Ria
folyt...
Állandóan evett, már mérni is elkeztem, hogy tuti ezsik e, van e elég tejem, meg ilyenek. De hát ezek a dolgok számotokra is ismerősek.
Szóval nem hízott rendesen a kiscsaj, 4 héten még csak 340 g-t hízott. A kakija fehéres színű volt, és nagoyn sárga volt már a kislány. A gyerekorvosnak ez nem volt elég, hogy gyorsan kórházba küldje, így hát Rián keresztül eljutottunk végső állomásként az I. sz. Gyerekklinikára, ahol közölték, hogy nagyon gyorsan műteni kell, majdnem lecsúsztunk a műtétről, merthogy azt csak a 6. hétig csinálják, és Kitti akkor volt 5 hetes.
Szóval ott volt a teljesen egészséges kislány, tökre nem egészségesen.
Az anyatejről azonnal le kellett állni. Egy ideig még fejtem, de mikor nyilvánvalóvá vált, hogy többet nem ehet anyatejet, akkor abbahagytam.
Szépen lassan elapadt.
03.19-n megoperálták. Kb 10 cm-es vágás van a kicsi pociján. Elég nehéz időszak volt ez számunkra, inkább nem is részletezem.
Húsvét előtti héten hazaengedték, azóta itthon van, borzasztó sok orvosságot kap (amit utál is - nem csodálom), meg ezsik "fincsi" speciális tápszert. Hízik is, mint a kismalac
. Főleg, mert a szteroid, amit a műtét miatt kell kapjon még vagy 4 hétig, csinálja is neki az étvágyat.
Holnap megyünk kontrollra. Vesznek tőle vért is, reméljük minden ok lesz.
Aztán még előfordulhat, hgoy nem teljsen lettek jók a dolgok, és májátültetés is lehet a vége.
De ez majd csak később derül ki, és csak 4-5 éves korában lesz. Drukkolunk, hogy ne legyen.
Egyébként ez az egész valószínűleg egy terhesség alatt benyalt vírusnak köszönhető.
Tutira nem tudják.
Palika egész jól viseli a kistesót. Féltékeny, azt nem mondhatom, hogy nem, de azért lehetne rosszabb is.
Néha kiborulok miatta, meg a hisztije miatt, de aztán pár napig ok minden.
Ráadásul ő most kezdi a dac-korszakot, úgyhogy halmozottan hátrányos helyzetű vagyok.
Kitti egy angyal. Eszik, mosolyog, dumál, és gyönyörű! Palika is az
(ez kimaradt az előbb
)
Alszik is rendesen, nem is panaszkodhatok rá.
Jaj, most nem is tudom mit írjak még. HOzzászólni egyenlőre még nem tudok, de majd összeszedem magam.
Most dobok fel néhány képet, jó?
Pusz