Sziasztok!
Zita
Az utánaolvasást úgy gondoltam,hogy vmi ikres anyukát említettél és nem emlékeztem rá,hogy olvastam volna iylet a topikban,gondoltam visszaolvasok mégegyszer
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
....
A "hálapénz" tényleg egy kellemetlen dolog,én ugyan ennyire durva dolgokat nem hallottam...sem bölcsiben,sem oviban,sem védőnőnél...,de elhiszem,hogy van,mert nem vagyunk egyformák,bizony sok olyen ember van,aki úgy gondolja,ez normális.
Igazából egy ördögi kör,amit a szülők is generálnak(nem akarok senkit megbántani,csak hangosan gondolkodok
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)...mert ha nem fizetek és nem öltöztetik fel,bizony kiverem a palávert...és ha akkor sem,akkor akár fel is jelentem és bizony akkor mehet,amerre lát...Szl nem biztos,hogy csak a pénzen múlik...
Igen,igen,tudom,akkor jön a hátulütő,amitől minden szülő fél,hogy a gyereken bosszulják meg(és hát sajnos tuti létezik ilyen is
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
).Én ezért abban reménykedek,hogy a mindenhol kötelezően bevezetendő minőségbiztosítás valahol egy kicsit emel majd a dolgon és lassan-lassan kikopnak az ilyesmik... Lehet,hogy ez utópia,de szeretném ezt hinni
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Igazából számomra (mint gyerekekkel foglalkozónak) igen megdöbbentő,hogy ilyesmi létezik,ahol egyébként gyerekek élete múlik rajta...
nylít nap:igen,tudom,csak mi minden ilyenről lemaradtunk,mert tk nem ez alapján választottunk,hanem ahogy éppen esett...és szerencsére mindig jó helyre esett
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
...legalább is eddig úgy tűnik...most félhetek majd az iskolától
...
Ancsi
még szerencse,hogy nem rövid
...persze ebben a fogyatékos gyerekektől kezdve minden benne van,de szt nem árt,ha az ember 1-2szer elolvassa...Jó,ha van mivel visszavágni
.
Csilla
Sajnos nálunk sem mindenki őszinte
...És ezért sokszor az én pofám ég.Sokmindent szégyellek más kolléga helyett,de asszem ez az én hatalmas igazságérzetem miatt van
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.Néha úgy érzem,lehetne kevesebb.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Na de mindegy
.
Én úgy érzem,soha nem tudnék kevesebbet ami egy gyereknek,mint ami jár neki.
Ha munkám elismeréséül néha kapok egy kis ajándékot (évvégén,ballagáskor),az nagyon jól esik,de inkább azért,mert gondoltak rám:de a legjobb érzés,amikor pl a továbbtanuló gyerekek úgy jönnek vissza a főiskoláról,egyetemről,hogy azt mesélik,mennyire sokat tudtak hasznosítani abból,amit tanítottam...Ekkor érzem azt,hogy maradandót alkottam
:)...és ennél jobb nincs(a gyerekeimen kívül
)!
Az álszentségtől írtózom...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
:(:(