. Ráadásul úgy recsegett-ropogott ez a régi kanapé, hogy még jóformán levegőt sem lehetett venni rajta! :oops: :lol:
Na mindegy, átvészeltük.
Ákinak akkor tényleg kétszeresen is boldog Gyerek napja lesz! :wink:

Eszter: Örülök, hogy te is hasznát vetted a védőnőnk tanácsainak! :D Gratulálunk Rékusnak a járáshoz! Legalább nem kell már őt cipelgetni, ami most nálad különösen fontos! :wink: :)

Edith: Nekünk van egy külön víztisztító berendezésünk, amin keresztüláramlik az "elvileg" már tiszta csapvíz, ezért én bátran adom Jocinak. A gépezet pontos működési elvét nem tudom fejből, de ha valakit érdekel, akkor beleolvasok a papírjaiba. Anyukám vette.

Most megyek, ma zöldborsó főzeléket csinálok, sült virsilivel.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Kati!

Azt tudod hogy a kullancs oltás 3 fázisból áll? Az első kettőt 1 hónap eltéréssel, a 3. at pedig 2 hónap mulva kell beadni, és egy év mulva megint egy! Legalábbis Ákinak így adták régebben!
Nagyon jó sulyban van Joci, és nem lesz egy alacsony pasi!

Megyek mert már tiszta függő vagyok! Legyél jó!

bogyo75

Sziasztok!

Bekukkantok,nem tudtam mindent elolvasni.Bogyó,Kati,köszönöm igy ismeretlenül is a hozzászólásaitokat!!!!!Aranyosak vagytok.

Eszter,GRATULÁLOK Rékának a járáshoz!!!!!!!

Edit,sajnálom,hogy a mostani terhességed ez a ciszta dolog kicsit beárnyékolja,de bizzál benne,hogy nem lesz semmi baj és akkor biztos ,hogy nem is lesz.Hogy a Kriszta cipelését hogyan lehet le csökkenteni ,hát biztos nehéz megállni,hogy ne vedd fel.De ha muszáj,akkor muszáj vigyáznod kicsit.

Rita,nagy legény a Tomi már,ö mikor kezdett el menni egyedül???Erröl lemaradtam.

A Léna ma már csak egy kezét adta ide,hogy sétáljunk,egyre jobban megy neki.És mintha tegnap óta jobb is lenne a hangulata.Viszont jön megint egy hátsó rágófoga,már elöre félek!!!Az útóbbikat nagyon megszenvedte.
Ja és fekvötámaszból próbál egyedül felállni :roll:
Higgyétek el,hogy minden nap leesik valamiröl.Tegnap még a hálószoba ágyunk alá is beesett.De nem tanult belöle,mert ma ugyan oda esett be.Tiszta kék a homloka.

Nagy hülyeséget csináltam.Tegnap másodjára beoltattam kulancs ellen.Azt hittem,hogy ez a 3 napos láz mér teljesen elmult,de mikor hazajöttünk vettem észre a nagy kiütéseket a lábain :cry: most bosszant,hogy miért nem vártam még egy hetet vele!

Nem is tudtam,hogy a Zsuzsiék is hazaköltöznek!!!!Én azt hittem,hogy ök véglegesen laktak ott.Mi is költözünk augusztusba,de szerencsére csak ide a közelbe,még a kezünkbe is átvihetjük a cuccokat :lol: Alig várom,meg nem várom :?

Na megyek,majdnem odaégett a kaja.Bogyó,ezt a golyót én is kipróbálom,már régkeresek ilyen receptet!!!!!!Valahol ettem és fini volt.Minden receptnek örülök,ami hamar elkészithetö 8)

Puszi mindenkinek.Ha valakit kihagytam bocsi,még bele kell jönnöm a fórumozásba.........

Betty

betty30

Edit még annyi jutott eszembe,hogy az nagyon fontos a mosogatógépnél,hogy NE FOGYASSZON TUL SOK ÁRAMOT ÉS VIZET!!!!!!!!!!Nálunk itt A kategóriának hivják az ilyen spórolós gépet. :!:

betty30

Mindenekelőtt, nagyon gyorsan, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK JOCIKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Drága Joci, kívánunk neked sok egészséget, szerencsét, örömöt az életben, a baj és a bánat pedig messze ívben kerüljenek el. Szüleidnek pedig ugyanezeket, hogy szép, hiányban nem szenvedő életet tudjanak biztosítani neked! Nagyon szeretünk! :)
Edith és Kriszta

Kép .

Hogyan vártalak?

Azt kérdezed tőlem, hogyan vártalak?
Mint az éjszakára fölvirrad a nap
Mint a délutánra jő az alkonyat
Mint a szellő jelzi a förgeteget
Ezer pici jelből tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel a nap sugarát
Fagyos téli este jégcsap csillagát
Mint az alma ízét, tejet, kenyeret
Pedig nem is láttalak még-
Úgy ismertelek.

Mint fény az árnyat, záport a virág
Mint patak a medrét, madárát az ág
Mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget
Mindenkinél jobban téged így szerettelek.

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Drága Jocika!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!!
Nagyon boldog születésnapot, és életet kívánok Neked!!!!!

Bocsi, de most csak ennyi fér bele az időmbe! Edit nagyon szép a vers!!! Nagyon vigyázz magadra, és egyél fagyit, amennyit kívánsz!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!!

bogyo75

Sziasztok!

Most értem ide! :wink:
Délelőtt főztem, ezért nem tudtam eddig jönni.

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok, lányok! :D

Edith: Külön köszönöm a verset! Ismertem, bár már nagyon régen olvastam, de most, hogy itt van Joci, már egészen más értelmet nyertek a sorai és nagyon meghatódtam rajta! :cry: :)

Holnap ünnepelünk, mert a férjem ma előreláthatóan későn ér haza. Így a tortát és csak holnap délelőtt készítem el. (Sütni nem kell, szóval ráér.)
Képzeljétek, Jocinak lett egy sötét folt a homloka közepén, ott, ahol napokkal ezelőtt beütötte. Igyekszem majd elfedni a hajával, hogy ne látszon a képeken! :?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

JOCI, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! SOK ÖRÖMET ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!

Kép

Kép
Kép
etterke

Ez a kép két nappal Joci születése után készült. (Szerettem volna aznapit feltenni, de azok még nem a digitális fényképezőgéppel készültek és nem lett szép beszkennelve.)

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Eszter: Neked is köszönjük! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kedves Joci!Mi is kivánunk neked Nagyon Boldog Szülinapot eröben egészségben!!!!!!!Légy mindig nagyon vidám!!!!!
Puszilunk
Betty és Léna

betty30

DRÁGA JOCI! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK. REMÉLJÜK EGY NAGY-NAGY ÜNNEPLÉST CSAPTOK HOLNAP. ANYA BIZTOSAN FINOM TORTÁT KÉSZÍT NEKED. MOND MEG NEKI, HOGY KÜLDJÖN MAJD NEKÜNK KÉPEKET AZ ÜNNEPLÉSRŐL!

SOKSZOR PUSZILUNK:

OLIVE ÉS LOLLI
[/b]

KépKép
olive

Kati, nagyon tetszik az uj vonalzotok. :)

KépKép
olive

Jó reggelt!

Tegnap este mégis megünnepeltük Jocit! :D
A férjem nem sokkal azután felhívott, hogy tegnap megírtam nektek, hogy későn ér haza és közölte, hogy időben jön.
Így aztán gyorsan megcsináltam a tortát, ami aztán teljesen lenyűgözte Jocit, rajta a meggyújtott gyertyával. Utána evett is belőle, nagyon ízlett neki, úgy kellett megálljt parancsolni neki, nehogy megnyomja a gyomrát! :lol: Gondolhatjátok, milyen boldogsággal töltött el, hogy örömet szerezhettem neki. Megérte dolgoznom rajta.
Mindjárt teszek fel képeket.

Betty, Olive: Köszönjük a kedves szavakat! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kép
Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: