Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

na, tessék, és Jutta, még te panaszkodsz, h mindenki eltűnik, ha belelendülsz.
én már meg is vacsorálok, még Apuka is mindjárt hazaér, és sehol egy reakció. oké, h azt hiszitek, h vidéken vagyok, de nem! :roll:
akkor lassan lábfelpolcolás, emésztés, olvasás (Marek, Fowlest szabad? nemcsíkos, nempöttyös, de jóóóó), zenehallgatás, Apukavárás... azért még belesek, hátha vki betéved véletlenül ;)

Kép
an°°di

Bocsi Andi, valszeg egyszerre nyomtunk rá az "Elküld" gombra :oops:
Milyen üzlet a Waiting for you...kismama vagy baba?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

semmi gond, Zsu!
lassan tényleg eldőlök. élettanilag szükséges :)
kismamabolt. van weboldala is...pill... http://www.waiting.hu/index.html nem olcsó, de mondom, most vannak leárazott darabok, és egy-két szép darab kell a lelkemnek (pedig én még nem is vagyok egy nagyon öltözködni-szeretős típus) :roll:
nahát akkor megkésett szieszta
majd jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Túl egy jó kis kutyasétán megint itt (már csak 26 fok árnyékban!).

Köszi Andi, megnéztem a weboldalt, tényleg szépek a ruhák és tényleg nem olcsók :wink:

Én úgyis a Baross-ba a SOTE-ra járok dokihoz, legközelebb beugrom, hátha van valami leértékelve.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Te Zsu, a Baross tele van kismama boltokkal! Én ott vettem egy gatyót! (És nem volt vészes és nagyon kedvesek voltak!)
Andi! én is megnéztem, remélem holnap sikerül a Kálvinig ekcsúsznom! Muti azt a felsőt vagy felsőket!
Na megpróbálkozom újra a varrással, hátha most a férjem karjaiba sikerül ájulnom, de minek is! Csak messziről szagolhatjuk most egymást! :oops:
ermoni

Móni, végigjártam minden üzletet már a Baross-ban, egy tetszett csak, asszem az a neve, hogy Várandósok szaküzlete. Ott nagyon-nagyon kedvesek, több mindent vettem már, viszont mindent ingyen méretre igazitanak 10 perc alatt!

A "No sex"-re nekünk is felhivták a figyelmünket :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Szia Zsu! Üdv. itt. :)

Andi!
Bocsi, valamit elolvastam. :oops:
Tényleg jó ez a bolt, megnyugodtam, hogy a modelleken sem álhat minden jól. :) Vagy csak a mű pocit nem tudják hordani. :) :wink:
Engem is megnéznek a teli búszon, hogy pocakkal, gyerekkel, és persze a táskával , + a Manó mociával egyensúlyozunk állva. Helyet szinte alig adják át, de sokszor Manó kiharcolja magának. :wink:

A takarítónő nem rossz ötlet, de én tuti kitakarítanék mielőtt jön, nehogy rendetlenséget találjon. :lol: Mindig is szeretem volna házvezetőnőt, viszont nem szeretném, ha idegen kotorászik a dolgaim között, igen ezért kell egy megbízható ember. Milyen jó lenne, hogy míg Manóval sétálunk, és mire hazajövünk rend várna.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka, takaritónő ügyben ez nálunk is igy van, mielőtt jön, rendbevágjuk a lakást, de azért ez nem egyenlő a takaritással. Igy legalább egy héten 1x rendet rakunk :oops:

Olvasgatva mindenki nyavajáit (nekem is van sok, a sok állástól leszakad a derekam, állandóan pisilnem kell, nem tudok aludni, stb.), ajánlanék Nektek egy nagyon jó könyvet, amit én is egy nemrég szült barátnőmtől kaptam, és tegnap fejeztem be:
Szécsi Noémi: A kismama naplója
Teljesen magamra ismertem benne, jókat mulattam, 2 nap alatt kiolvastam...dehát most van is időm! Saját 9 hónapos terhességét és a vele járó örömöket és nehézségeket irja le sok humorral.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hello Jolka!
Képzeld, nekem a cseresznyemaggal a múlt héten már átadták a helyet a combinón! :wink: Persze nő és középkorú...
Zsu!
Azt hiszem én is ott vásároltam! :lol:
ermoni

Zsu, mondtam, hogy sok a hasonlóság!
Én már olvastam ezt a könyvet, ezzel kezdtem a tesóm javaslatára(a hugom egy könyvesboltot vezet!). Én nem tudom Ti hogy voltatok az elején, de én amikor szembesültem azzal, h terhes vagyok, örültem, örültem, de először megijedtem: hogy te atyaég, most mi lesz? Majdnem pánik volt!
Így mondtam a tesómnak, aki rögtön szakirodalommal akart ellátni, hogy csak olyat adjon, ami pozitív és röhöghetek rajta/magamon!
És a szakirodalmat azóta is csak a család olvasgatja én nem, mert egy hipochonder legyen tisztában a saját korlátaival! :lol: :lol: :lol:
Héj Marek, még mindig tanítassz vagy Rúzsa Magdit keresed a neten? :lol:
Tényleg, mi van Lollypop-pal?
ermoni

Zsu!

Jól hangzik ez a könyv, mintha már Manó idejében is meg lett volna, talán most tényleg megveszem. Itt meg jól kiértékeljük. :wink: Egyelőre, fórum és búvárlapok olvasása kívül semmit sem olvasok. :oops: Nem vagyok olyan ügyi, mint Andi. Bezzeg amikor Manót vártam, csak könyvet olvastam.

Jutta!
Találtam szandit, de zárva volt a bolt, így még az árát sem tudom, a többi 10-es körül mozgott, gondolom ez sem lesz olcsóbb. Valahogy be kell apának még adagolni. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni, a hasonlóság csakis belsőleg lehetséges, már ha jól olvastam, hogy 180 cm vagy...mert én csak 162 :lol:
Melyik hónapban születtél, mi a horoszkópod? Nem mintha olyan nagyon hinnék benne, de ki tudja. Én áprilisi kos vagyok.

A kérdés másik részéhez hozzá tartozik (hogy reagál az ember, mikor megtudja, hogy terhes), hogy én úgy indultam neki egoista kis életemnek, hogy nem is akartam gyereket. Aztán 33 éves koromban megszállt valami, hogy na mégis, csak akkor meg kiderült, hogy spontán nem lehet...a sors fintora, nem? :evil:
De végül azért nem kellett lombikhoz folyamodni, elég volt egy kis hormonkezelés. Szóval sokat dolgoztunk rajta, mire összejött, a kétség mégis ott volt, hogy most mi lesz...de szerintem ezzel mindeki igy van....vagy nem?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja Jutta!

REmélem nem gondotad komolyan a délutáni megjegyzést:
[quote]t írta:udom, engem kerül mindenki!

Bármit írsz, mindenkit érdekkel, engem biztos. :)

Mindenki hajrá, szeretem a hosszú hsz-t. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja, és én igenis szeretem Rúzsa Magdit!

Jolka, nekem lefekvés előtt muszáj mindig olvasnom egy fél órát, de el tudom képzelni, hogy Te a 2 éves Manókád mellett enélkül is el tudsz aludni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Ne legyen kétség, csak tessék optimistán állni a dolgokhoz, és minden ok lesz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu!

Simán megy az alvás, sokszor úgy kúszok a helyre Manó mellől. :) Persze, apa reggel mindig megjegyzi, hogy megint hanyagolva volt. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Lányok, mi van akkor ha ezerrel ver a szívem? ugye nincs vérnyomásmérőm, de sztem vagy 500 a pulzusom. oké, h nem vagyok jó passzban, de ez azért egy kicsit rémisztő

a felsőt meg mindjárt fotózom és mutatom.

Kép
an°°di

Kép
ez a blúz. nem vettem föl, mert sz*r a kedvem most épp.
a könyvet meg elkérem az én testvéremtől, mert ő is könyvesboltban dolgozik. (bár én is túl vagyok egy vicces terhesnős könyvön már, vmi Katie Lesse írta vagyki 8) halálra röhögtem rajta magam...most meg a Kitolás c. könyv van soron, bár kispapáknak szól, de kit érdekel :wink: )

Kép
an°°di

Sziasztok!
Már itt is vagyok!!!

Andi
Igen, rendesen fájt...elég durván, már elképzeltem, hogy folyik a lábamon a vér, meg minden...én mindent szépen be tudok képzelni magamnak, egy pszichiáter szerint ettől van az izombetegségem is...lehet benne valami :?
De aztán lefeküdtem és nem volt vér se, meg nem ájultam el a tömött buszon, úgyhogy túléltem :lol: :lol: De megfogadtam, hogy soha többé....most aztán fellendülnek a taxisok!!!

Viszont találtam egy tök jó szoknyát a szekrényben, ami soha nem volt rajtam, mert nagy volt! Eljött az ő ideje!!!

Viszont a kedvesem mondta, hogy ne járjak zokni nélkül, mert felfázok.... :? Örülök, hogy aggódik (eddig ilyet nem tapasztaltam),de könyörgök...30 fok volt ma, lerohadt rólam a ruha, a nyelvsuliban meg vagy megsülsz, vagy lobog a hajad az ezer éves légkonditól, úgyhogy csak pár percig engedélyeztem a tanítványoknak... :lol: :lol:

Bocs, hogy hosszú voltam, majd megpróbálom visszafogni magam.

marek

Tök jó blúz...csinos leszel!

Miért sz*r a kedved???? Az előbb még nem volt sz*r, vagy igen?
marek

Ja, még azt elfelejtettem, hogy ma felhívtam a kórházat, és minden eredményem jó...rákszűrés, meg még valami más is volt, de azt meg nem mondom mi, a lényeg, hogy nem találtak semmi bacit... :lol: :lol:

(Gondolom ez mindenkit rettenetesen érdekelt :? )

marek

Marek, eszembe jutott ám, h van nekem egy izombeteg ismerősöm. múltkor le kellett fényképezni a barátnőnk kisfiával, h bebizonyítsa, h elbírja az 5 kilós gyereket. szegény. :? nálad ugye nem ennyire komoly a helyzet? :roll:
nem is írtál hosszút. én már azon gondolkodtam, h wordben írok (h nem tűnjön el hüje szerver hibák miatt) és bemásolom. akkor halna meg ám ez a topik végképp...háháááááá

Jolka, most esett le, mit olvastál félre. semmi baj. tényleg. úgysem jövök, ha nem akarok. meg majd ha a Balcsin nyaralunk ;) egy hónap múlva csak, de gondoltam, idejében szólok... hehe

pulzusra semmi megoldás? szétdurrannak az ereim, mire reagáltok!! :twisted: vagy ez a cél???
vegyek be egy pipolphent? :roll:

Kép
an°°di

Marek, nem szeretnéd tudni, h miért szar a kedvem, ugye? (neeem, igazán nem. nincs is itt annyi hely, h leírjam a sok kis atrocitást, ami ma ért. és már különben is javul a helyzet, mert elmeséltem Apukának, aki megvigasztalt, és bevettem 2 magneb6ot, és ez a másfél liter hideg víz is jól esett...) szóval, lassacskán aktualitását veszti, szerencsére. de kösz.
és minket érdekelnek az eredményeid. vagy ha nem is, írd le, mert mi is le fogjuk írni majd ha lesznek.
én speciel örülök, h neked nincs semmi gombás izés fertőzéses gond mert nem akarok én rosszat a felebarátomnak. :roll:

Kép
an°°di

Pulzusra nincs ötletem...bocs!!!

Izomhülyeség: volt már durvább is, most épp egész jó, a terhesség elején romlott, de most fokozatosan próbálom magammal elhitetni, hogy mindent meg tudok csinálni, így alakulok, például már tudok nyelni....ez haladás na!
Egyébként sokáig nem akartam gyereket, én is attól féltem, hogy nem tudom majd felemelni, meg minden...de aztán talátam egy tökjó dokit, aki elhitette velem, hogy mindendre képes vagyok, ha elhiszem magamnak, és ez kb azóta működik is (néhány kivétellel)

marek

Hello éjszakai csapat!
Remélem mindenki jókedvű!
Remek a felső! Mennyi is volt a félár? Pillangós? :lol:
Hát én most egy darabig abbahagyom a "terhességem története jópofán" könyveket, mert sok más sorakozik a polcon, és azokhoz nagyobb is a kedvem! Nem akarok reggeltől estig a terhességemmel foglalkozni. Szerintem így is többet foglalkozom vele, mint az egészséges lenne!
Segítség, teleettem magam eperrel meg cserivel...
Zsu, hát én sem arra gondoltam, hogy az ikertesóm vagy... Hozzám úgyis kevesen nőnek fel! :lol: Csak szó szerint értendő! Csak semmi továbbgondolás! Megárt!
Még mindig nincs kész a szoknya! Pedig kettőt akartam ma megvarrni! :cry:
ermoni

Az uram holnap filmekből vizsgázik, úgyhogy most elmegyünk filmet nézni...kb öt perc múlva elalszik, pedig úgy gondolta, hogy legalább ezt az egyet megnézi a vizsga előtt.
Úgyhogy most lelépek, holnap délelőtt majd leszek valamikor(gondolom egyedül, ahogy szoktam)

Jóccakát mindenkinek!

marek

éjszakaiiiiiii? jé, tényleg, milyen későre jár! :shock:
a félár, erMóni, kérlekszépen 4ezer volt. szerintem megérte. mér röhögöd ki, h pillangós? legyen már vmi könnyed is a mozgásomban, gondoltam :wink:
és még mindig nincs kész a szoknyaaaaaaaaa :evil: ádegááááz! én is feküdtem egészen eddig. és mindjárt ismét :D

Kép
an°°di

én vagyoook holnap délelőtt, jó? nem is takarítok akkor a kedvedért, Marek :wink:
jó filmnézést!

Kép
an°°di

mi is filmet nézünk. vmi sci-fi... lazán kapcsolódik a terhesség témaköréhez :D (tök klassz, ha elalszom, a skacokra fogom ;) )
szóval én is léptem.
jók legyetek, ne húzzátok le az uratokról a takarót az éjjel! ;)

:arrow:

Kép
an°°di

Ha már őszintézünk... hamvas lánykoromban (vagyis amennyi Ti vagytok most kb.) valahogy nem is foglalkoztatott a gyerek-téma. Az összes barátnőm sorra szült, én meg csak azt láttam, hogy egyáltalán nem minden gyerek cuki, hogy sok a gondjuk-bajuk.. Én meg, köszi megvagyok! (Dobáljatok meg kővel nyugodtan!)Ráadásul a férjem sem egy gyerekmániás, sőt! Aztán néhány évvel ezelőtt megdumáltuk, hogy biztos jó lenne, ha lenne gyerekünk, de mindig volt valami kifogás, amiért nem álltunk neki a "gyártásnak". Én naivan azt hittem, hogy amúgy nem tart sokból egy gyereket összerakni, az élvezetről meg nem is beszélve. Hát mostmár látom, hogy nagyon sokan, nagyon sokat kínlódnak ezzel. Mi most ősszel engedtük szabadjára a dolgokat (csak semmi tudatosság, éljen a spontaneitás!), és lám januárban terhes lettem. Nem bánom, sőt már nagyon várom, hogy a kezemben legyen, de tény: én először pánikba estem! Ez tartott néhány napig, egy-két hétig, aztán orvos, megnyugtatás, hogy minden oké és kezdtem tervezni... Volt olyan este, hogy már az egyetemet is befejezte... :lol: :lol: :lol:
Gyakorló anyukák (Timi, Jolka és a többiek) nem hangosan röhögni!
És most, hogy jól érzem magam, jó az étvágyam, még tudok mozogni viszonylag könnyen még élvezném is, ha... Ha nem lett volna ez a magzatvíz-vizsgálat, meg az várni az eredményre...
Na befogom! Meséljetek Ti!
ermoni

Na egyedül maradtam! Holnap hagylak benneteket érvényesülni, meg szóhoz jutni... Nem leszek, így ki is dumálhattok a hátam mögöt... :wink: De úgyis megtudom!
Szoknyát nem cikizni! Majd ha megmutatom csak ámulsz majd, Andi!
Filmből vizsgázik a férj? És hol és mit tanul? (Hát én lassan 12-13 éve foglakozom filmekkel! Csak szakmai ártalom... ezért kérdezem!)
Na szép álmokat!
ermoni

Na apuka eddig bírta...én meg inkább nekiestem ennek az intimtorna dolognak. Elég vicces....nekem olyan fura, hogy az alsó arcomat tornáztatom....eddig valahogy soha nem hasonlítottam a számhoz, meg ilyenek, meg tudatosan soha nem csücsörítettem ott lenn (tudom cikik, de tényleg nem)....de remélem legalább hasznos....mert az allergia sem segít abban, hogy ne alakuljon ki az inkontinencia. :oops:

Na megyek, mert apuka azt mondta, hogy megvár....

Holnap nekem is kész lesz a szoknyám bebebeeee....de azt nem én készítem, hanem a varrónő...aztán jöhet egy naci is, vagy kettő!

Na me este ilyen szófosós lettem, de most már lelövöm magam....holnap majd jövök, de megpróbálom visszafogni magam, mert mindenki elmenekül.

marek

Jó reggelt!
Már megint korán vagyok, mert a kedvesem megkérdezte, hogy mikor akarok kelni :twisted: :twisted: :twisted: Hát még nem mindenesetre!!! Valahogy nem tudják elviselni, hogy te esetleg aludhatnál még egy órát...de miért :?
És megint mit hagyott a lakásban!!! Hihetetlen!!! De persze nekem van időm elpakolni, úgyhogy semmi gond :evil: :evil: :evil:
Na jó...ez biztos egy szép nap lesz, ne mérgelődjünk... Inkább csinálok egy kávét, hogy felébredjek, ha már erre a sorsra jutottam!
:(

marek

jó reggelt!
én ma nagyon jókedvűen ébredtem :D ezek a hangulatingadozások nem váltják egymást vmi megbízhatóan szerencsére :roll:
na, lefőtt az én kávém is, kenek egy szelet kenyeret, aztán nekiláthatunk a mai napnak. :wink:

Kép
an°°di

hű, extra erős ez a paprikaaaaa :oops: :oops: fincsi!

Lányok, bevallom hősiesen, h én tegnap éjjel beparáztam. még sírtam is (nálam ez ugyan nem nagy szó, mert elég picsogós vagyok), h MI LESZ? azt hiszem, kb most esett le, h belevágtunk vmi teljesen visszafordíthatatlanba, megléptük életünk eddigi legnagyobb és legfelelősségteljesebb lépését, és nem is tudom, h készen állunk (értsd: állok)-e rá..persze, erre van "kitalálva" eza kilenc hónap. Apuka szegény próbált vigasztalni, h ő is fél kicsit, de minden okés lesz, mert nagyon szeret, stb.
jól kibőtem magam, és álmomban tegnap éjjel voltam először terhes cserébe. csak úgy virgonckodtak a gyerekek a pocakomban.
ma reggelre, kissé bizonytalanul bár, de vmi lecsendesedett bennem, és a helyére került egy nagy darab.
erőspaprika és hisztis terhes nő filozofálgatása.... mikor benneteket kímélni kellene...jajjjj

Kép
an°°di

Jó, hogy jössz, én most megyek...elmegyek a piacra, veszek paradicsomot, meg dokihoz, aztán jövök.
marek

Hello, még itt vagyok!
Hát Andi, én is pánikoltam az elején (erről már írtam), de mára tökre átfordult a dolog! Én mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogok helytállni, milyen lesz a gyerekem, és milyenek leszünk mi, mint szülők.
A hangulatingadozásról annyit, hogy nekem viszont rossz volt az éjszakám és nem valami fényes a kedvem... és ma még hivatalos dolgokat is kell intéznem...
A múlt héten meg néztem egy filmet, amiben házasodtak és végig bőgtem! Pedig én nem vagyok picsogós! A felénél rájöttem, hogy zokogok és akkor még röhögni is elkezdtem... Ennyit a hormonokról!
Kávézgattok? Én teljesen leszoktam róla a terhesség óta. Viszont joghurt piát nyomok!
Még egy fél órát vagyok, de utána mennem kell! Nagyon remélem, hogy valami jó nagy eső utólér! Utálok megázni!
ermoni

erMóni? méééég? mióta??? :D
csak ügyesen kerülgesd a felhőket, mert tényleg jégesőt ígértek vagymit... :?
hm, a hormonok... nem semmi. mindig arra gondolok, amit Jutta írt a duna tévéből idézve, h 9 hónap alatt termelünk 150 évre valót. ettől minden olyan normális. még a könnyes szemmel való röhögés is. én eddig is meghatódtam a filmeken, és sírtam moziban is szégyentelenül. nálam inkább a fékezhetetlen röhögőgörcs a veszélyes üzem! :lol:
kávét egyszerűen innom kell. nem ittam az első 3 hónapban, (előtte is csak kb 2-3szor egy héten) de olyan sokat fájt a fejem, mint még soha. és (megint csak) Jutta tanácsára, kipróbáltam, h reggel iszom egyet, és azóta elmúlik a reggeli bukósisak-érzet ;)

Kép
an°°di

Spárga recepteket keresgélek, de nagyon nem találok! Meg azt néztem még, hogy mikor van tiszavirágzás (kb.), és cseresznyefesztivál Nagykörűn! Szóval keresgéltem éjjel, keresgélek még egy kicsit aztán tipli!
ermoni

mindmegette.hu?

Kép
an°°di

Néztem! Az a helyzet, h van egy jó és bevált francia receptem, egy előétel, de abban nyers tojás van, így az most ugrott! Pedig fini! Így most keresgélek, mert én imádom a spárgát, de nehéz jó spárgát kapni és jól megcsinálni!
ermoni

hát, ez a szekrény-kombó mindent elnyel. ha teleraknám, a többi szekrény kiürülne :D nagyon örülök! (annak kevésbé, h egy hatalmas gardrób lett teli azokkal a ruháimmal, amik nem jönnek rám épp :? )
most lelépek postára csekkeket befizetni, nehogy kikapcsolják a fűtést :roll: és délre jön egy diák! addig kicsit fel kell nyalnom a lakást is. így ide nem engedek be senkit :roll:

Kép
an°°di

Már itt is vagyok, de természetesen egyedül :( :(
Mindenki lelépett :?
Voltam a dokinál táppénzes papírért...kitalálta, hogy havonta vigyek javaslatot a nőgyógyásztól, akkor tud csak adni kéthetente papírt :shock: :shock: Most akkor mi van? Nem hiszik el, hogy terhes vagyok :? :? Vagy talán most menjek vissza dolgozni, vagy mi a sz*r???? Nem az volt, hogy ebben az új rendszerben az emberek majd kevesebbet járnak dokihoz????

Egyébként olyan melegem van, hogy egy szál melltartóban ülök itt :oops: :oops: Még jó, hogy nincs webkamera, vagy mi, mert akkor azért okoznék néhány álmatlan éjszakát néhány szerencsétlennek!!

Megyek megeszem a rétest...legyen valami jó is a napban!

marek

szia, Marek! én itt vagyok (meg nem is, mivel közben teszek-veszek). azt hittem, csak a panelban van meleg. kicsit örülök, h nem. pedig kinn csudijó ez a szél! :)
sztem azért gondolták, h kevesebbet fognak járni az emberek dokihoz, mert fizetni kell érte. veled nem számoltak ;) még jó, h nem kéthetes papírra adja ki a táppénzes papírt.. én ezt nem értem.
hasad? lurkó jól van?

Kép
an°°di

Írtam és elszállt... :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval csak panaszkodtam, de nem is baj, hogy nem ment át, így is az egyik tanítványom egyszer azt mondta, hogy savanyúuborka vagyok... :? :? :? Igaza lehetett???

Segítség!! Szeretnék egy jó könyvet olvasni, de mostanában semmi nem tetszett, amit elkezdtem!

marek

nem tudom, segítség-e, de én ezeket olvastam/olvasom mostanában:
john fowles: the ebony tower (elbeszélések... van benne egy betörős is. olyan neked való ;) )
gerald durrell: the garden of the gods
asimov: én, robot
vonnegut: timequake
...
mondjuk egy szerb antal? ő kb mindenkor jó, nem? vagy egy női magazin? :wink:

Kép
an°°di

Köszi...női magazint kihagynám...a többit majd megnézem.
Most elkezdtem egy Ishigurot, de szerintem most mindennel bajom van, azzal is amit eddig szerettem....nyűgös vagyok, ez az igazság (gazság!!!) Nem hagyott az uram aludni reggel, és ilyenkor semmi nem jó :( :( :( Még takarítani sincs kedvem :? :?

marek

feküdj már le egy kicsit! a helyzet valóban reménytelen, ha már takarítani sincs kedved! :roll:

Kép
an°°di

Aludtam! Most majd jobb lesz...különben is lassan ebédidő van...majd az segít :lol: :lol: :lol:

marek

sziasztok

tegnap nehéz nap és nehéz éjszakája volt.Reggel Maja úgy kelt ,hogy megfeszített magát és ami a csövön kifért ordított,hisztizett,hogy apaaaaaaaaaaaa,persze apa már dolgozik ilyenkor,úgy csináltam amíg bírtam ,mintha nem érdekelene a raplija,amíg bele nem hányt az ágyba. :evil: Egész nap nyügi volt,negyed órát bírt aludni :-( és este is majd 11ig fent volt és akkor is hisztizett ,plusz kelt éjjel 2-3 szor sírva,szerintem melege volt,mert izzadt,de mibe altassam?Pizsi ezek szerint meleg,de szerntem egy body meg kevés.
Jolka,Hajni,Betsy?Mibe alsznak a csemetéitek?
Ma reggel csak szimplán köhögött mire kijött egy kis cucc énmeg attól blááá,aztán ő meg attól amíg kinem fogyott belőlünk a cucc :-(bocs
Szóval irány a doki néni,hogy ez így nem kóser hogy már lassan egy hónapja ez megy (gyógyszerek ellenére),most kapott megint másik gyógyszert,plusz allergiára meg köptető 5000 ft volt.K.O. a pénztárcának.
Pedig nekem is kéne szandi :-(
Én mindig olyan szart fogok ki jó láttam 15.000es shollt,de azt nem tom megvenni :-(
Ami van tavalyi mindnek félig levan vállva a talpa.
BÁR hogy jót is mondjak,lehet vissza kapunk a gázból meg a villanyból és akkor lehet megveszem azt a pillangós shollt annyiért úgy tetszik :-)
Na de ebbe nem élem bele magam.

Tegnap a dokinál minden oké volt,méhszáj zárt,megnézte apécsi eredményeimet,majd összevissza beszélgettünk,szerintem nem igazán volt topon.Kérezte vannak e görcseim mondom nincsenek,csak néha a felállok,ülök akkor mintha kő lenen a hasamba,erre azt mondta,hogya z görcs ,jah mondom akkor van.Nektek is van ilyen?

Andi
csini a felsőd :-)jól menne hozzá az álombeli pillangós pacskerom :-)

Andi,Móni
nyugi,ne parázzatok,mostmár úgy is mindegy,nem menekültök ű:-)jó fej vagyok mi?
Én Majával egyáltalán nem paráztam,gondolkodtam annyira vártam,most hogy már tudom mi vár rám az elején én is kicsit kétségbe estem ,demost már megint eljutottam arra a szintre,hogy legyen már velem aztán minden megy magától.

na kezdődik a5
hiszti

visszaolvasgatok ha méltóztatik elaludni a hölgyemény

Timi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?