Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, már kutya bajom, biztos allergiás voltam a hétvégére.
Alig tudtam menni, fájt mindenem, kaja szinte alig ment le, de inni muszály volt. Még szerencse, hogy apa itthon volt, és így, ő szaladgált Manó után.
Móni!
Manóval télen voltam terhes, akkor könnyebb öltözködni, most nekem is új a nyári cuccok összeválogatása.
A túra szandikat szeretem, de most túl laposak nekem.
Juttával ellentétbe én bokafogós szandit keresek, persze stabil legyen, sarokkal. De az sem mindegy milyen, ne legyen nagy, se kicsi, ne legyen vékony, és vastag mamut teli talp...
A balett cipő sem jó, mert optikailag összenyom, szörnyű lennék benne, egy guruló labda.
Sarok azért jó most, mert kordában tartja a lábam, "tornáztatja".
Jutta!
Sajnos rám már nem jók az 1-2 eft-s rucik, már drágábbat kell nézni, amiből méret is van.
Marek!
Csajos, nagyon sajnállak a derékfájás és a lábfájás miatt. Nem merek semmit sem ajánlani, hátha tud a dokid valami csodaszert.
Viszont, tanítás közben állsz, vagy ülsz. Gyorsan ülj le, ha eddig álltál. A túl lapos cipő sem jó. Pihenj sokat, felpockolt lábbal, én egyszerűen az ülőgarnitúra fejtámlájára teszem, magaslati levegőn van ilyenkor, de kényelmes.
Timi!
Mi az, hogy szendvicseken élté az első hónapokban. Hát az anyósék hol voltak? Vagy akkor még nem laktattok együtt?
Nekem az első két hétben Mutim segített, majd amikor vissza ment dolgozni, Apa vett ki szabit. A kaját, pedig a fősuliról hozta. De nem kellett mindent elém tenni, sőt már első nap a Wc-t súroltam, de jó, volt, hogy itt voltak mellettem.
Mire hazajöttem a kórházból, Apa is takarított.
Előtte itt ünnepelték a haverokkal a Manó születését. Hát...
férfitakarítás volt. MÉg másnap is találtam ropit a terítő alatt.
Apa nem a házias minta férj, de ha muszáj megcsinálja, de ő is mindenre azt mondja, hogy majd...
Vasalni, mostanában magára szokott, egyszerűen nem jutok oda az ingei kivasalásához, indulás előtt szoktam a miénket is. Bezzeg pár hónapja még az atlétákat is vasaltam.
Míg, el nem felejtem, Maja nagyon csini a képeken, és a torta is nagyon guszta.
Ancsi!
Mi is megyünk lagziba, csak két hónap múlva, na akkora már tuti gurulok. Én nem fogok valami nagyon alkalmiba beruházni, mert utána úgysem fogom kihasználni. Egyelőre egy mell alatt megkötős Á vonalú ruhára gondoltam, aminek van egy ici-pici ujja. Csak egyelőre azt nem tudom, hol fogok ilyet találni:)
Harisnya nélkül szoknyába voltunk sétálni...
Ég és föld karom és a lábam színe. Most már vagy napozni kell, vagy a barnító krémhez folyamodni, remélem, nem leszek se csíkos, se narancssárga tőle.
További szép napot!
Sziasztok