Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi!
Nehogy már egyszerű legyen az élet!!! Akkor olyan unalmas lenne...de azért nem semmi, én egyébként pont az ilyen napoktól rettegek...meg még sok minden mástól is...De persze eddig mindenki megoldotta, majdcsak lesz valahogy...
Egyébként együttérzek Majcival...ez a meleg most engem is kiakaszt! Úristen! Mi lesz nyáron??? Meg fogok hülyülni.....!!!

marek

Sziasztok, gondoltam benézek én is, jó sokáig tartott, mire végignéztem az elmúlt történéseket :lol:

Andi, nagyon csini az a blúz, szerintem igenis egy terhes is lehet csinos :!:

Marek, látom, hogy Te is kávézgatsz...ez nagy dilemma nekem, mert eddig napi 2 gyenge tejeskávét ittam, azt most leredukáltam 1-re a baba miatt, de a védőnő még azt is bevéste a kiskönyvembe, mint káros szenvedély :evil: Azóta ezen stresszelem magam, hogy hátha ártok vele a babának. De reggel egy kis ébresztő nekem is kell, mert nekem is sokszor fáj a fejem.

És egy kis könyvajánló. Most olvastam Steinbeck - Érik a gyümölcs c. könyvét, ami a gazdasági világválság idején játszódik USA-ban, szerencsétlen földművesekről szól, akiknek annyi bajuk van, hogy olvasás után mindig úgy éreztem, hogy nekem milyen jó dolgom van. Az én problémáim az övékhez képest semmiség :lol:

Ja, és Marek, hasfájás engem is szokott gyötörni, olyan régi jó menzesz-szerű görcs, de nekem elég enyhe. Általában beveszek egy MagneB6-ot, és jobban is leszek.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

no, egyik óra letudva, másikat lemondták, harmadik soká lesz még
addig maradék gombapörkölt, szieszta, talán egy kis mesenézés felpolcolt lábbal, mert bár a bokám jól van, melegem sincs ( :shock: ez a terhességem csodája amúgy), de a lábfejem kissé sztem bedagadt.

Zsu, köszi, de még nem láttad rajtam azt a blúzot. kiterítve kicsit más, mint ezekkel a piramismellekkel :roll: . lényeg, h az anyag szép! hehe :lol: két tejeskávé pedig nem ártalmas. hagggyálmár! szólj be a védőnőnek finoman! (én azt szoktam, így leszokott a piszkálásról, mielőtt még rendesen belelendült volna ;) )

Timi, azt hittem, már eltűntél vagy átpártoltál... :lol: még jó, h nem. mindjárt meg is nézem a scholl-kínálatot (hátha visszautalná már a büdös apeh az adómat), h milyen is az a pillangós pacsker. a könnyed léptekért! :oops: és köszi a 'biztatás' (ide jönne a nyelvnyújtós szmájli, de ez olyan béna, ami itt van :P ).
Majának új Lilypie vonalzója lett? nem emlékszem erre az anyuka magassarkújában vigyorgó kiscsajra....pedig elég jó vagyok vizuálisan...

nos, ebéd

Kép
an°°di

asztaaaaa, ezek tök jóóók
jaj, máris kinéztem kettőt, és még egy perce sem kattintottam ide
ja, a scholl oldalán böngészelgetek

Kép
an°°di

Sziasztok!

Zsu, üdv itt!

Timi, Majci nem lehet semmi, dehát neki is lehet sz*r napja... Persze ha neki sz*r napja van, akkor neked is :cry:

Könyvek: az említett Szécsi Noémi: A kismama naplója nekem is meg van. Azt hiszem én is kb 2 nap alatt kivégeztem volna, de csak a terhességem jelenlegi ideje + 2-3 hetes előrehaladást engedélyezek :lol:

Ja én is úgy kértem könyveket ismerősöktől, hogy vicces - humoros terhes könyveket + pozitív hangvételi könyveket kérek!
Semmi komplikációs, ilyeszgetős marhaságot!!! 8)

Móni, Marek, Andi és többi aggódó - én is aggódok, parázok stb. néha, de ez nálam inkább az elején volt jellemző. Furi a szüléstől nem félek (megbódogult lánykoromban attól paráztam nagyon9 valahogy a hamár bent van ki is kell jönnie - hűűű milyen bölcs vagyok - mondattal sikerült megnyugtatni magamat. :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu
Nekem a védőnő azt mondta, hogy nyugodtan igyak kávét....pedig én félve jegyeztem meg, hogy ez az amit nem tudok abbahagyni (mást meg nem kellett)

Én ma egész nap tudnék aludni!!! Pedig délután lesz három órám...remélem bevisz valaki és nem kell besétálnom, mert most még a gondolattól is el tudom sírni magam :( :( :( Sokáig tart a semmi nem jó időszak???? Mert már én unom magam, mi lesz a körülöttem élőkkel???

Azt hiszem felkészülök az óráimra...de niiiiincs kedveeem!!!!

marek

Marek
örülök.hogy jók a leleteid :-)
alsó arc :-) ez jó

ikor mész uhra?

első alkalommal a babával amikor mentem a dokihoz láttam új szerelése van hú mondom frankó lehet tévézni vizsgálat közbe :-)
erre amikor felültem a székre nézem mi van a képernyőn hát az én a alsó arcom felnagyítva ,premire plán,hát azt hiszem fent akadtak a szemeim,azóta nem megy az a kütyü,hálistennek

közbe látom írtál nekem,én is nagyon rühellem a meleget,fújj,csakis tengerparton bírom elviselni,na jó a Balcsi is.

Bizony ez így van ,onnan hogy megszületik a baba ellehet felejeteni hogy mostmár minden oké,mindig van min agayalni,mire megnyugszol jön a másik para.
Nehogy már jól érezze magát az ember ,mindig van valami.Maja viselkedése hetekbe mérhető 2 hét tndér,két hét ördög.Most épp az ördögbe van :-)

Andi
lemaradtam valamiről?kukis lesz?mindkettő?elkapálom magam ha nem emlékszem és írtad.
Az lenne a tuti ha egyik fiú másik lány lenne nem?
Fogalmam sincs mi van a Rúzsa Magdival,mert nem érdekel :-)

Tök jó ha anyós jelölt majd ellát.Igazából nálunk is volt főzve általában csak olyan amit szoptatós mama nem ehet.Főzni nem tudtam rajtam lógókölökkel így apa hozopott kaját vagy szendvicset dobtam össze vagy jó kis félkész szószóstésztát.Meg is utáltam hamar.

milyen mese?nálunk a mazsola és tádé megy,teletubbiek,simi manó de semmi komolyabb mű ,pedig van pár :-)

hol nézed a schollt?amit én találtam honlapot nincs fent.hú bárcsak visszakapnánk ténlyge a lét mait írtak,de majd csak akkor hiszem el ha itt vanés repülök megvenni a papucsot,bár úgy szok lenni hogy akkor nem lesz a méretmbe :-) fő az optimista hozzáállás.

Nagylánynak nagylányos vonalzó jár,egyébként újjat kell cisnálni ha elérei a szülinapot ,nem megy tovább és ez a csajszi tetszetta legjobban.De passzol is épp tegnap állt bele az unokatesóm 39es cipőjébe Maja

Zsu
üdv :-)

irigybirigy vagyok a takarítónődre,nálunk nem tusom kibírná szusszal,főleg a másik térfélen :-)

Na nehogy mán ey-két kis tejeskávé káros szenvedély legyen,én is néha nyomok egyet,ha nem bírom az iramot.

Jolka
kösszencs a lufikat,Maja nagyon bírja őket

Lassan megkéne írnom azt a leelet neked.Anyósom mivel nem szoptatott vagy akkoriba nem foglalkoztak vele,gyártotta a finom babaleveseket,káposztasalátákat és társait.Hú jobban nem megyek bele majd a levélbe.

Gabi
mit vettél a turiba?melyikbe voltál?na nem mintha bebuszoznék ebbe a dög melegbe.

Jutta
akkor bizti jó volt az esküvő,vőlegény cuki :-)

Móni
szoknyák?kész vannak?

Tök jó,hogy cseresznye kisasszony is ilyen kis mocorgós,emlékszem Majávala végén már volt hogy kidugta a könyökét és úgy raktam arréb,hogy gayjon már békén. :-)

Hogy bírjáto ezt a meleget?én nagyon nehezen :-(igaz dombon lakunk de hulla voltam mire hazértünka doki,posta,bolt gyógyszertár mentettől :-(

Jah ha akartok babazenét hallgatni és van msnetek akkor szívesen leküldöm nektek,van 100 nem tom hány gyerekalbumom,mp3 ba egypár albumot áttudok nyomi ha szeretné valaki

Jah és képzeljétewek mindenki kérdezi mikor jön a baba?tök jó már nem néznek csak kövérnek :-9

még pár lufis kép Kép Hát ezek meg hogy kerültek ide? Kép Kép inta palinka,mama atta
Vendég

Jajj Marek úgy sajnálom,olyan szar az amikor nincs kedve az embernek és csinálni kell :-(
Meddig tanítasz még?Bocs ha írtad

Hé Andi
nem ér,mutimá hol nézed

Jutta
hát nem semmi tud lenni Maja,de ált. meg olyan édes :-)
Amikor nem akar aludni,telipofával vigyorog és bújik mint a macska,hogy szijja anya

jajj és milyen egy utálatos vagyok,tudjátok mit mondott tegnap???
felhúzta a pólóm és azt mondta hogy poci,szeretem babát :-)

Én nagy könyvfun vagyok ilyen terhességis,Majával fél fizetésemet elköltöttem,most meg már felét eladtam :-)
Nekem is meg volt a Szécsi noémis mindkét része,nem rossz könyv a kismamák nagy könyve és ajohnson könyv,de szinte tök egyforma.A gyermek születik teli van méhen belüli fotókkal.A hurrá terhes vagyok sem rossz bár haszna sincs.Most írt egy magyar csaj is ilyen címmel könyvet,de nekem nem igazán jött be, mert másról sem szólt mint hogy mikor mit eszik.Viszont vettem egy jó könyvet a Terhesség félelem nélkül,ez nekem tetszik,Kismam szótár sem rossz és akedvencem a Terhesség hétről hétre :-)
Vendég

ne hüjéskedj már Timi, h nincs fönn a honlapon a pillangós! hármat is találtam... és perszehogy lesz a méretedben, és perszehogy kaptok vissza pénzt. és ha már ti is, akkor mi is ;)
mese? hayao miyazaki-félék. nemtom, megvan-e a chihiro nektek, vagy a vándorló palota, vagy totoro. eddig ezeket láttam. ezek kicsit komolyabbak, mint tádéék, dehát ez nekem van egyelőre. majd kérek ám gyerekzenéket msn-en keresztül. de nem most, mert nincs kedvem még :D
nemtom, h kukisak lesznek-e. csak álmodozom. egy fiúról és egy lányról. meg arról, h jövő hétfőn kiderül. ne kapálj, figyelsz te rendesen! 8)
nekem nem nagyon kérdezik a babát. lehet, h igaza volt a dokimnak, és tényleg kövérnek néznek? :lol: :lol:
Maja nagyon édes a képeken! irtó fotogén és széééép és tényleg nagylány!

szia Jutta! örülök, h más is parázik. mintha ettől nekem is jobb lenne egy kicsit. van vmi ebben a női szolidaritásban, asszem :lol: érdekes módon a szüléstől én sem félek. az azt követő aranyértől azonban egy kissé igen :oops: meg attól, h a bababarát kórházban magamra hagynak két újszülöttel! :lol: majd bioanyukába szellemülök, és mindent zsigerből-ösztönből csinálok...háháááá

Kép
an°°di

http://www.scholl.hu/urban/category.asp itt nézem, a végefelé van kettő is
????

Kép
an°°di

hű, én ledőlök egy kicsinykét
Marek, nem vagy egyedül a farokcsont-problémával, asszem :? meg az órára-készülés sem csak neked muszáj... bár nálunk ma potluck-lesson lesz. mindenki visz kaját, és az egyik srácnál tartjuk az órát. én sztem veszek két csomag ropit, mert h nem főzök semmitse, az tuti :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Timi
Még egy hónap, utána meg csak hetente kétszer két óra, de az a buszozós, kisétálós, kutyákat felrúgós...tegnap is az után lettem rosszul :( :( Már mondtam is a fiúknak, hogy lehet, hogy egyszer csak nem jövök többé...nagyon legörbült a szájuk...ennek legalább örülök.
Más: én is láttam a lepkéset, és én is találtam magamnak egy jót... majd egyszer, talán....

Andi
Ez a potluck nem hülyeség...majd bevetem az utolsó órán :lol: :lol:
Viszont most lehet, hogy megcsináljuk az összes elmaradt listeninget...azzal nincs sok meló, csak gombokat kell nyomkodni!! Háát módszertanilag egy kicsit sántít, de én magam is sántítok most, úgyhogy lesz*rom.

marek

Andi
hát akkor drukk hétfőre :-)
kapáljon a nyavaja :-)
az a chi-s mese meg van,de még nem néztük meg,nekem a kikapcs amikor alszik Maja ide lecsüccs meg este a fürdés aztán ennyi.
áh mint a sárga papucs olyanba szerelmesedtem bele,csak ez itt fehér vagy drapp annyira megse néztem mert az árcímkét meglátva leraktam...
na ha téged kövérnek néznek akkor engem minek?elefántnak?

köszi a Maja dícséretet,tényleg szép na,főleg hogy milyen baba volt :-)

Marek
kitartás,vágd a centit,talán nem lesz végig ilyen hülye meleg :-(
Vendég

Móni, spárga receptként ajánlom a csőben sült spárgát, nekem az mindig bejön. Csak meg kell főzni a spárgát sós vizben. lerakni egy tűzálló tálba és leönteni Mornay mártással (vaj, liszt, tej, tejföl, tojássárgája + reszelt sajt). Zsemlemorzsa mehet a tetejére, és sütőbe meg kell sütni. Gondolom nem mondtam újat, de valszeg már amúgy is túl vagy az ebéden :lol:

Én ma nem voltam többre képes, mint egy tojásos lecsó. Az 5 perc alatt megvan, nem is kivánok ebben a melegben semmi bonyolultat enni.

Timurr, olyan édes a kislányod!!! Cuki pofika, hullámos haj, jaj de sokat kell még várni, mire nekünk is lesz egy ilyen kis cukorfalat :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na leszakadt a redőny :evil:
Vendég

Lefeküdtem aludni egy órát, amikor már egy kicsit hűvösebb volt, és mire kelek??? Szakad az eső :twisted:
Szegény kiskutyáim meg itt toporognak, mennének sétálni, de ilyen időben nincs esélyük szegényeknek :lol:
Behalt a server? Nem megy el az üzi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi
Ennél már csak az rosszabb, ha éjszaka szakad le...én így jártam valamelyik éjszaka...majd besz*tam.....azt hittem a a rézf*szú baglyok...
Zsu
A szerver állandóan behal...ünnepnap, amikor épp jó....de mi olyankor végzünk házimunkát, amikor nem működik a szerver :lol: :lol:

marek

Zsu
hamar eljön ám,ha már kint van nő mint a gomba,élvezzétek amíg ketten vagytok a pároddal aztán a pici babával :-)

milyen kutyuid vanak?

Marek
nem ilyedtem meg,mert ahogy akartam felhúzni úgy szakadt el a kötél és bang,demár megcsinálta apjuk.

Figyu csajok,ha nem lesz jó a babanet akkor ne csináljunk egy topikot babafalván?Mi a tavasziakkal ott vagyunk és most költözött oda a januári topik is .

Olyan nagyon szar kedvem van,szerintem én ma még jól kibőgöm magam.Édes kis tündéremet nem mindenki ajándékozta meg akitől igencsak elvárható lett volna :-(nagyon bánt.
Plusz ma van a házassági évfordulónk,de gy nézem senkit nem érdekel,ez sem :-(
de ez nemi sannyira bánt inkább az első
na megyek nézem a kórházas sorozatot

Timurr
Vendég

Timi, nemár. elfelejtette? és te nem figyelmeztetted jó előre? kis butus! :roll: én mindig ezt csinállom. akkor minden ünnepelés megvan. ;) Maja nevében meg ne szomorkodj. szólj annak, aki nem adott ajándékot. én is ezt tettem, mikor a saját nagymamám már azt sem mondta, h kabbe névnapod alkalmából. azóta érdekes módon emlékszik. hm. naugye.

én benne vagyok a babafalvás biztonsági topikcsinálásban is akár...

most azonban film. pop, csajok, satöbbi... olyan rég láttam, h nem is emlékszem rá.
holnap csak későn leszek. egész délelőtt munka.
redőnyökkel, villámmal vigyázzatok!
és majd ha aktuális, akkorra jóccakát!
szasztok!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
a férjemmel megbeszéltük,hogy nem veszünk semmit,de esetleg egy séta,vacsi,pezsgőzés jól esett volna.
A másik tényleg nagyon bánt,mert egész nap együtt üneppeltük a kislányt és mégsem ,semmi :-(tehát ők nem elfelejtették :-(
Vendég

Én már javasoltam a Porontyot, de tőlem lehet Babafalva is, mert ez itt nem az igazi!!!
Hogy viselitek a frontot??? Mi nem bírjuk nagyon, most már lehetne valami, mert szétmegy a fejem, a többiről meg nem is beszélve...ráadásul egész nap aludtam, úgyhogy jó éjszakám lesz :( :( :(

marek

Sziasztok!

Timi, azaz alvégről közvetítő TV a nőgyógyinál, hát tényleg húúúzóós...

Csajok, mától nem lesz melegünk... Na októberben egy ilyen szép viharos napon fogunk egyszerre megindulni a szülészet felé... :shock:

Zsu, kávét (napi egy, vagy 2 laza tejes) lehet inni!! Nekem kifejezetten ajánlotta a védőnő, mert alacsony a vérnyomásom, azt mondta, hogy ne kínozzam magam koffein megvonással, főleg ha a kávé hiányától fáj a fejem!

Andi, Marek milyenek voltak az órák?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Igazad lehet...tegnap minden bajom volt a fronttól, és a fejem még most is fáj.... :( Hazaért apuka, elsoroltam neki, hogy mim fáj, nézett nagy szemekkel és megkérdezte, hogy "különben jól vagy?" :shock:
K*va jól!!!!!

De ma biztos jobb lesz! Mé ne lenne az? "Csak" 6 órám van, 1-től 8-ig, utána már lehet is pihenni!!!

Na elmegyek a boltba, hogy legyen mit enni...majd jövök...

marek

Jó reggelt!
Látom megint csevegtetek! Volt mit olvasni!
Hát én tegnap ügyet intéztem, turiztam, kismama-boltoztam... Kismama boltok: semmi (rohadt drágák, és nekem túl konzervatívak, illetve minden tarka-barka), turikban lőttem néhány holmit (bár nem biztos hogy mindent tudok majd hordani, de legalább lesz mibe visszatérni!) Marad a varrogatás! Na majd megmutatom, hogy mire jutottam. (Az van, hogy én nagyon válogatós vagyok- nemcsak kajában, ruhában is. És van ám hátránya magasságnek is. Pl. van amikor olyan nadrág a divat, ami nekem nem ér le a bokámig! Ja, és a mostani térdgatyók nekem majdnem felcsúszik combközépig! És gondoljatok bele mennyi időbe telik hosszú lábakat szőrteleníteni. :wink: )
Ja, és tegnap a vihar előtt 5 perccel értem haza. Esett jég is, szóval gáz. És 6-10-ig még áram sem volt este!
Ja, és majdnem összeestem. Azt hittem vége mindennek! Ja, és tényleg átadják nekem a helyet (tegnap a metrón)! De legközelebb akkor jelzem ezt, ha pasas adja át a helyét... :wink:
Na, reggelizni kéne valamit!
Zsu, mégcsak ma lesz spárga (csőben sült variáció mellett döntöttem, hasonló, mint amit írtál!).
Chihiro! Én is bírom , sokszor láttam is, de ez nem gyerekfilm. Ez felnőtt anime! A többi filmje meg méginkább!(Már írtam, hogy én a filmes szakmában nyűglődöm, ezért mindig felkapom a fejem, ha filmről írtok! Bocsi, szakmai ártalom! Marek, férjed levizsgázott filmből! Kérdeztem, de nem válaszoltál, hogy mit is tanul tulajdonképpen!) Andi, a hétvégén volt a dunán a Szibériai borbély. Hát még mindig Mozart! :wink:
Olvasás: az angoltanárok csak angolul olasnak? :lol: Én nem ajánlok könyveket, mert lefordultok a székről attől, hogy én mit olvasok (a szakirodalmon kívül). Nem borzolom a kedélyeket!
Na megyek reggelit csinálni! Addig írjatok, hogy legyen mit olvasni!
ermoni

Móni
A férjem is tanár, most fejezi be a második szakot (angol), de ez ugye nem egyszerű munka mellett...szóval felvett minden tárgyat, amire azt mondta a tanár, hogy nem kell bejárni és most vizsgázik szinte minden nap. Erre a filmesre EGY filmet nézett meg összesen, a többinél kamuzott...mint az összes többi vizsgájánál...
Egyébként mit jelent ez, hogy filmes szakmában nyűglődsz???

Írd meg, hogy mit olvasol...lécccciiii! Csak ne a szakirodalmat, mert én anélkül is produkálom az összes lehetséges tünetet!!!
Most hozott a postás egy csomagot...Jonathan Coe! Imádom! Biztos nem nekem rendelte a kedvesem, de egy két napra megoldódott a problámám!!!!
Ettől függetlenül várom az ötleteket továbbra is!

marek

Sziasztok!

Végre, tudtam aludni az éjjel. Jót tett ez a vihar hőmérséklet ügyileg. és még le sem bontotta az erkélyt, semmi gazságot nem csinált. És még nem is féltem, ami meglepő , mert általában rettegek a viharban. Nagyon nem bánnám, ha hétvégére sem jönne vissza a 30 fok, bár ezzel riogatnak. Látom, hasonlóképp szeretiek ti is a nyarat :) A mi állapotunkban, ez természetes.

Andi: ha ez vígasztal, nem csak te vagy rosszul melegben, én is ájuldozom tőle. És a félelmek a babavárástól meg mi lesz ha megérkezik... Sztem mindegyikőnkben benne van. Az első időben, mindentől féltem, mert minden új volt, tök megváltozott a világ. Mára, már megszoktam a helyzetet és új parákat csináltam magamnak. Veletek ellentétben, én félek a szüléstől, de attól a legjobban, hogy mi lesz ha a köldökzsinór a pici nyakára tekeredik.
De mindettől függetlenül, már most úgy érzem, hogy semmiért nem adnám oda ezt a kisbabát.

Jutta: Október??? Rendben, akinek akkor van az ideje, az szüljön októberben, én had ne :D Bevállalnám még az augusztus végét is, ha a picikém elég fejlett lenne hozzá és ő is úgy akarná.

Timi: Tündéri a kislányod, bár ért hozzá, hogyan színesítse a napjaidat :D
Az a pocakszeretgetés, nagyon édes volt tőle. Nem sírtad el
magad?

Remélem, ma mindenkinek jobb napja lesz. Marek, neked kitartás az órákhoz.

Kép
Kép
gabcii

Marek!
Biztos, hogy tudni akarod, mi van az ágy és a fejem fölött a polcon? A szakirodalom nem a terhességgel kapcsolatos, hanem a szakmámmal. Szóval film: teljesen kiadom magam :lol: na, filmekről szoktam előadást tartani, alkotókkal közönségtalálkozót moderálni (az eddigi legkedvesebb Lázár Ervin volt, nagyon megkedveltem egy vidéki "haknin", és nagyon szomorú voltam most, hogy meghalt), filmtörténetet tanítani na meg ilyenek, épp készülő filmekhez tanácsot adni, de már dolgoztam néhány filmben is, mint szakértő (de ez nem fehérembernek való!) ez a nyűglődés! :wink:
Ne beszéljetek még a szülésről! Legyen az még odébb mindenkinek!
Szóval könyv: ha még nem olvastátok, akkor Lázás Ervin Csillagmajor (nem túl vidám, de gyönyörű). Én most Pamuk: Hó című könyvét nyúzom. Én nagyon bírom! Most kaptam meg névnapomra a Hermann Hesse Thomas Mann levelezést, már alig várom, hogy azt olvassam, na meg Turgenyev Apák és fiúk c. alapművén én még nem vagyok túl! (Hessén túl a kedvencem Dosztojevszkij!)
Azért ne tagadjatok ki! És amúgy is a Marek akarta, h valljak! :lol:
ermoni

Jaj, szóval szegény Ervin! Lázár Ervin nem Lázás... :oops:
ermoni

Úgy látom sikerült mindenkit elriasztanom. :oops: Mindig ez van! :lol:
Na jobb, ha megyek én is a dolgomra! Szép napot!
ermoni

Sziasztok, nagyon korán kelők voltatok ma!

Timurr, a pasik már csak ilyenek (tisztelet a kivételnek), hajlamosak elfelejtkezni házassági évfordulókról, szülinapokról és egyéb ünnepekről. Andinak igaza van, egy kis utalás az eseményre előtte nem árt. Nagyon maga alatt tud lenni az ember, ha elfeledkeznek róla. Gondolom Maja nem bánkódott, hogy nem kapott mindenkitől ajándékot, a gyerekek úgyis azzal foglalkoznak és annak örülnek, amit kaptak!

2 kutyám van, az egyik egy kis méretű pumi szerű keverék, őt 11 éve fogadtam be, kóborolt az utcán, azóta velem van, már 12 éves :lol: A másik egy roti, őt Karácsonykor vettem magamhoz, elvileg csak ideiglenesen, de nem találok neki gazdit :(

Lányok, a melegtől fogunk még szenvedni eleget! Pont Szécsi Noémi irja az ominózus könyvben, hogy a legnagyobb szivás, aki szeptemberben szül (én még az októbert is ide sorolnám), mert pont nagy hassal végigélvezi mind a 3 nyári hónapot. De majd csak megszokjuk a picikkel együtt a meleget.

Köszi mindenkitől a biztatást a kávéivásra, sajna én se tudok lemondani róla...legfeljebb Manókám szaltókat dobál utána :lol:

Móni, a turikban találsz olyan ruhákat, ami terhesruha forma és rádmegy? Bár azt irod, hogy még pici a pocak. Hát nekem már kezd tisztességes méretűre dagadni, aggódom is, hogy mi lesz később, ha már a 21. hétben ekkora.
Bibi, nekem már adta át pasi a helyet buszon, pedig akkor még épp, hogy látszott a poci (16. hét körül). Ez volt az egyetlen eset. Bár én inkább autózom, de pl a kórházba vizsgálatra mindig metróval megyek, még soha nem adták át :evil:

Most rutinosan nyomok egy Ctrl-C-t, hogy ha megint döglődik a szerver, akkor ne kelljen újra irni az egészet :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és könyvajánlónak..én Vámos Miklós stilusát is nagyon szeretem. Első könyvem tőle az Apák könyve volt, szerintem fantasztikus, dehát izlések és pofonok...Azóta már több könyvet is olvastam tőle.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vámos Miklóst én is szeretem...meg Móni se okozott traumát, bár ezt egyszer már írtam, nem tom hol lehet... :?
Most megyek, főzök ebédet, aztán vár a buszom...illetve annyira nem vár, pedig ma nem futok utána, az tuti...

marek

kuukkkk

Még élek én is, de olvasni sem volt időm.
K#va sok a melóm meg csomó intéznivaló, de igyekszem. :))
Vendég

Jaj de jó, hogy nem léceltetek le!
Nekem nagyon sok barátnőm szült ősszel! (Lehet, hogy fertőző?) És szerintem nagyon lényeges amit ők tanácsoltak: Te tudod magad hogyan hűteni stb. de egy csecsemőt nagyon nehéz! (Még nagyobbacska gyerkőcöt is! Lásd Timi+Maja) Vagyis: én tökre örülök, hogy jövő nyáron már kint hancúrozunk a kertben, csúszunk mászunk a kutya és a macsa után! :wink: És télen (persze, ha nincs olyan hideg) olyan jókat tudnak aludni kinn a babakocsiban! Ezt mi csak hibernálásnak hívjuk!
Ja, hát én is többnyire autózom, de mostanában a belváros nem egy leányálom! Így ha lerakom a kocsit, és több helyre kell menni, akkor inkább néhány megálló BKV, mint araszolni és körözni megint parkolóért!
Turi! Hát nem annyira terhescuccok ezek, de jók lesznek még egy darabig. Amúgy volt olyan is, ami nagy hassal is oké! Sztem!
Szóval hajrá! (És az egyik felső olyan szép, amit vettem! M&S, zsír új.)
Van olyan pasi, aki átadta a helyét? Hát! Nem hiszem! Csak, ha látom!
Marek, csak semmi rohangálás! A tegnapi nap után hallottátok volna, hogy én mit kaptam a férjemtől! A parókám majd lerepült! És még alkalom is volt rá, mert nyugi volt, nem volt áram, égtek a gyertyák! Akár egy szép romantikus este is lehetett volna belőle... :oops:
Hajni! Ne dolgozz annyit, gyere néha dumálni is!
Andi! Na mi van, lassan márcsak az ikres topikban nyomulsz? :lol:
Kutya! Nagyon jó, hogy mind állatbarátok vagyunk! Hát a mi kutyánk olyan bohókás, még kamasz! De olyan jópofa! Mondjuk mi vadászkutyások vagyunk (bár nem vadászunk vele!), de van egy csomó féle-fajta kutya, akit tartanék szívesen!
Na megyek, mert mászik a konyha (bepakolom a mosogatógépet, meg lehet, hogy sütök egy kenyeret is! ma egész nap biocuccokről olvastam eddig és egy kis olívás kenyeret kívántam meg!).
Valami ebéd is kéne! Szóval irány a kisbolt!
Timi, mi van az ördög-királykisasszonnyal? Jobb ma a kedve?
ermoni

sziasztok Lányok!
dehogyis csak az ikreseknél. bár, ha látnátok a hasamat (hatalmaaaas :shock: ) nem is jöhetnék ide többet ;)
dolgoztam ám én reggel, meg magneB6ot és gravidát vettem, meg scholl papucsot, mivel az apeh kegyeskedett visszautalni a saját pénzemet :D

erMóni, én is imádom Lázár Ervint. a Csillagmajor nekem is itt csücsül a polcon a Masoko köztársasággal együtt. és nem csak angolul olvasok ám! de karbantartásnak muszáj.
azzal is teljesen egyetértek, h Chihiro nem gyerekeknek való, de pl. a Szomszédunk, Totoro animéje, az totál gyerekfilm. nagyon cuki! 8)

érdekes, én mondom, nem szenvedek a melgtől. sőt! magamhoz képest meglepően jól bírom. eddig... :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!!!!

Én műveletlen, azt sem tudom, miről írtok, most már, csak be kell szerezni pár könyvet. Én a romantikus, vagy kalandregény olvasó vagyok. :oops: Apa, pedig a Lawrence gyűjtő, már el is rejtette Manó elől. :) :wink:

Cseresznyét, vagy epret valaki? Reggel voltunk Manóval a piacon. Mmm. nagyon fincsi...:D

Ja és sikerélmény, jövetben és menetben is átadták a helyet a buszon. :) Ugyan, egy idő után Manó úgy is kiharcolta volna magának.

Timi!
Papucs, ma láttam egy néni lábán, az álom papucsod, szép, de vigyázz, mert ha dagad a lábad, nem tudod rendesen felvenni, mint ez a hölgy. :? Nekem jobban bejött a csatos pillangós papucs, praktikusabb, ha dagad a láb.

Picurkák? Hogy vannak? Mozgolódnak?

Itt nem volt vihar, eső is talán hajnalban, legalább hűlt a levegő, de újra süt a nap.

Tegnap szőnyeget mostam, fürdőkádban. A takarítógépet kidobtam, nem jó semmire, a tisztítóra sajnálom a pénzt, inkább én kínlódok vele, úgy is minden nap éri valami baleset. :?
Ma vasalni kellene, nem unatkozik véletlenül valaki…
:lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi, kibőgted magad végül tegnap a hüjék miatt? remélem, ma jobb a kedv/etek! ;)

Jutta, köszi a kérdést. elég jól sikerült az óra, de sajnos az egyik tanítvány, akinél az órát tartottuk, tonhalas spagettit főzött nekünk (édespofa!), de annyira rosszul esett. egész este böfögtem tőle (mán elnézést), és fájt a hasam :?
ja, és hazafelé sikerült életemben először mutogatós pasit látni. hát... jobban esett volna egy Marek férje-típus, aki felajánlotta volna, h hazavisz kocsival. de nem. nekem ez jutott :roll:
és csatlakozom Gabcii-hoz. valami azt súgja, h én sem októberben indulok a szülészet felé ;) de addig sok izzadság lefolyik még a hasamon, asszem :D

Móni, és Pamukkal hogy boldogulsz? nekem a My name is Red van meg (angolul, jóvanna), és 5 oldal után belelaszom. olyan, de olyan nehéz a nyelvezete... :? a Hó jó? Dosztojevszkij és Hesse nálam is favoritok. hm, Hesse...nem is rossz ötlet. na, majd ha ezt befejezem.

Marek, ez a Coe csávó milyen? rémlik, h olvastam (vagy csak akartam?) tőle vmit, de nem emlékszem.... vmi Sziget c könyve van neki? rá is keersek nyomban...

Kép
an°°di

hehe, Jolka, te vasalsz??? :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :lol: én szinte semmit. ezzel csak az a gond,h előre kell gondolkodni. már vásárlásnál ;)bár mostanában klasszul kifeszül simára rajtam az összes pólóm :D
én sem csatos pacskert vettem. mert azok nem tetszenek. de ez: http://www.scholl.hu/freedom/product.asp?class=6&page=1 bejött.
a szőnyeget én sem géppel takarítom, hanem térden csúszva cuccos vízzel.
az én picurkáim nem mocorognak. legalábbis én nem érzem. lassan kezdek 'mérges' lenni... :roll:

Kép
an°°di

Héj Andi, nem lehet, hogy azért nem szenvedsz a melegtől, mert most nincs is meleg? Nálunk legalábbis!
(Csillagmajor... Nekem dedikált a példányom... Tényleg nagyon bírtam, bírom a Lázárt)
Na szerencsére nem hasméret alapján van itt a fecsegés, mert akkor lehet, hogy én sem jöhetnék! De az egyik turis ruciban jó feltűnő! :wink:
Az ikres barátném ki szokta rötyögni a hasam! Bár asszonygya látszik ez már, de gyenge vagyok hozzá képest! :lol: És hogy tudd, ő marha gyorsan visszatért az eredeti súlyához. Na jó, ehhez kell egy emeletes ház is. Emeleten a gyerekszoba... Szóval rohangált, mint egy hülye! (Bocsi, ha indiszkrét, de neked, ez természetes, mármint a terhesség! Mert én nem nagyon ismerek természetes ikreseket... Mindenki legalább egy hormonkezelésen túlesett, vagy a fogamzásgátló kavarta meg a hormonháztartását! Ja és nagyon kevés a vegyes páros... bár tudom, h mindenkinek ez az álma... Na de majd TE!) :wink:
ermoni

hejj, Móni, nem MOOOOOST :D , hanem melegben nem szenvedek. pl. hétfőn délben is sétákgattunk a barátnőmmel a városban és izzadni ugyan izzadtam, de jól esett a meleg.
nem indiszkrét, de ez kérdésnek készült? igen, természetes. bár az egyik szakkönyv szerint az ikerterhesség alapból nem az :roll: és képzeld, az ikreseknál van 2 biztosan vegyespáros, és egy esélyes... (vállvonogatós szmájli jön ide) meglátjuk. nem bánok én semmiféle párosítást sem.

Kép
an°°di

Hát én most sólettel zabálok, de lehet, hogy megszenvedem!
A mininő is mocorog!
Jó a papucs!
A Hó sem könnyű, de én hozzá vagyok szokva. És valahogy úgy ír, hogy ha író lennék, én is valahogy így írnék... vagy szeretnék. És nagyon érdekes az a világ ott, az összes politikai mellékzöngével együtt.
Jolka! Jöhet a gyümi, én mindent azonnal befalok! :wink: Már nem bírja a pénztárcám!
És én szeretek vasalni, de most letiltott az uram. Így borzalom milyen mennyiség gyűlik össze. Néha ráunok és szép lassan kivasalok... Most is érik ez már!
Hát nincs az a kád amibe a mi szőnyegünk beleférne! Marad a szőnyegtisztító gép!
A padlószőnyeget sem tudom felszedni... :wink: le van ragasztva!
ermoni

Ja, kérdés volt, csak nem ismerem a kérdőjelet :oops:
Na, hát szóval eddig Te vagy az egyetlen! (És tényleg többet ismerek...) És hajrá (amúgy barátnéék is esélyesek voltak a vegyesre, oszt tessék, két minicsaj!), amúgy az ikresek valahogy utána valahogy nagyon ráállnak erre az ikrességre! Pl. a következő terhességnél is ikreket szeretnének, meg ilyesmi! Szóval elégedettek szoktak lenni!
ermoni

Andi!
Csini papucsot vettél, tetszik.

Vasalás, én is próbálok olyan ruhát venni, amit nem kell, de apa ingeit, néhány pólót, manó badykat, na és a textil pelusokat muszáj. Egyelőre, csak lelkileg készülj rá. :wink: Pici babáknál fertőtlenítésnek sem utolsó, persze mosás után. :)

NÁlunk apa számon tartja az ünnepeket, mert imád ajándékot vásárolni, de kapni jobban, na igen egy nagy gyerek még. Ne, de az anyák napjára én adtam pénzt neki, mert nem volt nála, hogy vegyen nekem virágot. :? :? :? Szép, ugye? De Manó büszkén tartotta, mikor átadta. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A nagyszönyeg nekem sem férne be, még feltekerve sem ,az marad térden csúszva, a kicsi futók, viszont nagy nehezen igen, így könnyebb takaraítani, most meg szépen feltekerve száradnak a vödörben. :) Én, a mi takarítógépünkel nem vagyok megelégedve, a kefe a legjobb, azzal minden szöszt fel lehet takarítani.

Ikrek, én is azt szeretem volna, most is reménykedtem, de nem jött össze. Ugyan egyikünk családjában sem volt még.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

következő terhesséééééég? :shock: :shock: lépésről-lépésre haladós típus vagyok. először legyünk túl rendben ezen! :)
hehe, 4 gyerek! :roll: :lol: :shock: az kéne még!

az mennyi vasalnivaló is lenne???
hű, a gondolattól elfáradtam... :roll: na, csak fejezze be a mosógép! gyorsan kiteregetek és le is fekszem egy órácskára.

Kép
an°°di

le is léptem
délután meló, így csak estefelé nézek be
mindenkinek szép napot!!!
:arrow:

Kép
an°°di

Szia Andi!
Jó pihizést és jó munkát.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Mindenki szieztázik?
Én is teljesen kába vagyok, de mindjárt iszom valami serkentőt!
Már megy a BBC Prime-on a Hozományvadászok és most ez az én angol nyelvleckém!
ermoni

Sziasztok!

Móni a Turgenyev Apák és fiúk tényleg jó!!

Vámos Miklós: Apák könyve meg már elől van, örömmel hallom hogy dícséritek, na majd jövő héten (nyaralni megyünk és visek könyveket)

De csajok, én mióta dolgozom, nem olvasok ilyen mennyiségben könyveket... Meló után már csak a TV-re bambulok, vagy szervezek magamnak vmi programot... Tudom, égő, de ez a nagy helyzet! :oops:

Na majd a terhesség utcsó hónapjában, amikor már othon terpesztem a seggem! (ami akkorára ház mératű lesz :cry: )

Na jó akkor egyesek már szeptemberben indulnak vihar hatására, de Andi Te nem októberre vagy kiírva? Miért szülnél hamarabb...

Nálam amúgy tök vicces: október 6-t számolt a doki, 12. hétebn okt 3-at mondott az UH alalpján, a 18. hétben meg okt 2-t.
Még két UH és szeptemberi lesz a kölök! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

szaisztok

Móni
nagyon izgin hangzik a munkád,én nagy film fun vagyok,de mostanába valahogy kevés az a film ami tetszik,régen olyan jó kis filmeket adtak éjjel.Bár én kicist elvont vagyok e téren ,mert igaz mindenevő vagyok de a dokumentum filmektől kezdve a jó kis tömény horrorokig mindenre vevő vagyok.Olvasásba dettó.

Majci május idusán született ügye,jó kis meleg nyár volt, 2 hósan már egyszál pelusba volt,néha napközbe is fürcsiztettem.

Ma sem 100as a csajom,állandóan valami baja van,enni,inni,hinta,pipi,mama,papajág ,de állandóan csak szivat :?

Gabi
én szeptember végén akarok szülni :-)

a szeme skszor könnyes lesz amikor ilyen kis cukimuki Maja :-)

Zsu
a pumi tök édi, a rotikat utálom amióta az egyik megharapott brahiból ,azóta félek a nagy kutyáktól és nem bízom bennük.

Mint írtam feljebb a házassági évforduló nem igazán érdekel,a másik annál inkább.Sajnos nem tudom felfogni épp ésszel,hogy egy csupaszeretet kislányt miért nem lehet megköszönteni.ŐT aki egy nap százszor mondja a nevüket,repül hozzájuk mindig,mert szereti őket áh hagyjuk mert bőgök,nem tudom elfogadni és kész.

Andi
muti a pocód :-)

most sírtam kicsit ,de át ez van,mad kiheverem

csini a papucsod :-)

Jolka
közelről nem is néztem meg a papucsot,ha kezembe lesz a lé majd jól megtanulmányozom aztán lehet nem i azt veszem meg :-)

Timi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?