Sziasztok!
Bekukkantok,nem tudtam mindent elolvasni.Bogyó,Kati,köszönöm igy ismeretlenül is a hozzászólásaitokat!!!!!Aranyosak vagytok.
Eszter,GRATULÁLOK Rékának a járáshoz!!!!!!!
Edit,sajnálom,hogy a mostani terhességed ez a ciszta dolog kicsit beárnyékolja,de bizzál benne,hogy nem lesz semmi baj és akkor biztos ,hogy nem is lesz.Hogy a Kriszta cipelését hogyan lehet le csökkenteni ,hát biztos nehéz megállni,hogy ne vedd fel.De ha muszáj,akkor muszáj vigyáznod kicsit.
Rita,nagy legény a Tomi már,ö mikor kezdett el menni egyedül???Erröl lemaradtam.
A Léna ma már csak egy kezét adta ide,hogy sétáljunk,egyre jobban megy neki.És mintha tegnap óta jobb is lenne a hangulata.Viszont jön megint egy hátsó rágófoga,már elöre félek!!!Az útóbbikat nagyon megszenvedte.
Ja és fekvötámaszból próbál egyedül felállni
Higgyétek el,hogy minden nap leesik valamiröl.Tegnap még a hálószoba ágyunk alá is beesett.De nem tanult belöle,mert ma ugyan oda esett be.Tiszta kék a homloka.
Nagy hülyeséget csináltam.Tegnap másodjára beoltattam kulancs ellen.Azt hittem,hogy ez a 3 napos láz mér teljesen elmult,de mikor hazajöttünk vettem észre a nagy kiütéseket a lábain
most bosszant,hogy miért nem vártam még egy hetet vele!
Nem is tudtam,hogy a Zsuzsiék is hazaköltöznek!!!!Én azt hittem,hogy ök véglegesen laktak ott.Mi is költözünk augusztusba,de szerencsére csak ide a közelbe,még a kezünkbe is átvihetjük a cuccokat
Alig várom,meg nem várom
Na megyek,majdnem odaégett a kaja.Bogyó,ezt a golyót én is kipróbálom,már régkeresek ilyen receptet!!!!!!Valahol ettem és fini volt.Minden receptnek örülök,ami hamar elkészithetö
Puszi mindenkinek.Ha valakit kihagytam bocsi,még bele kell jönnöm a fórumozásba.........
Betty