no zelem, úgy látszik mindig olyan jön ami még nem volt, hogy a fene rágja meg. Megpróbálok megint boszorkány lenni, mint boriskánál. Mert az ember agya kattog, a férjed kapja a "hormonjavítót", te meg eközben ripsz ropsz spontán babás leszel. Mit szólsz ehhez a verzióhoz? Mert ugye lehet továbbra is?
Beszélj azzal a hallal amitől kívántál a múltkor, hogy szedje össze magát, neked most kell a segítség nem egy hónap múlva!
Mindenesetre úgy tűnik nem volt hiábavaló felutazni a nagyvárosba
sapé, no hát szépen helyrerázódik minden. Te is kapsz valami jó kis antibiotikumot, aztán a hét végén már együtt nyaljátok a fagyit
Megkértem a férjemet beszéljen a barátjával beteg gyerek ügyben, no majd ez is csak megoldódik
katata, pörögnek ám az események, majd gondolok rátok holnap miközben várok az inszemre, úgysem lesz jobb dolgom. Mert szerintem ez is fontos, minnél többen szeretnének egy azonos dolgot annál nagyobb az esély a sikerre. Reméljük jó sok megtermékenyül!
reni, te tudsz valamit?
mágnes, ok. akkor újra egyeztetünk. Tegnap várnom kellett a férjemre kb. 17.15-40-ig ott csücsültem egy padon, próbáltam olvasni, de nem ment mert közben járt a fejem mint a rotor hátha meglátlak benneteket. De talán jó helyen voltam, van dm, posta, takarékszövetkezet, pékség és még sok más is.
kabóca, nálad nemsokára eredményhirdetés! Mikor is pontosan? Miért nincs neked még vonalzód?
csipcsab, üdv! Mikor kezditek a felkészülést az inszemre?
andi, de rég jöttél már? Miért vesznek el emberek a topikból? Unalmasak lennénk?
babszi, szorítunk. Tavasz van, az állatok most szaporodnak, hátha ez nekünk is bejön.
Szép napot mindenkinek!