nem is gondoltuk volna mi csajok, hogy a lombik ennyire beindul a mi kis topikunkban, ha jól számolok 4-en már a cél felé robognak ezerrel:o))))))))))))))))))))) kata, reni, jucmuc (mi lehet vele??) és persze a már kismama pandi:o))
odry, nagyon köszönöm a kedves gondolataidat!!! és örülök, hogy azért jelentkezel!!!!!! sok puszi, vigyázz magatokra!!!!!
babszim, hát igan, nem semmi amin itt mindenkinek át kell esnie azért, hogy babája legyen, és légy szaves gyakrabban gyere te is, oszd meg velünk az örömöt és a bánatodat is!!! mi mind ezért vagyunk itt!!! szóval nagyon szomorú, hogy ennyire nehezen jön össze a babó, és szerintem is váltanod kéne dokit. akinél most vagy az valszeg úgy gondolja, előőbb - utóbb úgyis összejön, minek kapkodni...nekem az előző dokim volt iylen, talán emlékszel, ő akart kontroll lapart csinálni a 3 hónapos klimaxom után...., aztán váltottam, és ha úgy vesszük ő 3 hónap alatt 'megoldotta a dolgot, és lám-lám babás lettem, merj lépni:o))) szurkolok, és ne légy ennyire - - - - - - - - --!! kérlek, na puszó, keress egy jó dokit!
pandi, nagyon gratula neked, és nagyon-nagyon szurkolok, hogy most minden sikerüljön, és a pockódban maradjanak a babók:lol:
éa pihengess, mindent csak szép nyugodtan!!!
reni! húúú de izgi...remélem már túl is vagy a punkción!!!! és most édesdeden alukálsz
várunk vissza, és pihengess ma
kata, tuti szép napocskáid lesznek!!!! nagyon szurkolok, írj gyorsan amikor végeztél
ilonkám, inszem???????????????????????????????? mikor lesz??????????????????????????????? uh????????????????????????? nagyon nem írsz mi van veled???????????
jajj zelem, már pesten vagy és talán most jó híreket kapsz végre úúúúúgy szorítok, gondolok rád, jelentkezz mihamarabbbb
sapé?? a többiek úgy el tűntek...moni, orsika andi stb..