Szabi a tegnapi napját alvással töltötte, ma bepótolta az ébrenlétet.
Max fél órákra volt hajlandó aludni, de még így sem hiszem, hogy reggel 5 óta többet aludt volna 3 óránál. De azért így is rendes volt tőle, hogy alvással töltötte betegszabimat. Valószínűleg tényleg az oltása ütött ki, mert mára már hőemelkedésem se volt, csak a fejfájásból maradt egy kis zsongás. Nem is akarok belegondolni, mi lesz, ha majd Natit kell oltatni, aki az dokinéni megpillantásától fogva üvölteni fog. Már jó fél éve ezért halogatom a bárányhimlőt. Aki extra oltást szeretne, az olyan korán oltasson, amilyen korán csak lehet. Minél értelmesebb, annál rosszabb
Szopiügyben nekünk ma elég rossz napunk volt. Kétszer is visszabukta az egész tejadagot, amit már elég hosszú ideje nem csinált. Ráadásul a 8as etetés után már 2x ébredt. Még az egyszeri is ritka.
Pann,
A gyerek biológiai óráját én két hónapja próbálom eltolni az esti 8as fekvésről. Lehet, hogy a tiédet egyszerűbb alakítani. Nekem nem ment
Timocska,
A DM saját márkát ha jól emlékszem lehet pár darabos próbacsomagban is kapni. Kipróbálásra jó, aki mondta, annak tetszett, mi még nem próbáltuk.
Általában akkor csorog, ha a pelus befogadóképességéhez képest túl nagy az adag. Súlyából ítélve pedig a 3as Pampi jó lehetne, és a 2es nem is igen bírhatja már. Ha nagyon kiegyengeted és viszonylag szorosra veszed a 3ast akkor is csorog a lábánál? Nem kell több hely, mint 1-2 ujjnyi. Amikor Szabi elkezdte, a két tapasz majdnem összeért, de a 2es már nem bírta a terhelést. A combja meg a 2est.
Ha jól látom, nekünk is pont ilyen székünk van. Csak más színben. Én egy hónap után jöttem rá, hogy állítható.
Kölcsönholmik átka, hogy nincs vele leírás.
Mazsi,
Én Pamperst használtam a 2 évből kb 1,5ben. Pisi még nem csurgott hátul. Trotyi az Natival sokat, Szabinál meg pisi néha, ha oldalra fektetem. Úgy látszik, gyerkőcök még a pelust is másként cselezik ki.
A vasalnivalókat én még szerdán kikészítettem. Ma pakoltam el
Persze vasalás nélkül.
Ágiboldi,
Én minden tevékenységre az a kifogást találom, hogy "zavarná a gyereket". Másnak nem kell persze tudni, hogy egy porszívó még jól is jöhet
Mazsi,
A cuppit azért kérdeztem, mert úgy nehezebb szopizni Szaszának, ha megszűnik a vákum. Ő is szokott néha cuppogni, akkor mindig lecsúszik és időnként láthatóan bosszantja. Leát meg úgy látszik inkább a feltekerés zavarja. Hm.