Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek, ezzel én is pont így vagyok (mármint 1 óra v.s. 1 nap), és én is utálok magyarázni... De miután még mindig pihenek kénytelen szegény! Holnap együtt fogunk főzni is... Ma meg szegényem egy bazi hosszú listával indult a piacra...
A rádióról meg annyit, hogy a net eszembe sem jutott (még jó hogy itt ülök előtte :lol: :lol: :lol: ), de bevallom nagyon ritkán rádiózom ilyen módon! Azért belehallgatok!
Most teregetni megyünk... na azt nem csinálja meg, de kicipeli nekem... :wink:
Még jövök...
ermoni

Mi mindent a neten hallgatunk. Ez az egyetlen módja annak, hogy hallgasd a BBC rádióit például...elég jók...Meg az uram mindig talál valami jó internetes rádiót, ami aztán rejtélyes módon eltűnik. :?

Most én is megyek teregetni, azt megcsinálná a párom...csak aztán lehetne mindent vasalni, én meg azt az élményt inkább kihagyom...én már csak ilyen lusta disznó vagyok :oops:
marek

Hát én tényleg nem tolom ezt a netes rádiós témát... Bár a férjem még egy időben hallgatta a Sydney-ben megkedvelt rádióállomást, de azóta azt sem tudom van-e még az! BBC rádiók- hát ha az ember angoltanár...
De én nem nagyon vagyok erre motiválva, inkább benyomok egy cd-t (pl. lehet hogy Bach-ot énekelve jön majd ki a csepplyány... :lol:, bár még Mozartnak nem estünk neki ). Meg amúgy is annyi cd-nk van, hogy...
Nekem már egy csomó cucc meg is száradt... :wink: A férjem állítólag vasalni is fog... :lol:
ermoni

Az én férjem nem vasal...ez talán nem is olyan nagy baj....
Viszont most sikerült jól összevesznünk valami hülyeségen...a fejem is fáj....na mindegy, nem lehet mindig jó napom! :( :(

Lehet, hogy pihizek egy kicsit... majd még benézek később.

marek

sziasztok

jól kipurcantam mára is :-)
csináltam gyümi levest meg soksok pizzát és nagyon fincsilett ,biuzti a hétvégn hízik a seggem

és tényleg mindegyik ruci spagettipántos ,pedig nem direkt volt :-)

mi eztet hallgatjuk
http://www.mellesleg.fm/

Majcikámnak holnap lesz a szülinapja :-)remélem szép lesz a tortája és nem lesz ilyen diló mint ma :roll:

Enyim férj eddig kétszer vasalt el,egész ügyes nem tudom miért nem akarja többször :evil: egyszer amikor bent voltam Majcival akórházba mondtam neki,hogy nehogy már halom vasalnivalóra menjek haza,másnap büszkén mondta hogy elvasaltam ám,sőt kiis takarítottam :-)
meg a múltor amikor lepasszolt anyámékhoz minket,hogy nyugodtan csinálhass a afontos dolgait vasalásért cserébe megadtam magam :-)
Vendég

Sziasztok!

Nehéz titeket követni, ha nem vagyok kicsit.Tényleg kicsit, mert tegnap is voltam...

ermóni: meddig kell pihizned még? És mikor lesz eredmény?

Hehe, nálunk a párom tereget, mos, takarít, csak konyházni nem szokott. Főzni nem tud, mosogatni nem szeret. Tehát azt esszük amit én főzök, ha jó ha nem. Ha netán elmosogat, akkor a fele ott marad, mert megunja. De segítőkész nagyon.

Timi, benéztem a Vaterára. Voltak jó cuccok, csak alighanem gyakorlatlan vagyok én ebben.

Nézegettem babakocsikat is és mostmár végképp tanácstalan vagyok, milyet kéne venni. Ami tetszene, az a stabilabb, sportkocsivá alakítható, de nehéz kocsi. Az meg nekem cipelni, hát sok lesz. Ami meg praktikus lenne a súlya miatt, szintén sportkocsis, olyan rakéta külsejű. Az meg valahogy nem jön be.

Lányok! Nektek nem görcsöl időnként a lábatok? Nekem egy rövid ideje igen, leginkább akkor, ha fekszem.
A délutáni sziesztámat meg is zavarta...
Nameg, a jobb karom, lapockából, majd le szakad. Tegnap egy óriásit tüsszentettem és meghúzódott a hátam.Azóta, picit lerokkantam. Erre is csak én vagyok képes :evil:
Na, megyek fürdök egyet, mert kerti partyba vagyunk hivatalosak.

További szép napot

Kép
Kép
gabcii

Mekkorát aludtam!!! Legalább este majd nem kell :D :D Most meg megyek és összeütök valami vacsit....rám is fér, nagyon éhes vagyok!-De mikor nem? :? :?
l

marek

Na hello,
kaptam vacsit (gombapaprikás+tészta- ezt is a férjem kreálta, bár azért kellett neki segítség! :lol: )
Gabcii! 10 napig tenyésztik a mintát, 2 hét múlva kell telefonáljak eredményért, jún. 4. kontroll. És azt mondták 2-3 nap pihi. Én úgy döntöttem, hogy még a hétvégét is beleveszem, bizti ami bizti. De ma szerintem egy percet sem feküdtem!Ülni ültem feltett lábakkal! (A beavatkozás utáni 3 nap magasabb a vetélési kockázat. Valami 0,2 %, amúgy általában ebben az időszakban 3% mindenkinél! Nem riogatás, csak leírtam!)
Ja, és szedsz te magne b6-ot? Lábgörcs, keményhas... Ezekre ez mind jó! (A Béres-féléből napi 1-2 is elég, mert annak majdnem 5X annyi a magnézium tartalma, mint a másik gyógyszertárinak! Abból akár kettő is mehet egyszerre! dr. erMóni rendelt! :lol: ) Bár lehet, hogy ezeket már mind tudtad!
Na a mosogatás nálunk sem volt kedvenc, míg néhány évvel ezelőtt azt mondtam, elég! Oszt vettem egy mosogatómasinát! Hát életem egyik legjobb befektetése volt- komolyan!
És fel ne fázz a kert partin!
Timi, volt olyan oldal, amit már én is megtaláltam régebben! És eddig mindig pozitív tapasztalatod volt? Pesten a körúton egymást érik az angol turik, van, ami egész jó! Sokkal több a cucc és hát rögtön látszik mennyire használt. Én egyelőre még csak így tolom ezt a projektet, bár ha itthon leszek, akkor biztos, hogy kipróbálom a netes verziót!
Majcinak előre is boldog szülinapot! Tortás fotót akarok utána látni! :wink:
ermoni

Mi is vettünk mosogatógépet és valóban jó döntés volt. Bár mi azért, mert minden este 8 után értünk haza, akkor meg már kinek van kedve elmosogatni....hét végére meg úgy nézett ki a konyha, hogy az hihetetlen :oops: Aztán mire megvettük addigra összejött a baba és táppénzen vagyok...szóval tudnék mosogatni, de nagyon nem bánom!! :)

Azt hiszem kész a kaja, úgyhogy megyek!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Na, hát itt senki sincs? Mindenki Rúzsa Magdikát nézi? :lol: :lol: :lol:
ermoni

Kit??
Kimentünk a tóra sétálni, ugyanis egy kicsit sok volt a vacsora...gondoltuk egy kicsit lejárjuk... :D :D :D

Most meg megyek és lepihenek...lehet, hogy megnézünk egy filmet, de az uram úgyis elalszik az első percben...mindig így járunk!

Jó pihenést mindenkinek!

marek

Jó reggelt!!

Meli anyukáméknál,párom dolgozik én meg takaritani fogok!! :?
Tegnap is azt csináltam...reggel 9-től délután 5-ig...csak enni ültem le!!Jól elfáradtam,a hátamban jó kis izomláz van!!!
De legalább minden szekrényben most katonás rend van és egy csomó fölösleges cuccot kidobtam.
Ma még törölgetés,porszivózás,fürdő-wc suvickolás...

Köszönjük a Meli és Micimackós dicséreteket!! :D
A párom nem festő,csak nagyon jó a kézügyessége!!! :D :D :wink:
Kifesteni én is segitettem ám!!!! :D :D

Jajj,képzeljétek jövőhéten is és utánna való héten is megyünk esküvőre!!Pénteken anyukámmal bejártuk a várost valami csini ruháért,de jól elkeseredtem. :(
Ami szűk féle az már azt is kiadja amit nem kéne,ami bővebb az csak nagyobbitja mindenemet... :evil: :evil:
Fogalmam nincs mit fogok felvenni...még jövőhéten lesz pár köröm! :?

Majának boldog szülinapot!!!!!! :D :D

Mentem gályázni!! :)

ancsi26

Sziasztok!
De nagy a csend! Mindenki kinn van a napon??? Én épp most dobtam össze egy muffint apukával...remélem a következőt már egyedül csinálja... :D :D :D
Most megyek, mert forma1 van...az olyan jó, mert monoton és két perc múlva már alszik az egész család...lehet, hogy néhányat meg kellene szerezni dvd-n és ha a gyerek nem alszik benyomni neki!!! :D

marek

Segítség! Iszonyatosan fáj a derekam! Vagy nem is az, hanem a farkcsontom, meg most már az egyik lábam is, meg nem tudok lehajolni!!! Erre jó lehet valami krém vagy ilyesmi? Vagy majd elmúlik?
marek

szaisztok
meg volt az ünneplés,Majci enyhén szólva fel volt pörgetve,úgy kezdtük hogy felfújt neki a párom 3 óriás lufit és 10 simát,úgy ébredt hogy ezeket látta az ágyba :-)aztán jöttek anyumék,megjött a torta,ebéd,ajándék,kölökpezsgő,maratoni hintázás ......

most pedig játszótér,fagyi úgyhogy úgy érzem jó napja volt :-)

Marek
farokcsontnak más nem használ csak jó kis masszírozás

Ancsi
köszi :-)

sok sikert a ruha hajtáshoz,nem egyszerű ,tudom :-(

Móni
azt elkell hogy mondjam volt hogy csalódtam a rucikba,épp ezért vannak meg a speckó eladóim :-) de még így is néha van kis csalódás,de ált. az ár tükrözi az állapotát.Bár én így is mindenre rákérdezek.
DE azért azt is elmondom,ha lenne itt klassz angolturi akkor én is odamennék, itt csak egy sima van ,a városba meg ami van baromi drága,és kevés a gyerekruha ,így nekem marad a net.

Gabi
vegyél magne b 6ot állítólag a béres a legjobb,az jó görcsre.

Kép
Kép
Kép

macival 1 hetesen
Kép

és 2 évesen
Kép
Vendég

Timi
Látom jó napotok volt! Boldog szülinapot Majcinak!!!
marek

Sziasztok!

Milyen kedves házias apukák vannak, na jó az én párom is ügyi. 8) Mos, főz, takarít - ha kell. Na jó, azért nem az a típus aki észreveszi, hogy mit kéne csinálni, de ha egy kicsit noszogatom, akkor bármit megcsinál. Nomeg az első 3-4 hónapban nem igen főztem husis dolgokat (egyszer volt egy határozottan kellemetlen élményem még a 6. hétben a nyers májjal és egészen a 16. hétig kerültem a nyers hússal való találkozást) így minden hétvégén ő főzőcskélt.
Hiába főiskolai fiús albéret évei alatt megtanulta ellátni magát! :lol:

Timi, GRATULA MAJCINAK!

Turik, nekem soha nem volt jó szemem hozzá! Kicsit irígykedem, hogy Ti jól tudtok ott vásárolni!

Jutta

KépKép
jutta

Tök jó idő van! Kiültünk az udvarra, ittunk egy kis vörösbort a hasfájásomra...apuka nem is kicsit, pedig neki nem is fáj a hasa :D
Most meg megyek és bezuhanok az ágyba, gondolom simán el fogok aludni, most már több mint négy hónapja nem ittam...
Holnap lesz 8 órám, de egyre jobban unom...legalábbis a magánórákat. Pénteken is úgy unatkoztam, hogy amíg a gyerek csinálta a feladatot, én összepakoltam a konyhában...mire elment, csillogott-villogott mineden. :lol: :lol: :lol:

Na jóccakát mindenkinek!

marek

Timi!
Jó nagy ez a lányka, hallod! És tényleg szépen öltözteted... meg minden! Jó volt a torta? És amikor meglátta a lufikat mit szólt? Nagyon édi lehetett!
Jutta!
Nem most voltál esküvőn? Milyen volt? Én a jövő hétvégén megyek, és szerencsére már beszereztem a ruhát, mert az ugye most nem olyan egyszerű történet! (Ancsi, ugye Te érted miről írok!? :wink: )
Andi!
Megvolt a cseresznye-parti?
Marek!
Te nem hallgatsz csak jazzrádiót? :wink: Mert akkor tudnád ki a Rúzsa Magdi... :lol: :lol: :lol:
Na jóccaka! Holnap?
ermoni

köszi csajok,az ünnepelt kidőlt úgyhogy majd holnap megmondom neki ,hogy milyen arik vagytok :-)

Móni
nagyon fincsi volt a torta a kölkök meg falják ról a amarcipánt,már alig van belőle valami.Degeszre ettem magam volt húsleves,töltött husi,rántott,páriszi,rizs,fűszeres hasáb,saláta meg a torta aztán fagyi,meg eper,meg cseresznye úgyhogy......

Majd még mutatok képet amikor nézi a lufikat kómába :-)

köszi :-) nagyon kis csinike tud lenni :-) ez itthoni gunya a szebbik fajtából :-)

jah a cseresznyemag kép :-) persze azért írtam,hogyha megnyugodtál :-)

Andi
mizu?remélem nem rontottad el a hasadat,én tegnap igen,cserivel,eperrel,meg a sok kajával,tuti híztam a hétvégén.

Nekem annyir anem szimpi az a Rúzsa Magdni,nem tudommegmondani miért csak úgy nem jön át.

Jutta
gratula a férjedhez :-) legalább számíthatsz rá ha megszületik a babó is,én szendvicsen éltem az első hónapokba.
Vendég

Lollypop nagyn eltűnt

többek között
Vendég

Sziasztok!

Helyhiány miatt eladók ikerlányaim 56-68-as ruhái jelképes, 100-600 Ft/db áron. Ha érdekel benneteket, a

http://abbcenter.com/index.php?t=hasznaltholmi

válogassatok.
ktimó

Jó reggelt mindenkinek!
Ma harminc fok lesz, úgyhogy mindenki vigyázzon a pocakra!! Nehogy felforrjon a magzatvíz!!! Sajnos én egész nap tanítok, úgyhogy nem sokat fogok a jó időből észlelni!
Még benézek indulás előtt...

marek

Utólag is....

Majának sok boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt mindenkinek!!!

Gyorsan visszaolvasok... Itthon voltunk, de nagyon rosszul voltam. :( Mente a pocak... Pedig nem ettem mást, mint a többiek, mára már sokkal jobban vagyok, még gép elé sem volt kedvem ülni, de újra itt vagyok. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt

Timi: nagyon szép kislányod van. Tegnapra, boldog szülinapot neki.
A torta is jól sikerült látom :D Bizti finom is volt.

Ma reggel ,átnéztem a nyári ruhatáram, elvégre nyár van. Kiábrándító. Semmi nem jó rám :evil: (és nem csak a hasam miatt) Pedig asztem, legalább egy felsőt fel tudok venni, erre vehetek újakat. Találtam az általatok ajánlgatott vaterán jó cuccokat, de én nem merem így megvenni. tehát, ma elnézek turiba, aztán vagy szerencsém lesz, vagy nem.
Köszi csajok a magne B6 tippet. Ismertem , de még nem kellett szednem. Ma éjjel is görcsölt a lábam, tehát valszeg elkezdem.
Nekem már most melegem van, ebben az előnyárban, hát mi lesz júliusban????

szép napot, majd még bekukk

Kép
Kép
gabcii

Gabi!

Nekem hosszú idő után szombat reggel görcsölt be a vádlim. :(
Apát azonnal riasztottam, Ő szokta visszanyomni nekem. :)
De enkem nics összefüggésben a terhességgel, anno is volt, ugyan elég ritkán. Ilyenkor pár napig kalciumos pezsgőtablettát szedek.

Ancsi!
Még jó, hogy írtad a ruhaszórtírozást, rám is ez vár. Csak a fiammal együtt. :? Megpróbálom akkor csinálni mikor alszik.

Megnéztem a tavalyi ruháimat, azt a párat ami volt. Szoknyák jók és a felsők is, ugyan akkor sem voltam soványabb. Ugyan ilyen combos kata voltam, ezért derékban eláltak a szoknyák, most pedig, még van hely a pocaknak. A felsők nem sokáig lesznek jók, nem szeretem , ha alól kikandikál a pocak. Most nem tudom örüljek vagy sem, hogy a méreteim változatlanok. Egyelőre szandi gondom van, nem találok semmi nekem tetszőt. :( Zárt kiscipőt ilyenkor nem szeretem, főleg mezitláb, megyek beszerzek pár nagyis titokharisnyát hozzá. Papucs kizárva, mert abba képtelenség sprintelni. NEkem most ez a hatalmas gondom. :D

Szép napot mindenkinek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Itt a nyár... Hát ruhatár... én ma megvarrom gyorsan a szoknyákat, amiket kitaláltam! Bár egy-két felső még elférne! Majd holnap vadászni indulok én is!
Ha ez így megy tovább be kell kapcsolni a klímát! Tegnap még túlzásnak éreztem, de ki tudja, a mai 33 fok!
Amúgy én nap és nyár függő vagyok! Reggel kifekszem a napra (mondjuk vízparton) és estig 2 liter ásványvízzel én olyan jól elvagyok! Kíváncsi vagyok most mi lesz!
Tényleg, cipő téma még nem volt! Nektek vannak kényelmes (leginkább bio) nyári papucsaitok, szandijaitok?
Én tavaly lőttem (leárazáson :wink: ) Splitben egy gyönyörű sarut, de annyira lapos talpú, hogy az idén nem biztos hogy egy lépést is tudok benne tenni! Úgy hogy elő a scholl és teva szandikkal! :wink: (Gondolom, amibe túrázni lehet, abban pocakosodni is lehet!)
Márcsak azért hoztam föl a témát, mert a vizesedés elég veszélyes, kellemetlen na és randa! Nyáron, nagy melegben amúgy is bedagad egy csomó ember lába!
Hé Timi, Jolka meg akinek még van gyermeke! Ti hogy voltatok ezzel az előző alkalommal? Jótanács?
Jolka, azért enni-inni tudtál? Juj, az olyan kellemetlen tud lenni! De mostmár minden oké?
Képzeljétek, hajnalban arra ébredtem, hogy nagy a fészkelődés a pocakban. Nem tetszett ahogy feküdtem, és ezt a tudomásomra is hozta! Már most akaratos és képes felébreszteni, mi lesz itt később! :lol: :lol: :lol:
ermoni

Jolka, megelőztél a cipő-témával! :wink: Nem tudom milyen stílusú vagy, de nekem a túra-szandik bejönnek. (Abban szinte még futni is lehet, gondolom! Ha a hegyre én felmésztam benne, akkor Te futni is tudsz a nagyfiú után!) Az más, ha elegánsabb cucc kell! Hát abban nincs jótanácsom!
A titokzokni meg divat, amióta a balerina cipő is az! Na meg a cicanaci! Nem is tudom hanyadszor divat, mióta én "divatérzékeny"vagyok!
ermoni

Sziasztok!

Rucik, tegnap vettem egy bézs halászgatyit nyárra, szerintem sortot nem veszek fel idén. Sajna oda is ment egy-két kg...

Felsők: hát az én nyári repertoárom 80%-a nem elég hosszú, tehát kilőve, vettem már 1-2 tunika jellegűt, ami most nagy divat, egyik sem kismama, de hosszú és ami esetleg tethezállóbb típus, az jól nyúlik... (1-2 ezerért már lehet kapni, de a Promódos drágább volt) :lol:

Cipő: Én vettem egy papucsot, aminek van egy kicsi, de stabil sakra. Egész normális, tehát elegánsabb cuchoz is hordható, főleg így terhesen (nem fogok bokapántos magassarkúban egyensúlyozni 8) )

Jolka, jobban vagy?

Móni, akkor már te is növögetsz pocakban? Mert azelején nem igen látszott rajtad, de ha aruhatár gond, akkor gondolom azért már beindult!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Igen, már növöget a cseresznyemag! :lol: Ha már túl leszek ezen a magzatvíz vizsgálatos projekten és minden oké, akkor majd bemutatom, hogy mi a helyzet velem! (Lehet addigra már kész leszek a szoknyákkal is... és majd abban "pompázok"!) :wink:
ermoni

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, már kutya bajom, biztos allergiás voltam a hétvégére. :) Alig tudtam menni, fájt mindenem, kaja szinte alig ment le, de inni muszály volt. Még szerencse, hogy apa itthon volt, és így, ő szaladgált Manó után.

Móni!
Manóval télen voltam terhes, akkor könnyebb öltözködni, most nekem is új a nyári cuccok összeválogatása.
A túra szandikat szeretem, de most túl laposak nekem.
Juttával ellentétbe én bokafogós szandit keresek, persze stabil legyen, sarokkal. De az sem mindegy milyen, ne legyen nagy, se kicsi, ne legyen vékony, és vastag mamut teli talp...:D A balett cipő sem jó, mert optikailag összenyom, szörnyű lennék benne, egy guruló labda. :D
Sarok azért jó most, mert kordában tartja a lábam, "tornáztatja".

Jutta!
Sajnos rám már nem jók az 1-2 eft-s rucik, már drágábbat kell nézni, amiből méret is van. :?

Marek!
Csajos, nagyon sajnállak a derékfájás és a lábfájás miatt. Nem merek semmit sem ajánlani, hátha tud a dokid valami csodaszert.
Viszont, tanítás közben állsz, vagy ülsz. Gyorsan ülj le, ha eddig álltál. A túl lapos cipő sem jó. Pihenj sokat, felpockolt lábbal, én egyszerűen az ülőgarnitúra fejtámlájára teszem, magaslati levegőn van ilyenkor, de kényelmes.

Timi!
Mi az, hogy szendvicseken élté az első hónapokban. Hát az anyósék hol voltak? Vagy akkor még nem laktattok együtt?
Nekem az első két hétben Mutim segített, majd amikor vissza ment dolgozni, Apa vett ki szabit. A kaját, pedig a fősuliról hozta. De nem kellett mindent elém tenni, sőt már első nap a Wc-t súroltam, de jó, volt, hogy itt voltak mellettem.
Mire hazajöttem a kórházból, Apa is takarított. :D Előtte itt ünnepelték a haverokkal a Manó születését. Hát... :D férfitakarítás volt. MÉg másnap is találtam ropit a terítő alatt.
Apa nem a házias minta férj, de ha muszáj megcsinálja, de ő is mindenre azt mondja, hogy majd...:D Vasalni, mostanában magára szokott, egyszerűen nem jutok oda az ingei kivasalásához, indulás előtt szoktam a miénket is. Bezzeg pár hónapja még az atlétákat is vasaltam. :?
Míg, el nem felejtem, Maja nagyon csini a képeken, és a torta is nagyon guszta. :)

Ancsi!
Mi is megyünk lagziba, csak két hónap múlva, na akkora már tuti gurulok. Én nem fogok valami nagyon alkalmiba beruházni, mert utána úgysem fogom kihasználni. Egyelőre egy mell alatt megkötős Á vonalú ruhára gondoltam, aminek van egy ici-pici ujja. Csak egyelőre azt nem tudom, hol fogok ilyet találni:)

Harisnya nélkül szoknyába voltunk sétálni...:D Ég és föld karom és a lábam színe. Most már vagy napozni kell, vagy a barnító krémhez folyamodni, remélem, nem leszek se csíkos, se narancssárga tőle. :)

További szép napot!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A turiban sikerrel jártam :D :D ! Azért kicsit csalódott is vagyok.
Mielött terhes lettem, nem volt gondom a ruha vásárlással. Hát lányok, gyarapodtam, naaa. A felsők túl rövidek, a nem kismama gatyik, meg hülyén állnak, vagy nem tom begombolni pocakban.
Nade, 2 óra keresgélés után, azért vettem 2 felsőt, meg egy farmer halászgatyát.

Móni: nyári cipőm, ill papucsom hál isten van,már ameddig nem kezdek el vizesedni. Kényelmesek, sztem nem veszek másikat.

Jolka: jobbulást neked és igyál sokat, mert a hasmass-al elég sok víz távozik és amúgy is meleg van.
Ja, sztem örülj neki, hogy jók a tavalyi rucik. Én örülnék, ha így lenne :)

Megyek, ledőlök kicsit így ebéd után. Jó pihit mindenkinek.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Kisétáltam a céghez, ahol órám volt, délben meg visszasétáltam...de a felénél úgy elkezdett fájni a hasam, hogy azt hittem rögtön kórház...úgyhogy lemondtam a magántanítványokat és hazabuszoztam...még így is vissza kell mennem, de legalább le tudok egy kicsit feküdni!!!
Iszonyatosan megijedtam...azt gondoltam, ha ezt megúszom, akkor mostantól taxi, ami ugyan 1200 ft, de legalább nem kell 30 fokban sétálni és közben attól rettegni, hogy valami baja lesz a babámnak...
Vagy lassan el kell kérnem apukától a kocsit, mert ez így nem működik!

Cipő-ruha témában én is bajban vagyok...már a kismamaöv sem segít, mert sajnos elkezdtem fenékre is hízni, nem nagyon jönnek fel a nadrágok...jöhet a varrónő, egy szoknya holnap lesz kész, de kellene majd néhány nadrág is...
Én csak lapos cipőt hordok (ez előnyös a 155 centimhez :lol: :lol: :lol: )...az miért nem jó ilyenkor? Mindegy, nem tudok másban menni...viszont mind nagyon kényelmes....viszont egy szandiba nekem is be kell fektetnem szerintem, addig jó lesz a Scholl papucs, amit imádok!

Na megyek pihenni, majd még benézek, mielőtt indulnék vissza.

Andi merre van szerintetek??

marek

Na hello!
Hát Marek én a 180cm-mel simán hordtam magassarkút, mígnem... bokaszalagszakadásom volt néhány éve! Hát azóta sajna nem kényelmes! Mostmár csak kényelmes cipőt tudok hordani! Doktor Scholl-t is támogatom már vagy 10 éve (most is van két féle nyári papucsom!), de mást is találtam, ami jó! Csak az a baj, h mind jó rohadt drága! A cipő a gyengém és arra nem sajnálom a pénzt! :oops:
Na, megyek, mert így nem lesz meg a szoknya!
ermoni

Kicsit pihiztem...nagyon kellett...remélem most már megnyugodott a pocakom! Most letusolok és irány vissza! Hurrááááá!!!! Na jó, ezt nem gondoltam komolyan...

A cégnél, ahol délelőtt tanítottam, két srác van a csoportban...már hetek óta vártam, hogy mikor kérdeznek rá, hogy mitől ilyen nagy a pocak...ma megtették...látszott, hogy előtte megbeszélték, mit kérdezzenek...olyan aranyosak voltak! Az egyik nagyon aggódik az alakom miatt, teljesen ki volt akadva, amikor kiderült, hogy bizony ez a has még nagyobb is lesz ennél... :lol: :lol: :lol: Mondjuk nem tudom, mit gondolt szegény.

Az előbb én is előkerestem a nyári cuccaimat...hááát....talán néhány szoknya még jó lesz, de annyi...azt hiszem holnap megint benézek a turiba, hátha szerencsém lesz!

marek

Sziasztok!

Marek!
Andi, azt írta nincs a héten, vidéken lesznek pihizni. :) Tehát írjunk neki jó sokat, legyen mit visszaolvasnia. :)
A kocsit, pedig tessék elkérni apától, egy kicsit megerőltetted magad. Magneb6-ot szeded? Nam a pocak keményedett be? Vigyázz nagyon magadra. Aranyosak lehettek azok a srácok. :)

Engem nagyon zavart anno, mikor a tanítványok mustrálták a pocakomat, és állandóan kérdeztek, szerencsére nem dolgoztam végig.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Móni, várjuk a képet, de persze megértem, ha babonából csak a vizsgálat eredménye után!

Jolka, tényleg vigyázz vízvesztésel, igyál nekünk rendesen!
Remélem találsz vmi cipőt!

Marek, sajna én is híztam combra is! :cry:
De majd terhesség után úgy lefogyunk, hogy csuda (ezzel áltatom magamat) :wink:

Gabcii, ügyi vagy, hogy találtál cuccokat!

Én a hétvégi esküvőn találkoztam érdekes (ált. aranyos) dolgokkal:
- mindenki minimum annyira körbeugrált, mint a menyasszonyt
- állandóan kérdezgettek
- amikor felkértem az ifjú férjet (nem maradtunk menyasszonytáncig és búcsúzáskor így mentünk oda hozzájuk) akkor tök édin mondta, hogy azért nem kért fel eddig, mert nem tudta, hogy pocakkal lehet e táncolni :lol:
(mondtam neki, hogy hacsaknem akrobatikus rocky akkor nyugival)

Na lassan lépek haza, veszek Béres Magne B6-ot! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

mér van az ha én itten pörgök mindenki hanyagolja a babanetet? :wink:

tudom, engem kerül mindenki! :lol:

no lépek is, hogy jót dumcsizzatok! 8)
(este még lehet bekukk, addig szintén tessék lelécelni)

Jutta

KépKép
jutta

Megint itt!

Marek, ne gyalogolj annyit, ha a pici nem akarja. Szól Ő, ha úgy gondolja, az anyu utazon kényelmesen.

Nekem a fogorvosnál volt érdekes esetem. A szék, ugye, hanyatt, meg van döntve kissé és nem olyan egyszerű onnan kiszálni. Mikor már szegény doki harmadszorra szólt, hogy öblíthetek és én még mindig egyensúlyoztam, hogy felüljek, észrevette magát, aztán meg az volt kellemetlen, hogy nagyon segíteni akart. :D

Móni: én sosem próbálkoztam ilyen akrobatikus mutatványokkal, mint magassarkúban eljutni a város egyik pontjáról a másikig. Egyszerűen nem tudok benne létezni és nem is stílusom.

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!
nem is vagyok már vidéken, rágaloooom 8) tegnap fél 11kor hazaértünk már! ma pedig egész délelőtt tanítás, utána barátnőzés, mert nekem, Marekkal ellentétben, a tanítványok mondták le az órákat. így elmentünk mi is szandit/papucsot/ruhát nézni egy 2 és fél hónapos nagyfiúval (aki, képzeljétek el, jól megnézett magának, dumáltam neki egy csomót, majd szépen artikulálva azt mondta "hülye" :? ) szóval vettem egy felsőt: igazi kismamaboltban, mert mi is megyünk buliba is, meg esküvőre is...gyönyörűszép! és féláron...még szebb lett ettől...majd megmutatom.
ezután pedig klasszul felhúztam magam, h 45 férfi turista minden probléma nélkül állt be elém a bkv pénztárhoz. kicsit kiakadtam, mert eléggé látszik már a pocak, de le se szatrák. átmentem másik pénztárhoz. ott pedig le akart lejmolni egy cseh fiú meg egy lány, h nincs pénzük jegyre...ugyanmár, segítsek. mondtam, h nem érdekel, sajnos. gyerekre gyűjtök épp. MagneB6ot is akartam venni, de úgy beszédültem a gyógyszertárban (ők, Móni, még nem kapcsolták be a légkondit sajnos), h nem bírtam végigállni a sort. senkit nem zavar, ha rosszul vagyok. szép, láthatóan jól táplált fiatalasszuony...bírjajez a gyűrődést, há' nem?
iszom egy kis tejet, és visszaolvasok, mi volt, míg nem voltam.

Kép
an°°di

reagálok (hátha nem hal be a babanet megint :evil: ):
Marek, én sem bírom már olyan jól a gyalogolást. fáj a talpam. a barátnőm szerint most áll át a súlypont. és mintha egy-két napja valóban jobb lenne ;)
a tanítványok nekem is nézegetik, de aki nem kérdeziu meg, az nem érdekel. és mivel felnőtteket t6anítok, a legtöbbjük látott már terhes nőt, így kb tudják, mire számíthatnak (nem úgy, mint én :D ).

Jutta, én is híztam combra is. a mai etlaonmérlegemen az eddigi eredmény (ebéd után!) +4 kiló még mindig. én elégedett vagyok! :) és perszehogy majd lefogyunk. fiatalok vagyunk és szépek. és azok is maradunk!

megnézem a hagymát, belerakom a gombákat, aztán jövök ám visszaaa

Kép
an°°di

Marek, én a hasad fájt? rendesen a has??? :shock: nekem csak oldalt szokott, az a máhszalagnyúlós-fájás, tudod.... nem olyan volt? olvastam az okos könyvemben, h ilyenkor nő meg a vérmennyiség kb másfélszeresére ( :shock: ) (nekem, nemtom, mennyi vérem van a kis parazitákkal együtt), és ilyenkor a szédülés/ájulás nem ritka. de vigyázz, nehogy vmi baj legyen!!!!nem lesz, oké, de a taxi a minimum! főleg ilyen kánikulában!

erMóni, köszi a gombapaprikás receptötletet! vmi trükk, amit esetleg nem tudhatok? életemben először főzök ilyet...hátha van vmi titka... ?
én is tevát hordok, meg kényelmes papucsokat, de nekem ma már dagadt a lábfejem. a bokám okés mondjuk, de a meleg még csak most kezdődik. szoknyára és pocakra én is kíváncsi vagyok :D

Kép
an°°di

Jolka, pfűűűű, örülök, h minden rendben. csak így tovább. a barnító helyett meg vegyél rövidebb cuccokat fel, hm? ;)

Timi, boldog születésnapot a kis Majának!! édes kis pofija van. még mindig elfogadnék egy ilyen cuki kislányt a kis kukis mellé (álmodozom persze :D ). klassz volt a torta is!!! Rúzsa Magdit én sem bírom annyira (nem is ismerem, mondjuk)...de mi lett vele? nyert?
én is szendvicseken élnék szülés után, ha nem lenne nyugdíjas az anyósjelöltem és nem 4 metrómegállónyira lakna :roll: ja, és tud főzni, és jó fej! (bár ezt mintha, mondtam volna már) :?
cseresznyével és hassal minden oké. az én gyomromnak csak a stressz árt, semmi más. jöhet a szilva uborkával és a sör (nem most ugye) tejjel. segond.

Gabcii, én vettem tök jó nemterhes szoknyát (ugyanolyan szabású, mint amilyenben volt itt már fenn pocakképem... egy csíkos szoknya). van egy derékrésze keresztbeszabva, utána A vonalúan bővül és tiszta pamut :D nagyon állat! majd ezt is megmutatom.
a nadrágok reménytelenül sz*rul állnak rajtam is, egy farmer kivételével, aminek nagyon alacsony a korca (vagymi, tudjátok, a slicce).

Kép
an°°di

Na hello!
Én a gombapaprikásnál egy trükköt használok (kettőt): legalább kétféle gombát használok, és én tejfölösen szeretem (amit egy kis keményítővel sűrítek!). Jó étvágyat!
Képzeljétek majd' elájultam! Először azt hittem, hogy a meleg (bekapcsoltam a klímát :wink: ), de rájöttem, hogy a sok hajolgatás (szabás-szabásminta) miatt a vérnyomásom is rakoncátlankodik. A fejem is megfájdult! Ám, ha vízszintben vagyok semmi bajom...
Hát hogy könnyen lefogytok majd, az tuti (különösen Andi, két egyforma korú gyerek után rohanni!), na meg a fiatalaság! De mi lesz velem, hol van ez én fiatalságom :? !
Lesz majd kép, de idővel...
Andi: hol vettél kismami felsőt féláron? Holnap vadászni indulok! Gyors választ várok!
ermoni

Sziasztok!

Remélem nem veszitek zokon, hogy bepofátlankodom ebbe a jól összeszokott kis csapatba, de Móni ajánlotta ezt a topic-ot, hogy itt jó a hangulat,és tényleg (szia Móni :lol: )!
Mónival az Amnio-s topic-ban ismerkedtünk meg, mert hát én is túlestem rajta, Mónival egy napon. Igy most együtt várjuk az ereményt.

Láttam, hogy a ruha kérdés mindenkin kifog, hát én is sokat küzdök vele. Kismama bolt kizárt felső ügyében, mert mind hagyományosan ronda, amit eddig láttam, és irreális ára is van. Ott csak nadrágokat vettem. Viszon még "karcsú" koromban volt egy kedvenc üzletem, az Orsay, és ott találtam nagyon jó kis tunikákat, mert szerencsére pont a kismama fazon a divat. Na nem mondom, hogy olcsó, de kb 2500-4500 Ft/db-ért lehet találni.

Olvastam a házimuka témát is, ne utáljatok nagyon, de nálunk takaritónő takarit :lol: . Én és a párom is napi 10-12 órát dolgozunk egy multinál, és a hétvégénket nem takaritással akarjuk tölteni. Szóval heti 1x jön, szeretném megtartani akkor is, ha lesz baba (remélem az amnio eredményem is igy gondolja).

Ne aggódjatok, nem beszélek mindig ennyit, de most a vizsgálat miatt itthon vagyok és igyekszem elfoglalni magam :oops:

Na megyek, pihegek tovább a 30 fok-ban!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia Zsu!
Na örülök, hogy itt is összetalálkozunk!
A takarítónő-témát ne rösteld! Én is gondolkodtam már rajta, de nem találtam megfelelőt! Falun kicsit nehezebb ez a téma...(Még tavaszi nagytakarítás sem volt... :oops: De már leszerveztem, hogy a férjem, a hugom megcsinálják, én amit lehet besegítek, és adom nekik a jótanácsot, hogy hogyan végeznek hamrabb!)
Én is kidőltem, de hát aki nem normális... szabásminta... :oops:
ermoni

erMóni, köszi a tippet, én is így gondoltam (azaz tejfölösen és kicsi liszttel és kétféle gombából)
cserébe: a waiting for you-ba mentem. kálvin tér, ráday utca eleje, jobb oldalon.
és ne hajolgass, teeee, pupák! ebben a korban! :lol:

Kép
an°°di

Szia Móni,
látom, csak te vagy most online...nagyon irigyellek, hogy varrsz magadnak! Régen én is sokat varrtam, de most egyszerűen nem visz rá a lélek, pedig ez lenne terhesség esetén az igazi megoldás...nem kéne drága ruhák után kajtatni. Bár gondolom, az anyag se 2 fillér.

Tavaszi nagytakaritás nálunk se volt, annyi történt ilyen cimszó alatt, hogy a párom megpucolta az ablakokat (hát nem édes :lol: )

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

khmkhm
én is online vagyok, kedves Zsu! üdv itt! :D

bennfentes infó az ikresektől: aszongyák, h a béres megnézuimja hasmensét okoz sok kismamánál. azoknak nincs vele bajuk, akik szedik a székrekedést okozó elevitet :? csak mondom. gondoljátok meg.

( :evil: :evil: :evil: nincs itthon liszt....milyen háztartást vezetk én?? :evil: :evil: )

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?