Új privát üzeneted érkezett!

Na mi van :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

anyapoc

Kokusz!
Sajnálom a történteket. Nagyon drukkolok a következő ciklushoz!

Angel!, Junko! :wink:
Nektek is megy a drukk a lombikhoz! :!:

Kriszti!
Legyél túl mielőbb a vizsgákon! Talán , ha már nem dolgozol, több időd lesz magadra!

Nálam rendben vannak a dolgok, úgy tűnik.
A babám 1621 g! :D
Kis izgő-mozgó!

Kép
Kép
zsazsóka73

Hello!

En sajat magam megnyugtatasara /tudom hogy tulzas de mar aludni meg enni sem tudtam az idegtol :( / elmentem a dokihoz es megnezettem magam, mondtam hogy eleg sok feher folyasom van megnezett es szerinte ez normalis semmi gond, montam hogy par napja csak az egyik oldalon erzem babat a masik mintha nem mocorogna erre a nagy tanult ember megjegyezte hogy a 17. heten LEHETETLEN erezni a magzatozgast azok csak gazok voltak. :lol: / tudomasom szerint a gaz nem rugdos es nem minden 5 percben es nem ugyanott es az ikres konyv is irja hogy a magzatmozgast valahol a 14. es a 18. het kozott szoktak megerezni az ikres kismamak/ na, a lenyeg hogy megnezett azert uh-al es dobog minketto szivecskeje, jol vannak. Holnap vervetel es vizeletvizsgalat. Legkozelebbi uh. maj. 29-en. :roll:

Veletek mi van?

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsoka: gratula az oriasbebihez, 1621 az NAGYON JO!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, örülök, hogy rendben vagytok, de próbálj egy kicsit pozitívabb lenni most már jó? Ja, és én nem ikrekkel már a 14. héten már éreztem némi mocorgást, ami a 15. héttől fokozódik. Ma éjjel pl. alig hagyott aludni sehogy se jó a kis szarosnak :lol:

Zsóka, tényleg jó súlyban van a bébi. Én szombaton megyek 4D-sre már nagyon várom.

Boni, köszi a szavazatokat :lol: (már a 30. oldalon vagyunk)

Athiz, nekem tetszik a hordozótok, jó helye lesz benne öcsibabának.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kókuszka! Hm.... Most lehet hogy furcsa, de azt mondom, hogy sínen vagy!
Sajnálom, hogy kémiai volt! :cry:

Junko! Nahát! :lol: Örülök, hogy elindultak nálatok a dolgok!!!!Mennek a drukkok!!!!!!

Tontica nyugi! Nem lesz gond! De ez az ügyvédesdi dolog nem semmi. Neked sem lehet gondtalan a terhességed.

Gyönyörűek ezek a babák!

Velem (velünk): vagyunk. Jó, ha nem zsibbadna/fájna a combom. De úgy vagyok vele: kibírom. Ma volta afp-n. Hát kiváncsi vagyok, mert az az érzésem, hogy nem tartok én 16+1-nél. Egy hónapja egy hetet öregedtünk egy nap alatt a dokinál. :lol:

Én annyira szeretnék olvasni az Ildi nevű fórumozókról is valamit. :lol:

Üdv, s drukk, drukk!

Bee
beebeey

:lol:
Sziasztok!

Nagyon nagyon regen nem voltam, nem is nagyon jutott idom olvasgatni...

Athiz, Bee :lol: :oops: talan jovo hettol picit surubben be tudok nezni...

Nalam minden ok. Lakasvasarlas kellos kozepen vagyunk. A babucinak is millio dolgot kellett mar es kell meg venni. Lakast is atrendeztuk mar, hogy amig nem tudunk koltozni legyen hova hozni a kis kincsunket.
A kep.tar.hu/baratodildi ala tettem ma be friss pocis fotokat.
Hol jobban, hol rosszabbul alszom, az utobbi honapok viszonylataban talan mostanaban jobban. Mar nagyon aktiv a kiscsajunk ficereg es repeszti kozben a boromet, de kit erdekel! :lol: Csodas egy idoszak!

Kokusz:
Olvastam a mostani ciklusod esemenyeit... csak annyira nem tudtam semmi biztatot mondani, amikor mar bekapcsolodtam. :cry: Sajnalom nagyon, de hamarosan csak jobb iranyba mennek a dolgok es a kovetkezo babuci szepen fejlodik es szepen meg is tapad, ahogy azt kell! Nagyon fogok neked ehhez drukkolni!

Tonti:
Neztem a pocidat! Dobbenet mekkorat nott! Ket babuci megis jobban kifesziti maganak a helyet. :lol:

Bee:
Remelem az afp levetelenek idopontjaval nem lesz gond. Annyira felre tudnak merni meg ilyenkor az uh-n. Nekem anno a combcsontjat mertek babucinak 1 hettel kisebbnek... :roll:

Athiz:
Olyan sok minden hianyzik meg babucinak. :roll: Kisagy, pelenkazo, kad, hogy a legnagyobbakat emlitsem. :roll: Babakocsit kapunk, de meg nincs itt... El kene menni nehany beigert dologert valamikor a baratnomhoz is.
Most nagyon porogtek a napok, csodalkoztam onmagamon, hogy milyen jol birom. A ferjecskem meg szetaggodja magat, hogy miert nem ulok a popomon, miert kell nekem egesz allo nap a varost jarnom. Remelem 15-e utan, ha a lakasvasarlassal kapcsolatban sikerult szerzodni, nem csak az eladoval, de a bankkal is, akkor kicsit lenyugszom.
Ha Apukam nem segitene mindenben, mar roncs lennek az tuti.

zsazso:
Szep nagy mar nalad is babuci!

baratodildi

Mindenkit puszilok amugy, majd igyekszem felvenni a fonalat ujbol. :oops:

baratodildi

Helló!

BIldi, köszi, akkor várjuk ám ide is az UH-os képecskéket! :wink: Meg persze a további beszámolót rólatok. És remélem, hamar meglesz mindenetek. Nálunk még kád, mérleg, légzésfigyelő (bár lehet, hogy nem is lesz :? ) hiányzik, meg lehet, hogy még vannak apróbb dolgok.

Robcsi, tőled is nagyon várom majd a szombati beszámolót és képecskéket! :D

Bee, drukk az afp-hez! Mitől fájdogál a combod? Nekem is szokott, ha fekszem, de nekem a súlyomtól szerintem. :roll:

Tonti, a lényeg, hogy megnyugodott a kicsi lelked, az fontos! A dokik meg hülyék, persze tisztelet a kivételnek! Biztos pasi volt, mi?

Zsazsó, szép nagy babóca, örülök, hogy minden okés!

Kókuszka, hol és jól vagy?

Amúgy köszi mindenkinek a hordozódicsit! Puszika, jók legyetek, és írjatok!
Vendég

Aranyosak vagytok! Köszi!

Kriszti!
Majd írd meg, mi volt a 4D-n! Olyan nagy élmény! :D

Bee! :wink:
Veled mi újság? Várom a leveled!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

reméelm mindenki jól van! pusszantás! Jó sokáig nem volt babanet!
Vendég

Sziasztok!

Boni, tesóm nevében köszi :D

Képzeljétek tesómnak péteken volt 6 hete a műtéte, mindig kérdezgette nekem mennyi idő után jött meg. kedden találkoztunk mondja, hogy még mindig semmi és a jövő héten be akar jelentkezni a dokihoz meghozós bogyóért. Mondom neki, előtte csinálj azért 1 tesztet, hátha meglesz az oka miért nem jön meg. Erre mondja, hogy pont vett egyet, de tuti - lesz és felborultak a műtéttől a hormonjai. Rábeszéltem, hogy azért csak csinálja meg, és így legyen ötösöm a lottón akkora 2 csíkja lett hogy majd leugrik a tesztről :lol: Felhívta a dokit hogy kér időpontot, a doki meg azonnal berendelte, csinált uh-t, de szívhang még nem volt majd 3 hét múlva megy kontrollra.

Mi jól vagyunk, de most már süthetne a napocska.

Kép
Kép
robcsi03

Jo reggelt!

HIANYOZTATOK!!! :(

Robcsi hat ez csucs, jo hamar osszejott Nekik! :lol: Gratula, most biztos nem lesz semmi baj!!!

Velunk semmi kulonos, babak rugdosnak ezerrel, Rate mar a bolcsiben se hasznal pelust en meg szepitkezek, vettem magamnak barnito kremet igy most tok szep barna vagyok, ma hajat festek es vettem 3 szep kismamafolsot. :D Majd rakok kepet a kedvencemrol.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Robcsi, óriási, így szokott ez lenni, mint most a tesódékkal! Nagy gratula hozzá nekik!

Tonti, milyen kencét használsz barnítónak? Én is úgy használnék, de bármilyet vettem eddig, mindig foltos lettem tőle, mint a leopárd, pedig nagyon elkentem, egyenletesen. :shock:
Örülök, hogy jól vagytok, és várom a képet a csini felsőkkel! :wink:
Vendég

Tontica, köszi én is remélem hogy most minden rendben fog menni nekik. Nagy-nagy gratula Raténak a pelusnélküliséghez, tényleg nagyon gyorsan ment neki. Ügyes nagyfiú, akinek bombázó az anyukája :wink:
Tegyél képeket az új szerzeményekről.

Athiz, hogi vagi?

Többiek? Kókusz, Anyapoc, Angel, Junkó?

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Robcsi kérdésedet, még egyben szerencsére! Viszont képzeld el, hogy a Magnéziumtól állandó hasmenésem volt. Legalábbis erre gondolok, mert már mindennap többször volt, és jó kis görcsök kíséretében. Most abbahagyom, és meglátom, tényleg így van-e. A papírja szerint lehetséges. Csak nem tudom, akkor mit szedjek görcsök ellen. :shock:

Jövő kedden lesz 4D UH, már alig várom! Ez lesz vélhetően az utsó!

Te hogy vagy? Te is írj valamit magatokról!

Puszi
Vendég

Athiz, én tényleg tök jól vagyok. Amikor Rékát vártam és ülőmunkát végeztem ebben az időben már iszonyat sokat keményedett a hasam, most meg semmi. Törpe egy igazi örökmozgó Réka sokkal nyugisabb volt. Ja, és ami eddig szintén elkerült az éjszakai lábgörcsök. Pedig nem szedek semmit :oops:
Talán 2 hetente bekapok egy Gravidát aztán annyi.
Nekem Rékával a dokim Magnezium Citrici-t írt fel, na az egy lórúgás tényleg jó. Én az előírt adag felét szedtem, de az is bőven elég volt. Esetleg irasd fel, ha most nem ezt szedted.

Egyedül a hülye kérdésektől megyek a falnak, hogy hogy bírod gyerekkel? Egyrészt mivel tényleg jól vagyok könnyen, de ha szarul lennék is bírni kéne a strapát, nem akaszthatnám a szögre.

Ja, az előbb meg se köszöntem a tesógratulát :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Na igen, a sok drága kérdés, amivel tudják bombázni az embert. Tőlem mindig azt kérdezik, mennyi van még hátra. Mondom túl sok. Aztán amikor mondom, hogy több, mint egy hónap, kikerekedik a szemük. :shock: Mintha neki kéne hordani. Jó, nagy a belem, de ez van. És nehéz így, főleg, hogy van Szili, és foglalkozni kell vele, meg háztartás, stb, de ugyanakkor pont az a jó, hogy legalább így lekötöm a figyelmemet.

Hát nem tudom, hogy ha a magnéziumra reagál így a szervezetem, akkor bármilyen magnézium is, u.úgy fosinkázás lesz belőle, nem? Majd ha tényleg ez a szitu, rákérdezek hétfőn a dokimnál. Köszi
Vendég

Sziasztok!

Athiz: Dove barnitokremet vettem es bar szerintem mindegyiktol kicsit foltos lesz az ember azert nem olyan veszes, meg mindig jobban nezek igy ki kicsit foltosan mint hullafeheren. :lol: Kepzeld nekem meg szorulasom van de nagyon, nagyon es nem tudok mit csinalni, ez is szornyu erzes, szedjek en is magneziumot? :lol: Muti a nagy pocidat!!!

Robcsi: Orulj neki hogy jol vagy es hogy jol birod es hogy ilyen angyal lanykad van aki nem okoz sok problemat, eddig en is eleg jol birom azert nem ugyanaz mint az elozonel mert most mar sokkal nagyobb es onallobb Ratico. Bombazo? Hat az sosem leszek de azert igyekszem valahogy kinezni. /nem konnyu :lol: / Ti hogy alltok a babaszobaval? En nagyon erosen gondolkodom hogyan is legyen /bar meg korai/, azt hiszem az elso 3-4 honapban kis mozeskosarkaban lesznek a babak a mi haloszobankban aztan majd atrakjuk Oket a fiam szobajaba es a fiamat pedig a masik kicsi szobaba. Hu, mennyi munka lesz ezzel! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, nálunk már 3 hete kész káosz van, akkor megvettük a Réka új ágyát, meg rendeltünk egyet magunknak is. A Réka új ágya nem volt összeszerelve, de a férjem összerakta, hogy az 50 m2-en még azt is lehessen kerülgetni, mert a mi ágyunk csak most jött meg és majd most szombaton lesz a nagy ereszd el a hajam bútorhurcigálás egyik szobából a másikba.
A végső döntés, hogy pontosan mi hol is lesz majd szerintem akkor fog kialakulni. Most már itt áll a mi új ágyunk is szétszedett állapotban, úgyhogy alig bírunk megmozdulni.
Rékának annó olyan babaágyat vettünk ami kisággyá alakítható, majd ez kell visszaszerkeszteni, csak sokan ilyeszgettek, hogy ők is így akarták és valamiért nem lehetett visszaalakítani. Remélem mi nem járunk így.
Nálatok a 18-20. hét környékén nincsen genetikai uh?
Szorulásra első körben próbálkozz joghurttal, esetleg tegyél bele étkezési korpát, egyél sok rostosat.

Megőszülök, a gyerekem másfél órája kínlódik és nem alszik el, boltban meg még nem voltunk :(

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: a 20. heten lesz genetikai uh. Maj. 29-en.
Hat, tenyleg allhat a bal Nalatok! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hát áll, de szombat délután talán minden a helyére kerül.
Büdös kölök szarik aludni :evil:

Kép
Kép
robcsi03

A beigert kepek, most fejeztem be a hajfestest, Apat ma elcsabitom. :D

Ez tetszik a legjobban:
Kép

Kép

Kép
Ezt a harmat vettem most, mar csak gatya meg szoknya kell.

Ez gratiszfoto napszemuveges Raterol: :lol:
Kép

Nem ertem hol vannak a Tobbiek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Athiz remélem elmúlt hasmenésed!

Tontika nagyon szépek a felsők, és még mmindig stpopolom fiad egyik lányomnak!

a másiké SZili :lol: :lol: :lol:

robcsi kész káosz lehet tényleg, remélem azért nem fáradtok el nagyon.Rékababa jó sokáig aludt tegnap! :wink: azé el tudtad intézni dolgaidat?

mindenki másnak is pussz
Vendég

Sziasztok!
Látom azért nagyjából mindenkivel minden rendben.
Én ezt nem mondhatnám el magamról. Elég sokat keményedek, költözéskor is el kellett anyósomékat hívni, mert nagyon rosszul lettem előtte. Befektetést még mindig megúsztam, mivel fekvésre elmúlik a keményedés. Egész nap feküdnöm kellene, de ki bírja azt???
Rengeteg a savam a Diaphyllintől, sokszor hánynom is kell. Nagyon kellemetlen. Még két hetet kell kibírnom, mert a 36. hét végéig kell szednem. Utána már akár meg is szülhetek.
A kellemetlenségeket leszámítva élvezem a kismamaságot, jól érzem magam.
Majd képeket is teszek fel, ha lesz időm!

Tonti!
Nagyon jól nézel ki!

Robcsi!
Örülj neki, hogy semmi panaszod nincs, én most többet kínlódok, mint az első kettővel összesen!

Mindenkit üdvözlök!

moni

Sziasztok!

Móni, már hiányoltalak, reméltem, hogy még egyben vagy!
Sajnálom a rosszulléteidet, de kitartás, már tényleg nincs sok hátra. Elhiszem, hogy rossz állandóan feküdni, én csináltam sajna anno a kórházban Szilivel. Két hétig szinte fel sem kelhettem. Rém unalmas. De azért próbálj minél többet feküdni, és polcold fel a lábaidat.

Tonti, nagyon csinibini vagy, és szép gömbölyű a pocak. Nekem is talán az első felső tetszik a legjobban. Olyan kis romantikus.
Apus örült neked tegnap? :oops: :lol:
Én meg hashajtó lekvárt ajánlanék neked szorult helyzetedre, szupimarketbe vagy gyogyótárba érdeklődj utána.

Robcsi, sok sikert az ágyas dolgokhoz! :wink: :D

Boni, szép a hőd, meglestem, fene tudja, de talán inkább az első verzió az igaz! :wink:
Hasmenés úgy tűnik eltűnt, tehát tényleg a magnézium okozhatta. Viszont ma reggel már görcsbe is rándult a lábam, ahogy kinyújtóztam. :? Hát ez van, vagy fosinka, vagy görcsinke. Mintha pártot kéne választanom. :twisted:

Kedves többiek, akik netán olvastok, de nem írtok, ragadjatok billentyűzetet, mert lyukad az oldalunk. :)

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Boniko: koszi a dicseretet es termeszetesn fiam az egyik lanyodat veszi majd felesegul! :lol:

Moni: ez nem hangzik valami jol :( sajnalom hogy ennyit szenvedsz, hat a terhesseg sem mindig szep es jo sajna de mar nem sok van hatra! Irigyellek! :D

Athiz: gorcs vagy hasmenes? Ez jo! :lol: De sajnalom viszont Te is mar a finishben vagy, kitartas!

En beteg vagyok, elrontottam a gyomrom valamivel /nem csoda mert ossze-vissza eszek mindent/ faj nagyon es hanyingerem van, most jon haza Apa es vigyaz Ratera en meg megyek aludni.
Hule kolok belekakalt a bilibe kivette a kakat es az egesz szobat osszekente vele most reggel! :evil: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Az előbb írtam, nem mentettem és elszállt :cry:

Tontica jobbulást, nagyon jók a kismamapólóid, szerintem a legalsó a legjobb. Édes Rate a napszemcsiben :lol: a kis rosszcsont.

Moni, örülök is hogy jól vagyok.

Athiz, beszéld meg azért a dokiddal ezt a magnéziumos dolgot.

Hát ezt írtam az előbb, csak jobban kifejtve. :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Most nézem, hogy ma beléptem a 3. harmadba :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, gratula a 27. héthez. Én azt hittem, a 3. harmad a 28. héttel kezdődik, de sosem értettem ezt a számításos dolgot. :lol:
Ha nem felejtem el, mindenképpen megkérdezem a dokit erről a Mg-os dologról, persze.

Tonti, klassz kis rosszcsont a fiad. :twisted: Inkább lehet, hogy ettől voltál rosszul, nem? :lol:
Azért remélem, hogy estére jobban leszel!

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a hétvégéje, mert sehol senki :wink:

Szombaton megvolt az uh, már tuti hogy lány 1100 g. Az arcát ugyanúgy nem mutogatta, mint annó a nővérkéje :lol: Mindene ép és szép és egyszer amikor picurival többet lehetett látni az arcából tisztára úgy néz ki, mint a Réka újszülött korában.
Délután megvolt a nagy lakásátrendezés egész jól sikerült, Réka ma éjszaka már jó nagyot szunyált az új ágyikójában, mert a matracra 1 napig nem lehetett ráfeküdni.

Vasárnap vendégek jöttek köszönteni, mert öregedtem egy évet :cry: Úgyhogy az uh-ról készült felvételt még nem tudtam megnézni :roll:

Anyapóc, Kriszta maguk alá temettek benneteket a vizsgák?

Athiz, Tontica hogy vagytok?

Junkó, Angel, Bee és mindenki? :?:

Kép
Kép
robcsi03

Ja, azért 1 kép sikerült amin látszik az arca :D
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Szia Robcsi!

Én már tegnap láttam a másikon a picúrt, gratula hozzá, nagyon tünci!
Kép
nemsokára nekem is lesz sajna, és most kerek szám! :? Na azért nem 50 hála az égnek. :lol:

Én ma vacak napra ébredtem, valamiért megint rosszul vagyok, és görcsöl a hasam, most nem tudom, mit tegyek, azért ha nagyon nem leszek jól, majd beveszek egy nospát, mivel magnéziumot nem vehetek. :roll:

Amúgy tegnap végre sikerült rávenni a páromat, hogy keressünk már tényleg neveket a babánknak, úgyhogy kiválogatta őket, és 5 klassz nevet találtunk, majd ezekből választunk.

Mindenkit pusszantok, írjatok!
Vendég

Athiz, biztos a frontokat érzed, ma melegfront van, holnap hideg jön, pont most láttam az időjárásjelentést.
Akkor lehet, hogy mégsem az Alen lesz a befutó név?
Amúgy nevekkel én is hadilábon állok, egyenlőre nálunk is az van, hogy én keresgélek, de amikor találok egy megfelelőt biztos eszembe jut róla valami és megy a süllyesztőbe.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Elnézést kérek a betolakodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből jövök.
Elkezdtem minőségi használt angol márkás baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni, és szeretném nektek ajánlani az oldalamat a http://babaturi.gportal.hu címen.
Nagyon szép ruhák vannak kedvező áron. Nézzetek be hozzám!
Tina

tynus12

Sziasztok!

Robcsi gratulalok a kislanyodhoz, egy ici-picit latszik az arcocskaja, en is annyira de annyira kivancsi vagyok mar hogy lanyokat vagy fiukat varok-e! Szoval ha jol ertem Reka tegnap ejjel aludt eloszor "nagy" agyban? Az en fiam mar 1,5 eves kora ota gyerekagyban van, a kisagyat tartalekoljuk a babiknak. Gratula Rekanak! Hogy alltok a szobatisztasaggal, Rate mar par ejszakaja este se pisil be hanem hajnalban folkel es bilibe pisil. Szegenykem most beteg, alaposan megfazott, alig van hangja. :(

Athiz: tenyleg, megsem Alen lesz a baba? Mik azok a nevek amiket kiirtatok? Nalunk egyenlore csak a lanynevekre mondom hogy 99% hogy Sofia es Ana lesznek, a fiunevekkel meg gondban vagyunk. Miert nem iszol egy pohar bort, veszel egy langyos furdot es pihizel?! Nyugalom, most mar nem lehet semmi baj a picivel!

Tenyleg, hello Tobbiek, ki merre van?
Angyal, Anyapoc, Junko, OKriszti, stb.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, Rékának átalakíthatós ágyat vettünk annó, és már át volt alakítva heverővé, de ez azért már akkor is komoly nagy ágy :lol: Szobatisztasággal úgy állunk, hogy sehogy. Mindig kéri a nyuszibugyit (nyuszi van a bugyin) aztán tegnap is 600* mondtuk el neki, ha pisilni kell akkor ott a bili abba, aztán egyszer csak legugolt a tv-s szekrény elé és odapisilt.

Mi az előbb elmentünk boltba, aztán gondoltam utána sétálunk egy kicsit, de egyrészt kaptam egy hólyagrúgást, másrészt úgy döntöttem, nem fogok 30 fokban most sétálni, majd délután ha nem lesz annyira meleg.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz jobbulást!

Tontika! szépek a lánynevek!
nekem is csak lányneveim vannak, a fiúneveket párom mind megvétózta :lol:

Robcsi ez Rékababa miket nem csinál!
:lol:
Vendég

Boni, irigyellek, hogy neked már megvan a név :lol: (és szívből remélem, hogy a baba is megvan már hozzá, csak még te nem tudod :) )

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért,de millió a dolgom,van egy rakat beadandóm még mindig és jövő hét két vizsgám lesz egy napon... :?
De azért próbálok követni mindent :).

Most a teljesség igánye nélkül....

Robcsi

Tündéri a kép,jófej a csaj,hogy nem mutogatja magát :wink:!.
Na és boldogot,de nagyon :)!Én már túl vagyok a kereken és jelentem,ideát is van élet .wink:!

Athiz

Remélem,már jobban vagy és nem görcsölsz.Próbálj pihenni)jó,tudom-tudom...) és legfőképpen nem idegeskedni :):)!

Tontica

És ha vegyespáros lesz,melyik lánynév lesz a befutó? .wink:!

Kriszti

Remélem,már túl a ZH-kon :)!

Szombaton apáztunk,jó volt,elfáradtam,fél 10-re értünk haza :).És persze meg sem álltunk egész nap :).

Íme az eredmény...az igazi szerelem:

Kép

anyapoc

Hellóbello!

Na, jelentem, azért már jobban vagyok, köszi a kedves szavakat, majd megpróbálok pihizni, bár van házimunka, ami nem várhat, és hát anyámék is igencsak próbára teszik az amúgy is végefelé tartó türelmemet.
Na azért van jó is, ebben a melegben a teraszra kitettük a Szilinek vett törpemedencét, most abban pancsol a drágám egy szál kukacban. :D Remélem, nem fázik meg/fel!

A nevekkel kapcsolatban az van, hogy írtam anno, hogy még nem tuti biztos az Alen, ezért is vettem le a tickerről is, mert csak úgy sebtiben nézte át a párom akkor a névkönyvet, és rábökött erre, de még ez is nagy alkudozások árán történt.
Tegnap a sok havi könyörgés után megszánt, és hajlandó volt átnézni egy frissebb névsort a netről, és pontoztuk őket. Amelyik már kétpontos lett (1 és 2 pontos volt csak), az felkerült a sikerlistára, így lett össz. 8 név kiválasztva (ez csak fiúnév), ebből 5 olyan van, amelyiket mindketten jelöltünk 1-1 ponttal.

Alen, Endre, Félix, Lázár és Zalán. Na ez az 5 döntős, kérdés, ki lesz az aduász. 8)

Tontica, hú, pohár bor, langyi fürdő, nagyon jól hangzik, de éppen kivitelezhetetlen sajna. Még hozzá társulna egy kis halk, lágy zene, és a béke, maga a csoda lenne, de megoldhatatlan.
Na majd egyszer, sok év múlva. :twisted: Rate-nak jobbulást!

Robcsi, Réka jól megviccelt akkor. A kis csalafinta. :lol: Örülök, hogy sikerült átalakítani az ágyat.

Anyapoc, tündéri a páros, látszik, hogy kiscsaj, bomlik az apjáért. :D

Pusza mindenkinek
Vendég

Szióka mindenkinek!

Vizsga ügyileg kb mint Anyapoc,na meg ezer itthoni dolog,ügyintézés. :? :x

Anyapoc:A gyermek gyönyörű,és látom apázhattatok is kicsit! :)

Tontica:Nagyon szép a pocakod!

Robcsi:Boldog Szülinapot!Kép(bár nem igazán értem most kinek is van :oops: )
Tesódnak nagy gartula!Nekünk is gyorsan jött vetélés után!

Moni:Vigyázz magatokra,és remélem már jobban vagy!

Zsóka:Hát nem nagyon van időm még magamra/magunkra,de hátha lesz! :) Pocifotó???Dolgozol még???

Bee:Te már túl vagy az AFP-n?Dolgozol még?

Athiz:Pihizz sokat!!!

Balikám:Bocsi,hogy nem írtam vissza,de egy hétig le voltam merülve,mert ithon maradt a töltőm :oops: Vmit mindig itthon hagyok,sajnos!A múltkor az útlevelet,és vissza kellett érte jönni a határtól!Apa azóta ezzel heccel,persze akkor per pill tüzet hányt mérgében! :oops: :roll: :wink:

Szerdán megyek AFP-re ,meg dokihoz vizsgálatra,aztán pénteken genetika! Kép Jujj,de félek! :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr, hát Robcsinak van most a szülinapja. Én csak hozzátettem, hogy mindjárt nekem is lesz.

Akkor nagy drukk neked szerdára, meg péntekre is, azért remélem, hogy egy pici időd lesz, és megosztod velünk a jó híreket! :wink:

Anyapoc, csuda édi! Szili is imádja nézegetni a fotóalbumokat, bár mostanában már ritkábban teszi. Ja, és klasszak az esküvői képek, nem teszel fel ide is legalább egyet? :mrgreen:
Ahogy kergeti a labdát, az is nagyon cuki. :D
Vendég

Anyapoc:
Nagyon draga a ket video. :) Aranyos, ahogy az albumot nezegeti :D A kep is nagyon kedves! :lol:

Athiz:
Drukkolok holnapra, remelem hasonloan nagy elmeny lesz neked, mint nekem ma volt.
A kep.tar.hu/baratodildi cimen a fotoalbumomba tettem fel a mai uh-rol kepeket. Mar 2,6 kilo a babuci besult sulya. Szep kis pufi pofikaja van. :D Eloszor alukalt, aztan felcsiklanodztam es hajlando volt megmutatni magat :D

Robcsi:
Nagyon edes a kep nalad is! Boldog szulinapot! Mar nekem is csak par het van hatra a kerek szamig :roll:

okr:
Drukk az afp-hez es a genetikahoz! Minden ok lesz! A vizsgakhoz is drukk!

moni:
Csak ovatosan, bar nagy baj mar nem lehet nalad sem!

A kakilos pisilos sztorikon jokat nevettem :D Nehez dolog ez a szobatisztasag ugy nezem...

Mindenkit puszilok!

baratodildi

Végülis elmentem ma vért vetetni. :oops: Most majd szét robbanok,úgy izgulok.délutánig el kellene foglaljam magamat,akkor lesz meg az eredmény(remélem meglesz) :oops: csak sajnos semmi sem köti le a figyelmemet.

Anyapoc
Nagyon édes a két video.A labdázós nagyon-nagyon jóóóó!!!Olyan édes Villő!

Bildi
Megnéztem a fotókat,és nagyon szép kisbaba van a poakodban.Rád hasonlít sztem! :) Köszi a drukkot,most rám fér!!

Athiz
Mikor is lesz a szülinapod?Majd felköszöntünk!
Drukkot köszike!!!
Jók a navek!Mi még nem tartunk itt,de lesz nemulass,mikor odaérünk. :D :D Apával elég nehezen egyezünk ki neve terén! :oops:

Robcsi
Nagyon édi a kislányod!!!Gratula hozzá!!
1100gr?Biztosan lesz vagy 3,5 kg mire kijön! :D :shock:

Tontica
Ratenak jobbulást!!

KépKép

KépKép
okr

BIldi, nagyon tüneményes a picibabád! Gratulálok hozzá!
Szerintem mindenképpen klassz élmény, ha csak egy picit is látom a kincsemet a pociban. :)

Okr, nagyon szorítok neked, de biztos jó lesz az eredmény! :wink: És már itt is a délután... majd írj, hogy mi lett.
Vendég

Na megvan az AFP-m!

1.62 MOM
:)

0,5-2,5 ig van a határérték.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Athiz, te is a héten mész uh-ra ugye?

Kriszti, nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek az uh-s súlymeghatározásnak, de az tény, hogy Rékával 2 nappal volt kisebb a terhességem, amikor 4D-sen voltunk és őt 950 g-nak mérték és 3010 g-mal született.
Gratulálom a jó AFP-hez, pénteken is minden rendben lesz!

Mindenkinek nagyon köszi a szülinapi köszöntést.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Akkor jól elmérték! :shock: :shock: :shock: No megyek,mert a gyerek szólít!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?