Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a bíztatásokat, hogy nem is vagyunk mi annyira h...ék. Jól esett, bár tudom ,hogy azért mégiscsak azok vagyunk. :wink: :wink:

Azért remélem, lesznek olyan napok, hetek is, amikor összesedettnek érzem magam, és képes leszek mindent jól megcsinálni. :D Na jó, azért annyira nem reménykedem, hogy ez a közeli jövőben megvalósul.

Köszi a pelenka tippeket is. Próba cseresznye ezek szerint.

Jó éjszakát. Remélem, mindneki kifáradt ebben a marha jó időben. :D

Andi

Kép

Kép
b79andi

Pag:

Bocsi de ezt eltitkoltuk Kataékkal :wink: (mivel egyinkőnk sem jut el nyáron Pagra):

Úton Pag fele, valahol a horvát-bosnyák (a GPS elromlott :lol: ) határ mentén (Lizi és Ákos):
Kép

Lun (Pag északi csücske), olajfa ligetben (Zsigu+Imi):
Kép

Üdvözlet Pagról (Mandre partjai): Kata+Lizi+Zsombi+Zsigu+Edus
Kép

Barátnők a luni templomnál (Edus és Kata)
Kép

Jó éjt, és bocs a titkolozásért :wink:
Imi
mazsolák

[quote]A írta: víz alatti világot is felfedeztük...

Mi is :wink: :wink: :wink: :
mazsolák

Kép
mazsolák

Bakkker Imi, most tényleg azt hittem,hogy együtt voltatok Pagon.
De mondom ezt a kocsis Apás+lizis képet már láttam,csak más háttérrel. meg különben is,hogy mehettek Katáék ezzel a kocsival egy ilyen hosszú útra, hová ültették Lizit?? :roll: :lol: :lol: :lol:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj doktorúr, jól megtréfáltál!! :lol: :lol: :lol:

Panni, szuperjók a képek! Éééééén is akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Márk csudahelyes kispasi :wink: .

KépKép
logi

kivagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most teljes a lebukás...... :roll: :oops: :oops: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na ezért akarom kitanulni a photoshopot de jól! :wink:
progim van, nagyonvastag könyvem van, csak épp időm nincs h a gép előtt üljek (annyit) :lol: :lol: :lol: :lol:

Imi eszméletlen jók a képek! :wink: ügyi vagy!

Edusom mi szólsz??????????? :lol: 8)

na megyek, elrendezem a hajnal 5:30 óta ébren karattyoló és mostanra nyügizni kezdős gyermekem és jövök :wink:
lmkata

na még elvan :)

szóval! úgy látom itt elég elejteni vmit és teljes az őrület! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de hát a tapasztalat meg a szájhagypmány volt mindig is a legjobb reklám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni olyan jót nosztalgiáztam a Pag-citys képen, tudod mi is voltunk ott... mostmár 2*, egyszer Edusékkal, egyszer meg a barátokkal :lol:
na majd most már csakazértis keresek én is képet! :lol:

Marcsi, remélem nem lesz semmi Lolo lábijával, tuti h csak gyenge még de sztem is jól teszed h elviszed megmutatni!

Klári, ez aztán a jó ürügy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mármint h miattunk ittál többet 1 pohárnál :lol: )
meddig tartanak még a vizsgák??? vagy mi ez a házidoga?
jajjjjjjjjjj el sem tudom képzelni h tanuljak!! annyira respect h te igen :lol:

Zsófi hajrá! :lol: színdarab..

dobok néhány képet a tegnapi egész napos kertben kintlévős napunkról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

na eltörött a mécses, megyek kirakom a babakocsiban aludni :lol:
pusszok
lmkata

Tök jó ez a Pag cucc!!! Mi is akarunk Imiékkel és Katáékkal menni. :wink:
Máshogy az idén úgy sem megyünk tengerparta. :cry:

Na puszi Nektek!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

Liza irtó helyes, nagyon jó a rugija is! A kertetekre meg irigy, irigy! Nekünk sajna nincsen, pedig milyen jó is lenne.

Na sétálunk kicsit Lizával!

Sziasztok, kellemes napot!

Kép
Kép
Kép
anaci

Panni, nagyon szépek a képek, de Márk viszi a pálmát :) :wink: :lol:

Kata, Imi, Edus!!!! de jóóóó lehetett a nyaralásotok!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kata, nagyon szépek vagytok Lizivel! olyan puszilgatnivaló ez a gyerek!!! :D :lol: :P

Marcsi, szerintem sem lesz semmi gond Laura lábikájával!!!!

nekünk nagyon rövidnekm tünt a hétvége....
tegnap Bendének már jobban ízlett a sárgabarack :) viszont szegénykém egész nap nagyon nyügi volt...... alíg aludt valamennyit, de ma reggel már minden ok! :wink:

Zsófi, de kíváncsi vagyok a színdarabra!!!

Reni, akartam már kérdezni, hogy helyileg hová jár Niki angolra?

puszi hegyek mindenkinek!
mangó

Anzsi, hippeset adsz neki?
én sárgabarit még nem mertem Lizunak... :roll: pedig van is itthon.
nemtom miért nem... anyukám mondta egyszer h még ne és azóta valahogy így maradtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de ma leteszteljük!
nálunk gyümiben a favorit az őszi-alma, ver mindent! :wink:
meg a frutapurákat is imádja :lol:

na igen, a hétvégék mindig olyan rövidek :evil:

képzeljétek amúgy tökre húzza maga alá a lábait Liza hason :shock: (talán látni is az egyik fotón)
nagyon ügyeskedne, ha a kezecskéi, illetve a nyaka, hátija erősebb lenne, és a jobb kezecske meg dolgosabb :roll:
annyira látni hogy ez hiányzik csak a mozgásához!!!! jajjj nemtom mi lesz, pedig nagyon sokat foglalkozunk a lustival....
de türelem :lol: ..........

holnap vérvétel :x :x :x :x :x
már előre kész vagyok.... emlékeztek még az infúziós sztorira, milyen mission impossible őt megszúrni :roll: ajjjajjjj...
de sajna muszáj.

elaludt. :)

AnaciNóri jó sétát és napzást! :wink:
lmkata

Kata, igen hippeset!
én mertem adni, mert a dokinéni azt mondta lehet, sőt a védőnő is javasolta. hmmm.... most egy picit elgondolkodtam..... pedig a dokinéni és a védőnő is tudja, hogy a családban van allergia, de csak nem gond :lol: :lol: :? :? :shock: :shock: :D

szerintem látszik valóban az egyik fényképen, hogy Lizu popsija emelkedik!!! nagyon ügyes a pici lány!!!

(megnéztem Mircike táblicskuját, 7. hónaposan adta Mirkónak a sárgabarckot, végül is mi is a 7. hónapban vagyunk) :lol: :lol: :lol:
Zsófi is írt, hogy 6. hósan Samu ette a barackos krumplit (azt nem tudom, hogy sárga, vagy őszi)
na most jól bekavartam magamnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Kata, igen akartam is írni, hogy szépen megemelte Lizi a popóját hasonfekvésben, ezt pedig csak úgy tudja, ha használja a térdeit! :wink:
Hát az utolsó mosolygós valami csodacukkancs. Az arcára van írva az imádat. :wink: :)

Hinta-palinta itthon :D :
Kép Kép

KépKép
logi

Anzsi, én is adtam Marcinak Bende-korban hipp sárgabarit. :wink:
logi

jaj de édes Marcipán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan nagyfiú már!!!!

Zsóka, köszi!! :lol:
mangó

hipp sárgabarackot én is adtam, aztán láttam h sajna CUKOR VAN BENNE. azóta titólistás!
kerekpocak

Sziasztok! :D

csak részletekben tudok jönni, mert itt van a csicserehad....
szal sztem sbarackot azért nem lehet adni, mert a ringlófélékhez sorolják, és nem allergizálthatja a babot, hanem puffaszthatja, de nem olvastam utána, szal csak sztem, tipp... :oops: 8) :wink:

Anzsi, Kata, remélem, ma már tudok válaszolni Nektek! 8) 8)

Szilvi, SNiki merre járhatnak??!!! :shock: :roll: :roll:
mazsolák

Panni, tök jó, h jöttél!!!!és nagyon klasszak a képek! Márk is nagyon édes kispasi!!!! :D :D Zsombesz is megint 4 fogat növeszt eccere, 2 alul, 2 felül. Bár annyira nem viseli meg. Talán mer a neheze múlt héten volt, de azt is inkább onnan tudtam, h többször kellett pelust cserélni. Kiartást Nektek! Hála égnek, pár nap, és minden ok lesz! Csak addig kell kibírni! :oops: 8)

Marcsi, drukkok! Sztem sem lesz semmi gond Lolo lábával, de én is inkább elvinném feleslegesen, minthogy később legyen gond. Ja zsombesz meg legújabban szögdécsel, meg váltott lábbal ugrál, mint egy bkecske??!!de miért?, én is néha aggódok, h ne legyen gond.

Tényleg Timcsi, mi volt a pupillatágitáson? :)
mazsolák

Anzsi drága nem akartalak összekavarni, sőt te döbbentettél rá hogy adni fogok én is Lizunak! :wink:

igen amúgy amit Edu írt, valami has-dolog miatt nem javasolta anya sem... de hát sztem kipróbáljuk kis adagban és ha nem puffaszt akkor jöhet! :wink:

meg Anzsi azt tapasztaltad volna már ha puffasztja Samut nem?
na ezt most direkt nem töröltem ki hogy lássátok milyen hülye vagyok! :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
akarom mondani természetesen BENDÉRŐL beszélek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sztem minimális cukrot nem baj ha kap, ha nagyobb lesz már akkor is fog cukrot enni.. úgy értem nyílván nem olyan ember válik belőle, hogy csak biot eszik, meg no cukor, meg no e betűs cuccok. sajna. e betűt nem adok, de kicsi cukor néha becsúszik, sőt! a sóskát cukrozom neki én. :roll: :oops:
de mondjuk üvegesben mindig nézem hogy ne legyen benne sok marhaság, azért írtam múltkor hogy már alig van olyan üveges amit adok neki, mert nagyon kevés ami tényleg jó, a többi összevissza mindenféle bummbele.......
hát én így csinálom, na! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcipánó Úrfinak nagyon jó dolga van kérem ! saját hinta! ez igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Panni Márkot ellepi a fog, nekünk meg még se híre se hamva! :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mindig ha fog téma, akkor valahogy Márk ugrik be, meg Te. nemtom miért... érdekes :)
lmkata

Egyetértek Katával: olyan nem lesz,hogy kikerülni a gyerek a cukrot, jó nem dögivel persze, meg minél kevesebbet, de én attól adom marcinak pl. a sárgabarit, mert van benne egy pici cukor.
Csajok, a böliben és az oviban is cukros tea,kakaó, tejbepapi, főzelkék stbstb van. Nincsen ezzel semmi baj szerintem (hozzáteszem a savanyúcukorka és társai nálunk is tiltólistásak).

KépKép
logi

[quote="lmkata"]k írta:lmkataivagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most teljes a lebukás......

Edusom mi szólsz???????????

Hát azt, tök jól éreztük magunkat!!! :D :D Nagyon klassz volt veletek! :D :D Az idő is tuti klassz volt! :D Csak sajnálom, h nem hívtuk Anaciékat is! :oops: :?

(Amikor tegnap főztem a konyhában, akkor mondta, h nemá, h mi ne "menjünk" idén Pagra!!!!!Ismered, h milyen???!!!! :oops: 8) :wink: :lol: )

Lizi sorozat fenomenális!!!!!Látszik, h nagyon jól érezte magát!!!!Tuti jó lehetett Nektek!!!! :D :D :D
mazsolák

Sajna vacakol a klaviatúrám, így nem azt írja, mit én szeretnék, v elszáll a dolog... :oops: :oops: :?

Szal még annyit, h IGEN KATA, látszik, ahogy próbálkozik Lizi!!!! :D :D Tutin látszik! Eszméletlen, h mi küzdés, akarás van a csajsziban! :D Vérvételhez meg natürlich, h manidrukk Nektek!!!!!!! :D :D :D

Zsókám Marcipán csúcs!!! :D :D Eszméletlen, milyen huncut a mosolya!!!! :D :D Látszik, h imádja a hintát, ami nálunk is nagy sláger! :D
mazsolák

csajok olyan szupermega jóleső / megnyugtató érzés h látjátok ti is :lol:
ez fontos nekem.... :lol: (mármint h ne csak én képzelődjek, hanem legyen valóságalapja mert egy anya ugye elfogult)

na megyünk készülődni, irány a torna! :wink:
lmkata

na elbucsuzok toletek, mert amig itt irogatok, elmentek, kipakoltak a szekrenyt, feloltoztek, enyhen szexi ruhakba, majd felmasztak a nagyasztalra, ahonnan dobaljak felem a labdat....nocomment. :evil: :roll: :oops: 8)

csinaltam egy fotot, majd felteszem, most latom, h zsigen a nextes polo van, amit Borcsa cipovel egyidoben vettunk, es most jutott az eszembe, h en meg tartozom Zsokam Neked kepekkel. latszik, h milyen szelektiv lett az agyam...BOCSANAT ZSOKAM!!!!! :oops: :oops: :?

na rohanok, mert nem akarok az ugyeleten kikotni a pasikkal.... :oops: 8)

Pusszok!!!!
mazsolák

na meg gyorsan annyit, h

Anzsi koszi, meg a kertdicseretet is koszi!!!es pusszok Bende mackonak!!!! :D

Nora, nektek jo setat! :D

Kata jo tornat! :D

Klari, leanybucsu :D :D :lol: :lol:

buli, hat a reagokbol ugy vettem ki, h en nem is fogok nektek hianyozni.... :oops: :oops: :? :( :cry:

na megyunk nagyautot nezni a fiukkal - szelektivhulladekgyujoauto..... :D
mazsolák

Edus, de!!!! nagyon hiányoznál !!!!! szerintem azért nem reagált senki, mert ez annyira magától értetődő ! :)
aug-nál előbb nem jössz, ugye? :cry:
mert most nyár és kerthelyiség van, és nem zavarna téged pl. a füst.

Imi, a montázson a térdem csapkodtam a röhögéstől !

Panni, köszi a képeket, tényleg gyönyörüü Pag !
Márk biztos azért megy csak vmivel a kezében, mert azt hiszi, h. kapaszkodik vmibe. :lol:

Kata, ez a vajúdólabda mire jó? mit fejleszt?
én is látom ám Lizi próbálkozásait ! és nagyon szépen tartja hason a fejecskéjét !
a holnapi vérvételt MAXIMÁLISAN át tudom most érezni :? Laurának is eldurrant az egyik vénája.. azt kezdték elölről.. :evil:

sóskát hogy készíted el neki? én még nem adtam de milyen jól fejlesztené a repertoárunkat !

senki nem válaszolt nekem amúgy a kajás és a gyerekkórházban pénzt adós kérdésemre.. :cry: brühühühü

Zsóka, nagyon édi Marci a hintában. nekünk u.ilyen van, csak piros. most nézem a fotón, h. Marci nagyon sokat változott, már nem babás, hanem olyan igazi kispasis.

cukor: kell a szervezetnek !! u.úgy, mint bármi más.
hasonlóan én is: tudatosan nem cukrozok, meg nyalókával nem fogom szétizélni a fogait, de csak azért mert pici hozzáadott cukor van a babakajákban, attól még megveszem.

Anzsi, hajrá hozzátápi !! ;-)
nekünk az elején az alma és sütőtök volt a kedvenc.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Laura lábijához köszönjük a drukkokat !!

ma voltunk mázsálkodni, annyira nem is rossz a helyzet. a dokinő szerint sok vizet vesztett inkább, amit könnyebb pótolni. annyi kg most Laura mint március végén: 7930 g..
én kevesebbel számoltam, úgyhogy most naggggyon örülök.

Marcsi

KépKép
alon

Edus!!!!! deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majd még jövök, de ezt le akartam írni!

pusz
mangó

ja Panni, tőled akartam még kérdezni, h. Márkot mikor kínozza a fogacska? mert Laura mindig akkor szenved, ha készülődik bent, amikor áttör és megjelenik a rece kb.3 múlva, akkor már semmi baja.

most jött ki nálunk az 5.rece, és 3 hete volt a kisasszony taknyos kb.

dobok fel egy pár képet, már rég raktam. a fürdőszobás az mai zsiványkodás, a többi kb.2 hete készült a hajógyári szigeten. azért az arcocskáján látható a fogyás.. :? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Marcsi

KépKép
alon

bocsánat, csak gyorsan, az új t-mobile reklámban az öcsém szerepel!!!!!

itt látható:

www.tmobile.hu

ő az, aki mozgólépcsőn utazik le és később gitározik!!!
kerekpocak

De jó Zsófi, tényleg!! :D

Laura nagyon cukkancs és gyönyörű. Tényleg látszik a pofiján, hogy fogyott picit.

KépKép
logi

jaj, Laura naaaaagyon édes!!!

Bocsi, csak tényleg annyira helyes. És milyen zsiványkodás??? Marokkózik a pálcikákkal. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Tényleg bocsi, de nem bírtam ki, hogy ne írjam le!!!

Kép

Kép
b79andi

Kerekpocak tök jó ez a reklám. Nem semmi akrobata mutatvány a mozgólépcsős ugrás!!! :lol: Ügyi!!!

Kép

Kép
b79andi

Boldog első hófordulót kicsi Majának!!!! Kép :D

KépKép
logi

Ja, még azt akartam írni a gyümiadással kapcsolatban, hogy nálunk a Frutapura alma-körte a nagy kedvenc. Próbáltátok már?

Lányok, Imidr, a photoshop programjához hogyan lehet hozzájutni? Le lehet tölteni valahonnan? :roll:

KépKép
logi

igenigen már reggel akartam írni csak mire észbekaptam, már rohantam:
BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT MAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(mindig Maja a méhecske jut eszembe, annyira de annyira cukkancs név! :wink: )

Edus ezért most egy feketepont. mármint a hülye kérdésért. már elnézést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de nem fájdítjuk itt a szíved tovább ilyenekkel, hogy züllés.
és különben is egyszer msn-en már megbeszéltük ( még régebben) hogy megyünk majd ám mi még együtt!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Édes Lolo! hát ez a fülpiszkálós csúcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marokkózik!!!!!! :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drágám, innen látni hogy már jól van :wink:

sóska:
anya elment vadászni - megveszi olyan rendes élőt, nem fagyit
apukám meglőtte - megpucolja
kiscsaládom hazavitte - azaz idehozza nekünk
szerénységem megsütötte - jelen esetben ez inkább főzés, szal a leveleket jól megfőzöm, krumplit is főzök és azzal együtt plusz még tejcsivel (=tápszer) összeturmixolom és pici cukrot adok hozzá, csak hogy ne legyen olyan vad savnyú. a krumpli főzőlevében meg van só. és akkor vagy így adom, vagy plusz még csirkemellet is főzök és hozzáturmixolom! Isteni!
és az icuripicuri Lizuska mind megette az utolsó falatig! :lol:

más tippet nem tudnék adni a kérdésedre vonatkozóan, ezért nem írtam
ja kórházas pénzes.... írok privit!

vajúdólabda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez kérem FITBALL a szépséges hivatalos nevén! én anno mikor fénykoromban jártam heti 4*2 órát edzeni, ilyenen hasizmoztam! :lol:
Lizu így h hason van rajta előre-hátra hinta, meg jobbra-balra :arrow: fejleszti az egyensúlyközpontot az agyban ami meg minden más területtel összefüggésben áll, szal nagyon fontos központ!
illetve ha előre gördítem, nehezebb emelni a fejét mert erősebb a gravitációs erő. ha hátra, akkor könnyebb - és így lehet váltakozva gyakorolni a fej emelést.
plusz hogy ide-oda mozgatom, mindig ugye itt-ott befeszít ösztönösen hogy nem essen le és ez is erősíti az izmokat, jót tesz a tónusának :lol:

atyaég! ma velem lesz tele a topik, de nem baj! :wink:
lmkata

Zsóka Frutapura nagy kedvenc nálunk! Lizi imádja és én is mivel csak leveszem a polcról és kész a gyümi :lol: :lol: :lol:
lustianya :lol: :lol:
na jó, azért nagyon várok ám példul olyat hogy barack! őszi.
meg dinnye! jujj hogy fog ízleni a kis csibészemnek! :lol:

photoshop-ot csak úgy letölteni nem hiszem, mert eléggé egy brutál komoly program (meg nagy is, meg helyigénye is nagy a gépen), bár lehet h vannak olyan titkos helyek ahol fellelhető a neten is :roll: :roll: :roll: :roll: de ennyire nagy netguru nem vok :lol:
lmkata

jajj Imi doktor! utólagos engedelmével, szerzői jogok meg miegymás.... szal feldobtam a pikcsöröket Liza blogjába :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már előre dörzsölöm a tenyerem a sok értetlenkedő rokoni telefonon hogy "miiii??? ti télleg csak úgy kiugrottatok a horvát tengerpartraaaaaa???" hihihihihihi
lmkata

kata nézd meg a reklámot brühühü :cry: :cry:
kerekpocak

jahhhajjjjahhhhajjjj elnézését kérem kedves!!!!!!!!!!!!!!!!
márisssssssss! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pedig még mondtam is magamban hgy "nomiaszösz??!!??!!"
lmkata

megnéztem :lol: nahát ilyet! :lol:
lmkata

Imi csabával hangosan röhögtünk a montázsodon!!! iszonyú vicces!!! nagyon klassz! éljen a photoshop!!!

ma samu 7kor az én ébresztőórámra kelt!! juhúúú!!! és napközben de 1 du 2 órát aludt!!! 9 órát aludtam éjjel egyhuzamban! istenkirály!!!!!

az elalvások viszont továbbra is gázosak (nem annyira de a régihez képest eléggé) és ami új, az az h samu sír fürdéskor- nem a víztől fél mert voltunk úszni a 7végén és ott nem volt para- hanem vmitől a kádban? vagy a fürdőszobában? és az elalváskor annyira szorítja az ujjunkat h szinte eltöri. egy ideig, de akkor is furcsa.

mondjuk nekünk eddig kimaradt a szeparációs szorongás, lehet h ez egy fajtája??? mindenkinek volt szeparációs félelem?? idősebb gyerekek anyukái??
kerekpocak

LOLO ANNYIRA CUKI!!! nagyon édesen tesz vesz pakol, iszik !!!!

LIZU pedig hihetetlen édes!!! jól látom kata, h most máűr csak a helyes kisbabás pufiság (mint samunak) van jelen, a szterodios abszolút eltűnt??
amúgy sztem is nagyon ügyesen magaaláhúzott lábbal fekszik a hasán. olyan mintha kúszna. nekem a tűnődő, anya ölében heverő kép a kedvencem!!

mangó nem válaszoltam, de ez a hét totál gáz nekem holnap szülőire megyek, szerdán tanítok, csüt próbálok, pénteken is van vmi, szal mit szólsz a jövő héthez??

edu brühühü!! hát persze h szeretnénk h gyere! te vagy a társaság szíve-lelke!!!!illió csók!!!
kerekpocak

és panni! MÁRK ISZONYÚ CUKIN ÜL!!! köszönöm a kedvcsináló pagos képeket én is!!!!!!
kerekpocak

Zsófi, most gyorsan Neked írok, mert olvastam az utolsó írásomtól megjelent hozzászólásokat és egyre jobban görbült lefelé a szám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , hogy nekem nem is írtál, :cry: :cry: :cry: de aztán látom, hogy igen! teljesen ok a jövő hét is!!!
ja meg én láttam a reklámot a tv-ben is!!! apával :) :lol: :lol: és én is azt mondtam, mint Andi, hogy hüha milyen ugrás :shock:

(sziasztok csajok!) :arrow: ezt apa üzeni Nektek!

Marcsi :wink:
Laura, nagyon édes! és ahol kapaszkodik a babakocsiba olyan nagylányos!!!!

jaj!!!
Maja babának nagyon boldog 1. hófordulót!!!!!!!! juhejj!!!!

Kata, azt a finom kajcsit én is betolnám :) :wink: :wink:

Panni, kitartás a fogacskákhoz, nagyon sok puszi a gyönyörű pasidnak!!!
mangó

Sziasztok!

Zsófi, tök jó ez a reklám, hogy került bele az Öcséd?

Szeparációs félelem, nálunk mindkét lánynál vól, Emmánál elég hosszan tartott, Flóra hamar túl esett rajta. Volatk hidztik elalváskor, sőt már az esti utolsó kajcsinál is, később meg akkor mikor megpróbáltunk elmenni apával, ez elég sokáig tartott, és néha még visszajött.

Laura nagyon vagyány a sok fülpucival. Valóban látszik kicsit az arcán hogy fogyott, de azért nagyon jól néz ám ki!

Marcipán írtó nagyfiusan csücsül a hintában, nagyon szép szemei vannak.

Kata nagyon drukkolok a holnapi vérvételhez! Remélem nem lesz semmi gond.

JAJ MÁR MAJDNEM ELFELEJTETTEM
MAJÁNAK NAGYON BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!

Edus! Nem semmi amit a kis pasijaid műveltek míg írogattál nekünk! Jó sok türelem kell a gyerekekhez. Ez nagy és régi igazság. Kitartás! Remélem baleset nem történt. Tudnak veszélyesen élni ezek a pasik. :wink:

Megyek elzárom a sütőt és megellenőrzöm mit sütöttem. Rakott cukkini készül, remélem írtó jo lesz. Ez a holnapi ebédem, és a család vacsija. Eddig még nem csináltam ilyet.

Na megyek, aztán szunyálok egy nagyot (remélem)

Kép
Kép
Kép
anaci

Sziasztok!

Zsófi, tök jó ez a reklám, hogy került bele az Öcséd?

Szeparációs félelem, nálunk mindkét lánynál vól, Emmánál elég hosszan tartott, Flóra hamar túl esett rajta. Volatk hidztik elalváskor, sőt már az esti utolsó kajcsinál is, később meg akkor mikor megpróbáltunk elmenni apával, ez elég sokáig tartott, és néha még visszajött.

Laura nagyon vagyány a sok fülpucival. Valóban látszik kicsit az arcán hogy fogyott, de azért nagyon jól néz ám ki!

Marcipán írtó nagyfiusan csücsül a hintában, nagyon szép szemei vannak.

Kata nagyon drukkolok a holnapi vérvételhez! Remélem nem lesz semmi gond.

JAJ MÁR MAJDNEM ELFELEJTETTEM
MAJÁNAK NAGYON BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!

Edus! Nem semmi amit a kis pasijaid műveltek míg írogattál nekünk! Jó sok türelem kell a gyerekekhez. Ez nagy és régi igazság. Kitartás! Remélem baleset nem történt. Tudnak veszélyesen élni ezek a pasik. :wink:

Megyek elzárom a sütőt és megellenőrzöm mit sütöttem. Rakott cukkini készül, remélem írtó jo lesz. Ez a holnapi ebédem, és a család vacsija. Eddig még nem csináltam ilyet.

Na megyek, aztán szunyálok egy nagyot (remélem)

Kép
Kép
Kép
anaci

Bocsi hogy 2x lettem, nem direkt volt, kicsit lefagyott közben a babanetem.

Kép
Kép
Kép
anaci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?