Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kisboris!
Nagyon vártam már ezt a hírt!!! Teljesen átérzem, hogy min is mész keresztül, hisz végre kismama vagy és ez most olyan szép ée hihetetlen. Aztán az összes többi csodás érzés jön és tiszta szívből örülök, hogy Te is részese leszel!
Nagyon vigyázz magatokra és minden rendben lesz! Tényleg várjuk a képet!

Panda!
Neked is minden szépet és igazad van pihenjél.

Jönnek a zebrák!

Kép

Kép
odry

Kicsiboris, Pandécska: ti kismamák vagytok! :) Nagyon örülk nektek, végre beindult már a nagyüzem!

bbilona:
a kedd úgy tűnik eddig jó talizni, addig még úgyis írunk egymásnak:)

Képzeljétek, tegnap voltam babanetes fórumtalin. A 2006/2007-es télibabás fórumon szoktam legtöbbet lenni, és taliztunk a Városligetben! Olllyan jó volt!!! :D

Na megyek, jön a barátosném ittalvósnak!
uh képeket szeretnék!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

bbilona:
most néztem az iwiwet. Akkor most mi van??? :D icsit összezavartál. :wink:

Lányok, köszi, hogy bejelöltetek, így már egyre több arc van előttem, amikor olvaslak benneteket!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pandácska,
köszi kérdésed, elég furákat érzek a hasamban, néha eléggé bele nyilal, meg van, hogy le kell ülnöm, mert akkor jobb. Ja meg sokkal sűrűbben kell mennem pisilni, gondolom annak már nem jut hely. :wink: Te hogy vagy?Miket érzel? Pihizel otthon?

Ilonka,
ne idegeskedj, szerintem a doki tudja mit csinál, bízz benne és a tüszőcskéidben!! :wink:
katata

Katata!

Azert nem meselek, mert nem kell ebbe a topicba egy lehangolo, kiabrandult ember. Olvasgatlak titeket, orulok veletek, de en azt is bevallom, hogy irto irigy is vagyok azokra, akiknek sikerult. De tudom azt, hogy nagyon meg kellett nekik is kuzdeniuk, es nem tudom, hogy en kepes lennek-e arra, amin pl. Borcsa ment keresztul.
En tokre kiabrandultam. Penteken ultem a dokinal, es faarccal vegighallgattam, hogy nekem lombik nelkul is sikerulhet. Aha, persze. Akkor eddig miert nem sikerult??? Megyek a 9. inszemre (Magnes itt tuti megjegyezne, hogy neki az volt a sikeres :) de nem erzek semmit. Hinni kellene, de nem tudok.
Jo olvasni a topicot egyebkent, de csak ritkan kukkantok be. Olyan megnyugtato, ha ertitek mire gondolok. Es persze remenyt is ad, amikor feltunik egy-egy zebra.
Ja, a laparom talan augusztusban lesz, de ki tudja - addig nem jon ossze. A suliban ev vege van, es nagy a hajtas, a julius a dokinak nem jo, szoval marad a nyar utolso honapja. De hatha nem is lesz ra szukseg.
Megyunk genetikara, verveteles HCG vizsgalatra a 26. napon, meg ilyenek. Ja, es egy olyan term.gyogyaszt is felkeresek kedden, aki egyebkent belgyogyasz, de meddosegi kerdesben otthon van. Elvileg taplalkozasi tanacsokat is ad...
Huuu, amennyire nem akartam irni, most megis elotort belolem egy csomo minden... :) Ki kellene huznom az uzenet elejet - mar ugysem igaz :)
Sok puszi nektek, es koszi, hogy meghallgattok!!!
babszi

Babszi,
ne csilánd, mi is szokszor vagyunk padlón,ez ebben a situban szinte elkerülhetetlen. Szóval gyere csak panaszkodni, ha éppen ahhoz van kedved.
Miért nem váltasz dokit? Lehet, hogy ő másként látja a dolgokat,lehet, hogy ő lombikra küld, és lehet, hogy nem kell várni augusztusig sem. Egyébként én sem hittem már az inszemben a második sikertelen után. Most nagyon bizakodó vagyok a lombikkal, de azt is tudom, hogy ennek is csak 30 % az esélye.
Elvileg nekünk is sikerülhetne lombik nélkül, hiszen voltam már terhes, de az 3 éve volt, azóta meg semmi. Nekem a dokim a lombikban bízik,sokszor volt olyan érzésem, hogy ő sem ad sok esélyt az inszemnek. Pedig nálink elivleg minden rendben. Szóval ez nagyon orvos függő! Gondolkozz el, hogy dokit váltasz, hátha!!! :wink: Ettől függetlenól nagyon tudom mit érzel én is nagyon sokstor voltam már elketeserdett a végtelenségig, de valahogy sikerültfeltápászkodnom. Férjed, párod, hogy áll a dolgokhoz?

Reni,
akkor holnap beülti!! :wink: Nagyon szoríííííítok!!!

Boris,
jól vagy?
katata

kaTATA!

Holnap leszívás!
Én csak azért izgulok,hogy legyen jó minőségü petesejtem és ikrekkel legyek várandós! :lol:
m. reni

Kata,
Nemérzek semmit de nemis kellszerintem. Drukk a holnapi uh-hoz+++

Reni,
Neked meg mennek a drukkok holnapra ügyesek lesztek meglátod :wink:
Vendég

Reni,
én is pont ezt szeretném, mindhármónknak! Hihi!!! :lol: :lol:
Pandácsk,
köszi, majd jelentkezem, de szerintem csak holnap du. fogok tudni jönni a hírekkel. Te fekszel minden nap??
katata

kata,
Kedd óta fekszem elöször azért mert rosszul voltam most meg a beülti miatt de holnaptól már megyek kicsit sétálgatni is. Teljesen legyengültem.
Vendég

pandácska, akkor nem kívánok még hányingert is a hasfájás mellé! Jól kis terhet kaptál pluszban a vállaidra :? Reméljük nem tart soká!

mágnes, tisztázom a kutyulékomat. Röstellem nagyon mert én ajánlottam fel a keddet, de sajnos mégsem jó. Azt szeretném csak kérdezni, hogy eltolhatjuk-e egy héttel? Ne haragudj, a memóriám katasztrófa és annyi programunk van hogy nem győzöm észben tartani, erre tartom a férjemet.

reni+++

babszi, olyan jó hogy írtál. Nem is értelek hiszen pont erre jó ez a topik, kicsit felráz, meghallgat és erőt ad, és igen néha elkeserít, hogy a fene egye meg. Én szeretném ha sűrűbben jönnél. :) A természetgyógyász biztosan jó lesz. Ha másért nem feltölt egy kis energiával, kitisztít. 9. inszem :shock: ?? Megértelek ebbe bele kell bolondulni, nem marad más vagy maradsz ennél a dokinál és meggyőzöd magad, hogy igen ez kell. A lombik nagyon sok hormon, nagyon sok szuri, rengeteg lové és sokkal nagyobb csalódás a végén ha nem sikerül.
Vagy ahogy kata tanácsolja másik orvost, kórházat kell keresni, ami megintcsak egy rohadt dolog. Nem irigyellek, de hátha tudunk egy kicsit vigasztalni. :?

Holnap újra itt!
bbilona

Halihó!

Babszi! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Ha visszaolvasol, meglátod, sokszor mi is csak panaszkodunk. De kinek mondhatnánk el, ha nem annak, aki benne van? Mi tudjuk, min mész át, együtt sírunk, együtt nevetünk.

Kata! Reni! Holnap csak pihizzetek, de estére kicsit gyertek, hadd tudjuk meg, mi is történt!

Szorítok ezerrel!

Odry! Örültem, amikor megláttam színes írásodat! De magatokról nem írtál! Pedig kíváncsiak vagyunk ám rád is!

Bbilona! lesz inszem most is? Mikor?

Jaj csajok, megint a szorításotokat kérem. Holnap reggel megyünk fel Pestre a dokihoz. Koncentráljatok kérlek kicsit, hogy tudjon nekünk segíteni!

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Mágnes! Ki a nagyatádi ismerősöd? Lehet hogy én ismerem!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
akkor nektek is izgalmas lesz a holnapi nap.:) Szorítok nagyon és remélem jó hírekkel jösz!! :wink:

Én éppen most adtam be a 10. hormon gyógyszert és izgulok mit mond holnap reggel a doki. Remélem már meglesz a leszívás pontos időpontja is! :roll:
katata

Reni,
Nagyon drukkolok+++++++++++
Kép
Vendég

nem is gondoltuk volna mi csajok, hogy a lombik ennyire beindul a mi kis topikunkban, ha jól számolok 4-en már a cél felé robognak ezerrel:o))))))))))))))))))))) kata, reni, jucmuc (mi lehet vele??) és persze a már kismama pandi:o))

odry, nagyon köszönöm a kedves gondolataidat!!! és örülök, hogy azért jelentkezel!!!!!! sok puszi, vigyázz magatokra!!!!!

babszim, hát igan, nem semmi amin itt mindenkinek át kell esnie azért, hogy babája legyen, és légy szaves gyakrabban gyere te is, oszd meg velünk az örömöt és a bánatodat is!!! mi mind ezért vagyunk itt!!! szóval nagyon szomorú, hogy ennyire nehezen jön össze a babó, és szerintem is váltanod kéne dokit. akinél most vagy az valszeg úgy gondolja, előőbb - utóbb úgyis összejön, minek kapkodni...nekem az előző dokim volt iylen, talán emlékszel, ő akart kontroll lapart csinálni a 3 hónapos klimaxom után...., aztán váltottam, és ha úgy vesszük ő 3 hónap alatt 'megoldotta a dolgot, és lám-lám babás lettem, merj lépni:o))) szurkolok, és ne légy ennyire - - - - - - - - --!! kérlek, na puszó, keress egy jó dokit!

pandi, nagyon gratula neked, és nagyon-nagyon szurkolok, hogy most minden sikerüljön, és a pockódban maradjanak a babók:lol: :lol: :lol: :lol: éa pihengess, mindent csak szép nyugodtan!!!

reni! húúú de izgi...remélem már túl is vagy a punkción!!!! és most édesdeden alukálsz :lol: :lol: várunk vissza, és pihengess ma :wink:

kata, tuti szép napocskáid lesznek!!!! nagyon szurkolok, írj gyorsan amikor végeztél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ilonkám, inszem???????????????????????????????? mikor lesz??????????????????????????????? uh????????????????????????? nagyon nem írsz mi van veled???????????

jajj zelem, már pesten vagy és talán most jó híreket kapsz végre úúúúúgy szorítok, gondolok rád, jelentkezz mihamarabbbb :P :P :P :P :P :P :P :P

sapé?? a többiek úgy el tűntek...moni, orsika andi stb..

Kép
kicsiboris

húúúú valaki segít nekem, hogy olyan vonalzóm legyen amin már a babavárásos hónapok/napok legyenek rajta?????????
köszzzzzzz
kicsiboris

mert ez a vonalzó már 'elavult :lol: :lol:
kicsiboris

Boris,
Punkció után nem alszik az ember mert ez egy rövid altatás max 20 perc szóval szerintem Reni most csak vigyorog mert sok szép petesejtje lett :lol:
Ezt a vonalzót te csináltad? Mert a ticker factoryn is van babaváros vonalzó. vagy pontosan miben segtsek? na most jólmegkavartalak :lol:

Kata,
neked is mennek a drukkok++++
Kép
Vendég

Sziasztok!
Elnézést kérek a betolakodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből jövök.
Elkezdtem minőségi használt angol márkás baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni, és szeretném nektek ajánlani az oldalamat a http://babaturi.gportal.hu címen.
Nagyon szép ruhák vannak kedvező áron. Nézzetek be hozzám!
Tina

tynus12

Boris,
A www.babafalva.hu itt vannak kismamás vonalzók és magyar oldal.
Vendég

sziasztok!

Kíváncsian várjuk a híreket! zelem, reni, kata?

Kicsiboris, jönnek a kismama gondok, meg a kismama vonalzó hihi :D
Ma voltam uh-n, van egy 19mm-es tüszőm. Nem volt bent a dokim egy másik vizsgált, ő még tovább akarta növeszteni, én meg rábeszéltem a szerdai inszemre. Kicsit hülyén éreztem magam hogy én mondom meg a dokinak mi is legyen, de nekem a 19mm megfelel 3 nap alatt nőtt 3mm-et, el sem tudom képzelni miért akarta tovább növeszteni. Így aztán megkérdezte milyen tüszőrepesztőt akarok, meglehetett rólam a véleménye!
Ha valakinek át kell jönnie akkor a BMC-be akkor a Szűcs dokit ajánlom ezerrel.

babszi, sokat gondolok rád!
Csók lányok!
bbilona

Ilona,
Akkor hajrá :wink: Én is jártam a BMC-be pár hónapig.
Vendég

ilona, szuper, ez jó méret!!!! ügyi voltál!!
tudod írtam korábban, hogy a török doktor (Tapolcai meddőségi központ dokija) írta meg nekem, hogy 15-25mm-es tüsző a jó méret:o))))) úgyhogy a tiéd tényleg jó már, főleg ha az én 16-omhoz nézzük, kb ekkora lehetett amikor elkapták a skaccok hihihi....akkor minden nap szurkolok, hogy szerdáig összegyűljön a sok ++++++++ energyyyyyyyyyyy

köszi pandi, meg nézem mindjárt magamnak azt a babafalvát:o)

tina, kössz, átböngészem az oldaladat :lol:
kicsiboris

pandácska, most hová is tartozol? Miért nem maradtál a BMC-ben?

kicsiboriska , köszönöm szépen a sok energiát! Elkeseredve nem vagyok ez már inkább a minden mindegy és a jaj lombik ne legyen belőle állapotok keveréke.
bbilona

Ilona,
Kaáli intézetbe járok. Hát szerintem nem jó dokit fogtam ott ki nem voltam megelégedve velük...
Vendég

na megpróbálom a vonalzómat:o)))

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Na én sem tudok jó hírekkel szolgálni, még mindig!Vasárnaptól én is köhögök, meg olyan nem jó a közérzetem.Festés nélkül sem lett volna inszemem ebben a hónapban, mivel így vagyok.Holnap délután megyek a körzetihez.Ágota este megpróbált kimászni a kádból és nem úgy jöttek ki a lépések ahogyan szerette volna, és elcsúszott. Szerencsére nem ütötte meg magát annyira, csak megijedt, ahogyan az anyukája is!Rossz éjszakánk volt rengeteget volt fent, reggeltől pedig taknyos lett és elkezdett ő is köhögni.Délután irány a gyerekdoki.
Reggel tettem oda egy adag ruhát mosni, ez sem ment úgy ahogy kellett volna.Amikor szedtem ki a gyerek ruháit egy zokni becsúszott a dob mellé, így a párom este ha hazaér még gépet is szerelhet.Hát nekünk nem indul egyszerűen ez a hét. E mellett minden esik ki a kezemből, ez szörnyű!

Ilona!
Szorítok neked!Jók az eredményeid. Hajrá!!!

Reni!
Holnap te is ügyi legyél!Neked is szorítok!

Odry!
Hogy vagy?Feküdnöd kell még?

Boris!
Hogy vagy?
sapé

sapé, hát majd csak jobb lesz :!: tarts ki!!!!! van ez így néha nálam is, mindenben bénázom...tart pár napig aztán helyre a rend :lol: :lol:
köszi, nem érzek semmit, se émelygést se mást, egyedül a ciciim fájnak, remélem még megvan a picurim.....ezen aggódom folyamatosan, és csak 3 hét múlva kell mennem újra uh-ra, nem fogom kibírni...

na megpróbálom a vonalzómat újból.......sikkkkkkker

Kép
kicsiboris

sapé, jobbulást nektek. Vannak ilyen vacak napok.

kicsiboris, nagyon klassz vonalzód van.

Kérdésem van lányok: Barátainknak 2 kisfia van, imádjuk őket a nagyobbikra vigyázunk amikor kell. Azonban nagyon sokszor betegek, láz, nátha stb. Ilyenkor mérges vagyok rájuk, hogy ápasszolják nekünk, miközben tudják mi történik velünk. Túlaggódom a dolgot? Ne foglalkozzak vele, szedjük a vitaminokat úgy sem leszünk betegek, vagy kérjük meg őket hogy beteg gyereket ne ruházanak át ránk? Mit gondoltok?

Szép napot!
bbilona

Ilona,
Én nem vállanám betegen őket mert pl szedek vitaminokat de így is ha beteg valaki a környezetemben elkapom.
Vendég

csajok!

16sejtecskét sikerült leszívni!Holnap kell telefonálnom.
m. reni

Ugye? Én is így gondolom, kicsit gázos, mert mit csinálsz ha már leszállították, visszaküldöd, hogy sorry. Persze tudom ezt előre tisztázni kell. Kicsit kényes téma.
bbilona

reni, juhéjj, no akkor most már csak apasejteknek kell akcióba lépniük! Reméljük jó sokan találkoznak! Jó pihenést!
bbilona

Nagyon édik vagytok,hogy drukkoltok értem!
Mindenkinek puszika
m. reni

Reni,
Hurrá és hajrá :wink: :lol:
Vendég

Igyál folyadékot nagyon sokat és egyél fehérjét sokat!!!!!!!!
Vendég

Boris!
Ha nagyon depis lennék azt mondanám neked, hogy ez a rossz széria azóta tart amióta októberben megvolt a műtétem. De szerencsére pár nap után valahogy mindig helyre teszem megemben a dolgokat és azt mondom, hogy Ágotával ezeket egyszer már végig csináltuk, akkor most............
VIgyázz magatokra!

Reni!
Ez igen!Holnap mondják meg, hogy mikor és mennyit ültetnek vissza?Vigyázz magadra!

Ilona!
Tudod ,ezek a vacak napok az utóbbi időben kissé sűrűn fordulnak elő.
Azt még nem is írtam, hogy szegény párom reggel az autót nem tudta beindítani, így busszal ment dolgozni.Nem is az a gond, hogy busszal ment, hanem az, hogy valószínű az akuval van gond.Nem lesz olcsó kicserélni.
A barátok gyerekeiről, pedig a véleményem az, hogy ha beteg a gyerek akkor legyen otthon és ne császkáljon, mert főleg a ti esetetekben vigyázni kell a fertőzésekre. Elég egy köhögés, tüsszentés, és a baci benned van.Én megmondanám nekik, hogy ne haragudjatok, de mi most állunk az X inszem előtt, és nem szeretnénk az esélyeinket rontani azzal, hogy valamit összeszedek.Mi is szeretnénk boldog szülők lenni, úgy mint ti.Ha ezek után megsértődnek nem igazi barátok, mert ha azok lennének fel sem merülne bennük (szerintem), hogy beteg gyereket vigyenek hozzátok.
Bevallom neked, hogy amikor akár csak egy kicsit is taknyos Ágota nem szívesen viszem játszira, inkább sétálunk egyet, mert nem szeretném a többi gyereket általa megferőzni. Sajnos ezt sokan nem veszik figyelembe, nyugodtan viszik bölcsibe, oviba még betegen is.Pedig ez nem játék, gyerekkel nem kísérletezni.
Hú, hosszúra sikerült!Bocs, remélem a lényeg kivehető!
sapé

ilona, írtam egy csomót elszállt...szóval semmiképpen ne vállald, mondd meg nekik, hogy ne haragudjanak, megváltoztak a dolgok körülöttetek, mivel eddig nem sikrült a baba, most sokkal jobban szeretnétek figyelni mindenre, és hidd el nekünk az 1 inszem az én vítrusos nyavalyám miatt nem jött össze!!!!! úgyhogy csak erősen, bátran!!!! ez a ti érdeketek, persze, őket nem annyira érinti, de egoizmusnak tartom az ilyet!!!

csajok, hogy beindult a topik!!! csak úgy lendületből jönnek a jó hírek :lol: :lol:
kata, nagyon izgi!!! hamarosan neked is a pocidban lesznek a pirinyó babukák, hajjjrááá

reni, ez csodálatos!!!!!!! gratulálok, na hamarosan belépsz a babósok táborába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszim, ne keseredj el!!!!!! szerintem is dokit kéne váltanod :!: :!: neked is azt kívánom mihamarabb sikerüljön!!!! de tényleg keress meg mást, ez a doki húzza, tolja mint a rétest...nem így gondolod???

zelemmmmmmmmmmm, mikor érsz haza :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
kicsiboris

sapé, köszönöm a választ! Én is hasonlóképpen gondolom, de ebben is pont az a nehéz, hogy nem értik a helyzetünket akárhogy is mondják. De szükség lesz egy kis elbeszélgetésre!

Klassz anyuka vagy még a többi gyerkőcre is van gondod, és úgy tetszik hogy mindig Ágotának hívod a kislányodat!

Mondják a baj nem jár egyedül. Minden rendbe jön meglásd, egyszer csak elfogynak a rossz dolgok, az nem lehet hogy az embernek mindig csak az alja jut. Ne felejtsd el van egy szép kis családod, szép kislányod biztosan sokmindenért kárpótol! Sok erőt kívánok ezekhez a "vacak" napokhoz!
bbilona

sapé, na legyél már egy kicsit +++++++++++++++++++++++++++,
akkor a nyár lesz a tiétek és össze fog jönni, addig is Ágota túlemel a rossz napokon:o)))
kicsiboris

Jut eszembe, kamilla most nászúton van? Megvolt a nagy lagzi?

domo, kabócabogár, hanna hogy vagytok?
bbilona

Katata!

veled mizu?

Pandácska!
Te hogy vagy?

bbolina!
Tényleg jó lenne már babásnak lenni,de előbb utóbb azók leszünk.

Boriska!
Milyen volt a vacsora?
Hogy érzed magad?

Zel!
Várom a híreket!

Domo?????

Én már az előbb takarítottam.
Igazából kutya bajom!
csak egy kicsit gyenge vagyok,de már 1körül megettem egy nagy hambit,amit igazából nem annyira szeretek ,de megkívántam.
Várom a holnapi napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyi féle gyógyit kell szednem,hogy egy nagyobb neszeszerbe alig fér bele.
A vénámat ismét sikeresen ellötték,és a karom fekete, de hát az legyen a legkevesebb bajom.
Mondta a dokim,hogy ahová szúrt ott sejtett talált,de ugye nem a mennyiség hanem a minőség számít.
reméllem nemsokára két babával leszek várandós,és nézegethetem az iker kocsikat! :lol:
Csak valahogya fenekemen tudnék csücsülni,de hát mindent a célért.
A férjem fog ma főzöcskézni! :lol:
m. reni

Ilona!
Köszi szépen!Aranyos vagy!Ágota sokszor adott nekünk erőt, és sokszor el is gondolkozom azon, hogy jó hogy van nekünk egy gyönyörű okos kislányunk.Büszke vagyok rá, nagyon!Azt szokták mondani, hogy a gyerekek választanak szülőket.Hallottad már ezt?A gyerköc vigyázást meg tényleg egy jó alapos elbeszélgetéssel lehet elintézni.És ahogyan írtam már ha ezeket ők nem értik meg, nem igazi barátok!Sajnos azok kevésbé értenek meg minket akik nem jártak ebben a cipőben!

Boris!
Én próbálok pozitív lenni, de hát tudod az élet...................szól.Annak idején a kolléganőim mindig azt mondták, hogy az erős kitartásomnak köszönhetem a lányomat. Most is kitartó leszek! Én annak idején amikor Ágotáért küzdöttünk akkor azt mondtam, hogy csak egy egészséges gyermekem legyen.Amióta megszületett közel 3 év telt el. Azt hittük a tesó egyszerűbben jön össze, tévedtünk.Majd meglátod, ha majd február környékén életet adsz a gyermekednek pár hónap után már a következőn gondolkozo majdl.Anno ezt én sem hittem el de ez tény, így van!
Szorítsatok nekünk, mert 16.30-ra viszem Ágotát orvoshoz.Szegénykém rosszul aludt délután, sírva ébredt.Csúnyán köhög, taknyos de nagyon. Amikor köhög sírva szalad el, mert fáj a mellkasa, gondolom a váladék nehezen szakad fel neki. Majd este felé benézek még!
sapé

sapé, szorítunk. Szegény kis manó, jó beteg lehet :(
bbilona

sapé!

Én tudom,hogy te erős csaj vagy!A barát akkor barát ha mindig kitart melletted.Nekem nincs sok igazi barátunk.
Sokan mindig szánakózva kérdezték,nállatok még nem jön a gyerek?
Én nem értem ,hogy miért kell mindig kérdezni?
Akkor most nem vagy egyszerű helyzetben,de Ágóta nemsokára meggyógyúl!!!!
Köszönöm neked is a drukkot!!!!!!!
m. reni

reni, te már nagyon közel vagy a pocakosodsához! Itt már nincs visszaút :wink: Minek az a sok gyógyszer? Ez nekem új info.
Akkor a fekete karodhoz, most remekül áll a rövid ujjú, legalább nem az az egyhangú bőrszín :)
bbilona

Sziasztok!

Ilonka,
ügyi voltál, most már minden rendben lesz!!! Néha muszáj nekünk a sarkunkra állni.
Barátaid elég nehéz dió, de szerintem is meg kell nekik mondanotok, hogy ,most beteg gyerkőcöt ne vigyenek oda. Meg fogják érteni, ha pedig nem akkor nem tudsz mit tenni. Próbáld elmagyarázni nekik a helyzeteteket, bár tudom, hogy aki nincs benne, nem igazán érti ezt. Én is ezt tapasztalom, még azoknál is, akiktudom, hogy szeretnék, ha gyerekünk lenne már végre, de akkor sem értik ezt az egészet. Legyetek határozottak és próbáld alapos elmagyarázni,min is mész keresztül, hátha megértik....

Reni!
Szuper!!! Gratulálok!!!! :lol: Jól vagy?

Sapé,
jobbulást nektek, nyugi a gyerkőcök hamar túl vannak a betegségeken!!! Szorítok,hogy semmi komyol baja ne legyen, majd doki után gyere mesélj, mi volt!

Boris,
klassz a vonalzód, most mondjam, hogy irígylem! :lol: :oops:
Nem lehet elintézni egy hamarabbi uh-t? Hisz már 1 hét múlva akár szívhang is lehet.... Azért az megnyugtató lenne! Nem?

Én voltam reggel vérvételen és uh. 16 db tüszőt méregetett meg a doki! :lol: Ezek 13-20 mm között voltak, vagyis vannak. Ez azt jelenti, hogy maximum még ma kell stimus szuri és utána jöhet a repesztő. De sajna még nem tudok pontos napot a leszívásra,mert majd most délután derül ki, a vérvétel elemzése után. Jövök,amint hívtak a rendelőből!
katata

kata, nagyon izgulok, akkor holnapra már lesz valami időpontod :lol: :lol: :lol: de szuper!!!!!!!

...és igazad van, amikor az előző uh-n voltam a doki kijelentette, hogy én még csak max 3 hetes lehetek, holott már túl voltam a 4. héten, szóval hívjam fel jövő héten valamikor szerinted? mert mondjuk addigra a 7. héten leszek és a 7. -en meg tényleg lehet szívecskéje már:lol:

sapé, remélem gyorsan meggyógyul a kiscsajszi :!: :!: :!: :!: jobbulást neki, vigyázz magadra te is :wink:

Kép
kicsiboris

no kata, te is nagy napok előtt állsz. Akkor akár még a héten lehet kismama leszel?
Ugye, nem lehet mindig a doki az okos, remélem meg lesz mostmár az eredménye :wink:

kicsiboris, ha megnyugtat az uh, akkor ne hagyd magad! Ez ugye hasi uh?

zel, na mi volt a nagyvárosban?
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?