Hellóbello!
Na, jelentem, azért már jobban vagyok, köszi a kedves szavakat, majd megpróbálok pihizni, bár van házimunka, ami nem várhat, és hát anyámék is igencsak próbára teszik az amúgy is végefelé tartó türelmemet.
Na azért van jó is, ebben a melegben a teraszra kitettük a Szilinek vett törpemedencét, most abban pancsol a drágám egy szál kukacban.
Remélem, nem fázik meg/fel!
A nevekkel kapcsolatban az van, hogy írtam anno, hogy még nem tuti biztos az Alen, ezért is vettem le a tickerről is, mert csak úgy sebtiben nézte át a párom akkor a névkönyvet, és rábökött erre, de még ez is nagy alkudozások árán történt.
Tegnap a sok havi könyörgés után megszánt, és hajlandó volt átnézni egy frissebb névsort a netről, és pontoztuk őket. Amelyik már kétpontos lett (1 és 2 pontos volt csak), az felkerült a sikerlistára, így lett össz. 8 név kiválasztva (ez csak fiúnév), ebből 5 olyan van, amelyiket mindketten jelöltünk 1-1 ponttal.
Alen, Endre, Félix, Lázár és Zalán. Na ez az 5 döntős, kérdés, ki lesz az aduász.
Tontica, hú, pohár bor, langyi fürdő, nagyon jól hangzik, de éppen kivitelezhetetlen sajna. Még hozzá társulna egy kis halk, lágy zene, és a béke, maga a csoda lenne, de megoldhatatlan.
Na majd egyszer, sok év múlva.
Rate-nak jobbulást!
Robcsi, Réka jól megviccelt akkor. A kis csalafinta.
Örülök, hogy sikerült átalakítani az ágyat.
Anyapoc, tündéri a páros, látszik, hogy kiscsaj, bomlik az apjáért.
Pusza mindenkinek