Új privát üzeneted érkezett!

Nándorka, gyógyulgass, remélem, már jobban vagy azóta!!!!

Köszönjük a virágot a leendő anyukák nevében :D

Köszönöm a bókot a sövényünk nevében is :lol: tiszafa van elöl (a képen), hátulra jönnek kb. 1,70-1,80-as smaragd tuják körbe, 40 db :lol: ezt ma kell elültetnünk, ketten a párommal, úgy, hogy még ide se értek :shock:

Képzeljétek, 1,5 hete kezdtem el diétázni, és ma reggelre elértem a célsúlyt (50 kg) :lol: Úgyhogy most nagyon boldog vagyok és jobban is érzem magam a bőrömben :D Már csak meg kell tartani...
vickybabe

Nándorka, úgy látom, a Te párod is elég csökönyös, ami a frizurát illeti.

Én azért sokkoltam már jó párszor az enyémet, pl. egyszer levágattam a vállig érőt teljesen rövidre, mint most Marietta :lol: Aztán utólag tetszik neki mindig, csak előtte nyavajog, hogy ne változtassam :D Ilyenek ezek a pasik...
vickybabe

Na megpróbálom a képfeltöltést. Remélem sikerül. :D
Lehet nem lesz a legjobb a kép minősége mert a telcsimmal készült. Kép Kép [/img]
csipcsab

Na hát ilyen lettem. Nem bántam meg ezt a drasztikus lépésemet.
Voltam ma már szoliba is,hát mit ne mondjak jól is érzem magam.
Mensi még mindig sehol pedig este eléggé fájt a hasam meg reggel rá is segítettünk apával hátha megjön! :oops: :oops: :lol:

Vicky!
A te hajadról is kérünk képet! :D

Esztora!
És a Te igért képeidet is várjuk ám!!

Nikó!
Nekem se jöttek meg az esküvői fotóid!!! Vajon miért? Más is járt így??? :roll:
csipcsab

Sziasztok!

Vicky ha kész vagytok mondom a címet és jöhettek hozzánk is.
nagyon ügyesek vagytok!nem semmi lesz 40 db tuját elültetni.

én is felteszem ma a fotókat csak minden tele van ruhával szokás szerint.elpakolom és lesz helyem képeket csinálni.
Marietta nagyon jó lett a hajad,csini vagy. én már nem igazán tudom milyen az eredeti hajszínem...
:lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Kuuukkk, hazaértünk az esküvőröl. :)

Marietta:
nagyon csini lettél. :)

Vicky:
szép lesz a kertetek. :) Mi is 1 hónapja parkosítottunk, de kertészekre bíztuk és olyan gáz lett, h ültethettünk utána. :( A fűđem kelt ki mindenho hanem foltosan. :evil: :evil:
Most már kezd alakulni. :)
Tiszafa?? Én is nézegettem, de sajna nagyon mérgező növény, így a gyerekek miatt lemondtam róla.
A ruci dícséretet köszi, de ezek nem kismamiruhák ám. :))

Nán-dorka:
várjuk majd a susust. :))
Vendég

Marietta, nagyon jó lett az új frizurád!!!! :D Majd teszek képet, most nem túl szalonképes így kertészkedés közben...

Hajni, jó, hogy mondod a tiszafát, nem is tudtam!!!! Sőt, eszembe se jutott ennek utánanézni...volt már régebben is tiszafánk és bevált, azért vettük...szerencsére csak előre tettük, ahol kocsibeálló van. A hátsó részben, ahol majd az üldögélős, játszós rész lesz, ott csak tuják lesznek.

Esztora, tuti nem lesz meg ma a 40 db, 2 óra után hozták, és most tartunk kb 10-nél...
vickybabe

Szaisztok!

Vicky nagyon jó lesz a házatok tája (is)!
MArietta tök jó az új frizkod. Hátul meddig ér?

Nán-dorka ez a rózsa is saját nevelés? Te mindig fotózól, vagy csak a mi kedvünkért? Nagyon ügyes vagy.

Hajni, remélem jól éreztétek magatokat!

Engem ellepet a nátha. :( Nehezen veszek levegőt, és erősen ver a szívem is. MIndeközben egész nap jóslófájásaim vannak, és reménykedem, hogy megygógyulok, még szülés elött. Most tuti nem lenne erőm hozzá. :(

KépKép
KépKép
fioona

Köszi-köszi a dicséreteket!! :D

Fioona!

Gyógyúlj meg minnél hamarabb! Nemsokára itt lesz Olivér baba?! :wink: Remélem addigra összeszeded magad!!
Hátul a hajam a tarkóm alá ér egy picivel. Ott is jó rövid lett.

Vicky!
Hát van mit csinálnotok,de az eredmény a lényeg. És tuti tök szép lesz!!! Okés akkor várjuk a szalonképes fotót!

Úgy le van ülve a topicunk! Nem csajok??? Na jó persze ez érhető is de azért én egy kicsit félek hogyha jönnek itt sorba a babák akkor szétfogunk esni!! Na majd másnem magamnak panaszkodok! :twisted: :lol:
Már mikor a Ti gyermekeitek 20 évesek lesznek én még mindig itt fogok rinyálni hogy most épp megint depis leszek mert megjött vagy nincs pésem vagy már megint cisztám van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jól elvagyok itt magamnak.
csipcsab

Marietta, csini vagy, és örülök a humorérzékednek, de sztem akkor már arról fogsz panaszkodni, h nem igaz, a lányodnál megint jön a baba, pedig így is alig van időd a másik 4 unoka miatt elmenni egy fodrászhoz... :D :D

A topik meg akkor fog megélénkülni, mikor az anyukák felocsúdnak az első pár álmatlan hét után, és rájönnek, h mivel ez most egy darabig így lesz, muszáj kikanyarítani maguknak egy kis szabadidőt - és akkor jönnek. :D Legalábbis magamnál azt sejtem, h így lesz.

Viki, tényleg szokták mondani, h mit ne rakjunk a gyerekbarát kertbe, de ha el tudjátok különíteni a részeket és/vagy a gyerekeke vérmérséklete olyan, azért lehet kivételeket tenni. Nekünk a csipkebogyóbokraink (majd hozok képet, most virágzik!) nem okoztak gondot a fiúnak. Most azért kicsit aggódom, mer ta férjem kitúrt egy nagy gödröt és tavat alakítgat ki, reméljük, azzal sem lesz gond!
Fio, jobbulást!!!! A rózsát én kaptam, de nem én neveltem. :) Futórózsát szeretnék pedig még a kertbe, jó illatosat, de annak se lenne könnyű megtalálni a helyét.

Viki, gratula az 50 kg-hoz. Én épp 50 kg voltam, amikor a fiammal babás lettem. Azért írtam, h egy motivációval több legyen, h megtartsd ezt a súlyt! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Küldtem fényképeket email-ben, jelezzetek vissza légyszi, hogy megkaptátok-e, aki nem, az írja meg légyszi az email címét priviben, mert folyamatosan kaptam vissza hiaüzeneteket is, úgyhogy nem tudom jók-e a címek, amik vannak. Köszi!

Marietta!
Szerintem meg kéne próbálnod a talpmasszázst, hátha segít a cisztákat eltüntetni. Nekem is anyu már kb 1 hete szinte minden nap masszírozza a talpam, remélem hamarosan hatása is lesz. Ma már nem fájt annyira a petefészek résznél.

Amúgy nekem is most kéne megjönnie, nem tudom mi lesz belőle, a melleim fájnak már vagy 4 napja, kicsit fájdogál a hasim is. Mondjuk volt 11 mm-es petesejtem, de a doki csak 30% jósolt. Hátha nem neki lesz igaza.:))))))

Kép
nikóska

Esztora!
Boldog szülinapot, mert valószínű holnap nem jövök. Képzeld, nagymamámnak is holnap lenne a szülinapja, meg anyósom is holnap ünnepel.:))) Őt is ma köszöntöttük meg.:)))))

Hajni, nagyon szép pocid van, meg tündéri a nagyfiú.

Adri, Nem próbáltál esetleg pótcicit használni? Vagyis műanyag cicivédő, barátnőm használta azt, mert nagyon érzékeny volt a melle.

Mariette, jó lett a hajad. Én is gondolkodtam, hogy levágatom ismét, ha már egyszer megnőtt :lol: . /Már lassan vállig ér/

Kép
nikóska

Esztora, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!
vickybabe

Kép Kép
Kép
meriann

Köszönöm mindenkinek.

a fotókat holnap halasztom mert belustultam rendesen.bocsánat.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!
Ki hogy van? Kőpzeljétek, Bükfürdőn voltunk a hétvégén, egy nagyon jó kis holisztikus szállodában pihizni. Még december elején kaptuk a barátainktól, mivel ők ott voltak nászúton, és a barátnőm egyből be is babásodott, így gondolták, elküldenek minket is-ugye akkor egy éve vártunk már a bébire - , hátha a hely ereje....egy hét múlva kiderült, hogy babás vagyok, így már baba-ünneplő kirándulás lett belőle, de perszte ezt cseppet sem bánom. Nagyon jól éreztük mgunkat, sokat pihentünk, úsztam Ákossal - testmeleg vizű uszoda volt, óriás ablakokkal, napnyugtakor........hmmmmmmm... - nagyon élvezte, szerintem igazi vízimádó gyerek lesz, mint az anyja. :D

Esztora, drága:D:D:
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!

Marietta:D
Nagyon jó lett a hajad, és örülök, hogy már humorodnál vagy, bár Dorkával értek egyet, 20 év múlva Neked is az lesz a legnagyobb problémád, hogy melyik frissfelnőtt gyermeked mit csinál...:D:D
Ha pedig néa elkeseredsz- ami ennyi idő után abszolút érthető - csak gyere, és írd ki magadból!! Hála Istennek mindíg olyan hamar magadra találsz, de a depis időszakot nagyon megkönnyítheti, ha beszélsz róla, mi pedig szívesen meghallgatunk, és küldjük a szeretet-energiákat.:D

Vicky:D
Nagyon szép lesz a kertetek! Már úgy szeretnék én is itt tartani! A mienk egyenlőre olyan, mint egy őserdő...:D Imádom, de így pocakkal már nehéz közlekedni a hátsó részlegen, ahol szó szerint egymást érik a fák és folyton hajolgatni kell. :D Mi ha minden jól megy, a héten nekilátunk a fűtésnek, már nagyon várom! Utána már "csak" víz, belső burkolások, festés, és lehet berendezni!!!:D:DD

Fioona:D
Szegénykén, én is nagyon megijedtem volna, de lényeg, hogy minden rendben! Kíváncsi vagyok, mikor jön Olivér.D:D:D:D

Lányok, olyan jó lesz , hogy ennyi babánk érkezik!!

Hajnika:D
Hihetelenül csini vagy, Marcus pedig gyönyörű!!!! Azok a fürtök...Lilla tényleg egy igazi ki engyel lesz!

Arwen:D
NAgyon kíváncsian várom a képeket a szobáról!! Hihetetlen, hogy szalad az idő, nem?

Merikám:D
Jó, hogy benéztél! Hát, nem semmi munkában lehetsz most, fizikailag, lelkileg egyaránt. Sok erőt és kitartást hozzá!!

millió puszi mindenkinek!

porsika

Boldog szülinapot, Esztora!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Állatbarátok kedvéért berakok még egy szépséget, amit a kertben találtam:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora:
Nagyon boldog születésnapot!
Vendég

Esztora!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!
csipcsab

Helló Lányok!

Beszéltem a dokimmal mondtam neki hogy mi van ill. mi nincs. Azt mondta hogy csináljak egy tesztet és annak függvényében megbeszéljük hogy hogyan tovább.
Azóta megjártam a gyógyszertárat és meg csináltam a tesztet.

Ami negatívabb már nem is lehetne!!!!!!!!!! :cry:
Hát hazudnék ha azt mondanám hogy nem szomorodtam el mert már kezdtem bízni benne egy kicsit. De túlleszek ezen is. Depis nem vagyok csak szomórú. Csak így nem értem miért nem bír megjönni???? :roll:

Majd jelentkezem mit mondott a doki.
csipcsab

Sziasztok!
Elnézést kérek a betolakodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből jövök.
Elkezdtem minőségi használt angol márkás baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni, és szeretném nektek ajánlani az oldalamat a http://babaturi.gportal.hu címen.
Nagyon szép ruhák vannak kedvező áron. Nézzetek be hozzám!
Tina

tynus12

No, már nem számítunk koraszülöttnek, hurrá!

Fio, nekem olyan érzésem van, h a babák megvárják, míg meggyógyul az anyukájuk, és csak akkor jönnek. Nincs tudományos megalapozottsága a kijelentésemnek, de sztem csak így lehet!

Kép

Kép
nán-dorka

Kicsit sokat vagyok már itt, de ugye nem bánjátok? :) Hoztam nagypocis képet, már csak azért is, mert ilyenkor nem tudhatja az ember, meddig lesz még nagy az a poci. Hozzatok Ti is, ha tudtok!

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Már 8 körül bekapcsoltam a gépet, de csak most jutottam el odáig, hogy írni tudjak. Meghírdettük az állásomat, és folyamtosan csörög a telefon, illetve jönnek személyesen az érdeklődők. Nem gondoltam, hogy ilyan nagy lesz a forgalom.

Esztora!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!

Marietta!
Jó lett a hajad, jó döntés volt. Néha én is eljátszom a gondolottal, hogy le kellene vágatni, de csak addig tart a gondolat, amíg a férjemmel nem közlöm. Egyből leszavazza, mondván "ő hosszú hajjal szeretett belém, neki így tetszek". Most erre mit mondjak?
A tesztet sajnálom. Nem lehet, hogy csak korai volt?

Hajni: nagyon szép a pocid, és amúgy is nagyon szép vékony vagy. Mennyit híztál? kb 2 kg-ra saccolom.l

Megvan a vérkép eredményem, átlagosnak mondható. A vasam jó, amin eléggé megledőptem.
vivi79

Marietta, sajnálom a nega tesztet. Nekem is jó napom van, mert ma reggel megérkezett piri. Már meg se lepődtem rajta. Mondanom se kell, atom pontosan, mint mindig, 29. napon :(
vickybabe

Nagyon Köszönöm Lányok!

R. reggelivel ébresztett,édes volt csak mind ezt reggel 1/2 7-kor tette :lol:
este megyünk dokibácshoz lehet drukkolni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

ESZTORA,
nagyon boldog szuletesnapot kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varjuk a kepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon zsufolt volt a hetvegenk,azert nem tudtam jonni.
Alalkul a babasarok,majd ha kesz lesz,felrakok persze kepet! :wink: Tapetazas is volt egyik nap,este 10 kor fejeztuk be,pedig csak az eloszoba volt :shock:
Na meg folyamatosna rajtam van a feszekrakas,hoyg meg ezt kell venni,meg azt kitakaritani..stb...
Es tegnap este meg ugy nez ki besz@rt a mosogepunk,aminek nagyon nem orulnek,uyganis 1,5 eve vettuk..na meg amugy is....ugyanis nem centrifugal.... :shock:
Meg megprobalok kiserletezni,hatha csak pillnatanyi elmezavar volt nala,de.... :?

Irt tegnap Agota,
hoyg nem egyszeru Csongival,sokat sir,vagy ehes,vagy kakis :wink: Es o meg meg szegenykem nehezen mozog csaszar miatt.A tejcije meg meg nem lovellt be.

Hipp-hopp megjon a tejci is,es akkor mar nyugodtabbak lesznek mindketten!Drukkolunk nekik,es varjuk vissza!!!!!!!!!!!!

Marietta,
a tezstet ugye nem dobtad ki egybol???Mert nekem (is) pl kesobb jott ki a masodik csik....joval kesobb :lol:
Azert en nagyon drukkolok!!!!!!!!A hajad meg tok jo,es jol all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
jaj ez a cicaaaaaaaaaaaaa!jaj de edes!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
szuperul alakul a kertetek!!!!!!!!UGyesek vagytok!!!

Porsi,
jo lehetett a hetvegetek!!!!!!!!!!
Bizony rohan az ido....nemsokara Te is a 30.hetet taposod,eszre sem fogod venni....
En ugy erzem nagyon megy az ido....
Egyreszt jo lenne mar a karomban tartani Attilat,masreszt pedig nagyon szeretem azt az allapotot,igy,egyutt.....

Niko,
azota mar valtottunk emailt,de azert itt is leirom,hyog en megkaptam a kepeket!Es nagyon szepek vagytok rajta!!Sut rola a boldogsagotok!!!!!!!!Mindig maradjatok ilyenek!!!!!!

Meri,
hoyg vagy??Hianyzol!!!!
Meselj mi ujsag Veletek!!!Ne dolgozz sokat!!!!!
Atjavitanad a tablaban a korhazamat?Kozben tortent nemi valtozas.....vegul a Szent Imre korhazban fogok szulni.

Fioona,
Oliver tutko megvarja,mig jobban leszel!!!!!
Bar mar nagyon kozeleg,mint a joslok is mutatjak :shock:
Huuu de drukkolok....

Megprobalom elerni a dokimat,mert meg kellene beszlnunk a szuleszno kerdest meg a CTGket...igerte,hyog hiv penteken...de hat szerintetek hivott??Varhatom,hoyg egy doki engem hivjon.....

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
huuu hat igen,ez nagy pociii! :lol:
En is csinaltam tegnap kepet,majd felteszem!!!!!!!!!!!!

Esztora,
drukk a dokihoz,es varjuk a beszamolot este!!!

Vicky,
sajnalom a mensit :(

Vivi,
tok jo,hoyg jo lett a verkeped!!!!!!!!
Frizura:hat drasztikus vaéltoztatast az en Dragam sem "engedne"..oda van a hosszu hajert :lol:
Nekem mar volt igazan rovid hajam is,kb 5 centis,es az nagyon jo volt!Nagon jol allt mindenki szerint.De akkor o meg nem ismert! :wink: Bafr fotot latott rola,de neki a hosszu haj az igazi..es az igazat megvallva,amikor rovid hajam volt,mindig hosszura vagytam..azt ereztem noiesebbnek....
Persze az emberben mindig ott van a valtoztatasi vagy!Legutobb vagattam frufrut,nekem most ez az ujitas ez evre :lol:

Tegnapi pocikep:
Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Esztora! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép

Ígértél nekem képet az órádról, de még nem kaptam meg… ugye nem felejtetted el? És szorítunk az esti dokihoz!!!

Marietta: jó lett a hajad, jól áll szerintem. :) A negatív teszt miatt pedig ne keseredj el, hívd fel a dokit, kiváncsi vagyok mit mond.
A kisbabások egy darabig érthető, ha nem tudnak majd jönni ide a topicra, illetve csak egy-egy szó erejéig, legalábbis az elején, de azért majd Ti tartjátok itt a frontot ugye? :lol: Aztán majd csere-bere lesz, ti nem tudtok jönni és mi igen… :wink:

Nán-dorka: gyógyulj meg minél hamarabb!!!!! Mi az, hogy nem ehetsz tejterméket és édességet? :shock:
Nagyon szép a rózsátok!!! Olyan klassz képeket raksz be ide mindig, öröm nézegetni!!!:D És szép a pocid, jó nagy már!!!

Vicky: gratula a mínusz kilóidhoz és szépen alakul a kertetek. Azért 40 tuja elültetése nem semmi feladat, én már nem vállalnám be!!! A mensit sajnálom… :(

Fioona: gyors és hatékony gyógyulást! Jobban vagy már? Jóslófájásaim már nekem is vannak, főleg reggel, de még nem vészesek… meg vádligörcsöm… :shock:

Nikó: én visszaírtam a mélen, hogy nem jött át, amit küldtél. Drukkkokkk mennek!!! HESSSSSSSSSS MENSI!!!!!!!

Porsika: de jó ez a történet, amit elmeséltél!!! :D

Rólam: ma voltam kivizsgáláson, ami ugye majd a császárhoz kell. Kiderült a fül-orr-gégén, hogy bal oldali torokgyulladásom van, tünet nélkül!!!! :shock: Jó mi? Ja, amúgy tök izgi, mert időpontom még nincsen, majd csütörtökön mennem kell ctg-re és utána a dokimhoz és állítólag (!!!) akkor tűzi ki az időpontot. Én már csak mosolygok ezen… :) de nyugodt vagyok, mert megvannak a papírjaim a császárhoz, meg a vizsgálatok is, így akármikor is jöhet a bébink mostmár!!!
szerika

Hűűűű Arwen! Szépen alakul a pocid!! Csini!!! :D Nem híztál te sem, csak a pocid van ugye? :wink:

Ragotának mennek a drukkok a tejcsihez!!!! Minél előbb legyen neki!!!! Kórházból kiengedték már őket?
szerika

Arwen!
Nagyon szép a pocid. Én is úgy látom, hogy nem igazán híztál, csak a pocid növöget.

Szeri!
Semmi jele nem volt a torokgyuszinak? Nem fájt, lázad sem volt?

Nekem is napok óta fájdogál a torkom, meg náthás is vagyok, de nem olyan vészes, még bírom.
A meleg inkább zavar. Tetőtéren van az irodám, de szigetelés nem igazán tökéletes. Azt is mondhatnám, hogy nincsen. Van ugyan hűtő-fűtő klímám, de fáj tőle a fejem, így csak végső esetben kapcsolom be.
vivi79

Sziasztok!

Csak bekukk, mert Lilla előbb belázasodott. :cry: 2 éve nem volt lázas, akkor is csak ez a 3 napos láza volt. Nátha még sose verte le. Nem eszik, nem iszik, még a kedvenceit se. :cry:

Esztora boldog szülinapot!

Ágotának drukk a tejcsihez, és a mihamarabbi felépüléshez.
Nagyon szépek a pocik, tényleg mindenki nagyon csini.
Én ilyen voltam pénteken, kereken 38 hetesen:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fio!
Lillusnak mielőbbi gyógyulást kívánok.
Te is nagyon csini kismami vagy, nem panaszkodhatsz Te sem a sok hízás miatt.
vivi79

Fioona,
wow!Nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es tok jo meretu a pocid,olyan pont jo!!!!!!!!Szoktad merni a kormeretet?Mekkora?
Nagyon jooo a felsod!!!!!!!Nekem nagyon bejonnek a csikosak,nekem is van jo par :wink:
Sajnalom,hogy Lilla belazasodott,de szerintem a laz jo jel,az immunrendszere ezerrel mukodik :wink:
remelem hamar tullesz rajta!!!!!!!!!!!!!!

En mostanaban olyan nagynak erzem,es neheznek..meg amikor kifesziti magat,pl a hatat,akkor aztan tenyleg olyan,mintha lenyeltem volna egy dinnyet :wink:

Nagyon aranyosak vagytok,de szerintem nem csak pocira hiztam..legalabbis en olyan duckonak erzem magam :(
De csak mostanaban par hete...mitha fel lennek pumpalva..MOndjuk ehhez hozzajarul az is,hyog sokszor laig kapok levegot,annyira nyomja a gyomorom-tudom a gyerkoc....
Eves utan pl kesz vagyok..meg alvasnal atfordulni.... :shock: :shock:

Tok jo,hoyg raktatok fel pocikepeket,kerunk meg tobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
ne is mondd a meleget :shock: En most zuhanyoztam le,mert mar nem birtam...nalunk a lakasban irto meleg van :shock:
Kepzelem a tetoteret..az borzaszto.....Dragam irodaja is a tetoterben van,es amig nem lett klima,egyszeruen nem lehetett tt megmaradni nyaron...este 10kor is meg 28-30 fok volt..... :shock:

Szeri,
meg bent vannak Agotaek,nem tudom mikor jonnek haza,gondolom mar orulne,ha otthon lehetne,mert azert megiscsak..
Ez a torokgyuszi erdekes.....tunet nelkul..hmmmmVegulis ez meg a jobbik verzio...vagy a fene tudja.....
Kell vmivel kezelni?Vagy nem, mivel nem okoz tunetet?
Akkor csutortokon talan okosabbak leszunk a datumodat illetoen
:wink: Mar nagyon izgis :lol:

Hivtam dokimat,nem vette fel,de utana kb 5 perccel visszahivott,es tudtunk beszelni vagy 1 percet,mert megszakadt,sztem lemerult..majdcsak sikerul megbeszelnunk a dolgokat :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hú de sok szép poci van itt. :D Öröm nézni.

Marietta: klassz lett a hajad. Nálunk is ugyanez van, én rövid haj párti vagyok, a párom meg hosszú. Így folyton növelem, majd ha nem figyel, levágatom. Aztán kezdem elölről.

Pinkiné: tegyelek be a táblába?

Nálunk két fejlemény is van. Az egyik, hogy mehetek kivizsgáltatni a pajzsmirigyemet. A másik, hogy elvileg egy hét és saját házunk lesz.
Vinni kellett fotókat magamról a pszichológusnak. (Onnan kezdve, hogy megérkeztem ebbe a világba.) Hát, a látottaktól padlót fogott a dokinő is és rámparancsolt, hogy azonnal kezdjem meg a pajzsmirigyem nagyon alapos kivizsgáltatását, épp nem jelentett be a dokihoz.
A ház pedig a szomszéd ház, amit korábban is írtam. 2 évtized után mondtak egy árat. Ami kb. elfogadható és reális is. Már terveink is vannak papíron. A héten jön egy szakember megnézni és ha minden rendben jövő hétre szeretnénk háztulajdonosok lenni.
Még mindig baj van magammal. Illetve nem szoktam meg, hogy más lettem. Úgy tudnám ezt elmondani, hogy korábban volt egy életem, egy életfelfogásom, stílusom, gondolataim és most egyik pillanatról a másikra szinte, gyökeresen megváltoztam. És piszkosul nehéz a változás. Persze az egész környzetemre kihatással vagyok, és azt még inkább rosszul viselem.
Leginkább ezért nem jövök annyit. És a kutyimat is ápolgatni kell. Jól van, de folyton olyan dolgokat művelne amiket tilos most neki.

A melót már nem viszem túlzásba. A határaimat újra rajzoltam minden területen és az jól működik.
meriann

Kép Kép
Kép
meriann

az ígért fotók 1 kör!

a tál epret a köszöntésért kapjátok!Köszönöm és nagyon jó ide tartozni közétek!!!
Kép Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!!
meriann

Fioona: a te pocid is nagyon csini!!! És a fölsőd is nagyon jóóó!!! Neked annyira nincs leszállva a hasad igaz? Vagy csalóka a kép? Nekem nagyon lent van, annyira szúr sokszor ott lent. Mondjuk nekem mindig is inkább lenti hasam volt, úgy látszik így szeret lenni az én kicsi fiam.

Torokgyuszi: nagyon meglepődtem! Mondjuk annyi minimális érzésem volt kábé két napja, hogy reggel egy nagyon picit mintha érezném a bal oldali torkomat, de aztán ittam vizet és elmúlt. Ezt mondtam is a dokinőnek. Belenézett az orromba is és az is nyálkás vagy milyen, ami szintén megfázásra utal. De azt se kell fújni!!! Én ezt nem értem :shock: Ki tudja, hogy mióta lehet begyulladva a torkom??? :shock: Bioparox sprét kaptam rá. Orrba-szájba kell fújni, biztos ismeritek. Csak fokozott óvatossággal adható terhességi idő alatt, szoptatás ideje alatt pedig nem alkalmazható. Szóval most fújogatok, közben kúrálom magam, de fog. se lesz, hogy mikor jövök rendbe, ha nem is érzek semmit...

Meri: a dokinőd gondolja, hogy gond van a pajzsmirigyeddel? Tüneteid esetleg?
Szorítok, hogy a ház végre összejöjjön!!!!!
Ugye, akkor mostmár sűrűbben tudsz jönni, hogy nem melózól annyit? Úgyis nemsokára itt is melóznod kell a fórumon, mert sorra születnek majd a babák és kell a friss tábla :wink:
szerika

Esztora: ez a tál eper olyan jól néz ki... nyami-nyami... úgy megkívántam!!!
Az órádat pedig ismerem :) Nagyon szuperül néz ki!!! :D
szerika

Esztora!
Az eper tényleg nagyon guszta, én is megkívántam. Ha hazaérek ki is megyek a kertbe, biztosan érett már nálunk is.
vivi79

Képzeljétek ma a kislányom már másodszor döntött úgy, hogy neki nem izlik a szendvics, amit ettem. Amióta megmozdult nem volt ilyen gondom, most nem tudom mi van vele. Hétvégén és este kap főtt kaját, de itt a munkahelyen csak szendvicsre futja. Lehet, hogy már unja szegénykém? Mi lesz később, ha már most válogat? Amúgy élénken ficánkol, egyre erősebbek a rúgásai.
vivi79

Marietta, sajnálom a negatív tesztet és Viki, a pirit. Megpróbálom rávenni a picimet, szóljon a Tieiteknek addig, amíg még nincs egészen ezen a világon, h már nagyon várjátok! :)

A fiacskám most kapta a kullancsagyhártyavédőoltást, drukkoljatok lécci, h ebből már ne legyen bajunk! Olyan rossz volt, tiltakozott, és rossz érzésem van, h jó helyre adta-e a doki. Mondta az orvos, h fogjam meg. Könnyű azt mondani, egy erős négyévest megfogni úgy, h biztos ne legyen a pocaknak baja! :? Aztán meg azt mondta a fiú, h nem fájt egyáltalán. :D Mondjuk puszilgattam is rendesen a felkarját...!

Örülök, h jó kis pocaklavinát indítottam el. Nagyon csinik vagytok, lányok! Hasonló csinosságot kívánok minden topiklakónak, értitek, mindenkinek! :wink:

Kösz az epret, Esztora! (Hétvégén már én is ettem, azt mondják, már nem veszélyes a toxo. Mennyit fogok én enni a nyáron, atyaég!)

Egy butácska kérdés: Mik a jóslófájások? A keményedésektől mi különbözteti meg?

Fioona, jobbulást akkor már Lillának is. Mihamarabbit, h még kicist pihenni-szusszanni is tudjatok a nagy események előtt!!!!
Kérdezted: szeretek fényképezgetni, de most időnként tényleg azért csinálok képeket, h Nektek adjam őket. :)

Szeri, gyógyulj meg!!! Ilyet sem hallottam még - ha nincs kivizsgálás, lehet, h meg sem tudod? Tőled is szívesen látnánk képet!

Arwen, rendbejött az a fránya mosógép? Dokit elérted? Mit kell megbeszélnetek? Ja, tényleg, szülésznő! Nyulas Jolánt és Újvári Borit (utóbbinak a nevében nem vagyok biztos) dícsérik ott leginkább.

Esztora! Mi volt estea dokinál?

Vivi, vigyázz magadra! Meddig dolgozol még?

Kép

Kép
nán-dorka

Viki:
sajnálom pirit. :(

Marietta:
:cry: :cry:

Szerika:
kész, h ilyenek derülnek ki. :?
Pár nap és kiderül mikor születik meg a babuccó. :))

Nán-dorka, Fioo, Arwen:
nagyon szépek a pocik. :)

Fio:
jobbulást Lillának.

Esztora:
de guszti eprek. Saját termés?

Na, most ennyi, egész nap mosok, vasalok, takarítok, szőnyeget sikálok.
Megfájdult a hátam, ledőlök kicsit.
Vendég

Igen meriann, légyszi vegyél fel a táblába. 2006. aug. óta vagyunk rajta a babaprojecten. :roll:

Ja, tényleg. Képzeljétek, úgy kiakadtam ma a gyógyszertárban, hogy jobban sem kellett. A dokim felírt 2 havi Clostyt, hogy hátha azzal lesz peteérés és baby. Ma elmentem kiváltani és majdnem leültem. A 2 havi bogyó 1.730 Ft volt!!! Kérdeztem is a gyógyszerészt, hogy biztosan ennyi és hogy mikor emelkedett az ára?
Erre mondta, hogy 04.01. óta ennyi, mert levették róla az állami támogatást. Állítólag minden olyan peteérést segítő gyógyszerről levették, amit nem a lombik programban használnak. Jó, nem?
Ha nem lombikozunk, akkor nekünk már nem is jár támogatás? :shock:
Félre értés ne essék, nem sajnálom tőlük, DEHOGY!! Hisz a doki szerint még az lehet, hogy mi is oda kerülünk. Dehát nem fér meg együtt a kettő?
Sír a kormány, hogy fogy a népesség, kevés gyerek születik, de anyagilag nem támogatják? Teljesen kiakadtam. :?

Mind1, a lényeg, hogy hasson. Jaj, de messze van még ennek a ciklusnak a vége :(

Minden kismamának nagyon szép a pocija, nagyon formásak vagytok :)
pinkiné
Kistarcsa

Hajni,
na csak tessek vigyazni azzal a takaritassal!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Nandorka,
amennyire en tudom a joslofajasok azok mensiszeru "gorcsok",es a derek is faj...a kemenyedes,az meg amikor ugye bekemenyedika pocak..persze gondolom a joslonal is kemenyedik,de en ugy tudom,akkor inkabb mensiszeru erzes van..
Persze meg nem volt joslom :oops: Ugyhogy akinek mar volt,attol varjuk a tapasztalatokat :wink: :wink:
Az oltasbol nem lesz semmi baj?Mi is lehetne? :wink:
Utolertem a dokit,vicces volt,mert eloszor hivtam,nem vette fel...aztan 5 perc mulva visszahivott,es persze kivolt magatol akadva,hyog nem hivott penteken....epp lekezdtunk beszelni a CTGrol,amikor is lemerult a mobilja (gondolom,mert megszakadt)...szoval okosabb nem lettem...majd holnap de. megint hivom,mert utana meg probaltam visszahivni,de az uzenetrogzitoje kapcsolt be,szoval ezert gondolom...Szuleszno tippeket koszi!
Remelem holnap errol is tudok vele beszelni :wink:
Mosogepet azota meg nem mertem ujrainditani....mert ha rakok bele ruhat azt valahova ki is kell teregetni...marpedig ha nem fogj akicentrizni,akkor bajban leszek,mert most is ala kellett tennem kiskadat meg mindenfelet,hiszen ugy csurgott a ruhakbol a viz :? Es azok meg tegnap este ota nem szaradtak meg teljesen...szoval holnap probalom meg...
Kuldjetek vmi woodoot,hoyg meggyogyuljon a mosogep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
sajnalom,hogy nem izlett neki a szendvics :shock:
Tenyleg meddig dolgozol?

Esztora,
nyamiiiiiiiiiiiiiiii,szuperjol nez ki az eper!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Es szep az ora is!!!!!!!!
Az enyem stilusa is hasonlo,csak az enyem ESPRIT.
Varunk a doki utan!!!!!!!

Meri,
koszi a javitast a tablaban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Huuuuuuuuu nagyon jol hangzik ez a hazdolog :wink: :wink: Drukkolok,hogy minden a terveitek szerint alakuljon!!!!!!!
Pajzsmirigy problema?Hogy derult ez ki?Hizas?
En orulnek,ha tobbet jonnel!!!!!!!!!!Meselj,barmi van!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Esztora! Boldog szülinapot!

Nagyon szépek a pocik! :D :D :D

Viki! Nagyon szép lesz a kertetek! Bárcsak mi is már itt tartanánk...

Fio! Jobbulást neked is, és Lillának is!

Marietta! Jó lett a frizkó! :wink:

Jóslófájások: mensiszerű görcsök nálam egyre gyakoribbak, és éjszaka szinte rendszeres, hogy jelentkeznek... :? Ezek lennének a jóslófájások? Mikor az Nst kijelezte nekem, akkor egyáltalán nem volt mensis görcs, csak keményedés, de nem fájdalmatlan, hanem már kicsit fájdalmas.

Olyan izgi, hogy ki lesz a következő. :) Fio, Szeri lehet hogy beelőztök engem. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Elfelejtettem írni:
NIkó! Én nem kaptam meg a képeket! Priviben elküldöm a mail-címemet, bár ami az iwiw-en is a jó e-mail cím van fent.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

az eper nem a mi termésünk.az még kb 1-2 hét mire lesz.

Arwen espritben is nagyon szépek vannak csak kevés rajt a kő :wink:
imádom a köves dolgokat az előző órám guess csak már 2 kő kiesett.
ez viszont foglalt köves így kicsit nehezebben potyog.

voltunk dokinál minden rendben méhszáj zárt,jó a vérkép,Lurkó korának megfelelő viszont még mindig faros és esze ágában sincs megfordulni.ez már dokibácsinak sem tetszik igazán.
4 hét múlva megyek megint.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?