sziasztok
tegnap nehéz nap és nehéz éjszakája volt.Reggel Maja úgy kelt ,hogy megfeszített magát és ami a csövön kifért ordított,hisztizett,hogy apaaaaaaaaaaaa,persze apa már dolgozik ilyenkor,úgy csináltam amíg bírtam ,mintha nem érdekelene a raplija,amíg bele nem hányt az ágyba.
Egész nap nyügi volt,negyed órát bírt aludni
és este is majd 11ig fent volt és akkor is hisztizett ,plusz kelt éjjel 2-3 szor sírva,szerintem melege volt,mert izzadt,de mibe altassam?Pizsi ezek szerint meleg,de szerntem egy body meg kevés.
Jolka,Hajni,Betsy?Mibe alsznak a csemetéitek?
Ma reggel csak szimplán köhögött mire kijött egy kis cucc énmeg attól blááá,aztán ő meg attól amíg kinem fogyott belőlünk a cucc
bocs
Szóval irány a doki néni,hogy ez így nem kóser hogy már lassan egy hónapja ez megy (gyógyszerek ellenére),most kapott megint másik gyógyszert,plusz allergiára meg köptető 5000 ft volt.K.O. a pénztárcának.
Pedig nekem is kéne szandi
Én mindig olyan szart fogok ki jó láttam 15.000es shollt,de azt nem tom megvenni
Ami van tavalyi mindnek félig levan vállva a talpa.
BÁR hogy jót is mondjak,lehet vissza kapunk a gázból meg a villanyból és akkor lehet megveszem azt a pillangós shollt annyiért úgy tetszik
Na de ebbe nem élem bele magam.
Tegnap a dokinál minden oké volt,méhszáj zárt,megnézte apécsi eredményeimet,majd összevissza beszélgettünk,szerintem nem igazán volt topon.Kérezte vannak e görcseim mondom nincsenek,csak néha a felállok,ülök akkor mintha kő lenen a hasamba,erre azt mondta,hogya z görcs ,jah mondom akkor van.Nektek is van ilyen?
Andi
csini a felsőd
jól menne hozzá az álombeli pillangós pacskerom
Andi,Móni
nyugi,ne parázzatok,mostmár úgy is mindegy,nem menekültök ű:-)jó fej vagyok mi?
Én Majával egyáltalán nem paráztam,gondolkodtam annyira vártam,most hogy már tudom mi vár rám az elején én is kicsit kétségbe estem ,demost már megint eljutottam arra a szintre,hogy legyen már velem aztán minden megy magától.
na kezdődik a5
hiszti
visszaolvasgatok ha méltóztatik elaludni a hölgyemény
Timi