Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Hűha akkor mindjárt mehetsz te is :wink:
Vendég

Nagyon nagyon szepen koszonom mindenki hozzaszolasat!!! Es a sok biztatast vagy kedves szot.
Dokit nemreg valtottam, igy nem szeretnem rogton lapatra tenni az ujat. Nezi a progeszteron-szintet, es most a 26. napon megnezzuk vervetelbol a HCG jelenletet, hogy tudjuk, most mitol szuper magas a progeszteron. Azt mondja, hogy semmi okom nincs tovabb menni lombikra, mert nem talal semmji kizaro okot, amiert akar term. uton is teherbe eshetnek. Szoval egyelore bizom benne, es eleg nagy a lelkifurdalasa ahhoz, hogy kicsit jobban odafigyeljen ram. :)
Szoval maradok, es kuzdok. Ma volt az ujabb inszem, szoval Katata, kerlek javits a tablazatban engem + 1 inszemmel, es az evek szamat is hatarozzuk meg pontosabban, azaz 2004. december. Nagyon szepen koszi elore is!!!!

Puszi nektek, rohanok tanitani tovabb!!!!
babszi

Babszi,
Mennek neked a babaragacsok :wink:
Vendég

Sziasztok!

Elég visszaolvasnom a pár nap alatt összegyűt hozzászólásaitokat! Olyan jó, hogy ilyen aktív ez a fórum! Ahogy látom, egy csomó jó dolog történik a héten.
Kicsiboris: szerintem is erőltesd az UH-t, ha ez megnyugtat. Én úgy emlékszem, hogy tavaly az inszem után 3. , 7. héten voltam. Akkor adtak ki a Kaáliból és a dokimnál voltam a 9. héten, mikor is megmondta, hogy ikrek. Utána pedig a 12. héten voltam Uh-n. Tehát szerintem mondjad te is, hogy neked ez fonts!
Pandácska: te hogy érzed magad? A fájások, szurkálások elmúltak teljesen? Érzel már válámi mást is?
Reni: nagyon szorítok neked is.
Zel: mit mondott a doki? Remélem sok bíztatót!
Ilonka: ügyi voltál! Már szép nagy a tüsződ. Nem is kell tovább növeszteni.

Én továbbra is túl jól érzem magam. Semmi változás. A derekam nem kezdett el fájni, mint ahogy gondoltam, és ahogy történt a múlt hónapban is. Persze attól még nem bizakodok feleslegesen.

Akiknek nem írtam név szerint, attól bocsi. Mindenkinek sok drukk!!

Puszi
kabócabobár

Boris,
persze, hogy telefonálj! Próbáldmeg meggyőzni a dokit,látod Ilonkának is sikerült! :wink:
katata

Szerdán megyek leszívásra!!! :lol: Nagyon izgis!!!! :D

8-ra kell ott lenni, apa 9-kor randizik a laborban, és 10-kor lesz a leszívás..
Ma este kell beadnom a tüszőrepit, dupla dózist!

Huhh!!! Izgulok, de örülök is, hogy végre mehetek! :roll: 8)
katata

Kata,
Kép
A héten már te is kismama leszel :lol: nagyon drukkolok majd szerdán!!
Vendég

Köszi Pandácska! Gondolom szombaton lesz a beültetés, nem? Legalábbis ilyesmit számolgattam.
katata

Kata,
Ez majd attól függ hogy osztódnak a drágák lehet pénteken lesz. Olyan izgi ugye? :D
Vendég

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!Aranyosak vagytok!
Na megjöttünk a dokitól. Ágota igen hősiesen viselte a vizsgálatot. Szóval jól be van durranva a torka, vagyis gyulladva. E mellett a sok orrfújástól beoedemásodott a nózija. Ha most nem vittük volna el valószínűleg légcső gyulladásba csapott volna át. Valamit hallott doktornő a tüdejét hallgatva,ezért mondta a légcsőgyulladást. Szerencsére időben vagyunk még. A doki szerint pár nap és helyre jön.Holnap délután én megyek kíváncsi leszek mint mond a dokim.Ja!És valószínű tőlem kaphatta el a kis drágám ezt az egészet.Látjátok, milyen egyszerűen lehet fertőzni?

Kata!
Nagyon örülök ennek a jó hírnek!Végre, most már nem sok van hátra!Hajrá!!!
sapé

Sziasztok!
bbilona:
semmi gond, eltolhatjuk, én jövő héten vidéken leszek, de akkor utána való héten össze tudjuk hozni remélem:)

zel:
A kolleganőmet Fábián Anitának hívják.

kicsiboris:
a 7. héten már tuti lesz szívhang, ha jó fej a dokid, látod is, hallod is! :)

Na én megyek, őrjöng a gyerek!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

kicsiboris:
megnézted már kalkulátoron, hogy mikorra esedékes a nagy nap???

Kép
Kép
Kép
mágnes

helló lányok!

Bocsi hogy csak így berontok! Kicsiborissal már váltottunk egy két levelet de veletek még nem.
Kérdezni szeretnék az inszemről.
Mennyibe kerül egy alkalom,és mondhatom e én a dokimnak hogy mostmár inszemezni szeretnék???? Ja és hogy pontosan hogy is zajlik ez az egész????? Már 3 éve szertnénk babát 2 éve járok dokihoz (endos vagyok) és október óta már a 3-ik cisztám jött ki ami miatt nem tudunk továbblépni. És hát mit ne mondjak igencsak idegesít ez az egy helyben toporgás és elég szomorú is vagyok.

Kicsiboris!
Gratulálok!!!! Nagyon örülök hogy sikerült!!!

Pandácska!
Üdv itt is!!!!!! :D
csipcsab

Csipcsab,
6 inszemet az állam fizeti ha olyan meddőségibe jársz vagy olyan dokihoz. Elsöször érlenek tüszőt általában clostival de van hogy szurival. Amikor érettek kapsz egy tüszőrepesztő szurit mondjuk kedd este és csütörtök reggel mész inszemre. Elöbb a párodnak kell leadnia az anyagot nálunk két órával elötte. Ezt szépen megtisztitják és berakják egy vékony katéterbe. Mikor bementél szokásos kacsa aztán ezt a vékony katétert bevezetik a méhedbe és kifecskerndezik a fiúkat.Nem fájdalmas. Utána pici pihi feküdni kell és mehetsz haza. Progit kell szedni 14 napig és tesztelni vagy vérvétel.
Vendég

Pandácska!

Az endo miatti szurikra a baross utcai klinikára jártam Szendei dokihoz. Ő ott azt mondta ha 6 hónap múlva se leszek babás akkor menjek mert ne várjunk évekig. Nem tudod ott nem kell akkor fizetni? Csak a gyógyszerekért amiket szednem kell???
Bocsi hogy így agyatlankodok!!!
csipcsab

Csicsab,
Szerintem ott csak gyogyikat kell fizetni de nem mondom 100%.
Vendég

Sziasztok!

Na drága lánykáim!!!!
Köszi a koncentrációt. A nagy büdös Pestben csak hisztiztem! Ha valaki depizni mer, az velem húz ujjat. Ez most csak az enyém, a többieknek hajrá, fejet fel, mellett ki,és tessék kicsit pucsítani!

Hisztiztem, mert a vérvétellel kiderült, hogy egyik hormon kicsit kevés a férjecskémnél, és arra kell egy gyogyit egy hónapig szedni., majd ismét vérvétel, és csak eredményhirdetés után mehetünk tovább. A doki azt mondta, ha ezen túl vagyunk, csak egy telefon, és jó helyre fog minket irányítani. De bakker, az még egy hónap, a gyógyszerrel, meg egy hét az eredményig. nem tudok már várni, nem is akarok megnyugodni sem. Mindenki azt mondja, türelem, de már nincs, tele a tököm. A "kívülállók" olyan könnyen mondják, hisz az csak egy hónap. De nekem az még egy rohadt hónap, ami elmegy levesbe, nem történik semmi, a hormonjaim dolgoznak csak, és mint az idióták reménykedek, amíg meg nem jön. Persze, tudom, ez a hónap arra kell, hogy férjem rendbe legyen téve. Meg persze azt is tudom, hogy reggel kisüt a nap, csiripelnek a madarak, nyílnak a virágok, minden szép, mint a cukrozott takony, de megint nem látom a végét. Olyan, mintha helyben toporognánk magunk körül.

Holnapra, vagy éjjel már jobban leszek. Nemsokára helyrerázódik a kis káposztalé, ami a fejemben lötyög. És akkor nem fogok nektek is hisztizni. De ennek ki kellett jönni. Kicsit már így is könnyebb. Ismertek, hogy ez a szakaszom sosem tart sokáig. Ugye????
Elnézéseteket kérem a kirohanásért, de kinek, ha nem annak, aki tudja?

Reni! Kata! Ilona! Ügyi csajok vagytok!

Mágnes! nem is tudom, a neve ismerős.
Pandus! Te meg pihenj! A pici Pandák azt szeretik!

Kabóca! Hol is tartasz most?
Szia Csipcsab! Remélem hamar babásodsz!

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Megértelek! Nincs is rosszabb mint amikor várni kell és nem történik semmi. Nem értem addig miért nem lehet bejeletkezni lombikra? Kobakpuszi
Kép
Vendég

Ó Zel, :?
Én is nagyon megértelek, ennyi idő után már képtelenség ép ésszel kibírni, hogy várni kell. :roll:
DE, csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!! És bízni kell, hogy most már rendben lesz minden a férjecskéddel is és tényleg nem lesz további akadály!!! Szorítok Nektek!!!

Reni,
izgulok mit mondanak ma, hány babótok fogant meg! Remélem jó sok!!! :wink:

Ilonka,
neked meg holnap inszem. Tessék bízni ám benne!!!!! :D Fontos nagyon! Azt hiszem. :roll:

Panda,
neked a beültetésre rá 14 napra kell vérvételre menned? Használsz Utrót? Mennyit?

Szép napot Lányok!! És mindenkinek nagyon szorítok ám!!! ++++++++++++ :D
katata

Sapé,
hogy vagytok? Milyen volt az éjszaka? Ágota jobban van???
katata

Kata,
Igen 3*2 utro és 3*1 Duphaston. A beültetéssel együtt 14 nap múlva megyek vérvételre de lehetne már elöbb is de nem akarok.
Vendég

no zelem, úgy látszik mindig olyan jön ami még nem volt, hogy a fene rágja meg. Megpróbálok megint boszorkány lenni, mint boriskánál. Mert az ember agya kattog, a férjed kapja a "hormonjavítót", te meg eközben ripsz ropsz spontán babás leszel. Mit szólsz ehhez a verzióhoz? Mert ugye lehet továbbra is? :oops: Beszélj azzal a hallal amitől kívántál a múltkor, hogy szedje össze magát, neked most kell a segítség nem egy hónap múlva! :wink: Mindenesetre úgy tűnik nem volt hiábavaló felutazni a nagyvárosba :)

sapé, no hát szépen helyrerázódik minden. Te is kapsz valami jó kis antibiotikumot, aztán a hét végén már együtt nyaljátok a fagyit :wink:
Megkértem a férjemet beszéljen a barátjával beteg gyerek ügyben, no majd ez is csak megoldódik :?

katata, pörögnek ám az események, majd gondolok rátok holnap miközben várok az inszemre, úgysem lesz jobb dolgom. Mert szerintem ez is fontos, minnél többen szeretnének egy azonos dolgot annál nagyobb az esély a sikerre. Reméljük jó sok megtermékenyül!

reni, te tudsz valamit?

mágnes, ok. akkor újra egyeztetünk. Tegnap várnom kellett a férjemre kb. 17.15-40-ig ott csücsültem egy padon, próbáltam olvasni, de nem ment mert közben járt a fejem mint a rotor hátha meglátlak benneteket. De talán jó helyen voltam, van dm, posta, takarékszövetkezet, pékség és még sok más is. :?

kabóca, nálad nemsokára eredményhirdetés! Mikor is pontosan? Miért nincs neked még vonalzód?

csipcsab, üdv! Mikor kezditek a felkészülést az inszemre?

andi, de rég jöttél már? Miért vesznek el emberek a topikból? Unalmasak lennénk?

babszi, szorítunk. Tavasz van, az állatok most szaporodnak, hátha ez nekünk is bejön.:oops:

Szép napot mindenkinek!
bbilona

Ilona,
Holnap inszem?
Vendég

Sziasztok!
szeretnék csatlakozni ehhez a topichoz is, ha befogadtok :lol:
Kicsiboris! napra pontosan ugyanannyi idős kismamák vagyunk, és én is a 7. hetes szívhangos, már embriós UH-omat várom, ami jövő héten esedékes, eddig nekünk is egy petezsákunk volt :)
remélem jól vagy és együtt haladhatunk majd szépen a jan.11. felé :)
és remélem minél többen csatlakoznak hozzánk az úton :)
Pandácska innen is nagyon drukkolok Nektek, már csak 9 nap, bár tudom neked most máshogy telik az idő :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

bocsánat azt elfelejtettem, hogy mielőtt beköszönt a babánk, akkor volt a HSG-m, és indult volna az inszemináció augusztusban, olvasgatni tértem be ide, és megörültem Kicsiborisnak :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

igen pandácska, az utolsó :D

vorosbegy, jó hogy jöttél, minden jót nektek!
bbilona

Köszönöm Ilona és egy hatalmas kalappal Neked holnapra!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Ilona,
Akkor drukk ezerrel+++++++++
Kép

Vörösbegy,
Üdv és gratula nektek :lol: Amúgy nekem gyorsan mennek a napok mindenki azt mondta hogy lassú lesz de szerintem nagyon gyors :lol:
Vendég

köszi csajszikák!

vorosbegy, most nézem csak a vonalzóidat, hiszen neked már van 2 gyermeked. Ők is hosszú várakozás után születtek, vagy akkor nem volt semmi probléma? Azért micsoda mákod, van hogy nem kellett elkezdened ezt a mizériát!
bbilona

Ilona! valóban szerencsésnek érzem magam, bár a HSG-t nem úsztam meg, és mivel röntgen asszisztens vagyok, aki nap, mint nap ott van a vizsgálatoknál, eléggé féltem, mert tudtam mire számíthatok...na végülis ez volt a legkevesebb...az igazság az, hogy az első két gyerkőcöm az első házasságomból született...a fiam úgy sikerült, hogy abbahagytam a gyógyszert, hogy majd fél év múlva a nászúton összehozzuk, de rögtön sikerült, "vigyázós" módszerrel...a nászúton már ott volt velünk...majd a kisfiam megszületett, 3 hónapos volt éppen elkezdtem szedni a szoptatás alatt fogigátlót mikor olyan furcsán éreztem magam...ő volt Dóri...13 hónap van köztük...majd válás, új élet, új kapcsolat, jövőre esküvő...és már egy éve próbálkoztunk, az előzményeimet tekintve furcsa volt, hogy ilyen sokáig nem sikerült...ezért is elkezdtük a vizsgálatokat...nem találtak semmit...ráfogtuk a koromra...35 vagyok...és indult volna a rásegítés...szerencsére már itt a pocaklakó :) KÍVÁNOM MINDEZT MINDANNYIOTOKNAK!!!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

vorosbegy, ha a válástól eltekintünk igazi sikersztori. Köszi, hogy leírtad :D

Na lányok hová tüntetek?
bbilona

Sziasztok!
Vorosbegy!
Üdv. itt nálunk!Gratulálok!És főleg ,hogy ő lesz a 3. gyermeked!
Gyerköcökről raksz fel képet?

Kata!
Köszi az érdeklődést.Nagyon rossz éjszakánk volt, szegénykém alig kapott levegőt az orrán, és ez zavarta az alváskor. Hajnali 2 kor még mellette voltunk, nagyon sírt, alig lehetet megvígasztalni.Ha köhög elég csúnyán teszi, de úgy látom valamivel jobban érzi magát, talán jobb a kedve. Tegnap estétől elkezdtem neki a gyógyszereket adni, és lehet, hogy mostanra kezd hatni.

Ilona!
Aranyos vagy!Lehet, hogy éppen az volt a baj, hogy hétvégen már nyaltuk a fagyit!Holnapra 1000000000000000 drukk neked!
sapé

Üdv. az újaknak, gyertek sűrűn! :wink:

Reni?
mik a hírek?

Pandácska,
nekem csak utoról van szó,de nem tudom mennyit kell majd adni.

Képzeljétek,
összeszámoltam, mióta megy a lombik 36 injekciót kellett kapjak, 5 vérvételem volt és 2 uh-m. :roll: Hát nem kevés!!
katata

Reni,
???????

Kata,
Utroból max. hatot kapsz mert annyit lehet. Szerintem annyit fogsz is. Mehet majd a boldog dugdosás :lol: :wink: Jó tanács:legyen mindig melletted egy babapopsi törlő mert kell hozzá.
Vendég

Sziasztok!
bbilona:
Mi is ott voltunk akkortájt!! A kávézóban ültünk, és közben sasoltam, hogy nem jársz-e arra! :D

csipcsab:
A baross utcai a sote 2? Én isoda járok/tam!

Az utrohoz tényleg kell intim törlő, vagy popsitörlő, meg tisztasági! Pfujj de utáltam!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, akkor lehet pont elkerültük egymást.
bbilona

basszus eddig nem tudtam belépni...

szia csipcsab!!!! de jó itt vagy :lol: :lol: :lol: szóval mindenképp kérd szerintem az inszemet, nálam is húzta volna a doki az endós kezelés után az időt, de dobbantottam, felhívtam egy dokit és megmondtam, hogy inszemet csinálna -e, igent mondott. ha nem lépek, akkor még mindig erőéködünk aztán megyek kontroll laparra :cry: :cry: :cry: merj lépni egy nagyot :!: :!: :!:

mágnes, aha, megnéztem, jan. 11
:lol: :lol: de mágnes, a szívhangot, meg az uh-t nem lehet kérni CD-re kiírva? mert így csak én hallom :shock:

vörösbegy akkor minden jót neked itt a topikban
:lol: :lol:
kicsiboris

kicsiboris:
hát szerintem ez dokifüggő, általában ilyen korai terhességnél még nem szokták.Hogyhogy csak te hallod??? A párod nem megy be? Vagynem tud?? Nálunk mindig bent volt, még a hüvelyi uh-n is! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reni,
Miért nem jelentkezel? Már mind a 20 körmömet lerágtam miattad :roll:
Vendég

Reni,
ugye minden rendben???? :?: :?: :?:

Csajok,
mindjárt holnap és 10-kor leszívás!ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy izgulok!!!!! :D
katata

Ilona,
köszi, hogy gondolsz majd rám, remélem meglesz a hatása!!! :lol: :wink: Én is fogok rád gondolni, mert ennek az uccsónak sikerülnie kell!!!! Bízz benne!!!!! :wink:

Puszika!
katata

Kata,
Tudsz majd ma aludni? Egyél igyál gyorsan még amit csak tudsz :wink:
Vendég

Pandácska,
remélem! :lol: Szerencsére reggel korán kellkelni, így csak eltelik az éjszaka gyorsan. :wink:
Ja, iszom még ma,mert holnap reggel, sem enni,sem inni nem szabad. :?
katata

Pnadácska,
véreztél a leszívás után?? :oops:
katata

Kata,
Igen ami volt lepedő körém csavarva az véres lett de nem erősen azért.
Vendég

Sziasztok!

Pandácska! Ugye pihensz is rendesen?! Kicsit sétálj,meg gyere ide is, de tényleg pihenj..

Katata! Az erő legyen veled holnap! Meg én is veled vagyok! Este jelentkezz!

Kicsibé! Te is vigyázz magatokra! Jól vagy? Valami jó kis klasszikus tünet?

Bbilona! Neked is drukkkkkkkk! Sikerülnie kell!

Tudjátok min gondolkodtam depis pillanataimban? Nnnnna. Ha őszig kell mégis várnunk a lombikkal, akkor lehet, hogy ha a párom hormonjait is rendbeteszik, akkor talán nyárra bevállalnám a maradék két inszemet. Mert végülis a srácok inszemre még alsó határon elmennek... Neeem? Esetleg megkérném a dokimat, hogy a szurit hagyjuk ki, elég lehetne a closti és az ovitrelle, mint Kicsibének.

Jaj már csak négyet kell aludni és megyünk nyaralni. Ott most 23 fokos a tenger, és a jövő hétre 30 fokot ígérnek, napsütivel!

Reni? Jól vagytok??????

Szia Vörösbegy!

Sapé! Jobbulást kívánok! Gyógyuljon meg a Kiscsibe minél gyorsabban. Torokgyulladás? Fagyiztatok? Akkor harapást szőrivel!

Ja, és meséltem már? Talán emlékeztek, írtam a szomszéd kislányt (17 éves) hogy terhes. Megszült. Még nem volt a kissrác egy hetes, amikor este nyolckor még kint volt vele az utcán. Esténként hallom, amikor hazaérnek, valahonnét, és sír a kölyök a babakocsiban. Hallom 8 után, de volt éjjel 10-kor is... És a pletyka szerint nem akarja szoptatni,mert azzal tönkreteszi a melleit.
No comment, csak hogy szinte fáj...

Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata,
Drukk+++++++++Ügyi legyél majd jelentkezzél ha tudsz!

Zel,
Miközben gépezek fekszem és minden délután alszom is szóval pihenésben nincsen hiány. Meg nem is kell túlzásba vinni hiszen a beágyazódás már megtörtént elvileg és remélem hogy gyakorlatilag is :wink: Én is inszemeznék ha lehetne lombikig és kitudja lehet már nem is mész lombikra :wink:
Vendég

zel, hova mentek nyaralni? úgy irígykedem, imádom a tengert :lol: :lol: nagyon szuperséges nyaralást kívánok, kapcsoljatok ki ebből az egész mizériából, tök jó lesz :!: :!:
köszi, jól vagyok, két tünetem van, a cickóim nagyon megnőttek (a párom is észrevette) meg fájnak folyamatosan, a másik a reggeli szédelgés, aztán eszem és minden ok. más nincs ezért néha aggódom, hogy nem szívódott-e fel a mi kis édikénk....na de jövő héten elmegyek szívhangokat hallgatni :lol: :lol: :lol:

mágnes, itt a baranya m.-iben nem szokás hüvelyi uh-ra párban menni, sajnos, bár lehet, hogy még senki sem szólt emiatt és ezért nem????? és a szívhangos uh-nál is hüvelyi vizsi van???

kata, drukkolok!!!!!!!!!!!!
kicsiboris

kicsiboris:
nekem a 12. hétig hüvelyi uh-m volt. Párom nézett is nagyot, mikor bejött rá, majdnem kihátrált. Ő úgy gondolta, olyan lesz, mint a filmekben, hogy a hasamon tologatják az izét, ő meg nézi a monitoron. Erre premier plánban az én muffomat látta. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megjöttem. Van egy kis baj. :roll: Extra hiperül túlstimuláltak, 27 db petesejtet szívtak le. :shock: A klinikán a doki ki volt akadva, hogy miért kaptam én ekkora dózisban a stimus injekciót, mikor jól reagáltam a jóval kevesebbre is inszemekkor! A helyzet az, hogy veszélyben vannak a petefészkeim, mert szétdrranhatnak. :cry: Most hazaengedtek, holnap a sorsdöntő nap, ha holnap nagyon fájna, azonnal be kell menni a kórházba, mert meg kell műteni Annyira félek!!! Elveszíthetem a petefészeimet. :cry: :roll: Ilyen állapotban szó sem lehet a beültetésről, csak majd a következő hónapban. Persze azért a petesejtecskéim és a férjem hímivarsejtjei most találkoznak, meg majd megtudjuk mennyi fogant meg, de le fogják mindet fagyasztani.
Annnnnnnnyyyyyyyira félek!!!!! :cry:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?