Új privát üzeneted érkezett!

Lanett,

kívánom, hogy hamar, minden gond nelkül túllegyetek a szülesen, es mielőbb boldog családkent terjetek haza!

Share, nagyon sajnálom, ami veletek törtenik, de róbálj kitartani es meglátod, minden rendben lesz. Máte erős kis emberke, es ilyenkor meg nagyon gyorsan meggyógyulnak a kicsik. Drukkolunk, hogy mielőbbb minden egyenesbe jöjjön es egeszsegesen terjetek ti is haza!

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci drukk Sharééknak!!

Kép
tini75

Csibe!
Sok boldogságot a kis Csanáddal!
Lanett!
Szorítunk,hogy minden simán menjen!
Share!
Reméljük minden rendben lesz a picivel!
Chesti!
Köszi.
A családban mindenki másnak látja őket!Anyuék az egyikre egy kis medvét tippelnek háton fekve mézet nyalogatva!Mi az urammal az egyikről:Mint egy kis büdösbogár,amelyik a hátán fekve fetreng,a másikról:Az tuti ejtőernyős,mert úgy függeszkedik ott fent!De édesek és az enyémek.JA és holnap is láthatom őket!!Ez a legjobb!
Lexi!
Nekem utoljára 6-ot szívtak le,de túlstimuztak és nagyon elcseszték a protokollt,mert az Ovitrellt nem az 5.,hanem a 8.napon kezdtem meg!Ezért összeesett a peteérés és kész csoda,hogy újratudták indítani és ennyi lett belőle.
Utána nekem is kb.8.hétig hatalmas puffadt hasam volt,de ezek a belek is lehetnek+a víz is egyszerre!Elmúlik majd!
Túró+Víz
Naposoldal!
Köszi!
Juci!
Gondololm már nagyon várod a rugdosást!Mi duplán éljük meg ezt is,meg ha nem hagynak majd aludni azt is!
Nagyon jó fej a főnököd!
Vendég

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést, bár még nem merek vonalzót készíteni és ide is bekerülni a táblázatba, nagyon félek! Tegnap voltam 6 hetes, az előző babám 7 hetesen ment el, ezért még egy kicsit várok a hivatalos bejelentkezéssel, de addig is szorgalmasan olvasgatlak titeket is!!!

Lexi!

Aki 12-24 órát vajúdik, az biztosan azt mondaná, hogy inkább szül kocsiban, mint ennyit kínlódni! De ennek ellenére tökéletesen értem az aggodalmaidat! Szerintem egyelőre pihenj sokat, élvezd a terhességet és kérdezősködj, hogy akik mostanában szültek, kit ajánlanak? Menj el több orvoshoz is és a végén egy maradjon, aki szimpatikus! Most én is ezt csinálom.

Csibe!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Lanett!

Reméljük nem lesz komolyabb gond, nagyon szorítunk!!!

Share!

Jobbulást kívánok! A gyerekek olyan gyorsan tudnak regenerálódni! Reméljük nem lesz nagyobb baj!
sharon

Sziasztok csajszik!

Csibe, hatalmas gratula! Isten hozta a legkisebb jövevényt!!!

Juci, ne legyél elkenődve. Szegény nagymamám mindig azt mondta, hogy az egyik baj elviszi a háztól a másikat. Az anyagi kár egészséget hoz a házhoz. Szóval ha ez az ára, hogy a lánykáid egészségesen megszülessenek... van egy ilyen mese is, ha megtalálom, bemásolom neked.

Share tényleg kórházban van Mátéval, beszéltem is vele csak nem akartam irni, nem hatalmazott fel rá.

Lanett, drukkolunk. Tényleg, Lanett hányadik héten volt??

Chesti, nekem jó a június 2. Teszek fel mindjárt csattos képet!! :) :)

Puszi mindenkinek
Lucia

UI: Lexi menjél sürgősen orvoshoz! Lehetőleg a bmc-be vagy a Jánosba, mert túl vagy stimulálva, és ez veszélyes is lehet a Te egészségedre. A babának nem árt.

Kép
lucia1

Jó reggelt Csajok!

:)

Csibe!!

Gratulálunk!!!

Kép
mot

Lanett
Drukkolok, hogy minden jól menjen!!!

Share
:(

Mot
Gyönyörű Krisztina hercegnő! A kendős kép csúcs! :wink:

manda

Jucinak.. és mindenkinek. A mese.

Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltsék el. A család udvariatlan volt, és megtagadta az angyaloktól, hogy az éjszakát a nagy ház vendégszobájában töltsék el. Helyette a pincében szállásolták el őket. Amikor kinyújtóztak a kemény padlón, az idősebb angyal meglátott egy lyukat a falon és kijavította azt. Amikor a fiatalabb angyal megkérdezte, miért, az idősebb angyal így felelt:

„A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.”

A következő éjjel mindketten egy nagyon szegény, de vendégszerető paraszt ágyában pihentek. Miután azok azt a kevés ételt is megosztották velük, amilyük volt, átengedték éjszakára az ágyukat, ahol ők jót aludtak. Amikor a következő napon a nap felkelt, az angyalok könnyek között találták a parasztot és a feleségét. Az egyetlen tehenük, akinek a teje az egyetlen bevételi forrásuk volt, holtan feküdt a mezőn. A fiatal angyal dühös lett, és kérdezte az idősebbet, hogyan hagyhatta, hogy ez megtörténjen. Az első embernek mindene megvolt, mégis segítettél neki, vádolta. A második családnak kevese volt, és hagytad, hogy elpusztuljon a tehenük.

A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak, mondta ismét az idősebb agyal.

Amikor a nagy ház hideg pincéjében pihentünk, észrevettem, hogy a falon lévő lyukban arany van. Mivel a tulajdonos olyan mohó volt, és nem akarta megosztani szerencsés sorsát, betapasztottam a lyukat, hogy ne találhassa meg az aranyat. Amikro az utolsó éjszaka a paraszt házában pihentünk, jött a halál angyala, hogy elvigye a feleségét. Helyette odaadtam a tehenet.

„A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.”

Néha pontosan az a jó ami történt, csak a dolgok nem mindig annak mutatkoznak, aminek kellene.

Kép
lucia1

Lucia,

A vonalzó szerint Lanett ma 34+4... Kicsit korai, nem?

Sharéval ma is sms-eztem, ma írta, hogy írjam meg nektek.

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Lucia! Köszi, szép történet!
Hát ha a lányok egészségesen születnek, vigyék a többit is :oops:
Próbálok most már nem idegeskedni miatta, csak nagyon ijesztő, hogy fent alszol és egy ( v. több ) vadidegen a cuccaid között turkál, ráadásul a rendőrök szerint környékbeli lehetett, lehet, hogy minden nap látom :twisted:
Meg az fáj, hogy most a gyerekektől lopott, nem érdekelne ennyire, ha mondjuk a nyaraláspénzt vitte volna el...

Share! Szorítunk nagyon Máténak, minden rendben lesz!

Lanett, hajrá :!: :!: :!: Várjuk a híreket!

Puszi!

Judit

jucicuki

Köszönöm a bókokat!!

Továbbítom délután a címzettnek!!!

Megzabálom én is !!! Úgy imádom!!!

mot

Share
Mielöbbi gyógyulást kívánok Máténak!!!

Lanett
Könnyű,gyors szülést kívánok neked!!

Juci
Le a kalappal a főnököd elött!
gabicsibe

Csibe gratulálok a kis Csanád érkezéséhez,nagyon sok boldogságot,jó egészséget,sok-sok tejcsit kívánok!

Lanett remélem minden rendben,nagyon szorítok Nektek!

Share kis Máténak mielőbbi javulást kívánok!

Juci még a hideg is kirázott attól,amit a főnöknődről írtál!Én is ilyen főnököt szeretnék :D .

Benszi tündériek a Babók.Várjuk ám a pocakos képet is :D .

Tinike nagyon aranyosak amiket küldtél :D .Én is küldtem egy párat megint,ha nem baj :wink: .

Lucia nagyon édes a mese :D .Csattos képről ne feledkezzél meg :wink: .Mi újság Veletek,jól vagytok?

Sharon üdv itt is :D .Mégegyszer tiszta szívből gratulálok Nektek!

lippa

Itt vannak az én motoros Tündérkéim :D !

Kép Lilla

Kép Petra

lippa

Sziasztok,

Lanett híradó:

Ma délelőtt, 11:35-kor megszületett Lanett kislánya, Réka Anna, 2860 grammal és 49 centivel! :D:D:D:D:D:D:D:D

Nagyon gratulálok!
Jó egészséget, és sok tejcit kívánok!!! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és minden rendben van, de a kora miatt most 24 órát megfigyelik.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :D
Köszi a híradást!!!
Biztos olvastad a másikban végülis csúszunk, most mán mindegy!

Lanett :D
Szívből gratulálok!!!! Jó egészséget kívánok a mamának és Réka Anna babának!!!

manda

Sziasztok!

Lanett és Csibe!

NAGYON NAGYON GRATULÁLUNK!!!Nagyon jó egészséget, sok tejcit és minden jót kívánunk a mamáknak és a babáknak is!!!!!!

Gica, köszi az infot, még várom a többiektől is:)

puszi mindenkinek

numato

Kép
numato

Lanett gratula! Rékának jó egészséget. Nőjön nagyra :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Hű most látom a naptárban!!!!
Ha ma tartod, Botond, nagyon boldog névnapot kívánok!!!

manda

Hűűű micsoda hírek. :)

Csibe még egyszer gratulálok Csanádhoz! :lol:

Kép

Lanett sok boldogságot a csöpp kislányhoz! :lol:

Kép

chesti

Lippa olyan gyönyörűek a lányok, hogy nem tudok betelni velük. :) Ezt a kis hajráfot le kell zabálni róluk, annyira csajosak. :)

Mot apu Boldog névnapot. :) Kép

Lucia a mese elgondolkodtató volt, nagyon megfogott. Igen, honnan nézzük a dolgot.
Csaatttooosss képpeett kééérrünk!!! :lol:

Juci Én is csak azt tudom mondani írtó szerencsések vagytok, hogy nem mentek fel az emeletre. Tárgyi dolgok pótolhatóak, bármennyire is bosszantó, és elszomorító ez a mai világ.
Ti jól vagytok, a babukáknak lesz kajciuk, és hol aludniuk, meg még amugy is "messze" van, hogy érkezzenek. :)

chesti

Lippa
megzabálom ezt a két csajt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira szépek!!!!!!!!!!!!!nagyon szerencsés vagy :lol: :lol: :lol:

Csibe,Lanett
óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!ügyik voltatok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!
Csibe, Lanett!! Gratulálok!!! Sok-sok boldogságot a babákhoz!

Juci, látod, vannak még rendes emberek! Ne idegeskedj! Előbb-utóbb minden megoldódik.

Share Mátéjának jobbulást kívánok!

Puszi mindenkinek!
süni76

Lippa!
Annnnnnnyira helyesek ezek a csajok!

Lanett!
Grtaulálok a babához!Mekkora lett volbna,ha megvárja a végét?És köszi a gratulációt!
Vendég

Hát az igért képek..

Kép Lucababa

Kép

Ez kicsit Kisherceges, de a csatt a kapucni alatt van..

Kép
lucia1

Hű Lanett, most látom....

Isten hozta Réka Annát is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép nagy baba!! Jó nagy lett volna ha végig kihordod. Én is 34+4 napra szültem. :) :)

Sok puszi
Lucia

Kép
lucia1

Lucia!
Mennyire helyes ez a baba!Gratulálok hozzá!Gyönyörű!

Mamik képeket még a csemetékről!!
Vendég

Ja és még egy kép; kicsi fiam tévét néz...

Kép És az én kis Krampuszkám...

Kép
lucia1

Lucia :D
Nagyon édes Lucababa és Don Zsombor olyan komolyan nézi a tv-tk!!! Gyönyörűek!!!

Lippa :D
Lánykáid annyira szépek! Azért most jobban látszik rajtuk, hogy két petéjű ikrek! Nagyon hasonlítanak, de még sem egyformák!!!

Csajok!
Hát ilyen képek láttán simán bevállalnék én is két babót!!!

manda

Lanett, Csibe,
Mindkettötöknek gratulálok, és sok sok tejcsit kivánok! :lol:

Lippa,
gyönyörüek a lányaid, nagyon édesek!! :lol:

Lucia,
Lucababa, és Don Zsombor is nagyon édesek! :lol:

Kép
bibike27

Lucia
Nagyon szép babák!

Lippa
Igazi hölgyek már!Apuka tudja mi vár rá?Hesegetheti majd a fiúkat :D
gabicsibe

Lányok köszönöm a dícséreteket!

Lippa, végre van időm leírni is, gyönyörűek a lánykáid!!! Hát igen, az udvarlókkal majd gond lesz...

Na pussz mindenkinek, jó éjt!

Lucia

Kép
lucia1

Micsoda hírek!!!!!

Lanett, jól megleptél minket, de az a lényeg, hogy minden rendben, gratulálok a meglepetésetekhez!
Hát, mostmár tudjuk, KISLÁNY!
Jó egészséget nektek!!!!!

Share! Máténak mielőbbi jobbulást, nektek pedig kitartást a nehéz napokhoz!

Lucia, Lippa, Mot! Egész egyszerűen csodásak a babáitok!
Tényleg öröm nézegetni ezeket a fotókat!
Nem lehet megunni!

Chesti, kérünk újabb képet Niki babáról is!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Most értünk haza a moziból, de azért még bekukkantottam :lol:
Jól elfáradtam, mert 8-tól 19 óráig dolgoztam, és utána mentünk mozizni, megnéztük a „Megérzés”-t. Háááát… Láttam már jobb filmet…

Tegnap voltam egy „új” nődokinál, mert úgy döntöttem váltok. Igazából csak konzultáció volt. Szerinte is csak egy „pech” volt, ami történt velünk, nem tud Ő sem konkrét magyarázatot rá. Lehetett fertőzés (amely vagy felszállt a méhszájon át, vagy egy bennem lévő gyulladás okozta), az esetleges hormonális okokat kizárta – amire én még gyanakodtam -, mert azt mondta, hogy az már a 24. héten kizárt lett volna… Mindenképpen bíztató szerinte, hogy a lombik elsőre sikerült, azt mondta, hogy ez nagyon jó eredmény, és nagy esélyt lát arra, hogy legközelebb is elsőre sikerüljön. Remélem. Véleménye szerint már ősszel újra kezdhetnénk, elég a fél év pihi, de úgy döntöttünk, hogy nekünk azért kell az egy év pihi, nehogy baj legyen abból, ha hamar állunk neki újra. Ezen már ne múljon… Amúgy megemlítettem neki, hogy a pár héttel ez előtti vérvételen magas volt a süllyedésem (50! És 20-ig jó…). Úgyhogy kell majd mennem kontroll vérvételre, és ha még mindig magas, akkor: urológia, belgyógyi és fogászat. (Ez utóbbi amúgy is szombaton már esedékes…) Jövő tavaszra teljesen góc- és gyulladás mentes szeretnék lenni, csak és kizárólag akkor megyünk újra.
Amúgy a dokival kapcsolatosan arra jutottam, hogy kedves volt, de… én fel fogom keresni Wiegandt dokit, és szeretnék a magánrendelésére járni, főleg a lombik után, szóval szeretném, ha nála lehetnék majd kismami, és nála is szülhetnék. Igazából, csak benne bízom meg teljesen. Remélem, hogy el fog majd vállalni.
Hű… jó rég írtam már ennyit magamról… :oops: Bocsi. Most úgy jól esett kiírni magamból, meg most volt is mit…
Amúgy is kérdeztétek többen is már, hogy hogy vagyok, bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam, de még nem ment. A válasz: Nehezen, de próbálom felfogni a felfoghatatlant. Sokszor belegondolok (mindennap :oops: ), hogy mi lett volna, ha nem így alakul, hol is tartanék most… És hát nagyon, sőt…rettenetesen nehéz.
Ennek ellenére, már nagyon várom a jövő tavaszt, hogy mehessek újra a BMC-be, és hogy újra kisbabát várjak. Remélem, hogy az élet kárpótol majd ezért a borzalmas veszteségért…

Lányok,
Továbbítom Share-nak a jókívánságaitokat holnap! Ha tudok valamit, megírom. Köszönöm a nevében is!!!

Sharon,
Üdv itt. :D Itt is engedd meg, hogy gratuláljak Neked! :D Szólj, ha már bele szeretnél kerülni a táblába, és azonnal beleteszlek. Jó?
Ne aggódj, most semmi gond nem lesz!!!

Bibar drágám, ez rád is vonatkozik ám! :D :wink:
Lukréciával mi van? Hiányzik… :( Ugye minden rendben van Velük???? Kérlek, ha tudsz valamit, oszd meg velünk is! Puszi neki!

Lexi,
Egyetértek Luciával! Irány a BMC!!! Rád ez elég veszélyes lehet, főleg, ha nagyon besűrűsödik a véred! Kérlek, minél hamarabb menjél, jó?

Mot apuci,
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D

Kép

Lucia,
Csodásak ezek a gyerekek! Olyan hihetetlen, hogy már több, mint 4 hónaposak! :D

Lippa,
Nagyon szépségesek a motoros angyalkáid! :D Még mindig csak az egymás közti kommunikáció megy? :wink:

Manda drágám,
Ne szomorkodj, nemsokára eljön a Te időd is! Kitartás, nemsokára kezdés… (Nekem még 9 hó a várakozás… :( )

Bibike,
Hogy vagy? Hogy bírod a pocis-létet? Pociképet nem kapunk? :wink:

Na lépek, mindjárt éjfél… :oops: És holnap (is) melóóóó :?

Szép álmokat!
És még egyszer bocsi a kisregényért! :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Jó hallani egy kicsit Rólad is, mindig csak minket bíztatsz, nekünk drukkolsz.
Még mindig nem tudok szavakat találni arra, ami Veletek történt és iszonyúan csodállak érte, hogy ilyen erős vagy!
Ha Wiegandt dokiban bízol, szerintem is jó ötlet, hogy mindenképpen próbálj hozzá bekerülni, fontos, hogy biztonságban érezd majd magad.
Szorítok Nektek nagyon!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Most ment el a védőnénim. Éhgyomori vércukrom 3,5. Most meg kell ennem a kefírt és a zsemlét és jön vissza negyed tízkor, újra megméri.

Hát a reggeli fogmosás még mindig nem megy :oops: :oops: :oops:

Gyerekek gyönyörűek!

Puszi Mindenkinek, szép napot!

Judit

jucicuki

Sziasztok! micsoda hírek!!!

Lanett ezerszeres gratula!!! Vigyázzatok magatokra!! Millió puszi és jókívánság!!

Lippa és Lúcia azt hiszem én már megzabáltam a kicsinyeiteket, úgyhogy ha nem látható itt fenn a képeitek, az miattam lesz! :oops:

Zsókuci minden jót nektek, és megy a drukk ezerrel!!!

Bariném alig várom már a hétfőt, és jöhessek az új képekkel a pindurinkról! Szörnyű, de ma reggel megint itt ez a pocifájás, már kezdtem elfelejteni! Pffff de rosszzz, és kellemetlen, de kibírom!!!

Nos csajok szép napot, és pihit, kevés munkát a dolgozóknakl!
Pá!

Kép
tini75

Zsókuci
köszönöm de az még odébb van :oops: :oops: Wiegandt dokiba én is belezúgtam :lol: :lol: igazd van nagyon :oops: nekem ő csinálta most a leszivást és a beültit is.na persze a Zekét is imádom :oops: :oops:

Lukréciával minden rendben,majd rápiritok :lol: :lol: de nagyon jól vannak ö és a babája :lol: :lol: :lol:

Naposoldal
drága vagy :lol: :lol: gratula a kislányhoz :lol: :lol:

bibar

Sziasztok Lányok!

Húha, sok minden történt megint...

Csibe és Lanett!
Óriási gratula a babákhoz! MInden szépet és jót kívánok!

Lucia, Mot, Lippa!
Nagyon édesek a babák! Öröm nézegetni a képeiket!

Naposoldal!
Ezek szerint már biztos, hogy kislány? Nevet találtatok már neki?

Juci!
Neked már most megcsinálják a terheléses vércukrot? Nekem csak a 24. héten.... :roll: Nagyon rendes a védőnénid, hogy ő csinálja és nem kell sorokat várnod és cukros lötyit innod.

Bibar!
Üdv. ebben a topikban! TUdok, mennyire örülök, hogy itt vagy végre?
Lukréciát pedig biztasd, hogy írjon majd, mi van velük, bár én is valahogy ritkábban jövök mostanában. Mindig van valami dolog, amit elviszi az időmet, pedig már kb. 1 hónapja nem is dolgozom.
Tényleg Te még dolgozol? Hogy tervezed majd?
És hogyhogy W. doki csinálta végül ezt a programodat? Zeke szabin volt?

Zsókuci!
Jó, hogy végre kiírtad azt a benned van, volt. Bízom benne, hogy tavasszal teljesen egészségesen, gócmentesen tudtok majd belevágni a lombikba. Addigra hátha kicsit könnyebben fogod magad érezni lelkileg is... És menj W dokihoz. Én is csak jókat tudok mondani róla. Bár azt hiszem sokan vagyunk így vele...

Sharenek üzenem, hogy szorítok értük és kívánom, hogy a kis Máté mihamarabb felépüljön!

Képzeljétek kedden voltunk a védőnéninél és meghallgattunk a babák szívhangját. Olyan édesek voltak csak úgy dobogtak. Mindkettőjüknél szép tiszta volt a hang. Nagyon jó volt hallani... Legközelebbi orvoslátogatásunk kb. 1 hó múlva lesz, a 24. héten. Akkor lesz a vércukor... Brrrrr...

Puszi Mindenkinek
Gica
gica1

Sziasztok!

Most ment el a védőnéni. Legalább a cukrom miatt nem kell aggódnom.
3,3 lett a terheléses ( hétig jó). Ennek örömére eszem is egy kis rizskochot :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Lanett írt, hogy Réka babának kétoldali tüdőgyulladása van. :(:(:( Nagyon rossz látniuk, hogy kűzd minden lélegzetvételért :(

Kéri, hogy nagyon szorítsunk nekik!!!!

Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Lanett
Remélem gyosan rendbe jön Réka baba!Szorítok!
Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Lanett gratulálok a kis Réka Anna érkezéséhez!.
Tényleg mi lett volna ha végig bent marad :shock:?Jó egészséget,sok tejcsit kívánok!

Köszönjük szépen a bókokat Mindenkinek :D .

Bibar teljes szívemből kívánom,hogy Nektek is legyen legalább 1 kis puncisotok (egyébként van rá esély,mert most nagyon csajos időszak van) :wink:.

Lucia,annyira gyönyörűek a gyerekek,hogy az csak na!Rengeteget nőttek az utolsó kép óta!Ti is hesegethetitek majd az udvarlókat,de Nektek legalább Zsombi tud majd segíteni(miután sikerült leráznia magáról a csajokat) :lol: .

Zsókuci drága,annyira tisztellek és becsüllek!Bíztató amiket az orvos mondott,szerintem is próbáld meg Wiegandt doktort biztos elvállal.A legfontosabb tényleg,hogy bízz az orvosodban,főleg azok után,amiken keresztül mentetek.Nagyon-nagyon szorítok Nektek!

A lányok sajnos még mindig csak a maguk kis nyelvén kommunikálnak :cry: ,de remélem már nem sokáig :roll: .

Juci örülök,hogy minden ok.a cukroddal.Ilyen védőnéni mint a Tiéd csak a mesében létezik :D .Rizskoch nyami-nyami én is nagyon szeretem :D .Jó étvágyat hozzá Neked és a Csajoknak!

Tinike sajnálom,hogy megint fáj a pocid :cry: .Lehet hogy azért mert megetted a képeket:lol: :wink:? Pihizzél sokat!

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Lanett mielőbbi jobbulást kívánok Réka babának!Szorítok,hogy gyorsan rendbe jöjjön!

lippa

Gica
drága vagy de én még csak zömében a csodás képekre reagálok :oops: :oops: mert én is babonás vagyok és még nagyon korai lenne hogy itt legyek :oops: :oops: de igyekszem :lol: :lol:
Zeke ,konc,Kanyó dél-afrikában voltak egy kongresszuson pont akkor mikor az enyém volt :oops: én a leszivás óta nem dolgozom mert ovónö vagyok és aztán ott repkednek a bacik :oops: :oops:
olyan jó hogy láttad megint a 2 picurkádat,vigyázz rájuk :lol: :lol:

Lippa
ugy legyen :lol: :lol:

Lanett
nagyon drukkolok a pici Rékának :oops: :oops: :oops: jobbulást :oops:

bibar

Sziasztok Csajok!!!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!!!

Lanett :)

GRATULÁLOK!!!! :)

Zsókuci!!! :)

Öröm volt Rólad olvasni!!!! :)

Puszi Mindenkinek!!!

Nálunk minden okés, bár tegnap már a másodikon hallottam, hogy megvan a törpe - üvöltött ahogy bírt!!! Éppen ehhez volt kedve!!!

Már kenjük az ínyét valami izével!!! :)

Kép
mot

Réka babának mennek a drukkok, Lanett kitartás!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

újabb kórházas hírrel jövök :(:(

Chesti most hívott, hogy mennek be a kórházba Nikivel, mert szegénykének vesemedence gyulladása van! :( :( :(

Úgyhogy légyszi, Neki is drukkoljatok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon!!!

Köszi a nevükben is.

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!

Elég depis vagyok ma, és még ezek a hírek, ismét bőgtem egy sort! :cry: Aggódunk, hogy minden rendben legyen a 9 hónap alatt, majd aggódunk, hogy utána is minden rendicsek legyen!

Chestinek kitartást, Nikinek gyógyulást!!

Lanettnek kitartást, Rékának gyógyulást!!!

No pá lányok, holnap itt!!

Kép
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?