Sziasztok!
ESZTORA,
nagyon boldog szuletesnapot kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varjuk a kepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon zsufolt volt a hetvegenk,azert nem tudtam jonni.
Alalkul a babasarok,majd ha kesz lesz,felrakok persze kepet!
Tapetazas is volt egyik nap,este 10 kor fejeztuk be,pedig csak az eloszoba volt
Na meg folyamatosna rajtam van a feszekrakas,hoyg meg ezt kell venni,meg azt kitakaritani..stb...
Es tegnap este meg ugy nez ki besz@rt a mosogepunk,aminek nagyon nem orulnek,uyganis 1,5 eve vettuk..na meg amugy is....ugyanis nem centrifugal....
Meg megprobalok kiserletezni,hatha csak pillnatanyi elmezavar volt nala,de....
Irt tegnap Agota,
hoyg nem egyszeru Csongival,sokat sir,vagy ehes,vagy kakis
Es o meg meg szegenykem nehezen mozog csaszar miatt.A tejcije meg meg nem lovellt be.
Hipp-hopp megjon a tejci is,es akkor mar nyugodtabbak lesznek mindketten!Drukkolunk nekik,es varjuk vissza!!!!!!!!!!!!
Marietta,
a tezstet ugye nem dobtad ki egybol???Mert nekem (is) pl kesobb jott ki a masodik csik....joval kesobb
Azert en nagyon drukkolok!!!!!!!!A hajad meg tok jo,es jol all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nandorka,
jaj ez a cicaaaaaaaaaaaaa!jaj de edes!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicky,
szuperul alakul a kertetek!!!!!!!!UGyesek vagytok!!!
Porsi,
jo lehetett a hetvegetek!!!!!!!!!!
Bizony rohan az ido....nemsokara Te is a 30.hetet taposod,eszre sem fogod venni....
En ugy erzem nagyon megy az ido....
Egyreszt jo lenne mar a karomban tartani Attilat,masreszt pedig nagyon szeretem azt az allapotot,igy,egyutt.....
Niko,
azota mar valtottunk emailt,de azert itt is leirom,hyog en megkaptam a kepeket!Es nagyon szepek vagytok rajta!!Sut rola a boldogsagotok!!!!!!!!Mindig maradjatok ilyenek!!!!!!
Meri,
hoyg vagy??Hianyzol!!!!
Meselj mi ujsag Veletek!!!Ne dolgozz sokat!!!!!
Atjavitanad a tablaban a korhazamat?Kozben tortent nemi valtozas.....vegul a Szent Imre korhazban fogok szulni.
Fioona,
Oliver tutko megvarja,mig jobban leszel!!!!!
Bar mar nagyon kozeleg,mint a joslok is mutatjak
Huuu de drukkolok....
Megprobalom elerni a dokimat,mert meg kellene beszlnunk a szuleszno kerdest meg a CTGket...igerte,hyog hiv penteken...de hat szerintetek hivott??Varhatom,hoyg egy doki engem hivjon.....