Marek
örülök.hogy jók a leleteid
alsó arc
ez jó
ikor mész uhra?
első alkalommal a babával amikor mentem a dokihoz láttam új szerelése van hú mondom frankó lehet tévézni vizsgálat közbe
erre amikor felültem a székre nézem mi van a képernyőn hát az én a alsó arcom felnagyítva ,premire plán,hát azt hiszem fent akadtak a szemeim,azóta nem megy az a kütyü,hálistennek
közbe látom írtál nekem,én is nagyon rühellem a meleget,fújj,csakis tengerparton bírom elviselni,na jó a Balcsi is.
Bizony ez így van ,onnan hogy megszületik a baba ellehet felejeteni hogy mostmár minden oké,mindig van min agayalni,mire megnyugszol jön a másik para.
Nehogy már jól érezze magát az ember ,mindig van valami.Maja viselkedése hetekbe mérhető 2 hét tndér,két hét ördög.Most épp az ördögbe van
Andi
lemaradtam valamiről?kukis lesz?mindkettő?elkapálom magam ha nem emlékszem és írtad.
Az lenne a tuti ha egyik fiú másik lány lenne nem?
Fogalmam sincs mi van a Rúzsa Magdival,mert nem érdekel
Tök jó ha anyós jelölt majd ellát.Igazából nálunk is volt főzve általában csak olyan amit szoptatós mama nem ehet.Főzni nem tudtam rajtam lógókölökkel így apa hozopott kaját vagy szendvicset dobtam össze vagy jó kis félkész szószóstésztát.Meg is utáltam hamar.
milyen mese?nálunk a mazsola és tádé megy,teletubbiek,simi manó de semmi komolyabb mű ,pedig van pár
hol nézed a schollt?amit én találtam honlapot nincs fent.hú bárcsak visszakapnánk ténlyge a lét mait írtak,de majd csak akkor hiszem el ha itt vanés repülök megvenni a papucsot,bár úgy szok lenni hogy akkor nem lesz a méretmbe
fő az optimista hozzáállás.
Nagylánynak nagylányos vonalzó jár,egyébként újjat kell cisnálni ha elérei a szülinapot ,nem megy tovább és ez a csajszi tetszetta legjobban.De passzol is épp tegnap állt bele az unokatesóm 39es cipőjébe Maja
Zsu
üdv
irigybirigy vagyok a takarítónődre,nálunk nem tusom kibírná szusszal,főleg a másik térfélen
Na nehogy mán ey-két kis tejeskávé káros szenvedély legyen,én is néha nyomok egyet,ha nem bírom az iramot.
Jolka
kösszencs a lufikat,Maja nagyon bírja őket
Lassan megkéne írnom azt a leelet neked.Anyósom mivel nem szoptatott vagy akkoriba nem foglalkoztak vele,gyártotta a finom babaleveseket,káposztasalátákat és társait.Hú jobban nem megyek bele majd a levélbe.
Gabi
mit vettél a turiba?melyikbe voltál?na nem mintha bebuszoznék ebbe a dög melegbe.
Jutta
akkor bizti jó volt az esküvő,vőlegény cuki
Móni
szoknyák?kész vannak?
Tök jó,hogy cseresznye kisasszony is ilyen kis mocorgós,emlékszem Majávala végén már volt hogy kidugta a könyökét és úgy raktam arréb,hogy gayjon már békén.
Hogy bírjáto ezt a meleget?én nagyon nehezen
igaz dombon lakunk de hulla voltam mire hazértünka doki,posta,bolt gyógyszertár mentettől
Jah ha akartok babazenét hallgatni és van msnetek akkor szívesen leküldöm nektek,van 100 nem tom hány gyerekalbumom,mp3 ba egypár albumot áttudok nyomi ha szeretné valaki
Jah és képzeljétewek mindenki kérdezi mikor jön a baba?tök jó már nem néznek csak kövérnek :-9
még pár lufis kép
Hát ezek meg hogy kerültek ide?
inta palinka,mama atta